Valborg . .

Det blev inte nått firande för min del idag för eftersom jag alltid är i min egna lilla värld tänkte jag inte alls på att det var det nu utan att det var en helt vanlig vecka så jag fick jobba kväll som vanligt och som ajg förutspådde blev det lite att göra innan kortegen och sedan efter igen inte å konstigt kanske. Fick ialla fall rätt så bra med dricks, den kunde varit bättre men det duger och det var förhoppningsvis inga som gick därifrån sura, jag märkte ialla fall inte nån.

Finns väll inte så mycke mer att tillägga nu sitter i kortedala skulle egentligen inte åkt hit men efter bara lite lite övertalning så klart att ja åker hit istället för hem ;)

Nee dags att förska ladda om batterierna för imorgon får se om det blir nått att göra på jobbet då.

Ledig . .

Det börjar bli lite segt nu att vara ledig varje tisdag för det finns verkligen ingenting att göra. Hade väll kanske haft rätt så mycke att göra om jag bara tog tag i saker men istället brukar jag i vanliga fall bara sitta hemma hela dagen och deppa, sitta och hoppas på att han ringer så jag kan åka ner till stan. Men inte idag inte nu har jag kommit hela vägen hem till mamma och varit här ett bra tag, vi satt ute i solen förut och pratade om allt mellan himmel och jord sen blev det en tur till hagen med hästarna och sedan upp i skogen med hundarna. Vilket påminner mejj om hur mycke jag verkligen saknar det här stället, man kan göra precis vad man vill. Tro till och med att man skulle kunna gå runt här naken om man kände för det utan att någon märkte av det. Men den känslan av att inte vara bunden till något kunna gå ut på verandan och lägga sejj i solen eller bara ner till hästarna och sitta där när som går och betar i hagen. Ha hundarna som springer runt som galningar i sina egna små världar utan att bry sej om något alls inte ens lyssnar när man ropar på dom.

Allt detta all denna frihet som finns här är verkligen något jag saknar när jag sitter fast i min lägenhet utan något alls att göra baa vara där och hoppas att dagen kan ta slut så jag kommer ner till jobbet och får något annat gjort. Måste verkligen försöka hitta på saker på dagarna för jag kan inte fortsätta gå runt och göra ingenting som jag gjort det senaste nu.

Blev så otroligt sugen på att gå och spela minigolf idag, ingen som har lust att hänga med ?? Chansen är ju inte speciellt stor att han skulle komma hit upp för den lilla saken när han aldrig kommer upp så om det skulle bli någon minigolf hade jag fått åka ner till stan men som sagt det blir nog inget alls, får ta det någon annan dag istället.

Nee nu ska jag gå ut och sätta mejj där ute en stund, måste bara skriva upp numret till en lägenhet med så jag kan ringa om visning får hoppas på det bästa nu :)

Maybe, Maybe . .

Fick äntligen visning från boplats på en lägenhet här i kortedala. så nu har jag varit iväg och tittat på den, visserligen var den inte speciellt stor en tvåa på 52 kvm men den var riktigt fin. Inte helt nöjd med tapeterna men det är ju sånna saker osm man fixar hur lätt som helst. Får helt enkelt se hur det går om jag kan få den eller inte, men tydligen var det bara en till som hade varit och kollat så chansen är rätt så stor om det nu inte är fler som ringer i helgen och vill titta på den. Kan ju inte säga att den ligger speciellt centralt, det är en bit att gå innan man kommer till hållplatsen men med tanke på att den ligger nästan precis där vi bott innan så kan jag redan vägarna.

Men nu är det bara att vänta och se vad dom säger om jag kanske kan få den eller inte, men det är ialla fall ett litet steg i rätt riktning =)

Underbar helg . .

Lyckades faktiskt få en helt underbar helg, vilket jag inte alls trodde det skulle bli. Allt började med att ajg var tvungen att jobba heldag i fredags men lyckades få dit min syster så jag han springa runt på stan i ca 35 min innan allt stängde. Fast jag hann otroligt nog handla en hel del saker, behöver egentligen köpa mer men då måste man ha tid och pengar först så får se när det blir. Sen sov jag nere i stan satt ensam hemma hos honom hela kvällen när han var ute men det spelade ingen roll för jag hade verkligen ingen lust att åka hem, jobbade lunchen på lördagen för att sedan åka till hans lägenhet och somna på sängen. Inte speciellt smart eftersom jag redan innan kände mejj otroligt stressad, vaknade ialla fall kvart i åtta när Emmy ringde så då blev det att springa in i duschen och försöka göra iordning sej. Min plan från början var att sova/vila till senast sju sen ha nästan två timmar på mejj innan jag tänkte vara på restaurangen men så blev det ju inte. allstå vid tjugo över nio springer jag från lägenheten för att hinna vara på restaurangen innan tio och när jag bara åkt några hållplatser med vagnen ringer min kära boyfriend och frågar vart jag är för då har han tydligen kommit hem. tack för det tönkte jag eftersom jag faktiskt försökte få tag i honom innan jag åkte men han är ju inte världens bästa på att svara i telefonen heller så det var väll inte så konstigt.

Sedan träffade jag Lina som för övrigt bjöd med oss ut och resten av gänget på restaurangen, så satt vi där ett tag tills allt var klart sen bar det av till Diamond dogs som vanligt för att dricka billigare. Varför ska man egentligen gå till alla dom dyra ställena direkt när man kan gå till ett ställe som man känner dom som jobbar på, mycke smartare. men vi var bara där ca en halvtimma innan det bar av till Lounge, målet för kvällen och det var verkligen hur mysigt som helst där. när vi kom var det nästan helt tomt men bara efter ett litet tag hade det kommit hur mycke folk som helst man kunde kanppt röra sej där inne. Och ett par gånger var det nära slagsmål men det lyckades lösa sejj varje gång utan våld. Finns några bilder uppe på facebook nu, blev inte så många tagna men några få är alltid bättre än inga alls ;)
Kvällen slutade på kebaben efter det skilldes alla åt och planen var att det skulle bli grillning på söndagen som oturligt nog inte blev av på grund av vädret, hoppas verkligen det är bättre väder nästa söndag för det är då vi ska grilla istället.

Nu hoppas jag bara att allt fortsätter flyta på såhär det skulle vara helt underbart men man vet ju aldrig allt kan ske så vi får helt enkelt se.

Torsdag . .

Nu bär det snart av till jobbet igen, inget ovanligt alls men jag har verkligen ingen lust alls att åka dit skulle hellre vilja sitta hemma hela dagen men det går ju inte riktigt måste försöka få in pengar speciellt nu när jag bara har en enda inkomst.

Nee nu springer tiden iväg som vanligt snart blir det väll att springa över till edet om jag ska hinna med bussen och springa har jag verkligen ingen lust med så jag får försöka ta tag i mejj själv göra klart allt här hemma och vandra över så jag inte missar den.


Tisdag . .

Suck nu har jag tröttnat på att sitta hemma måste försöka hitta på något att göra. Har inte kommit nånstans med städningen men det trodde jag inte att jag skulle göra heller, har ialla fall för ovanlighetens skull lagat mat undrar fortfarande varför jag slutade med det för det är verkligen roligt. Blir troligen en tur över till affären snart för det behövs lite saker hit hem. Får bara se när jag orkar känner verkligen inte för att göra nått alls nu, borde logga in på boplats för vem vet det kanske finns nån lägenhet idag har inte så stora förväntningar för det verkar ju aldrig finnas några får väll se hur det går.

Nu ska jag titta på Greys och tänka på annat.

Trouble . .

Sitter hemma och tråkar, finns nog inget värre än att bara sitta hemma och inte göra nått. Funderar på att börja städa men jag känner verkligen inte för att göra det, vill ju helst av allt bara åka ner till stan men känner ändå inte för det eftersom det är som det är just nu.

Har pratat en hel del med folk nu eller rättare sagt har dom pratat och jag lyssnat så vi får väll se hur det blir, kan kanske bli bättre men det känns inte å just nu.
Gick på cafe med Emmy igår plus några till från jobbet men vi satt inte där speciellt länge bara en timma ungefär eftersom vi kom så sent men det kändes riktigt bra att bara kunna sitta där och försöka glömma alla problemen. Visserligen kom allting tillbaka när vi gått ut igen men så är det väll alltid, nått ska jag väll komma på att göra så det blir bättre.

Någon som har lust att åka iväg nånstans i sommar med mejj?? Verkar inte som om någon av mina planerade resor blir av och jag känner att jag måste försöka komma iväg kan inte bara fortsätta såhär hela tiden måste få känna på nått nytt försöka leva mitt liv utan att vara fast här.

nee nu ska jag försöka göra nått annat än att sitta här och sega måste få nått nytt att tänka på.

Boring . .

Sitter här på jobbet och är irriterad som vanligt och gissa vem som är anledningen till det, kanske inte så svårt alls att lista ut. Är otroligt trött på att det alltid blir såhär när vi är lediga samtidigt för då kommer han alltid på något annat att göra träffa vännerna osv vilket han gör dom gångerna han är ledig när jag inte är, verkar inte alls som det finns någon tid där vi kan umgås bara vi två som vi gjorde förr. Får försöka se till att det blir ändring på den saken för såhär kan det inte fortsätta.

Nu verkar det ialla fall som om jag och Emmy ska på bio ikväll för att försöka dämpa våra irritationskänslor får väll se hur det bir med den saken, beror ju också lite på när vi stänger restaurangen idag för är det öppet normalt blir det ingen bio. Får se om jag kanske bara åker hem till mejj och sätter mejj där utan att vara för irriterad och deppa ihop kanske går man vet ju aldrig måste ialla fll försöka ta mejj ner till tvättstugan imorgon har knappt nån ren tvätt kvar alls och det är ju inte superkul att gå runt i samma kläder hela tiden.
Nee dags att försöka hitta nått vettigt att göra kan inte sitta här ute hela kvällen, får väll se om jag kommer på nått chansen är ju inte speciellt stor.

Städat . .

Nu har jag äntligen kommit så långt att jag städat det mesat eller ialla fall det viktigaste dammsugit golvet och moppat så nu måste jag strax ta tag i resten av disken sen hinner jag nog inte mycke mera för jag måste dra mejj ner till jobbet snart. Förhoppningsvis behöver jag inte vara där tidigare idag men har inte hört nått från Emmy så får verkligen hoppas att hon inte börjar på coop förrän tidigast fem så jag kan komma vid normal tid.
Vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll heller om jag ska sova hemma eller nere i stan lutar mot att jag sover hemma men vill ju helst sova där så får se hur det blir för det är ju inte bara jag som bestämmer såna saker.

Ska försöka börja bli nyttig nu också får se hur det går men jag har nio veckor på mejj från idag så på nått sätt ska det väll gå. Har vägt mejj idag och tycker verkligen inte om det som vågen visar får hoppas att jag klarar detta nu ska kolla med syrran om hon kan skaffa gymkort här så att vi kan gå dit tillsammans för jag har verkligen ingen lust att gå själv hatar att gå till gymmet själv. Känner mejj så utsatt nått jag fått för mejj att alla kollar och dömmer så det är mycke lättare att ha med någon. Men som sagt nio veckor ska jag väll klara målet på hoppas jag, vi har ju en ram som det ska vara inom så lite marginal finns det allt. Funderar på att börja med pulver igen men vet ionte riktigt om jag kommer klara det för det gick ju inte så bra sist höll bara några dagar. Men man blir så otroligt hungrig av det konstigt nog för det ska ju ha en mättnadskänsla. Får helt enkelt försöka hålla mejj till träning och börja äta nyttigt, hur det nu ska gå när man jobbar på restaurang.

Nee dags att börja diska igen och sedan röra mejj till bussen för jag har ingen lust att missa den idag igen och behöva sitta i edet en halvtimma och vänta på nästa ingen höjdare direkt fast idag är det i och för sejj mycke varmare än det var sist.

RSS 2.0