Things changes . .

Usch har haft en halvbra dag idag. Började med bra humör sen blev det massor att göra på jobbet så vi sprang runt som galningar, kanske inte väldens bästa men inget att göra åt nu. Sen fick jag en lite värre nyhet, något som jag ahr försökt ställa mejj in på innan men faktiskt inte varit bered på att få höra, nämligen att mitt kära ex träffar någon ny. Först  blev det alldeles för många känslor på en och samma gång men sedan gick det mest över till att jag var förbannad och nyfiken på den här nya tjejen och ville veta mera om henne så var tvungen att fråga ut honom när vi kom hem. vet inte riktigt vad jag ska säga om svaren jag fick men vi får helt enkelt se vad som händer.

imorgon blir det heldag på jobbet ingen, inget jag ser fram emot speciellt mycke eftersom dom dagarna har blivit värre nu men får helt enkelt ta det ändå är ju ialla fall ledig på fredag och lördag så får jobba nu när jag kan.

Dags att betala räkningarna nu kanske när jag ändå kommer ihåg dom så det blir gjort i tid.

27 april

Jag har blivit så otroligt duktig på att gå upp på morgonen nu, går faktiskt upp rätt tidigt nästan varje dag även dom dagarna jag är ledig. vilket jag tyvärr inte är idag men det har inte med saken att göra. Ska nog börja röra mejj mot jobbet snart också så jag hinner bli klar i tid idag, har ingen lust att behöva stressa med allting när jag kunde vart där tidigt och fått det färdigt. Vad som händer i eftermidag vet jag inte än, funderar på att åka upp till mamma och prata lite med henne för att höra vad hon har att säga om hela saken, jag har väll egentligen kommit fram till ett beslut men ibland känns det inte heller rätt så får helt enkelt se vad hon säger. Dags att packa ihop mejj nu och vandra ner till spårvagnen så jag inte kommer alldeles för sent till jobbet.

My head is spinning . .

Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta för alla känslor är huller om buller och jag vet inte alls vart jag ska ta vägen, kan inte ringa någon nu heller för det är för tidigt så får helt enkelt sitta här själv och fundera. Jag hade väll ändå väntat mejj det men jag trodde inte riktigt nu får helt enkelt se hur det blir. Det finns så mycke jag skulle vilja skriva ut men oren bara fastnar inom mej. Nee nu ska jag gå och kolla om folket har vaknat så jag kan ringa annars får jag helt enkelt försöka gå och sova en timma till för det är fortfarande lite för tidigt för mej nu.


Smått . .

jag vet att jag varit jättedålig på att uppdatera nu men jag har haft fullt upp med jobbet så har knappt suttit vid datorn alls och när jag väl gjort det har jag glömt av bloggen. Hinner inte skriva speciellt mycke idag heller för jag måste röra mejj in till stan strax om jag ska hinna träffa Iza innan jag börjar jobba så det blir att stressa lite, tror inte jag hinner med nästa vagn nu men får helt enkelt ta den efter så jag är inne vid tre, då har vi ju ändå en hel timma på oss innan jag måste till jobbet.

Btw fått tillbaka min gamla dator nu så äntligen kan jag lyssna på musik på den igen istället för att slösa upp batteriet på telefonen hela tiden =)

Trist . .

Jag missade verkligen allt det fina vädret idag, hann ju med lite när jag gick och mötte pappa men hann inte gå speciellt långt innan han kom bara för att jag var så seg hemma men kom en bit ialla fall. Sen resten av dagen var jag instängd på restaurangen, hade verkliugen ingen lust alls att jobba utan ville bara att vi skulle stänga tidigare så att jag också fick njuta av solen och visst stängde vi lite tidigare men det var försent, solen var redan borta från gatan då. Lite trist kommer säkerligen vara lika bra väder imorgon igen bara för att jag jobba hela dagen då också.

På tal om heldagar dags att gå och nana nu om jag ska orka med hela dagen imon, blir säkert lugnt men man vet ju aldrig bäst att vara redo för allt.

Sunday . .

Jag önskar verkligen att jag hade varit ledig idag för att jobba när det är såhär underbart väder är det väll egentligen ingen som vill göra. Hade hellre varit hemma för jag är så otroligt sugen på att gå ut och promenera nu men det hinner jag inte riktigt ska vara på jobbet om en timma ungefär så jag måste gå hemifrån snart istället men ska se om pappa kanske kan komma och hämta mejj så kan jag gå en liten bit ialla fall för att möta honom.

hade massor på jobbet igår  och helt ensam som vanligt, suck vi måste snart börja jobba två varje lördag men det kommer han ju inte gå med på så vi får väll se hur det går, och idag kommer kanske uteserveringen. Ännu ett skäl till att vi måste vara två för då måste man försöka hålla koll på den också och jag vet att jag har en tendens att glömma av den ibland och det är inte speciellt bra. Men för att återgå till ivåg så var jag hemma vid sextiden ungefär och var redan då hur trött som helst satt och funderade flera gånger på om jag skulle gå och lägga mejj men som vanligt slutade det med att jag var uppe till halvett. Hittade massa filmer att kolla på så hade lite svårt att slita mejj men ingen fara för jag är ju pigg nu.

Dags att göra sejj iordning nu kanske så jag kommer iväg nån gång, ska ju ringa pappa med och höra med honom så det får jag ta och göra snart.

God morgon . .

Uppe tidigt idag igen, vaknade i och för sej redan vid halv sju men då kände jag inte alls för att gå upp så väntqde tills klockqn blev nio istället, dessutom behövde jag inte va uppe så tidigt heller med tanke på att jag inte behöver vara på jobbet förrän elva egentligen men kommer va där tidigare som vanligt.

Solen skiner det är en underbar dag och det kommer troligen resultera i att vi har massor att göra, inte höjdare direkt men jag hoppas jag slipper vara själv för det vill jag inte om det blir fullt upp då kommer jag ha lite småpanik men har klarat det innan så varför inte nu.

Dags att slänga på sejj kläderna, borsta tänderna och höra vart han håller hus om han är påväg eller om han fortfarande ligger i sängen.

Somebody, please kill me . .

Jag är helt slut i hela kroppen, dagen började ju inte super heller hade jättesvårt att gå upp ur sängen imorse men tillslut kom jag upp och in i duschen. Blev en aning piggare efter det men så fort jag kommit ut och kollar på telefonen har jag fått sms om att jag ska vara på jobbet så fort som möjligt eftersom Valbone inte kunde komma så all städning hängde på mejj. Kom inte riktigt iväg så tidigt som jag borde gjort som vanligt men var ändå där kvart över tio så då började min arbetsdag. Städade och gjorde iordning sen var det rätt lugnt på lunchen hade inte direkt någon jätterush utan det var en lagom ström av folk så vi kunde hålla kolla på allt och klara av det även om vi bara var två och det stället är ju inte speciellt litet har inte räknat hur många som får plats där inne men med tanke på att vi har ca 40 platser på caprese och det här är ialla fall dubbelt så stort så är det en hel del mer platser. Kul när folk känner igen mejj också det får mejj att tycka bättre om jobbet om jag har en dålig dag för dom skulle ju inte säga något om dom inte tycker om det jag gör.
Var kvar där till strax innan fyra då jag fick vandra över till Caprese för att börja där och jag hade verkligen ingen lust alls, det värsta med min kropp är att den vet att jag ska sluta vid fyra om jag jobbat lunch så är alltid jättetrött vid den tiden men fick helt enkelt försöka förbi se det och koppla på smilet igen. Vi hade en hel del att göra för kassan var på nästan 15 000 när vi stängde och jag fick ihop en riktigt bra dricks, lägesen det blev så mycke och eftersom vi bara var tre som jobbade som skulle dela på det så blev det en del pengar och det behövde jag verkligen nu när jag är väldigt pank och det bara är i början av månaden, synd bara att jag inte fick ta allt själv för iså fall hade jag kännt mejj väldigt rik just nu. Tur ändå att vi hade fullt upp för då känner man inte alls av hur trött man är utan allt kommer efteråt istället, mindre trevligt kanske så nu är jag helt slut i kroppen. Kan inte någon komma hit och såga av mejj benen eller nått dom bara värker. Jag vill inte vara med längre för att inte tala om mina fötter gud dom gör så otroligt ont vet inte alls hur jag ska klara av att jobba imon men det får jag snällt göra. Ska vara på jobbet om tio timmar så lycka till till mejj kommer vara helt död imorgon med och då kommer det säkerligen vara massor att göra speciellt om det är bra väder så inget jag direkt ser fram emot.

uppskattad? kanske inte . .

Va jag har blivit duktig på att äta ordentliget det senaste, har lagat mat här hemma flera dagar i rad nu, tyvärr kommer det förstöras imorgon eftersom jag jobbar hela dagen och jag kan inte riktigt åka hem emellan jobbet och göra mat, speciellt inte då jag inte har någon rast. Nu är det bara träningen som fattas men jag har kommit en bit på vägen med att få ordning på mitt liv så får se om allt kan fixa till sejj snart.

Tvåårsdag på jobbet fick ingen uppskattning alls för det inte där iallafall men som vanligt är dom helt underbara på Anatolia och jag hade ju bakat chockladrutor och hade med mejj en hel del, tror nog ialla fall det var hälften av dom jag gjorde och det blev en hel del men den burken var nästan slut när jag skulle gå därifrån och då hade jag inte ens varit där i en halvtimma så det var ju verkligen uppskattat och dom tyckte jag skulle ta med mej det varje dag.

Nee nu funderar jag på om jag kanske ska gå och lägga mejj eftersom jag varit jättetrött hela dagen så kan det vara bra att komma i säng tidigt så att jag orkar med heldagen imorgon, känner inte alls för den men det finns ingen annans om kan jobba så jag måste, dessutom behöver jag ju pengar så det blir väll snällt att gå till jobbet och försöka vara pigg och glad närmare tolv timmar.

Torsdag . .

Jag har verkligen ingen lust alls att åka iväg till jobbet, kan ju kasnke bero på att jag ska jobba hur mycke som helst nu dom närmsta dagarna, sen så har jag ingen lust att träffa dom är heller efter att dom åkte iväg utan mejj i månags. Måste röra mejj ner ill tvättstungan snart igen och hämta upp min tvätt för jag tänkte röra mejj lite idigare mot jobbet för att hinna gå till anatolia innan, förhoppningsvis ska jag hinna det men så seg som jag varit idag åär det inte säkert. Skulle städat klart också har kvar att damma och städa badrummet men det har inte blivit något av det heller och ingen disk har jag tagit hand om, vet inte när jag ska orka det för jag var ovanligt trött imorse och vaknade inte alls lika pigg och glad som jag brukar även om jag inte gick och la mejj speciellt sent.

Två år på Caprese, känns som jag varit där i en evighet verkligen dags att försöka hitta något annat snart annars kommer jag väll stanna där tills jag blir för gammal och det har jag inge  lust med men jag bakade ialla chockladrutor för att fira, har ingen aning om hur dom smakar men ska ta med några til jobbet, får se bara om jag känneer för att bjuda på dom eller inte.

Dags att göra alla saker nu så att jag hinner för ska jag gå hemifrån om mindre än en halvtimma måste jag verkligen öka.

Jobbet suger . .

Fy fan va segt det var idag på jobbet, hade knappt något att göra alls om vi var lika trötta idag som igår så funderade flera gånger på att stänga men fick inte tag i chefen så kunde inte fråga sen hade vi en bokning vid sex också så det hade inte sett så bra ut om vi stägt tidigt. jag satt nästan och räknade minterna där ett tag för jag hade ingen som helst lust att vara kvar men fick snällt jobba till fyra. Kan inte riktigt beskriva känslan då hon kom och löste av mejj men helt underbart och det var inte många minuter jag var kvar där i onödan. Lyckades även få ihop en rätt så bra dricks, det trodde jag inte alls i början för då var det inga som lämnade något alls.

Åkte hem till Ahmet efter jobbet för vi skulle prata, blev väll inte så mycke prat som vanligt och vi fick ju inte disskuterat det där viktiga men får helt enkelt ta det när det kommer, vet med all säkerhet att jag kommer bli helt förkrossad även om jag försökt förbereda mejj för det i snart ett år men det som sker det sker.

Har stått i duschen nu i evigheter och försökt dränka mejj, eller njae fel uttryck men kändes nästan så när jag stog där under vattnet i ungefär en halvtimma, underbart att kunna duscha så länge lite synd bara att vattnet har sitt egna liv och får för sejj att bli kallt lite då och då men som tur är så kommer det varma tillbaka strax efter.

Undra när blondie tänkt ringa mejj har en hel låda vin här hemma som är hennes eftersom vi bestämde för ett tag sen att vi skulle festa idag och igår var det fortfarande planen men nu et jag inet vad hon håller på med, måste veta vart vi ska vara om ja ska ta bussen eller inte för det tar ju ett tag att åka iväg härifrån och så vet jag inte hur bussarna går dit heller. Blir nog att ringa henne nu och se om hon är uppdaterad eller inte.

Låååång dag . .

Gud vilken lång och seg dag det varit idag, hade faktiskt en del att göra speciellt i början för då hade vi nästa fullt sen blev det lite lugnare och var halvlugnt resten av dagen men vi hade lätt kunnat öppna tidigare än vi gjorde och stängt mycke senare men eftersom ingen av oss hade någon lust att jobba mer stängde vi jättetidigt. Chefen blev inte så glad över det eftersom vi kunde fått in mer pengar men vi hade varken ork eller lust så det fick helt enkelt bli så. Efter jobbet blev det en sväng till Targaz (efter mycke velande) med Ricard för ett glas vin så det blev massa prat om jobbet och lite om Usa trevligt trevligt inte ofta det händer att jag går ut med folk från jobbet efter jobbet. Speciellt inte eftersom jag brukar sluta rätt sent. Efter en timma där blev det hemresa och hemma blev det fortsättning med öl för min del för att jag hade super tråkigt, vilket jag fortfarande har. Så borde gå och nana om en liten stund får se om det blir så, måste nästan bli så eftersom jag ska jobba lunch imon får se bara om jag kan sova eller inte för mina grannar verkar ha fått anfall. Dom låter hur mycke som helst alla dagar och bara dom pratar låter det hur mycke som helst in till mejj, väldigt irriterande får börja sova med öronproppar snart om dom ska fortsätta.

Långfredag . .

Långfredag och lång dag på jobbet, tror jag ialla fall beror ju helt på om det kommer något folk eller inte. Jag får känslan av att dom flesta håller sejj hemma idag men så tror jag om alla storhelger och det brukar visa sejj aatt jag har fel så vi får se idag och imorgon. Har egentligen ingen lust alls att åka till jobbet vill hellre stanna hemma, gå och lägga mejj igen eller nått men det går ju inte riktigt utan jag måste snällt åka och jobba. Undra när jag kommer iväg bara, just nu känns det inte så lovande att jag ska komma iväg i tid till jobbet men behöver inte vara där förrän tolv egentligen fast jag åker alltid tidigare så det är väll snart dags att slänga på sej kläder, blåsa håret och springa till vagnen.

RSS 2.0