080827

Känner att jag har lagt bloggen lite på hyllan nu har varken haft tid eller ork att skriva precis som vanligt, funderar på om jag ska ta bort men då kommer jag ångra mejj eftersom jag ibland kommer på små saker som ska skrivas.

Har betalat alla räkningarna idag, inget roligt men som tur var blev det inte på lika mycke som jag trodde innan så har fortfarande en hel del pengar kvar som jag kommer kunna göra av med, dessutom har jag bara fått den ena lönen än så länge så imorgon kommer det trilla in mera pengar på mitt konto känns underbart får väll se bara hur länge dom kommer finnas kvar där måste betala mamma sen ska pappa ha pengar med annars kommer han få anfall på mejj så det dröjer väll inte många dagar tills jag är fattig igen typiskt i så fall. Ska även betala biljetten till hellacopters för dom kan jag ju inte missa det enda jobbiga är att ta sejj till nöjesbutiken för att hämta ut den får väll se hur det kommer gå har fram tills den 29:e på mejj så borde väll hinna känns ialla fall inte som om jag kommer göra det idag. och den 19:e är det dags för Hardcore Superstar på liseberg ett annat måste ska bara påminna alla som ska med så dom inte bokar in något annat då. Och den 1:a oktober har Solid Love spelning igen blir fjärde spelningen med dom som jag går på så det blir en hel del musik. Så funderar jag även på om jag ska köpa biljetter till Simple Plan i sthlm är riktigt sugen på att se dom men då tillkommer det ju vissa små problem med hur jag ska göra med jobben måste försöka få ledigt i så fall får väll se hur det blir sen vill jag ha med någon och det är inte alltid världens lättaste ska tjöta lite på syrran nu och se vad hon säger.

På lördag är det ialla fall planerat att bli utgång först edetnatta sen Diamond Dogs med Izz får se och om Jacob och co skulle komma upp hit på lördag, Kristian kunde ialla fall inte lite synd det men om jag tjötar på honom så kanske fast känns som om det är Emil jag måste tjöta på istället men det märker vi ska nog kunna tvinga dom på ett eller annat vis.

Dags att försöka röja upp lite här i lägenheten den ser verkligen ut som ett bombnedslag och det är mindre trevligt och min allergi gör sejj verkligen påmind när det är såhär mår inte alls bra just nu så ändring måste det bli. sen blir det troligen jobb inatt, total distribution får se om Pernilla också kunde köra hoppas verkligen det för jag kommer aldrig klara av det själv speciellt inte nu när jag har ont i benet också klarar knappt av att gå i några trappor alls så att bära buntar på 18 kg på det känns inte direkt som någon höjdare. Får helt enkelt se hur det blir.

just some words . .

Har haft en väldigt lång paus härifrån nu känner jag men har varken haft tiden eller orken att skriva något och ändå har det hänt en hel del saker, har börjat jobba mera på restaurangen och mindre med tidningarna precis så som jag ville. Träffat min kusin mera vart på spelning och på rep sen har det väll hänt en hel del annat också men kommer inte ihåg allting nu var ialla fall nere på Ullared i veckan och det blev en dyr historia kan jag lova måste försöka betala tillbaka till mamma snart men inte så lätt när man inte har pengar.

Dags ialla fall att käka nu och dra till jobbet, får väll se när jag orkar skriva här igen har verkligen tappat lusten så förväntar er inget inom den närmaste framtiden.

RSS 2.0