Today . .

Ledig idag och mammas födelsedag men eftersom jag är världens segaste människa så sitter jag fortfarande hemma. Ska försöka röra mejj upp mot edet strax men ja måste köpa nått på vägen har bara inte kommit på vad än så får se vad det blir.

Nee meningslöst att sitta här oh skriva om ingenting får se när det blir uppdatering nästa gång :)

Not my day . .

Just nu känns ingenting bra. Jag trivs inte alls med mejj själv och jag orkar inte göra något åt det känner mejj bara så otroligt deppig hela tiden är inte alls den glada trevliga människa som jag var innan och jag har ingen aning om varför. Det är inte heller bara jag som märker av hur jag mår utan alla runt omkring mejj kan se det t o m sånna som inte känner mejj ordentligt och då är det verkligen inte bra. Måste verkligen försöka komma på något att göra åt det för jag orkar inte med mejj själv när jag är sånhär.

Mycket tror jag beror på att jag är ensam mycke mer nu än jag var innan känner mejj mer isolerad hr, konstigt nog kände jag mejj inte alls sån i edet för där fanns det alltid folk runtomkring även om det kanske inte alltid var dom man helst hade haft där så fanns det ialla fall alltid någon men nu känns det inte som det finns någon alls.

Nu ska jag ialla fall försöka rycka upp mejj inför jobbet och så får vi se hur det går idag.

RSS 2.0