. .

Only a child, reckless and wild, needs to come home again.
He promised the moon but won't marry you.
Nothing to do, eating for two, he's goin' out with someone new.
Sunshine or rain, it's all the same, life isn't gray oh Mary-Lou.


Slowmo . .

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera det senaste och jag vet egentligen inte varför har nog bra inte haft någon lust att sätta mejj här och skriva ner saker eller så har jag kännt att jag inte har något att skriva ner ska försöka bättra mejj men kan inte lova något.
har nog egentligen ingen motivation att skriva nu heller kände bara att jag var tvungen att gå in här. Nee är nog dags att sluta när inget vettigt blir skrivet får se om jag kanske skriver senare ikväll nu ska jag ialla fall leta upp ett telefonnummer och ringa för det är verkligen på tiden.

13 Maj

Det blev en lång natt med lite för mycke sömn kanske. Skulle inte gått och lagt mejj så tidigt utan jag skulle hållt mejj vaken en timma till eftersom jag inte kunde gå upp hur tidigt som helst idag. Måste försöka hålla så att jag är vaken lagom många timmar för att orka med dagen annars blir jag hur trött som helst, så nu vaknade jag vid sju först men lyckades somna om fick ligga och försöka göra det ett bra tag eftersom jag inte skulle upp förrän tio. Tycker inte alls om att vara vaken när jag inte vet vad jag ska göra nu bör jag ju i och för sig äta frukost innan jag åker iväg till jobbet, får se hur det blir med den saken för jag är inte speciellt duktig på sånt. Hoppas verkligen inte det blir en för lång dag idag, tror att det kommer vara riktigt lugnt med väldigt lite att göra som vanligt men man vet aldrig det kanske blir massor. Dags att börja göra iordning mej nu ialla fall för att gå till vagnen.

12 Maj

idag har inte varit någon bra dag alls, har mått riktigt kasst och jag har haft tur innan som inte kännt av det men idag kom allt usch och fy. Hade hans telefon bara fungerat imorse så hade jag ringt och sagt att jag inte kunde jobba men eftersom den inte gjorde det fick jag snällt åka till jobbet och vara där hela dagen. Blev ju inte bättre av att dom gjorde mejj irriterad heller för då skällde jag på allt och alla, jobbigt med dessa humörsvängningar. men tillslut gick det bra och jag överlevde dagen, ringde pappa efter jobbet och han kom och hämtade mejj så vi åkte till farmor och farfar, stannade där en stund och pratade innan han körde hem mejj. ibland är det riktigt skönt att slippa vara hemma för jag känner mejj så instängd här och tänker på allt möjligt som bara gör att jag mår ännu sämre. Får hoppas det är bättre imon iaf för då ska jag jobba hela dagen så känner inte alls för att må illa då, ska gå och lägga mejj nu strax och hoppas på det bästa.

Drömmar . .

Jag drömmer jättemånga knepiga drömmar varje natt nu, saker som jag inte alls vet vad dom kommer ifrån eller varför jag drömmer det, kan inte riktigt få något grepp om allting. Drömmen igår kan jag förstå för då flyttade Ahmet härifrån och bara lämnade mejj och det är för att jag är rädd att det ska hända, han är ändå min trygghet här. Jag har tio minuter hem till honom och vet att jag kan gå dit nästan när jag vill, kanske inte riktigt längre men jag skulle ändå aldrig få för mejj att gå dit utan att ringa innan.
men inatt förstod jag inte alls drömmen. Den började på ett sjukhus med att någon som jag tydligen känner har ingen aning om vem hade fel på hjärtat och andningen så att när som helst kunde något av det stoppa, det var bara jag som var där ingen annan förutom alla läkare och sköterskor som tog hand om honom men på något vänster lyckades dom skicka hem mejj och senare skicka dom även hem de sjuka. jag vet att jag tänkte att han borde sova med mejj för då vaknar jag om det skulle hända något eftersom jag sover så lätt men icke han sov hemma hos jag vet inte vem. På morgonen var allting kaos för då hade den han sovit hos ringt och sagt att han hade dött och min kusin var helt förtvivlad han vägrade gå någonstans och vägrade prata med någon medans mina systrar satt vid köksbordet hos mormor och morfar och visste inte alls vad dom skulle ta sejj till. Det enda jag kunde tänka då var att jag kunde gjort så mycke mera om han bara varit hos mejj, sen vaknade jag. Knepigt, vissa saker förstår man väll allt känns som rädsla för något men jag vet inte alls vart alla saker kom ifrån, hur jag fått ihop hela den historian. Blev väldgt rörigt skrivet men jag har oftast svårt att komma ihåg mina drömmar och nu när jag gör det varje morgon är det lättare att skriva ner det och då hinner jag inte tänka innan vad det är jag skriver.

Dags att börja göra iordning mejj för jobbet nu snart tror jag, kan inte sitta hemma hela tiden och han den där har ju ingen mobil nu heller som man kan ringa, inte alls bra men men försökte få kontakt med honom på msn igår som inte gick speciellt bra heller och jag tror han åkte tidigt eller rättare sagt så hoppas jag det för annars hade han lika gärna kunnat hämta mejj här.

5 dagar . .

Förlåt för den dåliga uppdateringen här men har inte kännt att jag varken haft tid eller orkat skriva här så ska försöka dra helgen lite kort nu innan jag går och lägger mejj.

Bowlingen i fredags gick riktigt bra och för en gång skull så vann jag, inte ofta det händer för jag är riktigt kass men vissa dagar så har man tur dessutom var dom andra inte speciellt bra heller. Men vi hade riktigt trevligt och dom spelade bra musik där sen skämde vi väll ut oss lite lagom mycke men man tror alltid att folk kollar mer än dom faktiskt gör. Efter bowlingen visste ingen vart vi skulle, jag kände att det var lite väl tidigt att  åka till spelningen eftersom det var två timmar kvar så vi åkte iväg mot jocke och påvägen dit stannade vi och handlade godis, förälskade mejj i en bil där en supra riktigt fin har bild på den på kameran men har inte kommit så långt än att bilen kommit in i datorn anars hade jag lagt upp den.
Sen var det dags för spelning Jocke körde mejj in till stan och jag mötte upp Kristian där gick in och träffade alla igen, kändes riktigt konstigt för det var evigheter sen vi sågs sist men ändå underbart kul för jag har saknat att umgås med dom. Sen var det dags för bandet att gå upp på sen och jag kan ju säga såhär att dom behövde nog den pausen dom har haft fär dom var bättre nu än dom varit innan och förhoppningsvis kan dom komma längre nu, tydligen ska dom byta namn med men kommer inte ihåg till vad får fråga min kusin någon dag. Var ialla fall hemma vid halv ett igen och det var direkt ner i sängen eftersom jag skulle jobba dagen efter.

Lördagen började som sagt med jobb och att Ahmet fyllde år så vi fick äta tårta. Efter jobbet kom pappa och hämtade mejj eftersom jag skulle låna hans bil så jag fastnade där en stund på farfars kalas innan jag äntligen kom iväg så kom upp lite senare än planerat till Emma. Men grillningen blev rikgit bra och vi hade det hur mysigt som helst kul att ses allihop igen plus Irsa som jag inte träffat innan. Så det blev massa tjötande om allt möjligt oh det slutade med en väldigt sen kväll och alla var nog helt döda, fast på vägen hem bestämde jag och iza oss för att åka in i edet och ringa alla vi kände, gick inte speciellt bra för dom sov antingen eller svarade inte så dom missade oss denna gången. Var hemma runt kvart i tre, försökte ringa Ahmet eftersom han var ute och jag hade bil och tillslut ringde han tillbaka så jag åkte in för att hämta honom så somnade nog vid halv fem.

Söndagen hände inget speciellt på var supertrött hela dagen, åkte till affären en sväng annars var det inte så mycke mer tror jag inte.

Igår hade jag bestämt mejj för att göra middag till Ahmet istället för att köpa en present till honom, har i och för sig en ide till men har inte kommit så långt än. Frågade Aycan vad jag kunde göra för hon vet bättre än mejj vad han tycker om så fick ett recept på gratinerad aubergin med köttfärsfyllning och det var uppskattat han åt upp allting, klagade inte en enda gång. Sen blev det tårta men ingen av oss orkade speciellt mycke så jag har massor kvar i kylen får försöka äta den nu snart innan den blir dåligt men behöver nog hjälp omd en ska ta slut.

Idag har jag jobbat sen inte gjort speciellt mycke, vart deppig och på dåligt humör men anars har det inte varit så mycke mera och imon ska jag hem till Jennie måste bara hitta nått sätt att ta mejj dit på får se om jag kan få tag i någon bil annars får det blir bussen men det får vi se imon.

Dags att nana nu orkar inte va uppe längre och jag måste upp tidigare imon för att duscha så kan inte vara vaken för länge på kvällarna.


7 Maj

En ny dag nu igen och jag ska strax röra mejj bort mot jobbet eller rättare sgagt så ska jag röra mejj bort mot Ahmets bil för jag känner inte för att åka spårvagnen när jag kan få åka bil istället, ringde honom nyss och då låg han på soffan så jag får nog faktiskt ta och skynda mejj kan ju inte komma dit hur sent som helst men dte tar inte speciellt lång tid att gå ca 10 min så jag ska nog hinna.

Jag gick och la mejj i tid igår ialla fall så har sovit en del förutom att jag vaknade på natten igen gör det verkligen varje natt och ungefär vid samma tid, lite jobbigt är det men har en känsla av att det kanske blir värre senare. Nee som sagt dags att sluta blogga och röra sejj mot jobbet så jag inte kommer försent är alltid där i god tid och det vill jag vara idag också. ikväll blir det bowling är lite osäker på det men hoppas att det går bra annars får Jennie skicka ett stort no no sms efter hon läst detta så att jag vet ;)


6 Maj

Lång dag idag men konstigt nog är jag inte lika trött som jag brukar vara, visst är jag trött men jag har inte stått och hängt över disken på jobbet idag utan jag har varit pigg hela tiden, tyvärr syntes det ju inte på dricksen som har blivit otroligt dålig nu det senaste och jag vet inte alls varför känns som alla blivit snålare nu när det är varmare men det borde vara tvärtom.

Har ialla fall fått tvättat allt idag sen blev dte inte så mycke annat gjort åkte som sagt till jobbet och jobbade så kom jag hem för en liten stund sen. Finns inte så mycke mer att skriva just nu så ingen ide att jag fortsätter, skriver senare om jag kommer på något viktigt =)

Woopsie . .

Jag överreagerade kanske lite förut, fick ett sms direkt efter jag skrivit som förklarade en del så jag får väll ta tillbaka hälften ialla fall.

Barnsligt!

Fy fan va killar är barsliga! Visst vet jag själv att detta är en stor grej för jag vet hur jag reagerade när jag fick reda på det, både med lycka och skräck på samma gång och allting känns fortfarande overkligt som om det bara har varit en dröm. Båda två är åldre och då tror man ju att dom borde vara lite mogna men icke, inte nån av dom utan dom beter sej som småbarn som inte får som dom vill, visst får man reagera som man vill med det lättaste är ju egentligen att prata om det. Suck jag är så förbannad just nu, för att ingen pratar med mejj utan bara gör som dom vill och lever i sin egna lilla bubbla. Det går faktiskt inte att radera ut gjort är gjort visst går det att ta bort och ibland undrar jag om det inte är det bästa beslutet ändå men det är bara för att jag inte ser till mejj själv och lyssnar alldeles för mycke på vad dom tycker och tänker (dom få som nämner det). Tydligen är det här meningen nu och skulle det inte vara det så hoppas jag att det sköter sejj själv.
Va omoget egentligen att plocka bort på facebook och radera numret, ialla fall utan att säga något visst förstårjag om han inte vill vara inblandad men det är redan för sent för det och det borde han ha tänkt på innan, det var ju inte så att jag planerade detta utan det kom som en lika stor chock för mejj. Och visst vet jag att det skulle kunna förstöra alla planer han har men jag tänker inte tvinga honom att vara med, jag skulle aldrig få för mejj att tvinga någon till något dom inte vill, det enda jag kommer göra är att kräva min rätt sen behöver dom inte alls vara med i någonting.

Visst att dom kan förändras båda två lite senare men jag tror faktiskt inte det dom är inte alls så mogna utan dom lever där i sin enga bubbla där allting är bra och inget kan gå fel. Vill dom vara kvar där så får dom väll vara det och jag kanske borde göra som dom vill eller ialla fall som en av dom vill eftersom det bara är en som har sagt det men inte så svårt att förstå den andra nu när han gjort som jag gjort även om det känns fel för mejj. Men varför ska man egentligen lyssna på dom, killar kommer och går hela livet men detta det är något som består någon som kommer finnas där med mejj hela livet och som kommer göra livet värt att leva, något jag måste kämpa för att klara av.

Får helt enkelt se hur allt går och vill dom vara som små barnrumpor får dom väll vara det så omogna, troligen rädda också, jag tänker inte bry mejj om dom mera utan dom får ha sina liv då.

God natt . .

Tror att det är dags för mejj att gå och nana nu, kan ju faktiskt inte sitta uppe hela natten och tycka synd om mejj. Dessutom kommer det bli hur många inlägg som helst här om jag fortsätter vara vaken och tillslut vet jag väll inte ens själv vad jag skriver. Så dags att nana får försöka ta tag i alltong imorgon istället, kanske kan prata med honom då men enligt honom har vi ju inget att prata om så det kan bli lite svårt. Får helt enkelt ta dagen som den kommer.

Saknad . .

Saknar att resa, saknar livet som var då helt bekymmerslöst och inga problem överhuvudtaget mer än att jag råkade göra bort mejj rejält ;)







Saknar dejj, älskar dejj och kanske dags att börja ett nytt liv för oss båda nu =)

May Angels . .

Gud vad jag har saknat Jimmy Eat World, har inte lyssnat på dom på evigheter och kom helt plötsligt att tänka på dom på vagnen hem idag så nu blir det till att lyssna så länge internet känner för att vara med annars får jag leta upp låtarna i någon mapp här på datorn eller på någon av skivorna jag har liggandes över allt.
"On sleepless roads the sleepless goes"

Tiden läker vilka sår ?

Allt känns bara skit nu, vet inte alls vad jag ska ta mejj till och hela min kropp är i uppror alla känslor bara far och flyger åt alla håll och kanter, minsta lilla sak gör att jag bryter ihop. Största delen tror jag beror på att det känns som den tryggheten jag haft här har försvunnit, han kommer inte finnas kvar i mitt liv på samma sätt längre som han har gjort innan och på bara en ånad har hur mycke som helst förändrats. Från att vara det jag kunnat prata med allt om och kunnat göra precis vad som helst med så har han blivit stel och kall och vill knappt umgås med mejj mera. Allt detta för att han har lyckats gå vidare och inte jag, jag har helt enkelt fastnat i den enkla världen, jag visste att han alltid fanns där för mejj och alltid ställde upp men nu blir det aldrig så igen för nu har det hänt såpass mycke som gör att han inte alls vill. Han har hittat en ny och han tycker inte alls om mitt beslut är till och med så att han funderar på att bryta kontakten med mejj vilket jag inte tror att jag skulle klara av nu, behöver folk som stöttar mejj och inte stöter bort mejj vilket han både medvetet och omedvetet gör.
Vi kom överrens för länge länge sen att han skulle vänta med att hitta någon ny tills jag hittat någon men tydligen dröjde det för länge för honom så att han inte kunde hålla sin del av avtalet, vilket han egentligen inte kunnat göra med något alls.
Det gör bara så ont just nu, som om hela kroppen är tom att någon bara slitit ut allt innehåll och lämnat ett tomt skal kvar fyllt med hur många hemska känslor som helst. Ibland funderar jag på vad som egentligen gör livet värt att leva, finns det något att leva för, finns det något i mitt liv som gör mejj riktigt lycklig eller är det en drömvärld jag lever i där jag målat upp att allt är bra när det egentligen är tvärtom, så dåligt det bara kan bli.

Usch alla dessa tårar och hemska känslor bara för en liten sak, bara för att jag inte får sova där när vi bara är vänner han vill inte det och hela jag bryter ihop. Grejen är att han gav med sejj och sa att det var okay men bara för att han sagt innan att det kändes fel så åkte jag hem, visst vet jag att det var rätt sak att göra men det gör ändå att det känns värre. Behöver bara närhet nu, någon som håller om mejj, tröstar mejj när jag är ledsen och bara finns där för mejj. Men så kommer det aldrig bli för jag har ingen som kan finnas för mejj på det sättet, ingen som jag kan ringa mitt i natten och åka till (om jag haft en fungerande bil) för han var den som fanns där för mejj och det är så svårt att släppa allt det gamla att glömma två år och bara försöka gå vidare som vanligt.

5 Maj

Vaknade lite för tidigt idag känner jag men efter att ha legat i sängen en stund utan att kunna somna om fick jag helt enkelt gå upp vid åtta, eller upp och upp låg kvar och läste bloggar, tänk va mycke man har att ta igen när man inte läst på fler dagar så jag hade en del att göra. Försökte även ringa till Ahmet för att höra om han kommer och hämtar mejj men han svarade inte så jag får väll satsa på spårvagnen istället.

Pratade med mama igår igen och då frågade hon om jag vill fortsätta bo kvar här senare eller om jag vill flytta hem igen, visst är det frestande att flytta tillbaka dit och veta att jag kan få hjälp med precis allting men vill även ha något eget så jag tror nog att jag kommer bo kvar här.

Ojj nu ringde han och sa att han kommer om en kvart, dags att göra sejj klar då kanske men igår va han ju sen så det kommer han säkert vara idag igen alltså ingen brådska direkt.

Mysko . .

Det blev en väldigt konstig blandning av mat idag men gott blev det ialla fall lyckades få ihop en middag bestående av tacofärs, potatismos med morot, broccoli, blomkål och kikärtor och till det tacobröd. Låter kanske inte som världens bästa mix men allt funkar bara man vill.

Blev ingen filmkväll idag heller han hade i och för sej med sejj en film och kom hit och var här en stund men sen gick det utför och han åkte hem så  vi sköt upp det till imon istället får hoppas att det blir av bara annars blir jag riktigt arg på honom.

Nee dags att titta på tv nu igen innan det tar slut sen ska jag nana så att jag orkar med morgondagen =)

4 Maj . .

Vad har hänt med världen, kommer hem från stan och ser snö hemma vart kommer den ifrån det är ju maj då ska det inte vara snö här då ska det vara sol och varmt men icke. Vädret känner tydligen inte för att vara så som det borde.

Gud jag borde verkligen inte ha på tvn alls samtidigt som jag försöker skriva här för då blir det inget skrivet har jättesvårt att koncentrera mejj på båda sakerna nu och så har jag inte haft det tidigare är nog bara för att jag blir äldre. Får försöka skynda mejj att skriva nu i reklamen om jag kommer ihåg allting jag skulel få ner men troligen inte för sånt brukar försvinna rätt fort ut ur mitt huvud.

Träffade Iza en stund idag ialla fall satt på cafe och tjötade om allt möjligt, om mitt liv och om hennes sen även hur framtiden kommer bli och hur allting hänger ihop på något konstigt vänster även om man inte trodde det från början. ingen ide att försöka planera in något för det blir ändå aldrig som man tänkt sej.

Nee nu måste jag försöka fundera ut något att äta idag, har inte mått super men känner att jag måste äta brukar alltid må bättre då men vet inte alls vad jag är sugen på, vill ha så mycke men jag kan inte laga all mat nu för då skulel det bli middag för en hel vecka som bara står och blir dålig. Får helt enkelt försöka komma på något jag vill äta.

inbillning . .

Ibland börjar jag fundera på om jag bara inbillar mejj allting hela tiden, bara för att det är så jag kanske vill att mitt liv ska se ut men jag kan ju inte inbilla mejj allt det här eller ?? Anledningen till dom tankarna är för att jag inte märker av några riktiga symptom inte som jag känner det ialla fall det enda är att jag ärr otroligt trött och knappt orkar jobba längre, skulel behöva sova middag på dagarna men annars är det inte speciellt mycke. Känner väll lite små krampaktiga känslor ibland som  inte riktigt känns helt rätt men som sagt inte speciellt mycke annat.
Jag lär väll märka om ett tag ifall det är inbillning eller inte, tror ju inte att det är det men litar inte helt på mejj själv längre.

Dags att åka till jobbet snart sen efter det ska jag träffa Jennie och Iza kul kul, får se bara vad vi ska göra och vilken tid vi ska ses för det vet jag inte än hoppas dom pratar ihop sejj för jag är ju redan i stan så jag kan ta mejj vart som helst. Nu måste jag ta på mejj kläderna och blåsa håret så jag är klar när jag blir hämtad annars blir han inte glad på mejj.

22:00

Gud vilken seg dag det var på jobbet idag, hade knappt något att göra alls och till råga på allt så blev det ingen dricks heller, snåla jävla människor men men man kan väll inte få allt.

ojj blev lite ofukuserad nu fastnade i tvn. men dagen på jobbet var ialla fall hur seg som helst den mesta av tiden satt jag bara där och gjorde ingenting, kunde gå ut en stund också och njuta av solen men det var verkligen ingen lång stund jag var ute. Stängde tidigare, till min lycka så jag var hemma strax efter sju, inte ofta det händer.

Snart dags att nana också börjar bli väldigt trött men väntar på att ahmet ska komma över den lilla svikaren brukar alltid komma på andra saker att göra istället för att komma hit men ska straffa honom lite nu för att han vägrar umgås med mejj får väll se om jag kan hålla kvar honom när han kommer.

Nee nu ska jag titta på tvn igen lite svårt att skriva när man försöker koncetrera sejj på två saker.

Valborgshelg . .

Har haft två helt underbara lediga dagar, fredagen började hos frisören eller egentligen började den mycke tidigare med prat som gick sådär. men ialla fall va hos frisören och blev riktigt nöjd, lite synd bara att hon va tvungen att klippa av så mycke men ibland måste det också göras speciellt om håret ska bli friskt. Sen bar det av till Anatolia för att hämta bilnycklarna och sedan ut till Ikea och möta Jennie där, kände mejj riktigt duktig när jag klarade av att gå runt där inne och bara handla fem saker och inget av det var faktiskt ljus så jag kan om jag vill. Efter ikea upptäckte jag att Ahmets nycklar låg kvar i bilen kanske inte världens bästa så jag ringde honom men han behövde dom inte och istället bar jag mejj av upp till mamma. Blev rätt trevligt där uppe för hon tog de riktigt bra och jag hade tur för hon lyckades dra upp det själv utan att jag behövde säga nått egentligen så när jag skulle hem igen vid halv nio var jag hur trött som helst, klarar inte av att vara vaken så länge längre utan jag skulle verklige behöva sova middag på dagarna för att orka med allt. Väl hemma blev det att hoppa i säng vid elva och sov riktigt länge igår.

Vaknade vid halv tio igår och kände mejj helt misslyckad eftersom jag inte hade några riktiga planer för dagen men så ringde jag pappa och fick låna hans bil så jag kunde åka upp till Jennie och titta på deras nya lägenhet och jag älskar ders kök, hur fint som helst. En liten stund efter jag kommit dök Emma upp där så det blev fika, kortspel och busande med Melanie, hon är verkligen världens underbaraste. Efter besöket där åkte jag hem till mamma igen, tiggde till mejj lite mat tjötade en del och sedan var det dags för mejj att åka hem igen, inte lika trött igår som i fredags men nästan så hemma blev det att hänga i soffan ett tag sen gick jag och la mejj innan tolv, kan inte gå och lägga mejj för tidigt när jag ska upp senare för då orkar jag inte vara vaken på kvällen.

Och idag ska jag iväg och jobba är nog dags att slänga på mejj kläder och blåsa håret snart om jag ska hinna men på ett eller annat vis brukar jag alltid komma dit i tid.

RSS 2.0