Måndag . .

Jag är så otrologt trött, fortfarande och då har jag ändå sovit nästan tio timmat men har varit helt slut nu i flera veckor och jag har ingen aning om varför måste nog gå till läkarn nån dag och kolla upp vad det är för fel på mejj. Har ialla fall varit duktig och gjort något jag aldrig annars gör nämligen ätit frukost helt otroligt får se om jag kommer fortsätta med det nu eller om det bara var en engångsgrej.
Ska upp till edet strax också för att lämna nycklarna till den gamla lägenheten och hämta dom allra sista sakerna får väll se hur det går sska försöka komma iväg till gymmet med och säga upp kortet för det känns otroligt onödigt att ha det när jag aldrig är där uppe.

Nee dags att röra sejj härifrån nu så jag kommer hem i hyffsad tid igen ska ju jobba senare som vanligt får väll se hur det går =)


Klagovisor . .

Blir massa uppdateringar idag för ovanlighetens skull, men är inte på topp just nu känner jag. Konstant trött och har verkligen ingen ork för något alls så kan ju inte direkt säga att livet är underbart. Sen är jag riktigt förbannad på min chef nu för han sa senast idag att han skulle sätta in min lön men icke det finns inga står alls av den på mitt konto och jag börjar få lite panik över räkningarna igen som ja måste skriva in imon för att dom ska bli betalda i tid. Kommer aldrig funka får helt enkelt fråga pappa denna månaden igen om han har pengar över så han kan betala dom sålänge. Är riktigt trött på att behöva göra likadant varje månad och aldrig få det i tid. Önskar verkligen att jag får ritkigt mycke någon månad så jag kan spara pengar till nästa så jag har istället för att behöva känna denna paniken hela tiden över att aldrig kunna betala i tid eller behöva be andra betala åt mejj så d blir gjort.

Suck livet är som sagt långt ifrån underbart. Blir bara massa klagande just nu skulle nog kunna skriva hur mycke som helst egentligen men har ingen lust att dra upp precis alla saker här så något får väll sparas till någon annan dag antar jag.

Skola . .

Har faktiskt inte haft en tanke överhuvudtaget på att skriva i bloggen har nästan glömt av att den finns men det är ju sånt som händer ibland. Och att jag bara jobbar kvällar hjälper väll inte till att det inte blir några uppdateringar här får se om jag kanske kan bättra mejj lite.

Börjar fundera lite smått på att börja i skolan igen eller ialla fall läsa några kurser men vet inte om jag egentligen har motivationen till det tror inte jag skulle klara av att bara gå i skola nu. Utan om jag kombinerar det med jobbet alltså med något som är kul så ska jag kanske lyckas men det r ju lite sent att söka till dom flesta kurserna nu så det får bli fristående som man måste betala för usch och fy men betalarna man för dom så måste man ju verkligen dit. Annars är det bara bortkastade pengar och så rik är jag faktiskt inte att jag kan göra precis vad jag vill med mina pengar.
Satt och gjorde Ahmets engelska uppgift igår ingen aning egentligen om varför jag gjorde den men hade han gjort den ahde det tagit väldigt lång tid och han hade fått sitta med lexikon hela tiden. Och jag kände att jag behöver egentligen öva mera på min engelska bara för att jag inte pratar speciellt mycke nu och inte skriver något alls så har massor försvunnit, inte alls bra så funderar på att börja med det igen. Har ialla fall sökt en kurs nu får väll se om jag kommer in eller inte men tänker inte berätta vilken det får vara min lilla hemlighet ;)

Home . .

Tänk nu är det snart tre veckor sen jag kom hem från turkiet och jag längtar tillbaka som en tok vill inte vara kvar här i sverige speciellt inte när det är så underbart där nere ska göra allt jag kan för att få komma tillbaka så fort som möjligt.
Har varken haft tid eller ork att skriva här den senaste tiden har inte ens lagt upp bilderna på facebook som jag lovat att göra men det kommer en dag får se om det kanske kan bli av ida. Ska ialla fall försöka städa här hemma och få lite ordning för det kan inte alltid se ut som ett bombnedslag och jag hade bestämt mejj för att allt skulle vara iordning när han kommer hem får väll se hur det går med det.

Har verkligen haft fullt upp på jobbet nu det senaste lördagen jag började igen hade vi massor veckan efter det var väll rätt så lugn men förra helgen ska vi inte ens prata om hade hur mycke som helst att göra och kassan var ialla fall på 10 000 mer än det brukar vara på en vanlig lördag och då var det ju inte bara lördagen det var massor på utan både fredagen och lördagen. Sen kom en rätt normal vecka för att bli en hektisk helg igen och konstigt nog var det mer nu igår än det var i lördags så sprang runt som en galning. Men det positiva med att det är så mycke att göra är att vi får in mer dricks så pengarna rullar in och man har när man behöver, har ju inte så mycke att jag skulle kunna köpa vad som helst men jag klarar mejj.

Ikväll blir det troligen en sväng upp till mamma hon skulle ha produktmöte så jag får väll paltra mejj upp dit när jag ändå är ledig. Och på onsdag kommer han hem får se hur allting blir då om det kanske går att lösa eller om det fortsätter som det varit innan.

nee nu är det dags att försöka ta tag i saker här hemma så jag får lite ordning på saker och ting =)

RSS 2.0