Nattligt . .

Har suttit uppe alldeles för länge nu borde gått och lagt mejj för flera timmar sen men det är svårt att slita sejj när dom visar massa bra filmer på tv under samma kväll sen är det ju inte många kvällar jag kan sitta och se på tv heller eftersom jag oftast jobbar, vilket jag troligen gjort idag med om jag inte varit sjuk,

Men för att återgå till det jag tänkte skriva om, filmerna. Kollade först på Sin City har visserligen redan sett den en gång men det var evigheter sen och hade troligen inte kollat på den idag heller om inte Izz berättat att den gick. Och jag förstår mejj fortfarande inte på den filmen allt bara hoppar fram och tillbaka nu fattar jag lite mera än innan men den är verkligen annorlunda men inte på något dåligt sätt för filmen är ju bra. Sen hittade jag American History X vet att vi såg den i skolan, troligen på högstadiet för det känns inte som vi kollade på nån sån film på gymnasiet. Men det enda jag kom ihåg från den när jag började kolla var det att vi hade sett den sen började jag självklart minnas mera ju längre jag såg och det är verkligen en otroligt bra film som visar allting ur ett helt annat perspektiv så som man verkligen inte tror att det är. Hittar inte orden längre för det jag tänkte skriva så det får bara bli detta korta men det får väll duga.

Haha nu går det folk i trappuppgången här tror knappast att den som gick där var nykter lät verkligen inte så på stegen och att tappa nycklar är inte nått vanligt här. Men men det är ju lärdag natt så man kan väll inte förvänta sejj nått annat är bara så otroligt förvånad över att det varit så tyst här ikväll och även igår när jag kom hem undra om dom slutat upp med festerna i våran uppgång nu. innan var det alltid här som alla festerna var men det är nog rätt så bra att det blivit lugnt här då slipper man höra massa skrik och bank och allt annat som hör till.

Storstädning imon för då ska Ahmet komma hit han har inte varit här på hur länge som helst men vi får väll se hur det blir med den saken han brukar inte hålla dom löftena om att komma hit upp så förväntar mejj egentligen ingenting. kommer han inte hit får jag helt enkelt åka ner till stan men jag ska i vilket fall försöka hitta orken att städa inte världens lättaste när man inte mår bra men det ska nog kunna gå ändå.

Tröttsamt . .

Jag är så otroligt trött på att vara sjuk hela tiden, det verkar nästan som om det är det enda jag är. Ständigt sjuk måste försöka komma fram till vad det är min kropp saknar troligen är det massa vitaminer så får försöka skärpa mejj och tänka på vad jag äter.

Denna gången är det iallafall inte lika hemskt som sist för nu är det bara förskylning men en väldigt jobbig förskylning som inte verkar ge sejj utan ska hålla sej kvar hela tiden. Får åka över till affären sen och köpa apelsiner eller nått kan ju alltid göra juice i blendern och det vore ju en fördel om jag använde den nu när jag väl fått den så som jag gick och tjatade innan.

Usch har slösat massa pengar denna veckan med inte alls bra måste försöka hålla i dom sista nu men har iofs massa pengar som jag ska ha av andra men får väll se när jag kommer få dom. Vet att ja kommer få pengarna av  Ahmet bara jag ber om dom så med det är det inga problem då är det bara resten kvar.

Nee dags att gå och göra mer te nu känns som det är det enda jag dricker nu men har man så mycke te som jag har så får man faktiskt ta och dricka det också räknade dom och upptäckte att jag har nio olika sorter sen finns det minst en till jag måste köpa för Emmy hade världens godaste blåbärste så det måste jag med ha :P Känner mejj lite lagom ha galen just nu ;)

Söndag . .

Helg ingen och vad har jag gjort denna veckan knappt nånting som vanligt. Det enda jag gör nu för tiden är att jobba, har i och för sejj fått två lediga dagar denna veckan känns  väldigt konstigt när jag i vanliga fall bara har en. men att vara ledig på en söndag för en gång skull är rätt så underbart en det är ju inte mycke vi har gjort städat här, usch var tvungen att hjälpa till ingen höjdare hade helt av allt bara suttit här och gjort nada men fick offra mejj och ta disken. Så nu är det fint här ialla fall synd bara att inte min lägenhet blev städad samtidigt.
Sen kom en av chefen söner hit och ska vara med oss idag tydligen ska vi till universeum inte riktigt nått jag ser fram emot tycker inte det är speciellt roligt där men man vet ju aldrig kanske blir bättre denna gången. Nu måste jag snart börja jakten på mat håller på att dö här har inte ätit på hur länge som helst sist jag åt någon mat var vid fyra igår så det är verkligen dags nu snart.

Får väll se vad som händer mer idag blir troligen att åka hem sen ikväll men har inte bestämt nått än så man vet ju aldrig kanske stannar en natt till :P

It Takes About An Hour . .

Jag förstår egentligen inte hur jag orkar åka ner til gbg nästan varje dag för det går verkligen inte fort. med bussen atr det nästan en timma och man får räkna med ungefär lika lång tid om man tar bilen eftersom då kommer alla problemen med att hitta parkering osv. Men men som sagt nu är jag påväg ner till stan idag igen varför vet jag egentlgen inte eftersom jag är ledig kunde spenderat massa tid hemma för det finns hur många grejer som helst som jag borde göra men jag klarar verkligen inte av att vara där för länge så då blir det att åka ner.

Fick ialla fall städat lite så det ser lite bättre ut men fortfarande inte bra för det är massa saker som måste göras innan det blir perfekt, som om det någonsin kommer bli det kan ju bara fortsätta drömma.

Har ingen motivation att skriva alls nu har inte haft det på ett tag så får väll se när det blir någon uppdatering nästa gång.

RSS 2.0