Marmaris . .

Det har varit lite svart att hitta internet har med tanke pa att mitt tradlosa inte funkar utomlands. Men nu ar vi iallafall har och det ar verkligen helt underbart vill inte alls aka hem vill stanna har hela sommaren.

Suck kommer inte pa sa mycke att skriva nu blir vall mer nasta gang vi gar ner hit hoppas jag. Har ialla fall tagit massa bilder och fler lar det bli for jag har fortfarande en vecka kvar innan jag aker hem.

Varmt . .

Är helt slut nu och jag kan egentligen inte klaga på att jag sovit för lite för jag har sovit otroligt mycke dom senaste nätterna. Och det är ovanligt för att avra mejj speciellt när jag inte sover hemma, men troligen är det på grund av värmen här för det är otroligt varmt ute och vi vandrar runt hela dagarna. Skulle haft med mejj min stegräknare så jag kunde se hur mycke jag gått för det är som sagt en hel del och det blir ju inte lättare heller när allt går upp och ner, vi har värsta backen här som man måst gå uppför innan man kommer någonstans och den är verkligen inte snäll mot benen, måste helt enkelt försöka fortsätta gå när jag kommer hem så kan nog både kondotionen och vikten bli bättre. Men får se hur det blir när vi kommer till Marmaris om vi fortsätter gå lika mycke eller om det mest blir strand och bad. Hoppas ju självklart på det sista för ja vill ju sola och bada massor annars känns det bara konstigt.

Har ialla fall tagit massa kort som kommer hamna på facebook nån dag när jag orkar får helt enkelt se när det blir. Hade massor att skriva förut men glömde väll av det antar jag för det blev ju inte så mycke, får se om jag hittar internet där nere så jag kan uppdatera igen om jag inte gör det imorgon innan vi åker. Annars får det bli när vi kommer tillbaka hit igen =)

Äntligen här . .

Nu är vi äntligen framme efter massa krångel. Först tog det jättelång tid innan vi väl kom iväg sen blev det problem på flyget, så vi blev två timmar försenade, och gud va varmt det var att sitta på flygplanet så länge och segt hände verkligen ingenting vi bara satt där medans monsterna sprang fram och tillbaka. Själva flygresan var ju inte bättre heller för den var riktigt seg kändes som om det tog minst fem timmar istället för bara tre. Och här blev det ju inte bättre heller för en som är med tappade bort en väska så vi var fast på flygplatsen i över en timma. Men det är verkligen hur stort som helst här kändes som vi åkte igenom minst fyra göteborg innan vi kom hit. Får skriva mer någon annan dag istället kommer troligen ha igång datorn så ofta det går när jag inte är upptagen =)

En dag kvar . .

Tänk om mindre än ett dygn är jag i Turkiet, känns riktigt konstigt för det är ju inte varje dag som man åker utomlands. Sist var ju till Spanien och det är över ett år sen men då blev det att flyga själv så detta ska väll inte vara några problem speciellt inte när jag har massa andra med mejj troligen känner jag väll inte alla men några känner jag.

Tänk att detta bara var en dröm i vintras, något som vi började planera men som inte var säkert att det skulle bli av och nu åker vi äntligen imorgon. Kan ju lugnt säga att det inte har varit någon lätt väg fram tills nu för det har varit en hel del velande fram och tillbaka och massa hemligheter. Men allt tjatande från min sida har lönat sejj för tillslut fick jag fram all den fakta som jag ville ha och även om det var panik i helgen och allt skulle ställas in har det ordnat sejj nu så nu är allt bra igen.

Kommer ha med mejj min dator ner, helt underbart att ha den kommer känna mejj riktigt fri då, så får väll se vart jag kan hitta internet så jag kan uppdatera här, ska försöka uppdatera bättre detta året när jag är borta så det inte blir som när jag var i spanien och inte skrev något alls eller ens satt vid någon dator nu hoppas jag verkligen jag får tid med det, eller på ett sätt hoppas jag ju att jag inte får det för då betyder det att jag har roligt =)

Nee nu ska jag försöka pressa honom på mera information =)

Lördag . .

Har haft min syster på besök idag trevligt trevligt så nu har hon också fått se lägenheten men det är fortfarande många kvar som inte sett den än. Börjar trivas lite bättre här nu när jag spenderar mer och mer tid i den men har fortfarande ingen lust att sova här än får se när jag gör det.

Det var mindre trevligt att jobba idag eftersom jag klantigt nog gick ut igår och det var inte av någonn bra anledning heller utan bara för att jag var på dåligt humör men lyckades bli rätt så full på väldigt lite så en kompis fick ta hem mejj tillslut och väl hemma har jag ingen aning om vad som hände vet bara att han väckte mejj imorse och sa att klockan var tio i elva. Inte alls bra med tanke på att vi börjar jobba elva så det blev att springa upp och bli klar riktigt fort men jag upptäckte ju rätt så snabbt att jag inte var nykter än så jag gick verkligen runt i en dimma när jag jobbade ett under att inget blev fel men ibland har man tur =).

Nee nu blir det promenad ner till honom har nämligen ingenting här hemma så lika bra att jag är där istället.

Inflyttad och resan . .

Nu har jag äntligen fått flyttat hit dom flesta av mina grejer och det känns precis som vanligt att vara i denna lägenheten inte alls konstigt, fast jag har i och för sejj inte sovit här än för jag har ingen lust att sova här själv så får väll se när det blir. Som tur är så tar det bara en kvart att gå hem från honom så det funkar perfekt när jag är där. Måste försöka få ordning på alla grejerna innan jag vill sova här med för hur kul är det egentligen att vakna upp till ett kaos får försöka fixa imorgon skulle gjort det idag egenligen men det har inte blivit av än, ingen mat har ja heller så handlat skulle jag också gjort men icke fastnade här vid datorn istälet och sov alldeles för länge förut så va inte hemma förrän för ca en timma sen.
Nu ska jag strax röra mejj till restaurangen måste ha mat annars dör jag, har knappt ätit nått alls nu på tre dagar men jag fungerar ju fortfarande så än är det ingen fara.

Och våran resa är äntligen bokad känns jättekonstigt och vi åker nu på onsdag sen kommer jag hem igen den 22:a om ja nu inte kan lyckas boka om så ja får stanna längre :P men det kommer krävas mycke övertalning för det plus att jag måste veta säkert om Edin och Nikki kommer ner för gör dom det kan jag nog lura till mejj att få stanna några dagar till. Blir ialla fall först Istanbul sen kommer vi nog åka runt en hel del där så får se vad vi hinner med känns underbart att jag har med mejj en egen guide då behöver jag verkligen inte oroa mejj för att gå vilse.

Nee dags att röra sejj till jobbet nu får ta och göra iordning lägenheten imorgon istället.

RSS 2.0