upptagna dagar . .

Nu är datorn upp packad igen så nu kanske det blir några uppdateringar här, men det beror ju helt på om jag kommer orka starta den någon mer dag än idag.

Gårdagen spenderades absolut inte alls hemma, åkte hemifrån vid halvtolvför att möta Rebecka i stan eftersom det var dags att köpa dopkorten så att vi kunde börja med dom. Efter vi varit där var dte dags för mej att vandra iväg till Minna för att fika och tjöta med dom andra. Sen bar dte av till restaurangen för att fråga om mina pengar var påväg in på kontot och han sa att han ahde satt in en del av det och denna gången stämde det faktiskt för idag står det på kontot att jag ska få in lite pengar imorgon. Fick pratat lite med Serkan innan Emmy kom för att hämta sin grillborste. Efter bara några minuter kom Rebecka också så vi vandrade iväg till ännu en pysselaffär för att se om vi kunde hitta något mer. Vandrade sedan tillbaka till restaurangen för syster ringde och där träffade vi Ahmet så fick tjötat lite med honom också, det är ju inte så ofta vi pratar längre. Därefter bar det av hem till Rebecka för att hämta lite prylar till korten innan vi vandrade vidare till munkebäck för att h'lsa på kusin på jobbet. Tillslut hamnade vi ialla fall hos Emmy där det blev grill, tjöt, lite pyssel, massa underhållning av lillskrutt som blev väldigt gnällig på kvällen eftersom han inte brukar vara vaken så länge och lite småtittande på film
Hade verkligen fullt upp igår och kom inte hem förrän halv ett på natten så det var bara att slänga Elliot i sängen innan jag gick och la mej.

Dagen har väll inte varit någon höjdare direkt, sov inte speciellt bra inatt eftersom han inte fick följa sina rutiner så jag var inte speciellt pigg imorse men jag kom upp tillslut och fick packat ihop oss och vandrade iväg till bvc. Blev några minuter sen eftersom hissen inte kände för att fungera och dom byggde om så jag visste inte vilken väg jag skulle gå in. Kommer ialla fall in i väntrummet och dörren är stängd så jag står och väntar en stund innan jag knackar på utan att få något svar så jag sätter mej och väntar lite till för jag tänkte att hon borde ju komma ut och kolla någongång ialla fall. Men klockan bara går utan att någon kommer ut ur rummet och hinner bli strax efter tolv, då ser jag henne springa ut ur sitt rum med en kasse och säger till någon att hon ska iväg på hembesök utan att ens kolla om det finns någon i väntrummet. Fy sjutton va arg jag var då och irriterad för att jag gick ner dit utan att ens få komma in, hade faktiskt sett fram emot det för jag vill veta hur mycke han har växt sen sist. Ska maila till henne om en stund ska bara leta upp addressen så får vi se om jag får något svar eller om hon ringer mej imorgon för jag vill gärna ha en förklaring till varför jag inte fick komma dit om det var hon som skrivit fel tid eller om det var något annat som hände.

Resten av dagen efter det ahr spenderats här hemma har sovit en liten stund mitt på dagen men är fortfarande helt dör, borde gå och lägga mej redan nu men det kommer jag inte göra så jag kommer nog vara lika trött imon som jag var idag och imon är det full rulle igen, har knappt några lugna dagar alls nu. Det blev ialla fall middag tillslut även om jag inte alls kände för att göra någon så kan jag ju inte bara tänka på mej själv måste j se till att jag får i mej riktig mat så att han får ordentligt med näring, så det fick bli soppa som blev lika god som vanligt.

Nu är det dags att gå ut i köket och mixa ihop lite glass innan jag går och lägger mej, hoppas på en bra natt inatt =)

Tidsoptimist . .

Det är inte lätt att försöka fixa iordning saker och ting när man inte är ute i god tid, vilket jag i princip aldrig är. Fick ialla fall ringt till kyrkan nu men dom ddatumen som jag hade tänkt ha dopet var upptagna, får se vad dom säger imorgon om hon säger något annat eftersom jag ska prata med en annan då. Men gör hon inte dte så verkar det inte som om det blir dop förrän den 12:e juni och då är jag inte säker på att alla kan komma :(.
Förhoppningsvis löser sej allting snart, har suttit nu och försökt skriva en lista över folk som ska bjudas och det har faktiskt blivit en del, trodde inte det skulle bli många alls men det har det. Äsch förhoppningsvis löser sej allting tillslut, har fortfarande fler samtal att ringa som jag fasar lite för, blir nog sms istället för jag kan ju faktiskt inte vara helt egoistisk och bara tänka på mej själv, även om det hade varit lättast.

Nog om dopet nu, ska sätta mej sen när jag kommit upp till mamma och fundera på vilka som ska bjudas och försöka att inte missa något. Måste bara försöka packa ihop mej nu så att jag kommer iväg, kan ju inte sitta här hemma hela dagen och sega mej. Skulle åkt upp för flera timmar sen egentligen, så nu är det dags att packa väskan, mata lillkillen när han vaknar och sticka iväg till bilen innan klockan alldeles för mycke.

Trött och seg . .

Precis som jag misstänkte igår så är jag inte alls speciellt pigg idag, måste verkligen skärpa mej när det kommer till att gå och lägga mej i tid. borde egentligen redan ha packat ihop mej och åkt hemifrån men någon ork till det finns inte än så  jag får försöka ta tag i det strax annars kommer jag inte komma iväg förrän sent ikväll. Ska se om jag kanske kan mixa ihop en smoothie sen så blir jag förhoppningsvis lite piggare, är nog en hel del vitaminer som jag behöver.

Elliot har börjat med massa små tjut nu hela tiden, han har ju exprimenterat med ljudet länge men nu har han kommit på att man kan låta väldigt högt också, myspys att höra honom ligga där och prata och tjuta.

Jag måste verkligen föröska komma iväg snart innan jag missar allt det här underbara vädret som är ute, ser hur härligt ut som helst, får försöka gå iväg på en liten promenix när jag kommer upp, kanske kan få med mamma eller syster som sällskap det vet man aldrig.

Lillkillen har börjat försöka röra sej myc...

img_6897 (MMS)

Lillkillen har börjat försöka röra sej mycke mera nu när han ligger på mage och lyckas faktiskt röra sej en bit framåt också. Han har nämligen börjat vika in benen under sej och trycker ifrån. Ser hur gulligt ut som helst när han ligger där och trycker upp rumpan :). Så nu väntar jag bara på att han ska börja rulla runt igen för det har han blivit väldigt lat med och känner inte alls för att göra det utan ligger och gnäller tills jag vänder på honom. Sen så ska han helst stå upp hela tiden för att ligga ner är inte alltid kul, inte heller att försöka sitta, men att stå upp är det bästa som finns och ska göra så mycke och så ofta det bara går. Älskade lilla skruttnisse <3


Sovrutiner . .

Usch jag måste snart ta och skärpa mej när det kommer till mina sovtider för denna helgen har det verkligen gått utför. Jag hade tänkt gå och lägga mej tidigt idag men dum som jag var försökte jag slutföra uppdateringen av telefonen som jag försökt med nu i två dagar och tillslut fungerade det, tog bara lite drygt två och en halv timma. Lagom frustrerande när man faktiskt är riktigt trött och känner att man måste sova. Så nu blir det strax en tripp till sängen så jag får sova en stund innan lillkillen vaknar. Och imorgon ska vi packa ihop oss i hyffsad tid för att åka upp till mamma och vara där i två dagar, eller det blir väll bara en och en halv eftersom jag ska tillbaka hem på tisdag.

Imorgon (idag) måste jag även ringa till kyrkan ang dopet eftersom jag fortfarande inte pratat med dom och det börjar bli väldigt tight om tid om jag ska ha det vid det datumet jag vill med tanke på att man måste skicka ut inbjudningar. Men dom kanske går att fixa på onsdag?! Måste höra om hon har tid att hjälpa mej då så att dom kan bli färdiga. Om jag inte får ha det den helgen (22:a) blir det troligen i början av juni, säkerligen första helgen där men jag vet inte hur många som är kvar här hemma då eftersom både syster och emma ska åka iväg. Äsch får hoppas på det bästa. Usch har massa människor som jag måste informera om det, måste skriva en lista. Sen vet jag inte om det tillkommer fler lite senare måste försöka prata om det men det får bli efter jag pratat med kyrkan.

Nu måste jag hoppa ner i sängen annars kommer jag inte klara av att fungera som en vanlig människa. Natti!

Baby & Barn . .

Idag blev det äntligen ett besök på baby och barnmässan efter mycke om och men. Har viljat gå dit ända sen jag fick reda på att den var men inte hittat någon som ville med. Men nu idag så följde underbara Rebecka med mej och shit va mycke saker det var där. Massa människor och otroligt många barnvagnar, har nog aldrig sett så många på ett och samma ställe innan, tror jag inte ialla fall men slottskogen kommer nog inte långt efter. Det var ialla fall hur mysigt som helst att vandra runt där bland alla montrarna och få med sej massa papper, broshyrer och gratisprovet hem. vandrade även hem med en ny skötväska så nu slipper jag använda min väska som jag hade innan vilket betyder att jag har hela korgen tom, underlättar en hel del när man ska gå och handla.

Lillnisse var riktigt snygg idag med sin Rolling Stones tröja och hängslejeansen allstå en riktig snygging och dom hade ju fotografer där, ångrar lite nu att vi inte ställe oss i kön för den andra också men vi hamnade hos en ialla fall som tog kort och jag längtar tills jag kan gå in och kolla på dom, usch va jobbigt att det ska ta en hel vecka tills jag kommer få koden så jag kan välja kort. Fick ialla fall med mej ett kort hem från Libero, underbart mysigt kort, får åka hem till någon med scanner någon dag så att det kan hamna på dator också och så att Rebecka kan få en kopia av det eftersom man bara fick ett.

Det blir nog ett besök på den mässan nästa år igen tror jag, får se vad dom har för skojsigt då för jag hoppas att den kommer tillbaka men det borde den väll göra ??

Efter mässan bar det av till syster för kalas, trodde nästan att jag skulle komma dit först men under den tiden det tog för mej att åka en hållplats och vandra upp för den hemska backen så hann alla andra komma dit så jag kom nästan sist istället. Elliot var väll inte direkt på världens bästa humör eftersom han inte sovit så mycke men han höll sej lugnt under större delen av kalaset, bara lite smågnällig men det gick över.
Det blev en sen kväll där och jag kom inte hem förrän efter nio så vi har hållt igång hela dagen, stackars liten som har varit vaken så mycke men nu ligger han och sussar så gott i sin säng. Han låg där inne och pratade en bra stund innan han tillslut somnade, så otroligt mysigt att lyssna på honom när han ligger och pratar med sej själv, mej och alla leksakerna. världens mysigaste lilla kille <3

Seg som tuggummi

Det har inte blivit många knop gjorda här hemma idag, är inte alls van vid att vara vaken så länge som jag var inatt så lillnisse har haft pyjamas på sej nästan hela dagen. Ända tills jag tillslut fick lite ork och kraft för att smörja in honom och byta kläder. Myspyskillen, han är så otroligt härlig speciellt när man ska på med salvorna och busar med honom innan och fy sjutton va kittlig han är, skrattar som bara den så fort man kommer i närheten.

Hade planer på att åka iväg och tanka min bil idag men det blev det inget av heller och så pratade jag med pappa om att åka och handla men det orkade jag inte heller så han svängde in till affären innan han kom hit och köpte massa saker. Så nu har jag gjort glass och ätit den så strax är det dags att nana så att jag slipper vara öika död imorgon för morgondagen bjuder förhoppningsvis på mer än vad dagen gjort. Ska försöka komma iväg till Baby & Barn mässan om jag hittar någon som vill följa med, inte världens lättaste men någon ska det väll finnas.

Dags att hoppa i säng nu för orden slutar komma och det börjar mer och mer kännas som inlägg som bara skrivs för att något ska skrivas och så var det inte tänkt så God natt =)

Elliot <3<3<3 bildbomb




























<3

Lillkillen var hyffsat snäll inatt, vaknade inte förrän vid fem första gången och jag var fortfarande hyffsat pigg då efter bara två timmars sömn så det var ingen fara alls, sen blev det ju lite värre på morgonen för då vaknade han hur många ggr som helst och hade ingen lust alls att somna om, lagom tajmat till att jag var helt död. Lyckades ialla fall få honom att ligga kvar i sängen ill strax innan tolv innan han tvingade upp mej även om han inte sov hela tiden var det skönt att han höll sej hyffsat lugn.

Nu ligger han här på golvet(filten) nöjd och belåten, tror han börjar bli lite nanig igen men somna känner han inte för just nu utan nu är det bubblande som gäller. Han har blivit så otroligt söt med det nu ibland tjötar han som sjutton och ibland ligger han där och bubblar/blåser. det låter ju så otroligt härligt även om det flyger dreggel åt höger och vänster när han gör så.

Min lilla mysgrabb, det var inte världens lättaste att skiljas från honom igår och då skulle jag bara vara borta några timmar, vill inte ens tänka på hur hemskt det skulle kännas att lämna bort honom en längre stund. Tur att jag inte behöver göra det än.

Ska nog hoppa ner till honom på golvet om en liten stund och bara ligga där och mysa =)


Bag on your head . .

Vilket lyckorus, jag stog med ett fånigt leende på läpparna under hela spelningen tror jag. Gud vad jag har saknat att gå på konserter och spelningar!

Det var ju inte första gången jag såg Hardcore Superstar nu, har ju varit iväg och sett dom flera gånger, inte jättemånga men tror det är ialla fall tre. Vet att jag pratade med syster om det redan när jag var gravid och frågade om hon ville gå och se dom med mej vilket hon gärna gjorde, så planen har funnits där länge. Men nu den senaste tiden har det legat lite på is efetrsom jag har väntat på mina pengar som fortfarande inte har kommit, tror det blir att skicka ett argt sms imorgon och skälla på honom för det börjar bli dags att betala ut det, snart 4 månader sen jag skulle haft första halvan av dom.
Biljetterna köptes idag vid fyra tiden så det här med att vara ute i god tid var ju inget snack om och att komma dit i tid blev det inget av heller både pga att jag inte ville åka alldeles för tidigt från Elliot och för att dom inte kom hem från Karlstad förrän sent. Men vi hann, kom några minuter innan dom började. Missade dock båda förbanden och ärligt talat så vet jag inte om dom är bra eller inte för jag kommer inte alls ihåg hur dom låter, får gå in och lyssna på spotify någon dag så jag vet om jag missade något riktigt bra eller inte.

Men underbara musik, hängde inte med i alla låtarna eftersom ajg inte lyssnat på dom på evigheter, varför vet jag inte men det har bara inte blivit så. Troligen kommer dom väll gå på repeat dom närmsta dagarna nu. Hum undra om man får vara avundsjuk på manliga sångares hår utan att det låter alldeles för dumt? Skulle kunna ge nästan vad som helst för att få mitt hår att se ut så, funderar på om jag ska försöka röra mejj till frisören sen när skattepengarna kommer och fråga henne hur jag ska göra för att få mitt hår bättre, det växer ju aldrig, stannar alltid av vid samma längd så något fel måste jag ju göra.

Jag känner att det blev lite mycke om saker som jag inte alls tänkt skriva men det är skönt att bara skriva ner allting som kommer upp i huvudet ibland även om det gör att saker och ting kan låta, ja inte riktigt som man tänkt sej.

Nu ska jag nog försöka gå och lägga mej så att jag hinner sova en liten stund innan min underbara son känner för att vakna och får flytta över till min säng och nana där resten av natten/morgonen.

Underbara underbara musik!!

Music please . .

Idag har jag varit helt död, mycke beror på att jag var vakken alldeles för länge natten till torsdagen och gick upp alldeles för tidigt för ingen nytta alls, sen kom jag inte i säng i tid igår heller så jag har vandrat runt som en zombie här hemma. Blandade t o m ihop schampoot och balsamet i duschen men efter det blev det lite bättre. Ringde farmor och frågade om hon kunde passa Elliot medans jag tvättade och hon kom gladeligen hit. Tvätten gick bra som vanligt och jag ahr faktiskt gjort iordning det mesta nu efter också vilket jag inte brukar göra annars.

Det var ingen lång stund busungen sov när hon var här utan då skulle han leka, skratta, flörta, prata och allt annat han kunde komma på istället för att sova så nu har han äntligen somnat och sover nog en timma ialla fall.
Ska strax börja göra iordning mej inför ikväll, dags att ta ett stort steg när jag ska på spelning med syster och lämna skruttplutt hemma med mamma. Tror dock inte att vi blir borta speciellt länge eftersom vi skippar förbanden men man vet ju aldrig. Hoppas bara att han klarar sej med maten, var ju inte så smart att jag förberedde mej ordentligt för det och försökte börja pumpa innan så jag började med det igår och det har väll gått sådär men förhoppningsvis ska det räcka för ikväll annars får han få mer när jag kommit hem om han inte lyckas sova hela natten.

Nee dags att jag börjar göra iordning mej nu kanske, känner mej inte alls pepp men nu har jag lagt massa pengar på biljetterna så då åste jag gå dit annars känns det riktigt onödigt, hoppas bara syster blir nöjd eftersom det är hennes födelsedagspresent. Men det lär jag väll märka senare.

Promenix . .

Det har blivit många promenader denna helgen, började i lördags när vi åkte iväg till slottskogen för att träffa Cissi, Frida och deras barn. Riktigt mysigt att sitta där, lite kyligt i skuggan bara men när vi flyttade oss till solen var det underbart. Det blev några timmar av solande, tjötande, barnpassande och annat skoj, dte får göras om tycker jag för dte är verkligen hur mysigt som helst att komma iväg hemifrån och träffa andra. På hemvägen blev det ett stopp vi hemköp för att handla och jag råkadeköpa lite för mycke som vanligt så promenaden hem var lite lagom tuff med en väldigt tung barnvagn.

Igår blev det inte bara en promenad utan två, den första hem till Ahmet för att hämta mina grejer som har legat där hur länge som helst, kände att det var dags nu med tanke på att han inte är hemma speciellt mycke sen hem igen för att mata Elliot och vänta på att Rebecka skulle komma hit så att vi kunde gå en lite längre sväng. Bestämde oss för att gå över mot bergsjön och hamnade tillslut vid lidl där blev det glasshandling som avnöjts ute i solen. Satt där ute på torget en bra stund innan vi gick hemåt och satte oss på gården här ute och tjötade. När vi gått in hjälpte hon mej att försöka röja lite här hemma eftersom jag har lite panik nu, det kan inte se ut som det gör just nu om när det ska komma hit folk. Helt underbar är hon som hjälpte till med det och vi fick en hel del gjort även om det är massor kvar men det ska jag förhoppningsvis klara av att fixa iordning själv imorgon.

Idag var det dags för en riktig långpromenad, hade ingen aning om vart jag skulle gå när jag började och trodde att pappa skulle komma hit eftersom han sagt det men så blev det inte så jag fick vandra iväg själv. Det slutade med en tvåtimmarspromenad runt nästan hela kortedala, mysigt att vandra runt så men jag har ju noll kondition så jag var helt slut efter bara en liten bit men dte gick bra, hade ingen aning om vart jag var ett tag men eftersom jag vet vilket håll jag ska gå åt för att komma hem igen så var dte aldrig någon fara och jag visste att jag skulle hitta tillslut. Det var ialla fall riktigt skönt att komma ut och gå, måste försöka komma ut imorgon också för att få det här till en rutin, får väll se hur dte kommer bli med den saken för jag är otroligt dålig på det här med att få in rutiner och följa dom.

Dags att sätta mej på golvet nu och leka med gnällspiken, han börjar nog bli lite trött nu men sova får han vänta ett tag till med =)

Oh Happy Day . .

Jag är så otroligt glad just nu att jag inte ens hittar ord som kan beskriva det. Fick min deklaration idag och med den kom riktigt glada nyheter, underbara lycka. just för tillfället finns det nog iget som kan dra ner mej från detta lyckorus.

Ska nog gå ut och fira i solen om en stund med en promenad, lillskrutt har sovit nu mitt på dagen och förhoppningsvis är han inte jättetrött, lite gnällig är han dock men det går nog över om en stund, behövs nog lite mer mat för att göra honom nöjd eftersom han sov så mycket.
Idag blir det att fira med god glass, sån som jag inte brukar unna mej annars eftersom den är så dyr men nu jäklar =)

Förhoppningsvis är det här bara början av det som kommer bli en underbar sommar och ett underbart år!

RSS 2.0