Partysugen . .

Är så otroligt sugen på att bara dra ut på nån klubb och dansa hela natten lång trotts att jag har värsta träningsvärken och benen skulle ge upp efter en halvtimma så skulle det vara så underbart att få släppa loss en gång för alla eftersom det var evigheter sen jag var ute och festade riktigt. Anledningen till detta är att det var hur mycke bra partymusik som helst på radion förut så det blev massa dans här hemma samtidigt som jag gjorde annat blev tyvärr inte så mycke av städningen men får helt enkelt ta det imorgon istället. 

I vilket fall får jag ha myskväll här hemma istället med massa tända ljus nice nice och ibland måste man ju unna sejj själv sånt har nästan aldrig tid att ha ljusen tända för att jag gör massa annat och dessutom är det så jobbigt att hålla koll på katterna samtidigt så dom inte springer rätt in i ljusen skulle inte alls bli kul i så fall.

Nu ska jag hoppa tillbaka till soffan igen och kolla på tv.


Gym och mat . .

Jag hann iväg till gymmet nästan i tid ialla fall tror att jag gick hemifrån fem minuter över så det var ju inte alls farligt fick till och med stå och vänta på Jennie utanför ica inte dåligt det. Men det är rätt så bra kompensation mot alla gånger hon fick vänta på mejj när vi tränade i Älvängen och jag alltid var sen. Tog längre tid att gå över till edet än vanligt både för att jag var trött och för att jag hade träningsvärk, vilket jag fortfarande har känns som jag kommer ha konstant träningsvärk eller nått speciellt om vi ska dit nästan varje dag och jag inte låter musklerna vila ordentligt men troligen blir det väll uppehåll på ialla fall en eller två dagar snart och då hinner dom vila upp sejj lite nackdelen då är bara att jag troligen kommer få tillbaka träningsvärken efter det men då vet man ialla fall att musklerna har jobbat.

Sen skulle mamma egentligen kommit hit och hälsat på idag men det verkar inte som om hon orkar får väll se senare, måste försöka komma på någon mat att äta med, sitter och äter halloumi just nu och det är lika gott som jag kom ihåg har inte hittat det i affären innan men nu i går tror jag det var hittade jag det mums, får ta hit jennie nån da så hon får smaka på det eftersom hon inte visste vad det smakade. Det hade i och för sejj inte jag heller gjort om jag inte varit hos Nikki och ätit det, bra att vara hos henne ibland och få äta ny mat.

Nee dags att återgå till min städning lägenheten ser ut som ve och bedrövelse just nu verkligen inte vacker så får väll se hur det går är ju inte världens största fan av att städa men det ska väll lösa sejj är ju som sagt egentligen inte så mycke att göra bara att jag är extremt lat.

Morning . .

helt seg och död ä'r jag just nu precis sån som jag brukar vara när jag vaknat så det är ju inget ovanligt, ska gå hemifrån snart med bort till gymmet känns helt wierd att gå såhär tidigt och vi får väll se hur mycke jag kommer orkar göra dör men ska ialla fall försöka kämpa på så något blir nog ialla fall gjort.

Nu ska jag ialla fall bege mejj ut till köket för att äta något bara 12 minuter kvar tills jag ska gå med suck, vill ju sova mera . .

Nattprat . .

Hemma efter ännu en plågsam natt, hade extra grejer att dela ut idag men dom struntade jag i var verkligen inte i form för det och jag hade inte varit klar än i så fall så jag får helt enkelt dela ut dom imon eller på månda ska nog försöka göra det båda dagarna nu så att dom kommer ut.
Tjötade med kussen i tele i nästan en timma också, inte ofta man hör från honom längre eftersom han festar hela tiden men han ska också ner till hultsfred, yei :D så nu har jag massa att åka med men jag hoppas ju att jennie åker med för vi kommer ha så otroligt kul där nere i så fall, hoppas jag. kommer verkligen hålla på och tjata om det här hur mycke som helst nu men det är bara för att jag ställt in mejj på att åka och pengar är ett annat problem kommer bli tigth i sommar med det men på nått sätt löser sejj sånt alltid. fick höra en hel del knasiga saker av min kusin inatt vissa grejer som jag inte alls ville höra med tanke på att han är min kusin sånna saker får han faktiskt hålla för sejj själv och inte berätta.

Borde försöka sova nu får se hur det går om jag somnar eller inte lyckades somna igårkväll ialla fall även om grannen hade fest och som tur var var det inte alldeles för många som kom och knackade på min dörr. Ska upp igen om sex timmar, suck kommer vara helt död då men träna måste man faktiskt dessutom blir man pigg av det och jag kommer bli rätt så pigg av prommenaden på 40 min innan jag kommer fram till gymmet.

Träningsvärk, träning . .

Det har varit ännu ett träningspass idag och jag rekomenderar verkligen inte att träna när man har träningsvärk usch va plågsamt det är höll nästan på att dö när vi gjorde vissa av sakerna och imorgon måste jag plågas igen då det är träning en gång till och mycke tidigare dessutom ska gå hemifrån klockan två så nu vet du jennie eftersom jag fick bestämma :P det betyder att jag måste gå upp mycke tidigare än vanligt så får väll försöka komma i säng nu snart, är ju inte speciellt duktig på det i vanliga fall så varför skulle jag vara bättre idag, men man vet ju aldrig.

nee nu ska jag återgå till att kolla på tv och försöka ignorera smärtan i kroppen förhoppningsvis lyckas jag bara jag sitter stilla hela tiden, vilket inte är det lättaste.

Six Feet From The Edge . .

Trötthet, huvudvärk,snurrighet och svimningkäslor har dominerat min natt tillsammans med träningvärken så det har inte alls varit någon rolig natt men inte speciellt konstigt med tanke på hur lite jag sovit innan får skärpa mejj med det nu ska gå och lägga mejj alldeles strax som kompensation. Blev lite irriterad på katten också när jag kom hem eftersom hon skulle kela, sitta i knät och springa runt på tangentbordet hela tiden kanske inte världenss roligaste när mn är trött. Får ta och mysa med katterna senare istället och hoppas att dom går och läger sejj igen för det är inte kul att försöka sova när dom springer runt och leker hel tiden det låter en hel del på golvet.

men dags att hoppa i säng nu, hörs senare och förhoppningsvis blir det träning idag om jag bara kan få tag i Jennie innan hon sticker på körlektionen annars får jag väll leta efter nån annan att träna me :P

image52


Me Like Alot :D

Fix It . .

Min dag blev ju inte riktigt som planerat, för det första kom jag hem jättesent imorse sen vaknade jag inte förrän sent på eftermiddan halvdöd och vandrade runt som en zombie i lägenheten innan jag kom iväg ner till göteborg åkte inte förrän klockan nästan var sju men eftersom jag bara skulle till pappa gjorde det ju ingenting kom dit och det första jag gjorde var ju självklart att kasta mejj över telefonen en helt ny hade jag fått också istället för den gamla lite synd bara att dom inte kunde gett mejj den från början men men dom ska väll ha sina små ritualer dom med. Skulle ialla fall ha igång mobilen skrev in pinkoden sen helt plötsligt kom det att man skulle skriva i mobillåskod och det visste jag ju inte vad det var för någon så pappa fick ringa till trebutiken och fråga men dom hade ju inte heller någon koll så jag måste ringa imon och fråga och kolla om dom kan ringa till kundservice eller nått för att fråga där vill ju faktiskt ha en fungerande mobil nu annars kunde jag lika gärna behållt den gamla. Får väll se om det blir en tripp ner till stan imon med då om jag måste lämna in telefonen till dom eller inte förhoppningsvis inte för det blir så otroligt dyrt i längden om jag ska åka fram och tillbaka ner till göteborg och kommer jag ner dit finns chansen att jag vörjar shoppa och det får jag verkligen inte för om jag ska ha råd att göra allt kul i msommar under min ledighet måste jag spara så mycke pengar som möjligt nu annars blir det lite kris.

näu är det ialla fall dags att hoppa i säng borde gjort det för längesen men har inte varit hemma så länge inte ens en timma än så får väll vara helt död på jobbet, det blir ialla fall att somna till Sonata Arctica, underbar musik :)

Sen morgon, sovmorgon, försov morgon, mitt på dan . .

Vaknade för en stund sen av att pappa ringde, inte ofta jag sover såhär länge men jag somnade ju faktiskt efter nio så det är kanske inte så konstigt har ju inte sovit så många timmar om man tänker efter. Han blev lite chockad över att jag inte var uppe än eftersom jag alltid brukar kolla på Gilmore Girl's mellan tre och fyra men det gick ju inte idag viktigare att sova faktiskt.

Mn jag är helt öm i hela kroppen nu eller kanske inte riktigt hela har fortfarande ont i mitt ben men armarna och resten som tillhör där, usch inte alls kul det drar verkligen när jag försöker lyfta upp armen och det var en riktigt plåga när katten gick och trampade på mejj, stackars mina ömma muskler får inte ha så långa uppehåll mellan träningen så det blir skärpning nu men det är ju lättare att komma iväg när gymmet bara ligger några kilometer bort istället för några mil. Dessutom kommer jag ha Jennie som tjatar på mejj nästan varje dag ;) Så vem vet vikten kanske rasar nu och kroppen blir fit, man kan ju alltid hoppas så jag är riktigt het när det är dags för spanien kan ju inte åka dit och se ut som en ja hur man nu ska beskriva hur jag ser ut ;P

Nee dags att hoppa in i duschen kanske kan lindra mina ömma muskler lite och förhoppningsvis blir dom inte ännu stelare sen för då har jag extrem otur sen bär det av till gymkmet för att hämta kortet (får väll se om jag kommer ivög dit annars får jag hämta det imon eller nått) och sedan ner till partille, göteborg för att hämta min telefon och handla lite och att hälsa på pappa får jag ju inte missa heller då skulle han få anfall på mejj men hur skulle jag kunna missa det när han ringer stup i kvarten och tjatar ;)

Hultsfred -08 ??

Har suttit och funderat dom senaste dagarna på om jag ska åka ner till hultsfreds festivalen eller inte och eftersom jag inte hört något från dom antar jag att det inte blir något jobb lite synd för då hade allt ju varit gratis ;P men jag var ialla fall inne på hemsidan igår och kollade artister, hittade hur många bra som helst så ska skriva en lite lista här på dom ja tycker är bra så kanske det kan motivera jennie lite även om hon inte tycker om allt som jag gillar men förhoppningsvis kan vi åka ner dit i sommar skulel vara hur kul som helst att göra något sådant nått helt galet men sen kommer ju problemet med Melanie för jag tror inte ritkigt vi kan släpa med henne ner på en festival inte när det är så galet som det är där men får väll se vet ju inte ens om vi ska åka, annars får jag väll åka med Virre och gänget bara kommer ju få kul med dom också men det är en helt annan sak att bara åka med Jennie.
Måste nog nästan åka ner men det blir så dyrt alltihop då först min resa i Valencia som troligen inte blir så lång som jag planerat eftersom det här är mitt i och man kan inte åka fram och tillbaka till Valencia men den kommer ju gå på en hel del runt tusen eller nått och hultsfreds biljetten för två dagar går på 1100 plus förköp så då kommer pengarna bara springa ivög men får väll hoppas på bra löner och lite räkningar så ska allt nog lösa sejj.

Men till artisterna nu då:

Linkin Park
HIM
The Hives
Säkert!
Simple Plan
Takida
Paul Wall
Jimmy Eat World
Paramore
Adam Tensta
Mange Schmidt
Sugarplum Fairy
Lazee
Neverstore

Och nu har dom inte ens alla artister klara utan det kommer släppas flera kommer verkligen vara i paradiset om jag kommer dit massa bra musik hela tiden, fick mejj en glad överaskning nu förut nör jag såg att Jimmy Eat World skulle komma för det missade jag igår, missade säkert fler bra artister nu med som ska komma dit men man kan ju inte alltid se allting det blev ju ialla fall en lite lista men längre än jag trodde den skulle bli. Ohh så bra musik jag där måste verkligen ner dit nån som ska me ??


Ps. Rooney kommer dit också dom som var med i The Oc för evigheter sen, lite kul hehe ds.


Misery Business . .

Usch det är min klagodag idag igen för en dag i månaden måste jag få beklaga mejj på mitt jobb för det är så hemskt. Total inatt så utdelning till alla abonnenter och det är verkligen den saken med jobbet som jag hatar, måste verkligen dela ut också kan inte skjuta på det som jag kan göra när det är prenumerationslappar.

Har så otroligt ont i hela kroppen just nu både från träningen igår och från nattens arbete, vaknade och unde knappt lyfta armarna och det har ju inte blivit bättre nu av allt bärande släpar ju runt på ialla fall 40 kg på en axel upp och ner i trappor och fram och tillbaka, visst det kanske inte är så jättemycke vissa klarar ju att bära på massor men efter att man har släpat på det i fem timmar är inte kroppen helt undra längre kommer troligen ha ont i ryggen med sen när jag vaknar och det är ju mindre trevligt sist hade jag ont i flera dagar och kunde knappt röra mejj men då hade jag burit helt fel också eftersom jag saknade en grej. Har träningsvärk i ena benet också hur jag nu kan ha det förstår jag inte och bara i ett ben, riktigt knepigt det där men det går nog över snart hoppas jag.

Nee nu är det nog dags för mejj att nana lite, blir en tripp ner till gbg idag igen för att hämta min telefon som blev klar igår typiskt typiskt eftersom jag hämtade hemtelefonerna hos farmor och farfar dagen innan men ska passa på att handla mat på ica i partille ocks¨, inte världens billigaste att handla i en ica butik men kan ju lika gärna passa på när jag är där och dessutom blir det ju massa bonus och gratis på mitt kort, tycka om =). See Ya later . .

Back to träning . .

Jepp nu har jag påbörjat träningen igen och jag har varit supertrött hela dagen så det var bra att jag kom iväg till gymmet har gått hemma helt deppig halvdöd och nästan som en zombie. Vandrade iväg till edet kvart i sju för att möta jennie efter hennes körlektion och jag trodde nästan jag missat henne eftersom jag var en minut sen och ibland är hon väldigt noga med tiden men idag kom hon också lite sent sen vandrade vi bort till gymmet. Tjötade hur mycke som helst om allt möjligt på vägen men mest om deras utekväll i lördags den som jag missade framme vid gymmet tänkte jag hämta mitt kort men icke det fick jag inte för dom skulle man hämta ut mellan tio och sex så jag blev nästan inte insläppt men tillslut fick jag gå in, får gå dit och hämta kortet imorgon på dan elelr nått för vi ska troligen träna på kvällen vid åtta eller nått och det kan ju vara bra om jag har det då så att det slipper bli massa krångel igen.

Gymmet var verkligen hur fint som helst och det både kändes och såg helt nytt ut, inte så konstigt kanske med tanke på att det är rätt så nytt. Att träna igen var hur jobbigt som hlst speciellt med tanke på att jag haft ett uppehåll på fyra månader eller nått så styrkan som fanns innan hade hunnit försvinna och konditionen var sådär för den kan jag ju träna lite på nätterna när jag jobbar, får verkligen bli bättring med träning nu med det tror ja kommer troligen vara där flera dagar i veckan och förhoppningsvis kan jag börja på passen med men det beror på virre när hon ska gå för jag tänker inte gå på dom själv.

hum nu tog orden slut hade mer att skriva med det kommer väll sen antar jag.

Winter Wonderland . .

image51

Så otroligt mysigt med snö, inte världens bästa bild men hur många bilder blir bra när man kommer hem klockan sju på morgonen efter jobbet.

Betalat alla mina räkningar nu, duktigt av mejj eller mjae alla och alla hade inte så många så jag har fortfarande en hel del pengar kvar. Känns helt underbart för dom pengarna behövs och då har jag ändå betalat extra till mamma för bensinen blir nog att betala lite till till henne senare får se om hon klagar först eller inte, förhoppningsvis inte har en rätt så stor skuld till henne nu eftersom det är så dyrt med min bil men den ska väll gå att betala av så småningom får börja leta efter nått extra jobb eller nått så jag får ihop mer pengar. Måste försöka spara en del av dom jag har kvar med så jag kan betala Valenciaresan och har pengar kvar till sommarn för en hel del av mina semesterdagar kommer troligen vara obetalda, mindre trevligt eftersom det är på sommaren som man behöver pengar men finns inget att göra åt det nu får ta det när det kommer.


Söndag - Måndag - Tisdag . .

Det har varit lite tyst från mejj här dom senaste dagarna men har knappt varit hemma och dom korta stunderna jag varit hemma har jag varit tvungen att göra annat så bloggen har fått stå här helt själv.

I söndags bar det av till mormorf och morfar för att äta påsk middag och jag och syrran var sena härifrån som vanligt, hum mitt fel eftersom jag fick för mejj att jag skulle prova att locka håret med locktång vilket tog lite mer än en timma, inte särsklit smart men håret blev ialla fall fint fast bilderna blev rätt så halvtaskiga får väll se om jag kanske lägger upp någon sen ändå: Har massa bilder nu som jag ska lägga upp så det blir mycke att titta på.
Åkte hem från mormor och morfar vid åtta tiden och då var jag superstressad körde hem syrran till mamma och skyndade mejj hem. Anledningen till min stress var att jag skulle åka upp till Falköping och jag hade ingen aning alls om hur lång tid det skulle ta eller exakt hur jag skulle köra. Hann vara hemma i knappt en halvtimma så katterna fick mat och städat, stackarna helt ensamna här hemma sen började min resa. Mitt under allting fick jag ett stort problem skulle tanka men inga pengar fanns på bensinkortet och jag hade inga pengar på kontot heller så fick ringa pappa och be honom överföra men dom pengarna skulle inte komma förrän dagen efter så det var bara att be att bensinen skulle räcka och att det inte var alldeles för långt att köra.
Det blev en sväng in till thn på vägen upp bara för att jag fick beställning om att handla hum smart att försöka handla när man inte har pengar blev lite tigth men hade exakt så mycke som det jag skulle ha kostade. Sen kunde jag äntligen börja köra på riktigt och det var hur segt som helst att köra för det första var det jätte långt ca 9 mil från thn räknat och så fick jag hur många sms som helst när jag körde så det blev att försöka läsa dom och svara samtidigt som jag skulle hålla koll på vägen så jag inte hamnade i diket. Tog över en och en halv timma att köra den vägen och det kändes verkligen som om jag kröp fram eller körde i slowmotion och när jag var framme i Falköping hade jag ju ingen aning om hur jag skulle hitta dit jag skulle och det var inga bra vägbeskrivningar jag fick heller så efter tre felkörningar och en hel del chansningar hittade jag rätt gata är helt förundrad över mejj själv för i vanliga fall när jag ska någon stans kör jag runt och snurrar i minst en halvtimma och kör fel miljontalsgånger.

Va ialla fall där hela kvällen/natten/morgonen och åkte därifrån kvart över tre trevligt trevligt, hemresan tog inte alls lång tid knappt en och en halvtimma och då var det ändå massa snö mellan thn och edet men jag var hemma tjugo i fem så det blev att slänga i sejj mat och sedan åka till hallen för att möta Pernilla eftersom det var hennes andra dag att lära sejj distriktet på. Tror att hon förstod på ett ungefär hur hon skulle köra men det tog antagligen rätt så lång tid för henne imorse stackarn speciellt nu när dte är massa snö ute med svårare att köra då. men för att återgå till gårdagen så var vi klara med körningen vid kvart i sju sen satt vi kvar i bilen och tjötade i ca en timma om allt möjligt massa skvaller fram och tillbaka om alla möjliga personer.
När det var dags för hemåkning ville min bil inte vara med längre batteriet dog så vi fick leta fram startkablar i hennes bil öppna motorhuven på min flytta hennes försöka hitta spaken att öppna huven på den, vilket inte var världens lättaste för den var gömd sen lyckas förstå oss på hur deras batteri satt ihop för det såg riktigt konstigt ut men det fungerade tillslut och min bil startade sen.

Hemma sent och tv:n direkt sen somnade jag i soffan som vanligt nu för tiden haha och vaknade inte förrän jag fick klagosmset att jag inte börjat jobba än, stressade iväg till jobbet och spenderade resten av natten med att må hur dåligt som helst det var till och med så illa att jag ringde och frågade om jag kunde få slippa köra vilket jag redan innan visste skulle bli svårt eftersom vi fortfarande är för få bud. Så jag fick snällt kämpa på där gick rätt så bra bara jag gick långsamt då kändes det inte lika mycke.

Nee dags att sova nu blir att betala räkningar när jag vaknar sen åka ner till stan och träffa pappa ska få flis av honom som jag kan ställa i bilen så baken blir tyngre för då har jag bättre chans i backarna inte alls kul när bilen kör fast eller svänger som en jojo så fort man kör och det är lite halt. Ska hämta telefonerna med, yei kommer bli underbart att ha bärbar hemtelefon istället för den dumma jag har nu med superkort sladd så jag måste sitta i rummet och prata.

Sleepwalkin Past Dead . .

Det känns som om jag sovit bort ett helt dygn, men det stämmer inte riktigt bara nästan sov igår på dagen mellan åtta och fyra sen kunde jag inte bestämma mejj hur jag skulle göra resten av tiden, åkte och mötte syrran på edet kvart över sex så bar det av till gymmet för att skaffa gymkortet eftersom det var sista dan och allt kommer ångra mejj sen när alla räkningarna ska betalas och jag knappt har några pengar kvar men gjort är gjort nu får helt enkelt skylla mejj själv.
Vi var tillbaka här runt sjutiden båda lika döda och somnade igen runt åtta sen var det massa halvsovande fram till klockan tiolv för min del eftersom jag skulle iväg och jobba vid ett, så för att sammanfatta min dag igår är det enklast att säga att jag sov.

Har massa fina bilder på datorn nu som syrran tog på Elmia ska lägga upp senare hinner inte nu måste nog börja göra iordning mejj för vi ska åka till mormor och morfar för att äta och sedan ska jag troligen åka upp till Falköping, inte helt hundra på det än men det märker vi, kanske skriver mer sen kanske inte det märker vi.

Beslutsångest . .

Det var riktigt längesen jag sov såhär länge sist vaknade för ca en halvtimma sen nu och jag borde nog egentligen gått upp ialla fall vid två för att hinna med allting. Min plan från början var att jag skulle med till Jönköping på bilutställningen så nu skulle jag suttit i en bil påväg hem men set gick inte riktigt pengarna räckte inte alls verkligen synd för jag ville iväg på det hade varit så otroligt kul och jga hade varit helt salig om jag fick gå runt där och se alla bilarna men får helt enkelt försöka åka iväg på det nästa gång det blir för syrran och gänget ska säkerligen åka då med. Ska ialla fall ringa henne strax och se om hon tog massa bilder på alla fina bilar nu som jag sa till henne får ju hoppas för nått fint måste jag få att titta på.

Måste ju fortfarande försöka komma iväg till gymmet idag då det är sista dagen av deras erbjudande om gymkort och ska jag skaffa det måste jag definitivt göra det nu för jag kommer inte ha råd när det går upp till normalpriser, men dom stänger halv sju och egentligen ska jag vara hemma hos Jennie och Viktor klockan sex. Kommer aldrig få ihop den här dagen eftersom jag måste fixa iordning mejj också för att gå dit. Sitter faktiskt och funderar på om jag ska följa med eller inte just nu känner jag inte alls för det och jag tvivlar lite på om den känslan kommer komma att det kommer bli jättekul osv, vet att det kommer bli kul om jag åker med även om jag måste åka hem rätt så tidigt för att hinna med jobbet så hinner jag ha roligt den tiden jag är där och det skulle vara hur kul som helst att få se AP men jag vet verkligen inte. Jennie kommer bli så otroligt besviken om jag inte följer med eftersom jag lovat så det är nog mest det som gör att jag måste åka annars hade jag hoppat över det för lusten finns inte alls.

Men jag har ju fortfarande inte bestämt mejj så allt kan hända får se om jag tar en hemmakväll idag eller om det blir nykterutekväll innan jobbet. Blev ju ingen hemmakväll igår heller kom hem från mamma vid halvtio sen läste jag ett kapitel av boken jag fick låna av syrraan och somnade på soffan, det är faktiskt riktigt bekvämt att sova där även om den är lite liten somnade där imorse också efter jag kom hem efter jobbet, va inte klar förrän vid sju för tidningarna var sena.
Dags att ringa och kolla med syrran nu ialla fall måste ju veta om jag får bilder eller inte :D

Girls night

Festen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mejj för allting slutade med en tjejkväll men det blev verkligen hur kul som helst och förhoppningsvis tyckte alla samma sak, märkte att jennie blev lite mjae vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men ialla fall senare under kvällen men ja tror hon hade kul ändå.
Tjejkväll, sju tjejer, ölspelet, champagne, jag har aldrig, sexprat, salsa och allt va vi nu gjorde massor blev det tillslut. Är jätteglad att alla kom speciellt att Malin och Linda kom ända från nol för dom har jag inte träffat sen början av januari nu så det var ännu roligare får ta och försöka träffa dom mera och Danielas kompis va jättetrevlig. Det här måste verkligen göras om mer tjejkvällar åt folket! lite synd bara att det inte blev någon riktig fest med killar också men man kan ju inte få allting får planera bättre nästa gång och ha det på en bättre dag för en nästa gång blir det ialla fall det har jag redan lovat så det går inte att ändra på.

Borde egentligen fortfarande sova men har varit vaken i över en timma nu, konstigt nog fast jag kan aldrig sova länge dagen efter jag druckit vilket är lite synd eftersom jag hade behövt sömnen för imorgon blir det att vara vaken hela dagen, först bilutställning hur jag nu ska ha råd med den sen ska jag följa med ut på krogen och se AP  men om det är som Daniela sa att dom inte går upp på scen förrän vid ett funderar jag på att strunta i det för vi den tiden har jag redan åkt hem eftersom ajg ska jobba, men det får bli som det blir kan ju ialla fall inte hoppa över jobbet.

Dags att börja diska iordning här snart men vill inte börja med det när Izz sover ifall hon skulle vakna, ska ialla fall lägga in bilderna från kameran på datorn fast jag har ingen aning om hur dom ser ut haha förhoppningsvis inte alldeles för kassa.

Bäddat för en katastrof ??

Okey jag börjar bli lite stressad nu både nervös och stressad för det första har jag inte ens gjort hälften av det jag hoppades skulle vara klart nu inte speciellt smart men det är jag i ett nötskal blir alltid såhär men på något sätt lyckas jag ändå bli klar och denna gången ska jag faktiskt vara klar innan alla kommer om det nu kommer någon, vilket det inte verkar som just nu för jg har inte hört nått från någon alls, känns mindre bra men som Emma sa förut på msn om man tänker på alla fester när vi inte trodde det skulle komma någon alls dök det alltid upp hur många som helst men då va vi unga det händer inte så ofta längre speciellt inte om man tänker på dom senaste festerna som varit för då har det knappt varit något folk alls. Känns som bäddat för en katastrof och att det kommer bli hur tråkigt som helst men så är det väll när man ska ha det på en torsdag och knappt känner något folk.

Nu ska jag sluta fundera över hur det kommer bli blir det dåligt får det väll bli det inget att göra åt i så fall utan bara hoppas på att det blir annorlunda nästa gång om det nu blir någon nästa gång det är ju inte alls säkert. Dags för mejj att hoppa in i duschen ialla fall sen blir det dammsugning och efter det blir det hem till mamma för att hämta sängen får göra det ganska snabbt eftersom jag måste till systemet har fortfarande inte kommit iväg dit och ändå har jag haft hela dagen på mejj, syrran får helt enkelt sitta i bilen ch vänta när jag springer in där borde egentligen åka dit nu innan men tror inte att jag hinner det måste vara hos mamma vid fem och jag är ju som sagt inte världens snabbaste måste till affären också får väll vad jag har råd att köpa där bara för pengar finns det inte gott om inte för tillfället ialla fall synd att lönen inte kan komma idag istället för på tisdag.

Smidigt Smidigt . .

Haha undra om någon kan vara klantigare än mejj. Borde egentligen inte skriva det här i bloggen eftersom ajg vill vänta och se ifall någon märker någon skillnad men jag måste bara skriva ner det för det är så extremt klantigt gjort.

Skulle färga håret idag och det gick ju bra förutom att det hamnade färg i nästan hela handfatet inte speciellt smidigt men det går ju att tvätta bort som tur är och att ha färgen i håret var ju ingen fara lyckades faktiskt att inte kladda ner överallt vilket jag har en tendens att göra annars. Det var lite värre när jag skmulle skölja ur färgen för duschen ville inte alls vara med när jag skulle ha i shampoot fick den anfall och började spruta vatten överallt så nu är hela badrummet pisseblött och hallen också jag undrar verkligen hur jag lyckas med sånt inte speciellt smidigt som sagt men det får väll torka hade ju varit effektivare om jag hade dammsugit hela lägenheten innan sen kunde duschen fått anfall men icke utan det blir att dammsuga sen och tvätta golven men så får det vara måste ta tag i det snart. måste även börja diska har hur mycke disk som helst så det blir nog att gör det i flera omgångar. planen från början var ju att jag skulel gjort det innan redan under första pausen mellan tvätten men jag är inte alltid så snabb eller mjae rättare sagt jag är aldrig snabb och det blir aldrig som jag tänkt från början men ska väll hinna det är ju fortfarande några timmar kvar till folket kommer om dom kommer och att städa tar inte så lång tid max en halvtimma och disken tar ju inte heller lång tid det som tar längst tid är nog när jag ska göra iordning mejj vet fortfarande inte vad jag ska ha på mejj för kläder men hittar förhoppningsvis något sen när jag väl börjar leta så det får vara en senare fråga.
Men för att återgå till mitt hår nu när det är torrt ser utväxten ljuslila ut och det var verkligen inte meningen alls den skulle ju bli mörk inte bra att vara blond och försöka färga håret mörkt borde nog haft i färgen lite längre men jag hade faktiskt i den längre än jag skulle och man kan inte ha i den i evigheter då skadas håret alldeles för mycke och det räcker med att mitt hår redan är ganska illa borde egentligen inte färgat det nu utan väntat ännu längre men jag står inte ut med att ha sån utväxt som jag hade och att färga bara utväxten är inget alternativ för det klarar jag inte av själv så det får vara som det blev kommer lägga upp bilder senare om inte annat kommer dte komma bilder ikväll för kameran ska vara framme och massa kort ska tas. Får tvinga dom andra att vara med ifall dom inte skulle vilja men vi brukar inte vara så dåliga på att ta kort så det är nog inga problem.

Dags att börja diska nu har 45 minuter på mejj innan jag måste vara i tvättstugan igen så då kommer jag hinna o jag inte fastnar här som jag alltid har en tendens att göra vem vet hinner nog troligen börja dammsuga också så att det bara är golvtvätten kvar men borde vänta med dammsugandet för katterna springer runt här och dom fäller så otroligt mycke så det dröser ner massa katthår på hela golvet. Fast kan ju inte vänta för länge heller allt måste vara klart minst en timma innan för då kommer jag garanterat inte vara stressad sen då kommer jag bara sitta och vänta och vid fem blir det att hämta sängen sen för då kommer syrran hem från skolan innan det ska jag förhoppningsvis hinna till systemet och affären så att det också är avklarat.
Vi får helt enkelt se hur det går med min dag om allt blir som jag planerat, troligen inte eftersom planen redan spruckit men det kanske blir nästan som jag planerat ialla fall.

Money, Money, Money, Ain't It Funny . .

Fick mejj en glad överasskning när posten trillade in för en stund sedan och min lönespec var med, är alltid lika orolig när jag ska titta på den ifall jag inte skulle få tillräckligt med pengar någon månad men denna var superrolig att få se för jag får ut över 1000 kr mer än jag fick förra månaden och förra så fick jag ändå ut mer än jag brukar så trevligt trevligt får hoppas att det fortsätter på detta viset och att lönen kanske kan bli ännu högre, man kan ju alltid hoppas.

tyvärr så har dom ju hlöjt hyran också men bara med 636 kronor så det är ingen fara sen kom elräkningen denna månaden och bensinen måste betala men jag tror llt att jag kommer ha en hel del pengar kvar efter allt är betalt yei då kan jag spara till min valencia resa kanske till och med beställa den denna månaden om det nu inte dyker upp fler räkningar som jag inte har en aning om att jag ska få.

men just nu är jag ialla fall överlycklig :D

Såå trött just nu . .

Ge mejj en säng låt mejj sova I'm dying here! Är så otroligt trött nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, till sängen och sova i 40 minuter vore ju ett förslag emn det känns meningslöst att bara sova så kort tid skulle kännas ännu värre ifall jag skulle missa att vakna sen och inte vaknar förrän vid två då min tvättid nästan 'r slut nee får helt enkelt försöka hålla mejj vaken nu hela dan. Detta betyder att jag troligen kommer vara helt död ikväll vilket inte heller är speciellt bra men jag har klarat av att festa innan när jag varit såhär trött förhoppningsvis kommer det ju roligt folk så att jag inte behöver tänka på att jag är trött dessutom är det hockey ikväll vet inte riktigt hur jag ska göra med den för den börjar klockan sju och folk borde komma rnt den tiden, kan ju faktiskt inte sitta här och titta på hockey samtidigt som det är fest, eller mjo det skulle funka en hockeyfest men då vet jag en som definitivt kommer att gå hem och det vill jag inte så det funkar inte får försöka hålla koll på när halvlekarna är slut och kolla upp på nätet efter varje vad det står. Troligen är det ju flera än jag som vill veta så det är nog tur att den inte går att se för i så fall skulle det vara krig speciellt mellan mejj och en viss person räcker med att det kommer bli det ändå för det blir det alltid lite av en tradition ;) Fast nu pratar jag som om han kommer och det vet jag ju inte än om han gör men jag hoppas.

Börjar bli lite piggare nu av att sitta här och skriva men jag får väll gå till köket snart och göra kaffe eller nått så att jag verkligen håller mejj vaken fast det dåliga med det är att jag nästan alltid bli ännu tröttare av att dricka kaffe knepigt knepigt. Ska nog ta och börja städa nu också medans jag väntar ialla fall plocka upp lite eller mja diska kanske, får se vilket det blir. Kommer ändå sluta med att inget av det blir gjort under denna väntetiden utan jag kommer göra allt senare, precis som vanligt men det ska ialla fall bli gjort det är en sak som är säkr.

Hitta ursäkter . .

Nu har jag suttit hela natten ock försökt komma på någon bra ursäkt som jag kan använda för att slippa jobba på söndag så att jag kan va med hela kvällen på Respekt och om det nu händer något efter, har faktiskt kommit på en helt del men jag har ingen aning ifall dom skulle funka eller inte för sist jag tänkte hoppa över jobbet och hade kommit på värsta ursäkten fungerade det inte ändå och jag backade ur tillslut bara för att våran förman kom på en sak jag kunde göra åt det. Så vi får väll se hur det går denna gången sklulle vara hur underbart som helst om jag kunde få ledigt för det betyder att jag är ledig tre dagar nu under påsken och det skulle vara väldigt välbehövligt men som sagt vi får väll se om jag kan komma på någon bra ursäkt först för jag fick inte tag i honom inatt som jag kunde frågat om han kunde tänka sejj att köra var lite för sen för det bara två minuter eller nått men det räcker ju på den korta tiden hinner man åka från hallen och en bra bit bort får se om jag kanske hinner fånga honom på lördag om han nu kommer upp till oss och hämtar tidningarna då tror nämligen att semesterfolket kommer tillbaka vilken dag som helst nu.

Har fortfarande ingen aning ifall det kommer något folk hit idag eller inte dom är riktigt dåliga på att svara på om dom kan eller inte och jag kan ju faktiskt inte sitta och tjöta på dom i flera timmar varje dag då kommer dom verkligen inte så förhoppningsvis blir det massa samtal på min mobil idag vilket betyder att dom troligen kommer för eftersom det är väldigt få som vet vart jag bor så måste dom ju helt enkelt ringa och fråga.

nee usch dags att försöka sova i fyra timmar nu ska upp och tvätta klockan elva och efter jag gått upp måste jg hålla igång hela tiden, diska, städa, fixa iordning mejj och allt vad jag nu måste göra är även tvungen att åka till mamma och hämta extra sängen för att ha den som soffa eftersom min är alldeles för lite, inte världens bästa ide kanske men det är ju bättre än att folk måste sitta på golvet så dom får faktiskt nöja sejj med att jag gör så. har ju faktiskt nyss flyttat så då kan man inte ha allting från början.

The Marathon Is Over . .

Nu har jag äntligen kollat klart på One Tree Hill avsnitten och dom var ju helt otroligt underbart bra precis så som dom ska vara speciellt det sista kunde verkligen inte sluta titta när jag väl hade börjat men det är ju precis så det ska vara allt annat fick vänta borde egentligen gjort massa andra saker här hemma istället för att titta men ibland kan man verkligen inte släppa det, är riktigt glad att jag har mitt internet igen så jag kunde ladda ner dom vet inte vad jag hade gjort annars eller mjae det vet jag ju då hade jag suttit här helt ovetande som jag gjort dom senaste tre veckorna synd bara aatt det är paus nu innan förtsättningen kommer vill bara se mer.

Men nu är det nog dags att försöka sova så jag hinner få lite sömn innan jag ska jobba för imorgon kommer jag ha fullt upp även om det kanske inte kommer mycke folk så måste jag ju ändå göra iordning så att det är fint för att visa upp lägenheten i dåligt tillstånd är inget jag planerat att göra. men om alla dom kommer som sagt att dom kanske ska göra det så blir det faktiskt en hel del folk, blir ju inte helt fullt i lägenheten men det vill jag inte heller för om det är för många kan man inte hålla koll på något alls och jag vill gärna ha lite koll på vad som sker så jag får försöka kontrollera mitt drickande också men det brukar jag lyckas ialla fall på hemma fester det är värre på krogen eller hum mjae en gång har det väll varit riktigt illa då jag inte alls visste vad jag gjorde usch förfest, missa bussen, deppdricka, bussdricka, träffa kussen och dricka sen krogen o dricka ännu mer är verkligen inget bra men det är längesen nu snart ett år sen men så full som jag var den gången ska jag aldrig mer bli helt otroligt att jag lyckades komma hem då och att ingenting hände med tanke på att jag vägrade gå med Virre till bussen för att senare vandra helt själv till centralen i tron om att jag skulle hinna med bussen utan att ha någon koll alls vad klockan var för att upptäcka att jag missat den och jag vet fortfarande inte med hur mycke tid jag missade den och batteriet på telefonen var nästan helt slut den dog hela tiden minns att jag stog och tjötade med någon annan där på centralen som också hade missat någon buss innan jag äntligen ringde pappa och bad honom hämta mejj och han skulle komma så jag satte mejj utanför på marken och en av dessa otroligt jobbiga taxichafförer kom och tjötade med mejj om att jag skulle åka med honom så satt där och skrek på honom hur länge som helst att ja inte ville ha nån j'vla taxi och att jag skulle komma hem ändå tillslut lyckades jag få bort honom och precis då kom pappa och hämtade mejj, ingen lyckad kväll alls och att man alltid ska minnas alla dom där hemska sakerna som hände. Tydligen hade jag smällt till någon på krogen också inet bara en gång heller utan flera gånger det har jag inget minne av alls det enda jag kommer ihåg är att jag gick in där, helt otroligt att jag fick gå in men eftersom jag kände vakterna och dom som jobbade är det inte så konstigt sen höll jag på att ramla det första jag gjorde när jag ställe mejj på dansgolvet men någon hann fånga mejj efter det är allt borta fram tills att jag vägrade gå hem och hum mjae tjötade på dj:n också men inte så konstigt kanske eftersom det hänt en hel del grejer med honom. Usch minnesluckor är inte alls bra men ibland kan det ju vara bättre att ha dom än att minnas allt dumt man gjort. Det är bara lite hemskt när andra berättar det nästa dag istället.

Nog om min lilla fyllehistoria nu alla gör dumma saker ibland och det där kommer jag förhoppningsvis aldrig glömma och verkligen aldrig göra om.

Så nu hoppas jag bara på en lyckad fest imon vare sejj det kommer mycke folk eller inte för det är ju inte folkmängden som gör att man har roligt utan det blir vad man gör det till.

Plan ändring . .

Mitt One Tree Hill maraton funkade inte riktigt så bra som jag hade tänkt har bara hunnit kolla på ett avsnitt än så länge och början på det andra och har ingen ning om ifall jag hinner titta mera nu för idag kommer det massa saker på tvn, men jag vill ju faktiskt se vad som händer och jag kan inte undvika allas bloggar i evigheter då får jag ju inte reda på om det händer något. Får helt enkelt se hur jag gör blir väll att offra Top Model eller nått fast jag vill ju egentligen titta på Grey's men det får jag spara till på söndag som vanligt.

Ingen motivation att skriva just nu är supertrött har sovit alldeles för lite borde egentligen gå och lägga mejj nu men det går ju inte och imorgon blir det inte mycke sömn alls för då ska jag tvätta klockan elva och städa och fixa iordning allting här för det kan inte se ut som det gör just nu om jag ska ha fest, förutsatt då att det kommer något folk men det hoppas jag.

Up Up And Away . .

Usch jag tror jag var lite väl optimisktisk imorse när jag tänkte tt jag kunde gå upp ganska tidigt idag och ändå vara pigg, för pigg är jag inte alls nu är hur trött som helst känns som om jag skulle behöva sova hur många timmar till som helst men icke det går inte alls för när jag väl har vaknat är det svårt att somna om.
Har ont i benet också från igår lyckades halka på en isfläck igår när jag jobbade så det kändes som om jag höll på med stretching eller nått men jag klarade mejj från att ramla fast det var väll me nöd och näppe, måste sett ut som om jag försökte kräla där på marken eller något inte speciellt vackert med andra ord så det var tur att det inte var speciellt många som var ute såg bara en person då och förhoppningsvis missade han min snygga dip ner på marken. Lyckades ialla fall med att få en sträckning i benet så det var inte speciellt kul att jobba inatt när det gjorde ont bara jag gick men sånt får man ta.

Nee nu är det strax dags att börja med One Tree hill annars kommer jag inte hinna titta klart på alla avsnitten idag ska bara fixa iordning här först, det kan ju faktiskt vara smart att börja städa idag så jag bara har lite till imorgon tror i och för sejj inte att det kommer bli speciellt jobbigt att städa imon för det är inte alls mycke men så lat som jag är är det alltid bäst att ialla fall försöka börja i tid.

One Tree Hill maraton . .

Idag är det dags för ett litet One Tree Hill maraton ligger ju en hel del efter nu även om jag fått se några av avsnitten hemma hos Jennie så ska det bli skönt att kunna hålla koll på dom själv denna gången och se dom innan jag vandrar in på alla bloggar där andra skriver om dom så jag fort måste gå därifrån innan jag hinner läsa något. Har varit en hel del undvikande av bloggar dom dagarna jag vetat att One Tree Hill visats och jag inte sett det men nu så sla det bli ändring nu ska jag också hänga med igen, kommer ha tror det är tre avsnitt att titta på idag får väll se hur långt jag kommer, det är ju inte jobbigt att se dom bara att försöka hitta tiden till det för nu ska jag gå och sova sen vid tre kommer mormor och morfar för att hälsa på så förhoppningsvis hinner jag se ett avsnitt där men jag har ingen aning om hur länge dom ska stanna och förhoppningsvis blir det gymmet idag måste verkligen skaffa gymkort här uppe för jag har blivit så otroligt lat på senaste tiden och att åka ner till älvängen är inte riktigt någon höjdare speciellt inte utan busskort och inte heller när bensinen kostar apa som den gör nu så träningen ska komma igång igen kommer inte bli roligt att betala alla räkningar och dubbla gymkort varje månad men jag får helt enkelt försöka offra dom pengarna och dra in på något annat riktigt vad jag ska dra in på vet jag inte än men det märker vi för mat måste jag ju köpa och jag köper aldrig saker till mejj själv ikea besöket i helgen är ett undantag sen måste jag försöka spara pengar så att jag kan åka iväg till Valencia vill ju träffa Nikki igen och det är ju inte helt fel att åka till ett varmt ställe där man kan sola bada och träna på språket under sin semester så det måste göras dom pengarna måste jag hitta någonstans tror inte det är så jobbigt att få ihop till själva resan eftersom det inte är så dyrt utan det blir nog värre att försöka få ihop till fickpengar också för jag kan ju inte åka ner dit utan pengar och förvänta mejj att hon ska betala för mejj också för det kan hon verkligen inte göra men sånt löser sejj alltid i värsta fall får jag väll låna pengar av någon, förhoppningsvis inte för det är inte alls kul att ha skulder men vad gör man inte när man knappt har några pengar själv. Nu får jag det att låta som om jag är hur fattig som helst och det är jag egentligen inte, känns bara så ibland.

men för att återgå till One Tree Hill så blir det blogg besöks uppehåll för mejj kommer inte gå in på Jennies, Emmas eller Marias blogg innan jag sett alla avsnitten bara så ni vet :D


I've got trouble, trouble, trouble . .

Nu när jag äntligen verkar ha fått ihop ialla fall lite folk till festen så ska jen och izz backa ur och vara nykta och det var inte alls planen från början så kan dom inte göra för om dom inte dricker kommer det sluta med att jag inte dricker heller och det var verkligen inte min plan alls från början för nykter kan jag vara alla andra dagar vilket jag också är eftersom jag jobbar varje natt och när jag väl är ledig vill jag ju hitta på nått inte bara sitta här som vanligt och att vara den enda fulla låter inte direkt lockande. Eller hum mjae kommer troligen inte vara den enda om dom nu kommer som sagt att dom troligen gör det men endå säger såhär istället att va enda fulla tjejen, hum mja det har ju sina fördelar men nee så får det inte vara och jag kommer inte kunna sitta och dricka om dom inte gör det då känns allting bara fel så skärpning nu tjejer anledningen till festen var ju att vi skulle kunna festa tillsammans och ha lika kul som vi hade förr och jag vet att ni har pratat om det hur länge som helst och vi har ju planerat jättemycke så varför backa ur nu. Me don't like.
jag får väll helt enkelt försöka komma på nått sätt att tvinga dom att dricka hur vet jag inte än men det löser sejj förhoppningsvis som allting annat. Får väll ialla fall hoppas att det blir kul. tidigare ikväll var jag överlycklig över att jag äntligen lyckats hitta folk som kommer hit men sen kom detta och hum ja då sjunk humöret ner till mja botten kan jag ju inte säga för jag ser fortfarande fram emot det men inte alls lika mycke inte nu för tillfället ialla fall får väll se om den där längtande känslan kan komma tillbaka igen, den jag haft dom senaste två veckorna som jag vetat att jag kommer vara ledig nu denna helgen.

Ska nog sluta sitta här och grubbla över hur det kommer bli, kommer sluta med att jag stressar upp mejj för att det kanske inte kommer något folk och för att ingen ska dricka och för att det kanske blir kaos här och för att allt blir misslyckat och att ha mejj uppstressad är ingen trevlig upplevelse alls det vet dom flesta inte minst jennie och Izz så ska försöka hålla mejj lugn nu och hoppas på det bästa blir det inte bra så blir det inte det och sitter alla nyktra så får dom väll göra det då kan jag lika gärna dra hit min syrra så kan hela nyktra gänget sitta i lägenheten och uggla, lyckat lyckat men hur det kommer bli vet ingen än det märker vi bara då.

kaos, stress och förtvivlan . .

usch hela min hjärna känns som ett stor kaos just nu och jag vet inte alls vad jag ska göra åt det. För det första måste jag hitta folk som kommer på min fest och det går inte alls bra verkar som om det bara blir jag, jennie, Izz och min kusin just nu, fast han skulle nog i och för sejj ta med sejj lite folk men kul dom är ju pyttesmå så får väll se. Sen måste jag prata med trollhättefolket igen fick svar sist att en av dom troligen kommer och en kan inte sen resten vet jag inte hur jag ska få tag i alls nästan så att jag funderar på att ställa in allting men nej det ska jag inte göra utan nu ska det allt bli fest på något sätt ska jag väll klara av att få hit folk.

Sen förlorade Fröluda i hockeyn, jag gråter! inte alls roligt nu står d 2-3 i matcher så dom måste vinna dom två sista nu annars åker dom ut och det är ju inte alls meningen så vi får väll se hur det går nästa match är hemma på torsdag och där borde dom faktiskt ta och vinna dom har ju vunnit alla andra hemma matcher nu så varför inte den också.

nee nog om detta nu får sitta här och deppa ett tag och försöka komma på hur jag ska få hit folk, förhoppningsvis löser allt sejj tillslut.

Here We Go Again . .

Hellojsan allihopa nu är jag tillbaka =) Får väll se om det kanske kan bli något av bloggen denna gången eller inte vill ju ialla fall få tillbaka lite läsare hade ju ialla fall några innan så får se hur det blir med den saken och nu kan jag äntligen skriva ner alla sakerna när jag kommer på dom istället för att försöka komma ihåg det när jag kommer hem till mamma vilket inte funkar speciellt bra så alla inläggen slutar i kaos.

För att sumera så har jag helt enkelt fått mitt internet här hemma men det va nog inte så svårt att förstå efter min inledning. Det värsta är att jag kunde haft det redan från början när jag flyttade in eftersom jag har den där konstiga saken i hallen, hum konstigt jennie borde sagt nått när hon såg den för dom borde ha samma men men lite sent nu. Ringde ialla fall pappa för att han skulle kolla upp bredband till mejj eftersom jag fick hemtelefonen idag och han vandrade runt på alla olika hemsidor för att tillslut hamna på telias och så sa han till mejj att prova att koppla in i grejen och efter det så fungerade det så om jag bara tänkt på det innan så, fast det har faktiskt varit ganska skönt att inte ha något internet men det är ju ännu bättre nu när det är tillbaka. Hade faktiskt funderingar på att det kanske fanns här men har haft sladden hemma hos mamma innan och glömt den varje gång jag varit där så det har inte varit världens lättaste att försöka kolla upp.

Nee dags att återgå till hockeyn nu händer massa spännande saker och dom leder ialla fall för tillfället och förhoppningsvis vinner dom, det måste dom faktiskt men just nu är det ialla fall 1-2 :D


Resterna . .

Vad är det egentligen för mening med att ta med sejj dom sista sakerna man har kvar i rummet till lägenheten ? Det finns ju en anledning till att dom fanns kvar, det var sakerna jag inte använde. Men nu måste jag fllytta med dom så jag kommer ha tre lådor som bara står där och skräpar sånna lådor jag inte kommer kolla igenom över huvudtaget eftersom jag inte har någon användning för det. Visst jag kanske behöver vissa saker som finns där i men då måste jag ju komma ihåg att dom ligger där och just nu bryr jag mejj inte så dom kommer hamna i garderoben tills någon annan får för sejj att kolla igenom dom eller någon tjatar på mejj, vilket ingen kommer göra eftersom jag bor själv. Mycke enkel matematik det där.

Nu ska jag ialla fall åka hem så fort syrran är klar missar Greys idag :( lite synd ville ju sett det men Kyle XY ska jag se finns inget som kan hindra det om jag så måste lämna kvar lådorna i bilen så ska jag vara uppe i lägenheten när det börjar.

Lite irriterad nu, kanske märks men man måste ju faktiskt få lov att vara det ibland också.

A Short Story . .

Ännu en dag har gått, har packat upp nästan alla grejer från ikeatrippen igår och det blev faktiskt en hel del endå vilket jag inte trodde när jag satt här och skrev igår. Undrar bara hur jag ska göra med alla mina glas osv för det är en hel del mer än det var innan jag åkte dit.
Inlägget från igår blev inte heller bra för bloggen fick anfall mitt i och vägrade uppdatera sen tog den bort hälften av texten nu när jag uppdaterade det så det får vara som blev ingen ide att sitta och försöka komma på vad jag skrev igår när jag alltid har problem att försöka komma på nått nytt att skriva.

Solen skiner ute idag, helt underbart känns konstigt att inte sitta hemma nu med tanke på att det är söndag och jag brukar sitta framför tvn hela dagen men just idag går inte allt jag brukar se så får kolla sen när jag kommer hem, för hemåt bär det strax av igen.

Hum som vanligt kommer jag inte på så mycke mer får väll se om jag har mera att skriva nästa gång jag ska uppdatera.

Pengarna bara springer iväg . .

Har varit på Ikea nu nästan hela dagen med mamma syrran och Tony gick upp tio imorse för vi skulle åka vid elva men som vanligt var segpropparna här inte klara då så vi åkte inte härifrån förrän halv tolv tolv den blev det en långtur på Ikea som vanligt fast när jag är där med Jennie går det snabbare att gå igenom affären än det gjorde med dom här för nu skulle vi kolla på precis allting inget fick hoppas över så det tog ca fyra timmar att vandra runt där sen skulle dom stå vid varje sak hur länge som helst och bara titta.
Min budget låg inte på mycke alls denna gången utan hade bara kvar resten av dom lånade pengarna, skulle egentligen behövt spara dom så jag har extra nästa månad och till slutet av denna men för sent nu för när jag gick runt där hittade jag bara fler och fler saker som jag ville ha och då blev det mindre och mindre pengar kvar, ett tag gick jag och funderade på om jag verkligen hade råd med allt som jag hittade eller inte skulle inte vara kul att komma fram till kassan och inte kunna betala.
Hade nästan den oturen för om Tony inte betalat mitt bord hade jag inte haft råd att betala allting. Så där försvann alla mina pengar är rätt så glad att jag har lite pengar kvar hemma så jag klarar mejj nu dom sista dagarna.

Nee nog om mitt lilla Ikea besök hur kul är det att läsa på en skala, ska hem och fixa i lägenheten snart, yei och när jag packar upp det kommer det vara hur lite grejer som helst och jag kommer undra varför jag egentligen köpte det jag köpte och hur det kunde kosta så mycke men så är det varje gång så inget ovanligt.
Har köpt en lampa till köket nu så att jag slipper sitta där i mörkret. men ska försöka koppla ihop den på nått sätt också får väll se hur det går jag är inte riktigt någon elektriker men jag ska väll kunna lösa det på något sätt.


Bloggalogg . .

Hum nu har jag precis skrivit klart ett superlångt mail. Det som från början bara skulle varit tre fyra rader blev nog ca fyra stycken så det blev ju en aning längre än planerat men det rä bara för att jag alltid ska vara så omständig och babbla om massa innan innan jag väl kommer till det jag skulle säga. Fast det märks ju här i bloggen också för det blir alltid så när jag skriver, skärpning skärpning, men det är ju så att när man väl börjar så kan hur mycke som helst ploppa fram som man bara måste skriva ner och det råkar jag alltid ut för.

Det handlade ialla fall om min fest har kommit så långt att jag skickat ut till hum en person ahha patetiskt njae men har sagt till ialla fall två sen förhoppningsvis kan dom säga till fler och förhoppningsvis kan jag få lite hjälp från Jennie kanske? och viktor med eftersom dom känner massa folk många fler än vad jag känner om det bara skulle komma folk jag känner skulle det bli värsta minifesten och det skulle inte vara säkert att alla gick ihop heller för alla jag känner är så olika beror ju kanske på att dom bor på olika ställen men man kan inte slänga ihop alla på ett och samma ställe det skulle bara sluta i kaos och kaos är inte dte jag hoppas på.

Känns riktigt konstigt att skriva två inlägg i bloggen på samma dag det är inte ofta det händer nu för tiden men jag har aldrig riktgit tid dom få stunderna jag får datorn eller så springer alla tanka ivg så att det bara blir kassa ihop krystade inlägg som jag lika gärna kunde raderat istället för att publicera. Är helt chockad över att jag fortfarande har kvar några få läsare nu när jag skrivit så lite dom senaste två månaderna men det känns bra att jag vet att nägra är inne och tittar ialla fall även om jag tror jag vet vilka det är så värmer det :)

Får väll sluta babbla snart kan inte sitta här hela kvällen anledningen att jag kom hit var ju för att lämna in mobilen och att hämta soffbordet, som fortfarande inte har hoppat in i min bil, konstigt konstigt jag som trodde att det skulle göra det av sejj självt, hum får väcka pappa snart så att han hjälper mejj med det och sen bär det av hemåt igen för att se vad för bus katterna har hittat på förhoppningsvis är lägenheten fortfarande hel men man vet ju aldrig ;) var tvungen att ge dom extra mat innan jag åkte annars hade det definitiuvt varit kaos.

Kanske skriver imorgon igen om jag får låna datorn hos mamma, dom ska trolign till Ikea då och jag ska lätt följa med för dom åkte dit förra veckan utan mejj, lite elakt och så ska det inte få bli denna veckan också om jag så måste vara vaken över ett dygn för att kunna åka med så ska jag med.

Dags att trycka på publicera nu annars tar det aldrig slut ;)

Welcome back too the old . .

Huhu dom förlorade igår, inte kul alls men nu blir det ju bara mer spännande nu eftersom dom får spela fler matcher lite synd bara att dom inte visar alla på tvn och att jag inte har n¨tt internet så jag kan kolla upp hur det går, men får helt enkelt ringa till nån av syrrorna efter varje period och se hur det gått.
Missade hela första perioden igår också bara för att min bil kände för att vara trasig och när den väl var klar blev den trasig igen, mindre trevligt så jag var inte hemma förrän vid tjugo i nio sent sent men lite fick jag se ialla fall haha mina grannar måste tro jag är galen satt där i soffan och skrek både när det gick bra och när det inte alls gick som jag ville.

Har lämnat in min mobil nu också känns lite sorgligt speciellt när han sa att det tar två veckor innan jag kan få tillbaka den :( alla mina telefon nummer och sms och allting som finns på den kommer att försvinna, satt i och för sejj och skrev av alla nummer för hand igår tog sin lilla tid men jag har dom hemma nu ialla fall känns jättekonstigt att ha en av dom gamla mobilerna för ingenting sitter på samma plats men jag vänjer mejj väll snart hoppas jag. Ingen msn på någon av dom gamla heller för tt dom är för gamla så får fråga mamma om jag kanske kan låna hennes gamla eller nått för det har varit riktigt segt nu denna veckan när jag varit helt utan det har nästan inte alls haft någon kontakt med omvärlden.

Har funderat lite fram och tillbaka på det här om jag ska ha inflyttningsfest eller inte, vill ju ha det men det känns inte som om någon kommer att komma dit i så fall för jag har jättesvårt att få kontakt med alla när jag inte har internet och dom inte är inne på msn vid dom tillfällena jag är det och att ha en misslyckad fest är inget jag känner för alls så får väll se hur det går. Kul liksom att när jag väl kan ha det så blir det inte av men som sagt vi får se, inget är helt klart än.

Hockey yra . .

Weeii jag har fått en släng av hockeysjukan nu igen kvartsfinal och jag är lika galen som vanligt måste bara titta och kan jag inte se så måste jag få uppdateringar från någon annan om hur det går. Men det kan inte hjälpas speciellt inte när det är Frölunda - Färjestad som spelar då måste man ju ha reda på hur det går för rätt lag måse vinna. Blev överlycklig igår när jag såg reklamen på tvn om att dom skulle visa Färjestad - Frölunda på kanal 9 idag så då måste jag vara hemma kommer sitta bänkad framför min lilla minitv får väll flytta fram soffan så att jag bara sitter några centimeter från och kan se allting. Mouhaha kommer vara krig på min fest om det nu blir någon har nästan inte fått tag i någn alls nu men det märker vi väll, jag ska ialla fall festa då i vilket fall även om det bara blir jag (tråkigt) men men det löser sejj.

Nee nu ska jag springa bort till tvn igen och vänta på samtalet om att jag kan komma ner och hämta grejen till min bil, måste ju faktiskt göra d snart. See ya later :)

Another day, another time . .

Nu är jag tillbaka igen och dom här senaste dagarna har bara varit katastrof ingenting har fungerat överhuvudtaget, har varit jättetrött på jobbet kännts som om jag var på väg att somna flera utav nätterna och trappuppgångarna har varit en plåga benen har knappt orkat kämpa sejj upp för att trappstegen men tidningarna har ialla fall kommit ut, tur det och det har inte tagit mycke längre tid än jag trodde det skulle göra utan ungefär lika lång tid som vanligt även om jag haft två trästockar och gått med.

Nu är bilen helt trasig igen, med vindrutetrokarna som har gått sönder IGEN! Inte alls roligt nu fungerar dom inte överhuvudtaget så troligen är det motorn till dom som har brännt och inte fungerar får försöka byta den imon på nått sätt, ska ialla fall få låna mammas bil inatt när jag jobbar fast jag måste åka tillbaka hit och lämna den på morgonen segt segt får väll se hur mycke sömn det blir imon, troligen nästan ingen alls.

Hum bev inget sammanhängande idag alls men alla tjötar om allt möjligt här i bakgrunden och massa uppehåll mellan skrivandet då fungerar det inte att skriva så som jag hade tänkt nu ska jag ialla fall åka hem strax.

Inflyttningsfesten blir den 20:e nu ialla fall för jag har ledigt den 21:a och 24:e så då skulle det antingen bli på torsdagen eller söndagen och nu har jag ialla fall bestämt att nästa torsdag ska jag ha fest. Får väll se om det dyker upp något folk eller inte, inte världens lättaste att få tag i alla när jag inte har något internet och mobilen är helt knäpp men det ska väll lösa sejj på nått sätt tror jag, får använda Izz eller nått för att få kontakt med alla.

I Wish For . .

Mycke prat om detta i många bloggar nu märker jag och jag kan ju inte vara sämre, men jag är så otroligt trött på mitt liv just nu allt är precis likadant varje dag jag går upp mitt i natten, åker iväg till jobbet jobbar ca 4 timmar åker hem sover fram till ett två nångång går upp vandrar runt i lägenheten och gör nada fastnar vid tvn efter en stund sitter där, fixar mat sen vandrar jag runt lite till för att tillslut hamna framför tvn igen och går och lägger mejj runt tio elva. Sen är det samma procedur nästa dag, otroligt tråkigt liv får bli ändring snart men får se när det blir ingen aning.

i sommar blir det ialla fall Velncia i minst en vecka kanske två får se hur länge jag har råd att stanna måste ha råd att åka ner först men den resan ska ialla fall bli av det måste den!

I'm Back . .

Ialla fall en liten sväng, har varit så otroligt sugen på att skriva i bloggen nu i flera dagar har kommit på så otroligt många saker som jag viljat skriva ner, men eftersom jag inte har något internet så är det inte världens lättaste att skriva i bloggen och när jag väl kommer hit blir det inget intressant skrivet för antingen är jag så otroligt stressad eller så har jag glömt av allting. Får väll se hru det går idag för nu är jag ialla fall inte stressad så nu blir det kanske något vettigt skrivet har ju inte börjat så bra men vem vet det kan ju ändras.

Helgen har varit rätt så bra i fredags bar det av till Respekt för att fira Jennies födelsedag, hade hur kul som helst enda nackdelen var att jag var nykter men man behöver ju inte dricka för att ha roligt utan det är ju det man gör det till. Massa dans och mycke bättre sammanhållning denna gången än det var på min födelsedag då Izz och Jennie sprang iväg hela denna gången var vi mer med varandra hela gänget. Hum finns massor mer att skriva men inspirationen sprang iväg från mejj nu känner jag blev hur trött som helst för att sammanfatta kvällen så hade jag superkul och det måste göras om flera gånger fast nästa gång vill jag vara ledig från jobbet så jag med  kan dricka.

Resten av helgen blev som vanligt satt bara hemma och ugglade var iväg en sväng på ica i lördags och det behövdes för jag kan ju inte sitta hemma hela tiden behöver skaffa mejj ett liv nu snart jobba och sitta hemma är inget liv alls. Skärpning nu ska nog ialla fall skaffa gymkortet i edet men pendlar hela tiden med hur jag ska göra för jag vet inte om jag verkligen har råd eller inte borde åka ner till älvängen och säga upp det kortet men tänk om jag vill träna där senare, usch massa att tänka på men det största problemet är ju pengrna, som vanligt dom som man tror att man har men upptäcker att dom inte finns när man behöver dom.

Skriver kanske mer senare om jag kommer på nått, får hoppas på det för här blev det ju inget intressant och jag kommer stanna kvar här hos mamma ialla fall ett litete tag till måste vänta på maten, varför laga mat hemma när man blir erbjuden att få äta mat här :)

Grattis Jennie . .

Får passa på att skriva här i bloggen när jag ändå sitter hemma hos mamma och och vad passar inte bättre då än ett Grattis till världens bästa Jennie som fyller 21 idag massa grattis till henne och hoppas att hon får en superbra dag har inte kunnat vara över hos henne och sagt det men lämnade en lapp imorse sen på msn.

Hum blev ett lite krångligt inlägg idag är superstressad har inte sovit nått än och ska iväg på möte klockan sex lite stressigt så måste åka för jag ska gå bort till Rasta och har ingen aning om hur lång tid det tar blir stressigt hemma att fixa iordning sejj.

Imorgon blir det ialla fall utgång riktigt roligt hoppas jag =)

Sorry sweetie skulle skrivit mera om jag inte va så stressad får försöka åka hit någon annan dag och kompensera :D

RSS 2.0