Lång natt . .

Usch det kändes nästan som jag satt uppe hela natten och väntade och det gjorde jag nästan eftersom ja inte somnade förrän efter fem. Men får väll skylla mejj själv eftersom jag hade kunnat gå och lägga mejj när som helst men inte hade någon lust till det för jag visste att jag skulle klara av att vara vaken till två då han skulle kommit hem men det blev ju inte riktigt så utan vid tre började jag ringa hur mycke som helst utan att få nått svar. Tillslut vid halv fyra ringde han tillbaka och sa att han bara skulle köra hem en kompis sen komma hem. Han var inte hemma förrän nästan kvart över fyra lite segt men så är det väll är man inte med kan man inte styra över det som händer.

Nu börjar jag känna mejj riktigt stressad ska försöka hinna gå runt i stan en sväng innan  ja börjar jobba så jag måste åka in strax borde försöka springa härifrån till vagnen nu annars vet man aldrig om jag missar den igen får helt enkelt se hur det blir kanske får med mejj Izz in man vet aldrig.

Better, Maybe . .

Det känns som det är någon skumt pågång med statistiken på min blogg, visst vet jag att det inte är speciellt många som går in här och kollar men jag vet även att det är minst en om dagen så den stämmer inte, den ljuger bara för mejj när den säger att ingen vart inne på en dag speciellt när jag lyckats få kommentarer, så det är bara en big fat lie.

Är på mycke bättre humör idag men har ingen aning om varför har varit på bra humör hela dagen och det borde ja inte varit för att jag vaknade alldeles för sent imorse så ja fick stressa till jobbet sen kom ja ändå sent för att det inte fanns några parkeringar körde run i nästan en halvtimma, tänk en halvtimma bara för att hitta en liten parkeringsplats. Det är verkligen alldeles för mycke bilar inne i gbg men ska skärpa mejj nu och börja ta bussen överallt kan inte hålla på och slösa bensinen så som jag gjort, viserligen drar den inte speciellt mycke men det blir ändå en hel del när man kör nästan varje dag, sparar ju rätt så många liter när jag stannar här nere i stan men det går ju inte alltid att göra. Det bästa vore nog egentligen att säga upp min lägenhet och flytta hit tills jag hittar någon ny men det skulle inte heller funka för jag har alldeles för många saker som måste ställas någonstans under tiden sen så får jag inte ta hit katterna heller och dom tänker jag inte göra mejj av med. Får helt enkelt försöka lösa det på något sätt.

Känns otroligt konstigt att bara sitta här när jag vet att det är fredag och att han är ute men hade verkligen ingen lust att gå ut dessutom dricker jag inte längre så hade vi inte gått till nått ställe jag tycker om hade det bara slutat i att jag blev arg och det är verkligen inget kul. Fick t o m frågan om jag ville följa med, inte ofta han frågar utan jag brukar alltid bjuda in mejj själv men efter tre helger med bråk så orkar jag inte med en till så bättre att låta honom träffa sina kompisar själv och göra vad han vill ialla fall för en kväll så kan jag hämta senare om jag inte somnar. Får väll se om allting kan bli lite bättre fick pratat igenom några saker förut på spårvagnen och vi lyckades med det utan att någon blev arg får se om han förstår mejj lite bättre nu får ta resten någon annangång an inte ta allt på en gång utan får försöka ta det när det kommer.

Nee nu ska jag se om det finns något bra på tvn, troligen inte, annars hamnar jag väll här igen.

Btw Grattis till min pappa som fyllde 48 idag/igår får försöka åka dit och fira honom någon dag.


Irritation . .

Det finns bara en person i världen som lyckas göra mejj irriterad hela tiden and guess who. Usch är så irriterad att jag tillslut bara gick därifrån, visst jagkan vara krävande när jag vill saker och brukar oftast se till att jag får som jag vill men idag orkade jag inte ens kämpa. I normala fall hade jag nog inte ens varit hemma nu för då hade jag gett med mejj och stannat där men när det bara är prata om massa annat och massa tycka synd så nej tack då åker jag hellre hem och sitter här med katterna.

Nee nu ska jag försöka få all irritation att försvinna ialla fall för ett tag för jag vet redan nu att jag kommer bli lika irriterad på något imorgon men har ingen aning om vad det blir än. Måste verkligen försöka prata annars funkar det inte alls.

Love And War . .

Det känns som om det enda vi gör nuförtiden förutom när vi är hemma är att bråka. Kommer aldrig riktigt överens om något och det börja bli riktigt frustrerande, speciellt när det handlar om helgerna för då vill den ena göra en sak och den andra vill göra något helt annat och det resulterar i att jag blir förbannad och går ut. Förra helgen gjorde jag det för att han ville och denna bara för att han inte ville. Men veckorna här hemma har varit helt annorlunda inget bråk inget tjafs ingenting bara massa mys. Men som Emmy sa igår och som även Dina sa när hon jobbade där att ingenting märks på oss när vi jobbar och det är egentligen konstigt men det är helt och hållet hans fel för det är han som vill hålla det hemligt, inte så konstigt kanske när han har halva släkten där men ändå på nått sätt måste det ju visas och för den delen så känner alla där redan till allting men han är blyg och vill inte att någon ska se.

Usch allt känns så konstigt just nu från kaos till underbart på två sekunder. Och sen ikväll kommer det bli kaos igen ingenting jag ser fram emot för våra viljor går aldrig ihop när vi ska gå ut jag har hittat mitt favoritställe nu och han har sitt ett helt annat som jag verkligen avskyr finns nog egentligen ingen riktigt anledning till att jag hatar det. Visst musiken är bra, ibland, men alla där är så gamla då känner jag av hur ung jag är men jag har ingen lust att vara mycke äldre just nu absolut inte som dom som är där då skulle jag missa otroligt mycke.

undra om det är dags för mejj att röra mejj bort mot jobbet nu och se vad som händer idag ska jag ialla fall hinna äta innan jag börjar den saken är säker så jag hoppas inte att det är massa demonstrationer som hindrar spårvagnarna så jag måste gå hela vägen bort får då kommer jag aldrig hinna med någon mat. Förhoppningsvis blir det inte för mycke att göra heller men det kommer nog bli en hel del för igår var rätt så mycke och lönen har ju kommit så då har alla råd att gå ut och äta igen. Får helt enkelt se vad som händer och jag får försöka hålla mejj lugn så det inte blir krig ikväll igen men det blir det troligen finns nog ingenting som kan hindra det.

En helg i stan . .

Äntligen har syrran kommit hem från skidåkningen så hon kan passa lägenheten igen, vilket betyder att jag kommer spendera hela helgen nere i gbg, underbart. Har varit påväg att stanna där varje dag men inte kunnat eftersom mamma varit upptagen och inte kunde ta katterna så det har snällt blivit att åka hem varje kväll/natt eftersom det blivit att jag stannat kvar där ett litet tag, helt otroligt egentligen att jag lyckats stå emot övertalningen att stanna för jag har otroligt lätt att ge med mejj.
Har faktiskt ingen aning heller om vad som kommer hända eftersom jag inte vet än hur jag ska jobba ska se om jag kanske kan ta lunchen imorgon även om det kommer bli hur stressigt som helst förhoppningsvis är Aycan där och hjälper till men får jag jobba då har jag nästan hela eftermiddagen på mejj att göra saker och lätt att det bli shopping då måste ut och leta efter nya kläder speciellt nu när rean snart är slut får se till att hitta något innan.

klockan har verkligen springit iväg från mejj idag skulle åkt ner till stan vid tolv men eftersom jag vaknade vid halv så gick inte det och har haft en hel del att göra här hemma är fortfarande inte klar så kommer få en ordentlig utskällning av syster men det får helt enkelt bli så. nu är det ialla fall dags att börja packa ihop mina saker och röra mejj neråt om jag ska hinna parkera bilen i kortedala och åka ner till restaurangen så jag hinner äta innan, lite synd att jag inte hinner med några affärer men som sagt det finns en hel helg kvar så någon tid till det ska jag väll hitta.
har även lyckats betala mina räkningar i tid nu, inte ofta det händer utan gör det i vanliga fall sista dagen men inte denna månaden. Fast otroligt nog har jag slarvat bort några får se till att leta upp dom när jag kommer hem för jag har ingen lust att få massa påminnelser.


Kökstjänst . .

Det började med att jag skulle jobba lunchen men slutade med att jag jobbade hela dagen.
Jag har som dom flesta vet lite svårt att slita mejj från restaurangen när jag har slutat blir alltid att jag sitter kvar minst en timma om inte pappa ska komma och hämta mejj för då ringer han och tjatar på mejj hur många gånger som helst innan jag väl går men det slutar oftast med att det ändå blir en timma. Men idag slog jag nog rekordet i att stanna kvar för jag stannade tills vi stängde, började med att jag bara satt inne i rummet och gjorde ingenting för att jag inte orkade ta spårvagnen sen gick jag ut och ställde mejj i köket för att prata med dom andra och då blev det helt plötsligt hur mycke som helst att göra, inte lätt för Emmy när hon jobbade första dagen helt själv och så kommer det massa folk på samma gång så Aycan fick gå ut och hjälpa till vilket resulterade i att ahmet var kvar själv inne i köket så då erbjöd jag mejj att hjälpa till. Blev massa nya saker för mejj att göra i och för sejj har jag ju stått och sett när dom gör dom flesta sakerna och det är inte speciellt komplicerat lyckades lista ut hur diskmaskinen fungerar världens enklaste sak bara stänga den sen är den klar på två minuter och drickorna kunde jag redan så inget nytt där heller. men det kändes riktigt bra att få jobba där inne har väntat ett bra tag på att få göra det men aldrig fått chansen inte vågat att bara hoppa in heller. men nu när det är avklarat så kan jag kanske tigga till mejj pass i köket också vem vet men det beror ju på vad chefen säger för han bestämmer om jag ska få jobba där eller inte och jag kommer ju ha rätt så många servitris pass med så det kommer väll sluta med att jag jobbar dygnet runt. Eller ialla fall hela dagarna utan paus.

Måste verkligen se till att få tag i en lägenhet nu snart börjar bli lite väl jobbigt att pendla fram och tillbaka hela tiden, kan dessutom inte sova nere i stan heller om jag inte ser till i förväg att jag har kattvakt för det känns inte alls bra att lämna dom ensamma hemma så många timmar som det faktiskt blir om jag skulle stanna där nere. Men jag har ingen lust att göra mejj av med katterna heller, visst är dom otroligt jobbiga och frustrerande ibland men det skulle vara otroligt tomt utan dom så det blir helt enkelt att sova hemma varje natt och hoppas på att kunna umgås med honom på dagen istället vilket är otroligt svårt eftersom vi nästan aldrig jobbar samtidigt ett under att vi kunde gå på bion igår. Det hade vi aldrig kunnat om inte Aycan hade jobbat.

Det känns som om jag vandrar fram och tillbaka genom massa ämnen samtidigt nu och inte får något riktigt sammanhängade skrivet men det orkar jag inte bry mejj om just nu utan vill bara få ner allting. fick mejj en glad överaskning idag också när jag kom hem, kommer få rätt så mycke i lön från tidningarna nu denna månaden så förhoppningsvis kommer jag klara mejj rätt så bra måste börja lägga tillbaka pengar bland mina sparpengar eftersom jag har varit där och tagit en del och dom pengarna får jag inte röra för dom ska sparas till sommaren. hur ska jag annars ha råd med alla festivaler och turkiet resan för jag ska åka med ner dit iår det är en sak som är säker han kan bara drömma om att få åka dit själv jag ska med.

Nee dags att koppla in hårddisken i dvdn och se om det fungerar att kolla på filmerna idag, hoppas, hoppas, hoppas =)

Benjamin Buttons Otroliga Liv . .

Var iväg på bio idag, minns inte ens när jag var det sist ett under att jag fortfarande vet vart biografen ligger. Men såg ialla fall Benjamin Buttons Otroliga Liv och den var riktigt bra visst så påminner den om hur många andra filmer som helst med själva storyn men allting var så otroligt annorlunda ändå eftersom det var bakvänt så man tänkte inte på det när man såg den utan kom på det efteråt. Nackdelen var ju att den är nästan tre timmar lång men det hade inte varit några problem om jag var där själv ochsåg den men när man har Ahmet brevid sejj och han inte kan sitta stilla blir det lite jobbigt. Får hoppas det går bättre nästa vecka när vi ska på bio igen men då är filmen inte alls lika lång så det ska troligen inte vara några problem.

Annars har det inte hänt så mycke mer under dagen bara jobbat som vanligt och en gäst lyckades smita därifrån utan att betala, inte ofta det händer för jag brukar alltid märka när dom går men tydligen inte idag tror inte hon kommer tillbaka heller för det var ingen som brukar komma till restaurangen, fast man vet ju aldrig.

Känns otroligt konstigt att ha slutat med tidningarna för jag vaknar fortfarande varje natt eftersom kroppen är inställd på det men konstigt nog vaknar jag vid fem, fast det var otfast vid den tiden under jobbet som jag var piggast så kan ju vara därför. Får försöka vänja mejj av vid det nu för jag vill sova hela nätterna när jag har chansen.

Tänker inte ens nämna någon om några försök till att bättra mejj med bloggen för det är ingen ide jag kommer troligen inte skriva oftare för det.

Besos . .

Stairway To Heaven . .

Sitter här i min ensamhet och undrar när jag ska orka åka hem känner verkligen inte alls för det skulle kunna stanna här för evigt men måste hem till mina små monster sen ska jag ju tyvärr jobba inatt usch hatar det verkligen just nu finns det inget jag längtar till mer än att det ska bli den 16:e så jag slipper den skiten. Aldrig i livet att jag går med på att köra dom närmaste dagarna efter det då ska jag ha "semester" och satsa på restaurangen eftersom jag måste jobba rätt så mycke där för att få upp lönen så jag klarar mejj. Fint nu ringde dom från tidningen också precis när jag sitter och skriver om det och äntligen ska vi få en till tjej som åker med på distriktet så på onsdag måste jag vara i hallen tio i två usch går aldrig upp så tidigt i vanliga fall så har ingen aning om hur jag ska klara av det då men det får helt enkelt gå på nått sätt ska jag komma upp ur sängen kan inte ligga och lata mejj hela tiden. Får väll helt enkelt gå och lägga mejj ritkigt tidigt kvällen innan så kanske det fungerar. Sen fick jag frågan om jag kanske kan köra extra efter jag slutar men där blev svaret som sagt nej. Får väll se hur hon löser det.

Kommer verkligen kännas konstigt att inte kunna avra här på nästan två veckor pga jobbet visserligen är vi lediga på tisdag så imorgon åker jag hit igen men sen kan jag inte göra det förrän förhoppningsvis på lördag om inget annat dumt dyker upp men det får det inte göra, för jag måste också få chansen till att ha ett liv nångång.

Nee undra om jag ska ringa pappa nu och se om han kan komma och hämta mejj så jag kan åka hemåt, måste handla mat på vägen också för även om det finns massor hemma är det inte tillräckligt sen får jag nog ställa mejj och laga en del med så jag har i veckan för har jag inget färdigt kommer det resultera i att jag inte hinner äta nått alls och svältveckor orkar jag inte med när jag har fullt upp. Blir nog även att gå till läkaren imon på morgonen för halsen gör fortfarande hur ont som helst och hostan tar nästan död på mejj det känns verkligen som om någon försöker slita ur mejj halsen varje gång jag hostar.

Tired Of Being Sick . .

Just nu är jag så otroligt trött på att vara sjuk, hatar verkligen att vara det och det blir ju inte bättre heller men eftersom jag aldrig går till läkaren får jag skylla mejj själv så får snällt sitta här hemma och ha ont i halsen och hosta tills det känns som någon slitit ut hela halsen på mej. Ingen höjdare direkt men tror ialla fall att min feber har gått över känns så för det var inte alls roligt när jag var helt febrig också jag som nästan aldrig får feber heller lyckades. Är riktigt glad över att dom skickade hem mejj från jobbet i tisdags då jag var som sämst för jag hade inte klarat av att jobba kände jag sen var verkligen helt död men som tur var hade jag Reema som tog hand om mejj vi satt och tittade på supernatural pratade och åt mat helt underbart med sånna vänner egentligen skulle jag åkt till läkaren också men efter ett samtal till sjukvårdsupplysningen blev det inte så. Dom tyckte nämligen inte att jag varit sjuk tillräckligt länge för att gå dit så det blev att åka hem till Ahmet istället där dom försökte tvinga mejj att äta mat som jag inte alls tycker om, usch linser jag klarar verkligen inte av att äta det pga konsistensen men sen blev det ialla fall ris med kikärtor och sallad yummie, riktigt gott. Efter maten satte jag mejj i soffan och väntade på att bli servad men icke istället blev det jag som fick springa runt som slav.

Men det är längesen nu flera dagar sen och mycke annat har hunnit hända mellan men det orkar jag inte skriva upp nu, som vanligt allt kommer kanske upp senare så troligen inte. Nu måste jag ialla fall elta fram mat här hemma är hur hungrig som helst ska inte jobba idag heller så det blir ingen restaurangmat för mejj fast nått hittar jag säkert här hemma.

2009

Så var det nytt år nu också men allting känns precis som vanligt som det alltid brukar göra förstår egentligen inte varför man alltid förväntar sejj att det ska vara annorlunda. Det är precis som födelsedagar man förväntar sejj att allting känns på ett annat sätt bara för att man blir ett år äldre när man egentligen vet att sakerna fortfarande kommer kännas likadana och den enda skillnaden är att siffrorna ändras på en liten papperslapp eller i en dator.

Dety är nog inte ritkigt min dag idag känner jag inte en bra början på året med att skriva sånt här i bloggen allt ska väll börja lyckligt för att kunna fortsätta lyckligt men som sagt har inte mycket till övers för allt det här nya just nu får väll se om det ändras snart och hoppas på att dagen kan bli lite bättre fast det blir den nog för snart är frukosten klar och är inte mat en av dom sakerna som kan liva upp allting så vet jag inte vad som kan göra det ;)

RSS 2.0