30:e september

Upptäckte att stavningen inte blev så mycke bättre på telefonen men den stavar ju helt själv ibland så det är inte så konstigt.

Fy sjutton vilket dåligt väder det är ute idag, har ingen lust alls att röra mej utanför lägenheten idag men det är jag så illa tvungen eftersom vi ska tvätta idag. Får se om jag lyckas hitta någon som kan komma hit och hålla Elliot sällskap då så att jag slipper ta med honom till tvättstugan varje runda.

Ska försöka göra ett matschema också så att det blir lite bättre med maten och dom rutinerna för mej också och inte bara skruttis. Men det tar nog ett tag innan jag kommer in i det. Måste i vilket fall skärpa mej med maten nu när jag börjat träna om det ska fungera ordentligt.

Lite ointressant info på tal om ingenting så såg vi Glenn hyssen (tror det va han) igår med och han kollade väldigt konstigt när han gick förbi men det brukar väll inte stå hela barnvagnsgäng överallt kanske :P som sagt ointressant fakta men har man inget bättre att skriva så.


Me like . .

Jag måste bara säga att det är hur skönt som helst med den nya appen vem vet det kanske blir mer bloggande nu framöver än det blivit innan eftersom det är mycke lättare att skriva på telefonen än att starta datorn varje gång. En dator som är hur seg som helst och som jag ändå inte ser alla bokstäver/ord som jag skriver.
Det enda dåliga är att msn inte kan lägga in i olika kategorier nu men men allt får helt enkelt hamna i samma.

Nu får det nog bli sängen för min del tror jag innan jag somnar sittandes i soffan.


Villervalla

Idag efter rytmiken tog vi en liten promenix till villervalla outleten för att se om det fanns något fint där och i första svängen hittade jag ingenting men efter att ha gått ut och in dit igen så hittade jag faktiskt lite. Så jag kom hem med två mössor, en scarf, ett par badbyxor till sommaren och en lite tjockare tröja som fungerar som höstjacka. Jag hoppas att han blir fin i kläderna har försökt prova lite och sötnosen passade i det mesta. Hittade ett annat plagg där som jag får köpa nästagång i så fall men jag är inte helt hundra på att han passar i den.

Hum mycke tjat om kläder men så blir det ibland. Tappade tråden helt nu också.

Bokade nytt träningspass också så på lördag blir det Zumba och jag hoppas verkligen att det är så roligt som det ser ut, ska iallafall bli kul att prova på sen måste vi planera vad det blir för träning nästa vecka också så att det är bestämt i tid och barnvakt kan hittas.


Träningsvärk

Träningsvärken va inte så hemsk som jag trodde den skulle bli har bara riktigt ont i axelpartiet men det går nog över snart. Sen känns det ju i kroppen men jag kunde helt klart tagit i mer än jag gjorde. Nu måste vi verkligen planera in nästa träningspass känner mej riktigt peppad och jag hoppas att det håller i sej ett tag nu så att det inte blir som vanligt att jag tröttnar.

Skruttis ligger här på soffan och nanar en stund, mysigt. Senare idag blir det rytmik och jag hoppas att han är pigg och glad då. Lite jobbigt är det ibland när han ändrar om sina sovrutiner speciellt dom dagarna vi har annat uppbokat men nu hoppas jag att det håller i sej veckan ut iallafall.


1:a passet avklarat . .

Då var första träningspasset avklarat och det var inte så hemskt som jag trodde. Va hur nervös som helst innan eftersom jag inte tycker om att åka iväg till nya ställen helt själv, sen att jag inte tränat på flera år innan gjorde ju inte heller saken bättre. Men PT:n jag hade va hur trevlig som helst och riktigt bra, jag kunde og kanske egentligen pushat mej mera men det kändes lagom denna gångn och som en bra början. Får försöka fortsätta träna i gymmet sen också och inte bara gå på pass även om jag tycker att passen är roligare är det nyttigt att göra annat också.

Nu är jag ialla fall igång och måste komma iväg en gång till denna veckan eftersom vi ska träna två ggr i veckan och jag  började med en stämpel idag så får jag inte misslyckas nu, skka sätta mej senare och kolla igenomschemat för att se om det finns något bra pass någon dag som passar annars får det bli i gymmet.

Får se hur min kropp mår imorgon också, kommer troligen ha träningsvärk skulle bli förvånad om jag inte har det för benet var somspaghetti efter första konditonsövningen och armarna var helt skakis när allt var klart så att öra bilen hem var inget kul men det gav med sej efter en stund. Men som sagt imorgon känns det nog en hel del.

Skrutiis var hos syster och hade det tydligen hur bra som helst, skönt att det går att lämna bort honom så utan att han blir hysterisk för han är väldigt mammig annars speciellt om han är trött eller ser mej försvinna men det går nog över snart. Är glad att han ändå är så social som han är och fungerar med dom flesta människorutan några problem.

Börjar bli dags att hoppa i säng nu tror inte jag orkar med mycke mer idag. Hoppas hoppas hoppas att det går att röra sej imorgon utan att få alldeles för ont annars blir det jobbigt på rytmiken när vi ska hoppa upp och ner mellan stående och sitandes en hel del.


Nya mål!

Nu jäklar är det dags att börja träna!

Vi va iväg på sats igår nästan hela mammagruppen för att se om man kanske kujnde skaffa träningskort där och det slutade med att alla tre tog varsitt vilket känns helt underbart för då kan vi peppa varndra och man behöver inte känna att man kanske kommer iväg själv för det finns nog alltid någon som kan följa med.

Så för mej kommer allting starta på onsdag med en timmes PT underbart att man fick med dert och det ska bli kuil att prova på. Men jag kommer ju helt klart vara helt slut efter det med tanke på att det var ett bra tag sen jag tränade sist så nu är det dags att börja med dom dagliga promenaderna somj ag borde hållt på med länge för att försöka få upp konditonen, inte för att jag tror att jag kommer lyckas med det men man vet ju aldrig.

Tanken är iallafall att träna två ggr i veckan nu och kanske även simma en dag, får se hur det går om vi lyckas eller inte. Det lite svårare är ju Elliot hur jag ska göra med honom eftersom jag inte alltid kan ta med honom till gymmet, visserligen har dom barnpassning på vissa men det är ju inte säkert att man vill utnyttja det hela tiden. Men att lämna bort honom till min syster, pappa eller kanske till och med hans farmor ska nog funka sen så har jag ju många fler som jag kan fråga om dom kan ta honom inågra timmar bara så det löser sej nog tilslut tror jag.
Vägen till ett hälsosammare liv är lång och nu är det dags för mej att hoppa på tåget och förhoppningsvis åka med hela vägen utan att hoppa av mitt i. Wish me luck! :)

RSS 2.0