Nu har min ängel äntligen kommit :) en lit...

img_6807 (MMS)

Nu har min ängel äntligen kommit :) en liten pojk som är 52 cm lång och vägde 3530 gram. Ingen bra bild just nu får se om det kommer fler och bättre bilder imon annars så kommer det när jag kommit hem :)


Gissa bebis . . Bf+4

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

24 - Daniela, Emmy

25 - Josef, Jennie

26 - Pappa(morfar)

27 - Emma

28 - Monica

31 - Aycan, Linda

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia

Ännu en dag har gått och nu är vi redan inne på min födelsedag så får se om det händer idag eller inte, har under dagarna kommit fram till att det nog är bättre om det blir idag och vi firar på samma dag än om det blir någon av dagarna efter då skulle det bara bli jobbigt med kalas osv. Men som sagt det är ju inte jag som bestämmer, hade jag fått göra det så hade den redan varit här =)

Julafton . .

Nu är ännu ett års julfirande slut, ialla fall med halva släkten. Och den var väll ungefär som vanligt, kommer nog aldrig vänja mej vid att farmor och farfar inte bor i huset längre eftersom det inte alls är samma sak att fira nu när dom bor i lägenheten men det var ändå hur trevligt som helst.
Kom dit lite senare än vanligt men det gjorde att jag hann göra iordning mej och hann bli klar med maten som jag skulle ha med mej. Väl där blev det massa mat som vanligt och väntande på syster som var sen men hon fick äta efter oss andra och massa annat innan det var dags för julklappsutdelning lite senare än vanligt men det gjorde ingenting. Fick inte speciellt mycke men det är alltid tanken som räknas och inte antalet saker man får.

Blev otroligt trött framåt kvällen och satt i fotöljen och kände hur jag nästan somnade, vilket jag ändå inte hade gjort för att magen var som en uppsvälld ballong efetr all maten så jag hade lite svårt att koncentrera mej på allt ville helsst åka hem men det dröjde någon timma innan vi kom iväg.

Nu sitter jag ialla fall här hemma och ska hopa i säng om en liten stund, funderar på om jag ska prova det nya täcket men det är väll lika bra att ha mitt gamla ialla fall ett litet tag till =)

Gissa bebis BF+3

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

24 - Daniela, Emmy

25 - Josef, Jennie

26 - Pappa(morfar)

27 - Emma

28 - Monica

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia

Ännu en dag har gått utan någon lite bebis och jag hoppas att det fortsätter så en dag till för jag vill hinna fira julafton innan det är dags att åka till förlossningen sen så spelar det faktiskt inte speciellt stor roll om den komemr på min födelsedag eller inte sålänge den håller sej inne nu under julafton.

Jag och syster skulle försöka baka julgodis idag var planen men det gick inte riktigt som planerat med tanke på att fudgen blev bränd och såg ut som nån stenhård glänsande platta som man lätt skulle kunna slå i huvudet på någon och knäcken blev väll inte riktigt lika bra denna gången som förra. Så efter det gav vi upp, jag ska försöka ge mej på att fixa bort det brända i min kastrull snart också eftersom hon inte lyckades få bort allt. Får se hur det går för jag har inte direkt världens bästa tålamod när det gäller sånt.

Nu är det ialla fall dags att börja röra sej mot sängen och hoppas att det blir en lätt natt.

Mvc besök och förmiddagen . .

Kom nyss hem efter en halvlång förmiddag. Startade dagen på mvc med en ny barnmorska som jag inte träffat innan, hon ställde dom vanliga frågorna om hur jag mår osv, sen kollade hon blodtrycket som var bra, vet inte vad det låg på eftersom hon inte sa det, inte heller mätningen men den låg väll på ungefär samma denna gången också, verkar inte växa speciellt mycke nu utan det sjunker mest neråt. Och hjärtslagen så klart som var mellan 134 och 144 bpm. Fick även en ny tid den 29:e så vi får väll se om jag måste dit då igen eller inte.

Efter besöket där åkte jag till jobbet och tjötade lite med dom, känns otroligt skönt att vara där och jag saknar verkligen det stället även om det är underbart att vara ledig också, även om jag blir otroligt rastlös av att bara sitta hemma. Stannade på jobbet i lite mer än en timma innan mamma kom och hämtade mej och vi åkte till willys för att handla. Blev lite lagom förvånad när vi gick runt inne på ö&b först och jag sprang på Viktoria, Jacob och Jonna, stog och tjötade med dom en stund innan vi gick vidare och vid kassan får jag se Iza och Ljubo så det var verkligen en sån dag som alla var ute och handlade på. Men det är hur kul som helst att springa på folk man inte förväntar sej springa på och att ses när man inte gjort det på evigheter.

Nu blev det lite snurrigt här i slutet känner jag och det var ju inte riktigt meningen men det har en tendens att bli så. Strax dags att göra lite mat och börja förbereda inför ikväll då jag och syster ska göra massa julgodis, sen måste jag nog förbereda maten som jag ska ha med mej imorgon också så jag slipper stressa hela förmiddagen.


Gissa bebis BF +2

Så hur känns det då att ha gått över tiden? Ingen höjdare faktiskt men med tanke på att jag bestämt mej för att inte tänka på det längre så gör det ingenting. Får se när bebis tänker komma ut, hoppas ju lite nu att det blir efter julen men man vet aldrig kan hända när som helst. Får se hur många + dagar det blir innan den kommer ut.

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

28 - Monica

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia

Nu blir det färre och färre dagar att stryka ialla fall, får se om det kan vara någon av dom som har rätt eller om bebis kommer på någon av dagarna som ingen gissat på än.

Julklappshysteri . .

Just iår är julen inte direkt min favorithögtid. Mycke av det beror på att jag nyss upptäckte att det inte är speciellt lätt att sitta på golvet och slå in julklappar när man är höggravid, trodde nästan att ryggen skulle gå av så ont gör den nu. Så vi får se om jag kan sova inatt eller inte pga det, hoppas verkligen att det går för imorgon vill jag vara utvilad istället för att inte orka med något som idag.

Nee nu har jag gjort mitt denna julen, ialla fall när det kommer till julklappsinslagning. Men planen är fortfarande att göra mera julgodis imorgon så än är inte allt julstök klart, ska se om jag orkar ta mejj till affären också så att jag kan göra lite mat att äta på julafton. Inte för att jag tvivlar på att farmor inte kan göra vegetarisk mat men för att vara på den säkra sidan är det bäst att göra det själv också så slipper hon tänka lika mycke på det.

Booooring . .

Jag har verkligen otroligt tråkigt idag, det finns knappt något värre än att bara sitta hemma och göra ingenting. Hela dagen har jag funderat på om jag ska gå och lägga mej igen fär jag har varitotroligt trött men eftersom jag inte är frisk än så har det inte gått att sova, har haft fruktansvärd huvudvärk hela dagen, hostan är fortfarande kvar fast rösten har nästan kommit tillbaka helt men sen så har det gått över till näsan nu istället och det är ingen höjdare att vara tät.

Nee usch vet inte alls vad jag ska göra idag, om jag orkar blir det kanske lite bakande sen är sugen på att göra mera ischocklad och knäck kanske lite kola och fudge också sen även mjuk pepparkaka. måste ringa syster snart också och se till att hon kommer hit imorgon som vi pratade om så vi kan göra mera av dom där godsakerna.


En vanlig dag . .

Inte smart av mej att fortfarnade sitta uppe men det blir nog inte speciellt länge till börjar bli otroligt trött nu. Men dom senaste dagarna har jag haft svårt att sova eller snarare den senaste veckan men nu har jag kommit fram till att jag inte kan sova mer än 8 timmar om nätterna, inte i stärck utan sammanlagt så då känns det onödigt att gå och lägga sej för tidigt när jag ändå vaknar tidigt.
Dessutom gör benet så otroligt ont nu smärtan strålar ner i det och det är verkligen inte mysigt alls, hoppas det går över snart annars kommer jag inte kunna somna men det kanske är bara för att jag sitter och hänger här i soffan som jag gör.

Idag blev det ett besök på stan, fick nog införskaffat dom flesta julklapparna som jag skulle köpa. Men gud så mycke folk det var där, gick knappt att röra sej för alla sprang där fram och tillbaka så det var ingen lång stund jag var där. Hamnade på restaurangen tillslut och satt där tills pappa kom och hämtade mej eftersom jag skulle till ikea också och där hittade jag det sista. Spenderde lite mer pengar än jag egentligen hade men det är inte alltid man kan hålla sej inom budgeten så nu måste jag få min lön snart men den kommer väll komma sent som vanligt, typiskt.

Nee nog av tjat, dags att gå och nana.

BF och listan . .

Idag skulle det ju varit den stora dagen, dagen som bebis var beräknad att komma men än har det inte ploppat ut någon liten skrutt och det lär väll inte göra det heller.
Just nu känns det som om jag gett upp hoppet, var ju helt hundra innan på att den skulle komma tidigt men så har det ju inte blivit så för tillfället spelar det ingen roll alls när den kommer så länge det är detta året för jag vill ha en liten 10:a och inte någon 11:a men det är ju inte jag som bestämmer det.
Sammandragningarna har hållt på nu i en vecka från och till så det är ju inte konstigt att jag gått och hoppats men nu tänker jag inte bry mej speciellt mycke om dom förrän dom blir kraftigare och tätare, det gör bara att jag hoppas mera och det är lite lagom jobbigt att bli besviken varje dag för att inget händer. Dessutom har benet blivit värre igen, hugger till som satan ibland och jag vet knappt vart jag ska ta vägen och det är inte alltid det lyder mej heller.
Sen är jag så otroligt trött på alla frågor om det är pågång och att alla ska ringa och oroa sej hela tiden, finns nog inget värre just nu. Dom får helt enkelt hålla sej till tåls och troligen så gör sej djungeltelegrafen hörd när det är pågång. Om inte annat så får ju alla reda på det när den ploppat ut.

Känner mej lite lagom negativ idag men så blir det när man går runt och hoppas hela tiden och inget händer.

Ska nog lägga upp listan redan nu tror jag för det blir nog ingen förändring idag.


11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

28 - Monica

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Gissa bebis

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

28 - Monica

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia




I'm in love, fick världens sötaste teglas ...

img_6807 (MMS)

I'm in love, fick världens sötaste teglas idag från Turkiet, lovely :) och bilden gör dom inte riktigt någon rättvisa utan dom är mycke charmigare i verkligheten. Nu ska jag bara skaffan en tekanna sen blir det teparty ;) Dom får absolut inte gå sönder nu för då vet jag inte vad jag gör..


Gissa bebis . . <3 1 dag kvar <3

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Ingen liten skrutt idag(igår) heller, lite trist jag som hade hoppats på det men nu är det nya tag satsar på imon(idag) istället får se om det kan gå bättre. =)

...

Ibland önskar jag att det fanns någon jag kunde ringa som kom hit med något hårt och bankade lite vett i skallen på mej så jag slapp sitta och tänka på massa idiotiska saker som jag inte ska bry mej om överhuvudtaget. Men icke så nu sitter jag här igen och försöker komma på saker som kan distrahera mej från tankarna, lyckas hyffsat bra tycker jag allt ändå. Nee dags att planera in en semester snart, kanske låna systers lägenhet i Karlstad sen när bebis kommit och är lite äldre (någon månad ialla fall) för då får jag ialla fall lite distans och det känns som det behövs just nu och garanterat kommer behövas sen.


Glömde skriva förut att rösten fortfarande...

Glömde skriva förut att rösten fortfarande inte kommit tillbaka och hostan fortfarande är kvar. Det är verkligen extremt jobbigt att inte kunna prata ordentligt med folk, det värsta är att jag inte ens har ont i halsen så vart sjutton kommer det från ?? Knarrar gör det också varje gång jag andas vilket hörs otroligt tydligt när jag försöker somna=ingen höjdare alls. Hoppas verkligen det blir bättre till imorgon för jag tror inte jag klarar av en hel dag till och bara sitta tyst för att sedan bli frustrerad när jag pratar med andra och dom inte hör så jag får försöka upprepa det hur många gånger som helst. Nee nu får det vara slut på klagande för tillfället och återgå till att försöka somna.


Gissa bebis . . <3 2 dagar kvar <3

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Det har fortfarande inte ploppat ut någon liten bebis och jag tvivlar på att det kommer göra det idag, tror inte jag vill ha en förlossning på mindre än en timma med tanke på att det inte satt igång än. Hade ju varit underbart om den kommit idag så hade det varit två månader mellan Nayeli och bebis men icke tror fortfarande på måndag om det nu inte blir imorgon för på måndag är det nio veckor mellan dom i så fall och fem veckor sen Koda föddes. Men som sagt jag ska nog inte sitta och filosofiera alldeles för mycke för då kommer jag gå och ställa in mej på en dag och bli väldigt besviken om det inte händer något då. Det får helt enkelt bli när det blir även om jag hoppas det blir väldigt snart. Jag hoppas verkligen att allt jag kännt idag och smått igår ät ett tecken på att det är lite igång ialla fall så att kroppen inte bara luras men jag kan ju inte vara helt säker eftersom jag inte varit med om det tidigare och därför inte har något att jämföra med.

Nu blir det nog strax att vandra till sängen, sov inte många timmar alls inatt och större delen av dagen har spenderats framför datorn (inte denna utan den andra) så jag har hunnit igenom hela tredje säsongen av True Blood nu, lite lagom efter. började på avsnitt fem och såg nyss på det sista, sen åkte jag en sväng in till stan för att syster skulle köpa julklappar, det slutade med att vi gick till pizzahut och åt mat (första gången för mejj) och blev kvar där ett bra tag för det gick inte speciellt fort för dom att få ut maten heller och stackars våran servitör som tydligen var ny och verkad lite snurrig, vet precis hur det känns när man börjat ny på ett ställe, men det gick bra ialla fall. Sen åkte vi till nordstan för att kolla runt, kom igenom några affärer ialal fall men fick inte köpt några julklappar alls och jag som inte tyckte att jag hade speciellt mycke kläder på mej höll på att dö av värmeslag, usch va jobbigt det är att bli jättevarm hela tiden. Samma sak här hemma, tycker det är alldeles för varmt men det är förhoppningsvis bara nu och går över sen när bebis bestämt sej för att komma ut.
Men som sagt sova, höll på att glömma det blev för mycke text så hoppas vi på att jag slipper dra ännu ett sträck imon ;)


Gissa bebis . . <3 3 dagar kvar <3

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Ännu en dag som gått utan att bebis har kikat ut, har ialla fall fått köpt lite fler saker som jag behöver så det är inte jättemycke som fattas längre men fortfarande en hel del. Får se om jag kan komma iväg inom dom närmsta dagarna nu och köpa lite till. Måste börja tjata på chefen också så lönen kommer och klantig som jag är så glömde jag ringa revisorn men jag får göra det i början på nästa vevcka istället. Nu ska jag gå och nana och hoppas på att bebis börjar tycka det är dags att komma ut för nu vill jag inte vänta längre.

17:e december

Idag har jag verkligen inte haft någon röst alls coh det har inte varit speciellt lätt att försöka vara tyst hela tiden med tanke på att jag var iväg på babyproffsen och telefonen ringde en del då så jag har försökt anstränga rösten men det gick inte. Vissa saker har jag helt enkelt fått viska fram och ibland har rösten försvunnit efter halva ordet. Otroligt jobbigt är det ialla fall. Vet inte hur det låter nu om jag pratar men det är säkert lika illa, kan bara hoppas att det är bättre så jag kan prata lite mer normalt imorgon.


Just nu känner jag mejj som en uppblåst boll, har gjort det i några timmar nu så vi får väll se vad som händer. Har inte riktigt kännt den här bollkänslan innan, vet inte riktigt hur jag ska förklara det men förhoppningsvis kan det ju kanske betyda att det börjar bli lite mera på gång nu så jag får ha bebis här snart. Hoppas hoppas hoppas, underbart det hade varit då hade det blivit mycke mindre att tänka på och midre stress nu inför julen. Eller mindre stress är väll fel uttryck men det skulle inte vara samma stress då. Äsch dags att sluta skriva nu innan jag fullständigt snurrar till det.

Tappat rösten . .

Det är verkligen inte kul att vara sjuk, grejen är att jag känner mej inte speciellt sjuk egentligen men det är jag för halsen vill inte vara med och jag hostar hela tiden sen har jag lyckats tappa rösten med och det är nog det värsta för jag brukar sitta och prata i telefon när jag sitter hemma bara för att ha något att göra men det går nog inte idag heller. Så otroligt typiskt att jag ska bli sånhär nu, finns det några mirakelknep där ute som jag kan försöka med för att bli frisk ? Jag tycker att jag provat det mesta men inget har hjälpt och jag vill verkligen bli frisk från det här nu så att bebis kan komma för jag tror samma som Jennie att dom väntar tills man är frisk nog och jag tycker att jag väntat tillräckligt nu.

Gissa bebis . . <3 4 dagar kvar <3

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin, Nicole

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Eftersom bloggen tydligen fått anfall och ...

Eftersom bloggen tydligen fått anfall och sidan vägrar öppnas på datorn så får det bli en snabb uppdatering här istället. Mvc besöket gick bra och jag fick ett nytt om en vecka som jag förhoppningsvis slipper gå på. Annars har det inte hänt så mycke, ingen liten bebis som ploppat ut än men listan får vänta till morgonen eller inatt om det går att lägga upp den då.


Gissa bebis . . <3 5 dagar kvar <3

Det börjar närma sej med stormsteg nu och jag börjar oroa mej lite över att gå över tiden för det vill jag inte vill ha bebis här innan jul, men man vet ju aldrig när den känner för att komma ut.

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Har fortfarande inte lyckats bli frisk även om jag hällt i mej massa te och halstabletter och annat nyttigt som hör till men jag har inte haft lika hemsk huvudvärk idag ialla fall som jag hade igår så det är ialla fall ett framsteg, får försöka gå och lägga mejj i tid idag och hoppas att jag kan sova ordentligt så jag vaknar upp utvilad imorgon för då är det dags för ännu ett besök hos Bm, inte henne jag brukar gå hos men det spelar inte så stor roll bara att komma iväg och få veta att allt är okay nu känns skönt. Och är jag inte friskare imorgon så blir det att gå till läkaren på fredag och fråga efter någon mirakelkur. Ska ialla fall vandra till apoteket imon och se vad dom säger att jag bör stoppa i mej.

Gissa bebis . . <3 6 dagar kvar <3

Det kanske är lite tidigt att lägga upp listan nu igen men har det inte kommit igång ordentligt nu så tvivlar jag riktigt ordentligt på att det kommer bli idag så det ska nog inte vara någon fara att lägga ut den nu.

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia

Känner fortfarande att jag håller på att bli sjuk, har haft världens huvudvärk idag och inbillat mej att jag har feber, vilket jag inte hade sist jag kollade även om det låg lite högre än vanligt. Har hällt i mej massa koppar med te idag, får se om jag kanske hinner med en till innan jag går och lägger mej. Inte alls kul att behöva må såhär just nu men jag har ju alltid en tendens att bli sjuk när jag börjar varva ner och det är precis vad jag har gjort nu. Får helt enkelt se hur jag mår imorgon.

Gissa bebis . . <3 7 dagar kvar <3

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

20 - Cissi

21 - Sedina

22 - Karin

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia

Ännu en dag som gått utan att bebis har kikat ut, får hoppas det blir snart, det värsta är att jag börjar bli sjuk nu också och det är inte direkt någon höjdare. Blir nog att försöka göra min bli frisk soppa imon och dricka massa te men ska nog varva hallobladsteet med något anant också för jag tror inte jag ska överkonsumera det nu bara för att jag har det ;)

Vissa dagar är mindre bra dagar . .

Vissa dagar känns allting helt meningslöst, det är då jag undrar varför mitt liv ser ut som det gör och varför jag låter det vara så istället för att göra något åt det. Kommer ju inte på några bra svar på dom frågorna så det slutar i att jag känner mej ännu sämre än jag gjorde innan.
Just idag är en sådan dag. När jag sitter och funderar på varför saker och ting är som dom är och varför jag inte gör det annorlunda och tillåter det vara så. Många av dessa tankarna beror ju på osäkerhet och att jag inte riktigt känner att jag har något som gör att jag verkligen vill anstränga mej för att få det bättre. tycker inte alls om när jag känner mej såhär för då blir allting kasst, jag känner mej helt deppig , inget blir bra och det känns som jag är helt ensam i hela världen. 
Måste verkligen försöka anstränga mej för att få allting att bli bättre istället för att bo bakom den här masken som jag brukar dra på mej dom flesta dagarna. Funderar på att gå och lägga mejj eller om jag skulle åkt med upp till skogen idag också är mer isolerat där uppe men i så fall skulle jag behöva lämna ifrån mej både dator och telefon för att slippa bli störd och det vet jag inte om jag skulle klara av. 

Nee måste verkligen komma på något snart, en lösning på allt det här, funderar på att flytta någon annanstans men känner jag mej själv kommer det inte bli av det heller om jag inte skärper mej ordentligt. Får ialla fall försöka se till att jag kommer iväg någonstans i sommar, helst utomlands men om det inte går så någon annanstans här i sverige, bort från göteborg och bort från allting, slippa hålla på och tänka på allt som varit/kunde varit och absolut inte borde ha existerat. 

Är nog snart dags att gå och lägga sej tror jag, kan inte sitta här och deppa hela tiden, det värsta är att texten inte alls blir som den borde bli när jag försöker skriva eftersom jag inte kan uttrycka mej på rätt sätt och inte får fram dom sakerna jag vill ha fram. Sen har jag knappt sovit inatt heller så det har stor del i hur jag känner mej plus att jag inte kan ringa till vem som helst och prata just nu heller, det är nog en av dom värsta sakerna men jag ska väll klara av det också hoppas jag. Ska inte behöva vara så beroende av andra hela tiden och att alltid behöva ha kontakt med dom för att känna mej bättre, måste lära mej att klara mej själv! 

Gissa bebis . .

Det blev ingen bebis idag :( Får se när den känner för att titta ut., snart hoppas jag på men det är ju tyvärr inte jag som får bestämma. 

11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

21 - Sedina

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Gissa bebis . .


11 - Emma, Aycan

12 - Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

21 - Sedina

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Möjlig paus . .

Det kanske blir en bloggpaus här ett tag, känner verkligen att jag inte har någon riktig motivation att skriva nu och det jag skriver är inget intressant heller för den delen så vi får se om det blir mycke mera här nu, kan ju dyka upp inlägg ibland eller så blir det massor man vet aldrig vad jag känner för imorgon.

Gissa bebis . .

11 - Emma, Aycan

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

21 - Sedina

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

31 - Aycan

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


bm besök . .

Idag var det dags för ett nytt besök hos bm och även om jag inte kom dit i tid så va hon ännu senare än mej, trodde nästan jag hade missat det även om jag bara var två minuter sen men det hade jag som tur var inte. Gjorde inte speciellt mycke nytt där, tog dom flesta proverna och allt såg bra ut, blodvärdet var högre än det varit på länge så järntabletterna funkar som dom ska nu den enda nackdelen med att jag har höga/normala blodvärden är att jag inte kan sova, vet att det varit så innan också. Lagom jobbigt när jag vet att jag behöver sova så mycke jag bara kan.

s/f mått: 36 cm (+2 cm sen sist)
Hjärtljud: 130 bpm

Det där lilla hjärtat slår i olika fart varje gång, ligger verkligen aldrig på samma som det gjort gången innan. Och den ligger fixerad nu, så nu är det bara att komma ut tycker jag.


Om man ändå kunde . .

Idag har jag egentligen massa saker som jag skulle vilja skriva om men inte vågar skriva upp här eftersom jag inte vet exakt vilka som läser och det kan bli väldigt fel så det får bli någon annangång eller någon annanstans som det blir uppskrivet.

Har inte gjort speciellt mycke idag, varit på Minna sen åkt jag till jobbet och väntade på pappa eftersom jag behövde handla, satt där ett bra tag innan han kom och hämtade mej och fick tjötat en del med dom sen åkte vi till affären och handlade. Kom hem runt åtta tiden och bestämde mej för att göra kladdkaka och försöka få ordning på lägenheten innan han skulle komma hit och jag hann med det mesta eftersom han kom så sent. Var inget jättelångt besök heller bara en liten stund. Pratade lite om resan och hoppas den blir bra, ska fundera ut lite fler saker som jag vill ha därifrån för det finns så otroligt mycke fina saker där, vill åka tillbaka jag med men får vänta ett tag tills jag kan resa dit igen.

Hoppas verkligen att saker och ting blir som dom borde nu för jag har ingen lust att behöva dra upp massor så det blir bråk nu när allt är så bra, det skulle verkligen förstöra allting.

Nee nu börjar jag snurra till det igen bäst att sluta skriva. Får se om jag kan göra en bättre uppdatering imorgon som inte blir lika snurrig och ointressant som dom senaste varit.


Gårdagen och dagen . .

Ska försöka skriva en bättre uppdatering idag än den jag gjorde igår för nu har jag datorn igång, men jag lovar ingenting med tanke på att jag brukar glömma av hälften när jag väl skriver. Kommer inte ihåg vad jag skrev sist men jag börjar med igår, eller i måndags.

Satt på jobbet med syster hela måndagskvällen för att jag ingte hade något bättre för mejj och dom hade inte alls mycke att göra på restaurangen så dom stängde tidigt. Fick lite problem med bil också eftersom pappas bil blev fast på hans jobb och han skulle hämtat så jag ringde till faster och snäll som hon är kom hon både och hämtade och lånade ut bilen till oss. Syster sov över här, kändes smartast med tanke på att vi skulle åka hyffsat tidigt och vi kom iväg ungefär när vi hade tänkt åka.

det gick hyffsat fort att åka dit och det enda jobbiga var att vi inte hade något fungerande spol och att skrutt tyckte det var extremt roligt att mosa min högersida och trycka så mycke det bara gick på revbenen så vid vissa tillfällen gjorde det så ont att jag fick sitta och trycka tillbaka, som tur är så hjälper det även om det bara är för stunden. När vi kommit ner lyckades vi hitta parkering otroligt nära så det var inte alls långt att gå, började vandra runt i affären och det var lagom med folk där, var ju en hel del på vissa avdelningar men man kunde ändå gå runt i hyffsad takt utan att bli alldeles för irriterad på alla som stog ivägen. Men det tog många timamr dr inne, tror aldrig jag gått där så länge, ca 4 timmar vandrade vi runt innan vi kom ut och när vi väl var ute var det bara att packa in i bilen för att sedan gå och äta. Gick till Nihats synd bara att han inte var där men det var ändå helt okay fast man märkte ju stor skillnad på deras saker och våra och det var ju hur tydligt som helst att dom är mer lunch/snabb restaurang. Hemresan gick väll ungefär som ditvägen, var otroligt mörkt bara men annars gick det hyffsat bra och skrutt var lika elak mot mejj denna gången. Fick även lämnat tillbaka bilen så var väll hemma och klar med allt sånt strax efter åtta tror jag.

Natten till idag var otroligt jobbigt, kunde knappt sova alls så tillslut fick jag lägga mejj i soffan och kolla på tv tills jag tillslut somnade men det var inte speciellt många timmar jag sov så jag har varit helt död hela dagen. Hade det inte varit för att vi skulle till ikea idag hade jag nog inte gått upp ur soffan alls utan legat kvar här hela dagen. Kom ialla fall iväg hemifrån tillslut och jag var inte så mycke senare än Emma och Jennie, var riktigt trevligt att gå runt där även om jag gick och gäspade hela tiden och hade lite svårt att koncentrera mejj men att göra sånna här småsaker är alltid kul.

Tog bussen tillbaka till stan, man känner sej ju lite lagom handikappad när man inte har någon bil men det funkade bra sen tog jag vagnen till jobbet för att se hur dom hade det och det var nog tur att jag kom dit för syster hade en del att göra med bokningar och andra gäster så jag började hjälpa till i köket men gick ut tillslut när hon hade flera beställningar som väntade. Kändes lite ovant att jobba med tanke på att jag avrit ledig i en vecka men det var ändå skönt att få göra nått. Stannade där resten av kvällen och fick köra bilen hem sen, inte alltid jag får köra så det är bara att passa på när chansen dyker upp. Underbart med dricks också så nu har jag lite pengar att röra mej med.

Får se om jag kan sova i sängen inatt eller om det får bli soffan igen, imorgon är det dags för Minna, sista gången jag ska dit nu känns lite tråkigt men med tanke på att skrutt borde komma snart så är det inte så farligt. Hoppas att den känner för att titta ut nu snart hade varit uderbart att ha en liten skrutt här hemma ialla fall ett tag innan julen så jag hinner vänja mejj. Men det får bli när det blir.

Orkar inte starta datorn nu för att skriva...

Orkar inte starta datorn nu för att skriva en riktig uppdatering, gör troligen det imon istället. Dagen idag har iallafall varit väldigt lång, började med att vi gick upp hyffsat tidigt och åkte iväg till Ullared, spenderade otroligt många timmar där och allt gick hur lätt som helst. Det värsta var nog bilresan dit och hem för det är ingen snäll skrutt jag har utan varje gång jag sitter ner så trycker den allt vad den har på högersidan. Känns som den försöker trycka sej ut och mina revben blir ju offer för det. Hoppas hoppas hoppas att den känner för att komma ut snart :) 14 dagar kvar till bf nu bara så det är faktiskt dags.


Gissa bebis . .

11 - Emma

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza, Pia

16 - Emmy, Iza

17 - Emma, Jennie

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

21 - Sedina

23 - Emma, Claes

26 - Pappa(morfar)

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir

5 jan - Pia


Gissa bebis datum . .

11 - Emma

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

15 - Iza

16 - Emmy, Iza

17 - Emma

18 - Jennie, Emmy, Iza

19 - Monica

21 - Sedina

23 - Emma

26 - Pappa(morfar)

1 jan - Jocke, Eva

3 jan - Ljubomir


Listan växer och jag börjar tycka att bebis kan titta ut snart, inbillade mejj förut att det skulle bli idag men det blev det inte och imrgon får det inte heller bli för då fyller Melanie år, nee hoppas det blir det datumet jag tror, hur underbart skulle inte det vara att ha rätt =)


Bakstuga . .

Idag har jag haft en riktig bakstuga här hemma och fick väldigt mycke gjort, hade kunnat bli mer om inte mjölet tog slut och jag hade köpt formarna som jag glömde sist. Jag fick ialla fall bakat lussebullar, hallon och chokladtårta och en pepparkaksrulltårta med saffransfyllning. tog väll drygt två och en halv timma bara för att jag var så otroligt seg och inte fick ihop allt som jag skulle men det gick ändå hyffsat fort. Var lite stressad i slutet bara för att jag skulle hinna med att både diska och byta om innan Iza och Ljubo kom och det hann jag faktiskt.

Underbart att få besök även om vi inte gjorde speciellt mycke mer än pratade och  för en gång skull har jag faktiskt varit hemma hela dagen utan att bli alldeles för rastlös men det börjar komma nu istället och det är alldeles för mycke snö för att gå ut och gå så det kan jag ju bara glömma. Måste ringa imorgon och se om jag får låna bil till på tisdag också så att vi har något att åka ner till ullared i men det ska nog gå att lösa hoppas jag.

Så om någon vill komma och fika nu i veckan är ni väldigt välkommna med tanke på att jag kommer ha väldigt svårt att äta upp allting själv.

Söndags plan . .

Idag ska det bli bakstuga här hemma hade jag tänkt, måste bara hitta orken att börja med det och den finns inte här än, får hoppas den kommer snart så jag blir klar innan jag får finbesök. Iza och Ljubo ska nämligen komma hit, är planen ialla fall så jag hoppas det blir av.

Dags att klaga på söndagar igen för det finns inget på tv att se, helger är verkligen ingen höjdare enligt mej får se om jag kan hitta någon serie att titta på istället för att bara hänga framför tvn, det är ialla fall strax dags för frukost sen måste jag nog faktiskt börja baka.

Gissa bebis =)

Dags att uppdatera listan lite =)


11 - Emma

13 - Jag, Jennie

14 - Emmy

16 - Emmy

17 - Emma

18 - Jennie, Emmy

19 - Monica

21 - Sedina

23 - Emma

26 - Pappa(morfar)

1 jan - Jocke


Fortsätt gissa =)

Brist på ord . .

Idag vaknade jag ovanligt sent, gick inte upp förrän kvart i ett och det är inte ofta jag gör det längre, men jag hade nog kunnat gå upp redan vid nio om det varit så, men med tanke på att jag gick och la mejj vid fyra igår är det inte så konstigt att jag sov länge.

Idag kändes det som om hela dagen skulle bli kaos, mycke för att jag inte har bil och saker och ting hamnade nästan på varandra men det löstes tillslut så nu vet jag ialla fall vad jag ska göra idag.

Får se hur dagen blir, är faktiskt inte pepp på något alls men nu har jag lovat och jag vet att jag kommer ångra mej om jag stannar hemma. Har faktiskt klarat av att komma bort från hemmet alla dagar denna veckan även om jag inte jobbat vilket är väldigt duktigt av mej.

Nu försvann orden igen, blir kanske någon mer uppdatering lite senare.

back in the days . .

Tänk va många dumma saker man gjorde när man var ung. Har suttit och pratat med en gammal kompis nu på msn i ett bra tag, inte ofta vi pratar men det är väll inte så konstigt. och jag blev påminnd om så många saker som jag gjort förr, det fick mej även att tänka på saker jag gjort överlag och inte bara där så jag har suttit/legat här i soffan för mej själv och garvat åt alla gamla minnen som ploppat upp igen. Jag kan knappt fatta att jag gjort alla dessa saker, inte heller att det var så längesen. Gud börjar känna mejj gammal nu men jag har ju fortfarande hela livet framför mej.
Det blir ett lite småsnurrigt inlägg nu känner jag men det får vara så, har lite för mycke som snurrar runt i huvudet nu som jag inte kommit på hur jag ska formulera än.

Jag har så mycke som jag skulle kunna skriva ut här egentligen men gör jag det kommer jag garanterat få flytta till något annat land och börja om där för det skulle nog bli ganska mycke gap och skrik. Är ändå glad att så mycke hänt som det har för annars hade jag nog kännt att jag gått miste på väldigt många saker och det är alltid underbart att ha massa minnen även om alla inte alltid är hur bra som helst så är det något att se tillbaka på.

Får nog sluta skriva nu, lär väll bli en hel del frågor på det här imon misstänker jag :P men det får jag helt enkelt ta. Känner mejj ialla fall på riktigt bra humör för tillfället, bara småsaker som fattas och det är inte alltid jag kan skratta åt saker som jag gjort idag.

Saknad . .

Jag avskyr verkligen att sitta hemma på helgkvällar för det finns aldrig något bra på tvn att se och inte heller finns det någon intressant människa inne på msn eller facebook att prata med. Det är nog en av dom största nackdelarna med att vara gravid att man måste sitta hemma, hade helst av allt gått ut men känner att jag är litre för stor för det nu. Saknar inte att gå ut för att dricka, känner faktiskt inget sug alls för alkoholen men den sociala delen saknar jag. Att kunna sitta och prata skoja och ha kul, det händer inte alls lika ofta nu eller rättare sagt så händer det nästan aldrig. Det här gör också att jag saknar jobbet för då ahde jag något att sysselsätta mej med på kvällarna vilket jag inte har längre heller.

Usch känner mej lite smått negativ nu och det här är inte enda gången jag är det utan jag brukar oftast vara det nu för tiden. Får försöka skaffa mej en bättre inställning så att jag blir mer positiv men det är inte så lätt.

Undra om jag ska gå och lägga mej nu, eller kanske starta den andra datorn och kolla på någon film eller seri, nått lär jag hitta som jag inte sett innan för jag klarar inte av att sitta här och göra ingenting, hade det inte varit så otroligt kallt ute hade jag nog gått ut på promenad, inte för att jag känner att det är väldens bästa ställe att gå på på natten men då slipper jag ialla fall känna såhär. Rastlöshet och småpanik för att jag inte har något alls att göra.

Får se hur morgondagen blir ska försöka ta mej med buss till ikea, vet inte vilken tid än men förhoppningsvis finns det passande bussar sen vet jag inte när julkoncerten är?? Måste försöka hinna med båda sakerna så jag hoppas inte att dom krockar, sen funderar jag på att kanske åka upp till mamma på kvällen också så det är verkligen fullt upp. Usch kom precis på att mitt busskort gick ut idag så det blir att skaffa ett nytt imon, när jag nu ska hinna med det, har alldeles för mycke att göra nu så jag blir stressad för det istället. Ne jag ska väll kunna lösa morgondagen också på något sätt. Nu ska jag ialla fall gå till köket och sätta på tevatten till min tredjekopp, har blivit beroende av rooibos jul te, underbart gott =)

Gissa bebis dag . .

Än så länge bir det en kort liten lista men förhoppningsvis blir den längre snart =) Så fortsätt gissa! =)


11 - Emma

13 - Jag, Jennie

17 - Emma

18 - Jennie

21 - Sedina

23 - Emma

26 - Pappa(morfar)


(Vet att Emmy sa flera datum nyss också men du får skriva upp dom för jag kommer inte ihåg vilket det första var, otroligt dåligt minne nu.)

Tvättdag . .

idag har jag spenderat större delen av tiden i tvättstugan, blev rätt så många maskiner ändå men det är bara för att jag har så få babykläder som måste tvättas varje gång eftersom jag vill ha det gjort så då blir det automatiskt fler. Men nu har jag ialla fall det klart, passade på att ta en ny tvätt tid på insdag med precis efter jag varit i ullared så det också kan bli rent om jag köper något där.

Måste försöka göra någon mat nu strax också innan jag åker eftersom jag inte ätit något vettigt än idag så får se vad det blir, funderade på att baka idag med men det hände inte så det får bli någon annan dag istället. Blev ett kort litet inlägg nu men det kommer nog mera sen.

Tvättdag . .

idag har jag spenderat större delen av tiden i tvättstugan, blev rätt så många maskiner ändå men det är bara för att jag har så få babykläder som måste tvättas varje gång eftersom jag vill ha det gjort så då blir det automatiskt fler. Men nu har jag ialla fall det klart, passade på att ta en ny tvätt tid på insdag med precis efter jag varit i ullared så det också kan bli rent om jag köper något där.

Måste försöka göra någon mat nu strax också innan jag åker eftersom jag inte ätit något vettigt än idag så får se vad det blir, funderade på att baka idag med men det hände inte så det får bli någon annan dag istället. Blev ett kort litet inlägg nu men det kommer nog mera sen.

Rastlösheten försvinner inte . .

Just nu är jag otroligt rastlös igen och vet knappt vad jag ska göra, borde nog gå och lägga mej men jag känner inte för dt än, det kryper verkligen i hela kroppen. Ändå har jag inte varit hemma speciellt mycke idag alls utan jag har försökt hålla mejj härifrån hela dagen men det fungerade tydligen inte.

Bebisen har inte varit snäll mot mej idag heller, har tryckt mot revbenen otroligt mycke speciellt på högersidanvilket känns konstigt nu när den i princip ligger fixerad, måste vara en jättebebis! Har även haft ont i övredelen av magen en blandning av stickningar, tryckande och småkrampigt lite lagom mysigt men det gick ialla fall över. Just nu har jag bara trycket mot revbenen men det går forhoppningsvis över snart borde ändra sej lite när jag ändrar ställning sen eller när jag lagt mej ner så då blir det bra.

Dagen . .

Eftersom det gått så dåligt med gissningarna nu så väntar jag en dag till med att lägga ut en lista för det är ingen ide att bara ha med några få datum, så ni har minst en dag till på er sen är ju gissningrna självklart välkomna efter det också =)

Idag började dagen tidigt, åkte iväg till Minna och trodde jag skulle komma sent men jag var där i tid, var välldigt intressant att höra vad familjerätten hade att säga om hur det går till med faderskap osv. är rätt säker på att jag kommer vara tvungen att kontakta henne och ha samtal med henne sen för det kommer nog inte gå så enkelt och smärtfritt som jag önskar med det där.

Efter det åkte jag in till stan och vandrade runt lite i affärer, hamnade på hm och hittade lite mer bebiskläder, det kommer bli en liten tiger bebis som jag får men jag kan inte hjälpa att jag fastnat för det nu. Fick ialla fall med mej lite mer saker som jag behöver, finns ju fortfarande massor som jag måste köpa men det ska jag förhoppningsvis hinna med. Får se om jag får med mej någon bara för jag tycker ju som sagt inte om att shoppa själv och är inte helt hundra på vad det är jag behöver. Efter en stund kom Virre in till stan för att göra hårförlängning så jag satt med henne en stund innan syster kom dit och vi fortsatte vandringen på stan. Hittade inte så mycke mera och det märks att jag inte brukar gå runt på stan för jag minns knappt vad det finns för affärer längre, får försöka gå lite oftare. Det slutade ialla fall med att vi tog vagnen till jobbet och åt mat där sen satt jag kvar ett tag innan pappa kom och hämtade mejj.

Åkte vidare till allum för att handla mat men tog en sväng runt affärerna där också och passade på att uppdatera mitt bredband så nu går det förhoppningsvis lite snabbare än innan. Köpte det mesta jag behövde men inga grönsaker för dom såg inte speciellt bra ut sen åkte vi hem och sen dess har jag suttit här. Ska nog inte göra speciellt mycke mera idag tror jag inte, hade tänkt göra ischoklad men glömde köpa formar så det får bli någon annan dag.

1:a December . .

Nu har vi äntligen kommit in i den månaden då det kommer hända hur mycke som helst. Lucia, Bf, julafton, min födelsedag och nyår. Fullt upp helt enkelt så vi får se vad jag hinner med. Har en hel del planer för dom närmaste dagarna ialla fall imorgon är det dags för Minna igen då familjerätten kommer dit och pratar sen blir det troligen stan en sväng om jag får syster att följa med och på fredag är det tvätt igen och troligen barnvaktande, har inet hört något mer från Emmy men räknar med det. På lördagen är det körkoncert igen och någon dag under helgen blir det Ikea med iallafall Jennie =)

Idag blev det en tur till liseberg på kvällen, har kännt hela dagen att jag varit tvungen att göra något för jag har varit så otrolgt rastlös, det kommer ta lång tid för mejj att vänja mej vid att inte jobba längre. Kommer försöka komma på saker att göra varje dag så jag slipper sitta hemma en hel dag, det skulle bli alldeles för jobbigt. Det var ialla fall svinkallt ute idag och jag som trodde jag tagit på mej tillräckligt mej kläder upptäckte snabbt att jag inte gjort det. Hade behövt riktiga skor eller fler par strumpor på mej för fötterna frös otroligt med bara två par, plus att jag hade behövt ett par byxor till, låren hade nästan frusit bort när vi gick runt där. Annars klarade jag mej hyffsat bra med det jag hade, det fungerade att ta på sej fem par tröjor och en jacka istället för en tjock vinterjacka (som jag inte köpt än). Vi köpte ingenting där utan gick mest runt och tittade men det blir förhoppningsvis flera besök där innan dom stänger och då hoppas jag verkligen att det är lite varmare ute.

Med tanke på att det är bebisens månad att komma nu så vill jag höra gissningar, så släng in en kommentar med det/dom datumen ni tror så kommer det upp en lista sen =)

Trist trist trist jag har inget att göra i...

Trist trist trist jag har inget att göra idag, inte heller något att se fram emot som ska hända under dagen heller för den delen. Funderar på att röra mej in mot stan och se om jag hittar något fint men det är så otroligt tråkigt att gå där själv. Måste erkänna att jag redan saknar jobbet men det kommer väll inte som någon chock direkt.


RSS 2.0