Helgen . .

Det har varit en rätt så bra helg, konstigt nog. Började med att hela min fredag var konstig först skulle jag iväg hemifrån tidigt men självklart gick det inte för jag glömde massa saker hemma så det blev att springa fram och tillbaka flera gånger. Och på banken gick det inte bättre heller för jag fick vänta jättelänge innan jag lyckades sätta in mina pengar så jag ialla fall kunde betala hyran. Eftersom min chef är som han är och jag tjatar varje månad om att jag ska ha min lön så är det inte alltid det händer något och detta var en sådan månad så efter att ha lånat lite pengar lyckades jag skrapa ihop till hyran. Väl på jobbet var det inte lugnt heller utan jag hade massor att göra, kassan var på mer än den varit på länge. Det märktes verkligen att lönen kommit och julhandeln har börjat nu. Samma på lördagen fullt upp på jobbet och nu ska han troligen sluta jobba hos oss med och bara vara på andra sidan så vi får väll se hur det går. Det har ialla fall kommit en ny italiensk kock som inte pratar svenska så det är riktigt roligt att höra dom i köket försöka prata engelska med tanke på att dom knappt kan någon alls.

Sen igår åkte jag hem efter jobbet och satt hemma lite lagom irriterrad för att allt inte gick som jag ville men senare på kvällen ringde han ialla fall och frågade om vi skulle ut så jag började göra iordning mejj sen gick jag hem till honom. Väl där stog båda och tvekade om vi skulle ut eller inte tror inte någon av oss hade lust egentligen utan det var bara ett tidsfördriv. Så det slutade med att vi åkte och hyrde film istället, men tittade bara på en av dom hemma för klockan sprang iväg. Dessutom var det matrix först som han ville se sen efter filmen hade klockan hunnit springa iväg långt och det kom en annan film på tvn som vi tittade lite på.

Idag skulle det egentligen blivit bio som han lovat mejj men som vanligt så blev det inte av, inget chockerande där inte. Utan han åkte till stan för att träffa en gammal kompis från sthlm och jag stannade där ett tag innan jag gick hem till mejj och satt gär och ugglade. Vid halv sex ringde han igen och frågade om jag ville följa med och se fotboll, alla som känner mejj vet att jag verkligen inte är något fotbollsfan men jag åkte med ändå mest för sällskapet och för att slippa sitta hemma. Otroligt nog gick tiden ändå ganska snabbt även om jag höll på att somna mitt i men fick försöke koncentrera mejj på att vara vaken. Sen bar det av hemåt och från det att jag kommit hem tills nu har jag i princip bara suttit här i soffan och inte gjort något alls. Nu börjar det bli väldigt varmt här också för att jag har massa ljus tända så det är hög mysfaktor här idag synd bara att det inte är någon här och delar det med mejj men det kommer fler dagar.

Dags att fortsätta kolla på tvn nu sen blir det nog lite twilight innan jag somnar.

Ikea . .

Jag har förälskat mejj i mina nya saker från ikea, men så är det alltid när jag kommer hem med nya saker därifrån. Just nu är det muggarna och skålarna som är högst på min lista, muggarna är verkligen otroliga, lagom stora och helt enkelt underbara och skålarna/tallrikarna är helt perfekta till pasta men det var ju sånna jag var ute efter från början. Synd bara att jag alltid hittar alldeles för många saker när jag är där och det slutar alltid med att jag får betala lite mer än jag egentligen har råd med.

Var jätteroligt att vara hela gänget igen för det var verkligen längesen kommer inte ens ihåg när det var senast, tror det var när vi skulle se på Twilight och det är ett bra tag sen. På tal om twilight ska jag fortsätta läsa boken ikväll så att jag kan bli klar med den och se filmen sen blir det att låna nästa bok av syster innan jag kan se andra filmen. Ligger som sagt väldigt efter men har inga som helst problem med det just nu, har kommit över allt det här med hysterier.

nu tog orden slut blir ny uppdatering nån annan gång.

Igår . .

Ja hade en rätt så upptagen dag igår, fullt med bakande men det hade kunnat bli mycke mera hade bara inte orken till slla. Började med att jag gjorde lasagne, har varit så otroligt sugen på det nu i flera dagar så igår fick det äntligen bli av men den blev inte riktigt så himmelsk god som jag hoppast på. Får ändra lite på receptet till nästa gång och se om jag lyckas bättre då. Sen blev det bullbak och samtidigt som jag gjorde bullarna passade jag på att göra kladdkaka med som blev lite väl kladdig så länge har jag aldrig hat den i ugnen förut innan den blivit klar men det blev god och det är ju huvudsaken. Men eftersom jag var så otroligt seg igår som jag är alla dagar nu för tiden, måste verkligen försöka skärpa mejj och lägga mejj i tid kan inte sitta uppe halva nätterna och senn sova bort halva dagen. Det jag skulle komma fram till innan jag tappade bort mejj var att det tog jättelång tid för mejj att göra iordning allt så jag var inte klar förrän strax efter sex och då hade jag börjat vid halv fyra eller nått, kommer inte ihåg vad klockan var efter jag hade köpt mjölken. Sen blev det att springa in i duschen för Ahmet skulle komma och hämta mejj, stackare jag hade ringt honom hur många gånger som helst på morgonen när han sov och han svarade nästan varje gång. Tyckte lite synd om honom men jag blev rätt så irriterad eftersom jag vet att han brukar gå upp hyffsat tidigt alla dagar och inte hade ringt mejj när klockan var närmare två.
Känner att allt blir väldigt luddigt idag men min hjärna känns som mos, börjar bli sjuk nu också så huvudet värker bara, får se om det bryter ut denna gången eller om jag bara kommer vara halvsjuk igen.

Han kom ialla fall och hämtade mejj vid halv åtta så åkte vi hem till honom för filmkväll, inte riktigt så mysigt som det kunde varit eftersom wifie också var där men det är sånt man får ta när han vägrar åka tillbaka till canada får se hur länge han kommer stanna här troligen några månader till. men filmen vi såg var inte världens bästa heller utan den kändes otroligt seg, sen att den var nästan tre timmar lång gjorde inte direkt saken bättre men vi känmpade oss igenom den.

Nu tappade jag inspirationen helt, det var ialla fall en bra kväll igår, sånt som jag saknat innan och helt underbart att vara där igen för det är som mitt andra hem även om det inte riktigt känns så just nu när han också bor där men det är sånt man får ta =)

kärleks tema . .

Just nu känns det som det är riktigt kärlekstema här uppe i trollhättan. Sitter hemma hos Virre helt ensam känns det som eller ialla fall i min egna lilla värld för alla andra är så upptagna av antingen varandra eller sejj själva. Massa romantisk musik spelas hela tiden och mitt på golvet står två och myser, Virre har sin pojkvän som strax kommer hit och den enda som är över till mejj är katten, inget mejj emot för jag älskar att mysa med katter och hon kommer hit och kelar med mejj hela tiden men det hade inte varit helt fel om det var en verklig människa som var här. Önskar så att allt var som vanligt  eller iallafall att jag var i göteborg saknar den stan så otroligt mycke att det inte går att beskriva men är man infödd och inbiten göteborgare går det väll inte att ändra på. Tror inte jag skulle klara av att flytta från stan en gång till ialla fall inte till nått annat stäle här i sverige utan det får bli utomlands iså fall men hur stor är chansen egentligen att jag skulle komma från sverige, känns väldigt minimal.

Jag får helt enkelt stanna här ett tag till. Och nu sitter katten brevid mejj igen och söker uppmärksamhet så jag får ägna några minuter åt henne igen eftersom hon är det enda riktiga sällskapet jag har här. Även om jag lyckats bli superallergisk, mindre kul när man bara nyser hela tiden men det får väll gå. Har klarat mejj en bra stund nu ialla fall utan att nysa men det börjar nog snart igen känns det som. Funderar verkligen på att skaffa katt igen, kan inte riktigt ta tillbaka mina eftersom dom alltid kommer förbli utekatter och mamma vill inte ha några nya kattungar där uppe så det får nog bli någon annastans ifrån i så fall.

Får fortsätta fundera på det senare istället för nu är det väll dags att bli social här när dom verkliga människorna börjar försöka få min uppmärksamhet.


good day or bad, don't really know . .

Jag vet inte om jag ska beskriva den här dagen som bra eller dålig. Började med att jag vaknade ungefär den tiden jag tänkt gå upp men sen var jag hur seg som helst orkade inte göra något alls utan satt i soffan till halv tre. Sen blev det att skynda att försöka göra iordning mejj hann inte med så mycke utan det blev bara plattande av håret för att fixa iordning min lugg måste försöka sköta den nu ialla fall i början så den kanske kan lägga sejj så i fortsättningen. Sen fick jag skynda mejj till vagnen för att hinna till jobbet och äta innan jag började men det blev ingen mat för alls var så stressigt och efter precis när jag kom och det var nog ingen alls som var på bra humör just då.
Sen var det inte speciellt mycke att göra heller utan jag stog mestadels där och såg dum ut men jag lyckades få ihop rätt så bra pengar till oss ialla fall. Och det är det viktigaste just nu ialla fall för mejj för denna månaden har jag inte alls mycke pengar kvar får se om jag klarar mejj på detta dom här två veckorna. Måste försöka köpa busskort också för att åka upp till trollhättan på fredan eftersom virre fyller år och jag lovat att komma dit sen ska jag försöka komma ihåg att ta mejj hem med sista bussen också för där uppe finns det troligen ingen sovplats, tänker inte chansa heller för jag vet hur hon brukar bli så det är bäst att försöka ta sejj hem istället.

Efter jobbet räknade jag halvt om halvt med att bli hämtad men han orkade inte vara i stan sålänge utan hade redan åkt hem så det blev att ta vagnen till allhelgona hoppa av där, gå hem till honom, hämta bilnyckeln och åka hem efter en stunds kramande, önskar verkligen att saker var som förr men det verkar inte som det kan bli så igen. Får försöka ge upp den drömmen.

Här hemma har jag bara gjort mat och ätit sen har det inte blivit så mycke mera. Ska se om jag orkar ta tag i lägenheten imorgon och röja eller om jag ska göra det på onsdag istället och känner jag mejj själv rätt kommer jag skjuta upp det så länge jag bara kan. Måste försöka börja gå och lägga mejj tidigare också så jag kommer upp tidigare på morgonen och kan försöka börja komma ut och springa/gå eller ialla fall röra mejj mer än jag gör nu. För nu är det ingenting ialla fall inget mer än springandet på jobbet. Vilket för tillfället knappt är nått.

Vill börja dansa igen också måste börja se vad det finns för klasser till våren som inte kostar hur mycke som helst, ska nog förhoppningsvis kunna hitta någon som är rätt billig sen blir det förhoppningsvis börja träna samba igen, saknat det och det är otroligt bra konditionsträning så ska försöka röra mejj till hammarkullen senare till våren.

Home sweet home . .

Nu är jag äntligen hemma igen och det går inte att beskriva den känslan av att komma tillbaka till göteborg igen, finns verkligen inget som är bättre än hemma.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu kom på grejer innan men allt försvann nu när jag väl kom in på bloggen. Får se om jag skriver mer sen eller inte.

Tågresa . .

Nu sitter jag på tåget påväg hem och slåss med mobilen för den får försig aàtt det bara ska vara stora bokstäver så hamnar det någon stor bokstav mitt i allt är det Bara för jag missat att trycka bort den. NEEMER NU NLEV DET JOBBIGT FORTSÄTTER BARA MED DOM STORA ISTÄLLET. HAR VARIT SKÖNT ATT VARA HEMIFRÅN NU I HELGEN MEN JUST NU SAKNAR JAG MITT HEM SÅ OTROLIGT MYCKE VILL BARA VARA DÄR NU NU NU  INTE FÖR ATT DET KOMMER HÄNDA NÅTT SPECIELLT HEMMA MEN ÄNDÅ DEN KÄNSLAN  FÅR RÄCKA MED TEXT FÖR NU BLIR KANSKE MERA SENARE OM JAG SÄTTER PÅ DATORN PÅ BUSSEN

Karlstad . .

Nu är jag framme här uppe eller rättare sagt så har jga varit här  ett bra tag kom hit vid fyra så efter det blev det en vandring till systers lägenhet. Kändes väldigt ovanligt att gå men ibland måste man ju göra det också och nästan allt här uppe påminnde om en blandning av både göteborg och trollhättan, lite knepigt men så är det väll på dom flesta ställena. Vi har inte gjort speciellt mycke än suttit i hennes lägenhet ett tag sen var vi iväg och käkade på en pizzeria/restaurang, riktigt mysigt var det där och v'ldigt trevligt skönt att kunna göra sånna saker ibland också.

Just nu smöar det här uppe och den lägger sejj så får se om det kommer fortsätta undernatten och vi vaknar upp till ett helt vitt karlstad.

Är nog dags att gå och lägga sejj nu syrran gjorde det för längesen och har redan somnat så det är väll dags att jag också gör det snart så jag slipper vakna jättetidigt imorgon och vara supertrött bara för hon sovit mer än mejj. Så God natt.

Segbuss express . .

Gud va segt det är att åka buss, brukar i vanliga fall tycka om det men då är det oftast mindre folk på bussen och jag lyckas nästan alltid få sitta själv men inte denna gången. Trodde jag skulle få sitta själv efter trollhättan eftersom han jag satt brevid innan gick av men icke då skulle en annan komma och sätta sejj brevid mejj. Får se hur det går känner mejj lite intryckt här eftersom jag var så dum att jag satte mejj längst in men inget att göra åt nu får hoppas på att det kanske kan bli någon ledig två plats nånstans så han kan flytta på sejj men det lär jag väll märka. Och det hjälpte tydligen att bara skriva om det för att det skulle fungera men bara i några sekunder tydligen för nu kom nästa och satte sejj här. Vad är det med mejj idag egentligen som dra till mejj massa folk om det är den nya frisyren så måste jag byta direkt för jag vill ninte ha massa andra brevid mejj hela tiden.

Har börjat läsa Twilight nu ialla fall väldigt efter men jag orkar inte bry mejj om den hysterin som är så det gör inget att jag inte läser den förrän ett år efter alla andra dessutom har jag inte sett hela filmen än heller så det spelar ändå ingen roll jag tar det som det kommer men segt var det att läsa den nu i början eftersom jag måste försöka komma in i engelskan igen inte världens lättaste när man inte läst engelska böcker på evigheter.

Fick massa komplimanger på jobbet igår för mitt hår, riktigt roligt att få höra när gästerna tycker om det även för naglarna så saker börjar gå framåt nu får se om jag kan hålla mejj såhär bra ett tag till eller inte =)

Nee nu blir det nog att titta på nån film eller serie vet inte riktigt vad jag har på datorn längre, och batteriet håller inte hur länge som helst så ska jag hinna med det är det verkligen dags nu. Sen känns det som jag stör dom andra på bussen när jag sitter och skriver, skärpning skärpning så får sluta med det nu =)

Tvätt, filande och resor . .

Usch seg dag och jag har ingen aning alls vad jag ska göra funderar på att börja  göra iordning mejj och åka in till stan men jag vet inte än. Måste vänta tills tvätten har torkat eftersom mina jobbkläder är med där och det blir inte så lätt att jobba om man inte har några kläder, dessutom kommer det en ny tjej och provjobbar idag med mejj så jag måste försöka föregå med gott exempel hur det nu ska gå jag har ingen lust alls att jobba men det får bli som det blir. Ska försöka få mina sista pengar idag och för dom behöver jag har slösat mer denna månaden än jag egntligen har, eller rättare sagt gjorde jag det förra och jag har inte bättrat mejj nu.
Imorgon blir det ialla fall Karlstad, måste börja kolla biljetter nu så jag kan åka upp men förhoppningsvis finns det någon sista minuten kvar, vet inte än vilken tid jag ska åka vill inte vara uppe för sent men jag villinte åka härifrån för tidigt heller så får se vad jag bestämmer mejj för. Känns som jag har massa val som jag måste göra men har ingen aning vad jag ska bestämma mejj för.

Har ialla fall suttit ett tag nu och filat ner naglarna en bit men tror det skulle behövas lite mer fast chefen kan inte säga så mycke egentligen för jag jobbar bara idag och nästa gång är på måndag och innan måndag hinner jag fixa dom och fila ner dom en bit till, tycker att dom är rätt så bra som dom är nu men jag vet att han inte kommer tycka om dom.

Nu är det verkligen dags för mejj att försöka få lite fart och göra saker tänkte göra iordning mejj också innan jobbet nu när både håret och naglarna är fixade då kan man inte gå dit som vanligt utan det måste vara lite annorlunda.

vissa saker känns väldigt onödiga just nu och bra mår jag inte heller just nu, undra om man ska ta och banka upp spegeln på väggen så att jag har den igen eller om jag ska vänta och låta pappa göra det så den hamnar mer rakt och i mitten för man vet aldrig vart den kommer hamna när jag gör det. Troligen slutar det med att den sitter helt skevt. Har även komit fram till att jag tycker om tapeterna så det var ett bra vak jag gjorde ska bara försöka få upp gardiner och annat sånt kul sen ska jag ta och bege mejj till blomsterlandet i Partille någon dag för där fanns det massa saker som jag vill ha riktigt fina dekorationsgrejer både i julfärger och lite annat för detta året haar jag besämt mejj för att julpynta och inte ha det precis som vanligt som jag hade förra året. Men då hade jag ingen ork heller att göra något eftersom jag jobbade dubbelt. Får se också om jag är hemma över julen eller om jag kan åka bort någonstans, vi har inte pratat om det nu på ett tag så får se troligen blir jag väll kvar här i sverige men man vet aldrig.

Naglar och hår . .

Har fått båda sakerna fixadee på en och samma dag, känns verkligen otroligt bra. Speciellt med håret för det var nog närmare ett halvårsen jag klippte mejj sist och jag kände verkligen hur slitet håret var så nu är det en helt ny look. Blev slingor i två ljusa nyanser för att försöka nå den där blonda färgen som jag strävat efter ett tag och nu är det ialla fall ljusare än det var innan. Får försöka ta något bra kort imorgon som jag kan lägga upp här om jag nu kommer så långt. Ska ialla fall fixa iordning sovrummet imon måste ställa tillbaka alla möblerna nu när dom är klara med tapeterna som faktiskt blev riktigt snygga men jag vet inte än om jag trivs med det hoppas verkligen för annars måste jag göra om det själv och det har jag ingen lust med alls.

Sen var Nikki här på kvällen och fixade mina naglar hon har tjatat om det i över en vecka nu eftersom hon också har börjat med det så äntligen hade båda tid. Och det tog en bra stund innan hon blev klar, vet inte riktigt om jag är helt nöjd heller kommer få sitta rätt så länge imorgon och fila ner dom för dom är förlånga, sen blev det fransk igen för det var lättast för henne så får se vad chefen säger om det.

Nee nu skah ajg återgå till att fundera på om jag ska sova i soffan inatt eller om jag ska sova i ett tomt sovrum där bara sängen står vet inte riktigt vad jag känner för, helst hade jag nog inte sovit hemma men måste man så måste man.

Bllir nog mer imorgon mellan mitt filande, springande till tvättstugan och möblerande i sovrummet. Men jag har ingen aning än får se vad jag känner för.

Trött, trött, trött . .

Sitter fortfarande hemma coh segar och nu börjar jag bli riktigt trött är verkligen inte alls van vid att vara uppe såhär länge får se om jag klarar av att joba ikväll eller om jag kommer somna på jobbet.

Jag har ingen aning heller hur det går inne i mitt sovrum har inte vågat gå in och kolla, var där för tre timmar sen och tittade när han var iväg och åt men efter det har jag inte varit i närheten av sovrummet. Vet inte heller hur länge han kommer stanna kvar eller om det blir klart idag eller inte, men snart måste jag åka hemifrån och som tur är kommer pappa och hämtar mejj så han kommer få lämna extra nyckeln här till målarn.

Kommer inte på speciellt mycke mer att skriva nu är alldeles för trött för att tänka, skulle verkligen behöva sova men jag kan inte gärna gå och lägga mejj hos farmor och farfar sen heller utan jag får helt enkelt försöka komma på nått annat sätt att hålla mejj vaken. Funderade på kaffe men jag brukar alltid blli tröttare när jag dricker det, dessutom måste jag ha mjölk i och jag orkar inte släpa med mejj den laktosfria mjölken vart jag än går.

Hum nu börjar det spåra ur får skriva mer senare eller nått.

Tidigt, tidigt . .

Usch det här är alldeles för tidigt för mejj, nu är jag verkligen glad över att jag har det jobbet jag har för jag skulle aldrig klara av att gå upp såhär tidigt eller tidigare varje morgon och en stor eloge till dom som gör det. men jag är helt klart en kvälls och natt människa kan aldrig gå och lägga mejj innan tolv hur trött jag än är så att gå upp såhär tidigt då skulle vara ompjligt. I och för sejj gick jag inte och la mejj förrän vid ett igår och lyckades ändå gå upp innan sju idag för att flytta möbler, mina granar måste tro att jag var tokig för härifrån låter det aldrig innan tidigast klockan nio helst inte innan elva eftersom jag brukar sova så länge jag bara kan för att orka med jobbet.
Hade inte ens behövt gå upp vid sju idag heller och börja möblera om för han dök inte upp halv åtta som han skulle utan han kom klockan åtta så jag hade kunnat sova ialla fall en halvtimma till utan problem och ändå hunnit med att flytta ut alls från sovrummet. Det enda som finns kvar där inne nu är min säng för den kände jag att den kunde jag inte riktigt bära ut själv men han sa att det var okay att den stog kvar. Och på lappen stog det faktiskt att man skulle ställa alla saker i mitten av rummet men det kändes så onödigt att ha masso ståendes där när det kan stå på andra ställen sålänge plus att jag ska duscha sen och det kanske inte är världens bästa att springa in i sovrummet för att hämta underkläder då :P

Jag får se vad jag gör senare idag om jag kanske mot förmodan kan lyckas somna en stund även om han håller på och låter hur mycke som helst inne i sovrummet prasslar och allt möjligt. ska troligen åka till farmor en svänf lite senare idag också eftersom hon fyller år och jag missade kalaset i söndags för att någon låg och sov istället för att komma och jobba åt mejj. Men jag hade inte riktigt förväntat mejj att han skulle komma efterrsom han var ute i lördags och jag vet hur trött han lät när jag ringde och väckte honom vid kvart i tolv. Men får helt enkelt försöka åka iväg och köpa blommor till henne och chocklad har jag redan köpt sen vet jag inte om jag ska köpa något mera eller om jag ska försöka satsa på att köpa något ordentligt till julklapp istället.

Och allt det här med julklappar, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa är nog bäst att börja leta nu så jag för en gångs skull är ute i tid istället för att springa runt dagen innan och inte hitta något vettigt alls för det är så stressigt. Ska nog börja kolla i helgen när jag är uppe i Karlstad hos syrran man vet aldrig vad man kan hitta där.

Undra om jag valt rätt tapet nu, tänk om rummet blir alldeles för ljus vill ju ha så att det ser fräsht ut men det hade inte varit helt fel om det var lite mörkare med tanke på att alla rummen i min lägenhet är så otroligt ljusa, får nog försöka ha mörkare i någon annat rum sen eller ha mörkare möbler där inne har ju redan spegeln och den lilla hyllan som är svart/mörk bruna. men det ska komma upp talvor på väggarna, speglar och fotografier så ramarna får jag nog måla mörka då. Nee får se hur det blir har tid på mejj att fixa lägenheten för jag ahr inte tänkt flytta härifrån än på ett tag.

känns som allt blev väldigt hoppande och ingenting egentligen hänger ihop men det är inte lätt att få ner sina tankar när man är såhär trött och egentligen hade behövt sova mycke mycke mera.

14:14

Jag har suttit och funderat en hel del nu på hur jag vill att mitt liv ska se ut och jag kan ärligt säga att jag har ingen aning alls. Får helt enkelt se hur det blir, just nu blir det att fortsätta med jobbet som vanligt och försöka spara pengar tills jag funderat ut vad jag vill göra.

Just nu sitter jag bara och funderar på om jag ska åka till jobbet tidigare och äta där eller om jag ska skynda mejj och slänga ihop något här hemma. men som jag känner nu har jag ingen lust alls att göra något av det skulle bara vilja sitta hemma hela dagen eller rymma härifrån ser faktiskt fram emot helgen när jag ska upp till karlstad till syrran får se bara om det händer något kul där upper eller om vi kommer sitta i henne lilla lägenhet hela helgen, hoppas på det bästa.

Blir nog att åka tidigare till jobbet tror jag och äta där ska bara föröska röra mejj upp ur soffan och göra iordning mejj så jag kommer iväg i tid och inte som vanligt när jag är där fem minuter innan jag börjar.

Saturday . .

Idag har jag haft fullt upp vaknade alldeles för sent och isttället för att gå upp började jag spela på mobilen, sånt kan vara beroendeframkallande. Och efter ett tag gick jag ialla fall upp ringde pappa så han kom hit och vi åkte för att storhandla. Och storhandling kan man lugntt säga att det var tror aldrig jag handla så mycke förr blev för närmare två tusen så nu hoppas jag att jag klarar mejj ett bra tag framöver. Efter handlandet fick vi stressa tillbaka hit packa upp och försöka slänga i mejj lite mat sen bar det av till jobbet.
Rätt så lugnt där när jag kom dit och det fortsatte vara ett bra tempo hela kvällen, men dricksen va sådär den kom i omgångar men när jag väl fick så fick jag en hel del så det jämnade ut sejj ändå. Får se hur det blir imorgon bara vilket tempo det är med gästerna och om det blir bra dricks. Vet inte än om jag jobbar hela dagen heller ska försöska få ledigt för det ska vara kalas för farmor men får se hur det går. Om inte får jag helt enkelt försöka åka dit på tisdag istället.

Börjar få lite panik nu också med tapeterna har ingen aning om vilka jag ska välja behöver hjälp men får helt enkelt se hur det går jag ska väll förhoppningsvis klara av att välja själv.

Måste försöka komma på nått att äta idag också men jag har ingen aning alls vad jag ska göra och min fantasi är inte den bästa just får helt enkelt se vad det blir hoppas bara att jag kommer så långt att jag gör mat för annars blir det som vanligt att jag inte äter och då kommer jag säkert vakna upp inatt och vara hungrig, dags att gå ut till köket nu så det blir gjort.

Jobb och rymningstankar . .

Ännu en kväll på jobbet avklarad och det var rätt så lugnt idag första timmer var det tomt lika så sista så vi stängde tidigare än vanligt. Och mitten av passet flöt på som vanligt, inte riktigt så bra med dricks som ja g hade hoppats på fattades 18 kr för att det skulle bli mer perfekt men det var inte det värsta utan det gick inte att få fram dricksen eftersom pengarna tog slut lite segt men vi får ta det imorgon istället.

Nee nu är det nog dags att gå och lägga sejj snart så jag orkar med morgondagen, ska försöka komma iväg och storhandla för det behövs verkligen har knappt nått hemma längre. Och eftersom jag för ovanlighetens skull jobbar kväll imorgon så hinner jag med det innan, kommer bli en lång helg det här med bara massa jobb får se om jag klarar av det.

Sen funderar jag verkligen på att sticka härifrån ett tag men måste försöka spara ihop mera pengar så jag kan åka och samtidigt har råd att ha kvar lägenheten kan nog i och för sejj hyra ut den till min kusin eller min syster sålänge någon av dom har pengar. Men har ingenting i mitt liv förändrats till våren kommer jag troligen åka iväg härifrån om så bara för ett litet tag har ju alltid pernilla och frankrike som jag kan åka till sen kan jag ju fråga Magdalena också om jag kan åka med henne tillbaka ner till israel när hon ska dit. Framtiden får helt enkelt utvisa hur jag gör. Fast just nu känns det som om saker och ting kommer bli bra igen men jag har ingen aning allt går ju upp och ner hela tiden.

Nog funderat på allt sånt nu time will tell hur allt blir :)

Sleepy . .

Trött, funderar på att gå  och lägga mejj igen somnade inte förrän vid fyra inatt och sen upp innan tio idag för målarna skulle komma och lämna tapekatalogen. Men nu har jag ialla fall fått boken och det finns massa fina tapeter men har så otroligt svårt att välja eftersom det ska vara till sovrummet så kan inte ha vad som helst utan det måste vara något som är neutralt men man ändå blir tilltalad av. Får se hur det går har fram ill tisdag på mejj att bestämma mejj får se om jag kanske tar med den till jobbet senare för att höra vad dom säger.
Känns jättekonstigt att vara uppe nu det var längesen jag var uppe så tidigt när jag inte skulle jobba men jag ska försöka hålla mejj vaken för då går jag förhoppningsvis och lägger mejj tidigare ikväll. Ser verkligen inte fram emot tisdag dom ska komma vid halv åtta, jag kommer garanterat vara en zoombie får se om jag kan lämna nycklarna till dom senare och gå någon annanstans och sova för sömn lär behövas.


Nu ska jag se om jag orkar ta tag i mejj eller inte. Borde egentligen åka och handla nu när jag ändå är vaken men känner jag mejj själv rätt kommer det inte bli förrän senare så får se om jag ändå kan palltra mejj upp ur soffan och göra något nyttigt.

Life is life . .

Idag var verkligen ingen höjdar dag men ska väll inte klaga för den kunde varit bra mycke värre. Hann inte fixa någon mat innan jag åkte till jobbet men kom ivääg tidigt hemifrån så jag hann äta där istället. Ringde ialla fall till migrationsverket bara för att få reda på att andra redan hade ringt så jag inte behövde men nu kan ingen säga att jag inte gjort det. Sen ringde målarna om mitt sovrum så imorgon kommer dom och lämnar katalogen så jag får välja tapeter, får se om jag kan hitta något jag tycker om.
Väl på jobbet var jag ju tvungen att berätta för Magdalena om katastrof lunchen igår och reaktionen blev som väntat är ialla fall glad att vi klarade av lunchen igår när vi bara var två och hade rätt mycke att göra. Sen blev det prat om att jobba på båtar utomlands funderar verkligen på att göra det nu men får se hur det blir troligen kommer det inte bli av förrän till sommaren om det händer.

På jobbet kändes det verkligen som om mitt huvud skulle explodera inte alls roligt att känna av att man börjar bli sjuk men jag får fortsätta försöka att inte bli sjuk dricker bara massa te nu inte för att det är säkert att det gör något men man kan ju alltid hoppas.

Nu är det dags att sätta på mera vatten sen borde jag nog gå och lägga mejj snart om jag ska orka vara uppe innan tio imorgon, vill ju inte ligga och sova när dom kommer och ringer på dörren.

Segt . .

Det har inte blivit många knop gjorda idag så nu måste jag snart ta tag i mejj själv och börja göra saker. Skulle egentligen åkt och handlat men jag tror att jag skjuter upp det till imorgon istllet annars blir det så otroligt stressat när man har tidspress på sejj och inte kollat upp ordentligt vad man behöver. Sen måste jag ringa till migrationsverket också och se om jag får tag i henne men det får bli om en stund. Har ialla fall suttit i en timma nu och filat ner naglarna en bit men han kommer troligen fortfarande tycka dom är för långa får helt enkelt se vad han säger när han ser dom om han gör det. Får troligen sätta mejj med det imorgon också så dom blir ännu kortare, usch vill ju ha dom långa eller ialla fall som dom är nu men fåår se hurd et går.

Nee dags att försöka hitta på någon mat att äta för jag orkar inte åka till jobbet och försöka fundera ut något där, har bivit så trött på den maten nu men inte konstigt kanske har ätit där i nästtan två år och när det är som det är nu så orkar man inte spendera all sin tid på det stället.

Snö . .

kom på vad jag glömde nämna förut med tanke på att jag inte såg det på riktigt förrän jag tittade ut genom mitt sovrums fönster. Nämligen att det har snöat under kvällen så nu är det vitt utanför, inte massa snö men lite gör ändå stor skillnad så nu är vintern här på riktigt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, saknar sommaren redan som det är men älskar ändå vinter så det här är troligen en bra sak =) Får se om det kanske kan finna lite kvar på marken när jag vaknar imon/idag men troligen inte får dhelt enkelt njuta av den här stunden med snön =)

Drömmar, tankar, hopp, förändringar . .

ja har funderat på massa saker den senaste tiden, på allt dumt jag gjort på allting som kunde varit annorlunda om bara vissa små saker hade ändrats men jag har komit fram till att saker är troligen som dom är av en orsak. Visst det är väll inget nytt men även om saker hade blivit gjorda annorlunda behöver det inte betyda att det skulle se annorlunda ut nu. Utan det ska kanske vara såhär och nått bra ska ju komma ut från allting får bara se vad som är det bra denna gången.

Är så otroligt irriterad på allt som har med jobbet att göra nu också för det är ingenting som fungerar som det ska visst ute hos oss funkar det har inte alls varit några klagomål vad jag har hört mer än chefen då som klagar på precis allt, men känner han för att klaga och bara hittar någon lite anledning så får man höra det. Och med mejj är det naglarna som han tycker är alldeles för långa så imorgon blir det väll att sitta två timmar igen för att fila ner dom några milimeter men allt för jobbet. Annars ligger dom flesta problemen inne i köket just nu alldeles för lite personal och alldeles för irriterad stämning så ingenting känns som det stämmer utan allt känns fel. Inte konstigt kanske att alla är som dom är när det nya stället öppnat precis brevid så nu måste vi bli ännu bättre för att klara konkurrensen och det sätter mer press på alla.

Nee nog om jobbet får se hur länge ja stannar kvar, just nu blir det jobb i åtta dagar till sen åker jag upp till Karlstad och hälsar på syrran. Efter det kommer det i och för sejj också bli jobb men jag funderar på att söka nått nytt kan ju inte stanna kvar på samma ställe hur länge som helst, eller ialla fall att hitta nått extra men får se hur det går.

Imorgon ska jag försöka ta kort på min hylla och sätta ut den på blocket så den blir såld och jag kan fixa iordning lägenheten så som den ska vara får se hur det kommer gå, har ingen aning om vad jag ska sätta för pris på den heller men några hundra får jag förhoppningsvis :)

Nog svamlat av mejj nu ska försöka komma på vad jag vill göra med mitt liv och Pernillas erbjudande att åka ner dit ska jag kolla upp mera för det hade varit underbart att få komma bort härifrån ett tag =)

RSS 2.0