Man ska aldrig försöka planera . .

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade planerat. Skulle egentligen åkt hem direkt efter jobbet men som vanligt blev det inte så utan jag satt kvar där i några timmar innan jag tillslut kom iväg, inte för att det gjorde speciellt mycke eftersom syrrans tåg från karlstad inte gick pga översvämningar så hon var inte nere i stan förrän efter jag kommit hem. men seg som jag är så började jag inte göra iordning mej direkt utan väntade nästan tills hon kom hit, inte världens smartaste när vi är under tidspress. Det slutade med att vi inte kom iväg på spelningen, ingen stor överaskning därspeciellt med tanke på att hon kom hit så sent ingen hade fixat sejj och vi hade max en timma på oss att bli klara. Bestämde oss ialla fall frö att åka in till stan och gå ut som inte heller blev av, hamnade på en inflyttningsfest istället med massa folk och större delen av dom såg faktiskt bra ut, inte ofta man hamnar på sånna fester. Det var inte riktigt någon höjdare att vara med massa folk man inte känner när är nykter och egentligen hade andra planer, hade varit trevligare om det var massa folk jag kände men sån tur hade jag inte denna gången. Vi blev kvar där ett bra tag åkte inte förrän vid två och då åkte vi inte ens hem utan vi stack in till stan för att käka, hamnade på kebaben som ligger precis brevid klubben dom spelade på var lite skraj när vi gick förbi men det var ingen fara, syntes inte speciellt mycke heller för det var verkligen ingen på festen innan som sett någonting så jag hade nog klarat mejj ändå.
Höll på att somna när vi satt därmen jag skulle inte hem direkt, var tvungen att köra hit syrran så hon kunde hämta sina saker sedan köra henne till pappa eftersom hon skulle sova där innan jag äntligen kunde åka hem och sova. Blev inte så mycke sömn som jag tänkt eftersom jag blev väckt av telefonen lite väl tidigt.

Idag har jag inte gjort speciellt mycke alls var uppe en stund på förmiddagen sen gick jag och la mej igen kände mej alldeles för trött att excisteragick upp lite senare på dagen, väckt ännu en gång av telefonen och fixade iordning lite här hemma. Fast det blev väldigt väldigt lite fixat här, diskade klart min disk så att det bleb helt tomt, inte ofta det är så. Sen städade jag ut skafferiet skrev en inköpslista, lyckades fylla diskhon igen så det blir att diska imorgon igen. Åkte till jobbet och satt där i en timma med syrran till hon slutade, åkte och handlade, lyckades hålla mej inom budgeten för en gång skulle och då var inköpslistan ändå rätt lång. Sedan körde jag hem henne till pappa efter en liten felkörning, eftersom mitt huvud inte alltid är men och jag är så van vid att åka hem direkt så svängde jag upp här innan hon tvingade mej att vända. Har i princip bara suttit i soffan sen jag kom hem efter det, en liten paus när jag gjorde mat men annars bor jag i min soffa.

Nu är det ialla fall strax dags att gå och lägga sej kan inte vara uppe för länge idag har faktiskt planer för imorgon så då måste jag upp i tid.

Jag borde egentligen gå och lägga mej, h...

Jag borde egentligen gå och lägga mej, helst av allt skulle jag ju gjort det direkt när jag kom hem men jag fick ett litet städryck och dom måste man verkligen ta vara på när det kommer till mej för det är inte ofta det händer. Så nu har jag fått diskat bort det mesta, har bara alla miljontals glas kvar men dom fick inte plats i diskstället så jag får försöka ta dom imorgon istället. Sen har jag rensat kylskåpet och plockat bort skräpet som bara legat överallt nu fattas det bara att jag går och slänger allt ska försöka göra det imon innan jag åker till jobbet. Hade egentligen behövt fortsätta för jag hade troligen kunnat städa större delen av lägenheten nu känns det som men att göra det på natten är kanske inte världens smartaste med tanke på att jag inte är speciellt smidig när det kommer till det utan det kan låta en hel del. Gick hyffsat bra på jobbet jag klarade mej utan att vara jättetrött och höll koll på det mesta även om jag tappade bort mej ibland och försvann in i egna tankar, lätt att sånt händer nu. Hade ett par underbara amerikaner som sista gäster som fullkomligt älskade restaurangen och skulle tipsa vidare om den, det gillar vi :) pratade även om vad dom tyckte om Sverige och lite annat. Kände att mitt ordföråd behöver utökas lite för det vara flera ord jag borde kunnat som försvann ut i det blå. Får nog öva på att prata lite mera känner jag, passa på vid dom få tillfällen msn får för det är inte alltid det är amerikaner och britter som kommer in och pratar engelska utan det är även alla andra turister och dom är inte alltid speciellt bra på det. Nu ska jag sluta tjöta om saker som jag knappt vet vad det är bara skriver för tillfället. Ska försöka hoppa i säng innan supernatural börjar annars kommer jag fastna vid det men kommer nog inte komma i säng så ställer klockan nu direkt ifall jag somnar i soffan. Måste försöka vara pigg imon när vi ska ut, får väll se hur det blir med den saken.


27:e Augusti

En ny dag är här och jag har inte gjort speciellt många knop än. Blev en ordentlig sovmorgon för mej ialla fall och det behövdes kan man ju lugnt säga, hade nog helst av allt sovit några timmar till men elva timmars sömn får faktiskt ta och räcka. Sen hamnade jag i soffan som vanligt hittade inget intressant att titta på men ändå stannade jag kvar, nu har jag ialla fall hunnit med att duscha också så det är strax dags att göra mat innan jag åker iväg till jobbet, vet bara inte vad jag ska äta idaf som vanligt har alltid samma problem när jag äter hemma. Måste åka och handla någon dag men det är inte så lätt när man inte har några pengar tror inte jag kommer få dom i tid denna månaden heller så dte blir nog till att låna det som fattas ingen höjdare direkt men eftersom jag vet vad jag ska få så är det lätt att betala tillbaka hade varit värre om jag lånade och inte kunde betala tillbaka efter det usch vilken mardröm.

Borde städat den här svinstian idag också för det ser verkligen hemskt ut här hemma men har som vanligt ingen ork och när jag väl har dte så har jag inte tid istället det värsta är att jag börjar nästan alltid innan jag ska iväg till jobbet och skulle kunna göra klart allt då men det hinner jag ju aldrig får ta  en heldag och städa här hemma snart kanske söndag om vi inte skulle iväg till Liseberg då eller rättare sagt dom ska nog iväg till liseberg och jag halvt om halvt bjöd in mej själv så får se om det blir av eller inte. 

Dags att göra någon mat nu så jag slipper stressa senare =)

Jobbet tar över mitt liv . .

Det känns nästan som att det enda jag gör på dagarna är jobba. Träffar knappt folk och är inte heller hemma några långa stunder, antingen en stund mitt på dagen eller på kvällen efter jobbet måste börja skärpa mejj nu kan inte sitta på jobbet hela dagarna i ända, måste ut och göra något annat. Vet bara inte vad, kan ju i och för sej höra av mej till fler människor som kanske har tid att ses anars går det att planera in när man ska ses. Det får helt enkelt bli nästa projekt här i livet, att försöka komma ifrån jobbet och träffa andra.
Det blev en lång dag idag och var tvungen att jobba över i två timmar eftersom vi inte hade någon servitris vilket inte är någon höjdare att göra alls speciellt inte när man måste stå upp hela tiden. Benen kändes som blyklumpar i slutet trodde nästan jag skulle få en propp i benet för det känns som om allt blod samlas på samma ställe och det bara värker. Får försöka skärpa mej nu och sätta mej ner lite oftare så det inte blir lika jobbigt att jobba det värsta är bara att det inte finns några bra ställen att sitta på speciellt inte om jag har gäster inne för då sitter dom vid alla borden och det ser bara dumt ut om jag ocksp sitter ner. Dags att införskaffa den där barstolen som jag ville haft där från början så blir det lättare för då sitter man högre och chansen att komma iväg snabbare är större. Nog filosofierat om jobbet kan fortsätta med det imorgon istället när jag faktiskt jobbar, men är ledig på förmiddagen imon och det behövs för jag känner att jag behöver sova ut men bara för det kommer jag väll vakna vid åtta eller nio och inte kunna somna om, hoppas verkligen inte på det utan jag hoppas att det blir en lång sovmorgon för min del.

Fick ett väldigt sug att åka till Ikea förut kom på massa saker som jag vill ha och behöver men nu har jag lyckats glömma av det igen, dessutom har jag ju inga pengar än heller och då är det verkligen ingen ide att åka får bli lite senare var ju faktiskt inte speciellt längesen jag var där sist.

Nu ska jag försöka trycka i mej lite mer av den supernyttiga maten som jag gjorde som smakar apa usch det blev verkligen inte alls lyckat måste krydda mycke mera nästa gång för att slippa dom där vidriga smakerna så ska jag se om jag hittar något på tvn som är värt att kolla på om jag nu inte somnar innan det vet man ju aldrig.

Btw det blev en ny vecka igå glömde helt av att skriva det v.24, tiden går fort nu =)

25:e Augusti

Det var en helt del att göra på jobbet idag, speciellt om man jämför med igår då det knappt var något alls så det märks att lönen har kommit. Hoppas att det håller i sej såhär nu ett tag framöver för vi behöver ha in dom pengarna tror nämligen inte det kommer gå så bra för restaurangen lite senare iår men jag vet ju inte.
Fick ändrat om i mitt schema också jag som trodde att jag skulle jobba kväll imorgon hamnade helt plötsligt på lunchen igen så det är dags att nana strax, undrar bara vem som ska ta kvällen men det löser sej förhoppningsvis jag kan stanna kvar en stund eftersom jag ändå gör det varje dag men jag tänker inte jobba hela dagen det orkar inte min kropp med just nu.

Träffade Iza en sväng idag också var ritkigt längesen vi sågs sist tror hon sa att dte var tre veckor sen och det stämmer nog för det var som sagt ett bra tag sen så eftersom ingen av oss hade några pengar satt vi på en parkbänk i stan och tjötade. Vi hade ju inte riktigt vädret på våran sida eftersom höststormarna redan börjat och det blåste otroligt kallt precis överallt där vi va men vi fick ialla fall tjötat en stund om allt möjligt, får se till att ses snart igen för så dåliga får vi inte vara på det.

Uppdaterade henne lite också om hur snart bebisarna kommer så nu får hon stressa om hon ska hinna med allt innan är ju fortfarande ett tag kvar för mej men det är mycke närmare till Jennies kommer inte ens två månader kvar känns overkligt. Idag önskade jag verkligen att bebis var här stog och tittade på kläderna jag har hemma och då kom den där ensamhet och tomhetskänslan som inte kommer finnas här när jag har "skrutt".

Har även fått höra av min kära mor att jag har en ny läsare som är så välkommen så =)

Jag hatar verkligen min dusch ibland, nee ...

Jag hatar verkligen min dusch ibland, nee inte bara ibland utan väldigt ofta i princip varje gång jag ska duscha för det är något fel på vatten fördelningen. Jag vrider på lagom mycke varmt och lagom mycke kallt men det slutar ändå med att jag från vrida 700 extra varv på varmvattnet för det kommer nästan bara kallt och inte nog med det, vattnet skiftar hela tiden så ena stunden är det iskallt sen blir det varmt för att sedan gå tillbaka till kallt igen blir lite lagom irriterad på det. Så varje gång springer jag där fram och tillbaka i duschen för jag kan inte stå under vattnet när det är kallt det klarar inte kroppen av, funderar på om jag ska ringa om det men får se kommer troligen inte bli av för det finns så mycke jag skulle ringt om innan som jag inte gjort.


Kanske borde passa på att palltra mej upp...

Kanske borde passa på att palltra mej upp ur sängen redan nu när jag ändå är vaken och rätt så med. Inte alls som jag brukar vara på morgonen då jag trycker så snoose hur många gånger som helst, idag hann inte ens väckarklockan börja innan jag vaknade. Men jag drömde massa drömmar igen och den sista var så otroligt knepig att jag inte alls vet vad jag ska tro längre för den kändes riktigt verklig på något sätt, skulle inte alls förvåna mej om det blev så någongång. Tydligen tycker jag om att sova längre ner nu också för kudden hittade jag på golvet, kände att jag låg väldigt konstigt och när den låg därnere var det ju inget underligt. Nu håller det på att sparka och fara runt här inne eller snarare rycka till känns precis som om någon försöker putta sej ut men det funkar ju inte riktigt. Vädret är detsamma som igår så jag har egentligen ingen lust alls att vandra iväg och jobba, hoppas verkligen på att jag får skjuts idag men han har väll glömt det som vanligt så troligen blir det vagnen igen. Usch ingen lust att behöva betala för att åka igen räkningen kommer vara på hur mycke som helst om jag inte får pengar snart. Dags att hoppa upp igen börjar bli lite halvtrött av att ligga kvar i sängen och nu är det ingen ide att somna om ska ändå in i duschen om några minuter.


Hela havet stormar . .

Vinden viner utanför önstret och har gjort det hela dagen. undra vart våran underbara sommar tog vägen den var bara här i några dagar innan det blev höst. Detta året har verkligen varit knepigt årstiderna har inte alls varit som dom brukar vara utan dom har blivit antingen utdragna eller förkortade av någon konstig anledning. Jag är glad att jag sitter inomhus just nu för det hade inte varit någon höjdare att vara ute i stormen räcker med den stunden jag var ute när jag gick hem tidigare och regnet öste ner.

Sitter här på soffkanten just nu och är hur trött som helst borde gått och lagt mejj för en timme sen redan om jag ska orka med morgon dagaen men kan ju inte missa SYTYCD nu innan finalen, blev väldigt besviken förra veckan när Jose åkte ut men inget jag kan göra något åt finns ju faktiskt några fina kvar att titta på även om dom är väldigt få.

Är så extremt mätt just nu och det enda jag ätit är salta kex, inte speciellt många heller men gud hela magen är helt spänd inte alls någon mysig känsla. Ryggen har inte varit på sitt bästa humör idag heller utan den har gjort otroligt ont flera gånger speciellt när jag suttit ner så jag får väll stå upp hela tiden i fprtsättningen eller nått så att jag slipper ha ont i ryggen. Vet att jag måste köpa en ny säng och soffa med men det kan jag inte göra innan jag fått pengar, hoppas verkligen att jag får dom snart så att jag kan få hem sakerna jag behöver. Sen är det ju extremt mycke bebisgrejer jag behöver köpa men dom kan allt vänta ett litet tag till är ju fortfarande flera veckor kvar.
Har gått och varit lite småorolig nu i flera dagar för att "skrutt" har hållt sej väldigt lugn inte alls dom där mer kraftiga sparkarna och knuffarna som varit innan och inte mycke alls kanske någon liten då och då men det har varit så att man hinner glömma av dom speciellt när dom knappt känns, men idag har det kommit igång igen. Många fler rörelser och lite kraftigare även om dte fortfarande inte kommit upp i den styrkan det var innan. Fast att ha det mer hela tiden och lagoma buffar är helt klart bättre än att antingen knappt känna nått eller bara några kraftiga då och då.
Men det är fortfarande helt overkligt kan inte riktigt fatta vad det är som har hänt för det var ju verkligen inget planerat men jag ångrar det inte alls även om det betyder att jag kommer få gå och oroa mejj över massa saker resten av mitt liv och att allt kommer se annorlunda ut sen. kan inte gå tillbaka till det "vanliga" och vara som jag var innan men hela friheten kommer ju aldrig försvinna med tanke på att jag har så många som kan sitta barnvakt. Tror faktiskt inte jag kommer vilja vara ute eller festa så mycke alls sen det hinner nog växa bort med tiden känner det är inte så roligt längre som vi tyckte det var förr.

Dags att hoppa i säng nu om jag ska orka upp imorgon. Hoppas bara att jag kan somna och sova ordentligt för dte är inte alltid jag kan göra det när det regnar ute. smattrar för mycke på rutan och visst är det egentligen riktigt mysigt men njae när man sover själv är det inte alltid en höjdare.

jobb jobb jobb . .

Det blev en lång kväll igår på jobbet och jag var extremt trött hela tiden höll på att somna det värsta av allt var att det inte var speciellt mycke alls att göra utan jag gick bara runt större delen av tiden eller stog stilla och väntade på att något skulle hända. Ingen höjdare alls och till råga på allt så fick jag vara kvar där rätt länge för att det kom folk ganska sent så jag var nog inte hemma förrän strax efter elva tror jagg och då hade jag ändå fått åka bil hem. Hamnade framför tvn som vanligt så jag kom inte i säng förrän efter tolv  och var ju sådär pigg imorse, hade ingen vilja alls att gå upp ur sängen ville bara ligga kcar. helst av allt hade jag nog stannat hemma från jobbet men det går ju inte när vi är så få som jobbar nu så jag fick snällt vandra iväg till vagnen. Blev lite irriterad när jag kom dit samtidigt som honom och han inte ringt mej, för så mycke längre är det faktiskt inte att hämta mej speciellt inte med tanke på att jag inte har något busskort nu heller så det kostar apa att åka fram och tillbaka till jobbet, undviker att åka vagnen så mycke osm jag bara kan.
Blev inte så mycke mer att göra idag heller, hade extremt lite mycke mindre än det brukar vara på luncherna vilket inte alls är bra för restaurangen men inte riktigt något jag kan ändra på för jag tänker inte ställa mejj på gatan och slänga in folk.

Stannade kvar i två timmar efter jag slutat och tjötade med syrran, väntade även på att iza skulle ringa mej och med tanke på att hon inte slutade förrän klockan sex så kunde jag ju lika gärna hänga där. Har ialla fall bestämt att vi ska ses imorgon, var evigheter sen sist så dte är dags nu. Fick besök av min kära kusin och Rebecka idag också dom vandrade förbi jobbet som tur var så hade jga inte speciellt mycke att göra då så vi kunde stå där ute och tjöta en stund och det första han frågade var om jag blivit tjock, sen var han ju tvungen att se efter och han kom väll fram till att jag blivit lite större, men det har jag ju sen sist han såg mej. Är lite lagom avundsjuk på dom nu när dom åker till kreta på fredag, vill också åka med har ingen lust alls att vara kvar här hemma vill också åka på semester men det får bli nästa år istället.

Lite lagom okoncetrerad som vanligt när jag sitter med både datorn och tvn så jag uppdaterar kanske senare ikväll igen.

långa dagar . .

Det blev en lång dag igår, först var jag otroligt seg med att komma hemifrån men kom iväg tillslut för att fastna uppe hos mamma i några timmar. Precis när jag skulle åka vidare hör Jennie av sej och säger att hon ska sova en stund så jag får snällt sitta kvar där. Vi bestämmer lite senare att vi ska ses på bens och jaag som hade god tid på mej kom nästan försent, inget ovanligt när det kommer till mej, satt där i ett bra tag och tjötade, jag försökte mej på att spela men vann chockerande nog ingenting var otroligt nära nästan alla gånger men det var helt enkelt inte min dag igår. Vi hamnade hemma hos henne tillslut och skulle fota men då hade klockan blivit massor  så att fota i dagsljus var ju bara att glömma, hon fixade iordning mej både smink och håret sen var det bara till att ställa sej framför kameran och bli fotat. Jag är ju ingen bra fotomodell alls och känner mej inte helt nöjd med mina insatser men det blev helt okey jag får ta och öva på det här med att vara med på krt så blir det nog bättre nästa gång. Blev ialla fall massa bilder och hon skulle redigera dom nu vet att några ligger uppe på bloggen men det kommer väll fler sen och jag hoppas att jag får dom snart också. Blev kvar där uppe en bra stund som vanligt alltid lika svårt att komma därifrån så jag var hemma vid tre inatt men somnade inte förrän fyra vilket resulterar i att jag känner mejj helt död idag och vet inte alls hur jag ska orka jobba. Fast det löser sej väll på något sätt det gör det alltid och förhoppningsvis har vi antingen massor att göra eller stänger tidigt så att man inte behöver tänka på hur segt det är.

Ska ialla fall hoppa in i duschen nu och försöka dra mejj till jobbet sen, tänkte äta där innan jag börjar för jag har ingen fantasi och knappt någon mat här hemma så jag hoppas att jag hinner.

klockan springer . .

Klockan springer iväg väldigt fort, vet inte ens vad jag gör vaken helst av allt hade jag sovit halva dagen. kan ju lugnt säga att jag blev lite chockad över att jag vaknade strax efter elva utan att ha vaknat någon gång innan under natten det är inte ofta det händer utan jag vaknar nästan alltid minst en gång på natten. Men nu har klockan blivit massor och jag måste snart dra mejj upp till edet, vet att jag inte skulle komma upp för tidigt men jag tror inte det blir för tidigt heller lär väll inte vara där uppe förrän tidigast två speciellt inte om jag ska åka förbi mamma innan för då lär det bli ännu senare så får se om jag kanske tar mamma efter istället. Måste i vilket fall hoppa in i duschen innan jag rör mej utanför min lägenhet för jag ser hemsk ut just nu så måste jag ju försöka packa ner massa kläder smink och hårgrejer eftersom Jennie ska fota får väll se hur bilderna blir jag blir ju inte alltid speciellt bra på bild men man vet ju aldrig hon kanske lyckas.

Innan jag fastnar antingen här vid datorn eller i soffan är det väll bäst att ta tag i dom sakerna jag faktiskt ska göra för att komma iväg så inte hela dagen försvinner ifrån mej.

21 augusti

Vilken chock jag fick nu när jag loggade in ordentligt på bloggen uppdaterar ju bara genom mobilen annars men loggar in här och får se att jag haft hur många besökare som helst, iallafall i mina mått mätta. Trevligt trevligt så nu får jag kanske tänka lite på vad jag skriver, vilket jag ändå inte kommer göra så ingen ide att tro att dte kommer bli någon bättring här.


Är otroligt trött idag och det har inte alls varit min dag. Började igår med att vi fick stanna kvar på jobbet i en hel evighet efter att vi kunde stängt mycke mycke tidigare men eftersom hon inte pratar med mej och inte sa att det var stängt så blev det en sen kväll och jag var hemma vid tolvtiden efter att jag snällt frågade chefen om han kunde köra mej hem vilket han kunde. Helt otroligt snällt av honom med tanke på att det regnade ute och jag bara hade en tröja på mej så jag hade ju varit dyngsur efter promenaden hem från vagnen. Gick och la mej sent också eftersom jag fastnade framför tvn vilket inte alls är bra men som iallafall bra inatt även om jag var hur trött som helst imorse när jag gick upp och har gäspat hela dagen.
Funderade på att byta pass med syster idag också eftersom han tydligen inte skulle jobba på lunchen vilket betydde att jag fick jobba med henne inte lätt när hon som sagt inte ens säger ett pip till mejj och så kom chefens fru för att hjälpa till vilket var väldig tur för det blev en hel del att göra men hon skötte ju inte kassa ordentligt så jag var ju tvungen att försöka få någon kontakt med köket vilket jag inte fick hon ignorerade allt jag sa så jag fick ju fråga gästerna tillslut vad dom hade ätit vilket inte är speciellt bra och det resulterade i att dricksen blev sämre. ingen höjdare alls. Sluta med att jag ringde till chefen och beklagade mej så han kom dit men jag vet inte om han pratade med henne eller inte för det blev inte så stor förändring och tillslut fick jag skriva in allting eller försöka sköta det på mitt sätt. Sen när jag skulle gå började Ahmet tjaffsa med mej också om ingenting egentligen, han har gått och varit på dåligt humör nu i två dagar så något har hänt men jag vet inte vad och han vill inte ebrätta heller. Fick ialla fall pratat lite med honom innan jag gick för jag tycker verkligen inte om att gå därifrån när jag eller någon annan är på dåligt humör för då blir det automatiskt dålig stämning nästa gång man kommer.

Nog tjötat om jobbet nu. Har väll inte hänt så mycke annat än det egentligen så det är nog det enda vettiga jag hade att skriva. Skrutt har hållt sej väldigt lugn idag, nästan lite för lugn så jag var orolig där ett tag men nu har dte kommit igår igen med lite knuffandes så det lär väll hålla på restgen av kvällen hoppas jag. Riktigt mysigt, fast det är faktiskt bättre när jag jobbar för då får man det mer som en bekräftelse.

Dags att leta efter någon film att se nu tror jag, finns ju inga bra på tvn alls så jag får leta igenom datorn och se vad jag har här kanske finns något jag inte sett.

Ojj såg inte det förrän jag skrev rubriken nu men bara fyra månader kvar nu, knepig känsla.

Jag har ingen som helst lust att åka ivä...

Jag har ingen som helst lust att åka iväg till jobbet just nu hade helst av allt stannat kvar hemma i sängen. Speciellt med tanke på att jag inte får jobba med dom jag brukar jobba med utan jag måste jobba med den personen som inte pratar med mej. Fint att inte kunna ha någon komunitation med köket alls idag vilket inte är speciellt bra får se hur det går. Får väll paltra mej iväg till jobbet strax så att jag kommer i tid.


Nu är jag riktigt irriterad på precis al...

Nu är jag riktigt irriterad på precis allting som har med jobbet att göra. Först och främst har det knappt varit något att göra och bara för att det varit så tomt och jag bara har fått stå stilla hela tiden så värker benen som in i sjutton känner att jag skulle behöva gå hem nu och bara vila istället för att va här men icke. För då kommer vi nämligen till nästa grej, att mitt kära ex redan har stuckit hem så det finns inte tillräckligt med folk om jag skulle gå. Förövrigt har han och resten av köket knappt gjort något alls idag utan bara suttit inne i rummet och latat sej så jag fått gå och hämta dom varje gång det hänt nått men nu är det slut med det, minst en från köket måste befinna sej i köket hela tiden om någontigt händer för jag tänker inte gå in där någon mer gång och hämta någon. En idiot är han också som alltid sticker varje gång jag jobbar så att jag inte kan få någon skjuts hem, måste ringa pappa så att han får köra extra vilket inte alls är snällt med tanke på att han fortfarande inte har något jobb. Vill bara hem just nu orkar inte vara här längre får se hur länge jag måste stanna innan jag får åka hem, troligen minst en timma till. Usch hemska tanke!


Usch och fy såg precis Torbjörn med fami...

Usch och fy såg precis Torbjörn med familj gå förbi restaurangen och jag är otroligt glad att han inte kom in här för han hade kanske kommit ihåg mej. Fast med hans minne är väll den chansen rätt liten ;)


V.23 (22+0)  Ursäkta den dåliga bilden me...

img_6807 (MMS)

V.23 (22+0)  Ursäkta den dåliga bilden men det är verkligen inte lätt att ta bilder själv en stor eloge till Jennie som lyckas ta bra bilder på sej själv för det är svårt och krävs nog en hel del övning.  Tiden går verkligen fort nu tänk att det redan är en bit över halvvägs, nu är det faktiskt inte riktigt så långt kvar som jag tycker det känns som hela tiden tänker alltid att jag har massa tid på mej att fixa saker och behöver inte tänka på allt nu utan kan ta det senare. Kan ju fortfarande tänka så ett litet tag till. Blir lite snurrigt här idag känner jag med tanke på att jag kollar på tvn samtidigt så tankarna hänger inte riktigt ihop.  Är glad att jag inte är speciellt stor än för då funkar det fortfarande med jobbet och jag har ju tänkt fortsätta jobba ett bra tag till måste försöka få in så mycke pengar som jag bara kan nu, för sedan blir det väll inte speciellt mycke över i månaden.  Får nog sluta skriva nu känner jag för jag kan inte koncentrera mej på något för tillfället är upptagen av tvn och måste äta är riktigt hungrig och har ätit alldeles för lite idag igen precis som vanligt så det är dags att laga något nu.  Imorgon är det en ny dag full av äventyr och jag har ingen aning alls hur jag ska hinna med allt men det löser sej väll på nått sätt :)


Ännu ett besök avklarat nu och det var i...

Ännu ett besök avklarat nu och det var inte direkt någon höjdare att gå upp imorse vaknade inte helt till liv förrän tjugo i åtta och då fick jag lite panik eftersom jag skulle duscha innan jag åkte så det fick bli att springa in i duschen slänga på sej kläderna och skynda till vagnen, men jag hann chockerande nog. Fick sitta där i nästan tio minuter och vänta innan hon kom och hämtade mej och därinne pratade vi om hur jag mår och om jag hade några frågor men som vanligt inget speciellt. Kollade blodtrycket som var bra och blodvärdet som var sämre så det blir en järntablett varje dag nu istället ingen höjdare med mina sovproblem men får bara hoppas att det blir bättre och inte sämre. Fick lyssna på hjärtljudet och som låg på 135 denna gången så lägre nu. Och jag har ingen aning alls vad det blir kan inte ens gissa på nått nu när det ligger så olika men jag får fortsätta vara nyfiken :)


Just nu börjar jag bli väldigt trött me...

Just nu börjar jag bli väldigt trött men den senaste tiden har jag varit otroligt sugen på att dra ut. Inte för att dricka för det känner jag inte alls något sug utan för att få dansa, röja och bara försvinna in i en helt annan värld. Saknar verkligen att gå ut just funderar på att göra det nästa lördag så om någon vill följa med är det bara att säga till måste bara övertala min syster att följa med och jag hoppas verkligen att det här suget finns kvar om en vecka. Vet bara inte vart jag vill gå eller vad jag ska ha på mej men det får bli nästa veckas problem. Är nog dags att sova nu tror jag vet ju inte än om jag får leka taxi inatt eller inte, tror inte det för han brukar ta sej hem själv men man vet ju aldrig han kan också shocka ibland.


Har inte kunnat sova ordentligt inatt pga ...

Har inte kunnat sova ordentligt inatt pga åskan och smattrandet av regnet på mitt fönster så det betyder att jag är ännu tröttare nu än jag brukar vara. Sen tror jag delvis det är pga järntabletten som jag inte kunde sova riktigt för jag vaknar alltid på nätterna efter jag tagit dom. Usch är så otroligt trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen och jag ska orka jobba åtta timmar idag det kommer ju aldrig gå kommer stå där och sova. Hade fullt upp igår med att försöka komma ihåg alltid och hinna med allt för det blev så mycke och idag kommer det ju bara bli värre. Nee jag hoppas på en lugn kväll men det kan jag väll bara drömma om. Får helt enkelt se hur det går ikväll.


Ibland men bara ibland . .

Nu får det snart vara dags att få iordning på min lägenheten igen känner jag för nu är det alldeles för många saker som ligger framme och på fel ställen så det är ett mindre kaos här hemma och det var ett tag sen jag gjorde en ordentlig storstädning men jag har aldrig orken eller lusten att göra det så det är egentligen inte så konstigt att det inte blir av. Fick iallfall tagit tag i badrummet idag så nu ser det lite bättre ut än det gjorde innan, fortfarande inte perfekt men man ser ialla fall inte all smutsen på samma sätt så förhoppningsvis håller det sej så ett tag till för det är inget roligt att städa badrummet överhuvudtaget. Ska försöka ta tag i köket om en stund eller ialla fall en del at disken men sen kommer nästa problem nämligen att jag ska iväg och jobba idag igen och måste duscha innan jag åker plus äta för det är en fördel om jag äter innan jag ska jobba annars blir jag så otroligt grinig och det går inget bra alls.
Får helt enkelt se hur mycke jag kommer göra idag blir väll säkerligen ingen disk heller för jag är för lat, måste även försöka få sålt min stora hylla här i vardagsrummet så det kanske kan se ut som jag tänkt det ska göra sen blir det även att köpa nya gardiner snart måste ha vita in hit för det blir för mörkt tillsammans med mina mörka möbler sen behövs svälvklarty en ny soffa och en ny säng. Gud det är otroligt mycke grejer som jag egentligen behöver vet bara inte vart jag ska hitta pengarna till dom men det löser sejj på ett eller annat sätt. Ska även ha råd att åka ner till Ullared nästa vecka vilket inte är speciellt billigt men det finns pengar som jag ska ha från jobbet så jag får helt enkelt se till att få tag i dom nu så jag kan shoppa.

Nu ska jag ialla fall fortsätta försöka göra något vettigt här hemma.

Mitt humör bara svänger hela tiden har j...

Mitt humör bara svänger hela tiden har jag märkt och nu ligger det på den lite sämre halvan, har varit förbannad idag igen inte riktigt lika förbannad som sist men det var illa nu med. Tycker inte alls om att bli så arg speciellt inte när jag jobbar för det är inte världens lättaste att dra på sitt pokerface när man är så arg att man knappt vet vart man ska ta vägen. Blir jag för arg har jag svårt att få ut det också och det brukar sluta med att jag bryter ihop vilket inte är världens roligaste för det tar en evighet att lugna ner sej igen. Ingen höjdare direkt får hoppas att det inte blir likadant imorgon för jag orkar inte vara så förbannad speciellt inte när det kommer till småsaker som jobbet riktigt irriterande att dom börjar med sånna fjantsaker nu får hoppas det blir bättre när chefen kommer tillbaka men det vet man ju aldrig jag är ju inte familj så jag räknas inte på samma sätt även om jag fått höra att jag är som en i familjen. Jaja får helt enkelt vänta och se om inte annat så måste jag ju ändå sluta jobba om några veckor för jag har ju inte räknat med att jobba hela tiden ut.


Äntligen hemma igen efter en riktigt lån...

Äntligen hemma igen efter en riktigt lång kväll på jobbet. Dom där närmare åtta timmarna är en riktigt pers att jobba speciellt när det kommer massa folk hela tiden och man inte kan vila. Har kommit fram till att jag äter extremt dåligt också pga jobbet för jag har ingen tid att äta. Dom tiderna som är normala för andra jobbar jag antingen på eller gör något annat så det inte blir av. Värst är dom dagarna som jag jobbar kväll för eftersom jag går upp så sent äter jag frukost sent sen brukar det inte bli så mycke mer och dom dagarna kommer jag hem vid tider som denna så jag inte kan äta då heller. Måste försöka bli bättre på det vet att alla tjatar på mej men det är inte alltid det hjälper heller. Nee nu ska jag som sagt sova fötterna värker som vanligt och värre lär det bli imorgon, hoppas på en lugn lunch men det kan jag väll bara drömma om.


Är fortfarande hur trött som helst och j...

Är fortfarande hur trött som helst och jag förstår inte varför för jag borde inte vara det har sovit massor och jag äter faktiskt järntabletterna som jag skulle men blir nästan tröttare nu än när jag inte äter dom. Hade egentligen massor som jag skulle gjort idag och tänkte vandra runt i stan en stund men jag har ingen ork att göra någonting vet inte ens hur jag ska klara av att jobba ikväll hade behövt ha en ledig dag nu snart då jag bara är hemma och inte gör någonting alls men vi får se när det blir måste ju försöka planera in min ledighet känns det som. Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag får se om jag kanske blir lite piggare då men jag tror inte det, suck jag som varit så otroligt sugen på hallonpaj nu jättelänge har fortfarande inte bakat någon, känner att jag måste göra det innan hallonen blir dåliga men vi får se om jag lyckas eller inte.


Oj oj oj va jag har varit arg idag och nä...

Oj oj oj va jag har varit arg idag och när jag blir arg nu förtiden så blir jag riktigt förbannad, ingen höjdare att få mej sån speciellt inte när det är någon som har liknande temprament för då blir det ett ordentligt bråk och vi som inte bråkat på evigheter trodde vi slutat med det men tydligen inte. Saknar fortfarande tiden vi hade men är ändå glad att det inte är så längre för det funkade inte överhuvudtaget, kanske hade kunnat fungera om vi va inställda på det men eftersom båda hade egna sätt att se på saker och ting är det bättre som det är. Det värsta är att jag troligen kommer förlora allt helt när jag slutar jobba och det gör väldigt ont men ska kämpa för att det inte ska försvinna. Har iallafall lugnat ner mej nu men förut va pulsen så hög att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen, tur att det gick över tillslut iallafall :)


Jag ser bara hallon framför mej när jag bl...

Jag ser bara hallon framför mej när jag blundar så det blev nog lite för mycke av det goda idag ;)


Hemma igen efter en heldag på landet. Jag...

Hemma igen efter en heldag på landet. Jag och Emmy hade planerat att åka upp till mamma idag för att plocka svamp och bär men kom upp rätt sent av flera olika skäl vilket jag tror mamma är rätt glad över för hon hade gått upp bara en halvtimma tidigare. Började med att vi satt inne och pratade i nästa en timma sen var det dags att försöka tämja hallonbuskarna, vi tog våra prylar och gick ut. Började plocka vid björnbären och där var det slagsmål och slinger för att komma åt sen gick vi vidare mot vägen och fortsatte den ner innan vi tillslut hamnade i skogen där vi stog i några timmar och plockade. Tyvärr blev det ju inte jättemycket men tror att vi fick tag i närmare en liter båda två, dessutom plockade Emmy massa blåbär också men ingen svamp hittade vi :(. Fast det är kanske inte så konstigt med tanke på att grannen tagit ut nästan hela sin skog och på så sätt förstört alla bra svampställen. Blev en långdag där uppe och den mesta tiden spenderades utomhus. Som avslut fick det bli thaimat som är supergod men eftersom vi va så hungriga blev vi mätta efter väldigt lite så jag har kvar i minst en dag troligen fler. Dags att nana nu snart känner jag ska ju orka upp och jobba imorgon eftersom det inte gick att vara ledig lite synd hade behövt vara det men får vila någon annangång istället :)


Jag blir så otroligt trött på mitt kyls...

Jag blir så otroligt trött på mitt kylskåp ibland för det är inte alltid dörren stänger sej ordentligt och det har nästan alltid en tendens att hända när jag ska vara borta länge! Som idag t ex åkte hemifrån vid åtta imorse och kom hem för en kvart sen ungefär, klart att det hade stått öppet hela dagen då. Riktigt irriterande! Jag upptäckte idag att jag har alldeles för höga förväntningar på att saker och ting ska ske hos Bm eftersom Jennie kan berätta ungefär vad man gör i vilken vecka vet jag ju innan jag kommer dit sen när dom sakerna inte händer blir jag besviken istället. Så jag frågade om hjärtljudet och hon sa att det skulle vi inte ta förrän nästa gång (v. 25) men jag lyckades tjata till mej det ändå ville bara höra skillnaden där mot hemma och se hur många slag hon fick det till och dom ligger tydligen på 148 så vi får se vad det blir sen :). Så bokade hon även in en extratid om två veckor för att lyssna och prata igen vilket känns rätt så bra annars hade jag fått vänta i fyra veckor innan nästa gång. Hjälpte Emmy att flytta idag också eller mjae jag hjälpte inte till så mycke kom rätt sent och satt mest där efter och kände att jag var lite ivägen. Men det blir nog fint där tillslut, har lite svårt att se det framför mej när jag vet hur det ser ut nu men jag vet att hon kommer fixa det fort så snart kommer man få se hennes vision av det och förstå varför hon är så förälskad i den :). Blev även pizza efter och jag känner att min mage håller på att explodera med tanke på att jag åt pasta bara några timmar innan. Nu har det visserligen gått fyra timmar sen vi åt den men det känns fortfarande som att jag kommer explodera, förhoppningsvis betyder det att jag inte kommer vakna upp vrålhungrig på morgonen. Dags att sova nu för snart är det en ny dag med ännu mer äventyr. :)


Trött, trött, trött . .

Nu ätligen blev jag uppringd igen när jag kommit hem och då sa han att dom fortfarande var kvar på jobbet och hade stängt för en timma sen dessutom hade telefonen varit på ljudlös, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det för ett elva timmarspass för en servitris är ingen höjdare alls och dom borde inte ha öppet så länge när vi stänger åtta egentligen. Visst förstår jag att dom i köket vill ha in alla som kommer men det funkar inte så i så fall får dom gå ut och jobba där ute istället för det är mycke jobbigare än det är inne i köket. Fasar inför nästa söndag då jag ska jobba men förhoppningsvis är det inte lika mycke då och då kommer dom inte få ha öppet så länge för jag har rätten att neka folk att komma in när vi har stängt och det vet dom att jag gör så får se hur det blir helt enkelt.

Är extremt trött nu också hade behövt gå och lägga mejj redan vid tio när jag skulle kommit hem men det gick ju inte eftersom jag måste ha det där dumma kortet och nu måste jag sitta uppe och vänta på att han ska komma och lämna det till mejj, komemr inte bli många timmars sömn inatt med tanke på att jag ska upp vid sju för att vara hos BM halv nio. Usch kommer vara helt död imorgon på jobbet och senare när jag ska hjälpa Emmy att flytta vet inte alls hur jag ska klara av det. Och allergin är hemsk just nu glömde ta med mej allergitabletter upp till mamma så nu nyser jag hela tiden, det kliar i näsan och ögonen känns hemska, inget kul alls det här. Känns att det inte är min dag sen fick ag inte plockat så många hallon som jag behövt heller, tänkte göra en paj men det blir nog inget av det om jag inte gör en liten paj för då borde dom räcka.

Nee dags att förssöka blåsa bort iritationen vet inte riktigt hur men kommer väll på något sätt tillslut, funderar på att gå och lägga mejj i sängen men det kommer bli så jobbigt att gå upp igen om jag hinner somna innan han kommer hit. Får nog bli att vattna blommorna istället för det behövs faktiskt annars blir dom arga på mej och vissnar.

Btw eftersom jag spelar Wii fit varje gång jag är uppe hos mamma nu så håller jag rätt bra koll på min vikt och jag blir faktiskt lite orolig när kurvan går neråt och inte uppåt som det känns att den borde göra, visst är jag nöjd sålänge jag inte går upp massor men kan ju inte gå upp för lite heller, hum får se vad hon säger imorgon om min vikt för jag antar att jag måste väga mejj då igen.

Usch va irriterad man kan bli på folk ibl...

Usch va irriterad man kan bli på folk ibland. Har suttit här i en halvtimma och väntat på att han ska svara i telefonen eftersom han visste att jag skulle komma förbi på vägen hem från mamma men inte ett pip. Har ringt jag vet inte hur många gånger, tröttnar snart på att sitta här men måste ha det där parkeringskortet så jag får väll härda ut ett tag till men har han inte svarat vid elva så får han paltra sej hem till mejj och lämna d istället!


RSS 2.0