29/2-12

Jag har återupptäckt det underbara med att lyssna på musik och verkligen höra texterna. Mycket har av det beror nog på dom där textraderna i Johnossi låten som fastnade i mitt huvud för ett par dagar sedan.

"what's the point of doing anything If you'll never notice I would sit here and wait for you"

Det har fått mig att fundera på livet ännu en gång. Dessa tankar som dyker upp flera gånger varje år och ältas om och om igen.

Tänk om jag gjort annorlunda tidigare, tänk om jag sagt och gjort som jag tänkte istället för att hålla det inom mig och struntat i allting. Tänk om man kunde resa tillbaka i tiden och göra saker annorlunda. Då kanske allt hade varit mycke bättre än det är nu när det kommer till vissa saker.

Jag kan inte säga att jag ångrar alla val i mitt liv för Elliot är det bästa som hänt mig. Men många andra saker ångrar jag att jag gjorde och skulle nog ha gjort annorlunda om det hände nu.

Det finns så mycket jag längtar efter och drömmer om just nu men jag vågar inte riktigt släppa den där spärren och göra dom sakerna så det kommer troligen aldrig bli av.

Men för att citera ännu en låt "What doesn't kill you makes you stronger"


Våran dag . .

Jag är jättetrött just nu men vi har haft en underbar dag.

Var iväg och hälsade på elliots kompis Izabella och hennes mamma idag och det var evigheter sen vi sågs så vi hade hur trevligt som helst och barnen lekte kanonbra, efter en stund kom Alma och hennes mamma också och då blev det ännu mera tjöt och bus. Saknar att umgås med dom och vi träffas inte alls så ofta som jag tycker vi borde göra :).

Sen blev det stress till skolan och en mindre rolig historia lektion som jag höll på att somna på men dagen var ändå kanon.

Imorgon är det dagisdags och vi ska försöka komma upp i tid så det blir att ställs klockan eftersom vi vaknade vid kvart i nio imorse och så sent går det inte alls att gå upp imon när vi ska vara där kl 9.

Underbart väder var det också och jag längtar till sommaren och sena sommarkvällar på stan, bara vandra runt helt planlöst och göra ingenting. Hur jag ska hinna det vet jag inte än men någon dag i sommar ska jag nog hitta till det :).


Vissa saker frestar mer på tålamodet än andra . .

åh va arg jag var på banken förut då den inte alls gjorde som jag ville, fick skriva in mina räkningar minst två ggr om innan dom gick in och det tog nästan två timmar, lite lagom irriterande.

Några semlor blev det inte bakade idag heller, ska försöka fixa det till imorgon då grädden går ut och jag ska iväg på dagen, det kan ju faktiskt vara trevligt att ha med sig något gott så men jag har inga stora förhoppningar på mig själv då jag vet att jag inte brukar göra sakerna jag säger att jag ska göra.

Sovrummet blev nästan färdigröjt, fortfarande lite kvar men det ser mycke bättre ut nu är det gjorde innan, nu ska jag bara försöka få upp lite saker på väggarna också, måste sätta upp Elliots underbara tavla som har fick i present, har inte hittat någon bra plats för den än men jag ska se till att jag hittar något bra ställe snart, tror att den kommer hamna ovanför sängen tillsammans med dom andra tavlorna, dock mycke högre så att han inte får ner den för jag vill inte att han ska kunna nå den så att den ramlar ner :( Funderar på att försöka möblera om där inne också men jag vet inte alls hur för det finns inte så många olika sätt man kan ha möblerna på så det kommer nog fortsätta stå som det gör.

På tal om sovrum och annat så ska jag strax vandra in dit och sova annars blir det svårt att orka med morgondagen och imorgon har jag lektion igen, har glömt att läsa i boken så det får gå som det går, inget smart men jag får försöka hitta tid imorgon innan lektion då jag kan läsa vad dom gick igenom sist.

Om allt och ingenting . .

Jag har sagt nu i flera dagar att jag ska göra semlor men inte kommit längre än till bara tanken. Vad som egentligen hindrar mig har jag ingen aning för så svårt är det faktiskt inte att göra en deg, låta den jäsa, forma till runda bullar och stoppa in dom i ugnen. Sen att vispa grädde och fylla med mandelmassa är ju inte heller något som är speciellt jobbigt eller svårt. Nä jag måste ta tag i mig själv, kan inte vara såhär lat hela tiden. Lägger ut en bild på resultatet om jag får tummen ur och gör semlorna idag.

Just nu är det paus i sängen Elliot somnade för snart en timma sen och varför jag ligger kvar här utan att göra någon nytta har jag ingen aning om. Jag borde ju faktiskt ta tillfället i akt och göra lite nytta när han ändå sover och inte ska vara med och pilla hela tiden.

Måste börja städa och rensa i alla rum och garderober med så att det blir lite ordning här hemma. Vill ha något nytt är riktigt sugen på att måla om i köket och byta luckorna. Får se om jag ringer stena någon dag och hör om dom kan göra det, hade gärna viljat ha det omtapetserat också men sist när jag fick nya tapeter i sovrummet fanns det inte alls många snygga så jag funderar på att tapetsera själv och bara att dom målar så att väggarna kan bli vita igen och en mörkare tapet med mycke färg i jösses va snyggt det skulle kunna bli.

Ska sätta mig och skriva ut lite bilder snart också med det är så jobbigt att gå igenom alla för jag har hur många som helst men något nytt behövs på väggen med så jag får försöka ta tag i det också.

På torsdag börja inskolningen på dagis, tiden har verkligen gått hur fort som helst och jag glömmer av det varje dag att han faktiskt ska börja då. Går hela tiden och funderar på vad vi ska göra i skolan då och om jag hinner göra saker efteråt men det blir ju ingen skola då. Lite lagom snurrig. Ska göra ett försök att komma iväg till matten iallafall på torsdagen för vi behöver komma någon vart med våran undersökning så att den blir gjord. Hoppas på att jag ska hinna till psykologin också för jag känner att jag behöver gå på den också men jag är inte alls säker på att jag hinner det. Ska maila min lärare där och höra vad hon har att säga om saker och ting. Det värsta är att det känns som vi kommer få ny läxa då och jag har missat alla lektioner vi fått läxa på innan så det är inget jag känner för att missa igen. Det får helt enkelt bli som det blir på torsdag jag kan ju inte stressa på dagis för att hinna med annat utan jag måste försöka ta det lugnt där så att det går så bra som möjligt.


Förändringar behövs . .

Jag har snart hittat mitt sovrum igen bakom all skit som bara ligger och skräpar. Har en hel del kvar men snart är det tillbaka igen. Det känns bra, skönt och som något nytt och något nytt är verkligen vad jag behöver just nu.

Jag har tröttnat på det här, jag har tröttnat på att gå i samma spår hela tiden och behöver något nytt. Jag behöver en förändring och inte bara något litet utan något stort som märks och något jag kan göra som blir bra. Vad jag behöver göra har jag ingen aning om alls men jag måste komma på det snart för såhär kan det inte fortsätta. Jag måste hitta något som gör mig lycklig.

Jag har iallafall bestämt mig för att jag ska ta tag i träningen igen, nu får det vara nog med dessa latmask fasoner och tankarna att jag inte har tid att gå till gymmet för att jag har skola och bla bla bla. Skärpning för tusan!


Vita små lögner

Min våg ljög för mig idag. En sådär underbart härlig lögn som man blir glad av, i ett par sekunder, innan man kommer på att det här kan ju inte alls stämma :(.


En del av veckan som gick . .

Jösses vilken vecka jag har haft med massa plugg och sjukdom.

Det började med att Elliot blev febrig och inte alls va bra på måndagskvällen för att vi sedan på tisdagen skulle vakna upp med en ordentlig förkyldning båda två, han hade fortfarande feber och jag kände mej inte jättekry även om jag var bättre, tyvärr kom febern och hälsade på mig också. Detta var ju inget jag räknat med alls då jag tänkt sitta och skriva mina inlämningsuppgifter som skulle in på tisdagen. Det gick ju inte alls som jag hoppats och att få in båda två i tid var ju bara att drömma om, hann få in den ena i tid men den andra kom in ver en timma försent vilket inte är någon höjdare, jag är glad att jag har såpass lätt som jag har ändå när jag väl tar tag i det så att det går hyffsat fort och inte blir alldeles för kasst. Fick resultatet nästa dag och jag fick G på båda och det är jag nöjd med med tanke på hur lite tid jag la på det.

Vi fortsatte veckan med att vara sjuka och jag segade med nästa uppgift också, hemtenta i psykologi som skulle in i fredags, satt sista kvällen igen och skrev, jag måste verkligen skärpa mej med det och lyckades därfr inte få in den i tid heller. Får se vad läraren tycker om den för jag tycker inte alls att det jag skrev blev bra men jag hoppas att detblev tillräckligt bra för att iallafall få godkänt.

Fr att fortsätta i skolarbete och prov spåret fick jag resultatet på mitt matteprov nu bara sisådär tre veckor efter provet gjordes och jag lyckades få G, det trodde jag verkligen inte och blev så klart överlycklig när jag såg det, nu måste jag bara sätta mej och börja räkna på det nya kapitlet också så att jag klarar det provet sen och förhoppningsvis får ett lite bättre betyg där.


Ellito har varit underbar hela veckan även om han varit sjuk gnällig och väldigt dålig på att sova så har det funkat hur bra som helst, underbara unge <3

What's the point of doing anything . .

Nu på kvällen har jag haft en textrad som maler i mitt huvud "what's the point of doing anything" runt runt runt går den raden och varför har jag ingen aning. Får nog sätta mig och lyssna på låten om en stund tror jag så försvinner den kanske :)

Om inte så vill jag att min lilla hjärna ska ge mej en förklaring på varför den raden går om och om igen.


Vilken pärs . .

Usch va klockan är mycke nu och vakna är vi båda två.

Jag har suttit och kämpat i ett par timmar med mina två uppdrag som skulle in ett i rättskunskapen och ett i företagsekonomin, jag är förvånad över att jag faktiskt fick in dom dock är det inget bra skrivet alls då allt blev så stressigt. Skulle egentligen börjat skriva vid åtta när Elliot gått och lagt sig men somnade han då. Nej han va vaken, la honom i sängen i hopp om att han skulle somna av sig själv och jag försökte börja skriva. Fick väll ihop fem meningar på en timma då jag blev mer och mer frustrerad för att han vägrade somna. Ett tag hade jag sån lust att bara skrika rakt ut och det krävdes en hel del självdisciplin för att inte göra det.

Jag tröttnade tillslut på att springa fram och tillbaka och tog upp honom men hade tyvärr kommit försent då han hade hunnit bajsa, få av sig blöjan och kleta överallt. Det blev en tur in i duschen och bädda rent i sängen sen släpptes han lös i lägenheten för jag var verkligen tvungen att skriva.

Det blev en hel del hyss från hans sida och en väldigt irriterad mamma men det var bara att försöka bita ihop och koncentrera sig på uppgiften så att det blev klart. Han fick dock inte göra vad som helst och höll sig som tur var oftast runt omkring mig i soffan.

Jag fick in dom tillslut, det första innan deadlinen och det andra drygt en timma och en kvart försent men dom är iallafall inne. Nu har jag hemtentan i psykologin kvar som ska in på fredag plus att jag måste läsa ikapp i historian och räkna ikapp på matten. Dessutom är vi ju sjuka just nu, förkyldning, feber och halsont så det här är ingen bra vecka för något känner jag. Hoppas verkligen att jag kommer ikapp, ligger egentligen inte efter än men jag har ingen lust att göra det sen heller och att jag får ihop psykologin med. Blir att läsa igenom allt vi gått igenom en eller två gånger till och sedan analysera klippet. Hur jag ska få ihop 3-4 sidor med vettig text har jag ingen aning om men det ska väll gå det med.

Nu är det iallafall natten för oss Tottisen har somnat i mitt knä och jag somnar snart jag med. Blir en tur till Apoteket imorgon/idag då någon "råkade" hälla ut all Alvedon och min nässpray är slut och det klarar jag mig inte utan just nu.


Dålig tajming

Jag kan ju inte säga att det här är den bästa dagen att bli dunder förkyld med ont i halsen då större delen av mina skolarbeten ska in inatt och jag är bara halvklar. Får se hur det går att skriva med en sjuk liten galning som springer runt, måste ju få in det så det får gå som det går.

Idag blir det massa te och varm saft, enda tillfället jag kan gå med på att han får saft här hemma :P iallafall som det ser ut just nu :).


Mys <3


Inte trött ??

Någon är tydligen inte alls trött nu utan då är det bättre att sätta leksaker på tårna.


I en ond sprilar . .

Vi har hamnat i någon slags ond spiral nu som jag känner att jag inte alls har tålamod till då det ahr varit alldeles för mycke med skola och att jag har psykologin som jag fortfarande inte blivit klar med. Pojken vägrar somna på kvällen och ligger bara i sin säng hur förbannad som helst och ingenting hjälper, får han sitta i mitt knä somnar han men så fort han hamnar i sängen så ställer han sig upp och skriker. Just nu känner jag mig så otroligt hjälplös och att bli arg på honom är ju inte heller rätt för det är inte hans fel. Måste försöka komma på vad det är som gör att han beter sig som han gör nu.

Att försöka skriva psykologin är ingen ide alls just nu, men jag måste försöka få klart den innan helgen är slut och troligen blir det att maila läraren och förklara varför det går såpass seg som det går, inte bara för att få förståelse utan även för att hon inte ska tro att det är något jag bara struntar i.

Usch jag får sån ångest äver att jag blir arg på honom och skulle nog egentligen behöva skrika av mig all ilska någonstans men vart ska man göra det för att gå ut på balkongen och bara skrika är nog ingen direkt höjdare.

Nä jag hoppas verkligen att vi kommer tillbaka till våra rutiner snart föör bådas skull så att han får den sömn han behöver och så att jag får gjort alla saker till skolan innan det blir alldeles för sent.

Nu ligger han här i knät och är hur underbar som helst min lille prins <3


Lite för trött . .

Fy bubblan va trött jag är just nu, sitter och försöker läsa igenom psykologin då dset ska lämnas in om 45 minuter (23:15) men det går inte alls bra, känns som om ögonen går i kors så jag funderar på att ge upp, det känns riktigt dåligt att inte göra dte på utsatt tid men jag får helt enkelt sätta mej med det imorgon på dagen, blir troligen att stanna kvar i skolan efter geografin och läsa igenom resten av sidorna för att skriva ihop det jag behöver och hoppas på det bästa. Läraren blir nog inte superlycklig men med tanke på att det bara är 4 st som har lämnat in än sålänge så lär jag inte bli den sista.

Lyckan över att jag fick sovmorgon imorse den försvann ju nu på kvällen då tottisen vägrade somna, tror klockan t o m var över tio när han tillslut somnade så allt blir inte till fördelar. Där är ännu en anledning till varför allt går så segt som det gör just nu.

Nä dags att hoppa i säng nu för att gå upp i tid imorgon och hinna med allt jag ska göra innan jag ska iväg till skolan.

Hyffsade betyg men otroligt trött , ,

just nu känner jag mig lite lagom omotiverad till att sitta och plugga psykologi, vet att jag hade behövt det då vi har läxa till imorgon dock skrev hon inte ut någon tid för deadlinen men jag antar att det är innan lektionen. Borde verkligen läsa men jag är alldeles för trött hade behövt gå och lägga mig och sova istället. Det blir helt enkelt att sätta sig med det imorgon samtidigt som terroristen springer runt här, dock är det nog rätt så enkelt när man väl läser igenom sidorna, har gjort det innan men minns inte allt som står. För personlighetspsykologi är väldigt intressant.

Till en annan rolig sak så fick jag Vg på historian, känns underbart då jag trodde att jag knappt skulle få G eftersom det inte kändes som jag fick någon fråga alls rätt emn jag lyckades tydligen. Hade jag bara fört en lite bättre dissution med mig själv på andra frågan och inte missat lika mycke hade nog betyget kunnat bli högre.

Matten tror jag dock inte att jag kommer klara det provet kändes verkligen skit så vi får se när det blir omprov där för min del.

Simmat . .

Igår började vi simma igen men denna gången på Aquabarn och det gick väll sådär i början för först och främst visste jag inte vart det låg sen när jag väl kom dit var jag tvungen att fråga efter omklädningsrum och vart bassängen var men jag hann dit i tid ialla fall. när vi kom ner i vattnet var det ingen fara men när vi började sjunga sånger och göra rörelser i var det lite värre då ville han inte riktigt vara med utan klamrade sig fast runt mig och ville inte släppa taget.

Vi fortsatte vara i vattnet och skulle öva ryggsim vilket han inte alls ville utan han höll i hop benen så mycke han bara kunde istället för att sparka. Det blev lite sim på magen tillslut efter att hn fått en leksak att pilla på och sedan gick allt hur bra som helst. lyckades till och emd dyka utan några problem och det har vi inte övat på alls nu. har försökt övvaa lite i duschen och hälla vatten över huvudet och det har tydligen hjälpt.

Det känns iallafall hur bra som helst att få börja med simmet igen, har faktiskt saknat det och att ha något bestämt varje vecka att göra, speciellt nu när vi inte hinner gå till Minna alls, väldigt synd att jag har lektion då faktiskt.

Ska se om vi kan slänga ihop en dejt med tjejerna någon helg nu snart för nu är det ett tag sen jag träffade dom så får se om det kanske kan bli nått antingen denna eller nästa helg.


London!

Nu har man varit och besökt ännu ett land med en underbar stad, dock lite kallt men ändå varmare än det är här i Göteborg. Att vara iväg från lilleman var inte så hemskt som jag trodde det skulle vara utan det gick att koppla bort alla sånna saker, känns lite hemskt att säga men ibland måste man nog göra så för att orka med allting hemma igen.

Det första vi gjorde när vi kom dit var att sätta oss på bussen in till stan och den bussresan tog ett bra tag men med strålande solsken utanför och att åka förbi alla dessa otroligt fina hus så gjorde det inget att det tog sån tid. Vi gick och käkade innan det bar av och möta emma. Men två stycken med världens sämsta lokalsinne som ska iväg och möta en som redan innan är stressad bådar iontye alls gott och självklart tog det mycke längre tid än det hade behövt göra men vi hittade tillslut. Bodde på ett Travellodge nära King's Cross och det var inget fel alls på det stället eftersom vi inte var ute efter någon lyx alls utan mer eller mindre bara behövde ett rum, sängar, toalett och dusch så räckte det.

Torsdagen spenderades på stan och sedan i baren medans vi väntade på vår tredje följeslagare. Blev en hel del tjöt om allt möjligt som det brukar bli och alla dom där vanliga disskuitionerna kom upp samt allt konstigt som vi fantiserade ihop. Menändå en lyckad dag.

Fredag blev "turistdag" eftersom jag aldrig varit där förut så var vi tvugna att åka runt och kollal ite, det var väll inte så mycket turistigt vi såg egentligen men vi såg Big ben, London eye och london bridge sen promenerade vi en bra bit så då såg vi ännu mera utan london, underbar stad och underbar promenad, tiden bara sprang iväg när vi gick runt. Vi gick på jakt efter en Indisk restaurang men hamnade tillslut på en Maroccansk då vi inte orkade leta mera och höll på att dö av hunger, riktigt god mat och verkligen nått att rekomendera, dock minns jag inte vad stället hette men det låg ialla fall vid oxford street. Sprang runt lite i affärerna innan vi stressade hem gjorde oss iordning och gick ut för att möta folk. att köpa drinkar där är ingen direkt höjdare men vi hittade några tillslut iallafall.


På lördagen gjorde vi inte mycke alls gick runt och kollade lite inann vi åkte ut till flygplatsen och satt där ett bra tag.

Det blev starbucks varje dag och alldeles för mycke mjölk för min del men jag får skylla mej själv och god mat överlag om man bortser från pizzan jag åt på torsdagen usch och fy, Underbar resa och helt klart något jag kommer göra om, dock blir det nog med barn nästa gång så att han också får resa lite :).

När tiden bara springer iväg . .

Idag kom det där brevet som jag gått och väntat på i flera veckor och det var med blandade känslor jag läste igenom det. Min lille tott har fått dagisplats! Som jag väntat på detta men nu när jag äntligen fått det vill jag inte lämna iväg honom till dagis jag vill ha honom hemma hela tiden. Alltid i närheten men det funkar ju inte riktigt.

Tyvärr blev det inget av dagisen som ligger närmast utan det som ligger vid syrran så det blir att promenera en bit innan vi kommer fram så det blir nog att försöka gå upp tidigare på morgonen tror jag. Platsen har han från 1:a mars och jag ska fylla i schemat nu. Hur sjutton ska jag kunna veta redan nu hur han ska gå sen, det hade egentligen inte varit några problem om det nu inte vart så att det kanske blir ändringar i mitt schema i mitten av mars. Förhoppningsvis går det att lösa då.

Ska nog ringa dit imorgon tror jag och fråga lite om öppettider och hur länge inskolningen håller på så att jag kan prata med lärarna på min skola om vad och när jag kommer missa lektioner.

Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för honom på dagiset och att jag kommer få ihop allting utan att nojja alldeles för mycke. Men dom första dagarna/veckorna är väll dom som blir värst sen flyter nog allt på hoppas jag.

Usch tiden går alldeles för fort, nu tycker jag att den får sakta ner lite min underbara unge kommer ju snart börja skolan om det fortsätter såhär.


Snyggingen <3


Snart så . .

Snart bär det av om bara några timmar är vi i London och jag är bara lite nervös sådär men det ska nog bli bra det här :)

1 dag kvar!

Jag börjar bli nervös nu, imorgon flyger vi till London och jag har inte packat än, vet inte alls vad jag ska ha med mig och jag vill inte packa för mycke eftersom jag vill kunna köpa saker där också och när vi bara har handbagage ska man ju inte satsa på alldeles för tungt på vägen dit då blir det ju ingen plats för något annat.

Det värsta är väll att jag inte kommer packa förrän imorgon bitti och då lär det bli mer än det borde. Nä jag får försöka sätta mig ner och skriva en lista på dom viktigaste sakerna, vi ska ju bara vara borta i tre dagar och då behöver man inte alls mycke.

Det kommer bli riktigt tufft att lämna tottisen hemma och jag kommer sakna honom enormt mycke, det är nog det som gör att jag har svårst att ens börja försöka packa nu har aldrig varit ifrån honom sålänge innan, det längsta jag varit borta är en natt. Men jag tror att han kommer ha det riktgit bra hos mormor och moster med alla djuren. Måste kolla upp hur mycket det kostar att ringa hem därifrån också för det lär nog bli en del hem för att höra hur han han det.

Får helt enkelt försöka tänka på att ha kul bara så får det bli som det blir. Men jag kommer ju som sagt sakna ihjäl mig <3<3<3

Simning . .

Vi ska börja simma igen, yei! Känns riktigt bra att äntligen komma igång med babysimmet igen även om han inte är en lite bebis nu och troligen kommer vara en av dom äldsta i gruppen så känns det ändå kul och jag tycker det är bra att han får träna på dom sakerna redan nu och lära sig att det inte är någon fara med vatten även om det är läskigt att hamna under det.

Så nu ska vi börja simma på aquabarn eftersom vi hade sånna problem med Jennifers babysim då bassängen va trasig hela tiden och vi skulle få kompensationsgånger som aldrig blev av och även pengarna tillbaka, som fortfarande inte kommit! inget ställe jag skulle rekomendera till någon att börja på efter allt strul för oss. Lite synd för istruktörerna verkade väldigt bra.

Men iallafall nya tag på ett nytt ställe och på tisdag börjar det så nu måste jagf gå på badbyxjakt för jag tror dom han hade är försmå nu, har inte provat men det var ju som sagt ett tag sen vi gick sist. Hittade ett par på lindex så det blir nog dom jag får köpa. Får vandra dit på måndag eller nått =)

På topp!

Woho igår var jag på toppenhumör. Hade geografiprov och jösses va bra det gick, klarade hela första delen och lyckades få Mvg på hela andra så det gick mycke bättre än jag trott det skulle göra. Trodde bara att jag skulle klara g och knappt det innan jag började. Sen skriver jag alltid så otroligt mycke på alla frågorna så ibland har jag oturen att jag snurrar till allting så det blir fel när jg hade rätt från börjn och det trodde jag att jag hade gjort men tydligen inte då.

Det känns ju inte som om jag kommer klara av historiaprovet idag lika bra, kan ingenting alls och jag har inte bestämt mig än vad jag vill skrriva om på essäuppgiften och den är halva provet ungefär. Sen känner jag att kunskapen om det andra inte heller sitter som den borde så det blir att sätta sig med instuderingsfrågorna om en stund och se vad jag kan och inte kan där så jag vet vad jag måste försöka läsa på extra.

Så det här med att ligga på topp tror jag inte att jag kommer göra efter idag, lite tråkigt men så är det ibland får se om jag kan jobba mig upp till toppen senare men det lär inte bli föörrän vid nästa provomgång.Denna känns nämligen hopplös ddå det är historiaprov nu och matteprov nästa vecka och det kan jag ju bara drömma om att klara.

RSS 2.0