Let's Zumba!

Dans denna underbara träningsform och som jag älskar det. Det finns nog inget bättre än att få röra sej runt och släppa loss ordentligt till riktigt bra musik.

Första Zumba passet är avklarat och det va underbart visst kände jag mej helt vilse i början och visste inte alls hur jag skulle göra. Man känner sej ju alltid så pinsamt dålig när man inte kan och alla andra vet hur det ska vara. Men efter en stund släpper det och efter bara några låtar kände jag att jag också kunde släppa loss och göra mitt bästa, bara strunta hur det såg ut och ha kul istället. O herrejösses va jobbigt det va, jag var som en dränk katt när det va klart och kroppen va härligt genomkörd och på världens bästa humör. Underbara underbara träning!

Vi försökte komma överens efter passet ungefär hur vi ska lägga upp träningen och jag vill ju gärna ha lite styrka också så ett bodypump och två Zumbapass ska vi försöka hinna med varje vecka. Från början skulle det bara vara träning två gånger i veckan men för att verkligen komma in i zumban kan det vara bra att köra den två gånger i veckan. Jag hoppas verkligen att vi klarar av att hålla oss till träningen och fortsätter med den så det inte blir som det brukar bli med mej när jag börjat träna att jag slutar igen efter någon månad.


Min underbara lille kille har börjat gå själv jättemycke och släpper taget för att gå till mej hur mycke som helst. Han har även lärt sej att stanna upp för att försöka återfå balansen igen för att sedan fortsätta gå. Helt otroligt duktig är han <3


Matlagning . .

Idag har jag varit duktig och lagat mat till skruttis om han tycker om den eller ej har jag ingen aning om än eftersom den blev klar för ett tag sen och jag slängde in den i frysen nyss. Får provsmakas någon annan dag jag hoppas bara att han godkänner den för jag har ingen aning om vad det smakar. Det är ju inte världens lättaste att veta om maten jag lagar med kött blir bra eller inte eftersom jag inte kan smaka. Får helt enkelt försöka tro på mej själv och lita på magkänslan när jag gör maten. Det blir nog att jag lagar en hel del mer till honom sen när jag väl kommer in i det. Färdigburkar i all ära, dom är underbara för det går snabbt och är lätt att ta med sej men hemlagad är ju alltid bäst för då vet man vad som finns i maten och hur mycke det är av allt.

Skulle kunna skriva hur mycke som helst nu, tankarna bara flödar men det får räcka för tillfället. Känner att jag är alldeles för trött och armarna värker av träningsvärk så nu blir det natten.


RSS 2.0