En kort visit . .

Nu har jag verkligen börjat försumma bloggen orkar aldrig logga in och skriva något längre och ändå har det hänt en hel del saker. Förra veckan eller förrförra kommer inte riktigt ihåg hade jag ialla fall massa problem med bussen inget gick som jag ville höll på att missa den flera dagar och en morgon somnade jag på den och vaknade upp nästan i partille så fick säga till chaffören så han släppte av mejj där, inte alltid lätt när man är trött.
Sen har vi hunnit med att ha "kändisar" på restaurangen med, Anna Manheimer och Peter Apelgren med deras dotter Olga, tror ialla fall det var dom och om det inte var det var det väldigt bra kopior som t o m pratade likadant som dom gör.

Finns massa mer att skriva t ex Fallens dagar och vad jag gjort resten av tiden men orkar inte sitta här och skriva ner det just nu så det får bli nästa gång ska ialla fall försöka skärpa mejj nu och komma igång med skrivandet men får se hur det går kan inte lova något.

Really bad . .

Vilken dålig bloggare jag har blivit, skriver nästan aldrig och kommer inte ens ihåg vad jag skrev sist ändå har det hunnit hända rätt så mycke dom här senaste dagarna har faktiskt gjort mer än bara jobbat även om det inte känns så, det enda som man kan märka det på är hur trött jag är kan knappt fungera längre för jag sover så otroligt lite har ingen aning om hur jag klarar av att hålla mejj uppe men det gör jag ju tydligen, nu igår och idag har jag ialla fall fått sova igen lite men det är ändå inte tillräckligt eftersom jag missat så otroligt många timmars sömn får se om det kanske kan bli bättre sen om jag kan komma in i mina gamla rutiner igen men det betyder att jag inte kommer kunna göra något annat alls än att jobba och sova och att ha det så vet jag inte riktigt om jag känner för. Måste verkligen kolla om jag kan sluta på tidningsjobbet eller ialla fall försöka få ner timmarna lite för det här fungerar inte längre får ta mejj i kragen och söka annat jobb ett riktigt jobb, men om jag får det kommer det betyda att jag måste offra restaurangen också och där trivs jag faktiskt riktigt bra. Får helt enkelt se hur det blir för någon ändring måste det ialla fall bli kan inte fortsätta så här.

Får skriva om helgens bravader senare om jag kommer ihåg det är ju som sagt rätt dålig på att skriva här nu men någon tid ska jag väll hitta hade gjort det nu om jag bara hunnit men ska ju som sagt jobba idag också så måste börja göra mejj iordning annars kommer jag komma försent och det har jag ingen lust med.

Yesterday . .

Gårdagen började rätt så segt vaknade inte förrän vid två och sprang in i duschen eftersom jag egentligen skulle ringt jacob innan men den lilla råttan behagade inte svara i telefonen så istället blev det att sitta vid datorn nästan hela dagen, satt och tjötade med Emms ett tag och skickade en hel del av dom låtarna hon ville ha hann inte med alla men det får bli nästa gång. Sen ringde Nikki så bestämde att jag skulle ner dit istället åkte hemifrån vid halv sex och då äntligen fick jag tag i Jacob också så vi bestämde att han skulle få köra lite senare men tiden bara sprang iväg när jag var hos Nikki så vid nio när vi skulle åka och köpa mat ringde jag igen för att kolla om han kunde men det kunde han inte så det blev ingen körning igår blir imorgon istället och då ska han faktiskt komma upp ända hit till edet om han nu inte hunnit ändra sejj det vet man ju aldrig så vi får väll se hur det blir.

Satt ialla fall hela kvällen hos Nikki åkte inte därifrån förrän kvart över ett och vi hann med rätt så mycke även om det inte kändes som om vi gjorde nått alls kollade på halva sex in the city filmen hann inte mer innan vi skulle ha mat sen käkade vi, pizza för en gångs skull det var längesen sist äter det verkligen aldrig längre och satt ute på deras altan och tjötade i en timma eller nått innan vi gick in och kollade på en ny film blev heartbreakers denna gången och efter den filmen var det nästan dags att åka hem satt i hennes rum och tjötade en lite stund till innan jag äntligen kom iväg kände mejj rätt så stressad då eftersom klockan var ganska mycke men hann ändå till tidningarna i tid och var där mycke tidigare än jag brukar vara så jag blev klar riktigt tidigt imorse. Så tidigt att jag har hunnit sova i nästan sju timmar men inte riktigt får försöka sova mera imorgon om det går kom på att jag har tvättid på morgonen så får väll se hur det blir med den saken, måste ringa idag och kolla vilken tid han kommer med så jag vet om jag hinner sova eller inte för en sak är ialla fall säker och det är att hela min lägenhet ska städas imorgon skulle egentligen göra det igår men eftersom tiden sprang iväg så blev det inte så, så imorgon mellan tvätten blir det att springa runt här som en galning och städa men det ska nog fungera har ju gjort det förr så.

Dags att käka lite nu innan jag ska ner till jobbet, ska nog faktiskt passa på att äta på jobbet också innan jag börjar så jag slipper stå där hungrig dom sista timmarna känns så dumt när man gör det så inget sånt denna gången.

Workoholic och kändisar ??

Herregud va mycket jag har jobbat dom senaste dagarna först natten till måndag sen var jag tvungen att jobba hela måndagen på restaurangen eftersom camilla hade skadat foten och inte nog med det så skulle jag ju jobba på natten till tisdagen också och egentligen skulle jag jobbat tisdag lunch också men det fick jag ändrat så det blev kvällen igår istället, hann sova lite grann ialla fall så var inte så trött som jag kunnat vara men gick ändå runt där som en zoombie kände mejj verkligen helt död när jag kom till jobbet men det böev bättre efter en stund då jag fick lite att göra för då kände jag inte av tröttheten på samma sätt men när klockan närmade sejj nio kom allting tillbaka och jag trodde ju att jag skulle få gå hem tidigt men icke utan det kom nya gäster hela tiden köket stängde nog inte förrän nångång mellan halv tio och kvart i tio och jag tror att dom sista gick runt kvart över så det blev en riktigt lång dag.

Sen tror jag att vi hade en kändis där eller mjae kändis och kändis är inte helt säker på att det var hon heller men om det inte var det var denna personen kusligt lik, tror nämligen det var Kitty från BB för det både såg ut och lät som henne men som sagt är ju inte helt hundra kunde inte gå fram och fråga heller det skulle vara lite lagom pinsamt. Men chefen sa ju när jag började jobba att det brukar komma kändisar dit så man vet ju aldrig.

Dessutom har jag nog fixat jobb åt Nikki där med men det är inte helt hundra än chefen måste prata med henne först men innan det skulle han tydligen prata med Ahmet om något så vi får väll se skulle va riktigt kul om hon också får jobb där.

Blev riktigt chockad över dricksen igår med för det var ovanligt mycke och det kändes inte alls som om jag fick så mycke pengar av folk, sen fattades det tydligen pengar i någon av våra kassor med menhar ingen aning om vilken för pengarna i min stämde när jag räknade dom och jag tror att Veronicas också stämde så vi får väll se om det kommer fram sen vart det fattades någonstans hoppas bara inte det var i min men man vet ju aldrig.

Ledig idag ialla fall så planen var egentligen att sova länge men det förstördes ju när jag pratade med Jacob igår för jag ska köra med honom idag och han ville göra det mitt på dan typ runt två eller nått så jag får väll snällt försöka vakna och gå upp vid tolv får väll se hur det går känner mejj inte så pigg nu men brukar ju lyckas komma upp så varför skulle jag inte göra det idag, får se hur det blir sen ska träffa Nikki idag igen med men har ingen aning om vad vi ska göra hon ville tydligen att jag skulle hjälpa henne att packa upp allt från spanien men tror inte det blir vad vi kommer göra.

Dags att käka nått nu sen sova några timmar innan jag ska upp igen och Emms vet inte när jag kommer vara hemma idag om jag kan skicka låtarna eller inte är troligen hemma på kvällen om du är inne då sen imorgon jobbar jag mellan fyra och nio så åker hemifrån vid två och kommer troligen inte hem förrän runt tolv nångång bara så du vet men är ledig på fredag igen :)

One Day, Two Days, Three Days Grace . .

I torsdags var det hur stressigt som helst på restaurangen hade två bokningar på 16 personer i varje så det var en hel del att göra spang runt som en stressad apa, skulle egentligen skrivit om det när jag kom hem på kvällen men orkade inte överhuvudtaget började skriva men raderade allt efter så så blev det med den saken. Var ialla fall helt död när jag kom hem och hoppas verkligen inte det blir lika jobbigt idag dessutom var hela uteserveringen och resten av restaurangen full också så det blev att bara springa runt hela tiden och hoppas att man hann med allt, är ialla fall glad att vi var två stycken som jobbade för jag skulle aldrig klara av allt det själv i så fall skulle det bara sluta med att jag blev irriterad på gästerna och det får jag verkligen inte vara för då skulle jag få massa skäll och det räcker med att jag redan fick det i torsdags av ahmet bara för jag glömt tända ljusen, men man kan faktiskt inte tänka på allt när man håller på att förbereda sejj för två stor bokningar.

Och igår satt jag bara här hemma och segade kollade på SYTYCD på morgonen som vanligt och självklart gjorde jag samma misstag igen att jag somnade precis innan dom skulle berätta vilka som åkte ut, typiskt men men får helt enkelt försöka hålla mejj vaken på måndag istället då dom visar finalen, hoppas jag. För den vill jag inte missa. Sen var jag tvungen att försöka placera in mina nya möbler som pappa fixade hit men ska nog möblera om igen för det blev inte bra får ställa dom på ett annat sätt och hoppas att det blir bättre annars vet jag inte vad jag ska göra. Då får jag helt enkelt försöka fundera ut någon nytt.

Sov lite för länge nu idag också skulle egentligen tagit bussen som gick nu tjugo över ett så jag kunde träffa Emil nu när han ändå kommit ner till göteborg ändå från nånstans långt bort i norrland men icke självklart vaknade jag inte förrän klockan ett och då var det lite sent så om jag ska hinna träffa honom måste jag ta bilen in till stan och det känner jag inte för ifall jag ska gå ut ikväll, vilket jag troligen ska göra eftersom Nikki äntligen har kommit hem från spanien, Yei :D så ikväll blir det förhoppningsvis party annars blir det bara att åka hem och sega som vanligt eller kanske upp till trollhättan får se om jag kan få tag i lite folk, har som sagt igen aning alls om vad som händer skulle egentligen behöva veta men men det får bli som det blir precis som vanligt.

Btw Emma du hade rätt om vilket låt det var till Csi Ny tack :) dessutom har jag laddat ner den mesta av den musiken du ville ha så nu får vi bara se till att ha dejt här igen så jag kan skicka över den dom sista jag inte laddat ner kan jag ta samtidigt som jag skickar det andra till dejj så det blir inga problem :)

Festivalyra . .

Jag är så otroligt sugen på att åka på flera festivaler iår och denna helgen är det inte bara en utan två, både arvika och Roskilde och jag kan inte komma iväg på någon av dom synd att man bara ska jobba hela tiden men måste ju för jag behöver pengarna, att man alltid ska vara så beroende av pengar hela tiden börjar bli lite jobbigt tänk om man kunde vara miljonär eller nått så man slapp tänka på det.
Hade till och med haft folk att åka med om jag åkt på Arvika festivalen för nästan hela gänget jag var på hultsfred med är där nu så det hade ju inte varit några problem och dom frågade till och med om jag skulle med men icke här får jag sitta hemma och uggla får försöka planera in saker bättre nästa sommar för då blir det troligen festivaler igen är rätt så säker på att vi ska åka till Hultsfred igen men får väll se för det är ju ett bra tag kvar om man säger så.

Inte långt kvar till nikki kommer hem nu, yei kommer bli så kul att ha henne hemma igen. Får se till att träffa henne jättemycke eftersom hon säkerligen kommer åka iväg nånstans sen till hösten igen så måste passa på när jag kan och nästa fredag blir det troligen liseberg om jag kan hitta någon date för Ninna och Frank kommer till göteborg och hälsar på kommer bli kul att träffa dom igen om jag nu httar någon att gå med då vill säga för Nikki sa att alla måste ha någon eftersom ingen annars är risken att någon måste åka själv på någon sak och det vill man ju inte. Får hoppas på det bästa att jag kan hitta någon som har pengar och kan åka med men det måste ju finnas någon nånstans i närheten.

helt underbart väder ute idag och jag missar det eftersom jag ska jobba känns lite surt men får hoppas att det är lika bra imorgon så jag kan åka ut till havet och sola eller nått får se om jag kan hitta någn som ialla fall hänger med dit men det borde vara lättare att hitta än till Liseberg.

Btw det enda som har spelats här dom senaste dagarna har varit Harcore Superstar och Gavin Degraw lite udda mix kanske :P

Trötta dagar . .

Jag är verkligen hur trött som helst just nu känner mejj döende har sovit alldeles för lite denna veckan mellan måndagen och tisdagen sov jag nog bara tre eller fyra timmar så igår när jag skulle jobba gick jag verkligen runt som en zoombie hela dagen och hoppades på att det inte skulle vara speciellt mycke att göra men jag lyckades att inte ta fel på någon beställning alls och det är helt otroligt eftersom jag var så trött förstår inte alls hur jag klarade av det. Får väll egentligen skylla mejj själv att jag var så trött igår eftersom jag träffade Jacob och Viktoria i måndags så det blev till att springa in på systemet för att köra lite styrketräning skulle försöka släpa med mejj tre flak öl och en box med vin kan ju säjja att det inte var speciellt lätt att bära alls mina armar höll på att dö där inne när jag stog i kön för att betala för jag var ju inte så smart att jag tog en vagn nej nej tyckte att det bara skulle bli onödigt eftersom jag ändå bara kunde köra med den där inne så jag stog där och kämpade men efter ja varit i kassan kom ju det värsta att jag skulle försöka släpa ut allting jag lovar höll säkert på att tappa det hur många gånger som helst och dom kunde inte hjälpa mejj att bära heller för vakten stog och tittade inte så konstigt kanske när lilla jag vandrar in och köper tre flak hurm, tillslut kunde vi byta lite så då tog Jacob två flak och jag ett och han tyckte också det var tungt så hoppas verkligen att dom tyckte synd om mejj nu. Sen skulle vi släpa allt en bra bit bort och mina armar var som spaghetti när vi kom fram bara skakade så fort jag skulle anstänga dom men jag var inte den enda alla tre var helt skakis. Sen hängde jag med dom en stund eftersom jag självklart hade missat bussen inte så smart kanske så kom inte hem förrän halv nio och då var det ingen ide att sova eftersom CSI NY skulle börja nio och jag undrar fortfarande vilken låt det är dom har i början den är riktigt bra men har aldrig lyckats komma på vilken det är. Någon som vet ??

Somnade direkt igår när jag kom hem från jobet vid sju och sov  till tio i två inatt men orkade inte gå upp förrän nästan halv tre lika lat som vanligt :P och imorse gick jag och la mejj vid nio eftersom jag var tvungen att titta på SYTYCD har suttit och kollat på det varje morgon nu i snart två veckor riktigt nice och idag åkte hetinen ut lite synd men det är ju en gammal säsong som dom visar nu får hoppas att dom visar fler sen bara. Så har sovit tre timmar nu ialla fall innan pappa ringde och väckte mejj elakt av honom men skulle ändå gå upp runt då och jag har ju fakiskt lovat att åka och titta på den där möbeln som han har hittat så får ta och göra det nu får väll se om jag vill ha den eller inte behöver ju faktiskt ha lite fler saker här hemma har alldeles för lite grejer får försöka ta mejj en tripp till Ikea snart igen så fort jag har råd och spana lite där men det brukar alltid bli så dyrt när man är där får se om jag lyckas hålla i pengarna eller inte.

Dags att fixa mat nu och dra till bussen sen får se om jag hinner med den eller inte annars blir det bilen men  borde ju hinna har lite tid på mejj och har faktiskt hunnit med den dom senaste dagarna nu riktigt duktigt av mejj blir ialla fall bilen in till edet för jag kommer inte orka gå hem inatt då kommer jag hem så sent.

RSS 2.0