Hemma igen . .

Då vart man hemma i lägenheten igen, kom i och för sej hem igår men sak samma jag är här iallafall och förskyldningen är mycke bättre har bara  den dumma hostan kvar och lite snuvig men det försvinner förhoppningssvis snart det också.

Skruttis har varit riktigt duktig nu och somna rätt så snabbt båda dagarna vilket inte brukar ske när man flyttar honom får se hur det går i fortsättningen.

Var tvungen att åka iväg och storhandla idag också och som tur var så behövde syrran också det så vi tog deras bil iväg med tanke på att den är dubbelt så stor som min och lämnade barnvagnen hemma. Tur var väll det för det blev riktigt mycke grejer men med tanke på att jag hade helt tomt här hemma så behövdes det fyllas på.

Imorgon blir det förhoppningsvis en tripp in till stan, måste försöka hitta något att ha på mej på lördag hoppas bara att jag lyckas få med mej någon annars är det risk att jag inte kommer iväg och då kommer jag ha ännu mera panik över allt på lördag. Det räcker med att jag är stressad redan nu med tanke på att det var ett tag sen jag va ute sist men det ska nog gå bra =)

Strax dags att nana nu så jag orkar med morgondagen.

Dagis . .

Å så det här krånglet med dagis plats usch och fy det är ju inget lätt det heller. Skulle äntligen försöka ta tag i det och gå in på komunens hemsida för att söka men då kommer ju nästa problem att veta vilket datum jag vill börja skola in honom, usch och fy jag har egentligen inget som helst lust att sätta honom på dagis, hade mycke hellre gått hemma med honom ett bra tag till men med tanke på att dagarna bara räcker nu året ut så är jag nog så illa tvungen.

Att börja jobba vet jag inte heller om jag är så pepp på, ska se om jag kan komma in på en utbildning nu i höst men då krävs det att jag hittar någon som tar honom dom dagarna jag har skola, ska förhoppningsvis inte bli några problem då han har hur många släktingar som helst som är helförälskade i honom.

Men för att återgå till dagisen, hur sjutton vet man vilka som är bra och vilka som har vilket inlärning/utlärning? (kommer inte på vad ordet heter som jag söker) sätt om han ska gå på ur & skur, montessori eller något annat. Suck det är verkligen inte lätt det här. Någon som har någon ide om vad som är bäst?? Ska ringa grannen sen när jag kommit hem och fråga om hon satt upp sin lille grabb på väntelistan än eller inte och om hon inte gjort det ifall vi kanske kan gå rutn och se hur det är på dom olika dagisen runtomkring.

Så mycke att tänka på hela tiden, hinner ju inte med men det ska nog lösa sej tillslut. Kommer stå som ett frågetecken ett tag framöver nu innan jag lyckas få någon klarhet i allt.

Bilder säger mer än ord . .


Jag upptäckte att jag har massa bilder som jag inte lagt ut än och om jag skulle lägga upp alla nu blir det massor så här kommer några iallafall och förhoppningsvis kommer jag ihåg att släänga upp fler om några dagar =)

































Underbar <3


Färdig jobbat men sjuk . .

Då hade man jobbat färdigt för denna gången då och vad händer, jodå jag lyckades allt smittas att min mors förskyldning. Ingen höjdare alls och att köra inatt var inte speciellt kul fick stanna vid varannan brevlåda och snyta mej så tisddagar som normalt går väldigt ort tog otroligt lång tid idag.

Jag hoppas verkligen natt den här skiten går över snabbt, ska göra allt för att kurera mej för på lördag ska jag vara frisk då häder det nämligen roliga grejer som jag inte tänkt missa, får se vart vi hamnar bara men vi ska nog lyckas komma överens och bussar går det ju alltid även om det kostar multum.

Stackars lillskvätt har också åkt på förskyldningen är röd runt ögonen och har fått den hemska hostan om den blir värre på honom får vi springa iväg till läkaren och se vad dom säger men det ska nog inte vara någon fara det är ju sånt som kommer och går hela tiden.

Dags att sätta på mera te och försöka bestämma mej om jag ska åka hem idag eller imorgon för åker jag idag är det ju kanske dags att börja packa väskan snart.

Klätterapa

Det är snart dags att sätta upp grindar för trappan här uppe för min lilla klätterapa ha kommit på hur man gör för att gå upp där och har som längst gått halva trappan (under uppsyn) men sen att gå ner är inte alltid lika lätt. Försöker få honom att backa ner men det är inte lika roligt utan det är mycke skojjigare att ställa sej upp med hjälp av någon eller något och försöka ta stora steg ner (vilket självklart inte går).

Han har så otroligt bråttom med att lära sej alla nya saker hela tidne att man knappt hinner med, visst är det otroligt skönt att han kan krypa runt och hitta på saker själv men ibland hittar han på alldeles för mycke, det är knappt att jag minns när han bara låg stilla hela tiden och det var ändå inte så längesen men han är så intensiv hela tiden att man glömmerdom lugna stunderna.

Han har blivit svår att lägga nu igen och vill inte soman på kvällen, det är med att somna själv i sängen som han va så duktig på innan har han helt slutat med utan han ska somna sittandes i knät fast dom senaste dagarna har det inte fungerat heller men det kommer väll tillbaka igen, någongång.

Sena kvällar vakna nätter . .

Det har blivit en alldeles för sen kväll för mej igen och jag borde gått och lagt mej för minst en timma sne om jag ska orka hålla tempot uppe innat men det får gå som det gör. Lördagar är vanligtvis en av dom lättare nätterna om man nu inte skriver på alla som är ute och dricker men det ska nog ordna sej.

Skruttis var inte alls rolig nu ikväll somnade först efter vällingen men efter han legat i sängen en liten stund vaknade han och ville upp. Han fick komma upp tillslut och satt stilla an liten stund sen började han skruva sej så jag slängde ner honom igen, vilket inte funkade det heller men han var tyst där inne en bra stund tills jag gjorde misstaget att visa mej för då kom ett iltjut så dte var bara att ta upp honom igen och nu äntligen somnade han i mormorsknä så då är det dags för mej också att hoppa i säng.

Har haft planer på att slänga upp bilder nu i flera dagar men jag har inte rensat dom innan sp nu idag fick jag äntligen klart det så förhoppningsvis kommer det snart upp lite bilder, ska skicka in på framkallning också så jag har hemma med. Mys med massa bilder på lillskrutt över alla väggarna.

Det ljuva livet . .

Inatt kände jag att jag fick tillbaka lusten att göra massa roliga saker istället för att bara sitta hemma hela dagarna och kanske ta tag i mitt liv lite bättre, får se om det kasnke kan bli att skaffa sej ett gymkort lite senare också måste bara prata med lite folk först för jag skulle aldrig klara av att gå iväg till gymmet själv.

Men för att komma till skaen så var jag ju nere i Majorna i ondags och träffade tjejera, alltid lika mysigt att göra det och skruttisarna tycker ju helt klar om varandra, synd bara att ingen mer kryper än men det kommer väll så småningom :). Men vi satt och tjötade om allt och ingeting, pratade mat, dejtande och att gå ut någon dag och dricka vin, vilket hade varit otroligt härligt. Saknar det där "sociala" livet (det kommer ju verkligen från rätt person jag som inte är ett dugg socialt) men jag tror dom flesta förstår vad jag menar. Så förhoppningsvis blir det utgång nu någon helg framöver.

Sen det där med att dejta känns ju både lockande men ändå inte för då måste man ju vara mer social och det är så otroligt svårt, ska nog klara av det nångång men än sålänge klarar jag mej bra som det är, visst skulle dte vara härligt att ha någon att kolla på film och mysa med men va sjutton jag har ju min lilla prins som är hur go som helst och tar upp all min tid :).

Jag hoppas verkligen att den här känslan håller i sej och att jag orkar ta tag i allting för det skulle bli så mycke bättre då och en stor förändring skulle behöva göras. Sen måste jag verkligen försöka komma på vad jag vill jobba med senare om jag vill fortsätta med servering eller om jag ska leta efter någon annan utbildning, det där med att söka jobb hela tiden är ju inte super kul men vad har man för val liksom, pengar måste man få in på något sätt. Och att vara hemma mycke längre än till januari är nog tyvärr inget alternativ för det har jag inte råd med.

Dags att bli lite mer positiv och försöka njuta av saker och ting istället för att bara vara negativ och stel som en pinne ;)

Dags för natten . .

Jag ska snart gå och lägga mej för jag har kommit på att jag inte kan vara uppe hur länge som helst på kvällarna när jag jobbar natt och inte alltid kan sova så länge på förmiddagen. Inatt trodde jag faktiskt att jag skulle somna när jag gick runt så trött var jag men det gick bra och jag fick ut allt tillslut sen var det bara att åka hem och sova och lyckades faktiskt sova bättre än jag gjort alla andra dagar.

Blir väckt av att mamma kommer upp med världens mysigaste, gladaste, gosigaste och piggaste lilla skrutt som verkligen har ett brett leende på läpparna, hur underbart som helst så då var det bara att skutta upp ur sängen och försöka sysselsätta honom vilket inte alltid är så lätt för han är ett riktigt litet bustroll som hittar på massa saker. Det allra bästa som fnns är ju att rycka och slita i precis allting och det går verkligen inte att titta bort i några sekunder för då har han hunnit hitta på något som han vet att han inte får göra.

Det är en ny dag imorgon får se vad den har att bjuda på, ska ner till stan och träffa tjejerna iallfall undra om det kanske blir en sväng till slottskogen med skruttisarna, ja vi får väll se beror ju på hur vädret är också. Men som sagt imorgon är en ny dag med nya äventyr =)

RSS 2.0