Segpropp . .

Jag har inte fått något vettigt gjort alls, usch jag är verkligen bedrövlig. Har ialal fall kommit in i duschen s en sak har jag ju gjort men inget annat av det jag skulle göra, funderar på om jag ska äta hemma innan jag åker eller om jag ska vänta med det tills jag kommer till jobbet men jag har ingen aning om vad jag ska äta så det spelar ju ingen roll. Måste snart ner till tvättstugan igen för jag tror att mina handdukar är klara och det är ingen ide att dom ligger hur länge som helst i torktumlaren för dom blir ju inte torrare av det speciellt inte när den stänger av sej efter en stund.

Nee nu är det verkligen dags att försöka ta tag i saker och ting, blir ialla fall ingen städning idag det får jag spara till någon annan dag, kanske söndag om jag hinner då innan jag ska träffa Sandra. Ska försöka komma ihåg att vattna blommorna ikväll när jag kommer hem också annars är det risk av att dom dör och det vill jag ju inte. Kom faktiskt ihåg att vända på osten i tisdags också fast det var med näppe, kom på det efter jag gått och lagt mejj så jag fick springa upp igen men det blev ialla fall gjort. Kände mej riktigt duktig då.

Slusk . .

Jag känner mej som en slusk just nu, både lägenheten och jag ser helt bedrövliga ut och jahg har verkligen ingen ork att göra iordning allting. Jag jobbar nog egentligen lite för mycke för det blir både min  kropp och lägenhet som får lida av att jag försöker få in prengar men så länge jag orkar kommer jag fortsätta. Ingen ide att någon försöker intala mej något annat för så är det bara. Får se om jag kanske kan försöka hitta ork att röja lite här hemma idag, håller ialla fall på och tvättar även om jag inte hade speciellt mycke tvätt denna veckan så är det ändå bra att försöka få saker tvättat en gång i veckan. Ska bara försöka komma så långt att jag får in allt i garderoben också och kanske kanske att jag börjar göra iordning mitt rum för det ska ju itne se ut så senare, måste vända på sängen och flytta på lite saker för att allt ska få plats sen. Ska nog försöka åka nästa vecka också och börja kolla på sängar och vagnar känner att det börjar bli dags nu även om jag har några veckor på mej men tiden går så otroligt fort nu den springer verkligen fram. Herregud jag är ju rdan i vecka 29! Och det har gått hur fortsom helst var ju inte alls längesen jag fick reda på det.

Nee nu får jag skärpa mej och försöka ta tag i allt, jag kan inte alltid ta det som det kommer för med det här vet man aldrig när det kommer, skulle i och för sej vara lite väl tidigt om det kom nu kan vänta ett par veckor till som det ska göra.
Nu tappade jag koncentrationen igen, fastnade framför Biggest Loser så det blir inget mer skrivet just nu kasnke skriver mer senare när jag kan koncentrera mej på vad jag gör igen.

Vecka 29 . . Tiden går så otroligt for...

Vecka 29 . . Tiden går så otroligt fort och snart finns du här men först kommer Jennies skrutt, går och väntar nu varje dag och det vet jag att hon med gör. Hoppas iallafall att jag får ett samtal denna gången antingen av henne eller av Emma eftersom hon är en av dom som kommer få reda på det fort. För att återgå till mejj så känns allt fortfarande superbra börjar i och för sej kännas som om den ligger åt fel håll för sparkarna är väldigt långt ner just nu och det är inte alltid så trevligt. Men jag ska väll inte klaga bättre med massa sparkar än en alldeles för lugn bebis. Börjar känna mej stor nu igen och jag vet att det bara är inbillning för jag är inte speciellt stor än men det märks att den växer, usch snart är jag väll enorm och då blir det garanterat inget jobbande. Men än så länge klarar jag mej :)


Recap . .

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna men jag ahr inte haft varken kraft ork eller tid så jag får förska dra allting nu i ett svep.

I måndags började en ny jobbvecka som vanligt och praktikaten dök faktiskt upp, tydligen så ska hon vara där i åtta veckor och jag står som hennes handledare så vi får väll se hur länge jag kan jobba och hur länge hon kan ha mej, blir säkert inte så svårt att skriva över det på någon annan senare eftersom alla kommer jobba med henne. Gick faktiskt riktigt bra, hann inte fråga innan om hon hade jobbat med det innan men tydligen så jobbade hon extra som dikskplockare på en annan restaurang så det var inga problem alls. Efter jobbet skulle jag träffa Anna men hon hade inte tid just då så vi sköt upp det till lite senare på kvällen. Passade då på att åka och handla lite med pappa innan eftersom jag inte hade några kakor eller nått sånt hemma och det är inte så lätt att fika utan det. Men precis efter vi gått ur affären får jag sms från Anna om att hon inte kan för att dom skulle till Ullared dagen efter så vi får ses någon annan dag istället. Blev en hemmakväll istället för att hitta på något men jag var så otroligt trött att jag somnade redan vid halv elva vilket inte är speciellt vanligt, brukar inte gå och lägga mejj förrän runt tolv i vanliga fall.

Tisdagen började även den på jobbet, utan praktikant denna gången eftersom hon hade blivit sjuk men det var inte så mycke att göra så jag behövde inte hennes hjälp. Blev lite väl stressad när klockan började närma sej tre eftersom mamma skulle komma och hämta mej. Var tvungen att stanna en lite extra stund för att bli klar men vid kvart över sprang från jobbet, ringde mamma för att kolla vart hon var men eftersom hon inte var inne i stan än passade jag på att springa in på Bolagret för att leta present till Monica som fyllde år, Grattis grattis. Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle köpa och fick lite panik tillslut med tanke på att jag inte träffat henne på många många år och jag var inte speciellt stor när vi sågs sist. Men jag lyckades få ihop lite småsaker tillslut. Sen bar vi oss av mot Borås för kalas. Hade jättetrevligt där och vi åker nog ner snart igen, huset var även helt underbart precis ett sånt hus man önskar att man hade. Stannade där en stund innan vi bar oss av hemåt igen men vi kom inte så långt, svängde in på knalleland för att kolla efter heminredningsaffärer men hamnade på Willys istället. Efter vi vart där blev det lite diskutioner om mat, toalett osv som gjorde att vi tillslut hamnade på Max.
På max tyckte jag att jag såg en person som jag kände igen men var inte helt säker, gick inte på facebook för att kolla bilder men var fortfarande väldigt osäker, tillslut frågade jag mamma men hon ahde ingen aning så jag satt där och funderade över det hela tiden. Gick ut därifrån och då såg mamma hans bil och sa att vi skulle gå in och hälsa så det blev snällt att vända och följa med henne in dit igen. Hälsade på honom och han hade ett rätt vagt minne av oss, lite svårt med namnen men har man inte setts på massa år är det inte så konstigt.
Kom ialla fall hem strax efter tio, fastnade framför tvn innan jag hamnade i sängen.

Idag har jag hunnit vara uppe länge, gick upp redan vid halv åtta för att jag skulle lämna Ahmets bil på reparation och när jag kom ut var det otroligt kallt, nu är det verkligen vinter för jag fick till och med skrapa rutorna på min bil, inget kul alls. åkte och hämtade hans bil, lämnade in den och hamnade hos mormor och morfar eftersom dom bodde närmast. Satt där i några timmar innan han ringde och sa att den var färdig så då fick jag åka ner och hämta den igen. Skulle egentligen åkt in med den på besiktningen men eftersom han tappat en backspegel blev det inte så, får se till att skaffa en ny och köra in den sen.

Nu har jag ialla fall fått betalat alla mina räkningar och har fortfarande lite pengar kvar men det är väldigt lite pengar får se hur jag klarar denna månaden men jag ska väll överleva denna också brukar ju klara mej med dom pengarna jag har.

Dags att börja packa ihop sej nu så att jga inte kommer sent till jobbet, vet inte hur jag ska göra med bilarna heller eftersom jag har hans här och mins tår hos honom men det löser sej nog på något sätt.

Myspys . .

Hemma igen efter en mycke trevligt eftermiddag/kväll hos Jennie. Var egentligen inte alls taggad på att åka överhuvudtaget innan utan jag kände mer för att bara sitta hemma och slöa hela dagen men hade lovat och hade faktiskt sett fram emot det tidigare i veckan så det var bara att packa ihop grejerna ochåka till mamma först. Och när man kommer dit så är knappt någon på bra humör, kände ju inte jätteroligt att vara där men fick pratat med min mor en stund så hon blev ialla fall på lite bättre humör och det var lite lättare att vara där. Sen gick vi upp för att leta efter garn, stickpinnar och virknålar, hittade det tillslut men såg ju det att övervåningen där verkligen behöver städas, speciellt om mamma ska ha en spjälsäng där uppe också så vi får väll se om jag aksnke orkar åka upp någon dag och hjälpa till att röja. Måste bara få ordentlig ordning här hemma först.

Det råkade dra ut lite på tiden när jag var där så jag kom lite senare till Jennie än planerat men eftersom dom vet att jag nästan alltid är lite sent så kom det nog inte som en chock. Satt i köket och jag skulle försöka börja virka, hum inte speciellt lätt när man glömt av helt hur man gör men det gick tillslut även om jag fick improvisera lite och göra som jag trodde att man gör. Var troligen inte rätt men det blev något ialla fall.

Jennie hade även köpt två av dom underbara thé lådorna till mejj coh jag hade nästan haft rätt när jag sa att jag behövdetvå för jag fick faktiskt ner alla påsteer utan ett. Så nu har jag bara tre sorter som inte ligger där i varav två har hälften av teet i lådan, sen ligger alla pyramid teer och lösteet på andra ställen.

Kommer att jag kanske borde gå och lägga mejj nu om jag ska orka med morgondagen men kan inte göra det än, har fortfarande saker kvar att se på tvn, får hoppas det funkar att sova bara några timmar inatt och vakna upp pigg imorgon ändå, man vet ju aldrig ibland kan det lyckas. Ska även få hjälp av praktikanten imrogon som äntligen hade ringt till jobbet, ingen aning om varför hon inte kom. Vet inte ens vad hon heter men det löser sej nog.

Nu ska jag ialla fall fortsätta kolla på tvn och dricka mitt tee, är väll säkrast att ställa alarmet på telefonen också ifall jag skulle råka somna här.

And of we go . .

Strax bär det av uppåt och jag har väll halvt om halvt bestämt vad jag ska göra får se hur länge jag orkar göra det bara, måste ialla fall till mamma först och hämta grejer. Så snart är det dags att packa ner datorn för jag kommer packa ner den som backup även om jag inte fick använda den, men jag måste försöka få in menyn i den ialla fall om jag nu minns hela med det tror jag och eftersom jag för tillfällert bara är ledig på söndagar finns det inte så mycke annan tid att göra det på. Vill helst av allt få klart det innan jag slutar jobba och jag har inte ens börjat med det än, lite småpanik får man ibland.

Har egentligen ingen lust att åka någonstans alls idag eller göra något alls känner bara för att sitta hemma men det är bara för att jag gick upp så tidigt imrose och var helt taggad på att jobba innan jag kom på att jag faktiskt var ledig idag och all energi försvann på två sekunder.

Dags att börja göra iordning sej nu, har nog på datorn en liten stund till innan den hamnar i väskan :) Ska bara försöka komma in på facebook också för det vill inte alls vara med varken på telefonen eller datorn, löser sej förhoppningsvis snart =)

usch usch suck!

Det är verkligen en pers att jobba när det är så mycke att göra som det var idag, hade varit en annan sak om det kommit mera utspritt men när allt kommer på samma gång usch och fy inget kul alls. Fick ialla fall hjälp under den första rushen som jag trodde var den enda men när jag var själv kom det en rush till som jag inte alls var bered på så det gick inte speciellt bra men jag lyckades få gjort allt ialla fall och det slutade med att jag fick jobba en extra timma.

Har otroligt tråkigt här hemma nu, visste inte vad ajg skulle göra först och funderade opå om jga skulle hyrt film men fick inte tag i någon att se den med, hade ingen lust att kolla på film själv så nu sitter jag här hemma och gör ingenting. Funderar på att gå och lägga mej redan nu för det finns verkligen inget att se på på tvn heller.

Får se om jag kasnke har någon ork sen att uppdatera lite bättre här.


långa dagarm, korta nätter . .

Jag har knappt hunnit vara hemma alls idag för direkt efter jag varit hos bm imorse så åkte jag till pappa för att skriva ut ett papper och när han inte svarade i telefonen då jag var påväg ringde jag till Nikki istället eftersom vi skulle åkt och kollat på soffa antingen idag eller igår men då väntande hon på en kund som skulle fixa en nagel, bestämde ialla fall att jag skulle komma dit lite senare.
Sprang in på ica innan jag kom till pappa eftersom jag inte ätit någon frukost  och började känna av hur hungrig jag faktiskt var så det blev att handla lite frallor, juice och lite annat skoj som man kunde ha till frukost. Åkte vidare och såg appa stå nere vid brevlådan, han blev ju sådär lagom chockad när han såg mej dyka upp där tidigt på morgonen utan att ha sagt något innan. Satt där och tjötade med honom och syster en bra stund innan jag kom så långt att jag faktiskt skrev ut mitt papper, så ringde Nikki igen och frågade när jag tänkte komma så det var dags att åka.

Det var verkligen evigheter sen jag träffade henne nu och hunden hade ju blivit hur stor som helst, tycker bara lite synd om henne som måste ha all den där pälsen. Vi satt ialla fall och tjötade om allt möjligt ett bra tag sen var det nästan dags för mejj att åka och hon bestämde sej för att fixa mej, så blev sminkad och fick plattathår. Har verkligen saknat att vara med henne, inte för att hon gör dom sakerna men för att dte är så annorlunda mot att vara med alla andra så vi ska ta en heldag snart och göra iordning mej. Får se om jag lyckas lura henne att vaxa benen på mej för det är ingen fara och det skulle verkligen behövas. Sen ska jag fixa naglarna snart också men det är ingen ide att göra det nu när jag fortfarande jobbar för då kommer dom bara klaga på det eller så går dom sönder.

Blev kvar lite väl länge så jag var väldigt stressad när jag skulle hem, ringde pappa eftersom han skulle köra syster till stan och han sa att dom kunde hämta upp mejj om jag inte han med min vagn. Sprang i princip runt här hemma för att bli klar och det tog nog inte ens tio minuter innan jag kunde vandra iväg till vagnen och då hade jag hunnit byta om, borsta tänderna och stoppa in saker i kylen. Hann med min vagn så dom behövde inte hämta upp mejj om jag kom t o m i tid till jobbet.

På jobbet var det lugnt dom första timmarna men lite senare på kvällen så märkte man av att det var löning idag för det kom så otroligt mycke folk. Hade verkligen hela restaurangen full och då menar jag verkligen hela, fanns nog tre platser som var ledig och då var det max tre platser. Usch det är inget kul att ha så mycke att göra fick springa runt som en galning och försöka ta mejj emellan borden som stog överallt i rummet efetrsom jag varit tvungen att dela i princip alla bord. Men jag ahde förväntat mej att det skulle komma mycke vara bara inte bered på att det skulle bli så mycke på samma gång och jag vet faktiskt inte varför jag utsätter mej att jobba när det är lön varje månad då jag faktiskt vet hur jobbigt det kan vara. Skulle inte förvåna mej om jag jobbar nästa månad också när det är lön men förhoppningsvis gör jag inte det. Får se om jag kan hitta någon som kommer och hjälper mej imorgon på lunchen för det kommer troligen bli massor att göra då också med tanke på att alla är ute och shoppar så dom måste äta lunch. Ser inte fram emot att jobba då speciellt inte om jag måste vara helt själv men ska tjata på dom.

Det som gjorde det värt att ha så mycke idag var att jag fick en komplimang mitt i kaoset en kvinna som beundrade mej för att jag klarade det så bra och att jag såg så oberörd ut av det som om det inte var några problem alls och jag hade koll på precis allting. Känns otroligt bra när folk säger så speciellt då jag har som mest att göra och det är ett under att jag minns vilka bord som skulle ha vad och vilka som ville beställa osv. Fick även massor i dricks, underbart så på bara två dagar har jag lyckats tjäna 400 kr bara på dricksen. Lovely.

Undra vart Jennie har hållt hus idag, visste att hon skulle till Ullared men det har ändå avrit ovanligt tyst från henne för jag har inte haft massa sidvisningar här och hon har inte uppdaterat bloggen. Man kan inte annat än udnra om hon lyckades gå ut bebisen idag ändå för jag har inte sett några updateringar alls av Viktor eller Daniela heller på facebook, hum. Men jag lär väll få reda på det snart i så fall hoppas jag om inte annat lär jag märka det på söndag när jag ska upp dit. Ska väll inte sitta här och låta fantasin flöda för mycke finns säkert en logisk förklaring till varför hon inte uppdaterat men man vet ju aldrig.

Nu ska jag nog ta och gå och lägga mej tror jag, har varit vaken alldeles för länge idag igen men jag avr ju tvungen att kolla på Supernatural kan inte missa det, räcker med att jag glömt av att ladda ner och inte ens hade sett innan så långt som dom kommit på tvn men det var ett lite annorlunda avsnitt idag, vet inte riktigt vad jag ska tycka. Får helt enkelt fundera över det när jag sover inatt om ajg nu kan sova ordentliget. har varit oförskämt pigg idag för att bara ha sovit så lite som jag gjorde men jag satsar ialla fall på att få sova några fler timmar inatt.

BMM . .

Idag var det som sagt besök hos bm igen och jag var hyperstressad på morgonen trodde inte jag skulle hinna dit i ted eftersom jag gått upp så sent och i tid var jag ju faktiskt inte men hon var också lite sen, tror jag ialla fall.

Det första jag fick veta var min blodgrupp eftersom det var viktigast och dte var i princip bara därför jag fick komma på ett tidigare besök men jag (läs: mamma och pappa) behövde inte vara orolig för jag hade en positiv så det var inga problem där inte. Sen gick vi vidare till att kolla blodtrycket som låg på ungefär samma som det brukar och sedan mäta magen. Kommer inte ihåg vilken siffra jag skrev sist men det är mycke möjligt att den var fel för nu var det ialla fall +2 cm och jag tror hon sa att jag ligger på 28 cm nu men är inte helt säker har besök om två veckor igen så då ska jag försöka kolla bättre och komma ihåg det lite bättre kanske.
Fick även lyssna på hjärtljudet igen och i början lät det väldigt lugnt men efter en stund sparkade den till och började röra sej så då gick pulsen upp och hjärtat slog lite snabbare men det låg ändå på ungefär 133 slag/minut.

Paratde även lite om hur det ligger till på pappa fronten och hur det går där så jag berättade hur det var och att det går lite bättre i vissa avseenden men att jag ändå räknar med att göra detta själv. Pratade även namn och om jag hade börjat fundera på vad jag ska köpa men så långt har jag ju inte kommit än, några namn har jag ju men att köpa saker har inte hänt än.

men jag ska som sagt dit om två veckor igen så den 8:e är det dags för nästa besök, får se hur allt blir då. Vi skulle ialla fall börja prata lite om bvc då sa hon.

Rubriklöst . .

Eftersom jag är så otroligt dålig på att komma på rubriker till mina inlägg så funderar jag på i fortsättningen att döpa dom till rubrik1, 2, 3,4 .  . . . osv för att slippa detta krångel med att försöka komma på något bra och lockande att skriva. Inte för att det jag skriver är speciellt intressant men man kan ju alltid fortsätta ändå någon gång kanske någon snubblar över min blogg och tycker att det står något vettigt här i. På tal om bloggar är det snart dags för mej att läsa igenom dom jag har på min lista, min dagliga syssla brukar alltid göra det när jag gått och lagt mej så jag hoppas att jag kan göra det snart men tröttheten har fortfarande inte smugit sej på mej. Mycke irriterande kommer garanterat gå runt som en zombie imorgon och inte vara uppmärksam på något alls. Ska nog försöka gå och lägga mej ändå och se om jag kanske kan somna ska ju faktiskt upp senast klockan åtta imorgon för att hinna med allt jag ska göra innan jag ska iväg till Bm . Funderar på om jag ska ha på mejj samma kläder som jag hade idag så hon får se hur tjock jag verkligen är för dom var inte så smickrande om man ville se smal ut. men jag är ju inte smal heller så onödigt att försöka se smal ut, vi får se vad det blir imorgon.

Förstår inte . .

Att det ska vara så svårt att byta bild här, jag blir galen. Har förösökt flera gånger och nu ger jag upp. Lämnar över det åt Jennie istället så vare sej hon vill det eller inte så kommer min dator följa med upp till edet på söndag för jag vill ha en annan bild, vill kunna byta bild när som helst så jag vill ha en lektion i bloggkunskap.

Yes!

Mouhahaha Frölunda vann mot Färjestad idag. Duktigt duktigt,

Kände att det var väldigt viktigt att skriva det här ;)

Hot and cold . .

Gud va underbart det var att stå i duschen, förstår inte varför jag inte duschar på kvällarna längre, men det kan ju bero på att mitt hår ser ut som jag vet inte vad på morgonen när jag vaknar. Sen är det ju svinkallt i min lägenhet också måste försöka skaffa fler mattor att lägga ut för det är ingen höjdare att komma ut ur en varm dusch och in i ett otroligt kallt rum man vill inte annat än at ta på sej hur mycke som helst då. Men nu sitter jag ialla fall här med lagom mycke kläder på mej och håret i en knut. Väntar på att teet ska kallna lite så att jag kan dricka upp det. Är inte det minsta trött heller så jag har ingen aning om hur det ska bli imorgon om jag orkar med hela dagen eller inte, blir väll till att sova mitt på dagen tror jag för att garantera att jag ska orka med jobbet.

Får se om jag kommer på något att sysselsätta mej med nu så att jag kan bli trött för sömn behöver jag faktiskt.

Skooor!

Jag vill ha tillbaka mina gamla jobbskor!!!
Visst att dom var slitna och inte alls såg bra ut längre men gud så bekväma dom var, men det brukar ju dom flesta skor bli efetr att man har haft dom i över ett år. Usch mina fötter har fortfarande inte vant sej vid dom nya skorna och gör otroligt ont efter att jag gått med dom ett tag. Märker ju ingenting när det är mycke att göra för då måste jag gå runt hela tiden och tänker på annat men så fort jag stannar upp och står still en längre stund så börjar dom värka. Det värsta är att jag inte kan byta tillbaka till dom gamla skorna heller för dom är slängda :( får helt enkelt försöka vänja med vid att ha ont i fötterna varje dag eftersom jag inte tänker dra ner på jobbandet nu, speciellt inte när jag äntligen kommit upp i hyffsat många timmar igen och jag vet att jag behöver få in så mycke pengar som möjligt när jag fortfarnade kan jobba.

Kom inte iväg riktigt så tidigt idag som jag hade tänkt utan jag var på jobbet precis innan jag skulle börja så lite klagomål fick jag men jag var faktiskt i tid och det fanns fortfarande några minuter kvar efter att jag hade bytt om så dom hade egentligen ingen rätt att säga nått. I början av passet var det hyffsat lugnt, inte mycke alls att göra så det blev en hel del dötid, men sen så kom det igång och då kom det igång ordentligt. Hade massor att göra helt plötsligt och fick springa runt där som en galning, visste knappt hur jag skulle hinna med allt men jag lyckades. Klarade även av att jobba ihop rätt mycke dricks vilket behövdes nu när jag inte har så mycke pengar, måste försöka spara allt jag har funderar på att lägga undan dom pengarna jag har nu men efetrsom jag vet att jag måste åka och handla mat, har inte alls mycke kvar här hemma nu så kan jag nog inte lägga bort dom riktigt än. Måste in och kolla mitt konto sen också om det står något om när lönen ska komma in, tror inte det gör det men man vet aldrig han har ju chockat förr så det kan ju hända igen.

Dags att hoppa in i duschen strax också och hoppas att mina grannar inte blir allt för irriterade på mej men nu har jag väntat så länge som jag skulle innan jag fick tvätta håret så nu är det dags, ska även slänga i en inpackning och ha den över natten för att försöka behålla håret som det är nu. Bäst att försöka springa in nu så att jag kommer i säng någon gång, ska ju upp tidigt imorgon igen och jag funderar på om jag ska ta bilen dit istället för vagnen men vi får se hur det blir beror helt på hur pigg jag är.

50 vändor . .

Det är verkligen extremt tråkigt att tvätta, springa fram och tillbaka till tvättstugan hur många gånger som helst och det värsta är att jag hade kunnat använda båda tvättstugorna idag eftersom det tydligen inte var någon som tvättade i den andra. Man kan inte annat än att bli lite irriterad för det är inte första gången det händer heller och jag vill alltid försöka hinna få allt torrt där nere så att jag slipper hänga upp det här hemma. Inte ofta det lyckas eftersom både torktumlaren och torkrummen är supersega.

Vet int ehur många gånger jag har sprungit här fram och tillbaka nu och det är strax dags för ännu en tur, funderar på om jag ska ta med mej allt därifrån denna gången så att jag slipper springa ner en gång till men jag tror inte det är torrt. Va jobbigt allt känns just nu, det är så mycke jag ska hinna med. Dessutom måste jag försöka vakna till liv snart med känner att jag sitter här och håller på att somna och om två timmar ska jag ha börjat jobba. Inte min dag idag känner jag det kommer säkert bli kaos idag med bara för att jag inte är på topp. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Tröttare . .

Har börjat sova sämre nu på nätterna och det är ju inte speciellt bra när jag ska orka jobba hela dagarna så jag hoppas att det går över snart. Det resulterade ialla fall i att jag var jättetrött imorse när jag vaknade och inte hade någon lust att gå upp men kände att jag var vungen att göra det ändå.
Lyckades faktiskt komma ner till tvättstugan i tid idag, inte ofta det händer men jag fick så där och vänta ändå eftersom han innan inte var klar, hann bli småirriterad men man kan inte hjälpa om man är några minuter sen ner dit. Blir strax en tripp dit igen för att slänga in ännu mer tvätt, upptäckte att jag hade massor så vi får se hur många vändor det blir, tur ialla fall att våra maskiner är såpass snabba som dom ändå är för då hinner man med rätt så många maskiner på tre timmar.

Var lite orolig över hur det skule gå på jobbet idag också när jag vaknade men förhoppningsvis klarar dom det bra, brukar ju alltid lösa sej på något sätt även om man inte trodde det innan. Hoppas bara att det blir en lugn kväll sen också men med tanke på att det torsdag och precis innan lönen så det kommer säkerligen vara massor precis som det var förra veckan.

Dags att fortsätta sortera tvätten nu så jag blir klar någongång.

Den blå taxin . .

Kommit hem efter en tur med den blåa taxin. Eftersom jag hade hans bil här hemma fick jag ju snällt åka och hämta dom på jobbet men med tanke på hur lite jag gjort här hemma under den tiden jag varit här så var det rätt skönt att komma iväg härifrån igen. Åkte lite senare än jag tänkt mejj eftersom facebook inte gjorde som jag ville men jag var ändå där tidigare än jag behövt så det  blev att betala parkering för bilen och sätta mejj på jobbet. Fick lite pommes när jag satt där ialla fall och det är alltid välkommet, sen räknade jag kassan åt dom och lyckades räkna fel på en hel hundralapp fast jag upptäckte det i tid ialla fall.

Blev över en halvtimma som jag fick sitta där och vänta, man tänker verkligen inte på att det tar så lång tid när man jobbar själv men det gör det faktiskt allt går inte på ett ögonblick. Satt ialla fall och tjötade med Ahmet och det känns hur bra som helst att vi kan prata och umgås normalt nu igen istället för att knappt kunna säga saker till varandra. Tillslut kom vi iväg och eftersom vi lovat att köra hem syster snart så gjorde vi det innan jag fick komma hem.

Får se hur det blir imorgon på jobbet, syster är ialla fall ledig så eyups fru ska jobba, jag hoppas verkligen att det blir lugnare än det var idag för annars vet jag inte hur det kommer gå för henne men det löser sej nog. i värsta fall får jag komma dit tidigare men jag ska tvätta imorgon så kan ju inte riktigt åka innan kläderna är torra, äsch det löser sej på något sätt det gör det alltid.

Dags att gå och nana snart tror jag, kan inte sitta uppe hela natten även om jag beöver sova länge imorgon men det löser sej alltid på något sätt.

Vecka 28 <3

Som jag skrev igår så går tiden hur fort som helst och att det är onsdag idag betyder att det är en ny vecka. Vilket även betyder att det inte alls är långt kvar nu, Saker och ting känns väll inte så annorlunda denna veckan mot vad dom gjorde förra, jobbet går fortfarande bra vilket är tur eftersom jag behöver få ihop så mycke pengar som möjligt nu när jag bara kan.

Idag har jag faktiskt inte kännt mejj så jättestor som jag gjort dom senaste dagarna men det beror ju helt på vad jag har på mej också, måste gå och köpa kläder snart som sitter lite bättre, har ju ialla fall bestämt mej för att gå och köpa mammabyxor när jag fått lönen nu för det börjar bli lite trångt med mina vanliga jeans. Skulle säkert kunna ha dom ett bra tag till men kan ju vara lite snällare mot bebisen också för när jag tar på mej jeansen så blir det helt plötsligt väldigt mycke liv och rörelse där inne.

Sparkarna har lugnat ner sej lite nu, eller så tänker jag inte på det lika mycke som jag gjorde tidigare. Visst finns det tillfällen då den håller på hur mycke som helst men andra stunder kan det vara väldigt lugnt och bara komma en liten knuff då och då.

Fick även tag i Minna motagningen idag så jag ska dit och prata med henne den 7:e oktober innan jag får börja i en grupp. Känns faktiskt rätt bra att man får komma dit och prata med dom innan för då ser dom vad man är för typ av person och dom vet vilken situation man är i. Visserligen  vet jag ju att det bar är ensamstående som kommer dit men det känns ändå rätt bra. Undrar bara hur man ska hinna med alla saker där som man ska göra innan barnet kommer för det känns som om det är väldigt få veckor kvar då, tänk den 7:e det är två veckor kvar tills dess och då kommer jag vara i vecka 30 men allt ska väll hinnas med hoppas jag.

stess och sjukdomar . .

Idag var det lite mer action på jobbet än det brukar vara och det märktes att jag inte är van vid att det är så mycke att göra längre för jag var inte så snabb som jag varit tidigare, visst kan det ju bero på andra saker också. Sen blev det massa krångel också för att halva personalen var sjuka och ingen ville jobba, först får jag sms från min syster om att hon är sjuk och inte kan jobba sen vill inte ahmet jobba för att han ska göra annat och när jag frågar eyup säger han att han inte vill och att aycan inte ska jobba så jag får snällt ringa min syster och säga att hon inte kunde vara sjuk idag, det gick helt enkelt inte för sej utan hon var tvungen att komma och jobba. Kan ju lugnt säga att hon inte var på något bra humör alls när hon kom men det är väll inte så konstigt för det hade jag inte heller varit. nu med allt krångel så slutade det ialal fall med att jag fick ta med mej bilen hem så jag ska tillbaka in till stan och hämta dom senare men jag har inte så mycke bättre saker för mejj idag. Trodde jag skulle träffat Iza och Ljubo idag efter jobbet men eftersom hon inte svarade i telefonen så blev det inte alls så, hade kunnat göra massa andra saker idag som att åka upp till edet och sett om Jennie var ledig eller om Emma ville gjort nått men men får bli någon annan gång. Åker nog upp dit på söndag ialla fall om jag nu kommer på något pyssel eftersom det var tvång men vem vet har jag tur så sliöpper jag kanske undan det och vi bara sitter och tjötar istället ;) men det kommer nog bara fortsätta vara önsketänkande.

Blev matlagning när jag kommit hem efter att ha funderat en bra stund på vad jag skulle göra fick det bli thaigryta men jag hade inte tillräckligt med kryddor i så nästa gång jag ska äta av den så blir det nog att krydda lite extra, för som vanligt blev det en hel del över. Finns inte speciellt mycke att göra nu medans jag väntar på att dom ska ringa från jobbet så jag får helt enkelt fortsätta sitta här och slöa en stund till.

Dator . .

Weeii har äntligen kommit så långt att jag fått igång min lilla dator. Känns underbart att kunna sitta med den igen. Lyckades tömma den på alla serier och filmer som jag hade så nu finns det massa plats på den men jag måste nog formatera om den ändå för den är fortfarande inte så snabb som den borde vara. Tog sin lilla tid att flytta över allt med eftersom den var så seg som den var men det var värt den tiden.

Blev helt ställd nu och funderar på om jag hörde fel eller inte, såg en reklam på tvn om "sveriges skönaste familjer" och då lät det precis som om dom sa att en av familjerna, Sikström tror jag dom hette, kom från Lilla Edet. Hum får väll se sen när det börjar om jag nu kommer så långt att jag tittar på det för det är inte alls säkert men jag lär väll höra om dom kom därifrån eller inte.

Inte många vettiga ord på blogg idag inte men det är ialla fall lite fler uppdateringar än vanligt. Hinner nog inte med någon mer idag, skulle bara kännas dumt så får se när jag skriver här igen.


Brownie . .

Kände att jag tröttnat på att vara blond och ville gå tillbaka till det mörka igen, så efter lite slagsmål här med bloggen eftersom dte inte ville att jag skulle lägga upp den som profilbild så får dte bli en stor istället. Är mycke nöjdare med håret nu än jag var innan och jag vet ju att jag passar i lite mörkare hår än i det ljusa. Dessutom så vet jag vad alla brukar säga om håret och vilken färg jag ska ha och dom som sett mejj i båda brukar tycka bättre om det mörka. Är ialla fall supernöjd och kommer nog hålla mejj mörk nu ett tag ialla fall så får vi väll se när jag tröttnar och färgar dte i någon annan färg. Alla på salongen tyckte också att det blev väldigt fint, ovanligt men mycke snyggt och passar till hösten nu.


3 Månader . .

Idag är det exakt tre månader till BF. Bara 91 dagar till jag har en lliten bebis här, det känns så otroligt overkligt att det inte är sant. Och imorgon år jag in i en ny vecka igen dom springer verkligen förbi och jag hinner knappt med alls, snart är det säkert december också och skrutt ska ploppa ut. Tydligen enligt familjeliv är jag i tredje trimestern nu också vilket jag inte hade någon aning om men men det blir säkert bra, även det är ju ett bevis på att det inte är speciellt långt kvar.

Galningen håller på och sparkar och knuffas som vanligt ibland undrar jag verkligen vad dne håller på med där inne för det känns väldigt mysko men inget som man kan beskriva i ord. Ska på besök hos bm på fredag med så då får jag äntligen veta vilken blodgrupp jag har sen kommer hon troligen mäta, kolla hjärtljuden och allt annat sånt skoj. Usch fasar lite för det där med mätningen för det känns som jag har exploderat och blivit hur stor som helst nu dom senaste dagarna och det var ju inte riktigt meningen alls. Sen oroar ja mej över vikten också för jag vill verkligen inte gå upp jättemycke nu och det känns som jag gått upp en hel del, hoppas på det bästa för det är ingen höjdare om jag går upp massa kilo på bara 2 ½ vecka då kommer jag väga som en elefant innan det här är klart.

Brödbak . .

Jag har egentligen varken lust eller ork att vara uppe nu, hade nog kunnat sova hur länge som helst idag men kände att jag var tvungen att gå upp någongång så nu har jag varit uppe i nästan två timmar och knappt gjort något alls.

Pratade med mamma i telefonen en bra stund förut för hon hade en hel del åsikter om hur valet blev igår precis som alla andra har och jag fick receptet på vanligt vitt bröd eftersom det tydligen inte finns några brödrecept alls i mina kokböcker, blir helt enkelt att skaffa en ny, kanske en som bara är en brödbok. Så nu sitter jag ialla fall här och väntar på att degen ska jäsa så jag kan äta frukost någongånt. inte lätt när man inte har något bröd alls hemma och inte har någon lust att åka till affären. vet att jag måste iväg och handla nu snart men jag vill helst skjuta på det så länge det går eftersom jag inte har så mycke pengar just nu. hade vart underbart om jag klarar av att vänta med det tills lönen kommer men jag tror inte det kommer gå för dte är många av basvarorna som också är slut och utan dom blir det väldigt svårt att försöka hitta på vad man ska äta.

Nee undra om jag ska ta fram dammsugaren nu istället för att sitta här och dra runt med den i lägenheten så det känns lite renare.

Från det att jag åkte ifrån mamma har d...

Från det att jag åkte ifrån mamma har det inte hänt speciellt mycke. Åkte till gråbo för att köpa pizza för att äta det hemma hos pappa, blev kvar där också en stund innan jag kom iväg hem så klockan hann springa iväg och bli väldigt mycke. Väl hemma blev inget nyttigt gjort alls, jag parkerade mej i soffan och har suttit här sen dess. Pratade med Nikki i telefon en stund också så vi ska nog ses i slutet av veckan och titta på soffor. Undra om det finns någon fin billig soffa som kan passa mej för jag måste verkligen köpa en ny nu snart. Har väll inte så mycke mer att skriva just nu kommer inte på något vettigt. Vet inte ens om det här kommer fram eftersom allt genom mobilen tydligen inte gör det men jag hoppas på det bästa :)


Yesterday . .

Halva dagen igår gick jag runt och trodde att det var fredag. Har ingen aning om varför eftersom jag egentligen visste att det var lördag men det är sånt som händer ibland så jag blev lite lagom förvånad när jag ringde mamma och hon var nere vid åby eftersom jag visste att hon skulle vara där på lördagen. Min tidsuppfattning stämmer inte alltid och det är väll ett under att jag kommer till jobbet dom tiderna och dagarna som jag ska göra det.

Planerna jag hade för igår blev inte riktigt som dom skulle, fick ialla fall lånat min bil så att jag kunde åka uppåt men eftersom jag inet fick tag i Jennie visste jag inte om jag skulle chansa och åka dit eller inte. Tillslut ringde jag till Emma och bestämde att jag kanske skulle åka till henne istället. Gjorde ett försöka att få med mejj Iza men det gick som väntat inte speciellt bra men åkte upp ändå. Stannade i älvängen för att köpa mat och det tog ju sin lilla tid med tanke på att det var rätt så många som skulle ha mat sen kom jag iväg till ett av mina mål. Lämpade av maten hos mamma men lyckades fastna här, vilket inte är något ovanligt när det kommer till mej och stannade nog ialla fall i en timma innan jag kom härifrån. Blev till att ringa Emma och säga att jag var påväg upp till henne för jag kände att det inte var någon ide att åka till Jennie så sent även om hon hade varit hemma eftersom Melanie ska gå och lägga sej tidigt och det vet jag att hon inte gör när jag är där.

Kom upp till Emma vid halv nio tiden och det blev en del tjötande som vanligt sen även lite serie tittande innan vi kom i säng och där fortsatte vi prata om massa andra saker. Jag lyckades somna ovanligt fort för att inte sova hemma men lyckades inte sova hela natten utan var vaken vid flera tillfällen och kunde inte riktigt somna om, precis som vanligt när jag sover borta. Det är verkligen ett under om jag klarar av att sova hela natten. På morgonen skulle hon iväg och tvätta men emellan det så kollade vi på film "Killers" som faktiskt var riktigt rolig, fick känslan av att jag sett den innan men kan inte alls komma ihåg att jag faktiskt gjort det så jag har väll kasnke lyckats se delar av den eller nått, minns som sagt inte och sen ett avsnitt av Merlin. In i duschen och sedan bege oss mot edet, tänkte att jag kunde träffat Jennie idag istället men bilen var inte hemma när vi körde förbi så det blev inget med det. Så nu sitter jag här hos mamma igen, helt ensam i huset för att dom andra gör jag vet inte vad, troligen är dom ute och rider. Får se om dom kommer tillbaka snart eller inte. Ska ringa min kusin strax också och fråga om vi skulel ses idag eller inte för det ahde varit roligt att ha något att göra idag ialla fall.

Dripp dropp . .

Kom på vad jag glömde skriva förut, nämligen att jag skadade mej idag igen. Funderar på att sluta försöka öppna vinflaskor för det går verkligen inte finns alltid något jag kan skära mej på men idag lyckades jag klämma mejj istället. Askyr vinöppnare med ben för dom benen är inte alls snälla, borde försöka skaffa en sån vi hade innan till restaurangen för då kommer det gå mycke lättare att öppna flaskorna igen.
Nog om flaskor och skador, hoppas jag klarar mej från det imorgon men eftersom jag jobbar lunch så borde det inte bli några vinflskor men man vet ju aldrig finns folk som dricker så tidigt också.
Dags att hoppa i sängen så jag orkar upp imorgon och orkar med jobbet.


Min fredag . .

Blev lite småchockad när jag loggade in på msn för en stund sen och såg att Han var inne, det trodde jag inte men jag kommer ju inte skriva till honom för det utan det är ju upp till honom skönt att veta ialla fall att han kanske har accepterat lite nu.

Nu kommer det här inlägget bli lika osammanhängande som vissa andra blir bara för att Supernatural går på tvn samtidigt men det får helt enkelt bli så ska försöka koncentrera mej på båda sakerna samtidigt.

Dagen började tidigt idag med en tur till bilprovningen med tanke på att ahmet inte kunde åka dit själv, han ahd eingen aning om vart det låg eller hur man gör där så jag fick snällt gå upp vid åtta imorse och skippa min sovmorgon. Väl där fick vi sitta och vänta ett bra tag bara för att dom gick på rast men tillslut kom vi in och då gick det fort eftersom det fortfarande var samma fel som innan så det blev i princip att åka in, en snabbkoll och sedan betala. En månad till nu och jag har faktiskt bokat tid för att få den fixad så nu äntligen ska han få en hel bil, fast det är väll mest jag som tycker att det är bra han bryr sej inte så mycke om bilen.
Blev hemkörd efter och här hemma gjorde jag ingen nytta alls satte mej i soffan och fastnade där, somnade tillslut och vaknade av att pappa ringde.

Blev hämtad och körd till jobbet, men precis innan jag åkte tryckte jag i mej en delicatoboll och det ångrade jag ju grovt så fort jag satt i bilen för usch va dåligt jag började må och det gick inte över heller. satt nog i närmare en timma och mådde hur kasst som helst, hade inget lust att jobba men kände att jag var tvungen eftersom det inte fanns någon annan som kunde och det gick rätt så bra. Hade en lagom ström med gäster hela tiden så det blev aldrig för mycke och aldrig för lite, förutom precis innan vi skulle stänga men då vill man ju att dte ska bli mindre och mindre. Det värsta under själva passet var att mina fötter började värka pga dom nya skorna, nu hade jag plåster på skaven ialla fall men då fick jag självklart ont i trampdynorna istället så det var en plåga att stå där den sista timman. Behöver ju egentligen bättre skor när jag jobbar men det är ingen ide att köpa det nu, enda anledningen till att jag har nya är ju för att jag fick dom gratis annars hade jag aldrig skaffat nya. Måste försöka få tag i en större skjorta också för det fungerar snart inte längre att jobba med min, inte bara det att den åker upp utan det ser nästan ut som om jag ska spränga knapparna när som helst. Löser sej väll i slutändan hoppas jag.
Det blev ialla fall härligt mycke med dricks och dom pengarna behövs ju nu när jag är så fattig som jag är, ska dock försöka spara dom så länge jag kan men vi får väll se hur det blir med den saken.

Hann få skrivet en hel del under reklamen men nu började det igen så det är väll dags att avrunda.

Får se vad som händer imorgon bara, funderar starkt på att röra mejj upp mot edet men utan bil för tillfället så får det bli bussen i så fall. Ska fortsätta fundera på det under natten och imorgon så får vi se vad jag kommer fram till, har ju inte ebstämt mejj än heller hur jag ska göra på söndag om jag ska jobba eller inte men som det ser ut just nu kommer jag nog ta ledigt.

Pojke - Flicka . .

Fick en sån underbar kommentar idag från henne i sovenirbutiken dit vi alltid brukade gå och växla innan men inte har gjort på evigheter.
"-Nä men är du gravid"
"-Ja"
"-Det kommer bli en pojke! Vänd dej om. Joo det kommer bli en pojke. Knäpp upp den. Jaa en pojke."

Jag kunde inte annat än att stå där och vända och vrida på mej som hon sa att jag skulle göra. Lite kul när andra nämner det nu också och att dom kan se att jag är det. Sen berättade hon om en annan tjej som jobbar i närheten som fått en flicka och hon hade sett innan att hon skulle få en flicka. Hon fick mej även att lova att komma tillbaka dit sen när jag fått barnet.

Nu har jag ju fortfarande ingen aning om ifall det blir en pojke eller en flicka men det känns som om det kommer bli en pojke. Får helt enkelt vänta och se, inte många veckor kvar nu är redan i vecka 27. Tiden fram tills nu har gått jättefort och innan jag vet ordet av kommer det väll vara dags för mejj. Men fortfarande ett tag kvar kan ju inte riktigt säga som jag gjorde innan att det är låångt kvar men det är inte framme riktigt än. Det värsta med att vara hos barnmorskan sist och mäta magen var att jag känner mejj mycke tjockare nu och tycker jag ser enormt mycke större ut. men bara att få höra dom siffrorna och veta att man ligger i den övre kurvan gjorde massor. Det jag får slåss med mest nu känns det som är vikten för jag tänker inte alls på den för tilfället. Är nog dags att börja gå promenader på daggarna snart så att jag inte går upp alldleles för mycke.

Quasimodo . .

Jag kände mej som Quasimodo idag på jobbet när det väl lugnat ner sej, började med en jätterush precis när jag kommit och sedan fortsatte den i två timmar och när det väl lugnade ner sej kände jag hur ont jag hade. Nya skor är verkligen ingen höjdare att ha på sej innan man gått in dom men jag måste ju ha skor på mej när jag jobbar. Linkade där fram och tillbaka eller snarare vaggade på något sätt vet inte alls hur jag ska kunna förklara hur jag gick eller mjo haltandes typ. Nu blev det rätt så många olika beskrivningar på det men lättast är nog att säga att jag såg ut lite som Quasimodo bara att jag inte hade puckeln på ryggen.


Hade en lång dag idag också började med att jag gick upp tidigare än normalt på en morgon jag var ledig bara för att få tag i bilen. Hämtade Ahmets bil körde honom till jobbet och sen begav jag mej iväg mot gråbo och billagaren men han hade inte riktigt tid då så det blev en snabb sväng till mormor och morfar, var ju längesen jag var där nu så det behövdes speciellt med tanke på att det inte varit många som varit där och hälsat på efter hennes operation. Tjötade med dim en stund innan jag kom iväg till verkstaden där han kollade på bilen väldigt snabbt och lyckades släcka lampan som oturligt nog hann tända sej igen innan jag kom in till besiktningen så det blev inget besök där idag. Åkte hem istället och fick oväntat besök av mamma som kom på fika. Satt och pratade en stund sen var det dags för henne att åka hem och mej att göra middag innan jag skulle iväg till jobbet. Hade ett möte idag också om vissa saker så jag började inte jobba förrän strax innan sex, verkligen perfekt att komma precis till rushen och slippa dom tråkiga död timmarna innan.

Ikea . .

Äntligen har jag fått lite mer ordning i mitt vardagsrum. Lyckades komma iväg till ikea idag, rinde pappa strax innan jag slutat eftersom jag inte hade någon lust att hänga kvar på efter jag slutat och jag hade två timmar tills jag skulle träffa Iza och Ljubo. Snäll som han är kom han inte och hämtade, lite får han ju som sagt göra när han har min bil så åkte vi ut till paradiset. Hade ett litet hum innan om vad jag skule köpa om jag ens skulle köpa något hade mest tänkt kolla på lite grejer.
klarade mej rätt så bra från att inte köpa nått. kollade på lite olika sängstommar och hittade faktiskt två som jag gillade och skulle kunna t'nka mej men måste se till att ha dom pengarna först innan jag kan fundera på den ordentligt. Hittade även ett soffbord som jag skulle kunna tänka mej men ingen soffaåse åka till en riktig möbelaffär och kolla där om dom inte är för dyra.
Det som jag var mest noga med att titta efter var ett vitrinskåp men självklart hade dom inget som passade och dom enda som fanns var alldeles för dyra. Hittade några som bara kostade några hundra som jag troligen hade köpt om inte pappa varit med och fått mej att inse att det var alldeles för litet med bara tre små hyllplan och alla som känner mej vet om att jag har otroligt många vinglas och annat sånt skoj.

Kom ialla fall hem med en ny gardinstång, ett par vita gardiner, tre tesilar, sex små djupa tallrikar, två skärbrädor, sex nya dricksglas, kööksverktyg och två saker till som jag tydligen redan glömt av vad det var. Uppenbarligen inget viktigt då men jag tyckte på mej nödvändiga saker får gå och kolla i påsen sen för jag har inte kommit så långt att jag packat upp den är. Fick ju ialla fall upp gardinerna och det avr det viktigaste.

Ska nog sluta skriva nu för jag kan inte riktigt koncentrera mej på vad jag skriver därför inlägget inte alls har blivit speciellt bra. Får försöka skriva något lite mer vettigt antingen senare eller någon annan dag då jag inte är upptagen av att kolla på tvn och prata i telefonen.


14:e septemder

Jag hade ingen som helst lust att gå upp ur sängen imorse. Det var verkligen en pärs att släpa sej ur den men tillslut lyckades jag. Vädret var ju ingen höjdare heller så tillslut när jag var halvfärdig skickade jag sms för att höra när han skulle åka men tydligen passade det inte att åka till jobbet då för han hade också blivit sjuk så jag fick ringa pappa istället som snälltt kom och hämtade mej. Nått måste han ju göra nu när han har min bil.
jobbet gick som vanligt var en del att göra och med tanke på att jag inte riktigt var i form efter att ha varit sjuk så hann jag väll inte med allt men fick hjälp från köket så jag lyckades ändå och det var ingen kort rush heller utan den höll i sej en bra stund.
Syster kom rätt sent och när hon väl kom dit satt vi och tjötade en bra stund innan hon bytte om och vi faktiskt gjorde lite nytta först städade vi hela matsalen och sedan tog vi tag i toalettdörrarna som verkligen behövde få sej en omgång. Jag vet att jag har gått och tittat på dom hur länge som helst nu men inte kommit så långt att jag gjorde men nu när vi var två så gick det bättre.

Lyckades ta mej därifrån strax efter halv sex och istället för att bege mej hemåt åkte jag till olskroken, kände att ett litet besök hos Iza behövdes och hon blev nog faktiskt lite chockad när jag kom vandrande. Tjötade en stund med henne och hennes chef innan jag bestämde mej för att gå upp till min kusin. inte världens lättaste att ta sej dit upp för han var supertrött och hade egentligen ingen lust eller ork alls att ses men efter lite övertalning fick jag komma upp en liten stund ialla fall. Hela familjen var hemma som dom brukar vara närag komemr dit occh Linnea tjötade ännu mer än hon brukar göra i vanliga fall, går verkligen inte att få tyst på den ungen och får hon inte som man vill, ja då hör man ju det ka man lugnt säga. Hela tiden skulle hon vara på och visa mej saker och prata om allt möjligt så det var ju inte världens lättaste att få pratat me Kristian men vi bestämde att vi ska försöka ses i helgen kanske eller nästa vecka istället.  
Ska träffa Iza imorgon igen innan dom ska iväg och dansa så då har jag en liten stund som är uppbokad igen, yei behöver verkligen börja göra saker på dagarna och inte bara antingen hänga på jobbet eller hemma.

Nu är det ialla fall dags att äta lite sen ska jag hoppa i säng är alldeles för trött för att vara vaken, hade helst av allt gått och lagt mej redan vid nio men kände att det var lite väl tidigt så runt elva nångång blir nog perfekt hoppas jag.

Finally . .

Jag fick i mej mat tillslut och gud va gott det var men jag åt som vanligt alldeles för mycke så nu känns det som att jag ska explodera som vanligt. Men det var värt väntan och helt underbart att faktiskt få sällskap för det är inte allför ofta folk kommer hem till mejj, kasnke förklarar varför det ser ut som det gör här hemma, får försöka se till att få besök lite oftare så kan det kanske bli ordning och reda här någongång.

99 dagar kvar idag, om jag nu inte kollade fel igår. Tiden går verkligen fort och nu när det bara är nere i två siffrigt känns ddett närmaä ddet gjorde innan men fortfarande inte så nära att jag börjar få panik över att knappt ha någonting här hemma för jag har fortfarande tid att skaffa det.
ibland känns det verkligen rikt konihär nne som om den  kryper runt eller drar handen mot magen, vet inte alls hur jag ska beskriva känslan för det känns otroligt mysko och det känns även som om den hoppar runt där inne ibland med. Knepigt knepigt, tänk om man kunde haft en kamera där hela tiden så man kunde se vad den gjorde, fast undra om man verkligen vill veta allt den håller på med där inne kanske blir avskräckt i så fall.

Nu är det ialal fall strax dags att gå och nana, kan inte sitta uppe hela natten när jag faktiskt ska iväg och jobba imorgon. Äntligen slut på ledigheten, vet inte alls hur jag ska klara av det sen att bara sitta hemma hela tiden usch va tråkigt det är. Får se till att hänga hos Jennie större delen av tiden då med hennes lilla bebis och förbereda mej.

Misslyckat . .

Det blev bakning tillslut efter att ha spenderat större delen av dagen till att göra ingenting. Var i och för sej duktig imorse och gjorde scones till frukost för att jag varit sugen på det i flera dagar men efter dom gick det utför då hamnade jag i soffan istället utan att ens titta ordentligt på tvn vet inte alls vad jag gjorde.

Men vid fyra tiden känd jag att det var dags att göra något, dessutom blev jag riktigt hungrig men har inte kommit så långt att jag gjort mat än. Efter att ha diskat bort all disken så jag fick plats med den nya så skulle det bl kostooppar som blev helt misslyckade och slutade som kokosplättar bara för att jag hde lite för lite kokos hemma. Sen skulle jag göra harvekakor, kommer inte ihåg namnet på dom nu annars hade jag skrivit ner det men dom lyckades svämma över i formarna så det bllevv inte heller bra. Tillslut blev det rulltårta bara för att Emmy tyckte det, hade i och för sej varit inne på det spåret innan men inte helt säker på om jag skulle göra det. Men chockerande nog så var den den enda saken som blev lyckad, har inte smakat på dne än så jag kan väll inte säga så egentligen men den är ialla fall den som ser bäst ut.

ungefär lagom till att jag var klar med bakningen kom pappa hit för att han skulle hämta bilen, varför vet jag inte men han ska nog fixa sin tror jag och behöver en annan att köra med då. Så vi satt här en stund och funderade på vad vi skulle äta, tillslut kom vi fram till att det skulle bli sallad men bara för att man kommer på något är det inte säkert att allt finns hemma. Eller rättare sagt jag hade nästan ingenting till det här hemma så nu är han iväg och handdlar, känns som om han borde komma tillbaka snart föör han har varit borta länge och så långt är det inte till affären men han kommer väll när han kommer och då blir det racerväxeln i för nu är jag riktigt ordentligt hungrig.

1,2,3,4,5 . .

Börjar bli lite småirriterad på min telefon nu för att det inte gör som den ska göra. Har skrivit flera inlägg och skickat iväg som inte alls kommit med lite, lite lagom störande när jag faktiskt har skrivit vilket jag inte gör jätteofta.

Eftersom jag tydligen glömde skriva upp vad hjärtljudet låg på sist så var det på runt 130 slag. Hon kunde inte kolla det ordentligt eftersom bebisen låg så konstigt som den gjorde.

Har egentligen inget vettigt att skriva men får göra ett försöka nu när jag äntligen kommit såhär långt och jag faktiskt vet att det kommer hamna på bloggen.

I torsdags hade jag en sån där bra dag då jag fick gjort massa vettigt här hemma, tvättade. bakade bullar, städade ur garderober och annats sånt skoj som man verkligen inte orkar göra alla dagar utan man får ta tag i  det när inspirationen kommer.

Fredagen hände inte alls speciellt mycke satt hemma halva dagen som vanligt, åkte seddan till jobbet och där var det som vanligt, rätt mycke att göra vissa stunder men inget sressigt. Det värsta var senare på kvällen då jag lyckas bli riktigt allergisk mot en parfym, inget roligt alls och jag kände mejj verkligen inte bra. Men man kan ju inte köra ut gäster bara för att dom har parfymer som man inte tål, det värsta var att dom satt kvar där hur länge som helst så jag fick ju försöka kämpa på. Väl hemma sen blevdet aallergitablett först innan jag skulle sova och sedan nässpray på natten för att den inte hjälpte, vilket nässprayen inte gjorde heller så lördagen var inte alls min dag.
Städade på jobbet och kände mej halvt om halvt borta så tillslut fick det bli nässpray och två alvedon för att klara av att ens jobba, hjälpte inte denna ången heller utan jag var helt snurrig större delen av tiden och mådde inte alls bra. Så tillslut ringde Ahmet till Pia och bad henne komma tidigare vilket hon också gjorde men precis när hon kommit strömmade det in massor av folk så jag kunde inte gå hem och bara lämna henne med allting. Fick snällt stanna kvar en extra timme vilket inte var världens roligaste för pappa som stog ooch väntade på mejj jättelänge men som tur var så körde han hem mej sen. Hade nog inte varit speciellt trevvligt att åka spårvagn när jag mådde som jag gjorde.

Natten till  söndagen var hemsk, kunde knappt sova något alls. Var vaken mesta delen av tiden för att jag inte kunde andas ordentligt men lyckades nog sova i några timmar. Kände mejj helt bedrövlig halva dagen sen gick det över och från dess til nu har jag kännt mejj hyffsat bra, hade lätt kunna jobba idag istället för att stannaa hemma. Ångrar att jag stanande hemma för jag har så otroligt tråkigt finns ingenting att göra. Får se om jag kanske bakar lite senare för att sysselsätta mejj ör jag kan inte bara sitta här en dag till och göra ingenting det orkar jag verkligen inte.

Just nu önskar jag att jag hade obegräns...

Just nu önskar jag att jag hade obegränsat med pengar för det är så mycke som jag vill ha. Måste köpa ny säng och soffa sen även alla bebisgrejerna, börjar bli dags nu men känner mej inte stressad än för det är fortfarande ett bra tag kvar. Men för tillfället har jag bestämt mej för att satsa på mej själv, så nu behöver jag pengar för att köpa skor, smink, hårprodukter, kläder och annat sånt skoj. Vet bara inte vart jag ska hitta dom tusenlapparna någonstans som jag hade behövt ha. Suck jag som för en gång skull vill skämma bort mej när det fortfarande bara är jag kan inte pga pengabrist. Så typiskt är alltid så att pengarna fattas när man ska göra något. Får ta och råna min chef någon dag så kan jag iallafall göra lite roligare saker i några dagar. Ska satsa på att ha mer pengar över nästa månad, om det nu inte kommer tusentals räkningar denna månaden för dom har redan börjat droppa in. Ingen höjdare alls. Men har jag pengar över blir det defenitivt skor och smink som inhandlas.


Man upptäcker verkligen hur snåla och re...

Man upptäcker verkligen hur snåla och respektlösa vissa människor är när jag jobbar på restaurang. Vet att jag har klagat på det här många gånger innan men känner att det är dags nu igen. Jag förstår mej verkligen inte på människor som bara går rakt in och sätter sej, bara ignorerar servitrisen och oftast sätter sej på det största bordet som finns. Man borde försöka prata med den som jobbar innan för ibland kan just dom borden vara reserverade och klart att man inte vill ha bara en eller två personer på ett bord för många fler. Sen finns det dom som ska låna toaletten som bara springer in i restauragen utan att säga ett enda ord. Ibland är det så att man funderar på att sätta upp en automat vid dörren eller att vi har en knapp som låser upp men det skulle inte funka det heller. Får helt enkelt leva med att dom bara kommer och går som dom vill även om det inte ska vara så. Sen har jag upptäckt nu på senaste tiden att just svenskar är otroligt snåla, inte ofta man får dricks av dom hur trevlig man än varit och skulle man få något är det bara några kronor. Visst finns det undantag, gäster som lämnar massor men dom är väldigt sällsynta. Borde egentligen införa en regel här i Sverige också att man måste lämna dricks om man går på restaurang men det kommer väll ändå inte hända. Blev så otroligt besviken och irriterad på en gäst igår som först skulle ha en extra tallrik till pizzan och visst det är ju inga problem. Sen så skulle hon ha med sej den sista lilla biten, mycke onödigt. Och la fram pengarna samtidigt som jag packade den i en låda i köket. Så fort hon får lådan i handen så springer hon ut, innan jag hunnit se hur mycke pengar som låg på bordet och självklart fattades det pengar. Hon hade bara lagt dit 45 kr när hon mycke väl visste att den kostade 60. Otroligt dålig stil tycker jag och jag förstår verkligen inte hur folk kan med att göra så. Det är aldrig acceptabelt att betala för lite eller inte betala alls, lite förståelse har jag ändå när det händer på lunchen att dom glömmer betala för att dom är så stressade eller pratat i evigheter för dom lyckas man oftast hindra i dörren. Men usch och fy för folk som betalar för lite! Ska sluta klaga nu, kommer säkerligen göra det snart igen för det händer så mycke här men för tillfället räcker det :)


6:e september

Idag har det varit fullt upp igen, som det nästan alltid är nu för tiden.
Började dagen hos Bm där  allt såg bra ut, hon kollade blodtrycket som var bra och blodvärdet som låg högre än sist så där var hon också nöjd, sen togs jätteblodprovet så nästa får jag veta vilken blodgrupp jag har, fick även framflyttad tiden bara för att mamma och pappa tjatar om blodgruppen så om två och en halv vecka ska jag dit igen. Hon mätte även magen denna gången och jag lyckades hamna på dne övre kurvan, förstår inte riktigt det  men den låg på 24 cm och vikten var +4 kg, vilket kändes väldigt skönt. Hjärtljudet var lite knepigt att hitta, antagligen låg den på något konstigt sätt men hon lyckades tillslut och vaken var den hela tiden för nästan det första som hände när hon skulle känna på magen var att hon fick en spark sen fortsatte det så hela tiden.
Besöket gick fort som vanligt och jag som räknat med att jag inte skulle vara inne i stan förrän vid tolv var där redan tjugo över elva.

Hängde på jobbet en timma fram tills jag skulle gå vidare och självklart när jag stog där ute och stammisarna komemr in och ser mej pratar dom med mej istället för det som jobbar, väldigt trevligt men det bevisar att jag är där lite väl mycke. Vandrade vidare till frisören för klipptiden som jag väntat i evigheter på känns det som, tröttnar så otroligt fort på håret nu för tiden och det blev riktigt bra. hon klippte upp en del denna gången så det känns mycke mycke tunnare men mycke friskare än innan.

Gick tillbaka tll jobbet och satt där i max tio minuter innan det blev en unda shopping på stan, hann göra av med mer pengar än jag egentligen hade vilket inte alls är bra men ibland blir det bara så.
Mötte ialla fall upp Emmy efter en stund och det slutade med att vi satt på jobbet jag vet inte hur länge och pratade även efter det att jag börjat jobba vilket var riktigt härligt med tanke på att vi knappt hade nått att göra, blev väldigt tyst när hon gick.

Tog slut på inspiration och ork att skriva just nu, har för mycke värk i magen råkade äta lite väl mycke på en och samma gång så nu mår jag inte alls bra men dte går förhoppningsvis över snart. Strax dags att hoppa i säng också så jag orkar jobba en dag till.

Långsam och arg . .

Har knappt fått något alls gjort här hemma för jag fastnade här framför datorn, inte mitt beslut att sitta här men med tanke på att jag skulle sätta ut  en snnons på blocket var jag ju tvngn, inte för at det gick speciellt bra för den delen satt nog i närmare en timma och försökte få ut annonseen men något gick  fel precis hela tiden så jag hann bli förbannad otroligt många gånger och gav tillslut upp utan att få ut den där annonsen. Får försöka imorgon igen om jag har tid men då ska jag göra det efter jag städat lägenheten för det måste jag verkligen göra kan  tää dom kommer, får panik på att saker jag ska ggöra aldrig blir av. Fick ialla fall betalat mina räkningar, satt över pengar på sparkontot och och har fftfarande pengar kvar vilket är väldigt vädigt trevligt med tanke på att det är ett bra tag tills jag får pengar nästa gång. funderar på att starta ett nytt sparkonto till bebisen, det är i och för sej detta till också men det kan vara bra att ha ett helt eget till den för av deta kommer jag ta till andra saker också. Får se vad jag bestämmer mej för.  

Nu vet jag att dte är massa fel i texten men mitt tangentbord verkar ha ett eget liv och vill inte alls lyda mejj. Skriver ut alla bokstäver men dom kommer inte alltid med eller blir för många ibland. Hoppas att den är bättre nästa gång jag ska skriva. Dags att dra sej till jobbet nu ialla  fall så att jag inte kommer sent.


Torsdag . .

Fick sovit ordentligt inatt, vaknade i och för sej upp ett antal gånger men jag lyckades somna om igen och gick inte upp förrän nu strax innan tolv. Känner mejj som fortfarande jättetrött som vanligt men det gör jag ju alltid när jag lyckats sova mycke. Måste försöka vakna till ordentligt nu snart har ju massor här hemma som jag behöver göra, måste städa hela lägenheten inför förfesten på lördag för den kan verkligen inte se ut som den gör nu alla skulle ju dö då även om det inte är något mot vad mitt rum hos mamma såg ut. Jag är verkligen ingen sån som kan hålla ordning hemma överhuvudtaget utan det måste tydligen se ut som kaos, typiskt mej.

Dags att göra lite nytta nu kanske, när jag väl sitter vid datorn kan jag ju passa på att betala mina räkningar nu när jag äntligen fått mina pengar och betala tillbaka skulderna som jag har. Sen måste det bli städning för hela slanten annars kommer jag ha panik både imorgon och på lördag den lilla stunden jag förhoppningsvis hinner vara hemma innan dom kommer.

vecka 25

Tiden går verkligen otroligt fort nu tänkt att det redan är vecka 25, känns som det var igår jag fick reda på det. hela sommaren har verkligen sprungit iväg för mej har knappt hunnit med något som jag planerade känns det som, hade ju planer på att åka på semester men dom kan jag ju bara glömma nu för jag tror inte det är speciellt många flygbolag som skulle gå med på att sätta mejj på ett plan nu. Får försöka satsa på en resa nästa år iställer, mamma har ju redan lovat mej att jag ska få åka bort får bara se om jag vill och kan och allt annat som hör till men det är ju ett tag kvar tills det är sommar nästa gång.

"skrutt" håller på som en galning sparkar knuffar och allt annat som går att göra precis hela tiden, knappt en lugn stund alls vilket känns helt underbart. Känns kanske inte lika mysigt hela tiden speciellt inte när man får kraftiga sparkar rakt i magen men det är sånt man får leva med just nu. Om mindre än en vecka är det besök hos bm igen, får se vad hon hittar på att göra då vet att vi ska ta massa hemska blodprovet ialla fall så jag får se till att äta ordentligt innan så att jag förhoppningsvis slipper bli svimfärdig. Kommer ialla fall få veta vilken blodgrupp jag har och jag hoppas verkligen att järnvärdet ligger högre, nu har det i och för sej inte varit någon fara att äta tabletterna men när jag får både huvudvärk och sömnproblem av dom är dte ingen höjdare alls, får hopaps dte håller sej lagom nu.

Ska nog gå och lägga mejj nu snart för även om jag har en ledig förmiddag imorgon så har jag som sagt massor att göra men ingen aning om hur jag ska hinna med det.

1:a September

Jag har varit på väg att börja skriva flera gånger innan men känner inte att jag har speciellt mycke att förmedla, inget intressant heller för den delen så det får bli ett kort litet inlägg idag om jag inte mot förmodan skulle komma på massor nu när jag väl sitter här och skriver förutsatt att jag hinner det under reklamen.

Jobbet var som vanligt fick oväntat besök av Emmy efteråt väldigt trevligt får göras om och då kanske vi kan ses en längre stund, btw får min lön imorgon så efter det kan jag hänga med och shoppa ;).

Har mestadels suttit hemma underkvällen, parkerad i soffan som vanligt. hade massa planer tidigare flera saker som jag skulle gjort men det har som vanligt inte blivit av, ska försöka vakna i hyffsad tid imorgon ialla fall och hoppas att jag har orken att städa hela lägenheten för det måste jag göra innan lördag då det blir förfest här hemma.

Nu började det på tvn igen, måste ju se vem som vinner så kan inte inte sitta och skriva hela tiden. Kanske skriver senare igen.

Fullt upp . .

Jag har haft fullt upp nu i två dagar, knappt att jag hunnit vara hemma alls. Började igår med att jag vaknade lite för tidigt, gick och la mej igen och vaknade två timmar efter det fortfarande jättetrött. Sedan bar det av till farmor och farfar för att få min hyra betald eftersom jag som vanligt inte fått min lön i tid, fortfarande inte kommit in på kontot. Stannade där ett bra tag, lite för länge egentligen innan jag var tvungen att röra mejj uppåt mamma för att slänga av tvätten. Blev en snabbvisit där uppe och jag hann slänga in första lasset i maskinen innan jag åkte vidare till edet och hämtade upp Jennie och fortsatte sedan resan till Emma och Trollhättan.

Det var många timmar som spenderades i hennes soffa, massa tjötande, hade nog kunnat bli ännu mer egentligen, mat och glassmys efter det. Vilket kan sammanfattas i att det var flera underbara timmar i soffan. Kändes knappt att hon varit borta så länge som hon varit men tiden har ju flugit förbi här hemma så det är väll inte så konstigt. Kom ialla fall inte hem förrän vid tolv tiden så det var en riktigt lyckad kväll.

Idag hände samma sak igen, vaknade upp alldeles för tidigt men nu kunde jag inte gå och lägga mejj igen eftersom jag skulle till jobbet så jag fick snällt hålla mejj vaken. Vandrade iväg till vagnen lite för sent egentligen men jag hann och lyckades hitta folk jag kände där också så vi satt och pratade hela vägen till jobbet, mycke trevligt. Kom till jobbet i god tid precis som vanligt så jag var klar långt innan jag behövde vara det vilket känns riktigt skönt är ingen höjdare att behöva stressa. Lunchen gick helt okay, lagom med folk så allt hanns med utan att det blev alldeles för många fel vilket det har en tendens att bli annars när allt bli panikartat.

Blev hämtad av mamma eftersom hon skulle lämna bilen och behövde skjuts hem så jag fixade mat till henne på jobbet, åkte hem hit för att hämta bilen och äta maten men som alltid så fastnar man om man stannar på ett ställe så vi var nog här lite för länge egentligen innan vi kom iväg till min morbror. Kände me lite tidspressad hela tiden eftersom jag hade som mål att se SYTYCD vilket jag inte hann göra helt, lite synd men jag får satsa på det imorgon istället det är änndå den viktiggare dagen. Kkom iväg från min morbror vid halv nio och hem till mamma strax efter nio. Där skulle jag försöka plocka ihop all min tvätt, vet fortfarande inte om jag  glömt något, men dte lär jag väll märka, innan jag kunde åka hem. Åkte därifrån vid halv tio och var hemma tio över ungefär vilket är rätt bra kört av mejj, hade kunnat gå snabbare om dte inte vr så många segproppar på vägen men det fick bli som det blev.

Nu har jag ialla fall kollat på det men var inte riktigt så koncentrerad som jag borde varit får försöka att inte ha lika mycke i huvudet imorgon när jag ser på det. Usch inte kul när massa konstiga saker händer men det löser sej förhoppningsvis annars får jag försöka lösa det på något annat sätt.
Dags att gå och lägga sej strax ialla fall kan inte vara uppe hela natten nu när jag sovit så dåligt och ska jobba tidigt imorgon igen.

RSS 2.0