Tusentals bilder . .

Herregud va många bilder jag har på mejj själv, min dator har ju varit borta nu i över ett halvår och då har jag inte haft några av mina galma kort alls men nu när jag var på pappas kalas igår bestämde jag mejj för att det var dags att ta hem korten. Sagt och gjort så fick jag låna en hårddisk av honom för att kunna frakta dom, måste ta och köpa en till egen extern snart som jag kan ha med mejj i väskan. Men för att återgå till korten så var jag ju tvungen att kolla igenom dom flesta här hemma och det tog nog närmare en timma att kolla på korten och då öppnade jag inte ens alla mapparna. Får ta och köpa en cdbrännare som jag kan ha till datorn och bränna ut bilderna så att jag har dom någonstans. Mycke jag måste köpa nu och inte har jag pengarn till det. Måste försöka få tag i en soffa snart med som passar bättre in i min lägenhet för denna är alldeles för liten och matchar inte alls, vill ha nått stort och mörkt. Sen måste jag ha en ny säng med, en större och det kostar ju massa pengar det med så planer för att köpa saker har jag men man vet aldrig när det blir av.
Undra om jag kanske kan få upp lite bilder här någongång också är völdigt dåligt med det, men det är ju i och för sejj väldigt dåligt med inlägg också får se om jag kan bättra mejj, hade som jag skrivit innan behövt ha datorn med mejj precis hela tiden och skriva upp dom sakerna jag tänker på, då lovar jag att det hade blivit massa inlägg men det är inte alls säkert att dom blivit intressantare än dom är nu.

Jobbet idag var ialla fall hemskt hade inte alls mycke att göra och sen till råga på allt så blev det knappt någon dricks visserligen tycker jag inte att det var mitt fel och troligen var det något som inte stämde för jag vet att jag fick mer än det lilla som blev. Fast kassan ska ju ha rätt så den fick väll ha det denna gången också, stor del av att det blev så lite är eftersom dom i köket var otroligt sega idag igen så alla fick vänta på maten. Fast jag var snäll emot dom ändå och delade ojämt så att dom fick mer än mejj inte ofta man gör så men ibland måste man annars kan chefen få för sejj att klaga också och sånt orkar jag inte med men jag har massa motargument ialla fall eftersom jag inte fått min lön än som skulle kommit för en vecka sen.

nu spårade allting ut känns det som började handla om precis allt istället för bara en sak som det brukar bli när jag skriver, får räcka för idag blir mer någon annangång.

trött, tröttare, tröttast . .

Usch trött så trött har sovit alldeles för lite har ingen aning om hur vissa människor klarar av att bara sova några timmar om natten och sen vara vaken hur länge som helst, det kan verkligen inte jag. Måste sova närmare tio timmar för att jag ska vara pigg och orka med dagen. I natt var det ingen höjdaree heller, gick och la mejj alldeles för sent och gick upp för tidigt imorse bara för att vi skulle till flygplatsen. Segt segt segt, sen går mitt humör upp och ner hela tiden blir arg och irriterad för minsta lilla sak vet inte hur många gånger jag har skällt ut Ahmet nu bara för han gjort något som jag inte tycker om eller jort saker utan att säga till innan. Skärpning så får jag inte betee mejj inte alls rätt. Får hoppas att det går över snart men det borde det göra.

Nee nu borde jag egentligen försöka sova en stund om jag ska lyckas vara trevlig på jobbet, vilket jag tror att jag kommer misslyckas totalt med, så lika bra att sitta vaken. Ska nog röra mejj mot jobbet istället om en stund för jag kan inte sitta hemma hela tiden. Hade jag fått min lön hade jag kunnat shoppa men icke på mitt konto finns knappt några pengar alls, mindre trevligt ska säga till honom idag igen med tanke på att han lovade mejj för två veckor sen att jag skulle få den.

Snart blir det att planera sommaren också för jag har nog ingen lust att vara kvar här då ska försöka vara borta större delen av sommaren men då måste man ha pengar så det är dags att börja spara nu. Och jag är verkligen världens sämsta på att försöka spara pengar men på nått sätt ska jag förhoppningsvis lyckas annars blir jag fast här i sommar. Förhoppningsvis ska jag inte ha några problem med hyra och räkningar heller för jag ska försöka få ut hela min semestererstättning och det är rätt så mycke pengar nu, tog bara hälften förra året så det har växt en del.

Var på skatteverket igår också och frågade om min skatt, hade helt fel när jag trodde att tabellen var procenten, tydligen är det inte alls många procent som dras så förhoppningsvis ska jag inte behöva få någon restskatt iår. Kan ju hoppas på att jag får tillbaka pengar istället, det vore världigt trevligt men det är ju ett tag kvar till man får dom papprena.

Träffade Emma och Emmy igår också va längesen jag såg dom sist så det var riktigt trevligt får försöka ha fler sånna dejter synd bara att jag var tvungen att gå så tidigt får bli längre nästagång.

Dags att försöka göra något av denna dagen istället för att bara sitta här.

Annorlunda . .

Ojj blev väldigt chockad när jag loggade in här nyss och såg att allt var annorlunda undra när dom ändrade det. Har nog egentligen en hel del som jag kunde skriva ner för det har varit en stressig dag men jag har varken ork eller lust att skriva ner allting just nu för det slutade med att var nlev besviken och förbannad så inte direkt någon höjdare. Får se om jag kommer igång med bloggandet igen eller inte, just nu känns det inte så alls men man vet ju aldrig saker kan ändras.

Dusch någon ??

Nu är jag arg måste verkligen in och duscha men det går inte för så fort jag sätter på vattnet blir det översvämning i mitt badrum och inte nog med det så kommer det upp massa svart ur brunnen nu också. Usch inte mysigt alls får försöka få tag i en dusch någonstans sen för jag ska jobba imorgon och jag kan ju inte riktigt åka dit såhär.

Har haft bakdag här hemma idag, skulle egentligen blivit mera men jag fick nöja mejj med att göra morotskaka och muffins. Får se om det blir fler nästa gång jag känner för att baka.

Och som vanligt når jag börjar skriva här försvinner alls jag tänkt skiva ner. Önskar att jag fick någon sån dag när allt bara rinne av mejj då jag kan skriva om precis vad som helst utan att det låter dumt.
Nu ska jag ialla fall återgå till att vänta på att han ska dyka upp här hemma, har ingen aning om när det blir och just nu känns det inte alls som det komme bli av.

100107

Längesen nu, har inte haft tid att ha igång datorn och när den varit på har jag inte haft någon ork att skriva så då händer det ingenting här. Jul och nyår är ingenting jag har lust att skriva om här just nu för det var inte världens bästa för mejj så det blir kanske någon annan gång.

Har för ovanlighetens skull haft en ritkgit bra dag idag, började med att jag sov förlite inatt så jag vaknade jättetrött sen blev det vandring hem och då blev jag lite piggare väl hemma började jag med att avsluta disken sen blev det party. Hade bara bra musik i hörlurarna och dansade runt i lägenheten längesen jag kände mejj så bra nu, får hoppas att det håller i sejj ett tag för det är mycke bättre att må så än så som jag brukar.

Nu försvann allt jag skulle skriva igen precis som vanligt så glömmer jag av det under tiden som jag skriver. Får se om jag kanske skriver lite senare när jag kommit på nått nytt.


RSS 2.0