Påskägg, påsk och allt som hör det till

Vad ska man egentligen lägga i barnens påskägg. Vi har inte det problemet i år, dock hade jag väll föredragit det istället för att ha det som vi har nu men man kan inte få allt. 
I vilket fall så köper inte vi några påskägg till barben i år utan de dom får kommer från släkten. Men hur sjutton ska man göra med dem, barnen kommer ju få i alla fall tre eller fyra påskägg var och de flesta av dem innehåller godis. Nu är vi inga sånna som plockar fram godis speciellt ofta och det där med fredags mys för hela familjen har vi inte heller så godiset blir bara liggande. Elliot har en hel del godis i skåpet redan som bara står där och väntar på att han ska äta upp det men när ska man hinna? 
Med tanke på att båda barnen lägger sig klockan sju kan man inte riktigt ta fram det på kvällen för klockan går så fort då. På dagen fungerar inte heller för då är det alltid massa annat. 

Så för att komma till funderingen jag hade från början: vad ska man lägga i påskägget? Skulle det endast vara kläder eller leksaker tror jag barnen blivit besvikna och sakna godiset. Får fortsätta fundera till nästa år, hur vi ska göra då, ska försöka ordna något bra så att det inte bara blir godis för det blir ändå stående i nästan ett år och det är ju inte riktigt meningen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0