Söndag . .

Idag har det varit precis lika segt som det var igår, har inte haft någon ork alls att vara uppe och göra saker utan hade helst av allt gått och lagt mej för att försöka sova bort hela dagen. Tror det har att göra med att jag gått och lagt emj såpass sent dom senaste två dagarna som jag gjort, har varit uppe till ett och i vanliga fall när jag är hemma går jag och lägger mej senast elva så det är lite skillnad.

Fick ialla fall gjort lite mer idag än igår, röjde lite i tvättrummet eftersom jag blev irriterad varje gång jag skulle försöka få ut en handduk ur det höga tornet och sakerna höll på att ramla ner, så nu är det mesta ihopvikt bara lite kvar i botten som jag inte han med eftersom lillskrutt vaknade så det får bli någon annangång. Sen blev vi uttvingade för en stund sen och det är verkligen svinhalt här ute ska man gå någonstans måste man gå där det är snö kvar och det är inte speciellt många ställen som det är det. och att sedan försöka köra vagnen i snön och över alla guppen i isen var ju inte direkt kul. Helst av allt hade jag gått in direkt igen emn det fick jag inte så då var planen att gå ner till vägen och försöka gå en sväng där men det lyckades jag inte heller med för hundarna var med och sprang som två knasbollar sen var det ännu halare när jag kom mot raksträckan. Får nog bli att ta bilen ner till kyrkan om jag ska försöka promenera med vagnen här. Vill ha vår nu! för då går det att köra vagnen här uppe också.

Funderar på om jag ska gå och lägga mej nu eller inte men jag skulle nog inte få sova speciellt länge i så fall för han ska ha mat vid sex och det är ju rätt så snart. Vet inte riktigt om det blir någon träning elelr inte, det beror helt på vad jag känner för senare för just nu har jag ingen som helst ork eller lust till det.


Energi . . Vad är det ??

Jag har fortfarande ingen direkt ork att göra saker och ting, troligen är det en sån dag som man bara sitter och slappar, ialla fall i det här huset för Ellito ligger och sover och har inte alls viljat vara vaken idag baragnällt hela tiden, mamma är lika slö som mej och hundarna ligger mestadels i soffan och nanar.

Men jag kom ialla fall så långt att jag tränade en liten stund även om motivationen inte alls fanns där så blev det 20 minuters step och 1841 steg. kortversionen av boxningen en slalom omgång och lite midjeövningar sammanlagda träningstiden var bara 35 minuter men jag kände inte alls för att göra alla sakerna, får se om jag känner mej mer motiverad senare för då kan jag göra fler grejer. Vikten hade ialla fall rasat lite så nu ligger jag under det jag låg på när jag började eftersom jag lyckades gå upp ett kil i början, inget smart alls. Men det är väck nu ialla fall.

Undra om jag vågar mej ut en liten sväng sen kanske, inte speciellt troligt med tanke på att alla har sagt att det är svinhalt och jag är riktigt rädd för att ramla så det blir nog en inomhus dag. Ska gå och väcka lillkillen strax också för han kan faktiskt inte sova bort hela dagen, jag vill kunna sova inatt också utan att behöva vakna miljontals gånger.

Seg, seg, seg . .

Idag hade jag tänkt försöka lura iväg mamma antingen till överby eller till torp men just nu känner jag inte för nått av det. Hade helst av allt bara gått och lagt mej för att försöka sova bort hela dagen är så otroligt trött och jag vet inte alls varför. Lillskrutt ligger där uppe och nana igen efter att ha sovit så gott som hela natten, somnade vid elva och vaknade igen halvsju för att äta sen somnade han om för att vakna inom en timma bara för att han hade spytt i sängen så det var bara att flytta över honom till min säng och låta honom somna om där. Stackarn spyr nästan varje gång han har ätit men det är hans egna fel eftersom han är så åpen och ska ha i sig alldlels för mycke mat så tillslut får det inte plats i magen. Så mjölkproduktionen är det ju ialla fall inget fel på, får se om han kanske kan lugna ner sej lite med ätandet snrt och inte äta lika hysteriskt mycke för då ser han snart ut som en boll och han är på god väg.

Ska försöka ställa mej och träna lite sen också men jag vågar inte göra det nu när han ligger där uppe och sover för det är inte alltid han hörs om det är massa andra ljud här nere så det får nog bli lite senare i eftermiddag istället, troligen blir detheller inte något besök i affären elle rpå apoteket för mamma sa att det är svinhalt här ute och att vi inte ska åka ut med bilarna idag. Hoppas hoppas hoppas att isen kan försvinna snart så att jag kan börja gå ut med vagnen här, det är ju ingen höjdare direkt att försöka halka runt med vagnen det har jag gjort hemma och jag är lika rädd varje gång för vad händer om jag ramlar, tänk om vagnen också välter eller om jag tappar den och den åker rakt ut i gatan, usch hemska tanke. Nee nu vill jag ha vår istället!

Nu är det ialla fall dags att försöka hitta på något annat än att sitta här vid datorn, håller på att somna och det var ju itne riktigt tanken.

Elliot 2 månader <3

Tänk att lillkillen redan är två månader. jag kan knappt tro det är sant och sen kommer nästa tanke, -är han bara två månader det känns som att jag har haft honom här hos mej mycke längre än så.

Tiden går verkligen hur fort som helst ju nu och det knappt så att jag hänger med och han utvecklas så otroligt snabbt. Finns massor som jag skulle kunna skriva om honom men just nu kommer orden kommer inte ut som dom borde så vi får se om det blir mer imorgon istället.
Inget kort blir det heller för jag sitter vid fel dator så jag får försöka starta upp min datorn imorgon så blir det kanske bilder då istället =)

Dom försvinner lika fort som dom ramlar in . .

Nu är alla räkningarna betalda och det finns faktiskt lite pengar kvar på mitt konto, men det är som sagt bara lite. Hade egentligen kunnat ha mera pengar där men eftersom jag bestämt mej för att lägga undan en del nu så blir det inte så.

Ska nog kanske ta en tur till Allum sen, det var planen innan iallafall men nu vet jag faktiskt inte om jag känner för det längre. I vilket fall så måste jag nog till apoteket, men det hade varit kul att försöka komma iväg till en leksaksaffär och ialla fall fått köpt något litet till Elliot eftersom han inte har några leksaker, det enda han har är den vi fick från sjukhuset och han behöver fler att träna med.

Såg på banken att man kan starta bonuskonto som man får rätt bra ränta på men kravet var att man hade 10 000 att sätta in direkt och hur många har det liggandes hemma, inte jag ialla fall. Så sparandet får fortsätta på samma sätt som det är nu då jag sätter in dom pengarna som ska vara där i slutet på månaden och lånar lite om jag behöver. Är egentligen inget lån med tanke på att det är hans barnbidrag som jag sätter över men det känns som smålån.

Nu har han däckat på golvet och kommer nog sova en stund, ska nog passa på att göra iordning mej och ringa till farmor och farfar för att höra om dom är hemma och om vi kan komma förbi en sväng, sen måste jag iväg till affären och köpa något att äta, har ju nästan ingenting här hemma så jag börjar bli rätt hungrig nu.

Dags att göra lite nytta nu innan tiden har sprungit ifrån mej.


Tidspress och bilköer . .

Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej. Hade ju planer på att åka hem och nu har jag faktiskt kommit så långt att jag är hemma, känns inte som om jag varit borta alls för alla dagarna flyter samman på något sätt så jag vet knappt vilken dag det är längre. Mycke av det beror nog på att jag inte har något fast i min vardag som jag måste göra så då spelar det ingen roll vilken dag det är längre.

Tiden efter jag tränat bara sprang iväg, först för att han vaknade och sedan skulle han äta sen vad det flera grejer som gjorde att klockan tickade snabbare och snabbare. Tillslut så slutade det med att mamma som skulle åkt ner till horse show bestämde sej för att stanna hemma och att jag skulle ta med mej biljetterna ner, innan hade jag försökt packa ihop oss så gott det gick hade bara några saker kvar men det tänkte jag ta efter jag varit ute med hundarna men det blev det ju inget av heller. Och så började hon stressa mej istället så då blev jag också irriterad, inget kul. Fick ialla med mej alla grejer som jag skulle ha och kom iväg tillslut men vägen ner var inte direkt den bästa. Det gick bra ända tills jag kom till bohus, där stog allt stilla i ett bra tag. Stog nog där i en timma tror jag och med lillkillen i baksätet fick jag bara hoppas på att han inte skulle vakna upp och gråta men som tur var så klarade vi oss från det.
Kom ner till stan men äventyret var inte slut där utan då skulle jag in och irra mitt i stan för att hitta till skandinavium och vallhalla och det är inte världens eklaste när man inte kört där innan och knappt blivit körd där heller men jag kom rätt tillslut iallafall och lyckades faktiskt ta mej ut därifrån heller utan att köra vilse.

Så nu sitter jag här hemma i en tom lägenhet som inte alls är lika varm som jag minns den men det ska nog gå ändå. Väntar på att skuttnisse ska vakna, han har sovit alldeles för länge nu och fortsätter han såhär kommer han inte sova inatt och det vill jag ju att han ska. Får nog väcka honom nu tror jag för det är verkligen dags för honom att äta, får se om det blir att sitta uppe med honom halva natten eller inte.

Imorgon är det ialla fall en ny dag och då ramlar det in lite pengar på mitt konto, underbart för det är ingen höjdare att inte ha något alls och i nästa vecka kommer förhoppningsvis underhållet eftersom försäkringskassan beslutade att jag skulle få det, underbara känsla. Får hoppas bara att jag får bostadsbidrag sen också för då kan jag kanske få ihop mitt liv ändå, iallafall pengamässigt.

(Btw så berodde bilkön på en fyrabilskrock i surte som dom röjde undan men jag undrar om det inte var en krock åt andra håller också strax efter för det stog väldigt många bilar huller om buller på ställen dom inte borde stå nät jag åkte där. Får gå in och kolla på gp sen om det står något där.)

Ps. Hittade en artikel om det på GP http://gp.se/nyheter/goteborg/1.558788-tjuvar-avslojades-vid-seriekrock

Träning . .

Jag tycker det är helt otroligt av mej att jag faktiskt ställer mej på den där brädan och tränar så gott som varje dag nu med tanke på att jag egentligen inte alls är någon träningsmänniska utan vill att allting ska hnda utan att jag behöver göra nått.
Men hade det varit att jag skulle iväg till ett gym varje dag hade det nog inte gått, speciellt inte om jag skulle iväg själv, måste alltid ha med mej någon och just nu vet jag ingen som jag kan försöka övertala att hänga med mej till gymmet, sen så kostar ju gymkorten oftast apa och när man inte har speciellt mycke pengar är det inte riktigt där man vill lägga sina sista ören.

Det blev ungefär samma pass idag som det blev igår, lite kortare bara för jag kände att jag inte alls orkade med lika mycke som innan och det är inte bra att överanstränga kroppen heller. Lite synd att man inet kan bestämma farten själv på alla övningar, visst man kan ju reglera den lite på några av dom men på free stepen hade jag gärna haft lite mer fart än jag hade nu för att känna att jag faktiskt gjorde något. Men 980 steg på 10 minuter är ju inte så dåligt faktiskt, vet inte hur många man kan göra men jag tror inte jag missade speciellt många alls utan dom flesta räknades nog med. Får se om jag hinner komma upp hit i tid imoprgon så att jag kan träna lite då också annars så får jag ta en vilodag och ta igen det på lördag med extra mycke träning.

Önskar detta kunde fungera på riktigt så att jag kan gå ner ialla fall lite och bli bättre tränad, känner lite i armarna och axlarna och i benen av att ha både sprungit och gått men det händer ju inte speciellt mycke annat. Vikten är ju på ungefär samma som innan så där går det inte fort inte, sen måste jag se om mamma har något måttband (borde finnas) så att jag kan mäta för då ser man kanske mer resultat om det nu blir något överhuvudtaget. Jag ska ialla fall försöka att försöka med detta ett tag till så får vi se hur det går, känner jag mej själv rätt kommer jag troligen ge upp om ett tag om jag inte ser några riktiga resultat. Får se om jag kan hitta något mer att göra för att träna, har en till sak som jag funderat ett tag på så får se om jag tar tag i det eller inte.

Vi kommer tillbaka . .

Det blev inget bvc idag, hade nog nästan bestämt mej redan igår för att vi inte skulle åka dit så det var bara att ringa till dom på förmiddagen och säga att vi inte skulle komma. Men vi har ju som sagt tid nästa vecka igen så att missa denna gjorde ingenting.

Lillskrutt börjar komma in i sovrutinerna igen, igårkväll somnade han runt elva tiden tror jag och sov till halv sju imorse, han vaknade dock en gång under natten och gnällde lite men somnade om efter bara några minuter igen. Får se om det kan hålla i sej nu även om vi ska åka hem ikväll och sova hemma inatt. Förövrigt så verkar han må lite bättre nu, känns inte ritigt lika varm även om han är varmt och är mycke piggare även om han får små anfall ibland och bara gnäller utan någon egentlig anledning.

Sen börjar jag fundera på om tänderna snart är pågång med tanke på hur mycke han dregglar ovch att han ska tugga på händerna hela tiden. Sen så kan man även se framtänderna under tandköttet, men det kan man kanske göra på alla ?? Jag har ju tyvärr ingen mer här som jag kan jämföra med så är det någon annan som vet eller har någon tanke om detta ??


Det går framåt . .

Det blev lite tränande förut idag. känner att jag får ta och utnyttja spelet när jag faktiskt kan så nu tror jag att jag tränat tre dagar i rad och kurvan går långsamt neråt. Man blir ju lite lagom pressad av att man ska väga sej och göra massa test varje gång man tränar och det är inget kul alls om man gått up sen sist med tanke på att mitt mål ligger rätt så många kilo från det jag väger nu så att hamna på plus är ingen höjdare.

Idag blev det ialla fall lite löpning ( känns fortfarande väldigt wierd att försöka stå inne och springa på samma ställe), lite step, prövade även en ny stepgrej där man bara skulle gå av och på brädan hela tiden i samma takt som kotrollen sa. Inte speciellt kul alls att bara behöva trampa upp och enr hela tiden emn det är ju träning det också. Sen lite boxning och rockring, rockringen är jag intre alls bra på längre men det är väl för att höftpartiet inte riktigt är som det var innan på kroppen och det tar nog några veckor till innan det blir helt normalt så jag får nöja mej med dom dåliga resultaten där. Gick sedan över till några få balansövningar men med tanke på att min balans faktiskt är hyffsat bra så behöver jag inte träna speciellt mycke på det som dom sakerna gör jag bara för att det är kul.

Efter dom var det dags för några muskelövningar och lat som jag är så gör jag bara dom där man inte behöver gå av brädan, men dom fungerar dom också för dom tränar amrar, midja, axlar, rygg, ben och lite annat så det blir en del ändå men jag skulle behöva göra dom andra egentligen. Och tillsist blev det lite yoga, men bara dom lättare sakerna där också. Gjorde dock fler övningar idag än jag brukar göra så det blev både jobbigare och roligare.

Tillsist var det dags för ännu ett balansspel som gick ut på att man skulle sitta helt stilla på brädan så länge man bara kunde. Alltså helt stilla och inte röra sej alls och jag provade men det fick inte och ändå tyckte jag inte att jag rörde mej men troligen så var mina muskler såpass ansträngda efter mitt lilla träningspass att dom gjorde så jag inte satt still. Snacka om att vara otränad om man inte ens klarar av ett träningspass på en timma på ett Wii. Skärpning skärpning, nu hoppas jag verkligen att det blir bättre väder ute så att jag kan gå ut och gå med vagnen lite mera och även lite längre sträckor utan att frysa ihjäl. Vill ha vår nu :)

Trötter . .

Stackars min lillkille som verkar vara sjuk igen, snart får vi nog gå till doktorn och kolla upp honom. Han känns väldigt varm och är trött nästan hela tiden. Visst är han vaken litegrann och dom stunderna är han hur glad som helst men han är inte vaken lika mycke som han har varit innan. Får se om mamma har någon termometer här som jag kan låna för at ta tempen på honom, måste se om han har feber eller inte för har han det får jag ge honom lite vatten i flaskan och hoppas på att den går ner.

Får se om det blir något bvc besök imorgon eller nte, kan ju inte gå dit med honom om han är sjuk i så fall får vi vänta tills nästa vecka eftersom jag fick en tid då också, tror att dom råkade dubbelboka för det var inte samma person som gav mej tiden nästa vecka. Får helt enkelt ringa imon och prata med henne och säga att vi inte kommer. Med tanke på att telefontiden är mellan tio och elva så tror jag inte att jag hinner ner efter jag pratat med henne eftersom det tar ialla fall 40 minuter att åka ner och man vet aldrig när dom svarar eller ringer tillbaka.

Fast jag ska väll inte säga för mycke innan jag kollat ordentligare hur det är med honom, det är ju ingen fara om han inte är febrig. Sen är han helt röd om halsen i alla hudvecken och jag vet inte alls hur jag ska få bort det, jag har tvättat, torkat, smörjt in med salva, smörjt med olja, ja i princip gjort allt jag kunnat komma på men det försvinner inte. Får hoppas det går ner om några dagar så att han inte är lika röd, det går verkligen från och till med det också, vissa dagar är det mindre och vissa dagar är det mer.

Får helt enkelt hoppas att han blir bra snart, inte kul när han inte mår helt okay. Vi hade ialla fall en liten dans, bus och sångstund förut med massa leenden och lite småskrattande, inget riktigt än men det kommer nog snart tror jag, fast man vet ju aldrig =) och nu ligger han och sover igen, stackarn va så trött att ögen nästan ramlade igen när han hängde i bärselen så det var bara att koppla ur honom och lägga honom i vagnen.
Hoppas mormor snart kan ta och göra iordning spjälsängen dom har så att den kan komma upp hit för han kan inte ligga och sova i vagnen hur länge som helst, visst så rör han sej inte speciellt mycke när han sover men tänk sen när han ligger och vrider och vänder på sej, det går ju inte riktigt i det lilla utrymmet och hemma så ligger han ju på tvären ibland i sin säng så lite annorlunda är det allt. Får ringa någon dag och prata med henne och fråga hur det går om mamma kan åka och hämta den snart annars får vi hitta någon annan.

23:e Februari

Jag fastnade här uppe på landet och har fortfarande inte tagit mej i kragen och åkt hem. Får se när det blir, om det blir idag eller om jag väntar tills imorgon och åker direkt till bvc, vet inte vilket som är bäst än. Hade ju inte alls planerat att vara här så länge så kläderna börjar ta slut och hans blöjor, har inte alls många kvar här uppe så bestämmer jag mej för att stanna en natt till så får jag åka iväg till affären och handla, vilket jag får göra i vilket fall, har knappt något alls hemma så det känns ju inte direkt lockande att åka hem.

Funderar även på att åka tillbaka upp hit till helgen igen för det är såpass mycke lugnare att vara här uppe och konstigt nog så gör jag mer här uppe än jag gör hemma då jag bara sitter och latar mej, saknar dock stan och att gå i affärer men har ändå inga pengar till det just nu så då kan jag likagärna stanna.

Imorse ställde jag mej och gjorde en key lime paj, har varit påväg att göra den i flera dagar nu men har inte kommit så långt eftersom det har behövts diskas innan och ingen av oss gjort det, så igår ställde jag mej och började med disken, blev tre eller fyra omgångar tror jag och då är jag ändå inte klar har fortfarande en hel del kvar. Men imorse var ialla fall dom sakerna som jag behövde diskade så då fick den bakas och den blev riktigt god, vet inte vad jag förväntat mej för smak egentligen men mums, får göras fler gånger. Det enda negativa var att digestivekexen inte var världens godaste, får blanda i någon smak där nästa gång så det blir lite mer liv i den istället för en så sträv smak.

Snart dags att väcka lilleman också han somnade förut vid tolv och har inte vaknat efter det så förhopningsvis håller han sej vaken större delen av dagen men man vet aldrig och sovrutinerna börjar bli lite bättre igen men vi har fortfarande inte kommit tillbaka i dom bra än, det tar nog ett tag till och troligen får jag börja om sen igen när jag kommit hem, Men men det är smällar man får ta ibland är ialla fall glad att han sover hyffsat bra på nätterna och inte ligger vaken och skriker för det är verkligen ingen höjdare.

Gårdagens och dagens små äventyr . .

Våra sovrutiner är inte alls som dom borde vara, sen vi kom upp hit i fredags så har dom ändrats otroligt mycke och dom har inte gått åt det bra hållet utan nu har han gått tillbaka till att sova max fyra timmar innan han ska igen och det tycker jag inte riktigt om, får se till att det blir bättre sen när vi kommer hem igen.

Gårdagen spenderades ialla fall med fika strax efter vi gått upp eftersom mamma hade besök så då blev det Citron och limekaka som var otroligt god, tyckte jag, mamma tyckte den var lite för syrlig men men det är ju inte alltid alla blir nöjda. Sen var det dags att packa ihop oss för att åka iväg till (min) mormor och morfar och hämta ved där. Inte lätt att bo i ett hus som behöver ved för att värmas upp när det inte finns någon ved så det är lite kyligt här ibland men det funkar ändå. Nu finns det ialla fall ved för några dagar om det inte fortsätter vara svinkallt ute för då går det åt mycke mer. Fast jag hade inte tänkt stanna här jättelänge, hade ju planer innan på att åka hem igår men så blev det inte så får se vilken dag jag åker hem antingen imorgon eller på onsdag tror jag för på torsdag måste jag ialla fall vara hemma då är det bvc besök.

Vi kom hem väldig sent igen efter vi varit borta eftersom det fick bli ännu ett stopp hos min morbror för att bilen krånglade men han hittade inget fel och resten av hemresan gick bra. Sen blev det bara tvtittande innan jag kände att jag var tvungen att gå och lägga mejj. Slagsmål inatt igen om sömnen eftersom jag tyckte han skulle sova men han inte alls hade någon lust till det, tillslut fick vi kompromissa så att båda blev nöjda.

Dagen kommer nog spenderas mestadels inomhus, var ute en liten stund förut eftersom en av grannhundarna hade rymt och vandrade runt här utanför så jag gick ut och höll honom sällskap medans mamma gjorde iording sej för att gå över med honom, han var inte direkt liten den där klumpen heller, enormt huvud och utan halsband så för att hålla i honom fick jag hänga över och krama om hela honom. Inte riktigt den storlek på hund som jag skulle vilja ha.

Nu är det kanske dags att försöka göra lite nytta, ska slänga in lite av Elliots kläder i tvättmaskinen så att dom blir rena och hinner torka innan dom behöver användas, klädern går verkligen åt nu måste byta på honom ganska ofta, speciellt tröjor och bodys eftersom han dregglar såpass mycke som han gör, det bara rinner ur munnen på honom och dreggelscarfen glömde jag ju såklart hemma så det blir som det blir.

Wii Fit

Eftersom helgen spenderas uppe hos mamma och hon har Linus Wii här när han är ute på båten så tänkte jag passa på att försöka börja träna lite. Är inte alls i någon som helst bra form just nu och har en hel del som jag behöver gå ner och träna bort innan jag känner mej hel nöjd. Visst skulle jag kunna gå runt hela tiden som jag gör just nu emn då slutar det bara i att jag får ångest över att se ut som jag gör och blir folkskygg istället och det är inte någon bra lösning så nu ska jag försöka ändra på det.

Började egentligen träningen på Wii:et redan när jag var gravid men det var bara för att det var en kul grej att prova på så under juli och augusti blev det några små träningspass sen har det legat på is ett bra tag, mestadels för att det inte är någon ide att försöka träna jättemycke när man är gravid och för att jag känt att det varit alldeles för tidigt för att börja träna innan med tanke på att han blir åtta veckor idag så det är ju inet speciellt längesen han föddes.

Men för att komma till saken så blev det lite rockring, step, löpning och några muskelövningar gjorda idag och träningspasset slutade efter 30 min. Det känns ju egentligen inte som ett riktigt träningspass eller som någon träning överhuvudtaget utan det är ju mer kul att göra sakerna och då kommer det ju som ett litet plus om man kanske kan gå ner lite i vikt samtidigt och komma ett litet steg på vägen. Men det är som sagt mycke kvar innan jag är klar.

Funderar faktiskt på att försöka införskaffa i ett eget Wii som jag kan ha hemma och träna lite på, visserligen så kommer ju Pia och Linus att ta hem detta när dom har flyttat och då är det inte speciellt långt för mej att gå dit och träna lite efetrsom dom kommer bo i Bergsjön och det blir gångavstånd emellan, vet dock inte hur lång tid det tar att gå dit eftersom jag inte gjort det innan men det får vi se sen. Fast jag har ju ingen direkt lust att gå dit för att träna hela tiden så därför är det bättre med ett eget hemma så kan jag gå dit bara för att umgås istället.

Dags att gå och kolla hur prinsen har det, hann ligger och nanar i vagnen just nu men det är nog dags att vakna snart tror jag för han kan inte sova bort hela dagen. Synd att det är så mycke is här annars hade vi kunnat gå ut och gå, det är ju riktigt bra att gå på vägen här och man skulle till och med kunna gå bort till edet någon gång men det får bli både bättre väglag och väder innan jag försöker mej på sånna saker.

Badpojken . .



Den lilla badpojken verkar må lite bättre idag, han är fortfarande lite rosslig ibland när han andas men jag tror inte det är någon fara, har i och för sej inte tagit tempen på honom än men det känns inte som att han har någon feber. Dessutom verkar han piggare idag och inte riktigt lika grinig som han var igår, har suttit och myst med honom i knät nu i nästan två timmar så nu fick han gå och lägga sej en liten stund till. Egentligen var han väll inte jättetrött men det är bättre att han sover en extra stund nu när han inte varit på topp än att hålla honom vaken hela dagen. Nu ska jag bara försöka hålla mej själv vaken. lite synd att jag inte tänkte på att gå ut och gå emd honom nu när det är så bra väder innan jag la honom att sova för nu har han inte tillräckligt med kläder på sej för det, jag får försöka hitta på något annat som håller mej pigg.

Dags för frukost/lunch snart ialla fall, blir sallad med både bönor och quinoa, måste bara vänta på att bönorna ska bli klara innan jag kan göra klart den. Men det blir nog bra tillsliut, måste försöka komma iväg och handla i början på nästa vecka när jag kommit hem från mamma så jag kan fylla på mina förråd, hoppas bara att det ramlat in lite mer pengar på mitt konto då =)

Får bli några mer bilder på badpojken tror jag, tog otroligt många och han ser ju riktigt mysig ut när han ligger och gosar med handduken =)








Sjuklingen . .

Hela dagen har spenderats hemma idag och större delen av den har han sovit. Kände på honom igår och då kändes han varm och idag var det likadant sen är han lite tät i näsan och nyser otroligt mycke så stackarn har nog åkt på en liten förskylning :( Hoppas bara den går över snart men det tror jag nog att den gör. Han har varit väldigt gnällig och gråtit för ingenting så han har verkligen inte varit på topp men nu på kvällen verkar det som om han är lite bättre han har legat i köket och lekt på golvet, samma här i vardagsrummet och så fick han bada en stund förut också och myste sedan en stund i handduken innan det var dags att bli insmörjd och få klippta naglar.
det straffar sej ju tyvärr en aning nu på kvällen med sömen eftersom han sovit nästan hela dagen så har han ju ingen lust att gå och lägga sej nu som han ska göra. Varje kväll är det läggdags klockan tio, inte alltid han somnar direkt men det brukar inte ta lång tid tills han gör det. Tyvärr blir det nog annorlunda inatt för nu ligger han där inne och turas om mellan att gnälla och prata men han somnar nog om en stund tror jag.

Får se hur det blir imorgon, planen är att åka hem till Jennie en stund på eftermiddagen men är han inte helt frisk så vill jag inte åka dit och riskera att hennes små änglar blir sjuka så vi får helt enkelt se hur han mår imorgon när han vaknar. I vilket fall så ska jag upp till mamma och spendera helgen där, var ett tag sen jag var där uppe nu så det ska bli härligt att komma dit igen även om det kommer vara väldigt kallt eftersom veden är slut men det ska nog gå ändå bara jag ser till att packa med mej massa varma kläder både till honom och mej.

Ska försöka ta tag i bloggen nu igen och börja skriva för det finns massa saker som jag vill ha nerskrivna här som jag inte skrivit än eftersom det har varit så jobbigt med datorn att den är så seg och sen är det inte väldens lättaste att hitta någon tid när han väl sover eller är lugn för då finns det så mycke annat som ska göras så det hamnar längre och längre ner på listan.









Jag har extremt många bilder som jag skulle kunna lägga ut men det skulle bli ett hur långt inlägg som helst i så fall så det är bättre att spara till nästa gång jag skriver =)

Lillskrutt ligger i sin säng och viftar, v...

img_6807 (MMS)

Lillskrutt ligger i sin säng och viftar, vägrar somna om igen nu efter maten men jag ska inte klaga för han sov 7 timmar inatt, underbart att han börjat göra det igen, lite synd bara att jag inte gick och la mej samtidigt som honom. Det blir nog ingen mer sömn för mej nu ialla fall eftersom vi ska till läkaren kl 8:50 och jag måste hinna duscha och göra iordning mej först. Sen är vi ju inte världens bästa på att passa tider heller så det kan vara bra att försöka förbereda allt i tid. Blir nog att hälla i honom lite mer mat innan vi går se annars kommer han vara jättegrinig när vi är där och det känner jag inte riktigt för. Nee nu är det dags att hämta myspysen och lägga honom i min säng en stund istället och se om han somnar här :)


Planeringen funkar inte alltid som den ska . .

Det är tydligen inte meningen att jag ska blogga längre för varje gång jag har börjat skriva på ett inlägg så har något annat dykt upp. har försökt nu i en vecka och antingen har han börjat skrika så det inte blivit av eller så gör datorn som dengjorde igår, stänger av internet och vägrar starta upp det igen.

Blir inte speciellt mycke skrivet nu för just idag ahr jag inte riktigt någon motivation, känner bara att jag måste skriva för att jag har försökt nu i så många dagar. Annars går allting riktigt bra med det lilla monstret, vi har väll inte fått in våra rutiner helt än men hyffsat ialla fall och nätterna går också riktigt bra då han ligger och sover ialla fall 5 timmar i stträck innan han vaknar och ska äta, riktig lyx =) och dom nätterna han sover i 6 eller 7 timmar är det ännu bättre men tyvärr händer det inte så ofta.

Nee nu är det dags att göra något annat än att sitta och vara irriterad på datorn, hade tänkt från början att jag skulle åkt in till stan idag men jag tror inte jag kommer göra det eftersom han ska äta vid två igen och det passar inte alls med mina planer så det får nog bli på torsdag istället.

RSS 2.0