Don't You Know, Pump It Up, You've Got To Pump It Up . .

Bodypump ida och mer vikter än vanligt för Jennie tyckte vi kunde ha d =)
Så det blev 1 kg extra på varje sida så allt som allt när vi hade som mest på va d 9 kg inte specc mycke men har man inte hållt på me massa styrketräning och sånt så klarar man inte hoppa upp massa kilon direkt . .
Dröjer nog ett tag till innan vi kan lägga på mer usch då komemr det bli massor för man kan inte ha hur många 1 kilos vikter som helst på varje sida så nästa gång det är dags för vikökning får det nog bli 2 ½ kilos . .
Usch när jag håller på och skriver om att öka vikt känns det som om jag ska öka i vikt men det ska ja verkligen inte för jag sa minska i vikt är bara musklerna som ska öka =)

Det ar lite jobbigt att träna nu speciellt när vi missade pumpen förra veckan då blir d alltid lite värre när man väl kommer dit men d gick bra iaf höll på att dö vid vissa tillfällen när jag hade på hur mycke vikt som helst men klarade det även om det avr riktigt jobbigt att lyfta upp stången ibland . .
Funderar på att ta pump två dagar i veckan så att det blir på fredagar oxå men måste prata med Jennie om det först vi ahr blivit så dåliga på att komma iväg till träningen den senaste tiden och imorgon är det Bodystep hur jag nu ska orka stepa runt där på brädan har jag ingen aning om alls så får se hur det går.

Nee nu är jag hur trött som helst blir nog att sova om en liten stund har suttit i över en timma och försökt hålla ögonen öppna har ju funkat sådär får se om jag aknske kan få sova ut imon hoppas på det ialla fall =)

Hips Don't Lie . .

Ohh va underbaret dte skulle vara att bara kunna dansa och släppa loss just nu. Är egentligen alldeles för trött just nu men när jag hör dansmusik kan jag inte hjälpa det blir genast piggare det spelar ingen roll hur trött jag är innan och känslan bara sprudlar i hela kroppen.
Rytmen är helt underbar skulle kunna ställa mejj på golvet just i detta ögonblicket och dansa men får ta det sittandes istället eftersom det är lite sårt att skriva samtidigt som man dansar =)

Älskar verkligen Latin , finns inget underbarare att bara få röra på höfterna och känna rytmen röra sejj precis som man vill hitta rätt steg , rätt takt , känslan i sången och musiken , det är som en dröm. Världens bästa dröm till råga på allt.

Just nu kan jag inte hitta ord för att beskriva hur underbart det är och hur mycke jag längtar till Göteborg och Respect där dom alltid har latin det var verligen hur härligt som helst när jag va där sist som i och för sig var i somras att bara kunna dansa precis som man ville med musiken dunkande runt omkring sejj värmen på dansgolvet alla andra som dansade och alla killar som bara stog och dregglade men blev dissade varje gång dom kom fram och ville dansa.

När man väl släpper loss och är i sin egna lilla värld av dans kan ingen annan komma fram och störa, man blir helt upprymd av känslan och tänker inte på något annat. Samma sak på göteborgs kalaset när jag och Nikki dansade vid kungsprotsplatsen till en bateria då kunde jag verkligen släppa loss uderbara samba det var precis som omjag dansade på nogon av karnevalerna igen med leendet på läpparna och svetten bara rann låter kanske inte speciellt glamoröst men dansade tills jag var helt slut, det enda jobbiga var att alla ville komma fram och dansa med mejj lite irriterande speciellt eftersom jag inte kan dansa på samma sätt då man blir mer bunden inte lika fri som man är van vid.

Får väll se när det blir dans nästa gång förhoppningsvis kan jag dra med mejj Jennie ner till Respeck nångång med får se när det blir först med tanke på att jag jobbar varje helg får ta det i vinter nångång tror hon skulle tyckaom det också hade varit jättekul om det blev hur många som helst som åkte med tror ju Izz skulle vara med på iden sen får jag se om någon mer hakar på =) Men det får framtiden utvisa det är ju ett bra tag kvar tills den tiden kommer :)

And I'm on tonight
You know my hips don't lie
And I'm starting to feel it's right
All the attraction, the tension
Don't you see baby, this is perfection

Etage . .

Det blev en tripp upp till Trollhättan med Jennie idag med bussen usch va tvungen att lägga 525 kr på busskort hade verkligen inte råd med det egentligen men måste ju ha det tillträningen också så förhoppningsvis lönar det sejj.
Det blir ialla fall billigare att åka nu än om jag hade behövt betala bussen varjeång då skulle dom pengarna försvinna hur snabbt som helst och jag skulle troligen inte ha råd att åka när jag väl behövde det.

Men för att återgå till våran lilla tripp kom upp dit vid halv två tiden tror jag kanske lite tidigare höll inte någon riktig koll på vad klockan va blev iaf en tripp upp till nagelsalongen vilket absolut inte va bra eftersom jag verkligen inte hade råd till det, men dom hade fortfarande halva priset kostade bara 210 kr så kunde inte motstå va tvungen att prova och se hur det blev. Resultatet blev halvbra är ganska nöjd ändå satt där i en evighet kändes det som när dom höll på och dom bytte pesoner som fixade mina naglar hela tiden tror att jag ahde 3 olika som gjorde olika saker. Får väl se hur länge dom håller denna gången, tycker synd om Jennie det var tydligen väldigt plågsamt för henne att sitta där och resultatet blev väll halvbra där också vet att hon inte är jättenöjd men det kasnke blir bättre nästa gång funderar på att göra det fler gånger veta tt jag kommer lbi eroende tillslut men dte är så fint med långa naglar speciellt om man får dom riktigt fina.

Sen sprang vi runt i precis alla klädaffärer tror inte det va många som vi missade men hittade verkligen inget alls , tillslut köpte jag två linnen till att ha till träninn ett svart ch tt ljusblått så nu har jag både svart och vitt i den ena modellen och ljus rosa och ljusblått i en annan modell skitsnyggt =) Får bli mer träningskläder nästa månad om jaf får mer pengar över då får väll hoppas på det ialla fall inte alls kul när man inte har några pengar alls.

Sen va jag bara tvungen att köpa en ny ögonskugga, Make Up Store har verkligen fått in hur många nya fina eyedust som helst hittade en riktigt nice måste kolla imon hur sminkingen med den blir. Ska köpa mer ögonskuggor därifrån så fort jag har råd, kan inte hjälpa det är beroende av dom men dom är verkligen otroligt bra.

image10

Har även en rouge därifrån men den får inte vara med på bilden dels för att den nästan är slut och då för att det är ögonskuggorna det handlar om =)

Godmorgon Världen . .

Usch jag är verkligen inte alls pigg idag borde sovit många timmar till men det går inte riktigt ska upp till Trollhättan med Jennie och se om jag hittar något. Kommer väll bli som vanligt att jag bara hittar massa onödiga saker och köper det sen är pengarna slut när jag väl hittar nått jag behöver fast det funkar inte ritigt så denna månaden för nu finns det absolut inga pengar till att köpa onödiga saker, finns ju knappt pengar att köpa det som jag behöver.
Så får se vad det blir . . kommer troligen inte hitta nått alls bara för det.

Trodde Jennie glömt av mejj nu på morronen eftersom jag hette det påmsn som jag lovade både med bussarna och att vakna hade i och för sig skrivit att hon skulle ringa och väcka mejj men satte väckarklockan ändå o tur va väll d annars vet man aldrig när hon ahde ringt ;) vaknade 2 minuter innan väckarklockan började så fick inte vakna till Bye Bye Beautiful brukar alltid vakna innan konstgit nog men får ju ändå höra låten när jag väl är vaken =) d första jag gjorde var att kolla om Jen va inloggad vilket hon va, så skrev och frågade fick vänta 10 minuter på svar och var precis påväg att somna om igen när hon skrev att vi skulle upp och hon precis tänkt börja väckningen av mejj haha . . Det låter som om det är värsta jobigt att väcka mejj men det räcker med att ringa en gång eftersom jag vaknar av det, var förresten någon som ringde till mejj från privat vid nio imorse usch jobbigt orkade verkligen inte svara så ska ringa till pappa sen och kolla om det var han annars kan det ha varit något av dagisen men dom skulle jag ändå inte kunnat komma till nu utan bil så då är det lika bra att jag inte svarade . .

Men nu är det dags att hoppa in i duschen kanske har större chans att vakan till liv lite bättre då plus att jag ser helt hemsk ut och känner mejj bedrövlig så det måste verkligen bli en dusch ska bara hinna göra mejj iording efter och käka blir väll att springa ut till bussen idag igen som vanligt men det märker vi sen . .

Simple Plan - Untitled.mp3

Time After Time . .

Det gick riktigt fort inatt på jobbet är chockad över mejj själv för vid den här tiden brukar jag åka hem och har redan hunnit vara hema en halvtimma nu, inte för att jag gjort specc mycke borde sova med tanke på att jag o Jennie troligen ska upp till trollhättan senare blir nog 11 eller 12 bussen vet inte än eftersom vi inte bestämde nått så det kommer ju inte bli mycke sömn för mejj men överlever nog det har jag gjort innan iaf.

Måste börja ladda ner PB nu också glömde helt av d förra veckan så kommer ha två avsnitt att titta på sen när jag hinner , underbart =) får väll bara se vilken dag det blir är inte speciellt bra på att titta på sakerna längre får bli bättre på det.

Hittade precis en gammal låt från förra sommaren som Virre skrivit om Jonas och han apelsinchocklad haha . . påminner hur mycke som helst om tidne uppe i trollhättan får ta och åka upp dit nån dag när jag slutat jobba och festa med dom igen =)

Nee nu är det verkligen dags att sova så jag hinner sova ialla fall två timmar =)

Good Luck . .

Hum vet att jag nyss skrev att jag skulle sova men det kom en låt på mediaspelaren som jag vet att vi har i något av Bodyjampassen antingen det förra eller detta kommer bara inte ihåg vilket det är. Låter är iaf Basement Jaxx Feat. Lisa Kekaula - Good Luck . .
Så mina förhoppningar just nu är att någon annan som också tränar Bodyjam hum som Jennie hehe eftersom hon är den enda jag som läser min blogg kan hjälpa mejj med det lilla problemet att lista ut till vilket av programmen den låten är.

Får väll se om jag får nån respons av någon , lite dåligt med det på senaste tiden men inget att göra åt =) får lära mejj att skriva bättre eller nått men får nöja mejj med att jag har några dagliga läsare ialla fall =)

I Tried But It's Definitely Not My Day Today . .

Undra om man bara kan radera bort hela denna dagen för ingenting har gått min väg.

Började ju inatt med bilen sen ahr det väll inte hänt så mycke annat mitt på dagen som gått fel inget som jag kan komma på nu men allt blev helt jättekonstigt förut bara för att Jennie va nere i gbg och vi skulle till träningen och jag hade ingen bil osv inte speciellt kul fick låna mammas bil ner till gymmet men vad gör jag då , jo tar fel bilnyckel så fick springa upp igen sen fick bilen inget fäste när jag skulle vända så den bara stog och spann.
När jag tillslut kom iväg härifrån var klockan tio över sex och träningen började kvart i sju hämtade Jennie och vi körde ner så fort vi kunde, sprang nästan bort till guymmet och upp för trapporna men kom två minuter försent så dom vägrade släppa in oss tänk 2 minuter då borde man faktiskt få komma in tycker jag.
Men icke.

Det blev en tripp till Netto istället skulle köpa våg och mat hem var äntligen dags för vägning och mätning har väntat länge på det nu. Vägde massor förväntade mejj inget annat vet egentligen inte om jag vägde mer elelr mindre än ja trodde men det var iaf ingen trevlig siffra i och för sig hade ag på mejj både tjock väst och skorna när ja vägde mejj så när jga provade här hemma vägde ja nästan 2,5 kg mindre kändes lite trevligare när man såg den siffran ialla fal även om det oxå är alldeles för högt, målet ligger långt borta. Men jag ska klara att komma dit även om dte krävs blod , svett och tårar.

Nu är det ialla fall dags att sova bort det sista av dagen , ska troligen upp till trollhättan med Jennie imon innan träningen så det vore ju bra om jag inte är alldeles för trött utan orkar gå runt där och titta.

It Ends, You're Gone, I'm Gonna Miss You . .

Fick ut mamma så hon kunde kolla bilen nu och ag ahde helt rätt något var väldigt fel med den. Hon ringde min morbror och paratde med honom under hela tiden och han kom fram till samma sak så nu ahr jag officiellt fått körförbud på min bil kommer inte få röra den överhuvudtaget innan den är fixad känns lite surt eftersom den betyder så mycke för mejj just nu finns inte många saker som jag kan göra utan bilen.
Blir tilla tt köpa busskort nu igen tänkte vänta med det ett tag och köpa senare men det funkar ine riktigt nu.
Kommer bli så segt att både jag o Jennie måste ta bussen till träningen nu ska vi försöka hitta orken till det också kommer ju inte kunna ta mammas bil eftersom hon jobbar kvällar och har den då.

Det blir att bränna massa vanliga skivor nu med istället för mina mp3skivor synd eftersom jag precis har en ny har inte ens hunnit lyssna på hela skivan än, får väll se när ja hör den igen kommer ha miljontals skivor i mammas bil sen och det komme rhon inte tycka om men med tanke på att jag kör i över tre timmar på nätterna blir det ganska segt med bara samma låtar om och om igen.

Nee dags att käka nått nu sen måste jag ringa Jennie så hon verkligen hinner hem innan träningen kan ju inte köra race ner till Älvängen sen räcker med att ja gjort det andra dagar och ida ahrjag en känsla av att dte kommer vara ganska fullt på träningen eftersom reservplatserna också är bokade men får väll se hru det blir =)

Boom! , It Said . .

Känns som om jag bara sitter och klagar varje gång jag skriver och samma sak ska jag göra idag.

Min bil gick sönder inatt! igen! Det här känns verkligen inte bra när den bara går sönder hela tiden troligen kommer jag väll aldrig kunna sälja den utan det får nog bli skroten istället känns lite hemskt nu när jag har lagt ut så mycke pengar på den men alla gör väll sina misstag här i livet.

Det sa ialla fall bara Pang! inatt när jag körde, trodde att nått av däcken hade exploderat eller nått annat sånt dumt så jag gick ut och kollade men alla däcken såg och kändes normala gick in i bilen igen och skulle fortsätta köra vilket inte gick speciellt bra med tanke på att bilen ar helt svajig och varje gång jag skulle växla var det som om den tappade fästet och bara gled iväg åt höger väldigt konstigt, stannade på ett till ställe för att kolla en gång till men såg inget fel på den.
Fick ringa till Annika som har hand om hela edet med tidningarna och berätta för henne vad som hänt, fick numret till en annan som kör mitt distrik ibland och han kom till min räddning. Tog över och körde resten så jag kunde krypa hem med bilen, vågade verkligen inte köra fort alls när jag körde hem tog en tripp till rasta också för att kolla luften i däcken tänkte att det var bäst ifall det var något med dom ändå men där va allt normalt.
Fick köra superlångsamt på vägen hem tog nog nästan 20 min att komma hem när det normalt tar högst 10 och satt spänd hela tiden när jag körde väntade bara på att bilen skulle på för sejj att åka ner i diket.

Får väll se hur det går med min bil denna gången om den kanske kan bli fixad ordentligt annars vet jag inte vad jag ska göra behöver den till så mycke och speciellt till jobbet går inte att klara det utan bil.

I'm Floating Away . .

Det känns som om jag bara svävar bort från ämnet varje gång som jag skriver här. Inte alltid för att det finns något riktigt ämne som ja skriver om men det ahr alltid en tendens att handla om något annat i slutet, har troligen för mycke tid att tänka på dagarna så allt kommer på engång.

Vet inte riktigt vad jag egentloigen tänkte skriva borede ju som sagt sova så jag orkar jobba.
lov från skolan imon också fick ja reda på nice :D slipper ja tänka på den även om jag tänkt gå dit imon får vänta tills nästa vecka . . hum nee blir nog nån film nu kanske får se om ja hittar nån bra funderar på Take The Lead känner verkligen för dans men blir alltid så sugen på att dansa själv när ja tittar på dansfilmerna så kommer ha svårt att sova efter den får väll se nått blir det ialla fall =)

Bodybalance Release . .

Nya programmet av Bodybalancen släpptes ida och jag som tyckte att dte gamla va jobbigt. Detta va värre massa nya saker och vig ska man ju egentligen vara också men det är ju inte riktigt jag så lyckades inte ritkigt med alla saker är bara glad över att jag har så bra balans som jag har annars hade ja ramlat ihop i en hög flera gånger idag.

Sena dit var vi oxå mest mitt fel tror ja mamma fyllde ju år så vi skulle ha kalas som jag missade men kom inte hemifrån förrän kvart i sex och jag måste ju svänga förbi edet också som ligger åt helt fel håll o hämta Jennie innan vi åker ner till Älvängen så kom inte till gymmet förrän tjugo över. Drömmen om att hitta bra platser försvann ju så fort vi kom in i salen , brukar alltid stå längst bak men det gick inte ritkigt denna gången för det var redan fullt hamnade tillslut längst fram usch mardröm hatar att folk tittar på mejj när jag gör saker. Fick försöka koppla bort det denna gången och speglarna fanns ju både framför och brevid så såg mejj själv vart jag än tittade vilket jag också hatar men jag överlevde ju eftersom jag sitter här nästa gång ska jag alla fall stå längst bak aldrig mer långt fram.

Imon blir d Bodyjam LATINO :D weeeii längtar verkligen till d får se va dom har satt ihop för nått roligt pass nu ska bli underbart med variation också för jag tycker inte riktigt om det passet som vi har i vanliga fall och det ska vi ändå ha i nästan två månader till suck får väll se hur trött jag kommer va på det senare innan det är dags att byta.

Dags att köpa våg imon me så vi får åka lite tidigare och ta en tripp in på netto dags för mätning och vägning äntligen , vill ju i och för sig inte se hur mycke jag väger efetrsom det är många kilo över dte som jag vill väga men det är ändå bra att ha något att jämföra med sen vid nyår när vi ska kolla hur det gått.
Solning blev det idag också blev brun denna gången med blir lika chockad varje gång riktigt kul är det också även om jag håller på att dö varjegång jag ligger i solariet så är det värt det =)

Troligen dags att sova nu så tiden går lite snabbare för då är det snart träning igen woho =)

Turn Back The Hands Of Time . .

Så nu är det officiellt vinter, usch va hemskt det låter men det känns bra att vara hemma såhär tidigt efter jobbet käns som om jag jobbat en timma mindre än va jag egentligen har gjort, luras ju bara av klockan som har hoppat tillbaka en timma.

Snart kommer väll första snön också sitter bara och väntar på den nu men förhoppningsvis ska jag hinna fixa klart bilen och sätta på vinterdäcken innan annan kommr det inte alls bli kul att köra om nätterna speciellt inte när det redan ahr varit så halt en dag att jag halkat omkring och nästan inte kommit upp för backar och det va ändå mitt inne i edet om det blir värre kommer jag aldrig komma upp för backen är hemma efter jag jobbat klart.

En timmas extra sömn blir det troligen sen också för mamma ska nog inte ha kalas förrän vid fyra nångång, vilket jag helt hade glömt av snacka om att inte vara uppmärksam om något alls när man glömmer av att sin mamma fyller år och jag som ska träna imon får ta o prata me Jennie och kolla hur vi ska göra. Vill ju åka iväg på träningen ändå men får väll se hur det blir med den saken hade planerat in lite solning med så man kan bli brun och fin nu i vinter speciellt till nästa helg , längtar =)


Satt här och va helt psycho förut för att jag va så trött sov jättedåligt igår på dan eftersom jag skulle ut med hunden och allt sen fastnade jag vid datorn som vanligt istället för att gå och lägga mejj igen dum som jag är men det är lätt hänt så jag och syrran satt o garvade åt precis allting hon va tydligen lika trött som mejj konstigt nog. Tycker synd om dom som blev plågade av våran trötthet på msn för det var inget normalt som blev skrivet kan jag lova får försöka förklara det imon. syrran klagade på min stavning när jag skrev för det ar näsan inga bokstäver alls som hamnade rätt i mina ord men ni skulle hört när hon pratade det va inte mycke som kom ut i rätt ordning ur hennes mun heller =)

Nee nu är det nog dags att sova så jag inte missar den här extra timman och sitter här istället o gör annat måste faktiskt upp och städa sen för såhär kan det inte se ut när släkten kommer sen får jag fixa present till mamma i veckan nu har inte varit iväg nånstans nu alls så det har varit lite svårt att försöka göra det innan om jag inte skulle åkt till Ica och köpt nått men det känns inte speciellt glamoröst så får se vad jag kan hitta på =)

Trött, Så Trött . .

Usch va trött jag är , vaknade för nästan en timma sen nu av att mamma ringde och påminnde mejj om hunden. Eftersom ajg var den enda hemma va jag tvungen att gå ut med henne så fick snällt gå upp o vandra ut i kylan, inte soeciellt trevligt att behöva gå ut i detta iskalla precis när man vaknar men man måste ju när man ahr djur.
Om hon inte ringt hade jag nog sovit vidare ialla fall en timma till eftersom det blev så sent imorse.

Satt uppe länge igår kväll eftersom jag fastnade på msn och lite annat så när klockan va tolv hade jag bestämt mejj för att sova men vad händer då. Joo telefonen ringer sen skriver en på msn som jag inte pratat med sen början av sommarn så mina planer funkade inte riktigt satt och pratade med Nikki som ringde i nästan en timma och bara en lite stund efter det så ringer en till som jag satt o pratade med nästan lika länge så helt plötsligt hade klockan hunnit bli halv tre när jag var klar. Då hanns det inte med något sovande trodde inte jag ialla fall och eftersom jag inte hört nått från tidninganra så åkte jag dit för man vet aldrig om dom kommer tidigt och missar att skicka ut sms. Den turen hade jag inte inatt dom hade inte gjort fel och tidningarna var jättesena så alla andra satt också där och väntade.
Vid fem över halv fyra fick vi äntligen våra sms eller rättare sat dom andra fick dom jag fick inget konstigt nog så tjugo över fyra fick vi äntligen våra tidningar så vi kunde börja jobba bara lite mer än två timmar försent. Trodde verkjligen att nästan alal skulle vara vakna imorse när jag delade ut dom men tänkte inte på att det är lördag så det var inte så många uppe.
Det gick ovanligt fort också på 3 ½ timma brukar ta nästan 4 timmar för mejj i vanliga fall så var lite chockad men trodde inte jag skulle klara det för det kändes som om jag såg i kors när jag åkte från hallen och hade den känslan första timman innan jag kom in  det och det är oftast vid den tiden jag kommer hem och är superpigg så det är väll inte så konstigt.

Va hemma efter åtta och då var redan mina systrar uppe dom skulle iväg till Dingle och titta på skolan eftersom Sara tydligen funderar på att börja där, tänk att hon redan ska börja gymnasiet det känns så långt bort för hon borde vara så liten men tiden springer ju uppenbarligen fram nu.
somnade vid halv tio nångång och sov då som sagt fram till för en timma sen.

Har ingen aning om vad som kommer hända ida heller kommer troligen sova bort det mesta av dagen, ska försöka hålla mejj vaken nu ett tag till och vandra runt här finns inte så mycke annat att göra kan ju i och för sejj städa det behövs men får se hur det blir med den saken jag är ju inte alltid den som gör det som är planerat.

Chris Daughtry - All These Lives.mp3

Cause You Had A Bad Day

Usch det har verkligen inte varit min dag ida. Va på riktigt bra humör imorse när jag hade jobbat klart men sen efter jag sovit gick det utför.
Vaknade vid tre ungefär tror det var lite tidigare men vem behöver vara exakt och kände mejj verkligen hur deppig som helst, har ingen aning om var det kommer från för det är inget som hänt som gör att jag borde känna mejj sån. Men det har hållt i sejj hela dagen har inte ens blivit glad av danslåtarna och då är det verkligen illa får väll hoppas på att jag får en bättre dag imorgon för det är inte sunt att bara gå runt och deppa hela dagarna.

Skulle egentligen skrivit jättemycke och jättelångt nu men alla har kommit in hit o stört mejj så jag har inte fått nogn ro att skriva , dessutom känner jag mejj hur trött som helst just nu och orkar ingenting kan ju vara bra att hinna sova minst en timma innan jag ska börja jobba så jag slipper vara så seg inatt speciellt om det är lika halt nu igen så att ag verkligen måste tänka på hr jag kör.

Men men det märker vi senare skriver kanske sen inatt igen innan jag ska iväg till jobbet men det beror på när jag vaknar och hur sena tidningarna är om dom är i tid kommer jag verkligen inte hinna hade tänkt hinna med att duscha och bränna en skiva innan också men får väll se hur det blir med den saken.

Danny - Stay.mp3
Chris Daughtry - Home.mp3
Plain White T's - Hey There Delilah.mp3
Within Temptation - Wish You Were Here.mp3
Martin Stenmark - 100 År Från Nu (Blundar).mp3
Within Temptation - Our Solemn Hour.mp3
Kent - Columbus.mp3
Nightwish - Over The Hills And Far Away.mp3

Hotzone Vs Sexzone . .

Satt inne och kollade runt på Hotzone igår i vanlig ordning eller kollade runt gjorde jag väll egentligen inte tittade bara om någon hade skrivit till mejj eller kommenterat bilderna och som vanligt ade några skrivit och en kille hade skickat att an tyckte jag skulle bli medlem på Sexzone som han sa va lite mer "öppen" och nyfiken som jag är va jag tvungen att gå in och kolla och man kan ju inte se speciellt mycke om man inte är medlem så det blev jag ju också. Det första jag ser när jag ska logga in är någon som jag känner haha lite roligt faktiskt för det trodde ag inte tänker inte säjja vem det var men det var ändå lite kul.
Och väl inne fick man fylla i massa saker som jag struntade i tänkte att här kommer jag ändå inte vara inne så ingen ide att fylla i nått så tittar jag på vänsterkanten och där är värsta bilderna inte visste jag att vissa var så stolta över sina kroppar att dom la ut riktigt så extrema bilder.

Visst jag har också bilder både där och på Hotzone men dom är verkligen inte så extrema utan mest som en rolig grej för att se vad folk säjjer om dom.
Och jag som tyckte hotzone var rätt extremt när jag skaffade det men där har dom inte alls sånna bilder som dom har på Sexzone och Hotzone har jag ändå haft i snart ett år nu. Blir bara glad varjegång jag loggar in där och ser att folk har skrivit för man får alltid sånna fina kommentarer även om vissa förslag är sånna som man inte alls ska skriva ut här i bloggen har fått rätt så många under detta året men om man lyssnar på namnen så förstår man ju själv att någon gång kommer någon föreslå saker där som man absolut inte vill höra eller överhuvudtaget göra.

Får se vilket av ställena jag kommer tycka bäst om senare troligen kommer det fortsätta vara Hotzone känner mejj inte ritkigt bekväm än bland alla bilderna som finns på Sexzone blir lite för mycke ibland och man kan tydligen lägga upp egna filmer där hum undra vad dom filmerna kan handla om är nog inte så svårt att lista ut, skulle inte få för mejj att titta på någon iaf.

men man ska inte klanka ner på sånna sajter även om dom handlar om det dom gör för det är faktiskt intressant ibland och man kan hitta riktigt , tänkte skriva normala människor men det känns som om jag klankar ner på andra då när jag ändå är medlem , men man kan hitta riktigt trevligt folk som är hur nice som helst att prata med.

Så döm inte utan att ha kollat upp det först vilket jag vet många gör man har alltid en tendens att tycka illa om sånt utan att ens ha tittat.
Nee nog skrivet om dom nu Hotzone , Sexzone finns säkert miljontals andra sånna ställen som inte har hittat mejj än, får väll se om det dyker upp nåt mer senare, fast det känns som om jag redan är medlem på tillräckligt många ställen ialla fall för tillfället så d räcker nog =)

Haha kan ju bara tillägga då för skojj skull att ifall någon registrerar sejj som medlem (vilket jag inte tror) så ange 8653 som pimpkod ni fattar vad det är senare :P

I'm Spinning Around . .

Usch va kallt det är ute nu vågade inte ens titta på termmetern innan jag åkte hemifrån inatt, hade inte hunnit heller för den delen eftersom jag är så seg.
Men höll i alla dall på att frysa ihjäl när jag skulle skrapa rutorna och den va inte lite tunn is på dom heller utran den var rätt så tjock så stog där en bra stund innan jag fick bort allt kan ju säjja att ena haden kändes nästan inte längre så kall var den. Satt och värmde mejj i bilen en liten stund men den var ju inte speciellt var heller så fick helt enkelt köra iväg till jobbet ändå.

Det kändes som om jag skulle vara där sist av alla som vanligt men det var jag inte konstigt nog utan jag kom dit vid en riktigt bra tid och åkte från hallen kvart över tre i början gick det jättebra tänkte inte på att det kunde vara så halt ute tills jag skulle ner för en backe och bilen bara sladdade e riktigt glad att man får göra halkkörning innan man gör uppkörningen , även om det var ett bra tag sen nu så kommer man ändå ihåg hur ma ska väja och så vidare när bilen sladdar som den gör lyckades komma ner oskadd för backen och var ovanligt lugn det brukar jag aldrig vara när nog sådant händer.

Fortsatte köra sen skulle jag upp för en backe stanna mitt i den och sedan fortsätta och det gick nästan inte bilen fick nästan inget fäste alls i halkan så nu blir det dags att byta till vinterdäck även om jag egentligen måste göra massa andra saker med bilen innan jag får sätta på däcken så måste jag byta kan inte halka runt i hela edet när jag jobbar utan jag måste ju kunna köra ordentligt annars vet man aldrig vad som händer.

Själva marken var hal också höll på att ramla flera gånger när jag var ute på mina vandringar , mindre trevligt så vinterskor får det nog ta att bli snart måste bara hitta några först och försöka leta fram pengar nånstans vart jag nu ska hitta dom men sånt löser sejj alltid på ett eller annat vis får bara hoppas på att det ska lösas utan att jag behöver ta lån av någon för det är mindre trevligt ska försöka kräva in mina skulder denna månaden också har ingen aning om hur jag ska lyckas få tillbaka pengarna av Virre men hon får komma på nått sätt att fixa fram pengar så att jag får dom annars kommer jag inte överleva denna månaden.

Nee time too sleep, sweet dreams =)

I'm Dancing In The Moonlight . .

image9


Får se om det hinns med någon dans inatt mellan tidningsutdelandet hoppas på det för det är helt underbart att dansa helt själv mitt i natten när ingen ser ingen hör utan man är bara helt fri att göra specis som man vill.

Tvivlar på att jag kommer hinna med det dom verkar sega väldigt mycke med tidningarna nu inte fått nått sms än idag heller om att dom har åkt från göteborg, funderar på att åka upp till hallen ändå men inte speciellt kul att sitta där uppe i 45 minuter och vänta ifall dom skickar precis efter jag åkt. Får helt enkelt sitta här en lite stund till och vänta har jag inte fått dt innan 20 över så åker ja ändå för iså fall vet man aldrig om dom har missat att skicka ut till mejj för det har ju hänt innan.

Dert kommer troligen vaea svinkallt inatt också så det blir att dra på mejj alla tröjorna och hoppas på det bästa bilen är i och för sig inte speciellt varm när jag kommer ner till den även om jag har alla kläderna på mejj.Men kommer ju bli varm när jag håller på och springer upp och ner.

Jobbigt att vakna så tidgt på nätterna som jag gör också¨vakna till och med innan väckarklockorna börjar och dom står på halv ett segt så har legat vaken här rätt så länge nu innan jag kom så långt att jag började skriv här, om jag vetat det hade jag sovit minst en halvtimma till för jag är verkligen inte pigg ida men det kan ju bero på att jag sov så lite igår som jag gjorde får ta igen det idag istället.

Funderar på att gå ner och käka av min glass mums men man ska inte äta saker mitt i natten inte alls bra och eftersom jag vet det kommer ja troligen kunna hindra mejj själv från att göra det men d hade varit gott med glassen nu , får vänta tills jag jobbat klart och sovit klart innan jag kan äta den. Eller spara till ikväll d går ocksåfast kommer nog finnas kvar då också . .

Ohh nu skickade dom äntligen att dom åkte 02:06 så då är det abra ca 45 minuters väntan nu då suck får försöka hitta på något att göra mamma sitter ju och spelar hela tiden på gt så får väll gå in där och kolla eller nått kan ju inte sitta här och skriva hela tiden för då skulle det bli super långt och handla om ingenting tillslut vilket jag redan känner att det är och gör. Så dags för annat och sedan jobb och jag vet faktiskt inte om jag ska göra en glad smiley eler inte så får vara utan ida . .

Goodnight Sweetheart Well It's Time To Go . .

Kom bara att tänka på just den textraden nu innan jag skulle sova och då kan jag lika gärna skriva in det här när jag ändå är inloggad.

Mamma sjöng alltid den för oss när vi var små och skulle sova så tänker alltid på det när jag hör låten tror att största anledningen till att det ploppade upp i huvudet nu var för att jag kollade i min kalender och såg att hon fyller år på söndag så måste hitta nån present hur jag nu ska göra det med den tighta budgeten jag har men på något sätt kommer jag lyckas hoppas jag.

Men som sagt dags att nana så

Goodnight Sweetheart Well it's Time To Go . .

New York Super Fudge Chunk . .

Ätligen köpte ja en Ben And Jerry's glass stog jättelänge på Ica imorse innan jag valde vilken jag skulle ha tillslut blev det New York Super Fudge Chunk och den var otroligt god, bästa glassen på länge har fortfarande kvar så kan njuta av den imorgon också. Riktigt undebar chockladglass med bitar av mörk och ljus chocklad , pekannötter , valnötter och chockladtäckta mandlar det kan inte bli mycke bättre än så =)

Får se när jag har råd att köpa sån glass igen kan ju inte direkt säjja att den är billigt kostar nästan 50 kr för en halvliter men det är det värt.
Har hört så mycke om glassen innan och velat prova den jättelänge men har aldrig riktigt haft råd till det men det är verkligen någon som rekomenderas.

image8


Hum kommer inte på så mycke mer att skriv just nu , det är nog dags att sova igen tror jag har ju som sagt inte hunnit göra det speciellt mycke idag och det vore bra om jag orkar jobba inatt förhoppningsvis går det lite snabbare imon än det gjorde igår. men det märker vi , kankse skriver mer inatt innan jag ska iväg och jobba , beror på hur pigg jag är . .

Why Not . .

Vet egentligen inte varför jag sitter här och skriver igen , tror att detta är fjärde inlägget för dagen ovanligt många för mejj men har ju kommit upp i att skriva ialla fall ett om dagen mot innan när jag skrev varannan månad eller nått. Kommer väll troligen inte komma på nått att skriva imorgon heller så det kompenserar ju lite
Får se hur många fler inlägg det kommer bli idag vet att jag kommer skriva en gång till kanske två för jag kom precis på det jag egentligen skulle skrivit nu men får ta det senare istället.

Blev ingen träning idag heller , känns lite dåligt men har verkligen ingen ork hade bara stått där som ett fån iså fall och inte gjort nått så bättre att vara hemma och ta det någon annan dag istället kankse blir Pump imon men det beror på Jennie. Har även lagt upp nya bilder på bilddagboken, har varit riktigt seg på det nu den senaste tiden men äntligen har jag hittat orken men gå gärna in o kolla =)  http://krizzy87.bilddagboken.se/

Det var egentligen något mer jag skulle skriva nu men kommer inte på vad det var får väll ta med det senare elelr nått det märker vi nu är det iaf dags att gå ner och kolla om det blir någon mat idag eller inte =)

Får se vad det blir för rubrik också komme rinte på nått bra så får se om jag kan slumpa fram nått på itunes =)

Suck batterierna på kameran tog slut idag också mindre trevlgt tänk om jag hittar något inatt att ta kort på , får väll se hur d blir med den saken får köpa nya batteri imon så jag har , kan inte leva utan kameran . .

Why not (why not)
Take a crazy chance
Why not (why not)
Do a crazy dance
If you lose a moment
You might lose a lot
So why not
Why not



image7


It's A Downside . .

Hum undra om man kan skriva så egentligen men d lät bra i mitt huvud när ja tänkte d :S

Fick för mejjatt jag bara skulle in hit och kolla statistiken i min blogg men det skulle jag aldrig gjort för den bara sjunker för varje dag. Skriver ju iofs bara för min egen skull men det är ju alltid trevligt när man vet att andra läser får väll se om det blir någon ändring på den saken.

Blev inte så mycke sovande för mejj nu , kunde inte ritkgit somna när det är såhär ljust ute lyckades väll sova i ungefär en timma kanske lite till innan jag vaknade så det känns inte som om jag kommer orka med träningen idag men vet ju inte än om det blir någon eller inte för Jennie har inte kommit hem från Trollhättan , hon har ialla fall inte loggat in på msn än.

Virre skrev förut och ville att jag skulle ta ledigt så vi kan gå ut ida och jag hade jättegärna tagit ledigt för jag blev så otroligt less på mitt jobb inatt men känner inte alls för att ta ledigt och gå ut. Har ingen ork alls att gå ut vet inte vad som ahr hänt med mejj har väll kommit ifrån den perioden i mitt liv eller nått för innan var jag ju ute precis hela tiden, kan ju vara för att jag jobbar så mycke som jag gör också så då finns det ingen ork till massa annat.

Och om jag bara gjort som jag tänkte förra veckan och anmält mejj till Rookie festivalen hade jag troligen varit påväg till hultsfred idag för att jobba blir lite irriterad på mejj själv att jag inte gjorde det för då hade jag haft något atts e fram emot och något nytt att göra men får hoppas på att dom hör av sejj från fler festivaler så jag kan åka senare troligen blir det inte förrän nästa år när det inte riktigt är festivalsäsong nu men det är inga problem att vänta så länge :D

Sitter o funderar på om jag kanske ska gå ner och tvätta bilen för det behövs verkligen den är jättesmuttsig men tror det är lite för kallt även om solen lyser så finns fortfarande chansen att slangen är frusenoch om den är det skulel det bli lite jobbigt att springa upp o ner med en hink vatten får se hur jag gör ska kolla upp vädret för helgen senare för om det blir varmare då så väntar jag med att tvätta bilen tills dess. Haha när jag tänker på att tvätta bilen så får jag bilden framför mejj av en sexig tjej i bikini som tvättar så som det är på alla amerikanska filmer men så kommer det ju verkligen inte se ut när jag ska tvätta min bil. För det första är det verkligen inte bikinivärme utomhus och för det andra skulle jag inte känna mejj speciellt bekväm med att stå där i bara bikini skulle ju i och för sig inte vara många som såg mejj men måste bli lite mer bekväm med kroppen först och träna mycke mer innan.

Nog babblat , nu ska jag springa ner och kolla om jag hittar något att äta inte ätit sen frukost/lunch eller vad man nu ska kalla det när klockan va fyra igår eftersom jag gick och la mejj nästan direkt efter träningen igår mådde inte speciellt bra heller så det blev sängen nästan direkt och  nu känner jag verkligen av hungern så nu blir det käk får se va ja kan hitta på att göra =)

Sometimes Life Isn't The Dream You Wish It Were . .

Usch kom hem från jobbet för ne stund sen blev en väldigt lång natt me tanke på att ja åkte hemifrån vid tre, i vanliga fall åker jag vid två och e hemma senast sju beroende på hur snabb jag är men inatt så va det total på ttelan så jag var tvungen att dela ut till precis alla på mitt distrikt inte specc kul med tanke på att jag har det största distriktet i Lilla Edet så då tar det sin lilla tid.
Till råga på allt så va tidningarna försenade inatt dom brukar alltid åka nerifrån göteborg vid halv två men nu åkte dom inte förrän nästan halv tre så allting blev hur sent som helst.
Fyllde hela bilen ed tidnigar tror att ja hade närmare 900 ttela och dom vanliga 120 gp + lite andra tidninar som ska delas ut så d låg över 1 000 tidningar där som ja skulle släpa på. Jag har inte världens tur heller eftersom mer än halva distriktet är trappuppgångar, kan ju försöka se d på d bra sättet att ja får massa träning när ja springer där upp o ner i alla trappor även för armarna eftersom d inte e lätt att släpa på ett 40 tal tidningar i varje hus.
Får även ha vissa smidighetsövningar nu oxå eftersom dom satt upp massa ställningar o shit vid ett av husen så d går inte att gå upp för trappan där utan man får försöka krångla sejj förbi d ändå o ja e lika förvånad varje gång ja lyckas för så smidig e ja inte känner mejj lika graciös som ett kylskåp ungefär , o utan att tappa tidningarna oxå.

Fick lite skäll ida oxå av en tant som ville ha tidningen mycke tidigare än va hon får. Hon ville ha den vid 5 nångång och för att ja ska lyckas med det så måste jag ändra om hela distriktet igen får väll se hur jag gör med den saken känner inte riktigt för att ändra igen har redan gjort det en gång men dom måste ju bli nöjda även om jag får lida för det.
Fick beröm oxå lite ovanligt va en som sa att ja va riktigt snabb för hon och hennes man va i ena huset och åkte ner me hissen från översta våningen när ja gick av sen skulle dom tydligen upp me hissen i nästa trappuppgång och under den tiden som dom gick alla små genvägar som finns i alla lägenhetshus hann ja springa ner för alla trappor och möta dom i andra hissen. Är faktiskt lite förvånad jag också att jag hann med det för så snabb brukar jag inte vara.

Nee nog om mitt jobb nu det är ändå inte specc intressant att läsa om , det får ta och hända mer saker i mitt liv så jag har något intressant att skriva det är ju inte specc många som läser min blogg dagligen heller och det vill jag att det ska vara får väll försöka komma på nått som ändrar på den saken.

Får se om det blir någon träning idag är egentligen inte speciellt upplagd för det eftersom jag vart uppe o kämpat nu hela natten men måste ju faktiskt träna lite mer än va vi gjort den senaste tiden nu. Hoppas bara att ja inte sover sen när det är för det går ju inte men men får prata mer med Jennie sen träffade henne en snabbs i Ica förut när hon skulle upp till trollhättan men hann inte prata speciellt mycket.

Nee gud nu upprepar jag mejj bara känns det som dags att sluta skriva och kanske sova lite kan behövas så jag är pigagre sen =)

Wish You Were Here . .

Within Temptation - Wish You Were Here

är verkligen en helt underbar låt sitter o lyssnar på den nu innan ja ska åka iväg till jobbet , försöker faktiskt komma på vem/vilka som gjorde låten från början men d står helt still vet att d inte e dom som gjort den iaf men underbar e den skulle kunna sitta o lyssna på den hur länge som helst men d e ju inte världens gladaste låt så tillslut skulle man väll sitta o deppa ihop haha o d e ju mindre bra.

har faktiskt laddat ner ganska mycke ny musik kände att d behövdes för ja har verkligen bara suttit här o lyssnat på samma sak hela tiden mest har d varit Nightwish har den instrumentala versionen av Dark Passion Play nu oxå fick bränna den från Tony och låtarna är verkligen otroligt bra utan någon sång man hör ju verkligen musiken vissa av låtarna är t o m bättre utan sången.
Sen har ja laddat ner dom flesta Within Temptation låtarna och låtarna från Kents nya skiva underbart undrar verkligen varför ja inte laddat ner den skivan innan men men e glad att ja kommit så långt att ja gjorde d nu.
Annat nytt är fler låtar med The All-American Rejects dom e verkligen hur bra som helst och Chris Daughtry han har sån otroligt bra röst och jag fullkomligt älskar Home just nu finns d inte så många låtar som e bättre än den.
Höll nästan på att glömma Plain White T's dom är oxå riktigt bra o vem kan inte tycka om Hey There Delilah.

Finns så mycke underbart med musik och så mycke känsla inom den. Vet inte va ja skulle göra om musiken inte fanns.

Usch d e troligen total på jobbet inatt på TTELA vilket betyder att ja måste dela ut till precis alla o d ska ja hinna på 3 ½ timma vilket ja inte kommer göra när ja knappt hinner köra distriktet vanligt på den tiden :s så får väll se hur d går komemr sitta där o stressa halvt ihjäl mejj under första delen sen när ja ska springa i alla trappuppgångarna kommer d bli ännu värre för ja ska orka släpa me mejj alla buntarna oxå o kan ju säjja att dom e inte specc lätta tur att man börjat träna haha :P nee men d gör inte saken lättare måste leta upp en väska nu oxå som aj kanske kan bära dom i borde bli lite lättare då även om ja kommer ha hur ont som helst i axlarna efteråt men d får d va värt bättre att försöka göra så än somaj gorde sist släpade alla vanligt kunde nästan inte röra armarna efteråt specc inte vänsterarmen eftersom d va me den ja bar bunten.
Men hoppas på d bästa att dom tagit bort totalen man vet ju aldrig d har hänt förut men har väll förhoppningsvis inte sån tur ida för dom e jättesena me tidningarna oxå od  bevisar bara att d tog lång tid att trycka dom osv . . suck får väll se när ja kommer hem på morronen troligen inte innan 8 inte när ja börjar såhär sent heller . .

Dags att åka nu kanske tidningarna åkte från stan för 25 minuter sen po d tar ca 40 för dom att komma upp hit . . tar ju inte specc lång tid att åka till edet men d kan ju va kul att komma dit innan tidningarna för en gångs skulle brukar alltid komma efter så får välle hur d går me d  ida borde ju faktiskt hinna =)

weeii Candyman började nu precis när ja skulle gå underbar :D den akn man inte annat än bli glad när man hör . . =)

It's A Mad World . .

jag förstår inte riktigt hur vissa tänker när dom betalar ut löner ?!
Specc inte dom på mitt jobb d borde ju egentligen inte va så stor skillnad på två månader eller hum tre rättare sagt för första månade då ja bara jobbat 14 dagar fick ja ut 5 000 andra månaden då ja jobbade hela fick ja ut 9 200 och nu denna månaden där d står att ja jobbar 24 dagar fick ja bara ut 6 700 fattar inte riktigt hur d går ihop :S och ja har ingen aning om hur ja ska kunna klara mejj på d lilla när ja har skulder upp över öronen.

måste betala 2 000 hemma sen så har ja kameran på 1 500 o då e redan hälften av pengarna borta men skulderna o d e inte slut där inte på långa vägar för ja måste ju betala bilen oxå och den blev på 3 700 tillslut o den e inte klar än så d e ju ännu mer pengar som måste läggas på den o alla som kan matte har nog redan räknat ut vid detta laget att d e mer än va ja fick ut nu men pappa har betalat bilen sålänge så får väll göra upp nån avbetalningsplan eller nått funderar på att bara betala 1 000 eller 1 500 till honom denna månaden o försätta betala tillbaka sen nästa månad oxå så ja slipper ha den skulden iaf har ju redan en ganska stor skuld till honom som ja måste betala tillbaka har fortfarande inte gett honom pengarna för mind ator och sen betalade han alla mina mobilräkningar i över ett år så d blir ju en hel del pengar . . funderar allvarligt på att fixa nytt jobb , visst ja trivs me mitt nu d e riktigt nice att va uppe hela nätterna o jobba men d känns inte som om d e värt d när ja bara får ut så lite som ja gör.

Måste egentligen spara undan pengar denna månaden om ja ska ha råd att åka till Emma i början av året och så mste ja iväg o hälsa på Nikki när hon e i spanien kansk kanske få dom resorna att gå ihop så ja e på ena ställen en vecka först o sen åker direkt över till andra vem vet d kanske går. Men d e senare saker att ta itu med.

Men nu e d dags att fixa iordning mejj o åka o hämta Jennie som ja ringde o väckte för en stund sen o åka iväg till gymmet o träna =) nice nice behövs vi har segat lite väl mycke den senaste tiden nu hehe . . får skärpa oss annars kommer vi aldrig nå målen ja vet ju ipfs inte hur ja ska lyckas utan någon våg eftersom ja inte vägt mejj innan men d löser sejj nog på nått sätt men ser ju ändå om man gått ner i vikt o så =)

Finally . .

Har äntligen fått tillbaka min bil nu =) känns som om ja varit utan den i evigheter men d va ju i fredags ja lämnade den så egentligen är det ju bara 4 ½ dag så d e inte så lång tid men e man helt beroende av att ha en bil så e d verkligen en evighet . .

Så nu fungerar den igen helt ny generator som kostade apa och nya stötdämpare bak plus nya däck bak och dom gamla bakdäcken fram, så nu e d bara framstötdämparna och framvagnsinställning som ska göras sen e den klar måste ju iofs byta till vinterdäck senare oxå men d e ett tag kvar iaf =)
Sen blir d att sälja bilen o försöka hitta någon ny billig bil som man inte behöver fixa hela tiden , känns lite surt att ja måste sälja den när ja ahr lagt ut så mytcke pengar på dne men d e inte värt att ha kvar den ifall den inte går igenom besiktningen nästa gång då blir d ju bara ännu mer pengar som aj måste lägga ut på den utan att d ens e säkert att ja får tillbaka dom när ja säljer.
Usch problem problem problem tänk va livet va lättare när man va yngre o inte behövde tänka så mycke själv utan fick allt fixat. 

Funderar faktiskt på om ja ska fråga min morbror eller nån om han kan hjälpa mejj me bilen visa exakt vart allt sitter o hur man gör för att fixa d , skulle bli så mycke lättare då om ja lkunde fixa d mesta själv istället för att lämna bort bilen varje gång eller lämna in den på verkstan där dom tar hur mycke som helst bara för att byta någon lite sak. 

Nee nog pratat om min bil nu time to sleep annars kommer ja va hur seg som helst på jobbet inatt igen o d e inte bra va hur trött som helst nu när ja körde hem från pappa oxå så behöver verkligen sova. Får väll se om d händer nått intressant imon , träning iaf :D annars så vet ja inget ännu . .

Ohh Happy Day . .

Dan ida började inte specc bra vaknade alldeles för tidigt ida igen ork mamma dom upp o väckte mejj o frågade om ja skulle till skolan eller inte men hann inte me bussen som aj skulle fått ta isf så d blev att stanna hemma kunde osva ungefär en halvtimma till efter d sen gick d inte emr så fick snällt gå upp innan kl 1 usch jobbigt när man inte får sova hela nätterna.

Men ja o katten låg iofs o vilade i några timmar tills en inget mer sovande tyvärr inte förrän mellan tre o fyra typ tills syrran kom hem o väckte mejj men d va bra va tvungen att käka innan ja skulel vandra ut till bussen.
Men någon vandring blev det inte riktigt som vanligt haha ja o Jennie e båda lika bra på d där me busstider o att försöka hinna me bussarna fick springa sista biten för ja såg bussne på långt håll vet att ja hunnit om ja gick oxå men vågade verkligen inte chansa för då hade d blivit jättekrångligt hade fått ta bussen till edet istället i sen bussen till älvängen därifrån om dom nu hade matchat vilket dom inte alltid gör . . men hann ju iaf me den så vi satt o tjötade hela bussresan ner tänkt va mycke d finns att prata om egentligen :)

Blev en tripp till Netto oxå och aj gick verkligen o kollade efter bilne när vi kom ut ur affären usch va hemskt d va att den inte va där och att ja ahr blivit så beroende av den d e inte bra för man kan ju inte åka bil hela tiden =)
Men det blev vandring ner till gymmet tillslut och solning blev faktiskt brun även om ja bara solade i standard underbart man behöver lite färg nu i vinter kan inte gå runt o se jätteblek ut . . sen blev d äntligen Bodyjam =) fast ja tycker inte riktigt om d proframmet som är där börjar bli lite uttjatat nu och att man ska gå igenom allt varjegång e nog lite för van vid vanliga danskurser där man lär sejj något nytt hela tiden men d blir ju iaf samban till våren så får hålla ut tills dess =)

Efter träningen skulle vi vandra tillbaka till bussen kändes verkligen som om vi satt där hur länge som helst men d kan inte varit så lång tid högst 20 min men d va väldigt långa minuter tills bussen o värmen kom, bussresan hem gick ovanligt fort men d e ju egentligen inte så långt fast Jennie va lite vimsig trodde vi va på andra ställen än dom vi va =)
Va svinkallt när ja kom av bussen sen , ringde morsan me förhoppningen om att hon va påväg hem från jobbet men sån tur hade a inte så fick börja den långa vandringen in 2 km känns väldigt långt ibland specc när d e kallt ute och ja e superlycklig över min nya telfon för ljudet i dne är otroligt bra mycke bättre än mp3n underbart o batteriet verkar hålla ganska bra iaf . . har ju ijnte ens haft den en vecka än så :P men älskar den . .
Va massa bra musik oxå massa dansmusik så gick där för mejj själv hur glad som helst o dansade in från bussen d va längesen ja gjorde d sist har saknat d för d e verkligen en frihet att vara ute helt ensam o bara dansa där man vet att ingen kan se en och bedömma hur det är utan man gör precis som man vill :D

Så va på riktigt bra humör när ja kom hem fortsatte dansa lite men d blev inte specc mycke känner mejj inte lika bekväm att dansa här hemma inomhus som jag gör ute får börja gå ut varje da o dansa lite d skulle ja nog må bra av :D
Nee usch nu känns d som om ögonen går i kors dags att sova då börjar ju faktiskt jobba om 3 timmar så d e ju bra att hinna få lite sömn innan annars vet man aldrig hur ja kör :P

Får se om ja e lika lycklig imon lyckoruset har inte gått över helt heller så e dubblet lycklig :P om man nu akn säjja så haha . .

Puss o Kram . .

Tankar Om Musik . .

Kom att tänka på en sak förut när ja jobbade. För igår så ploppade d upp en textrad från en låt i mitt huvud o bara några sekunder hände samma sak som i låten lite knepigt d förstår ja inte riktigt.

Men att man kan ha så många olika relationer till musik jag har hur många låtar som helst som påminner mejj om olika personer kan skriva ner alla dom någon dag så om ja sätter på en speciell låt så är det någon person som fastnar i tankarna då man tänker tillbaka på gamla tider hur allt va osv.
Känns som om ja redan skrivit ett sånt här inlägg innan för inte så längesen men kommer inte ihåg orkar inte läsa igenom allt o kolla heller , har iaf funderat på d ett bra tag nu vilka låtar som påminner om vem och varför dom gör det.

Musik är iaf väldigt specc tänk att det finns personer som kan skriva alla dom texterna om ja skulle sitta o försöka skriva nån text har ja ingen aning om va d skulle bli men d skulle iaf inte bli bra har provat innan när ja va yngre så ja får helt enkelt försöka hitta nått annat sätt att uttrycka mina känslor på.

Skola senare ida , usch . . tror d blir d iaf inte säkert än för eftersom ja inte har bilen och inget busskort är det inte specc lätt att ta sejj till skolan får se om ja kan få morsan att köra eller inte annars blir d att sitta hemma inte mitt fel :P sen kommer ja ha problem efter skolan oxå om aj drar dit eftersom vi ska träna ida Bodyjam YEI :D:D:D längting och måste ta bussen kvart över fem o om ja ska hem efter skolan hinner ja förhoppningsvis me kvart över fyra bussen o isf hinner ja bara hem o vända känns lite onödigt då att ens åka hem får fråga Jen isf om ja kan komma upp till dom sålänge men som sagt vet ju inte hur d blir, måste packa troligen packa me mejj träningskläderna om ja åker till skolan jobbigt o gå runt o bära på dom men va gör man inte.

Nee sovdags nu igen känns som om aj alltid ska sova haha specc när ja skriver i bloggen men så e d faktiskt inte blir bara att ja hamnar här precis innan konstigt nog =)

Lyckorus ?! . .

Ohh ja e så glad just nu =) borde egentligen inte skriva omd  här har lovat men men finns bara två st som vet va ja menar o den ena läser inte ens bloggen =) fast ja kommer väll få stryk om d kommer ut att ja berättat något som ja lovade att hålla hemligt :P men men man kan inte ha alla hemligheter för sejj själv.

Undra om ja egentligen borde bli sån här haha troligen inte men man kan inte hjälpa allt om d får mejj att må såhär bra så , då e d värt d =) Gått o väntat länge oxå två veckor för att vara exakt tänk att man kan bli så hum nu kommer ja inte på d ordet , men så påverkad av något att d sitter i så länge. Haha tro inte att ja pratar om droger eller nått sånt där annat dumt för d gör ja verkligen inte. Finns ju andra saker man kan bli lycklig av.

Nee nu får ja sluta skriva om d , har inte så mycke annat att säjja blev väckt imorse kl 10 av ett sms lite jobbigt att behöva vakna så tidigt när ja somnade vid 7 så hade bara sovit 3 timmar men d va inte från nån sån där jobbig person som d brukar va så d va tur iaf gick upp vid den tiden eftersom d blev hur många sms som helst tillslut sen fick d bli msn istället lite billigare alternativ faktiskt =)
Så satt ja vid datorn o segade hur länge som helst sen gick ja ut o tjötade me syrran om en hon hade på sin msn me massa problem mindre kul men d e så d e ibland så fastnade där o stog där i över en timma. Skulle gått in o duscha från början men d blev ju lite försenat :P kom iväg dit tillslut iaf sen blev d Hidden Palms =) faktiskt riktigt bra men d finns ju inte så många avsnitt bara 8 så har hunnit kolla på alla nu lite segt för nu har ja inget annat att kolla på men hittar väll nått snart ska iaf kolla på High School Musical 2 snart för den ladda ja ner igår har iofs sett en timma av filmen men vill ju faktisk se sista halvtimman oxå. Får se om ja hittar nån ny serie Emms tipsade om massor för ett tag sen men har inte kommit så långt att ja har kollat upp dom än får ta o göra d om ett tag när ja ahr ork måste svara på hennes mail oxå har segat lite me d eftersom d va ett tag sen ja fick d nu men svar kommer snart får väll hoppas att hon inte segar lika mycke på att svara tillbaka sen bara :P

Nee usch dags att sova nu ska upp o jobba om 3 timmar inte specc bra om ja skulle försova mejj . . tappade bort mejj lite i d ja egentligen skulle skrivit märker ja men d får väll duga me detta om ja bara skrivit o skrivit hade d nog blivit ett väldigt konstigt inlägg för d e mycke som snurrar runt i mitt huvud nu :D

Bra eller Dåligt , d e den stora frågan men d märker vi senare =)

Maybe The Diamonds . .

. . Are not For Everyone !

Usch va ja känner mejj seg ida. Det är verkligen inte alls nån bra då känner mejj bara irriterad på allt o alla just nu. Största orsaken e troligen den att ja inte har bilen för nu kan ja verkligen inte bara åka iväg o göra annat även om jag oftast inte kommer på saker att göra så är det alltid en frihet att ha den möjligheten att kunna åka iväg när man vill och vart man vill.

Det är t o m så illa att ja funderar på att börja städa här hemma coh städa är verkligen inte min starka sida avskyr det , finns inget värre men mitt rum ser ju riktigt hemskt ut oxå så får väll se hur långt ja kommer om ja ens hittar orken att göra d knappt att ja ens orkar sitta vid datorn ida.
Dom flesta kompisarna pratar om att festa ida me och jg blir inte ens sugen på d när ja hör det. Lite ovanligt om man tänker ett år tillbaka då ja festade varje helg oftast båda dagarna men det är väll för att d e så mycke me jobbet nu som ja inte känner för sånt har aldrig nån tid att slappna av riktigt.

Det har varit en riktigt dålig vecka nu med träningen vi tränade bara i måndags sen har det inte blivit något mer, om det inte va så kallt ute nu hade ja kanske gått ut o gått men finns ingen ork till d måste prata me Jennie sen oxå om vi ska åka o träna imon , måste iofs ta bussen dit isf lite jobbigt när dom går som dom gör på söndagar men vi måste fortsätta me våran träning annars blir d svårt att nå målen.

Undra om ja ska återgå till att bara sitta här o tycka synd om mejj själv nu och inte ha nått att göra borde kanske sova lite ?! Men det kommer ja nog inte göra får se om det kanske händer nått ikväll oxå känns inte så just nu men man vet ju aldrig folk kan överaska en o d tycker vi om =)

Praktikant ??

Blev en heldag nere i gbg igår igen.
Pappa ringde o väckte mejj halv åtta eftersom ja va tvungen att åka ner me bilen så vi kunde lämna in den på verkstan men så seg som aj e på morronen specc när ja bara hunnit sova två timmar eftersom d va krångel på natten. Så ja kom inte iväg hemifrån förrän kvart i nio fick me mejj syrran ner oxå eftersom hon skulle till skolan så va nere i frölunda vid tjugo tjugo i tio ungefär o gick o lännade in bilen , usch hemskt sånt e verkligen inte billigt o dom hade ingen aning om när den skulle va klar heller men innan tre iaf.
Så fick snällt åka me pappa när han jobbade först blev d fika på ett cafe sen skulle han träffa några andra från nån annan firma så vi gick dit o dom kollade allt dom skulle kolla sen kommer ja inte riktigt ihåg va vi gjorde efter d va som sagt inte specc vaken när ja va där.

Fick iaf kolla på två lediga lägenheter hur planlösningen va och hur dom såg ut. Men d som försötre dom va köket i trean den va riktigt fin annars me stora rum riktigt stor gaderob och bra utrymme men köket va pyttelitetsjälva matlagningsdelen va en lite den som ett eget rum och så va ätdelen själv inte specc snyggt såg så litet och ihoptryckt ut så me d skulle ja nog inte trivas.
Sen i tvåan va köket större kändes d som när man kom in i d iaf för d hade matlagningssakerna på sidorna som i en gång och en del där man åt när man kom fram typ haha ja e inte väldens bästa på att förklara saker om man säjjer så. Och rummen där va oxå jättefina och stora, hittade riktigt fina tapeter som ja vill ha i en av lägenheterna oxå så får försöka komma ihåg hur dom såg ut =) men i tvåan hade dom lämnat kvar massa spegelväggar så dom skyndade ja mejj att ta fick 8 halvstora speglar sne orkade han inte ta ner dom större som satt i hallen så dom får ja förhoppningsvis nästa gång. Bra att ha o spara till min lägenhet som ja förhoppningsvis får nångång :D

Efter allt runtåkande blev bilen klar eller så klar den kunde bli iaf den delen dom bytte va tydligen kass oxå så dom ska byta den på tisda igen så fick köra bilen hem till pappa o lämna den där känns onödigt att köra runt me en trasig bil när ja jobbar om den kan lägga av mitt i allt så får låna mammas istället, kommer bli jättejobbigt nu på dagarna n'är ja inte har bil men ja överlever förhoppningsvis. Ska få nya stötdämpoare på min bil oxå iaf dom bak dom fram e tydligen mycke jobbigare att byta så d får bli senare men d måste oxå göras snart så ja kan fixa allt innan vinterdäcken ska på ahr nämligen fått förbud att sätta på dom innan stötdämparna e bytta och framvagnsinställning är gjord.

Satt hos pappa o kollade på tv en stund oxå innan han kom hem väntade på att busskortet skulle börja funka oxå eftersom d bara fungerar efter fyra men slutade me att ja ringde Tony o frågade när han skulle hem till oss och åkte me honom syrran va oxå nere i stan så han hämtade henne me.

Lyckades hålla mejj vaken till halvtolv ungefär igår riktigt otroligt me tanke¨på hur lite ja sovit dom snaste dagarna men inatt fick ja sova 12 timmar iaf nice :) behövdes verkligen behöver nog egentligen sova ännu mer men kan ju inte sova bort hela dan , ska nog städa hur senare ida d ser riktigt hemskt ut nu så nått måste göras, måste tvinga syrran att städa sitt rum me så ja kan slänga ut hennes säng som står här o inte används då kan ja kanske möblera lite bättre här börjar bli irriterad på att sakerna bara står o inte har någon ordning.

Dags att käka nu o sitta o hoppas på att min bil blir klar snart o riktigt saknar den känns så tomt utan den man kan verkligen inte göra nått utan bilen när man e van vid att alltid ha den.

Different , Friends , Hate . .

Va nere i gbg o bytte mobil. planerade att åka ner så ja va där kl 5 men så ringde pappa tidigare på dan o frågade om ja inte kunde komma vid fyra så d blev d istället i halv fyra åkte ja hemifrån lite sent me tanke på att d tar ca 40 min in till själva stan sen skulle ja ut till frölunda oxå på andra sidan så d tog lite längre tid men me min normala fart va ja framme i frölunda vid tjugo över fyra o då va pappa inte klar än en toalett hade tydligen gått sönder som han va tvungen att fixa så fick snällt stå där o vänta till tio i sex innan vi kom iväg till torget för att fixa mobilen. Anledningen till att han va tvungen att va me är att ja har 3 och abonnemanget står skrivet på honom så d funar inte att förlänga utan att han skriver på alla papper, otur för mejj va att vi skrev över d till mejj nu denna gången så ja kommer få betala alla räkningar mindre trevligt har varit riktigt soft när han har gjort d varje månad :)
Den blev iaf en Sony Ericson W910i en röd trodde inte den skulle va specc snygg men har fastnat för den nu riktigt nice. Och pappa skaffade oxå abonnemang så nu har hela familjen 3 :P blir billigt att ringa iaf :D

Sen träffade ja Nikki åkte hem till henne va verkligen en hel evighet sen ja träffa henne sist tror d va när vi festade tillsammans i augusti nångång och hennes hå va verkligen skitsnyggt hon klippte d ganska kort för ett tag sen o hon passa jättebra i d =) så satt vi där o tjötade o kollade på tv. Sen ville hennes syster Dina kolla på film så d blev d oxå såg Pans Labyrint tror ja den hette en spansk film lite annorlunda men lite som narnia som ja visserligen inte sett än :P inte den nya versionen iaf men ungefär sån me olika sagodjur som älvor o faunar eller va d nu hetter lite synd bara att ja inte kan komma på va filmen hette på spanska . . va kvar där till kl 1 iaf :) så d blev ganska länge men kom inte dit förrän efter 7 bara för att pappa segade . .

Så bar d hemåt visste att om ja åkte då nångång skulle ja hinna hem o sitta här i skriva lite innan ja skulle börja jobba men d blev inte riktigt så för min bil kände inte att den ville va me hela vägen utan ja va tvungen att köra i mellan 70 o 90 för att den överhuvudtaget skulle funka sen gick inte hastighetsmätaren och bensinmätare stog på nästan tomt när ja tankade den igår plus att alla lamporna som inte ska lysa lös och blinkade verkligen inte bra. Sen slutade framljuset funka lös bara pyttelite så fick sitta o verkligen anstränga mejj för att se vart ja körde för d va ju inte specc ljust ute och tillslut gav bilen upp när ja kommit till Alvhem men då hade nästan ja oxå gett upp satt hela vägen innan o hoppades på att ja skulle klara mejj hela vägen hem men d gick inte fick ställa mejj där på en busshållplats.

När ja väl stog där hade ja ju inget batteri på telefonen varken den nya eller min gamla så fick sitta där o tvinga telefonen att leva o försöka ringa mamma som inte svarade sen ringde ja pappa o bad honom ringa mamma o be henne hämta. Tillslut blev d pappa som fick åka från gbg o hämta mejj ändå för mamma hade tagit nån tablett så medans ja stog där o väntade kom d först en bil o frågade om d hade hänt nått berättade av d va och att ja väntade på folk sen efter en stund när ja tittade ut stog d en bil en bit bort som kom närmare efter en stund o d va polisen som va ute på spaning så satt o prata me dom en stund o berättade om bilen osv vidare , d roligaste va att d första han sa när ja berättade att dne inte funka va att han trodde d va en tidningsbudsbil och d e d ju eftersom ja kör tidningar så berättade d. Men dom frågade om ja väntade på att bli hämtad o så , vet inte om dom kanske hade kört hem mejj annars eller nått men när ja sa att domskulle komma efter ett tag så åkte dom iväg. Va yvungen att skicka medelnade til jobbet oxå o berätta varför ja inte kunde jobba inatt funkar ju inte ritkgit när man inte har en fungerande bil men d va okey iaf sa dom o d va tur d =)

Så imon eller rättare sagt ida blir d till att åka ner till gbg igen o lämna in bilen nånstans så den aknske blir fixad papap föreslog d iaf så måste upp tidigt ork vid åtta nångång ville han att aj skulle av där får väll se om ja orkar d för d betyder att ja inte ens kan sova tre timmar nu o när ja bara sov sex timmar igår så vet ja inte ritkigt hur d går kommer va helt död får välls e hur många miljoner bilen kommer kosta nu denna månaden visste ju att ja va tvungen att fixa den nu men hoppades på att d skulle bli ganska billigt d kan ja ju drömma om kommer kosta apa verkligen. Men skulle aldrig klara mejj utan min bil så måste ju.

Jennie d blir ingen träning imon eftersom ja ska ner till stan så vet ja inte vilken tid ja kommer hem igen. En riktigt dålig vecka nu men kan inte hjälpa att bilen pajjade ihop helt nu måste ju fixa den hade varit lite svårt att komma till Älvängen annars :P

Men dags att sova nu om ja ska orka med dagen =)
Puss o Kram . .

My Beautiful Gloves . .

Haha joo om dom nu ändå va vackra , men varma va dom iaf den lilla stunden ja hade på mejj dom.
Fick nya vantar av mormor sist hon va här d borde väll säjja allt ;) svarta med massa silverglitter i inte ritkgit sånna som ja kommer ja på mejj när ja går ute på stan o skryta me men dom duger när ja jobbar iaf för då e d förhoppningsvis ingen som ser mejj.
Provade att ha dom ida för d va verkligen svinkallt hade på mejj 5 tröjor , o d e inte lite d dom va ju inte sånna här supertunna tröjor heller utan dom va rätt tjocka och ja brukar bli jättevarm när ja springer i alla trapporna men inte inatt utan nu höll ja samma kroppstemperatur hela tiden o d bevisar ju verkligen att d va kallt.
Men för att återgå till vantarna så provade ja att ha dom en stund när ja körde men d fukade inte specc bra för dom bara gled på ratten , kanske inte d bästa ifall nått skulle hända o ja bara glider me händerna när ja försöker väja så d blev att ta av sejj dom igen o sätta på full värme i bilen.

Får väll återgå till att ha fluffvantarna istället men dom blir så blöta rätt igenom av alla brevlådor så d funakr ju egentligen inte heller, nått kommer ja väll på får köpa nya vantar eller nått d måste ja iofs göra ändå för nått måste ja ju ha på händerna i vinter annars blir dom helt knustorra o klia o svider som dom brukar göra varje år vilket är mindre trevligt få hitta nån bra handkräm o köpa som funkar för den ja har haft innan e slut o ja vet inte vart ja kan få tag i den , lite synd men nått mer borde d ju finnas.

humm ne nog om vantarna nu d e ändå inte specc intressant att läsa tror ja inte iaf ?!

Killar Med För Stort Ego . .

Usch va irriterad ja blir på sånna som bara tror att dom e störst bäst o vackrast och att alla tycker om dom.
Va me om en sån inatt när ja jobbade en kompis , visserligen visade d sejj att han bara sa allt för att irritera mejj vilket uppenbarligen fungerade hur bra som helst för ja har fortfarande inte släppt d . . men ändå man kan inte hålla på så . .

D som stog i nästan alla sms va visst e du kär i mejj o attraherad av mejj osv o ja tycker d e så elakt att säjja nej rakt ut även om man borde göra d så undvek ju dom frågorna o när ja inte svarade tolkade han d som att han ahde rätt o skicka ännu mer sånna mess så ja blev ännu mer irriterad plus att ja försökte koncentrera mejj på jobbet samtidigt inte specc lätt när man e skitarg men lyckades ju komma på riktigt bra saker att säjja så d tog ett bra tag innan han skrev tillbaka till mejj igen , en sen tillslut kom ju sanningen fram att han bara gjort d för att göra mejj iriiterad.

Så pga hans lilla påhitt va aj en halvtimma sen me utdelningen o ja ahde bara börjat så satt där i bilen o funderade på hur ja skulle lyckas komma ikapp så ja hann innan d började pipa och på nått konstigt vänster lyckades ja för d pep inte förrän ja va ungefär där ja brukar vara i vanliga fall och ja hade hur mycke energi som helst utan den ilskan att ja bara kämpade på även om ja inte sovit sen halv ett igår på dan. Borde va skittrött nu men d e ja faktiskt inte men komme rju helt klart slockna direkt när ja lägger mejj ner i sängen , hinne rinte sova ut heller eftersom ja ska träffa pappa sen . . suck inte bra alls får ta o skärpa mejj me d här me sovandet nu o göra d ordentligt då kanske hela livet ordnar upp sejj d vet man ju aldrig ;)

Heldag Hos Jennie . .

Har varit hos Jennie nästan hela dan :) trevligt trevligt. Tog iofs väldigt låg tid för mejj att komma iväg dit vaknade vid halv ett o hittade Izz på msn trodde hon hade bestämt vilken tid hon skulleåak mend  hade hon inte så d blev att vi satt här o tjötade istället för att göra nått sen ringde hon o frågade Jen om vilken tid vi skulle komma o vi kunde komma dit när som helst så d blev att käka vilket tydligen tog väldigt långt tid för mejj märkte ja när ja såg va klockan va igen när ja satte mejj vid datorn.
Sen sminkning borde ju egentligen inte ta specc lång tid men har kommit på att a har alldeles för många ögonskuggor bara en sisådär 15 st att välja mellan så d e inte d lättaste att sminka sejj men blev klar tillslut o då va d bara håret kvar att blåsa o platta. Men eftersom ja e så dum o inte kollar på klockan utan fastnar vid msn hann den bli halv tre innan ja kom så långt.

Va iaf helt klar kvart över tre och trodde ja kunde åka då men nope d gick ju inte för då kommer mamma o säjjer att ja måste ut me hunden innan eftersom hon skulle till jobbet så d fick bli en liten skogstur sen bar d äntligen av till Jennie kom inte fram till henne förrän fyra så d dröjde ganska lång tid från d att ja vakna till att ja äntligen va där , mina planer från början va att försöka va där kl 2 men d funkade ju som sagt inte.

Och hos Jen va d käk , inte för mejj men för henne Viktor o Melanie sötnöt så ja satt bara där som sällskap o Mellis e så söt varje gång ja kommer dit lägger huvet på sne o tittar sådär sött på mejj tänk att barn kan va så otroligt söta finns verkligen inget underbarare d värsta va ju att kameran låg i väskan så blev inga sånna kort på henne får va lite mer förbered nästa gång. Sen blev d att sitta o invänta Izz hon va inte riktigt lika snabb som mejj :P men hon har ju lite längre att åka kom dit ungefär vid kvart i fem så blev d tvtittande svampbob fyrkant :P o massa tjöt om allt möjligt :) bilskolor usaresor osv . .

Sen bar d av till plastpartyt som Jennies mamma skulle ha , kan ju inte direkt säjja att d va jättekul att sitta o titta på plastburkar o priserna va ju inte direkt så roliga heller men men nångång kommer ja väll oxå sätta mejj ner o köpa sånna saker hade inte riktigt råd nu eftersom min ekonomi ligger på minus just nu o d e en hel vecka kvar tills pengarna kommer har ingen aning om hur ja ska klara mejj men d löser sejj alltid :) men vi satt där ett bra tag blev nog över tre timmar tillslut men Izz tog bussen hem vid nio.

Och ja åkte me Jennie hem igen för att visa den nya 3 mobilen som ja ska byta till ion måste ta tag i d där me att kolla upp abonnemangen nu snart oxå så aj vet vilket ja ska ta eftersom aj inte kan ha kvar mitt hehe d blir fjärde telefonen nu och fjärde abonnemanget så snacka om att ja haft 3 länge nu o alla som klagar på att d e så dåligt.
Fastnade uppe hos henne tillslut o Mellis va så otroligt söt även om hon va hur trött som helst kom t o m vandrandes till mej o hon lyckades ta ett riktigt steg i soffan utan att hålla i sejj duktig tjej =) men hon somnade tillslut o vi satt o kollade på Jackass , Bam's Unholy Union och tillslut Dirty Sanchez innan ja kom så långt att ja åkte hem o kolla bara va klockan e nu för d. Alldeles för mycke så inget sovande för mejj inte.

Så nu blir d att sitta uppe o vänta på att tidningarna ska åka från gbg hade ju förhoppningar om att dom skulle komma tidigt så ja kunde börja rätt så snart men ja verkar ju inte ah den turen ida för aj ahr ine fått nått sms om d än får hoppas på att d kommer inom en snart framtid för d har avrit en lång da för mejj känner att d e lite jobbigt att vara vaken nu men gör mitt bästa o ja komemr verkligen ha på musiken hur högt som helst inatt när ja jobbar för att inte somna hoppas bara att ja kan hitta nån bra skiva att lyssna på har inte varit så duktig på d nu dom senaste dagarna.

Nee dags att sluta skriva blev väldigt långt ida men d har ju hänt ovanligt mycke oxå :) så får väll se om d e ån som orkar läsa igenom allt troligen inte jennie hon brukar inte vara så duktig på d ;) tihi men d märker vi väll =)

I'll Keep On Working . .

Fick veta ida ungefär hur länge ja kommer få jobba hon sa att d va garanterat att ja ahr fram till sista november iaf =) tänk då har ja tre garanterade löner till så detta året är räddat iaf sen får vi se om ja kanske fast nångång ja står iaf först på listan o d e bra d , sen i början av december kommer ja få lära mejj dom andra distriken oxå så ja akn hoppa in där me när dom e sjuka . . känns rikitgt bra , så snart bir d förhoppningvis lägenhet funderar på att börja söka nu. Men det blir ju inte bra om ja inte får specc mycke med tidningarna sen fr då har ja ju inte pengar :S usc va krångligt allt e.

Men ska iaf söka storel jobbet en gång till o hoppas på att ja kanske får svar denna gången nu har ja ju faktiskt mer erfarenhet inom jobb än ja hade sist o förra gången ja skickade kom nog inte mailet fram så d får bli brev denna gången o hoppas på d bästa.
Kommer iofs bli lite hårt om ja får d för då har ja tre jobb , tidningarna , dagiset och det men d löser sejj alltid på nått sätt får väll skriva av mejj från vikariepolen på dagiset annars , men d e långt kavr tills ja ens kan börja fundera på d inte bra att göra upp planer innan man vet hur d slutar.

Hum o va händer ida då . . ska hem till Jennie en sväng =) sen ska vi på hennes mammas plastparty , annars händer d väll inte så mycke måste skicka sms till Izz strax o kolla vilken tid hon åker till Jen så ja vet när ja måste gå upp sen kan ju inte komma dit jättesent men kommer förhoppningsvis vakna runt tolv nångång brukar alltid göra d men man ska ju ha orken att gå upp då oxå o inte ligga kvar i sängen o fortsätta sova som ja har en tendens att göra :P om dom nu inte ringer från dagiset nu på morronen d vet man ju aldrig dom brukar alltid göra d dom dagarna ja verkligen inte känner för att jobba eller egentligen inte har tid så får väll se skulle faktiskt inte förvåna mejj.

Men dags att sova nu annars kommer ja verkligen inte vakna så tidigt sen =)

Vad Jag Gjort Och Inte . .


(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön.
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån.
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö (räknas djur ??)
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) flygit
( ) ätit sushi.
( ) åkt snowboard.
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur eller en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka (det har varit nära ett antal ggr)
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt (natt/dag spelar d roll men d va faktiskt ett litet :P )
(z) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse (många gånger)
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x)skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(/) förstört en fest (det har kännts så ibland iaf) 
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa.
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) sovit naken

That's Me . .

A New Week A New Life . .

Så va vi inne på 5:e veckan av träningen , kan ju inte säjja att föraa veckan blev specc bra eftersom det bara blev träning 3 ggr ja kunde iofs tränat igår när ja ändå va o solade men ahde verkligen ingen ork till d . .
Så får hoppas på att d blir bättre denna veckan vet att Jennie inte kan på onsda men vi kan ju kanske ta d på freda istället ?? d vet man ju aldrig . .

Känner mejj rätt så trött nu kom hem från jobbet nyss o ja hann inte sova specc mycke igår innan somnad einte förrän halv tolv nångång eftersom ja fastnade på msn , verkligen inte bra sen fick ja medelnade om att tidningarna åkt från gbg 00:54 så då skulle dom va här fter 45 min så d va bara att ligga kvar i sängen o försöka sova några minuter till innan väckarklockan började pipa . . usch hatar verkligen väckarklockor men skulle inte klara mejj utan höll på att försova mejj hela helgen oxå för att ja råkade stänga av den inte bra .
Sen fick ja veta att dom verkligen inte har nån aning alls om hur länge ja ska jobba uatn han skulle få va ledig så länge som ahn behöver . . (om d varit ja skulle ja vara ledig länge) fast d e ju ändå inte bra att va ledig för länge specc om man inte får nån ersättning.

Va verkligen övertrött igår oxå skulle berätta för syrran hur jobbigt ja hade haft när ja skulle ladda ner en låt me Second Tunez och inte kom ihåg namnet kom bara ihåg att d började på S och att efternamnet va Tunez självklart va hon ju tvungen att kommentera mitt fina uttalande om att gruppen hade ett "efternamn" d satt ja o garvade åt hur länge som helst plus att ja kom o tänka på d inatt o gick runt fär o skrattade för mejj själv så d märks ju verkligen att ja sovit lite för lite denna helgen.

Men nu är det dags att sova iaf börjar skolan om 7 timmar så hinner få lite sömn innan , förhoppningsvis får vi tillbaka historiaproven så ja kan kolla om ja kasnke möjligtvis fick G eller inte vet inte riktigt för ja kan ju inte säjja att ja pluggade specc mycke.

En Lycklig Upptäckt . .

Jag trodde ja va helt pank denna månaden ahr inga pengar kvar på kontot som ligger på minus o inga lösa pengar heller förutom mina sparade mynt som aj inte får röra o d e inte mycke där heller men så bestämde aj mejj för att städa ur plånboken o ta bort alla överflödiga kvitton som abra ligger o skräpar o va hittar ja inte där joo 40 kr :D underbart då har ja lite pengar iaf o slipper känna mejj som värsta losern. Kommer ju iofs inte klara mejj hela månaden på 40 kr :S men d e ju iaf nått får tigga pengar av mamma sen så ja kan tanka bilen eller låna hennes tankkort iaf kommer bli lite jobbigt att betala tillbaka d sen men man måste ju. Kan inte jobba om ja inte har bilen o nada jobb betyder nada pengar och det är ju pengarna som ja behöver.

Tänk att så lite kan göra att man blir så lycklig som att hitta 40 kronor hittade bara den första tjugan först o blev superlycklig sen blev d ju ännu bättre när ja hittade den andra oxå lite synd bara att d inte va mer pengar ja hittade :P ja e ha galen ja vet men det är väll alla , eller ?!

Nee nu e d snart dags att packa ihop mejj o åka iväg och sola , behövs verkligen känner mejj lite blek men vet att ja egentligen inte är det om man jämför med många andra men det känns alltid bra med lite färg d jobbiga blir bara att försöka ligga stilla i det där varma dumma solariet usch har verkligen hur tråkigt som helst när jag solar och inte alltid som mp3n funkar heller den har fått för sejj att lägga av efter två låtardom senaste gångerna så får väll se va den känner för ida , hoppas på det bästa iaf.

Och igår va d fotbollskväll hemma hos Virre o Manne kan ju då tillägga att ja verkligen inte tycker om fotboll så satt bara där o strökollade men såg faktiskt alla målen och det va a den enda som gjorde dom andra missa d tredje sen blev det vandring över till Mannes bror lägenhet (som ligger dörr i dörr) till festen han hade där, d va ju inte specc kul för mejj me tanke på att ja skulle jobba på natten så satt mest bara där hela kvällen men dom andra hade ju kul o d e väll huvudsaken. Slog sönder lite köksdörrar , va tre killar o två tjejer inne på toaletten samtidigt ( va dom gjorde där vill ja inte ens fantisera om) osv. så lika galet som vanligt när man e me dom.
Får se när d blir nästa gång hoppas ju på att Manne kommer ha inflyttningsfest i sin nya lägenhet när den blir klar men d märker vi väll o hoppas verkligen att ja får komma vet ju aldrig me dom Virre "glömmer" ju berätta saker för mej ibland, och så är jobbet förhoppningsvis slut då fast d vet man ju inte får ta ledigt eller nått annars för ja kan ju inte jobba hela tiden o han som har d borde ta o komma tillbaka snart först hade han 5 veckors semester sen blev han sjuk låter ju verkligen bra.

Har fått erbjudande om att få jobba på Rookiefestivalen i Hultsfred den 26-27 oktober oxå men har inte accepterat d än är ju inte riktigt en s¨n person som tycker om att åka på saker själv men vill verkligen åka dit så funderar på att göra det ändå om det fortfarande finns platser kvar ska maila henne sen o acceptera o se om ja får det eller inte är verkligen skitkul att jobba på festivaler synd bara att man inte kan få välja musiken helt själv för då hade det bliit superbra :P men det får väll duga vet vilka vissa band som ska dit är ett av banden Marionette som jag iofs hatar för dom har sådär jobbig skrikmusik som man inte fattar nått av kommer dit iaf o dom spelade på Sticky Fingers i emergenza festivalen som min kusin deltog i. Sen kommer CK , Dia Psalma , Sahara Hotnights sen minns ja inte fler vet att d va grupp som aj tycker e bra men hum jaja d e bara att gå in o kolla på hemsidan sen =)

Nee nu blev d här jättelångt ida o ja känner mejj lite stressad nu tur att ja inte ska hämta Jennie innan ida för då hade vi missat solningen , ingen träning ida heller känns riktigt dåligt men hon kunde inte o ja orkar faktiskt inte sitter här o håller på o somna känns d som så d får bli imon istället , dåska förresten syrran oxå me o prova på så får väll se hur d går tillslut har ja väll me henne varje gång till träningen oxå d vet man ju aldrig =)

With Me

Har verkligen förälskat mejj i denna låten me Sum 41 den e helt underbar o texten är helt otrolig man kan inte annat än lyssna på den om o om o om igen , så här kommer texten iaf =)

Sum 41 - With Me

I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.

Thoughts read are spoken, forever in doubt.
And pieces of memories fall to the ground.
I know what I did and so, I won't let this go.
Cause it's true, I am nothing without you.

All the streets, where I walked alone,
With nowhere to go.
Have come to an end.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.

In front of your eyes, it falls from the skies,
When you don't know what you're looking to find.
In front of your eyes, it falls from the skies,
When you just never know what you will find.

I don't want this moment to ever end.
Where everything's nothing without you.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go

Grojde även ett försök att hitta videon på Youtube men d gick inte så bra så dom har väll troligen inte släppt nån än , lite synd till en så fin låt.

Strange , ,

Trodde verkligen inte att ja skulle få träningsvärk från igår men tydlineg så har ja fått d , känner av i benen ida o d va inte specc kul att jobba inatt me alla dessa trappor som ja skulle springa upp o ner for men inatt blir d lugnt iaf for då e d bara korning o lite springande så får väll hoppas att ja klarar d bättre d värsta e att ja måste sitta me rutan oppen hela natten när ja kor kommer ju inte alls bli kallt eller så ,

Sitter hemma hos Virre o Manne nu på Virres dator som hon tydligen har pajjat finns inga punkter o man kan inte skriva understreck inte specc lätt for mejj att gå in på nått då sen så har hon inga hum snyggt d här kommer bli när ja ska forsoka skriva d komer inte funka men ni fattar nog om ja säjjer att ja måste skriva o istället for den bokstaven d egentligen ska vara ,

Nee nu får d räcka skriver nog mer sen när ja kommer hem istället där ja har alla bokstäver o inte behover forsoka hitta nånstans att kopiera dom osv ,

I'm Thinking About . .

Hum hela natten ahr ja suttit o tänkt på Karlstad inatt fast har nog egentligen gjort d hela veckan men av många olika anledningar men den största är helt klart att Takida kommer därifrån o ja älskar verkligen deras låtar helt otroliga specc

Curly Sue
Halo
Poisoned
Hardlake Village
Tear It Up Again


Skulle kunna räkna upp hela nya skivan eftersom alla e så underbara sen får ja ju inte glömma

Broken
Stay In The Rain
No Reason Why
Leave Me Alone
Losing
Falling Down

Ohh wonderful finns d något bättre än musik ?! Tror faktiskt inte d inget som ja kan komma på just nu skulle verkligen inte kunna leva utan musiken hatar när d e tyst klarar inte av d för det blir så spänt på nått sätt så man måste nästan göra något eller i mitt fall sätta på musik det kan lätta upp allting . .

Hum men för att återgå till karlstad (egentliga anledningen till att ja tänker på den stan vet ja faktiskt inte eftersom aj aldrig varit där bara åkt igenom me bussen) men det finns en sak som ja verkligen hatar där o d e Färjestad usch o fy vilka bråk ja har haft me vissa om detta hockeylag.
Men jag kan inte hjälpa d tycker verkligen inte om dom d finns inte i min natur att göra det inte när ja kommer från Göteborg från början då går man inte o hejja på färjestad utan då e d Frölunda som gäller finns inget bättre lag så e d bara o ja vet att det inte gick bra förra säsongen men nu så ska guldet tillbaka till göteborg =)
Får se om ja kan hitta nån ny att bråka om hockeyn me alltid lika kul förra året va d ju trollhätteborna men nu e ja inte alls där uppe så får väll se om d blir nån annan får ja ta kontakt me dom igen bara för d :P

Blev inte så mycke om karlstad nu ändå utan svävade bort från d men vet ju inet specc mcyek omd heller o d e mest d här som mina tankar har vandrat runt i inatt . .

Idol . .

Måste bara säjja att shit va nervös ja va förut när utröstningen va . . undra om man säjjer så egentligen , men iaf har ju mitt hatobjekt Andreas tycker verkligen inte om honom har haft någon varje år som ja hatar komme rinte ihåg nu vem d va i säsong två får kolla upp d nån da men dom ja har hatat har alltid kommit långt lite störande så tyvärr kommer han väll göra d iår oxå . .

Men va nervöst d va när d stog mellan Patrizia o Sam ville inte att nån av dom skulle åka ut satt verkligen me den där klumpen i magen o bara hoppades att båda kunde stanna . . men d blev ju bye bye Patrizia får hoppas att hon lyckas på nått annat sätt . .

Kan inte säjja vem ja har som favorit iår heller för ja tycker nästan alla e bra så d e otroligt svårt men ja kommer väll hitta nån lite senare har en som ja tycker exrta mycke om så får väll se hur d går . . :)

Dags att sova nu annars blir d en väldigt seg o trött Kristina som jobbar inatt . .

Jamapump . .

Va o tränade ida igen o d va verkligen välbehövligt eftersom vi inte kunnat göra d på två dar a många olika skäl o domdagarna har ja verkligen bara suttit o gjort nada för träningen är d ja ser fram emot på dagen , så ja e verkligen inte samma person som ja va förr då satt ja inte alls o väntade på träningen då avskydde ja den snarare o bara hoppades att d skulle va över förutom dansträningen för den har ja alltid tyckt om =)

Men för att återgå till detta passet ida så va d en träning av både Bodypumpen o Bodyjamen allstå d bästa av dom bästa :) men d va rätt så krävande passet för d första höll d på en halvtimma längre än ett vanligt sen att man skulle blanda båda och komma ihåg alla stegen i bodyjamen samtidigt som man skulle försöka komma ihåg programmet i bodypumpen , men d va verkligen helt underbart skulle kunna ha den kombinationen varje vecka då skulle ja va lyckig slutkört efteråt men d har inte me saken att göra :D Synd bara att d endast va en engångs grej dom ahde nog tjänat på att ha d mer fast ja vet ju ingen mer än mejj o Jennie som går både på pumpen o jamen får väll se nästa "annorlunda" grej att prova är Combatbox på tisda få väll se hur d e men eftersom vi aldrig gått på bodycombaten så kommer vi nog av rätt lost . .

Nästa sak på träningsschemat nu är solning och bodybalance på sönda synd att dom bara har öppet på förmiddan på lördagar o inte har några bra pass annars hade man kunnat klämma in nått imon me men får väll hålla mejj till sönda skulle ju kunna träna hemma men hittar verkligen aldrig nån motivation till d o nu blir d snart att tvinga iväg mamma o köpa våg måste ju kunna väga mejj specc nu när vi tränat ett tag d värsta e att ja inte har nån aning om va ja vägde från början men vet va ja vägde för ett bra tag sen o d va ingen rolig siffra så den ska ner :)

Nee skulle kunna sitta här o skriva hur mycke som helst om träningen nu känner ja o om ja gör d får ja ju inget över till nån senare gång så får spara d :)

10 Sätt Att Bli Smal . .

Hittade d här krönikan på nattstad ida =)

Det finns flera sätt att göra det. Många dåliga, få bra. Det som avgör ifall dieten blir framgångsrik sitter tyvärr bara i huvudet. Här är några tricks hur att lyckas.


1. Börja i rätt tid

Efter ett uppbrott med killen, efter en blöt och ohälsosam semester eller bara varje måndag. Det är faktiskt så att du lär bli mer viljestark efter en ödesdiger motgång - än innan den. "Jag ska inte äta någon julmat" eller "Jag ska skippa alkoholen på firmafesten" är lika klassiska som ohållbara. Tro oss.

2. Kylskåpslås efter klockan 20
En välbalanserad godispåse till Desperate housewives innebär svårslagen njutning. Men det kommer att döda din diet innan första reklampausen. Bestäm dig för att ingen mat ska passera dina läppar efter klockan 20.00. Jag lovar, det kommer att ge resultat direkt!

3. Skaffa dig rutiner
Matdagbok! Om du skriver upp allt du äter under en vecka - kommer du garanterat att halvera det intaget veckan efter. Framförallt när du upptäcker allt det onödiga skräp du dunkat i dig. Se det som en tävling. Ta bort det du inte verkligen behöver och ersätt det du anser är livsnödvändigt med kanske ett lite bättre alternativ.

4. Half your shit!
Detta är succén bakom Viktväktarna. Ät hälften, dumpa hälften. Du kommer att bli lika mätt och nöjd när hjärnan väl hunnit registrera att den faktiskt fått tillräckligt mat i sig. Testa själv genom att spara halva mackan eller salladen, och ifall du fortfarande känner dig hungrig efter 20 minuter (vilket du inte kommer att göra) är du välkommen att äta.

5. Choklad till frukost?
Inte riktigt, men tänk på frukost som en kung, lunch som en medborgare och middag som en tiggare. Ät ditt största mål till frukost, och minska sen stadigt ditt intag.

6. Väg in dig
Håll koll på din vikt dagligen. Detta är inte långsiktigt (ett nervöst förhållande till vågen är förbannat osexigt) men under en viss period kan det vara bra att kolla hur din kropp fungerar. När du gick upp ett kilo över en dag, åt du kanske extra mycket fett den dagen? Bra, då vet du att just din kropp hamstrar fett. Använd kroppen som basen i "ditt experiment".

7. Håll andan uppe
Ingenting går utan motivation, och naturligtvis gäller det även i kriget mot kroppen. Så glöm inte att all form av belöning är bra. En manikyr, en lap dance eller en ny bil vid varje förlorat kilo. All good.

8. Skaffa förebilder
Victoria Secrets visningar på repeat fungerar varje gång jag tappar gnistan. Det går, på nåt jävla sätt att komma dit.

9. Do your math
Äter du färre kalorier än du konsumerar, går du ner i vikt. Oavsett vad de rackarns kalorierna består av; feta, sammansatta eller kolhydratrika. De är fortfarande kalorier. Ät färre av dem.

10. Day by day
Fuckar du upp det dag ett, styr upp dig dag två. Så kanske även dag tre och fyra går förbi relativt smärtfritt. Låt bara inte allt falla, enbart för att du tryckte i dig ett Snickers till filmen. Det är inte hela världen. Bara kompensera skiten, så är du back on track!

Skribent:
Adele Andrén


Today . .

Ida har d inte varit specc stor variation på min musik känner ja inte alls många låtar som gått runt o dom som gjort d har varit i nästan samma genre så d har verkligen inte varit skillnad . .

Satt o lyssna på Nightwish hela förmiddagen alla deras underbara album men favoritlåtarna eller hum dom ja kan komma på namnen på nu är helt klart

Bye Bye Beautiful
Ghost Love Score
Ever Dream
Last Of The Wild
Forever Yours
The Riddler

Skulle kunna sitta o skriva upp hur många som ehlst här men med tanke på att jag redan skrivit ett inlägg med deras låtar och om deras låtar ida så är det nog inte specc många som vill ha upprepningar.

Sen blev d Sunrise Avenue blev så inspirerad när ja kollade i Marias bilddagbok på bilderna från trägårn så va tvungen att ladda ner hela skivan hade bara vissa av låtarna innan men nu har ja alla iaf , o dom bästa låtarna där är:

Forever Yours
Fairytale Gone Bad
Destiny
Only
Diamonds
Fight 'til Dying


Skulle kunna skriva upp hela skivan här faktiskt för nästan alla låtarna e hur underbara som helst, specc Forever Yours älskar verkligen den låten och texten i den . .

O nu blev d Sum 41 me deras nya skiva syrran har iofs haft den ett bra tag nu o ja fick den redan i förra veckan för att lägga in den på datorn men kom aldrig så långt o nu udnrar ja verkligen varför för skivan verkar va hur bra som helst har iofs bara lyssnat på dom 7 första låtarna än sålänge så kan inte skriva upp dom bästa nu får helt enkelt skriva in alla låatarna :)

Underclass Hero
Walking Disaster
Speak Of The Devil
Dear Father
Count Your Last Blessing
Ma Poubelle
March Of The Dogs
The Jester
With Me
Pull The Curtain
King Of contradiction
Best Of Me
Confusion And Frustration In Modern Times
So Long Goodbye

Verkligen en skiva värd att lyssna på om man tycker om sånhär musik får se om d kanske blir nån annan musik senare ikväll o om ja ångrar mejj om den här skivan eller inte men känns inte så iaf bara för mejj att ändra o uppdatera isf så inte specc svårt =)

Nightwish . .

Nightwish - Bye bye Beautiful
Nightwish - Meadows Of Heaven
Nightwish - Last Of The Wilds
Nightwish - Forever Yours
Nightwish - Amaranth
Nightwish - Come Cover Me
Nightwish - Ever Dream
Nightwish - Nemo
Nightwish - Ghost Love Score
Nightwish - The Poet And The Pendulum
Nightwish - Bless The Child
Nightwish - End Of All Hope
Nightwish - Dead To The World


Egentligen borde jag bara skriva upp skivornas namn eftersom ja tycker omnästan alla låtarna på dom och det här e bara vissa.

Nightwish - Wishmaster
Nightwish - Oceanborn
Nightwish - Century Child
Nightwish - Once
nightwish - Dark Passion Play

Vill verkligen gå på konserten me dom men d e redan utsålt i göteborg så får väll se om d finns kvar i umeå eller sthlm sen när ja får lönen då ska ja boka biljetter vart d nu än blir. Får bara se vem ja får me mejj syrran vill ju oxå hänga me o d verkar som om ja har övertalat henne lite iaf hon kan nog tänka sejj att lägga pengarna på d . . weeii :) sen finns d en kille på msn som ja fråga trodde inte han skulle följa me aldrig träffat honom heller men han sa ja så där har ja ju en till men vi får väll se sen hur d blir tyvärr är d riktigt långt kvar till lönen 14 dagar alltså 2 veckor suck biljetterna kan ta slut under den tiden :( vill verkligen inte d d skulle va en riktig mardröm specc när ja verkligen bestämt mejj för att å om ja så måste gå själv :) . .

Back to reality now , blir ingen träning ida för Jennie hade ingen barnvakt så vi får ta igen d nån annan gång får se va ja hittar på istället blir nog fler musik inlägg här ida tror eftersom d enda ja kommer göra ida är att lyssna på musik ladda ner lite heroes oxå kanske eftersom tv 4 bestämt sejj för att bara visa d en da i veckan nu . . elakt . .

Wierder Things Has Happend . .

Har suttit o funderat på en sak idag. Varför folk helt plötsligt kontaktar en utan förvarning när man inte pratat med dom på hur länge som helst.
Det är lite konstigt precis som om dom kommer på att just det ja henne ar ja inte pratat med på evigheter det är dags att göra igen. Och alla kommer verkligen på samma gång, för några veckor sen va d en som ja inte pratat med på nästan två år som helt plötsligt började skriva till mejj och skicka medelnade inte visste jag att man sparade mitt nr så länge och för tre dagar sen va d en som jag pratade med hur mycke som helst på nätet i början av året sm helt plötsligt skrev tillbaka efter nästan två månaders tystnad precis som om ingenting hade hänt heller men det är ju alltid trevligt när alla gamla börjar kontakta en igen.
Och igår va d en annan som ja verkligen blev chockad när ja fick medelnade av för den personen har ja inte hört nått från sen i vintras eller nått, så tänk va mycko livet är ibland och vad dom kan tänka likadant o börja höra av sejj samtidigt.

Känns lite dumt att inte skriva några namn men känner inte riktigt för d sen finns d många som vill vara anonyma och dom flesta som jag vet om läser min blogg vet redan vilka det är jag pratar om.

Hade en fin liten konversation på msn me Virre igår om i torsdags . .
Virre: Hur går d me han killen ??
Jag : har inte träffat hon eller pratat med honom.
Virre: Inte ens på msn ?? :O
Jag: Nee skulle ja gjort d ?!
Virre: När har du tänkt skaffa förhållande då ??
Jag: Hum ingen aning när jag hittar någon som passar . .
Virre: Vi får dra ner till gbg igen o ragga
Jag: Hum men d går ju inte ja jobbar hela tiden :S
Virre: E du aldrig ledig längre ??
Jag: Nee d verkar inte så af
Virre: Men ja ska hitta nån åt dejj . .

Hehe ja så nu ska hon hitta nån åt mejj som ja ska bli tillsammans me hum får väll se hur d går :P tror inte att d lyckas specc bra . .
Jag har mina egna små knep att hitta folk o massa hemligheter även om ja inte lyckas hålla dom som ja lovat men men d får den personen ändå inte veta :D

Bye Bye Beautiful . .



Did you ever hear what I told you
Did you ever read what I wrote you
Did you ever listen to what we played
Did you ever let in what the world said
Did we get this far just to feel your hate
Did we play to become only pawns in the game
How blind can you be, don`t you see
You chose the long road but we`ll be waiting

Bye bye beautiful



It's Freezing . .

Usxh va kallt d börjar bli ute nu vill ha tillbaka sommaren känns som om ja missade hela den pga att ja jobbade men hann ju me att njuta av den lite iaf. Fast kan ju inte riktigt säjja att d va nån bra sommar detta året får hoppas på en bättre nästa år och att ja inte behöver jobba hela tiden då men d märker vi d e ju ett tag kvar tills dess.

Jobbade inatt o d va nog värsta natten ja varit med om svinkallt ute d första ja fick göra när ja kom ner till bilen var att skrapa rutorna för första gången denna hösten/vintern 9:e oktober e alldeles för tidigt för sånt sen blev d att köra iväg me högsta värmen på i bilen o dimmigt va d oxå såg inte mycke alls tur att ja kan dom flesta vägarna här nu o vet hur ja ska köra annars hade ja antagligen fått krypa fram och att ha uppet förnstret va riktigt jobigt handen höll på att frysa till is när ja skulle lägga i tidningarna i brevlådorna , det borde finnas uppvärmada brevlådor eller nått så att man slipper bli svinkall när man försöker lägga i tidningen.
Men d värsta va verkligen att behöva gå ut ur bilen för att dela ut tidningarna frös som bara den under dom korta minterna som ja vandrade runt o på sista stället gick ja o tänkte på i somras när ja kunde gå i bara linne o tyckte d va hur varmt som helst o nu går ja me fyra tjocka tröjor o funderar på att ta en jacka över om ja nu hittar någon som det inte gör något att trycksvärtan förstör annars vlir d väll att försöka trycka på mejj ännu fler tröjor kommer se ut som en michellingubbe tillslut om d ska fortsätta vara kallt. Så folk kommer ju få sejj ett gott skratt om dom ser mejj.

Time to sleep sen kommer väll mamma komma upp om några timmr o fråga varför ja inte e i skolan men man orkar faktiskt inte göra allt både jobba o skola så nu blir d ingen mer skola för min del ligger ändå efter i alla ämnen utan historian så lika bra att hoppa av matten o webbdesignen istället för att få jättedåligt betyg när ja kämpar för bättre får ta d nästa år nån gång när ja kan söka studielån oxå då blir d fler kurser o då kan ja kanske försöka komma på nått jag vill utbilda mejj till för d går ju inte att ta massa ströjobb hela livet även om man säkert skulle klara sejj på d . . nee nog om sånna fnderingar annars blir d här ett extrem långt inlägg som alla tycker är riktigt ointressant . .
Back To Bed =)

4:e veckan . .

Tänk nu e vi redan inne i vecka 4 med träningen d har gått riktigt fort känns som om d va igår vi började fast ändå så känns d som om vi har tränat hur länge som helst har börjat komma in i d där me tiderna som vi ska va där , lite iaf även om vi e väldigt dåliga på att åka när vi bestämt att vi ska göra d, för e Jennie i tid e ja sen o tvärtom men vi lär oss väll d tillslut oxå hoppas ja =)

O denna veckan blir d :

Måndag - Bodyjam
Tisdag - S-Core , Box
Onsdag - Bodypump
Torsdag - Bodystep
Fredag -
Lördag -
Söndag - Bodybalance

Bodyjamen är redan avklarad och den va mycke lättare att hänga me på denna veckan egentligen är nog inte programmen så svåra det är bara d att man ska lyckas koordinera armar o ben samtidigt o d e inte alltid d funkar för mejj o Jennie utan tillslut ser d ut som om vi bara står där o viftar mindre snyggt men d kommer väll me tiden hoppas ja. Blir troligen ingen bodyjam nästa vecka :( trist för d e ändå d passet som vi verkligen gått på varje vecka nu funderar på att åka dit ändå o gå själv men kommer känna mejj helt lost då så får väll se hur d blir me den saken.
Ryggen har blivit lite bättre iaf eller den va d innan ida tror att d e för ja har varit still så mycke nu den senaste tiden så behöver nog träna upp den o försöka stärka den innan d blir helt bra, känner av d lite ida vilket e väldigt konstigt för d har ja aldrig gjort tidigare men får hoppas att ja blir ledig från jobbet snart me för ja får riktigt ont när ja kör runt sitter väll inte specc bra då.

hum nee imon blir d iaf att köpa våg innan träningen för nu e d dags för oss att ta atg i vägning och mätning så vi vet om d blir nån skillnad eller inte hoppas ju på d o d känns så men man vet ju aldrig d värsta e att man akn lura sejj själv o tro att man ser annorlunda ut när man inte gör det så bevis måste finnas, men med våran hårdträningen så hoppas ja verkligenatt d blir skillnad annars vet ja inte va ja gör då e d verkligen inte värt att träna men d ar blivit så roligt nu verkligen något att se fram emot på dagarna specc när d inte händer så mycke annat i mitt liv.

Nee dags att sova annars orkar ja inte me jobbet inatt ska iofs köra d lätta distriket o får se om d blir nån skola imon eller inte som d känns just nu så blir d nog inte d för ja måste hinna sova nångång annars orkar ja inte me nått men d märker vi =)

Den Nakna Sanningen . .

Så har man läst Linda Rosings bok nu oxå känns som om d blir väldigt mycke Big Brother för min del haha först Marie Picasso som e me i idol sen Carolina Gynning både i idol och boken o nu Linda Rosing men d e alltid intressant att läsa om hur dom egentligen har d för då ser man att dom verkligen e riktiga människor.

Hum skulle skrivit massor mer men så kom min syrra in hit o distraherade mejj plus att Emms loggade in på msn ida igen trevligt trevligt :D får väll se om ja kommer på mer senare. Börjat jobba nu igen iaf får väll se hur länge ja får göra d denna gången känns bra för då e d iaf en månad till som ja kommer få pengar sen underbart o nu ska ja spara till usa resan oxå för ja måste komma iväg får hoppas att d finns billiga biljetter sen när ja väl fått ihop pengarna =)

Nee nu tappa ja tråden helt blir kanske mer sen :)

A Night Out . .

suck ja o utekvällar d bådar tydligen inte specc gott längre :P haha . .
Va hur längesen som helst som ja va ute sist tror d va i början av sommarn kommer ju inte ens ihåg när d va katastrof o innan va ja ute varje helg d e ju verkligen skillnad på mejj nu . .
Kändes riktigt konstigt att gå till Lipz igen har inte varit där sen i mars kan ju inte säjja att ja vandrade runt specc mycke igår heller d första vi gjorde när vi kom in va ju såklart att handla som vanligt köpte en kanna o shit va gott d va o längesen vi drack d me men kom inte ihåg att d va så mycke iofs så brukar vi inte dela den på bara två sen hörde bartendern fel när ja ville ha en cider o gav mejj en tequila isället hur man nu akn få d till d har ja ingen aning om men kämpade me att dricka upp den d enda hemska va faktiskt saltet hade saltsmak i hela käften efter d mindre trevligt . .
Sen hade Virre en jobbig kille efter sejj resten av kvällen han som jobbar på godiaffären håller me henne i den beskrivningen hon gav mejj först haha . . vet inte om ja vågar skriva den här så ni får fråga om ni undrar . .

Haha d va nästan slagsmål om mejj igårkväll me kändes d som iaf alla ville sova hemma hos mejj sen va d en som blev sur bara för att planerna ändrades men d  e ju sånt som händer . .
Pratade me Emms på msn när ja kom hem me blev lite chockad när ja såg henne inne d e inte ofta d händer o ja skrev inte specc bra heller o ändå hade j inte druckit så mycke men d va mörkt haha får skylla på d :P
Alla som läst hennes blogg vet ju att ja hittade ett ragg iaf Daniel sa ahn att ahn heter men man vet jua ldrig folk kan ljuga så får väll fråga sen när han vaknar lite trist att sitta här helt själv hade helst sovit men inte specc lätt när sängen e upptagen hum . .

Nee får väll gå ner o tjöta me morsan igen segt att sitta vid datorn me finns inget här att göra . . skriver mer senare tror ja :)

It's A Hard Time . .

Usch börjar bli sjuk riktigt förskyld me . . inte alls kul va hur jobbigt som helst på Bodystepen ida orkade nästan inte ens lyfta benen va helt matt i hela kroppen bådar inte alls gott d e nog tur att vi har två dagar nu som vi inte gör något alls på me förskylning o ont i ryggen . . får ta o försöka vila upp mejj under den tiden . .

Måste nästan skriva om min dröm oxå men d kan ja inte göra förrän ja har fått svar på mitt mail från Emma så hon får skynda sejj att svara :)

hum ska till Lipz ikväll oxå får välls e hur d e där nu va hur längesen som helst ja va där sist så har ingen aning men d märker vi . . skriver kanske mer inatt när ja kommer hem :D

It Ends Tonight . .

It Ends Tonight - The All-American Rejects

Ner varningslåten på Bodypumpen den e verkligen inget annat än underbar. Första gången ja va på bodypump o den låten startade tycktre ja att ja kände igen den men d va ju inte så konstigt för när ja kom hem o kollade så hade ja ju låten hemma va längesen ja ladda ner den men kommer inte ihåg va d va ja hitta den nånstans i John Tucker Must Die kanske :S inte hundra alls men nånstans va d. O man kan inte annat än älska den låten hur skön som helst verkligen . .

Va på Bodypump ida igen kändes riktigt bra att gå nu när vi inte va där förra veckan ja har verkligen gått varannan vecka på d lite knas hehe men nu ska d bli bättring o gå varje vecka, innan va vi i hallen o tränade skull sprungit på löpbandet men dom va inte lediga så d fick bli stepmaskinerna tillslut usch hatar dom verkligen v hade att välja mellan step , rodd o cyckling o efter tio min där på av ja död inte van vid massa konditionsgrejer ja e oftast bättre på styrka men kunde ju inte ge upp när Jennie va så duktig o kämpa på då ville ja ju inte vara sämre så där stog ja o kämpade hela tiden ut o belöningen efter blev solning :) fast ja ser inte nån skillnad nu men hade inget på mejj så att d går att jämföra sist hade ja mitt armband men d glömde ja nu lite synd . . men tror d syns mamma tycker d iaf :P

Imon blir d Bodystep sen två dagars ledighet förhoppningsvis hoinner min kropp vila upp sejj då för min rygg gör fortfarande hur ont som helst får känna efter imon hur d känns o se hur mycke ja kommer anstränga mejj på stepen men som tur är så e d ju inte styrka o man behöver inte rygg o armar specc mycke där . .

Nee dags att kolla på Prison Break nu har inte sett avsnittet från i måndags än lite seg e ja d vet ja men men ligger ju ändå före rätt så många eftersom d inte kommit till sverige än :) See Ya Later :D


It's The Pain You Have To Live With . .

Usch vaknade i morse me hur ont i ryggen som helst tror inte d e från träningen igår för vi gjorde ju inte ryggövningar så har väll sovit konstigt eller nått inte specc mysig alls. Så nu har ja gått hela dan o försökt sträcka ut musklerna så att d kanske släpper lite men d har inte hjälpt alls har nästan blivit värre o en dusch hjälpte inte heller o massera ryggen själv e ju inte specc lätt , hinner inte fånga mamma inna hon ska till jobbet o fråga om hon kan göra d heller fast ja harju redan fixat maten o så hemma spaghetti o köttfärssås + quornfärssås så d behöver hon inte oroa sejj för men får väll se hon sa att hon skulle åka kl 3 så kanske :)

Känner inte av specc mycke i handlelderna från boxen igår o d e bra bara den ena som e varmare än den andra men d visste ja redan innan att d skulle bli så för d e den ja har störst problem me men den kommer ju förhoppningsvis stärkas efter ett tag o då slipper d va så . .

hum undra om vi ska åka till gymmet tidigare ida så man kan få in lite solning fasar för d där me att springa på löpbandet för ja kommer se ut som värsta svett monstret efter haha inte specc snyggt o om man ska få in solningen direkt efter så snacka om att solariet kommer va värsta swimingpoolen när ja e klar men får väll se va som händer om vi ska dit innan får vi nästan ta o åka vid fyra annars hinner man inte både springa o sola innan men får se va Jennie tycker om den saken.

Dags att leta upp morsan nu o kolla om hon kan fixa min rygg eller inte o kolla va hon säjjer om maten om den duger eller inte :)

Hit Me Harder . .

Va o tränade Box ida o d va hur kul som helst men ganska jobbigt hehe hade rätt så kul på passet ox eftersom avrken ja eller Jennie kunde kombinationerna o så rätt så blev d vissa fel men en gång gjorde faktiskt instruktören fel så vi gjorde ju rätt egentligen även om d va fel . .

Men d e lätta slag d e tur d lite jobbigt bara när man skulle öka på tempot o slå slå slå men d blir bättre ju fler ggr man gör d hoppas ja, annars va d inget krångel mer än när vi skulle ner på golvet o typ hum vet inte hur man beskriver d men som om man ska göra armhävningar sen upp igen slå fyra slag o sen gå fram o lyfta upp den andra personen d värsta me allt d va att hoppa upp o ner på golvet ja kan verkligen inte göra sånt så d tog hur lång tid som helst för mejj o Jennie bara hejjade på sen när d va hennes tur så märkte hon att d va rätt så jobbigt hehe . .

D enda jobbiga nu e att min handled tog stryk av d men d visste ja ju redan innan att den chansen va stor att d skulle bli så kände av den när vi tränade nu oxå men d va bara att bita ihop ja kan ju inte bara sluta göra saker helt plötsligt då blir ju Jennie oxå lidande av d . . men ska köpa ett riktigt handledsskydd så att ja får bättre stöd då borde d gå bättre måste ju försöka stärka dom riktigt o inte ara ta i allt ja har hehe tur att aj inte gjorde d ida då vet man aldrig va som hade hänt me Jennie specc om ja missat mitsarna vilket ja nästan råkade göra en gång o va nära på fler gånger inte bra får lära mejj att sikta.
E nog dags att köpa den där boxningssäcken snart som ja har funderat på i flera år o träna hemma vet ju att ja kan slåss men behöver ju stärka handlederna som sagt o d e bra att ta ut agritioner på får kolla va d kostar men kan inte ha nån här hemma d e lite synd har inget bra tak för d så får ta d sen när ja skaffat lägenhet eller nått nice nice massa planer nu . .

nee dags att vila handen lite nu tror aj sitter o skakar när ja skriver o d visar ju abra hur ansträngd den blev ida kommer ha värsta värken imon troligen får se hur d går på Bodypumpen men d ska väll gå bra hoppa ja får väll linda den eller nått om d e så =) allt löser sejj ju tillslut . .
Går väll bättre nästa vecka på boxen hoppas ja :) då kan vi nog lite mer :P tihi . .

Ego Girl . .

Har läst Carolina Gynnings självbiografi nu tog rätt så lång tid att läsa den för ja kom på massa andra skaer att göra samtidigt men kan ju säjja att den va riktigt bra.
Har aldrig riktigt tyckt om henne har egentligen ingen anlending till d men har bara haft den känslan av att ja inte tycker om henne kunde ju inte kolla på BB när hon va me där så fick ju aldrig se hurdan hn va bara hört o läst massa saker.
Men med boken fick man verkligen veta exkat hurdan person hon va och va hon gjort i sitt liv o d e ju inte bara massa bra saker fanns ju massa saker sm ja aldrig skulle drömma om att göra men även hur många grjer som helst som ja vill göra åka o festa på Ibiza bo utomlands tänk om man levde ett sånt liv.
Tycker synd om modeller för d e så mycke dom mste göra o så många krav som finns.

Sen fick a en lite annan uppfattning av henne när ja kollade på Idol d va ju inte riktigt samma person som va i boken kändes d som utan nu va d mer spelat. men har iaf kommit fram till att ja tycker ganska bra om henne iaf.

Let's Get Loud . .

E på riktigt bra humör känns hur undebart som helst specc efter den dan ja hade skola hela dan o vart hur deppig trött o på jättekasst humör verkligen ingen bra da men kände på mejj att allt skulle bli bra efter träningen d enda ja kan klaga på nu e att ja har ont i benet o har ingen aning om va d kommer från :S men hoppas att d går över snart iaf för ja känner inte för att vandra runt me denna smärtan hugger verkligen till när ja gör vissa saker.

D va riktigt kul på Bodyjamen ida även om ja kände mejj som ett stort fån som inte fattade nått men d va ju ett helt nytt program så d va väll inte så konstigt. Väldigt annorlunda från d andra och massa armar hela tiden som ja verkligen inte fick till alls när ja äntligen fick benen att hänga me skulle ja försöka me armarna oxå men d såg bara ut som om ja stog o viftade tillslut så gav upp d rätt så snabbt får försöka me d nästa gång istället eller vänta tills ja kan stegen då blir d nog lättare.

Box imon får se hur d går om mina handleder nu klarar av d vet att a hade hur ont som helst i dom när ja gjorde d sist men d märker vi imon o på onsda blir ju mindre kul om ja får ont att gå på bodypumpen eftersom ja måste klara av att hålla i skivstången där men d löser sejj alltid funderar på att åka o köpa handledsskydd snart har kollat på d flera gånger men har inte riktigt råd men om ja har ont efter imon ska ja investera i d för att inte skada mejj.

E på sånt danshumör nu skulle kuna ställa mejj hr o bara dansa loss emn har inte riktigt plats i mitt rum o tror inte familjen skulle bli glada då heller väntar redan nu på att dom ska komma o klaga på musiken be mejj sänka osv. men d kommer väll snart . .

Undra om d blir nån skola imon eller inte känner mejj inte så motiverad till d nu funderar på att jobba lite hemma skulle ju gjort uppgifter förra veckan mne kom aldrig så långt o d e lite pinsamt att komma dit o inte gjort nått så d blir nog att stanna hemma ska ju troligen ändå till skolan en extra da denna veckan på onsda o göra matteprov får väll se hur d går Ig som vanligt på provet antar ja för ja tror ine han gör några lätta prov eftersom matte inte e lätt usch . .

Nee dags att dansa ner en våning o prata me morsan o se om hon vet va ja kan göra för att fixa mitt ben.

Keep Holding On . .

Usch ida e d en såndär jobbig da när ja verkligen inte e på humör för nått alls . .
Skolan va skitseg matten gick väll sådär för då hade ja Carro o tjöta me nästan hela tiden men historian usch höll på att somna under lektionen o hade riktigt ont i huvudet satt bara o längtade tills den tog slut. Men ja fick tillbaka mina gamla inlämningsuppgifter ida o fick bra kommentarer på dom så d kändes riktigt nice tur att man e halvbra på nått iaf o dom uppgifterna hade ja bara stressskrivit på mindre än en halvtimma och fick dom ändå att bli bra har tydligen inte glömt allt från skolan än då.

Träning ida , d va längesen nu kommer kännas bra efter d även om ja inte alls känner för d nu men vet att ja behöver d alltid bra att köra slut sejj även om ja troligen inte kommer va helt slut nu efter bodyjamen när d e ett helt nytt program men man vet ju aldrig :P blir mycke träning denna veckan oxå riktigt bra =) då kanske vi kan bli Fit For Fight snart =)
Om 40 min ska ja hämta Jennie funderar på at åka dit lite tidigare så att ja kan hämta mina grejer där uppe som ja glömde inte säkert att hon kommer ihåg dom när hon ska gå ner . .

Nee dags att käka nått nu innan ja ska ivåg annars blir ja jättesen o d e inte bra . .

RSS 2.0