. . .

Och jag trodde att jag skulle må bättre idag, men icke huvudet känns fortfarande som det ska explodera är helt svimfärdig och mår allmänt dåligt. Inte alls roligt att jobba när man inte känner sejj bra alls men det är ingen direkt fara när det är mycke att göra, värre när det är lugnt för då känner man av hur dåligt man mår.

Har inte gjort så mycke idag mer än varit och hjälpt till på jobbet en stund sen blivit skickad till hemsköp för att sedan få låna bilen och åka hem så nu står den här ute på parkeringen, måste snart lägga på pengar också eftersom vi bara har gratis parkering en timma här.

Dags att dricka soppa nu och se om jag mår bättre efter det.

Det tar aldrig slut . .

Huvudvärken har inte gett med sejj än utan det gör så otroligt ont att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, dessutom kände jag av träningsvärk från bowlingen idag riktigt illa det där, och ont i nacken av att ha sovti fel. Suck ingenting känns bra nu.
Som jag misstänkte innan blev det massor att göra på jobbet så jag sprang runt som en galning och hade knappt nån koll, på nått allts, en stund när det nästan var helt tomt kände jag att jag höll på att ramla ihop såg ingenting och det kändes som jag bara föll framåt så fick rycka tag i det första jag hittade och sedan försöka ta mejj in till köket för att äta lite bröd. Efter det blev det lite bättre ialla fall som tur var hade inte varit roligt om jag hade svimat när jag jobbade. Sen ska jag jobba på den andra restaurangen på måndag också bara för att Ahmet börjar sin praktik så då behöver dom någon som hjälper till, får väll se hur det kommer gå får hoppas på det bästa men förhoppningsvis är det inte så annorlunda mot Caprese, så måndag blir heldag.

Dags att nana nu så jag orkar upp och jobba imon kommer bli massor då också så vi behöver nog verkligen vara två och jag tror inte hon blir speciellt glad på mejj om jag inte dyker upp.

Trött, hängig, ont . .

Usch känner mejj inte alls bra idag, började igår med världens huvudvärk kändes som om huvudet skulle explodera och det har ju inte blivit bättre idag. Sov jättedåligt inatt vaknade flera gånger, nästan en gång i timman och jag vet inte alls varför. Sen imorse kom huvudvärken tillbaka och jag kände mejj hur seg som helst. Försökte sova en stund här hemma men kunde inte slappna av ordentligt. Kanske för att tankarna vandrade iväg mot städningen som jag borde gjort, suck inget kul alls. Så det har inte blivit städat alls här och det hade jag verkligen behövt för det ser hemskt ut, kom ialla fall så långt att jag bakade en ananaspaj som säkerligen kommer bli helt misslyckad bara för att jag inte har någon riktig pajform, får väll se den har ialla fall varit inne i ugnen dubbelt så länge som den skulle vara.

Nee inte alls min dag idag och det kommer väll inte bli bättre på jobbet heller för eftersom lönen har kommit så är det många fler som går och äter så jag kommer säkerligen ha en full restaurang. Kommer vara helt slut när jag kommer hem, skulle säkerligen behöva ett par dagar ledigt för att vila ut eftersom jag troligen håller på att bli sjuk, men det går inte för jobbar jag inte får jag inte ihop dom pengarna jag behöver för att klara mejj.

Dags att börja göra mejj iordning nu ialla fall annars kommer jag komma sent till jobbet också och det vet jag inte riktigt om jag har någon lust med.

Halvbra . .

Tvätten är klar och disken är klar så nu har jag i princip bara städning kvar men det hinner jag inte med innan jag ska till jobbet så det får bli imorgon om jag orkar, måste försöka ta tag i min lägenhet nu igen den som va så fin för bara några veckor sen har gått o blivit, usch så hemsk. Får försöka sköta allt det bättre, va ju bra ett tag men sedan gick det som vanligt nerför.
Ananaspaj får det bli imorgon också orkade inte gå ner till affären så får ta det antingen efter jobbet eller imon på förmiddagen.

Snön vräker fortfarande ner känns som det aldrig kommer ta slut men ska inte klaga tycker att det är underbart med snö, hade vart en annan femma om jag fortfarande bott i edet och tog bilen till jobbet varje dag då hade jag hatat snön men nu när det går spårvagnar är det ingen fara =)

Nee dags att göra iordning mejj för att åka till jobbet så att jag kan få i mejj lite mat innan jag börjar jobba.

Ananaspaj och tvätt . .

Vaknade upp imorse och var otroligt sugen på ananaspaj så nu när jag suttit och letat recept kom jag fram till att jag måste vandra ner till våran till affär och se om dom har creme fraiche för det är det enda som saknas. Får se om jag kommer gå ner dit eller inte känner mejj riktigt seg men börjar bli väldigt hungrig nu. måste även springa ner till tvättstugan snart igen för andra omgången av tvätt är snart klar och då är det dags för det sista. Segt verkligen att behvöa springa över gården varjegång men vad gör man inte för rena kläder.
Sen så har det börjat snöa igen, så typiskt vi kommer aldrig bli av med snön nu när den väl kommit utan den kommer väll stanna hela året.

Blev förbannad idag igen när jag kollade mitt konto med tanke på att det är den 25:e idag så borde det finnas pengar där men nej då som vanligt finns det ingenting där och alla räkningarna ska betalas idag, suck blir så arg på chefen för att han inte gör som han säger. Frågade i måndags och då sa han att han skulle sätta in dom men icke, som tur är så har jag väldigt snälla farföräldrar som sa att dom kunde betala sålänge.

Dags att springa ner till tvättstugan igen och göra lite nytta.

Bowling . .

Usch allting bara känns upp och ner och bakvänt just nu, min hjärna har fått för sejj massa dumma saker nu som den inte borde få bara för att jag vill så mycke och så tror ja att det kanske kan hända och när det inte alls blir så utan tvärtemot känns allt bara skit. Skärpning nu får försöka lära mejj att allt inte går min väg hela tiden (väldigt sällan faktiskt) men att det någongång kommer bli min tur också. Får försöka ta och glömma saker och ting nu men får se hur det kommer gå för jag har hakat upp mejj på småsaker som kunde varit hur bra som helst.

För att komma till det som jag egentligen skulle skriva om innan jag hinner tappa bort mejj själv i alla tankar så att allt blir helt obegripligt.
Var iväg och bowlade idag med Emmy och co och jag visste redan innan att jag skulle komma sist så hade inga höga förväntningar på det, kämpade bara för att inte skämma ut mejj och tappa klotet bakom mejj som jag gjort ett antal gånger innan när jag bowlat, man känner sejj inte speciellt duktig efter det. Men jag klarade mejj denna gången, fick massa små sträck i mina serier inte riktigt sånna sträck som man vill ha men jag lyckades faktiskt få dom andra två gånger också och ett kryss en gång. Vet faktiskt vad termerna heter men orkar inte skriva ut dom just nu lättare att förklara med sträcken. Emmy vann ialla fall med nästan dubbelt så många poäng som mejj så det var verkligen hennes dag. Jag får nog ta och öva någon dag så jag är bättre nästa gång, synd man borde haft en bowlingbana hemma så man kunde bli riktigt bra.

Dags att nana nu kan inte sitta uppe hela natten och harvarit jättetrött hela dan, måste även orka upp och tvätta imon, va påväg att skriva städa men det måste jag också göra så får se vad jag hinner med.

Seg måndag . .

Otroligt seg dag, satt bara i soffan nästan hela förmiddagen och orkade inte röra mejj tills jag hoppade in i duschen för att hinna iväg till jobbet och upptäckte att det snöade ännu mera ute, mindre trevligt att upptäcka strax innan man ska iväg. Skyndade ialla fall att göra iordning mejj för att gå ner till vagnen som bara va lite försenad idag så jag hann ju till jobbet men visste att jag hade hunnit dit även om den varit senare.

Väl på jobbet hände det inte speciellt mycke alls vi hade otroligt lite folk där men det var som en vanlig måndag, kommer nästan aldrig folk som ska äta på måndagar hoppas det blir bättre väder snart så vi får fler matgäster. Sen kom Ahmet och Serkan dit när vi höll på att stänga så jag fick skjuts hem, underbart när man får åka bil istället för att stå och vänta på spårvagnen och sedan gå upp.

Får se vad som händer imorgon efter jobbet, slutar vid fyra och efter det är jag helt fri men har inget planerat än, lite tråkigt för då kommer det sluta med att jag antingen sitter kvar på jobbet i flera timmar eller åker hem och gör ingenting, får försöka hitta på något istället.

Fredag - Lördag - Söndag - Måndag . .

Suck helgen är redan slut, den gick fort denna gången säkerligen bara för att jag var ledig två dagar av tre då brukar det alltid gå snabbare. I fredags på jobbet var det knappt något alls att göra pga all snö så vi stängde tidigare då också rätt skönt att vara hemma strax efter tio när jag i vanliga fall inte brukar vara hemma förrän tidigast elva.
I lördags var det rätt stressigt satte klockan på halv tidigt för att jag var tvungen att göra iordning mejj innan jag åkte hemifrån och hade ca två timmar på mejj. Hann konstigt nog med allt jag skulle göra på den tiden och hann även till systemet innan dom stängde även om det var krångel med spårvagnarna och alla gick i slowmotion. Sen blev det att hänga på restaurangen i nästan tre timmar eftersom jag inte skulle iväg förrän strax efter sex, blev en hel del disskutioner om schemat eftersom alla vill jobba mycke och vi har en som egentligen ska jobba extra men har fått jobba rätt mycke nu så hon tror att hon är som en ordinarie lite jobbigt, måste försöka prata med henne någon dag nu så att hon förstår. Vilket inte kommer bli världens roligaste för hon är en sån bestämd person en sån som jag brukar ge vika för när dom säger något och jag ska försöka stå emot allt nu, får se hur det går får väll försöka få någon annan att prata med henne om jag inte kan.
För att fortsätta med det som lördagen egentligen skulle handla om, ringde syrran strax efter fem för att be henne kolla vilken buss som gick dit jag skulle och vilken tid den gick eftersom jag inte hade någon aning alls. Hon hittade en buss som skulle gå från centralen kvart i sex så att jag var framme strax innan och strax efter jag pratat med henne ringde Izz och sa att hon skulle bli lite sen och frågade om vi inte kunde gå dit tillsammans. Gick ialla fall till min buss som skulle gå från kungsport tio minuter innan den gick från centralen, stressade hela vägen ner eftersom jag redan var sen vilket jag inte alls hade behövt göra för väl där fick jag vänta i nästan en kvart innan bussen väl kände för att komma. Så det slutade med att jag kom dit senare än jag skulle occh bara lite tidigare än Izz, stog och väntade på henne en liten stund och höll verkligen på att frysa ihjäl, när hon väl kom visste vi inte hur man körde in på parkeringen så efter ett varv runt mc donalds hittade vi tillslut och hon lyckades köra fast på infarten, efter att hon försökt komma loss en stund bytte vi och jag fick loss bilen sen blev det sladdande in på parkeringen. Älskar verkligen att köra bil i detta vädret fast det blir ju inte så ofta jag gör det eftersom min bil är helt insnöad.
Vi gick ialla fall in i bowlinghallen, kämpade med att byta skor och även byxor för min del så det tog väll en kvart innan vi äntligen kom in, väl där fanns det ju inte speciellt många jag kände men desto fler som Iza kände så det blev massa tjötande för hennes del och mestadels tyst från min sida. Hade velat lite innan om jag skulle dricka eller inte, visste det fortfarandee inte när jag var där men efter en del funderande och att vi varit där i nästan en timma blev det en drink. Inte speciellt god för den var alldeles för söt men efetrsom jag knappt hade några pengar och den var den billigaste dom hade så blev det två till efteråt men sedan klarade jag inte av fler.
Sen började dom spela, är ju inte riktigt sån musik som jag är van  id eftersom jag nästan aldrig lyssnar på band som spelar covers men riktigt roligt att gå på spelning igen saknar det och jag hoppas verkligen det blir fler spelningar för min del snart, spelar ingen roll vad det är för band bara det är en spelning. Efter första band blev det en liten paus innan andra skulle börja och det blev superkö i baren, snacka om att dom bartenderna var dåliga vi stog nog i minst tjugo minuter och väntade på att få beställa innan dom kom till oss för dom tog bara andra sidan först och tittade inte ens åt vårt håll, först var dom bara två bartender och sen fyra utan att vi fick någon hjälp snacka om dålig servis.
Så började band nr två alltså dom vi kom dit för och dom var bättre än jag trodde men jag vet faktiskt inte vad jag hade för förväntningar egentligen, fast det tog aldrig slut dom bara fortsatte och fortsatte hela tidden så tillslut fick vi nog av att stå så vi gick och satte oss och vårat bord blev snabbt fullt. Och jag har fortfarande inte nån aning alls om vilka som var där för det var så otroligt många människor och massa namn att flrsöka hålla reda på att jag gav upp tillslut.

Innan vi skulle gå blev det massa messande för min del och en del velande men det slutade med att jag åkte med Izz och Adde till stan, dom släppte av mejj vid heden och jag ringde Ahmet eftersom han var ute gorde ett försök att komma in på Hard rock men tydligen tyckte dom jag var för liten, sen hade jag fel skor på mejj också eftersom jag inte hade någon lust att byta utomhus så det gjorde nog också sitt. Slutade med att jag blev irriterad och besämde mejj för att gå till Diamond istället och utanför där kom det massa killar som började tjöta med mejj coh tyckte jag skulle vara glad istället för arg, funkade inte så bra så dom gick tillslut och precis innan jag ska gå in kommer Ahmet springandes och säger att vi ska åka hem istället. Sagt och gjort gick ner till brunnsparken och satte oss på vagen som fick problem med dörrarna, satt där i evigheter tills det tillslut kommer en annan vagn på andra sidan och alla från våran vagn rusar till den. Var hemma vid två ungefär och jag var hur trött som helst gick och la mejj strax efter men kunde inte somna, hjälpte inte heller att han började snarka direkt efter han gått o lagt sejj. Är inte van vid det längre eftersom jag nästan aldrig sover där längre och precis innan jag kände att jag verkligen hade kunant somna får jag sms. Hade telefonen i väskan och kunde inte lista ut vem det var som skickade så var tvungen att springa coh kolla och det var ett förlåt sms, sen blev det massa mess efter det tror att jag skickade det sista vid 05:37 innan jag äntligen kunde sova och vaknade av att han låg och vände och vred på sejj en stund innan han började städa. Suck som vanligt massa städning och det tog nog ialla fall en timma innan jag gick upp ur sängen och vi var tvugna att gå ner till bilen för att åka och handla. Vilket inte gick speciellt bra, bilen satt fast så efter att vi lånat en skyffel först och han skottat lite runt gock det inte heller, stog nog ute i nästan två timmar innan vi kom loss och då hade vi haft massor som försökt hjälpa till, tillslut kom pappa dit och fick ut bilen. Blev en vända hem till mejj för att hämta datorn sen till affären, efter det till restaurangen för att åka, vidare till nästa restaurang för att skriva ut vilket inte gick för det fanns ingen färg, iväg med bilen till claes ohlson och köpa patron, tilbaka till restaurangen och skriva ut för att sedan äntligen få komma hem. Satt i soffan hela kvällen orkade inte röra mejj och gick tillslut och la mejj vid elva men lyckades inte somna förrän tolv.

Idag har jag inte gort speciellt mycke, hittade hockey på tvn så har hängt framför den, får ta och hoppa in i duschen snart innan jag ska iväg till jobbet. Undra om det blir lugnt idag eller om det blir mycke? Får hoppas att det flyter på så att tiden går snabbare.

Blev massa text idag och tror inte någon orkar läsa allt men skönt att skriva av sejj lite.

Fredag . .

Sov riktigt långe idag, längre än ja brukar göra så är lite piggare idag ialla fall. Ska ringa min kusin snart också och höra om han kan möta mejj inne i stan så vi kan vandra till tatueraren och lämna depositionen. Sen ringe Ahmet nyss och frågade om vi skulle ses i stan vilket vi ska göra så fort jag packat ihop mejj och åkt in. Har blivit en sån period igen när jag knappt är hemma utan bara är ute på vift hela tiden.

Måste köpa nya gardiner också har äntligen fått upp mina svarta nu som är superlånga men det har blivit lite för mörkt här inne nu så ska köpa vita att sätta bakom, får se om det blir bra eller inte. Sen funderar jag på att måla ena väggen i vardagasrummet för att få lite förändring men jag vet inte vilken färg än. Kanske kan få ordning på den här lägenheten snart, vem vet.

Nee dags att slänga på mejj kläder nu och röra mejj in mot stan.

Mycke gjort på kort tid . .

Har haft en busy vecka jobbat lunch tisdag och onsdag som vanligt så jag gick upp tidigt, lite tidigare i tisdags än jag brukar för jag fått nycklarna att låsa upp men tydligen litade dom inte riktigt på mejj för Eyup var där innan och hade redan öppnat. Sen på eftermiddagen kom Emmy förbi väldigt kul att träffa henne igen för det var längesen vi sågs så tror inte vi träffats ordentligt sen vi jobbade tillsammans. Så det blev en sväng runt på stan i massa småaffärer, vi skulle gått till frisören så hon kunde fixat håret men dom hade stängt så det får bli någon annan dag, hon kasnke gåt dit själv man vet aldrig.

Igår kom mamma på kvällen bara för syrran skulle på möte på skandinavium så det blev att stressbaka muffins, stog en stund och försökte komma på vad som går snabbast att baka och kom fram till att det var muffin, dom blev riktigt goda för att bli klara på en kvart så ett riktigt snabb bak. Så satt vi här och tjötade i några timmar innan dom skulle åka hem igen, trevligt med besök som man inte brukar ha.

Idag träffade jag min kusin också, skulle iväg till tatueraren för han skulle fyllt i sin tatuering men tydligen hade han gjort det igår så det blev att hn bokade ny tid, redan om två veckor och jag bokade tid till mejj också om tre veckor så jag börjar bli lite nervös redan nu men det ska nog gåå bra ska försöka få någon att gå med mejj dit om Kristian inte kan så kan jag alltid höra medd Emma :) För jag känner mejj själv kommer vara hypernervös innan så skulle behöva ha med någon som gjort det innan och är lugn. Men som sagt ett tag kvar tills jag ska göra den.

Dags att nana nu så jag orkar upp imorgon igen.

Alla hjärtan dag och lite till . .

Usch och fy har varit jättesjuk hela förra veckan kändes som jag aldrig skulle bli frisk och jag är inte helt frisk nu heller men bättre ialla fall. Har hållt igång och jobbat hela veckan ändå och det har gått rätt så bra har varit lite segare än vanligt och chefen skällde på mejj en dag men annars har det gått så nu är det bara fem dagar kvar utav mina tolv dagar i rad. Ska bli skönt att få lite ledigt men har vant mejj vid att jobba massor nu så det kommer nog kännas lite konstigt.

Alla hjärtans dag igår och den firade jag till största delen på jobbet och det var riktigt roligt att jobba för vi hade mer att göra än vi brukar ha på söndagar och nästan alla som kom kom dit i par, inte så konstigt kanske sen blev dricksen otroligt bra också. Efter jobbet satt jag och Aycan kvar och åt och lite senare kom Ahmet dit för det var dags för bio. Han hade varit och kollat på match innan och visste inte om han skulle hinna eller inte men det gjorde han så vi vandrade dit. Ställde oss i jättekön, kändes nästan som halva göteborg skulle gå på bio samtidigt men vi lyckades tillslut komma fram och köpa biljetter till Wolfman. Hamnade i och för sej på första raden såå inte världens bästa platser och filmen var väll inte superbra heller men det är ändå den saken att vi gjorde något som räknas. Så jag hade en riktigt mysig dag.

Får se vad som händer denna veckan mer än jobb, ska ialla fall försöka uppdatera lite bättre här än jag gjorde senaste veckan =)

Kortis . .

Nu är det snart ett dygn sen jag åkte hemifrån för att åka upp hit men det känns nästan som jag är kvar hemma för vi gör inget speciellt alls. Igår satt vi bara hemma höll på och velade ett tag med vad vi skulle äta och tillslut blev det ica och maten blev rätt så lyckad för att vara misslyckad.
Idag har vi inte gjort så mycke än, ätit frukost men det är väll det enda få se vad vi gör senare om vi går in till stan och kollar eller om vi stannar här i lägenheten. Ska nog ialla fall ut ikväll om vi hittar nått bra ställe att gå till.

Stress . .

Okay nu börjar jag bli väldigt stressad men orkar inte göra något åt det. Måste verkligen börja packa för att pappa kommer hit om ungefär en timma och hämtar mejj eftersom sj inte gör som dom ska så har jag fortfarande inte fått mitt bokningsnr så det blir att springa dit innan och hoppas på att dom ger det till mejj annars ska jag kräva mina pengar tillbaka för så får dom inte göra, men syster sa att man bara behöver gå dit och säga sitt telefonnr så får man det, hoppas verkligen hon har rätt. Vet inte alls vad jag ska ha med mejj, kommer sluta med att jag packar alldeles för mycke grejer som vanligt så kommer jag undra vad jag ska ha alla saker till när jag kommer upp. Men ska förhoppningsvis klara av att få ner lagom med saker. Måste hitta något att sysslesätta mejj med på bussen också, fyra timmar att göra ingenting på usch ingen höjdare bättre att åka på natten i så fall för då kan man ialla fall sova på bussarna men får se om jag kanske kan få datorn att leva en liten stund ialla fall inte så troligt med tanke på att den tar ungefär 20 min att starta sen är batteritiden inte världens bästa just nu men eftersom jag sitter med laddaren i är det nog inte så konstigt. Vet inte riktigt hur man gör för att få över filmer till mobilen heller har inte orkat leta efter det men ska nog kolla det senare om jag hinner. Nu är det ialla fall dags att börja packa så att jag blir klar någongång ska ju helst av allt ha lite ordning här hemma också innan jag åker men får se hur det blir med den saken.

Arg . .

Arg på sj nu först för att sidan inte fungerade och sen när den väl gör det och jag får bokat biljetter så får sidan anfall direkt efter ja betalat så nu har jag inget bokningsnr. Har ingen aning om hur jag ska göra nu, måste gå in på sj imorgon innan jag ska åka och säga att jag köpt biljetten men inte fått nått nr. Krångligt, verkar inte alls som det är meningen att jag ska åka upp denna helgen men jag vill, behöver komma bort härifrån ialla fall ett litet tag. Ska bli skönt att slippa jobbet också även om det gick riktigt bra idag lyckades få ihop en hel del med dricks men inte så konstigt kanske när vi hade rätt så stora sällskap där. Dessutom var två av dom amerikaner och dom lämnar oftast väldigt bra med dricks.

Nee nu måste jag antingen hoppa in i duschen eller gå och lägga mejj om jag ska orka upp imorgon, har inte packat än heller så kommer ha fullt upp men får skylla mejj själv när jag är ute i sista sekunden som vanligt.


Sticky . .

Gårdagen  var lite knepig, började med rätt så mycke på jobbet och när klockan blev halv tre var jag supertrött som vanligt med tanke på att det var onsdag och jag alltid blir det vid den tiden men det gick rätt så bra ändå. Sen fick jag stanna på jobbet i en timma och vänta på att Tommy skulle komma och lämna biljetterna till Sticky var riktigt segt att stå där och vänta nr jag visste att jag var tvungen att åka hem tidigt för att göra iordning mejj, men jag hann. Var hemma runt halv sex men hade ingen aning alls om vad jag skulle ha på mejj eller hur jag skulle se ut så det blev att dra fram allt smink, sitta och stirra på det i några minuter innan jag bestämde mejj och det blev väll rätt så bra ialla fall. Inte helt nöjd men jag hade ingen ork alls att göra om det så det fick bli som det blev. Sen var det dags för håret och det lättaste var att platta det, vilket jag inte gjort på evigheter så det blev lite skillnad fast kläderna var det stora problemet hade ingen aning alls om vad jag skulle ha, dprang runt i lägenheten och letade efter allt möjligt som jag tillslut hittade. men jag är inte supernöjd med något alls och sen var jag också hade tänkt vara inne i stan vid halv åtta som senaste men det var inte förrän då jag åkte hemifrån så jag var lite halvstressad. men det var ingen fara för ingen av dom jag skulle möta var påväg utan alla kom senare, sprang in på jobbet en sväng innan jag gick upp till sticky. Kände mejj lite lagom lost när jag var där med tanke på att jag alltid alltid är med min kusin där men inte denna gången för nu var det inte han som skulle spela och han hade inte tid att komma, väldigt synd tycker jag men så blir det ibland. Hade ialla fall lite sällskap från jobbet och såg en del som jag ialla fall visste vilka dom var men inte så att man kan springa fram och tjöta.
Det var riktigt bra även om musiken inte riktigt är min stil, verkligen inte något jag i vanliga fall lyssnar på men det är bra att göra nått annorlunda ibland. Jag lyckades hålla mejj rätt lugn igår drack bara två drinkar och en öl på fyra timmar sen blev det vatten istället, stor del är för att sist jag var där på sån spelning lyckades jag bli utskickad sen hade jag inte ätit något alls på hela dagen så jag visste redan innan att det inte skulle behövas speciellt mycke för att jag skulle försvinna iväg. Plus att jag ska jobba idag och det är inte speciellt bra att dricka för mycke dagen innan man ska upp och jobba.

Usch nu måste jag snart börja packa med för att slippa stressa ihjäl imorgon eftersom jag tänkt åka upp rätt så tidigt, får ta och boka tåg eller buss nu snart men när jag kollade sista minuten nu så fanns det inte så får gå in och kolla senare istället. Sen kommer pappa om en halvtimma för att vi ska köra iväg min bil så det kan tina och ladda upp för nu ser det ut som en igloo.

Får se om jag orkar göra lite nytta nu =)

2/2 -10

Mitt liv känns som en berg och dal bana allt går upp och ner hela tiden eller rättare sagt fram och tillbaka utan att jag egentligen vet varför. Händer massa saker som jag inte alls förväntar mejj och jag blir lika förvänad varje gång,

Fick min lön idag lite väl sent men nu har jag både fått shoppat och betalat mina räknigar vilket känns väldigt bra. Får se bara när jag får nästa lön måste ialla fall få den rätt så mycke i tid eftersom det är en väldigt kort månad men den chansen är väll inte så stor. Fick beställt klippstid också men jag har egentligen ingen lust alls att klippa mejjf ör det känns som om halva håret komme försvinna och det har jag ingen lust med alls.

Det känns som hela denna veckan blir konstigare och konstogaree hela tiden, igår såg jag mer fram emot imorgon än jag gör idag men det kan ju bero på att det hände en hel del saker igår som jag inte alls var bered på som på något sätt lyckades dra upp allt det gamla men ändå få ett litet slut på allting. Fast fortfarande den där önskan om att det kunde bli som det var förr, men jag vet ändå att det aldrig kommer bli så igen inte utan massa jobb och ingen har tid med det jobbet som krävs så det är troligen bättre att ha det som det är nu. Även om det var bättre förr.

Ursäkta rörigheten i allting men det är inte så lätt att skriva ner saker och ting i rätt ordning när man tänker alldeles för mycke samtidigt på saker som har hänr och sånt som skulle kunna hända. Saker som kan förändra allting men också få en att förstå.

Nog svamlat just nu annars kommer det bli väldigt mycke text som egentligen bara handlar om en och samma sak hela tiden men ur olika vinklar och flera olika varianter av det.
Får se om jag skriver mer senare kanske och förhoppningsvis om något annat då, något som inte får mejj att tänka lika mycke så att allt blir rörigt, ska nog titta ut genom fönstret om en stund igen och se hur mycke snökaos det är här i stan =)

Snow . .

Jag kom på nu vad jag skulle skrivit om förut som jag helt glömde bort för det kom massa annat emellan. Tittade precis ut genom fönstret igen och det snöar fortfarande och det har hållt på hela dan, verkar inte heller som det kommer sluta inom den närmsta tiden. Så imorgon vaknar jag väll upp till ett riktigt vinterlandskap, hoppas jag ialla fall för ska det vara snö så ska det vara snö och ingen is eller slask. Fast man vet ju aldrig vädret gör oftast inte som jag vill att det ska göra. Men det finns vissa problem med att det kommer massa snö hela tidne, har inga riktigt vinterskor utan jag får antingen gå i platta eller klackar, konstigt nog är klackarna nog bäst men det kan man inte gå runt i hela tiden är verkligen inte kul om man skulle råka ramla för då kan så mycke gå fel. Men blir det massa snö så är dom platta för låga och kommer bli hur blöta som helst. Stort problem får se hur jag löser det imon men förhoppningsvis ska dom nog hinna ploga innan jag rör mejj utanför dörren har inte tänkt åka in till stan alldeles för tidigt.
Får se om det kan bli en dejt med Izz imorgon också eller om det blir som vanligt att något annat dyker upp för nån av oss så att det inte blir av.
Dags för mejj att gå och lägga mejj nu tror jag kan inte sitta uppe hela natten och sova måste man ju göra ska bara in på banken först och jag hoppas verkligen att det står att min lön kommer in annars blir det väldigt svårt för mejj att göra alla dom sakerna jag tänkt göra både i vekan och i helgen. Fast det ska förhoppninsvis gå att lösa på nått annat sätt i så fall.

RSS 2.0