Nu år det slut!

I fredags tog skolan slut och jösses va bra det känns! Saknar dock fortfarande två betyg och jag hoppas verkligen att jag klarade dom kurserna också hade varit så kul om jag faktiskt klarat allt denna terminen.

Det blir skola till hösten också men i vilken form vet jag inte än, hoppas verkligen på det bästa :).


Nu är det snart slut . .

4 dagar kvar och jag har verkligen tröttnat på skolan och skolarbeten nu, snart orkar jag inte mer och det har varit alldeles för mycke dom senaste veckorna med massa skolarbeten och en hel vecka med sjuklingen som resulterade i inget plugg alls, suck. Nu verkar det som jag får strunta i en kurs också då läraren inte gav mig betyg på det senaste troligen för att det kom sent då känns allt meningslöst och inge ide att försöka göra dom sista sakerna där nu som ska vara inne idag så den kursen lär det bli till hösten igen.
Ska sätta mig nu i veckan och plugga till dom sista examinationerna jag har på fredag sen är jag klar! iallafall för denna terminen och det känns hur skönt som helst, känns lite konstigt att det redan är slut men gud va underbart att ha klarat av det mesta och det bästa av allt att jag klarade matten woho!

Försöka att hålla igång med pluggandet nu tills på fredag sen ska här firas, hoppas jag!

Ingen riktig motivation att skriva just nu är bara less på skolan och allt det värsta är att jag började tycka det var intressant, dumt av mej att börja försent så det inte blir något av det, suck!

Stress stress stress och inget tålamod

Gaah jag vill bara skrika rakt ut!

Det är alldeles för mycke just nu och mitt tålamod existerar inte alls, suck ingenting funkar som det ska!

Elliot är sjuk och hemma från dagis, världens sämsta tajming då jag har hur mycke som helst i skolan och i princip allt ska in på fredag vilket betyder att jag bara har två dagar på mig att göra sakerna. Panik! Jag hade verkligen behövt sitta och skriva just nu men med en sjukling hemma går det inte att sätta sig med datorn och skriva för uppmärksamheten ska alltid vara riktad någon annanstans eller så är det någon som hjälper till att trycka på tangenterna. Och sova vill han inte göra själv heller så dom tillfällena har jag inte heller :(. Suck just nu känns allting bara jättejobbigt men jag ska väll klara av det här också hoppas jag, eller rättare sagt det måste jag annars får jag inga betyg och dom måste jag ha onödigt annars att ha pluggat hela våren nu och ändå inte få betyget som krävs. Måste boka in examinationer också, tänkte göra det på fredag men som det känns just nu har jag alldeles för mycke denna veckan så det blir nog tyvärr nästa fredag, känns väldigt fel mot lärarna att göra det samma dag som betygen sätts men har dom sagt att det går så går det väll. Får fundera lite till innan jag bestämmer mig. Nu ska jag försöka läsa lite för denna gången när han somnade på armen har jag turligt nog boken i närheten.


Träning

Äntligen hamnade jag på gymmet igen efter ett uppehåll på sisådär ett halvår nästan, känns ju riktigt kasst att bara ha slängt iväg dom pengarna på ingenting. Men nu så, förhoppningsvis ska jag klara av att gå dit kontinuerligt så kanske det går att komma ett steg närmare målet :). Woho yei me! :)


RSS 2.0