Gud va jag är trött just nu men det är ...

Gud va jag är trött just nu men det är väll inte så konstigt när jag är vaken halva natten, somnade nog inte förrän efter fem och så ringde syster vid tio och väckte mej så det blev ingen lång nattsömn. Funderar på att gå och lägga mej nu igen men det är ingen ide med tanke på att mamma kommer hit och hämtar mej om mindre än två timmar och jag ska hinna duscha innan. Känns lite meningslöst när det regnar som det gör men man måste ju vara ren ibland också. Börjar bli lite nervös nu hoppas verkligen allt står rätt till på ett sätt vill jag inte iväg och göra det för då blir det så verkligt och då ser man allt men så vill jag ju självklart göra det också för att få reda på allt. Usch min hjärna är lite för trött just nu för att jag ska kunna skriva ordentligt. Blir nog att försöka hoppa in i duschen så fort som möjligt annars är det stor risk att jag somnar här i soffan och då blir det panik sen.


Suck efter att ha försökt i en timma och...

Suck efter att ha försökt i en timma och blivit förbannad ett antal gånger för att det hamnat på den gamla bloggen så försvann den. Minns ändå inte vad jag hade skrivit där och kände inte alls för att kolla igenom det nu eftersom jag var så irriterad. Tror ändå inte det var någon som kollade den med tanke på att det säkerligen är fem år sen jag använde den sist. Btw har fortfarande inte fått något svar kommer väll inte få det heller och tror jag blivit blockad på msn med men vill han bete sej så så får han göra det räknade ändå inte med något därifrån.


Usch vad jag avskyr att vara den som behö...

Usch vad jag avskyr att vara den som behöver berätta något som någon annan inte vill veta känns precis som jag förstör ett helt liv och det är ingen höjdare alls. Får se om jag får något svar eller inte troligen blir det ingen reaktion jag får veta om eftersom jag inte hört något innan och det har gått ett tag nu sen jag skrev det, usch vilken chock det måste blivit fast någon misstanke borde ändå funnits där innan tycker jag. Måste nog i vilket fall försöka sova nu får se om det går eller inte blir en lång dag imorgon iallafall och förhoppningsvis en bra dag också :) Ps. Ingen aning om detta fungerar eftersom segpropp inte provat förut men vi får se helt enkelt :).


Nee nu . .

Nee nu är det dags att försöka börja skriva i bloggenigen har ju haft en torka nu i över två månader så skärpning. Men anledningen har till större delen varít att jag inte hat igång datorn hemma överhuvudtaget, kör allt över mobilen och dit har jag inte hittat något vettigt bloggverktyg än som fungerar så har inte kunnat blogga emd den hellerspeciellt inte med tanke på att jag inte haft mobilen kopplad till bloggen. Men nu har jag kopplat den hade hellre fösökt skaffa ett bloggverktyg so,m fungerar ordentiligt men vet inte alls vilket jag ska ha så det får bli en senare fråga. Måste prova sen också om det fungerar att mobilblogga nu när jag har en dator här uppe som fungerar så får se om jag kan komma så långt eller inte.

Spelade Wii fit idag för första gången och det gick super sen det där målet med att gå ner i vikt det kommer ju inte gå speciellt brainte nu dom första månaderna ialla fall men satte det på ett år så då kanske det går att ordna.

Nu ska vi försöka klura ut vad vi ska äta också skulle egentligen bli grillning idag men jag tvivlar på det blir nog ialla fall en tripp till affären senare. Får se om jag kan klara mej från att springa på folk jag känner denna gången eller inte har ju inte lyckats innan så jag tvivlar lite nu.

RSS 2.0