Only For A Second . .

Hemma från jobbet, är helt död nu borde gå och sova men måste egentligen äta nått för dum som jag var passade jag inte på att äta på restaurangen när jag hade chansen så jag får skylla mejj själv. Får äta imorgon istället men är aldrig hungrig när jag kommer dit utan brukar bli det senare och då kan man inte äta för då är alla gästerna där. Hade helt tomt i nästan två timmar idag så hade ingenting alls att göra bara stog där och väntade på att gästerna skulle komma och sen kom självklart alla på en gång alltid så typiskt, som tur var råkade chefen vara ute på golvet då så han hjälpte mejj med några av borden men hann faktiskt med dom flesta själv kommer gå bättre senare i veckan när dom kommer så för då har jag kommit in i det igen alltid lika jobbigt första dagen man är tillbaka efter att ha varit ledig för då kommer allting så fort så det är svårt att hänga med.

Var ute på krogen i lördags också, första gången på evigheter som jag var ute och verkligen kunde dricka denna gången med innan har jga ju bara varit med och vart nykter eftersom jag jobbat men inte denna gången inte och shit va jag drack, lite för mycke kanske men jag lyckades må bra hela kvällen så det är ett plus ialla fall, ska troligen ut på lördag igen men får se inte helt bestämt än och kanske på onsdag med men beror på hur allting löser sejj med jobbet och så, för mejj är det inga problem eftersom jag är ledig från tidningarna och jag slutar klockan nio från restaurangen kommer bara bli lite jobbigt att gå dit dagen efter men det får gå, lite värre för den jag ska ut me i så fall men vi får väll se om det går att ordna eller inte.

Nee dags att börja gräva i kylen nu efter lite mat kan ju inte gå runt och vara hungrig hela tiden.

knepigt knepigt . .

Jag förstår mejj inte riktigt på bloggen längre, för dom dagarna jag inte skriver är det fler som är här inne och kollar än dom dagarna jag väl skriver. Knas knas . .

Nu är ialla fall min mat klar så nu blir det att käka sen dra till bussen om en stund :)

Snurrar runt tills dom fastnar . .

Jag kom att tänka på en sak inatt som jag gick och funderade på för tre fyra år sen precis innan jag skulle pierca mejj i tungan (kommer inte exakt ihåg när jag gjorde det :P). Men jag vet att jag gick och funderade på hur det skulle gå om man strulade med någon annan som också hade piercing för det kändes precis som om dom skulle fastna i varandra, kul liksom om man hade hållt på där och sen helt plötsligt sitter tungorna ihop och man kan inte få loss dom.

Nu vet jag ju att det inte kan ske (aldrig hänt mejj ialla fall) för eftersom stavarna är raka med en kula under och över finns det ju inget dom kan haka fast i varandra i så det är ingen fara. men jag var hur orolig som helst innan att det skulle hända att jag ldrig mer skulle kunna strula med någon annan som hade piercing bara för jag hade skaffat en. och att vara utan den är inget alternativ, speciellt inte nu när jga har haft den så länge det känns bara konstigt, tog ut den i förrgår på jobbet för att tvätta av den och självklart kommer det kunder då så jag inte hinner sätta i den igen utan jag får springa ut där med staven i handen och stå där i nästan tio minuter medans dom segade med att bestämma sejj och då kändes det riktigt tomt skyndade mejj in och sätta i den igen direkt efter dom hade beställt så inget mer skulle komma emellan.

Vilka konstiga tankar man hade på den tiden, men förhoppningsvis är det fler än jag som funderade över det innan för jag kan ju inte vara den enda som haft dom tankarna.

Lördag . .

Jag har varit på väg att skriva här hela veckan men när jag väl loggat in så har det aldrig blivit av utan då har jag bara kollat om det hänt något, vilket det som vanligt inte har.

Börjar vänja mejj lite bättre nu med att jobba dubbelt får in tiderna bättre med att sova osv så nu försover jag mejj inte lika mycke till tidningsjobbet som jag gjort dom senaste två veckorna utan jag har varit där i tid nästan varje dag, var till och med där för tidigt i förrgår men det var bara för att smsen inte fungerade och tidningarna var sena så dom blev lite chockade över att se mejj där då men nångång ska man väll kunna chocka dom också.

Har blivit mycke bättre på restaurangen också jag har lärt mejj mycke mera och dom flesta sakerna går mycke snabbare att göra nu så gästerna behöver inte sitta i en evighet och vänta på maten eller att få beställa, bara vid vissa tillfällen men när det är helt fullt kan man inte hålla koll på allting samtidigt utan då får dom faktiskt vänta efetrsom dom har lärt mejj att prioritera maten först så den kommer ut på borden sen ska allting annat vänta. Hänt lite andra saker där också men det tar jag inte nu utan det skriver jag säkert om någon annan dag, får väll se hur det blir.

Blir nog krogen idag också, har äntligen fått ledigt en dag från tidningsjobbet så jag borde egentligen utnyttja den genom att sova ut ordentligt men har varit så otroligt sugen på att dra ut nu dom senaste vecorna efter jag har jobbat bara för jag ser alla människor som ska ut när jags ka hem från jobbet på helgerna så vi får se vad som händer planen är ialla fall att dra ut men om jag är för trött så hoppar jag över det.

Har kommit så långt att jag städat det mesta här också passat på på förmiddan innan jag åkt till jobbet så nu ser det lite bättre ut här hemma, inte massa disk som står och dräller och inte massa katthår som ligger överallt får se till att fixa resten någon dag nu också så att allt blir fint här hemma igen. Fick riktigt bevis nu när jag vaknade på att jag är allergisk mot katterna för tydligen har någon av dom rivit mejj när jag sov och det rivmärket är helt uppsvullet nu, känns inte alls så bra men det går väll över snart hoppas jag och jag visste ju innan att jag var allergisk bara inte så allergisk får försöka se till att dom inte river mejj något mera för jag kan inte gå runt med en uppsvullen kropp hela tiden det är inte speciellt snygg och verkligen inte när jga jobbar, kliar gör det också får hoppas det går över snart. Nu ska jag ialla fall hoppa in i duschen så jag slipper stressa sen när det är dags att gå, eller åka bil det beror på om mamma och tony hinner hit i tid för att hämta volvon för i så fall kör dom över mejj till bussen, blir lite halvlyx också eftersom den går kvart i tre får skynda mejj till jobbet bara när jag kommer in till stan.  

I'm Tired of being . .

Vilken seg dag det har varit, har knappt orkat göra något alls. Vaknade vid fyra idag fortfarande hur trött som helst men inte så konstigt kanske eftersom jag aldrig hinner sova speciellt mycke dom andra dagarna så då försöker jag sova igen den tiden när jag är ledig och det funkar ju inte riktigt. Var helt inställd på att jag skulle städa och göra iordning här hela dagen eftersom jag låtit lägenheten förfalla nu när jag jobbat har inte haft ork att fixa iordning här överhuvudtaget och den orken fanns inte idag heller så jag kommer bli tvungen att fixa det imorgon för så här kan jag inte bo. Har i och för sejj kunnat bo hos mamma där det såg mycke värre ut men det här är ändå mitt egna och jag vill inte ha det superhemskt tänk om någon ska komma och hälsa på då har jag ingen annan att skylla på, dessutom mår jag inte bra av det heller eftersom katterna skräpar ner och fäller så otroligt mycke vill ju inte bli sjuk har nog inte råd att bli det heller. Tur att jag har tvättid imon så jag ändå är vaken, kommer bli segt att åka till jobbet på eftermiddagen för jag kommer nog vara rätt så trött men det får väll gå ska klara av allting nu.

nu är det ialla fall dags att sova strax, borde sova redan nu men har inte kommit så långt än och när jag väl får chansen att titta på tv vill jag ju ta den ;) måste ta och ladda ner alla serier som jag missar med men har ingen aning om när jag ska hinna se dom, får väll s eom jag kan få ledigt någon dag så jag kan ta en heldag med bara massa serier :D

The Shadow Of The Day . .

Jag har inte riktigt haft tid att skriva i här dom senaste dagarna för det varit så mycke med jobben så har missat massor.

Grattis Gratiis till världens bästa Emma som fyllde 21 i onsdags, hoppas du hade en riktigt underbar fördelsedag :D

Förövrigt har jag nog inte gjort speciellt mycke mer än att jobba, fick lite klagomål, pikar, riktlinjer eller vad man nu ska kalla det från chefen i torsdags på saker han märkt jag gör som jag inte ska göra eller ska göra annorlunda så nu måste jag tänka på det varje dag men det är ju bra att han säger till mejj så jag vet istället för att struta i att säga något så jag fortsätter att göra fel. Fått in ca 100 kr i dricks till mejj själv varje dag också och det är inte så pjåkigt dom pengarna behövs ju alltid bra att få tillskott i kassan speciellt när man knappt har några andra pengar kvar och det är en vecka kvar till lönen får väll se hur mycke jag kan få in idag om vi lyckas få mer än 100 kr var eller inte, det beror ju helt på hur många det är som kommer och äter och hur generösa dom är. Sen beror det ju på min service också om jag lyckas vara så snabb och ge dom sakerna dom ska ha, även ge dom rätt saker och inte blanda ihop dom eller glömma att skriva in någon beställning. hoppas det blir ungefär som igår med folk för då var det lagom hade saker att göra den mesta tiden utan att det var alldeles för stressigt.

Imorgon ska jag ialla fall sova länge, behöver sova ut nu efter denna veckan för tidningsjobbet har inte gått speviellt bra försovit mejj flera utav dagarna och det får jag inte göra måste kunna sköta båda annars blir det inte kul får hoppas att nästa vecka går bättre får se också vad jag får för tider att jobba då eftersom det skett lite ändringar på jobbet idag får prata med dom och kolla om jag kan ta ala kvällarna ändå eller om dom vill att jag ska ta någon av luncherna det gör jag ju helst inte men måste man så måste man. Troligen skulle uteserveringen komma nästa vecka också så då blir det ännu mera att göra men det ska jag väll klara av det också hoppas jag :D

Dags att hoppa in i duschen nu måste snart åka ner till gbg och jobbet ska ta bilen ner idag igen eftersom pappa ska fixa lite med den, byta ut högtalarna så att jag får bättre ljud och det inte låter som om jag lyssnar på någon kass mp3 som man inte ställt in ljudet på alls. Får se när jag kan skriva här nåsta gång blir ju mer och mer sällan nu för tiden.

April 15

Min lilla syster fyller/de 18 idag känns lite konstigt att hon är så gaammal nu för nu får hon gå ut på krogen också helt wierd kommer det kännas att dra med henne dit men har lovat så får väll göra det. Massa Grattis till henne iaf :D

Seg seg seg

Jag är verkligen extremt seg idag har inte börjat göra något än och jag måste gå om en kvart unefär, går i och för sejj aldrig när jag borde och det kommer inte bli så idag heller får se när jag kommer iväg funderar faktiskt på att ta bussen över till edet men det känns så onödigt på nått sätt eftersom det inte är långt alls. Usch undrar verkligen hur det kommer gå på jobbet idag om jag hinner med allting och om jag tappar massa saker eller inte hoppas verkligen inte att jag gör det, räcker med att jag gjorde det igår.

Tycker Virre kan höra av sejj om hon ska jobba eller inte hade varit bra att veta för om hon inte ska göra det vill jag ju självklart ta kvällen men kan ju inte chansa heller ifall hon skulle åka ner dit.


Vill inte . .

jag orkar verkligen inte jobba idag, varken orkar eller vill är alldeles för trött och bara för det kommer det säkerligen komma hur mycke folk som helst vill inte, vill inte, vill inte! inte nog med det så försov jag mejj till tidníngsjobbet inatt också vaknade vid två som jag skulle men så tänkte jag bara ligga kavr i fem minuter och då råkade jag somna så dom fem minuterna blev till en tim då dom ringde för att kolla om jag hade börjat eller inte. Blev att springa upp och göra iordning mejj själv sen åka direkt, var ju inte någon rolig natt eftersom jag var så trött men blev klar tillslut även om det nästan var en hel timma försent.

Funderar verkligen på att sjukanmäl mejj idag för han sa till mejj att jag inte borde jobba om jag är för trött ska ialla fall prova att hälla i mejj massa kaffe nu och lite dextropur så förhoppningsvis blir det bättre, sen har jag ju en hel timma på bussen då jag kan sova om det nu inte är för mycke folk, hoppas inte men den risken är väll rätt så liten att bussen är tom :P

nee dags att börja röra på sejj nu annars blir d att stressa till bussen idag igen kommer kag troligen göra ändå men man kan ju alltid försöka :)

The Segpropp Is Back

Nu har jag suttit bort nästan alla tid här framför datorn igen, som vanligt har inte alls mycke tid kvar till att äta, hitta kläder och sminka mejj nu för jag tänkte hinna springa in på ica innan jag tar bussen eftersom det är billigare än hemköp och för att hinna med det borde jag gå klockan åtta så vi får väll se om jag hinner blir troligen hemköp ändå med tanke på att jag är riktigt slowmo, har ialla fall hunnit sätta i linserna idag glömmer alltid av dom annars, så får se om det kanske blir bättre idag då jag inte behöver anstränga ögonen lika mycke som vanligt kan ju hoppas att jag blir lite piggare också blir att köpa dextro sen :P

Keep On Smiling . .

Är hemma en snabb sväng nu mellan jobben, Virre ville jobba eftermiddag idag så då fåt hon väll göra det så jag tar luchen det spelar ju ingen roll enda nackdelen är att jag kommer ha det superstressigt och det tycker jag inte om, mycke bättre att ha det halvlugnt så man hinner göra allting men men inget att göra åt nu jag kommer ju få tillbaka mina eftermiddagar sen så det är ingen fara.

Sov till två igår på dan och det kändes hur underbart som helst behövde verkligen den sömnen sen kom pappa och fixade lite med bilarna flyttade över stereon och så men nu har jag ingen i volvon istället för det fattades en grej till den väldigt störande men det får väll gå kör ju inte med den bilen speciellt mycke längre ändå. han var här hela dagen åkte nog inte hem förrän runt sju nångång så lla mina planer på att göra saker igår förstördes så jag får helt enkelt göra det någon annan dag istället ska ialla fall iväg och handla idag har inte alls mycke grejer hemma, inte för att jag behöver speciellt mycke nu ändå när jag äter på jobbet varje dag men det kan ändå vara bra att ha saker som mjölk t ex eftersom jag gått och blivit kaffeberoende nu och kaffe utan mjölk går verkligen inte att dricka.

Undrar om jag hinner göra iordning mejj riktigt ordentligt inför jobbet idag eller inte, brukar alltid vara så seg att jaag gör det i sista minuten så då får det bli som det blir planerar ialla fall att platta håret idag har inte gjort det på evigheter nu men det känns lite meningslöst eftersom det ändå ska vara uppsatt så det får nog bara bli en inbakad fläta eller nått det funkar alltid och vilka kläder jag ska ha vet jag inte heller får se vad det bli har ju inte så mycke att välja mellan längre eftersom det måste vara svart men lite svarta kläder har jag allt.

Usch hur ska jag lyckas vara supertrevlig idag när allt är så stressigt dom som känner mejj vet hur jag blir när jag är stressad och det är inte alls trevligt utan raka motsatsen får verkligen tänka på hur jag beter mejj nu för jag vill ju ha kvar jobbet inte alls kul om jag inte skulle få det när jag bara jobbat där en vecka, lite pengar blir det ju men endå inga bra referenser eller nått och sånt behövs ju alltid när man vill ha andra jobb.

Får passa på att säga Grattis till Maria också som fyller år idag, hoppas du får en superbra födelsedag =)

Happy . .

Fick mejj en glad överaskning förut när jag ställde mejj på vågen, den visade nästan tre kilo mindre än den gjorde sist så vikten börjar nog äntligen försvinna, underbart :D får hoppas att det fortsätter neråt nu blir det bara att börja med träningen igen men har ingen aning om när jag ska hinna får se vilken dag det bli kanske imorgon får försöka få tag i Jennie och kolla om hon kan hoppas hoppas.

nee dags att dra till jobbet nu, inte kul om jag kommer försent men ska ta bilen ner så jag borde hinna tar ju inte en timma att åka ner till gbg så.

Hur kan man vara så hjärtlös ??

jag brukar inte skriva så mycket om min familj och deras djur, inte längre ialla fall för nu bor jag inte där så har inte sån kolla längre som jag hade innan men vissa saker får jag ju veta direkt ändå.

Min syster hade ju en hund en lite dvärgpinscher som hette Fabian som dom hade på foder eftersom mamma kände ägaren han fick skötas hur som helst bara han kunde ställas ut när hon ville och paras, men tydligen så ändrades dom reglerna någongång under tiden för igår hämtade hon honom eftersom han skulle paras och tydligen hade hon ringt till mamma idag och sagt till att hon skulle behålla honom och att dom inteskulle få tillbaka honom igen, min syster blev hur ledsen som helst och hade tydligen suttit och gråtit hela dagen inte så konstigt när det verkligen var hennes hund han sover med henne och följer med henne överallt och helt plötsligt så ska han inte komma tillbaka. Till saken hör att ägaren hade lovat dyrt och heligt att hon aldrig skulle ta tillbaka honom utan att han alltid skulle få bo där och få vara min systers hund.

Vissa kan man verkligen inte lita på dom vänder som på en femöring från att ha varit hur trevliga som helst till att göra raka motsatsen så man ska passa sejj för vilka man litar på. och som mamma sa till mejj, det var tur att jag inte tog någon hund av henne på foder för vem vet hur länge jag hade fått ha den hon hade väll tagit tillbaka den också för har man väl bestämt sejj att någon gör fel och man ska klaga då hittar man alla fel i världen.

image55

Usäkta den dålig biilden  men har inte tid att leta upp en bättre . .

Run baby run . .

Så är det snö ute idag igen, snart får vädret ta ock skärpa sejj det är ju meningen att det ska vara sommar eller ialla fall vår nu solen ska skina och det ska vara varmt, skärpning skärpning får hoppas att det blir bättre väder snart för jag saknar värmen.

Skolkade från jobbet idag, tidningsjobbet orkade verkligen inte åka runt och dela ut dom hade säkerligen klarat av det med men vågade inte chansa när jag hade varit vaken i 37 timmar även om jag var otroligt pigg för att inte ha sovit så kändes det inte rätt för varje gång jag satte mejj ner och började slappna av så somnade jag nästan. somnade till och med på bussen och vaknade i göta utan att veta vart jag var.

Det gick ialla fall rätt så bra på jobbet idag men jag var lite för långsam så idag blir det att springa runt mycke mera och försöka komma ihåg allt bättre, måste tänka på att jag får drickan nästan direkt efter jag lämna beställningen så den inte står där hur länge som helst men det ska väll gå det också kommer ju komma in i allting snart och då går allt automatiskt hoppas bara jag kommer in i det väldigt snart så att dom i köket bara kan koncentrera sejj på det dom ska göra och inte sprnga ut för att hjälpa mejj. Lyckades få ihop 108 kronor i dricxks också, egentligen var det ju 434 men eftersom vi delar så.

Känns konstigt nu att ha sovit nästan tio timmar är fortfarande halvtrött för jag skulle ju egentligen behöva mer sömn tio kompenserar inte direkt 36 men sova hinner man inte nu det får jag göra någon annan gång, u ska jag frsöka fixa iordning lite i lägenheten och för katterna allt detta har fått bli lidande nu när jag jobbat känns mindre bra men vad ska man göra.

I'm gonna run, run  . .

Rubrik saknas . .

Jag hade en riktigt bra rubrik förut och en bra text men som vanligt kom jag ju på det när jag jobbade och alla saker jag kommer på då har en tendens att försvinna när jag kommer hem, lite synd egentligen men inget som kan hjälpas få se om jag kan komma på det igen annars får jag gå igenom hela mp3n eftersom det var början av en låttext, äsch får helt enkelt bli något helt annat istället.

Det blev den nya lilla bilen inatt som lite testkörning måste ju vänja mejj vid att ha den istället för volvon och det gick väll sådär svängradien var mycke sämre så kunde inte köra som jag brukar och konstigt nog tog det längre tid, lite knepigt för det borde gått snabbare men men får väll se hur lång tid det tar imorgon när jag ska köra om jag ska köra då funderar på att sjukanmäla mejj har inte varit borta en enda dag sen min födelsedag och den var förra året så det är ganska längesen och så föredrar jag servitrisjobbet vill ju inte vara borta från det nu i början då kanske jag inte får vara kvar, tror i och för sejj att jag får det eftersom dom hade sån brist på folk men man vet ju aldrig.

Ska ialla fall dra mejj mot mamma nu så vi kommer iväg i tid, tar ju inte speciellt lång tid att åka till trollhättan (om jag får köra i min takt) men när hon är med vet man aldrig brukar alltid vara klagomål på ialla fall något och nu springer mina monster runt här som galningar känns lite dumt att lämna dom eftersom dom får vara ensamma hela dagarna annars men vad ska jag göra lovade att köra dom får helt enkelt sova själva idag istället för som igår då båda två låg i sängen tur att det bara är katter och inget större som hum två labradorer eller nått det hade blivit lite trångt i så fall. Får väll se om jag kanske hinner sova något sen innan jag tar bussen troligen inte men man vet ju aldrig under kan ske :)

Late night . .

Min blogg har blivit lite lidande dom senaste dagarna på grund av mina jobb har verkligen ingen tid alls hemma och när jag väl är hemma finns det så mycke annat att göra så skriva i bloggen är inte ritkigt första prioriteringen även om det ligger rätt så högt upp på listan. kommer nästan aldrig på nått bra att skriva heller så det får bli som det blir skriver väll mera igen när jag är ledig eller när jag kommit in i rytmen med att ha två jobb lär dröja ialla fall någon vecka troligen två men det ska jag väll lyckas med.

Tänkte precis skicka till våran förman här i lilla edet med tidningarna och fråga om dom var påväg eller inte för det är onödigt för mejj att sitta hemma och uggla om dom redan skulle vara här och precis när jag skrivit klart det och ska trycka på send får jag meddelandet om att dom åker snacka om timing liote synd bara att dom är såhär sena för då hade jag faktiskt hunnit sova nästan två timmar innan.

Det gick faktiskt riktigt bra idag på jobbet för det första så hade jag ju inte lunchen utan kvällen och då är det inte lika stressigt sen visste jag lite mera om vilka saker som skulle göras och hur dom skulle göras även m det blev lite fel upptäckte vi när vi räknade kassan, massa pengar fattades och jag fick veta att det var för att jag tryckt in beställning fel beställning och istället för att radera den tryckte jag ut kvittot och slängde det, inte speciellt bra eftersom kassa tydligen räknade med det så vi satt och rotade i papperskorgen efter stängning för att hitta kvittona. Är ialla fall glad att jag slängde dom där så jag inte gjorde nått annat dumt med dom men i fortsättningen ska jag spara dom om jag trycker fel, vilket jag förhoppningsvis inte gör men troligen kommer det ske fler gånger. Fick ialla fall massor i dricks riktigt nice för dom pengarna behövs är riktigt fattig nu och jag ska fortsätta jobba kvällar men ska nog prata med virre om dricksen eftersom hon nästan inte får något när hon jobbar på lunchen så funderar jag på att dela den med henne men då måste hon ju ge mejj hälften när hon jobbar kväll och får dricks och det tror jag inte hon kommer göra så vi får se känns fel ialla fall att jag får massa pengar och hon nästan inga när det var hon som fixade jobbet och att jag nästan måste jobba varje kväll för att klara av båda jobben. Blev kvar där riktigt sent idag gick nog inte förrän kvart i elva för att dom sista gästerna satt kvar i över en timma och åt så allt blev fördröjt fick ta sista bussen hem och var hemma vid ett två timmar efter jag egentligen skulle varit hemma men så är det ibland får se hur det går imorgon tydligen så har virre ringt och sjukanmält sejj så det blir bara jag inte för att vi skulle jobbat tillsammans men ändå det är den grejen nu börjar hon som vanligt.
mina sena hemkomst är anledningen till att jag inte sovit än och jag ångrar nu att jag inte gick och la mejj ska vara uppe nästan hela dagen imorgon med för mamma ska vara på näl vid halv nio suck jobbigt får se om jag kanske sjukanmäler mejj från tidningarna imon kommer nog inte klara av att vara uppe alldeles för länge, hade tänkt ova på morgonen också eftersom jag trodde tidningarna  skulle vara tidiga och då hade jag varit hemma innan klockan sex men icke det är tydligen inte meningen att jag ska få sova får ta igen det på sönda istället då ska jag ialla fall sova pappa får komma sent och fixa bilarna.

ursäkta alla hopp fram och tillbaka som blev men är trött och vet inte riktigt vad jag skriver längre, nu ska jag ialla fall fixa nått att äta är hur hungrig som helst hann aldrig äta på jobbet så jag har bara ätit nudlar, ett äpple och en bulle idag inte speciellt mycke får se vad jag hittar på nu har ungefär tjugo minuter på mejj innan jag måste åka igen, undra vilken bil det blir idag hum ingen aning än kan ju välja och vraka här ute, eller nästan ialla fall ;)

To Little Time . .

Vilken jobbig morgon det har varit här hade jag tänkt sova rätt så länge eller ialla fall utan att bli störd hela tiden men det fungerade inte för det första kom jag inte hem förrän sju eftersom jag försov mejj inatt så somnade väll vid halv åtta sen vid tio ringde dom om försäkring till bilen så då fick jag försöka vakna till somnade sen igen och vaknade när mormor ringde halv ett så då blev det att springa upp igen och nu sitter jag här precis duschat känner mejj lite stressad måste dra till bussen strax för att hinna får väll se hur det går idag på jobbet förhoppningsvis lite bättre än igår :P

Dags att käka och börja göra iordning mejj nu inte kul om ja missar bussen kan i och för sejj ta den efter också men njae tror inte det.

Hata lunch . .

Dom flesta vet ju hur irriterad man blir om man går på en lunch restaurang och får sitta i evigheter och vänta på maten för att sedan skälla ut servirtisen. Så var det igåt förutom att jag var servitrisen så det var mejj dom skällde på och klagade och allt vad dom nu gjorde fick lite halvpanik mitt i allting för ingenting funkade kom inte ihåg hur man skrev ut betalningskvitton eller nått  sen tappade jag ut halva kassa på golvet två gånger usch nej luchen är ingenting för mejj inte nu i början ialla fall får ta det mera när jag kommit in i allting men måste ju lära mejj den med. Fick verkligen hur mycke skäll som helst men det är inte mitt fel att dom bara var två pers i köket och lade alla beställningar fel för dom gångerna hade jag faktiskt gjort rätt!

Usch nej dags att sova nu ska upp vid tolv igen och  det räcker med att jag försov mejj till ett jobb idag har ingen lust att göra det till det andra också :P

Btw står min nya bil på parkeringen här ute nu, känns lite dumt att ha två där speciellt nu när det nästan inte fanns några platser på morgonen men det får gå.


Trötter . .

Jag har verkligen ingen lust alls att åka ner och jobba vet inte om jag kommer orka med det höll nästan på att tappa ut kaffet här hemma och det bådar inte gott speciellt inte efter den natten jag hade :P hann bara sova tre och en halv timma innan jag skulle upp var tvungen att vara vid hallen halv tre också eftersom Pernilla skulle åka med och försöka lära sejj distriktet kan ju säjja att det inte gick speciellt bra med tanke på att båda vi var hur trötta som helst så det blev bara massa flum istället för att lära men nu fick hon ju se hur det var ialla fall får väll se om hon kommer ihåg nått till nästa gång funderar på att låta henne köra då och jag åker med istället för man lär sejj mycke mer genom det då är man även tvungen att anstränga sejj men hon kasnke åker med fler gånger än två troligen blir det så eftersom mitt distrikt är rätt så jobbigt och det är mycke att komma ihåg. Skrattade nog nästan hela tiden under natten och det är inte ofta det händer inte bra att ha två övertrötta personer tillsammans som dessutom ska klara av att dela ut alla tidningarna.

Får se hur det går idag på jobbet igår blev jag inte pigg förrän mitt i lunchen och det funkar inte idag nu måste jag vara pigg hela tiden är jag är ensam och ska försöka ta hand om beställningar, leveranser och städning på samma gång kommer verkligen bli tufft men på nått sätt ska det gå kommer troligen klanta mejj lite men förhoppningsvis inte för mycke för jag behöver ju jobbet eller mjae behöver det gör jag väll egentligen inte men det är bra att ha och det blir nog väldigt lätt när man väl kommer in i det. Skulle egentligen åkt hem till mamma nu på morgonen också och hämtat dextropur men eftersom vi blev klara så sent blev det inte av så får helt enkelt köpa dextro eller nått när jag kommer in till stan det blir man ju ialla fall lite piggare av även om det oftast inte hjälper på mejj blir att hälla i sejj massa kaffe också och bara hoppas hoppas att jag klarar det och att det inte är så mycke folk på lunchen men den chansen är väll inte så stor när det var helt fullt igår.

Dags att börja göra iordning sejj nu också måste gå till bussen snart får gå senast tjugo över så jag slipper stressa igår var jag på edet redan innan halv och då gick jag ändå kvart över men har en känsla av att det kommer gå segare att vandra över idag sen måste jag vänta i stan en halvtimma innan jag kan åka till jobbet men funderar på att åka dit lite tidigare så att jag blir klar i tid för vi hann precis klart med städningen igår och jag vill ha lite mer marginal nu när jag är själv.

Cafe Caprese . .

Så har man dubbla jobb helt plötsligt. Var och provjobbade idag på Cafe Caprese nere i stan och tydligen så fick jag det, lite knepigt för dom sa det efter bara några timmar hade inte alls vart där länge eller gjort mycke innan Virre fick anställningspapprerna för oss båda som vi ska lämna in ifyllda imorgon. Och det var hur stressigt som helst speciellt på lunchen då hann vi knappt med och ändå var vi två stycken som jobbade hon tog beställningarna och lämnade maten medans jag plockade undan disken och ställde fram nytt usch det var verkligen hur mycke folk som helst ett under att alla fick plats men borden var rätt så fulla och detta pågick i ungefär en och en halv timma sen blev det lugnare och tillslut var det inget folk alls tror vi satt i nästan två timmar utan att ha något att göra och då kände jag verkligen hur trött jag var och tiden bara kröp fram.

Imorgon ska jag jobba helt själv under lunchen kommer i och för sejj ha en annan där som hjälper mejj och det lär behövas men man ska ju egentligen klara av det själv så jag kommer få springa där fram och tillbaka kommer inte bli en enda lugn stund för mejj, rejält med trött kommer jag vara med eftersom jag är hemma såhär sent idag och ska upp vid två inatt igen, hoppas bara att jag vaknar för Pernilla ska åka med mejj förhoppningsvis kan jag plåga henne lite med trappuppgångarna så jag kan ta det rätt så lugnt men troligen inte för jag måste ju visa henne vart alla tidningar ska vara och alla brevlådor är inte märkta men man lär sejj tillslut och vissa omärkta lär man sejj direkt det gjorde ialla fall jag i början. kommer bli massa kaffe imorgon på morgonen innan jag åker hemifrån för att försöka hålla mejj vaken Virre hade dextropur hemma som hon skulle lägga i brevlådan så jag kan dricka det innan jag åker förhoppningsvis hjälper det vet att det gjorde det sist ialla fall och om hon inte kagt det där får jag väll åka hem till mamma och stjäla lite för nått uppiggande måste jag ha annars dör jag.

Ska ialla fall få jobba eftermiddags/kvälls skiftet senare när vi får göra upp schemat själva och visst det kommer troligen vara stressigt då också men då hinner jag ialla fall sova innan jag ska iväg så min dag kommer bli att jobba med tidningarna, åka hem och sova sen gå upp och åka direkt ner till stan för att jobba på restaurangen/cafeet. Hoppas bara jag klarar av att jobba dubbelt kommer inte ha någon fritid alls men får ju pengar ialla fall och det behövs nu när jag har sånna skulder och kommer få ännu mera i skuld eftersom pappa betalar bilen kommer bli underbart att betala av dom och fortfarande ha lite pengar kvar varje månad kommer känna mejj riktigt rik när jag får första dubbellönen dessutom kommer jag ju få utan dricksen också och virre fick sin från i lördags idag så troligen får vi väll nästan varje dag, hoppas ialla fall på det för det kommer hjälpa mejj en hel del just nu.

Nu ska jag ialla fall gå och lägga mejj men om jag somnar är ju en annan sak förhoppningsvis gör jag det annars kommer jag aldrig orka med morgondagen.

2 Timmar . .

Om två timmar är jag förhoppningsvis påväg till bussen, om nu inte virre ändrar sejj och inte låter mejj följa me man vet aldrig med henne det kan vända på en sekund där men föroppningsvis är jag påväg. Kommer dock vara helt död då börjar känna av tröttheten redan nu men det är inte så farligt ska ialla fall börja göra iordning mejj så jag är klar i tid för jag har ingen lust att stressa till bussen måste h'mt ut pengar på vägen också annars blir det lite tufft med bussresan har inget busskort än och det är ingen ide att köpa något innan jag vet hur det blir så det får helt enkelt bli att snylta på sparkontot, hade i och för sejj fått göra det om jag skulle köpa busskortet med men det hör inte till historien.

Är riktigt sugen på att ta bilen ner för då kan jag ta en sväng om säve och säjja hej då till Nikki innan hon  åker vill verkligen göra det men det skulle bli alldeles för dyrt att  ta bilen till stan ida igen räcker med att jag redan kört dit så mycke som jag gjort ska ialla fall hämta dne nya bilen men vart pengarna att betala den med kommer från har jag ingen aning om tror pappa löst det på nått sätt så det blir att betala tillbaka massa skulder sen.

Dags att sätta igång plattången och byta kläder har en timma på mejj innan virre kommer in på msn och då vill ja vara klar redan ifall hon skulle säga att jag var tvungen att byta ut nått får väll se hur det går.

Provjobba . .

Eftersom Virre skaffat jobb nu och sa att dom behövde flera dit var jag inte sen på att be henne tipsa om mejj, vet dock inte om det verkligen är något jobb för mejj och om jag klarar av att ha två jobb samtidigt men det är ju bara provjobbning imorgon, hur jag ska komma ner till göteborg vet jag inte heller för bussen kosta apa men får väll offra lite av mina sparpengar på det för om jag får jobbet kommer jag ju få in mycke mer pengar i månaden.

Ett servitris jobb är det på en italiensk restaurang som heter Caprise tror jag och tydligen superstressigt men det är väll inget annat att vänta sejj att jobba på restauranger är alltid stressigt, känns lite dumt bara att jag egentligen inte har någon erfarenhet alls av det, det enda liknande jag haft var när vi praoade och det var bara på ett cafe dessutom är det evigheter sen.
Sen måste man ju se bra ut, göra iordning sejj men inte alldeles för mycke och ha speciellta kläder får försöka leta fram kläder nu svart tröja sa hon ialla fall att man ska ha och som tur är har jag faktiskt en som inte ser jättehemsk ut så det klarar sejj, det andra problemet är skor har verkligen inga skor jag skulle kunna ha, inte här hemma ialla fall får ta gymskorna eller nått för dom funkar ju hoppas bara att jag kan gå runt med dom hela dagen för det skulle vara mellan halv elva och sex, kommer vara helt död efteråt för jag hinner ju inte sova mellan jobben så jag kommer väll ramla i säng imorgon när jag kommer hem. Börjar bli lite nervös nu jag är inte speciellt bra på sånt här med att provjobba eller jobbintervjuer heller för den delen för jag är inte tillräckligt social och imorgon måste jag vara social hela dagen för man kan inte vara otrevlig mot gästerna då är det bara bye bye.

Får berätta mera imorgon om hur det gick om jag nu orkar sätta mejj vid datorn då, inte alls säkert utan jag kanske somna direkt, tycker synd om mina små troll bara som ska vara ensamma hemma hela tiden men det har dom varit dom senaste dagarna också får bara se till att dom har mat och saker att göra innan jag åker så ska det nog klara sejj.

Quizas . .

Utan att ha skrivit något än har det redan varit massa sidvisningar, knepigt.
Och vad gör jag uppe nu då, joo jag tvättar så otroligt segt speciellt när jag sovit så lite som jag gjorde denna helgen men rena kläder måste man faktiskt ha. Har suttit här och ugglat sen halv sju finns verkligen inte mycke att underhålla sejj med alls vet knappt vad jag gjort känns som jag går runt i en dimma, funderade förut på om jag skulle göra kaffe men kom aldrig så långt dessutom hade det säkert blivit svårt att somna nu och en studn i så fall för sova ska jag verkligen göra får bara vänta på att allt ska bli klart först.

Laddade ner lite ny reaggeton med för Nikki hade en jättebra låt som jag inte hört innan och jag glömde be henne om den igår så fick sitta och försöka leta tur att jag ialla fall visste vad ena av artisterna hette.

Tony Dize Feat. Rakim Y Ken-Y - Quizas  superbra verkligen.

Har inte så mycke att säjja just nu ska springa ner till tvättstugan snart igen och hämta det sista som förhoppningsvis är torrt annars får jag försöka hitta någonstans här att hänga upp det på.

Love . .

Nu är jag snart ägare till en ny bil, en ful bil verkligen ingen sån som jag vill ha men har man nästan inga pengar och måste köpa ny bil så får man ta första bästa dessutom är jag så otroligt kräsen egentligen när det gäller bilar så jag får försöka ta bort alla känslorna och gå på vad andra tycker man ska inte låta mejj få fundera på sånt själv för då blir det ingen bil.
Men jag fick det kompenserat efteråt när vi åkte till pappas jobb för han skulle leta efter skruvar först fanns det inga där vi va så skulle vi åka till nästa ställe och på vägen såg jag en riktigt het bil ohh den var helt otrolig och då säjjer han att det troligen var en av hans hyresgäster så jag fick tjatat till mejj att vi skulle åka tillbaka till första stället igen efteråt och där stog bilen. Jag var verkligen helt salig när jag såg den så underbar stog nästan där och dregglade nackdelen var att den stog innanför galler i garaget så jag kunde inte ta några bilder fick försöka rikta kameran så att gallret inte kom med tills jag kom på att man kunde försöka tråckla in kameran emellan för att få bättre kort sen dog kameran och jag blev nästan helt hysterisk (besatt som ni hör :P) tvingade pappa att köpa nya batterier till mejj men dom fungerade inte heller så jag fick nöja mejj med dom bilderna jag hann ta innan. pappa ska ialla fall prata med han som har bilen och fråga om vi kan komma till firman någon dag så jag får se alla bilarna, alla kommer tro att jag är helt galen där om jag får komma dit kommer vara helt salig och skulle kunna stå och titta på en och samma bil ialla fall i en timma utan att tröttna. Har ialla fall en bild från skönheten igår.

image53

Gick inte att få helbild på bilen i så fall hade jag fått be pappa gå upp och fråga hyresgästen och det kändes lite väl pinsamt för tillfället.


NIKKI

Min underbara Nikki var här och hälsade på idag, hon ringde vid halv fem och väckte mejj då skulle hon åka från uddevalla så det blev att gå upp och fixa iordning resten i lägenheten, diska klart disken och städa bort lite skräp som låg framme tog inte alls lång tid att göra dels för att jag redan hade diskat en gång idag då jag var uppe mitt på dan och för att det inte är speciellt stökigt här alls är helt förundrad över hur rent jag ändå har kunnat hålla det med tanke på hur mitt rum hos mamma såg ut men det hjälper ju när man har större ytor då ligger inte alls på varann. men för att återgå till hennes besök var det hur kul som helst vi satt och tjötade om allt mjligt som vanlig och hon beundrade lägenheten och hon sa samma sak som alla andra alltid säjjer när dom kommer hit "shit va stor den va"  och visst den är rätt så stor men den känns inte så jättestor ser nog större ut än den är eller så är det bara för jag har vant mejj nu. Sen beställde vi pizza från deras gamla pizzeria :P men hon ångrade sejj efteråt och sa att hon borde köpt samma som mejj hehe lite kul hon brukar aldrig vilja ha samma som mejj i vanliga fall men hon trodde att jag fortfarande åt konstiga pizzor vilket jag inte gör längre har börjat äta mer normala nu.
Sen fortsatte vi tjöta om allt möjligt till hon skulle åka, lite synd att hon bara kunde stanna så kort stund men det är ju bara två månader kvar nu tills jag träffar henne igen yei ska bli så kul då :D längtar verkligen ska boka biljetten nu denna veckan tror jag så jag har det gjort men har fortfarande mitt lilla problem med hur jag ska ta mejj till och från skavsta men det lösr sejj säkert kommer ju ha den nya bilen då och den drar inte speciellt mycke så det kanske inte blir så dyrt att ta den ändå. men det fårn bli ett senare problem.

image54

My sweetie and me :D

Take A Bow . .

Rihanna - Take A Bow  underbar låt får väll se om det blir en sån som går på repeat hela tiden eller inte känns inte så just nu, inte idag ialla fall.

Är fortfarande hur trött som helst vaken hela dna igår kom hem efter tolv och sov väll knappt en timma innan jag skulle jobba så jag vet inte om man egentligen kan räkna in det till sömn vaknade var tionde minut eller nått och var superpigg när jag åkte iväg till jobbet. Det höll väll i sejj i knappt en halvtimma innan jag satt där i bilen och höll på att somna inte speciellt bra men jag kämpade på blev lättare när jag skulle börja gå i alla trappuppgångarna för då rörde jag ju på mejj. men mitt i hälften mådde jag så otroligt dåligt att jag ínte visste vart jag skulle ta vägen orkade inte ringa och säjja till heller så det blev att kämpa som vanligt gick över sen mot slutet då jag kom hem och fick en trevlig överaskning på msn där inte bara en utan två stycken hade skrivit (patetiskt att nämna det här.) Så jag satt och tjötade med en full Frazze imorse, trevligt och jag var helt hyper hur pigg som helst helt plötsligt gick runt och sjöng och dansade här hemma klockan sju på morgonen, så det är inga tvivel om att jag var övertrött. Tillslut skulle han sova sådå var det ingen ide för mejj att sitta kvar här och göra nada hamnade i säng runt åtta och somnade direkt sen sov jag till ett och har varit uppe sen dess, borde sovit mycke mera men finns det inte tid så gör det inte det. Skulle egentlgen duschat och varit nästan klar nu men har inte kommit så långt blir att slänga sejj in i duschen och skynda mejj att fixa iordning mejj ska vara nere i göteborg klockan fyra och titta på en ny bil. Wish me luck . .

Nikki is Back :D:D:D:D

Yeeii min Nikki är hemma igen, är hur glad som helst nu och jag har varit med henne hela dagen :D Hämtade henne på flygplatsen imorse skulle ju varit där tio men självklart var jag sen som vanligt så jag kom dit tio över och då hade hon stått och väntat ett tag men det var hur kul som helst att få se henne igen och att få krama henne var flera månader sen jag såg henne nu snart tre eftersom hon åkte i början av januari, en hel evighet sen fast det kändes ändå precis som vanligt när vi pratade igen precis som om den tiden hon varit borta aldrig fanns.

Och ska vara med henne ialla fall halva dagen imorgon också underbart, sen ska hon ju åka tillbaka på tisdag igen lite tråkigt men det får väll gå. Åker ialla fall och hälsar på henne i början av juni precis innan hultsfred kommer bli väldigt tight med tid men det ska jag väll klara av under har ju skett innan men jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska göra, funderar på att boka flyget från skavsta men då kommer bara problemet med hur jag ska ta mejj dit om jag ska ta bilen eller om det kanske finns bussar som går får försöka kolla upp det samma på hemresan eftersom jag landar halv tolv på kvällen får väll se hur det går.

Har egentligen massor mer att skriva men är alldeles för trött för att komma på allting har varit vaken sen två inatt har inte hunnit sova än får väll se om jag hinner hem så jag kan sova ialla fall någon timma innan jag ska jobba kommer verkligen vara helt död på jobbet inatt får se hur många timmar det kommer ta får ju inte ta mer än tre och en halv men det märker vi förhoppningsvis klarar jag av att springa i alla trapporna utan att ramla. Är ju inte första gången jag är vaken såhär länge och det har ju gått innan annars hade jag inte suttit här nu.


Pachanga - Loco . .

Jag skulle aldrig klagat igår på att jag var trött för det va ingenting mot vad jag är nu, känns som om jag varit vaken flera dygn på raken och det är jag inte riktigt van vid längre i somras kunde jag vara uppe nästan hela tiden utan att känna av det men inte längre får väll hoppas att jag har ungefär samma tur denna sommaren som förra. sitter ialla fall här och plågar i mejj kaffe, usch det var verkligen inte alls gott idag men något måste jag ha om jag ska ha en chans att hålla mejj vaken hela dagen sen blir det troligen huvudvärkstabletter innan jag åker för jag har   otroligt ont i huvudet, väldigt sällan jag har det så det här är ingen vanlig känsla och får nog ta en clarityn också för det här med allergi/förskylning är verkligen inget roligt hoppas bara jag hittade vart jag la dom inte alls säkert för vissa saker är inte ens upp packade så har jag otur ligger dom i en av dom lådorna.

Måste nog börja göra iordning mejj snart också behöver troligen en hel del marginal för att hinna till flygplatsen eftersom jag inte är helt hundra på vart den ligger blir troligen att ringa min personliga gps (pappa) när jag åker så att jag inte hamnar mitt i tjota hejti som vanligt. På tal om flyg har jag hittat ett till Valencia nu riktigt billigt också allt som allt går det på mindre än 1 000 kronor så det är verkligen ett klipp enda nackdelen är att det går från Skavsta och jag har ingen aning om vart det ligger mer än hum Sthlm eftersom det står på flygsidan :P men annars har jag noll koll och den där stan har jag också noll koll på så får väll se hru lyckat det kommer bli förhoppningsvis går det bussar eller nått upp för det blir nog rätt dyrt med bilen sen kommer jag komma hem jättesent på onsdagsnatten närmare tolv tror jag det var så det kommer bli tight att hinna ner till hultsfred eller just den delen blir väll inte så farlig kommer vara värre när jag inte får någon sömn men det ska väll gå får se bara om jag ska jobba där eller inte för i så fall måste jag troligen åka ner dagen innan och då får jag korta ner valencia resan ännu mera hoppas verkligen jennie får svar från bruket snart för jag kan inte dra på det hur länge som helst med att skicka in papprerna om jobbandet då kanske dom tar någon annan istället eller redan har fyllt platserna så nu hoppas jag hon är ledig och att hon klarar att vara utan mellis så länge stackarn kommer inte bli roligt för henne att lämna henne flera dagar men förhoppningsvis finns det väll saker som kan kompensera det lite.

nog tjötat nu, klockan bara springer iväg och jag ska hinna hem till mamma innan för att hämta mobilen och syrran.

Bara en och en halv timma kvar sen är hon äntligen i Sverige yei längtar :D


Rörigt . .

Usch va dålig jag var i mitt bloggande igår, inte dålig på att skriva mycke för det gjorde jag men riktigt dålig på att få texten rätt, att ändra om tankarna till ord och bokstäver för att kunna skriva ner det utan att det blev helt rörigt. Och det märktes verkligen både på besöksantalet som var lägre än på länge och jag märkte det på mejj själv, kan inte garantera att det blir bättre ida heller för jag är fortfarande som igår, trött också kunde sova lite igår ialla fall vilket verkligen behövdes med tanke på att jag ska vara nere i göteborg om lite mindre än tre timmar för att hämta upp Nikki som troligen sitter på flygplatsen i London nu för hon borde inte fått gå på planet än

Sitter och blir utskälld av katterna me bara för att dom inte fått sin mat än så dom springer runt här och tjötar och stör mejj så mycke dom bara kan får nog ta och mata dom strax så det blir lite lugnare här har ingen lust att vara irriterad på grund av något jag själv inte gör.

Snow Patrol - Chasing Cars . .

Sitter och försöker komma på vart jag hörde den låten första gången men har verkligen ingen aning vet att jag haft den hur länge som helst, var tvungen att titta efter nu vilken mapp den låg i och den låg i en väldigt gammal kommer inte ens ihåg vilken dator jag hämtade den mappen från så ni kan ju tänka er. blev riktigt chockad när radion började spela låten långt långt efter eftersom ja haft den så länge men det var inte det jag skulle skriva om nu.

Vet egentligen inte varför jag satte mejj här eller varför rubriken är den texten troligen bara för att den var med på Grey's så då var jag tvungen att gå hit efteråt för att lyssna på den flera gånger, men tycker den är så otroligt sorglig har ingen aning om varför eller mjo det vet jag väll men har alltid tyckt det om den. Är ju egentligen inte en sån låt om man tänker efter men dom känslorna kommer upp hela tiden. har en känsla av att den kommer gå rätt så mycke på repeat idag har redan hunnit spela den ett antal gånger nu och den stämmer in hur bra som helst på det humöret jag är på idag den seghets och deppkänslan som finns mycke beroende på att jag är hur trött som helst men det finns ju massa andra saker som spelar in massa tankar som hinner flyga igenom mitt huvud under en dag och dom senaste dagarna har jag tänkt en hel del på allt möjligt. Som om tankarna bara slängt sejj in i mitt huvud och vägrat försvinna dags att göra något åt det snart kan ju inte bara sitta hemma hela dagarna utan att orka något men imorgon måste jag skärpa mejj i vilket fall för då ska jag hämta Nikki på flygplatsen klockan tio yei kommer bli så otroligt kul att få träffa henne igen har en känsla av att humöret kommer flyga upp av det och förhoppningsvis kan det hålla sejj där uppe ialla fall ett par dagar sen får jag ta atg i träningen igen måste få mera struktur på vardagaen, måste helt enkelt ha något att göra hela tiden för det är inte världens roligaste att bara sitta ensam i en lägenhet hela dagarna knappt så jag sett till katterna idag heller dom har bara sovit hela tiden oturligt nog i garderoben som dom lärt sejj att öppna så mina kläder är helt fulla av katthår verkligen ingen höjdare med allergin men lite får man ju tåla vet inte vad jag skulle gjort om jag inte haft mina två små troll här för då hade jag verkligen varit helt helt ensam och det är ingen höjdare direkt.

Vissa lyckas alltid på något konstigt sätt . .

Det ser ut som jag har fluff tuff lockar i håret nu, kan inte alls beskriva riktigt hur det ser ut men inte speciellt snyggt, eller mjae det beror vällpå om man gillar ruffsiga lockar kan inte borsta ut det heller för då blir håret dubbelt så stort som det är nu och dessutom rätt så elektriskt. Får väll skylla mejj själv när jag gör en fläta i blött hår och sover/jobbar/sover med den då blir det inte alltid som man tänkt sejj, håret var inte ens helt torrt nu heller knepigt för det är nästan ett dygn sen jag flätade det, visst vet jag att mitt hår är rätt så tjockt men riktigt så tjockt är det faktiskt inte brukar torka efter bara några timmar ändå när jag flätat det.

Blev ingen mer sömn för mejj heller utan vissa personer lyckades reta upp mejj rejält precis som vanligt men jag fick sista ordet ialla fall mouhahaha fick ett riktigt knepigt förslag som verkligen inte kan ha varit genomtänkt för om det var det visar det bara att denna personen är riktigt osmart. Sen kom fastighetsskötarna och började bröta ute i trappuppgången tydligen fick dom för sejj att dom skulle upp på vinden och banka eller vad dom nu gjorde det lät en hel del ialla fall för dörren här är inte alls speciellt tät så man hör minsta lilla grej som händer där ute, tyvärr tror jag det är likadant åt andra hållet också att man hör ut vad som händer här inne, men egentligen borde det inte vara så för i så fall betyder det att alla mina grannar smyger runt i sina lägenheter när jag går i uppgången och det känns inte riktigt rätt.

Drömde ännu en knepig dröm nu i morse uder den lilla stunden jag fick sova och denna gången var det en person jag kände ialla fall men knasigt jag brukar aldrig drömma annars bevisar nog bara att jag inte sover speciellt bra för tillfället. är jättesugen på frapino nu också nästan så att jag funderar på att åka ner till stan bara för att köpa det men att åka tio mil för en frapino njae ingen höjdare blir rätt så dyrt också om man tänker efter. nu blir det att vänta på Gilmore Girls finns inget annat att göra under tiden heller för ätit har jag redan gjort för ovanlighetens skull inte ofta det händer men jag var verkligen jättehungrig när jag vaknade. Long night, long day . . see ya later . .

Såhär mitt på dan . .

Tänkte skriva att jag hade besökarrekord igår men det hade varit A big fat liar för det hade jag inte var två besökare från det och med tanke på att jag inte behöver speciellt många för att få nya rekord så är det väll inte konstigt. Bara lite chockad att det ändå gick så bra som det gick.

Fick deklarationen idag och jag fasade verkligen för att jag skulle få restskatt men inte detta året heller får tillbaka lite mer än fem tusen vilket inte är någon förmögenhet men det är ett underbart tillskott till kassa som lär behövas då för sommaren är troligen då jag kommer ha minst pengar. Sen kan jag kanske få tillbaka ännu lite mera om jag har tur men har inte kollat upp allt det än, förhoppningsvis går det att få tillbaka på körningen för jobbet men inte säkert utan det beror som sagt på om jag har tur eller inte får fråga mamma sen.

Nu ska jag hopp i sängen igen har ingen aning alls om varför jag vaknade för det var inte posten denna gången och jag har sovit alldeles för lite nu knappt tre timmar, hoppas bara att jag somnar igen annars blir det lite jobbigt men då kommer jag i och för sejj inte ha några problem med att somna ikväll :)

Hell Night Is Over . .

Eller mjae hell night är väll kanske att ta i lite grann men total distributionen borde helt klart heeta något liknande för det är verkligen inte roligt hade man bara haft ett distrikt med endast körning hade det varit mycke lättare men nu är det inte så utan nu är det massa släpande och springande i trappuppgångar och kan ju säja att ryggen, nacken och axlarna tar ordentligen med stryk från det får väll se hur länge jag kommer klara va detta kånkandet fast om jag tränar uppp mejj bättre på gymmet blir det lättare att bära även om säcken väger hum ca 60 kg när den väger som mest rätt så tugnt faktiskt. borde egentligen kolla upp någon dag hur många kilon jag egentligen går runt och bär på allt som allt för det är en hel del speciellt när buntarna är tjockare än vanligt. Är ialla fall glad att abonnenterna på mitt distrikt har blivit såpass toleranta nu att dom inte springer ut och gapar så fort dom ser mejj men säger man bara att det är total brukar det gå bra och dom vet ju att jag är i tid i vanliga fall så.

Borde gå och lägga mejj nu, har en lång dag framför mejj imorgon en lång och rolig dag varför vet jag inte om jag kan berätta tar det imon precis innan jag åker. Fast nu låter det precis som om jag ska sova ända tills imon och så är det verkligen inte skulle aldrig klara av att sova så länge inte ens om jag var jättetrött utan jag ska upp sen som vanligt får se vad som händer idag ska nog försöka baka bullar om jag orkar, sen måste jag ju faktiskt till mamma om inte för att städa bilen så för att hämta min mobil börjar sakna den riktigt mycke nu tre veckor sen ja lämnade in den och har fortfarande inte fått tillbaka den.

funderar på att komma på något smart så jag kan få ledig under varje total att jag inte kan bära så mycke eller nått men i så fall måste jag troligen ha läkarintyg på det och massa skit och det tror jag inte skulle gå att fixa skulle gått för två och en halv månad sen i så fall då jag hade hur ont som helst i ryggen och ingenting hjälpte det satt verkligen i flera dagar då närmare en vecka men too late now. Dessutom skulle lönen sjunka rätt så mycke om jag hoppade över dom och pengarna behövs verkligen så det är nog inget alternativ ialla fall.

Before Work . .

Jag somnade tillslut igår, eller idag blir det nog egentligen för jag är rätt så säker på att klockan var över tolv innan jag äntligen gjorde det men jag sov inte speciellt bra har vaknat flera gånger innan och trott att jag skulle jobba men då har klockan inte alls hunnit bli så mycke än men så vaknade jag nu vid två igen och då hade jag fått smset utan att höra det, inte så konstigt kanske eftersom telefonen tyfligen var full med sms och det inte fick plats några fler så nu är jag uppe och hoppar igen, så det blir bara att byta kläder sen springa ner och städa bilen för att åka bort till hallen och packa in alla 1000 tidningar kul kul, hum inte men vad gör man inte måste ju få pengar på nått sätt ;)

I Need To Sleep . .

Usch va jobbigt det här är, jag borde vara jättetrött nu och sova men känner mejj inte trött överhuvudtaget. Måste ju faktiskt försöka sova ordentligt nu innan vi ska ha total annars kommer jag vara helt död inatt och då tar det ännu längre tid att gå runt med tidningarna. Istället för att vara trött mår jag riktigt dåligt inte heller någon höjdare när jag måste vandra runt i fem timmar får hoppas att det går över men är inte så säker på det för det brukar hålla i sejj ett tag och jag kan inte heller hoppa över att jobba för ingen vill hoppa in och köra när det är total, knappt någon som vill köra mitt distrikt annars heller så jag får helt enkelt försöka bita ihop och ignorera att jag inte mår bra som vanligt, det brukar funka tillslut bara lite jobbigt i början och dom får leva med att jag kommer bli sen med allting inget jag kan göra åt.

Det regnar otroligt mycke ute nu också inte heller någon höjdare och det gör mejj inte mera motiverad att jobba kommer vara pisseblöt när jag kommer hem om det inte mot förmodan slutar men den chansen är troligen inte speciellt stor, städa bilen måste jag göra innan jag åker också nästan så att jag funderar på att gå ut och göra det nu eftersom jag kommer vara helt död sen om jag nu inte lyckas hålla mejj vaken hela kvällen och fortsätter vara såhär pigg för då blir städningen inga problem då är det bara göra sejj iordning så fort det piper och gå ut för att göra iordning kommer ju inte riktigt ta 45 minuter att städa bilen men det är ju alltid bra att vara i tid, vilket jag i vanliga fall är riktigt dålig på.

För att återgå till mitt sömnproblem så har jag ingen aning om vad jag ska göra för att bli trött kan ju inte bara lägga mejj i sängen heller då skulle jag bara bli irriterad för att jag inte somnar att kolla på tv fungerar inte heller och det brukar jag i vanliga fall bli trött av. Får väll se om jag kommer på något sen eller inte annars lär det bli en hel del fler inlägg här men vad jag kommer skriva i så fall har jag ingen aning om troligen inget bra för då blir det bara skrivande för att fylla ut tiden.

Dresses . .

Jag är så otroligt sugen på att bara köpa massa klänningar och kjolar just nu, har nästan inga hemma och jag vill verkligen ha, men hittar aldrig några jag tycker om när jag letar lite störande men troligen är det väll för att jag har någon bild i mitt huvud av hur jag vill det ska se ut men jag får inte fram bilden ordentligt. måste verkligen åka in till stan eller trollhättan någon dag att titta men tänk om jag hittar något då och inte har råd att köpa det, det skulle faktiskt kännas ännu värre så får väll låta bli. om jag bara varit bra på att sy kunde jag köpt typ och sytt egna klänningar men nu är jag inte bra på det heller sen fungerar det ju inte speciellt bra när man inte vet hur dom ska se ut, får helt enkelt sätta mejj ner och försöka rita igen hade massa bilder när jag gick på högstadiet och gymnasiet på kläder jag ville ha men tror jag släng dom papprerna, lite störande i så fall för då hade jag lyckats rita upp dom och rita eller teckna är verkligen inte min starka sida kan knappt göra ett rakt sträck. undrar verkligen vad jag fick inspirationen från då men det var mycke lättare att bara fantisera sejj bort på lektionerna genom detta istället för att lyssna på allt tråkigt onödigt babbel.

Vet att jag började med tecknandet igen förra året på komvux men då var jag tvungn att försöka koncentrera mejj också så det blev inte speciellt mycke av det och när jag hoppade av slutade jag igen precis som vanligt får väll se om det går bättre denna gången för det blir troligen att söka in till komvux nu till hösten igen kommer vara lika död varje dag nu igen som jag var innan men det får väll gå ska bara försöka hitta kurser som jag vill gå och förhoppningsvis passar och blir ett bra schema sen är ju fördelen att jag får studiebidrag denna gången eftersom jag fyllt 20 det fick jag inte innan så det var nog ännu en anledning till att jag slutade fanns ingenting som riktigt motiverade mejj.

Får väll se bara tiden som kan utvisa hur det blir, nu ska jag nog ialla fall gå in på lite hemsidor och leta klänningar eller sätta mejj med en penna och ett block i händerna och se om jag kan få fram någon bra bild.

Bath . .

Weeii känner mejj mycke bättre nu så det var en riktigt bra ide att ta ett bad har nog aldrig uppskattat det lika mycke som jag gjorde idag nästan så jag funderar på att göra det till en daglig syssla fast det skulle nog bli lite överskattat då.

Hade massor att skriva nyss men det sprang iväg någon annanstans precis som vanligt blev nog lite distraherad av msn, inte bra men det kommer väll tillbaka snart igen. Blir träning snart igen på tal om msn eftersom det är det som det pratas om där, eller snart och snart på fredag ialla fall så två dagar kvar börjar känna mejj lite lat nu har inte varit på gymmet sen i lördags så nästan en vecka sen och jag kommer garanterat få träningsvärk nu igen, usch hemska tanke ingenting jag ser fram emot men som jag skrivit innan då vet man ju ialla fall att man gjort något och att kroppen har arbetat. Ska ha tvättstugan på fredag också så jag kommer vara helt död när vi tillslut kommer till gymmet med tanke på att det inte blir någon sömn innan utan först jobbet sen direkt ner med tvätten sen troligen sitta hemma och sega en stund och sedan försöka paltra mejj iväg till gymmet undra hur lång tid det kommer ta att gå över till edet då när jag är trött som längst har det tagit tjugo minuter innan men i vanliga fall tar det max en kvart sen ca tjugo minuter bort till gymmet efter det och så självklart min lilla prommenad hem igen får bara hoppas att det är bättre väder då och med bättre väder menar jag solsken inte kul att gå så länge när det regnar ute då tappar man liksom motivationen för det.

Nu blir det ialla fall Grey's Anatomy och sen måste jag fixa mat kan inte vara lika lat med det idag igen som jag var igår då kommer kroppen pajja ihop av det bara för att jag inte äter ordentligt så skärpning!

In This Life . .

Jag känner mejj lite halvt om halvt uppspeedad just nu, tog till kaffetricket i hopp om att jag skulle bli piggare och självklart fungerade det men troligen kommer väll tröttheten tillbka när som helst för man kan ju inte vara pigg hela tiden bara för att man druckit lite kaffe, eller mjae lite och lite det blev en hel del bara för att hålla mejj vaken. orkar verkligen inte åka till mamma idag men jag borde eftersom bilen måste städas ur känns lite pinsamt om jag ska stå på parkeringen och flytta massa tidningar och tidningspapper från baksätet till bagagen som redan är så gott som full av sånt men det borde ju gå att trycka in lite till kommer inte orka göra det inatt heller för jag är alltid hur död som helst på nätterna när jag ska iväg och jobba men det måste ut därifrån annars vet jag inte hur jag ska göra med tidningarna för jag kan inte lämna kvar vissa i hallen då skulle det bara ta ännu mera tid inatt när jag ska dela ut dom och det räcker med att det i vanliga fall tar ca fem timmar när vi har total skulle nog bli närmare sex om jag ska behöva åka fram och tillbaka till hallen också för att packa om bilen hela tiden. Får väll se hru jag löser detta, blir nog att slänga in allt i bagagen ändå för jag måste troligen åka till mamma imorgon för att hämta min mobil och det är inte speciellt frestande att slösa massa besnin för att åka fram och tillbaka dit varje dag speciellt inte när bensinen är såpass dyr som den är och jag är så fattig som jag är just nu, har ingen aning alls om hur mycke/lite pengar det finns på kortet för att tanka vet att vi har en ganska stor skuld där som måste betalas det blir verkligen att försöka hitta ett extra jobb i sommar så jag får in lite mera pengar fast det känns som det är lite sent nu att börja söka borde gjort det för längesen men man vet ju aldri har jag tur så ringer dom från jordgubbsjobbet som jag hade förra året och frågar om jag kan jobba igen men man vet ju aldrig dom kanske har glömt av att dom skulle höra av sejj igen och det blir ganska mycke att göra om jag ska ha det också då måste jag dessutom hitta pengar nånstans till busskort.
Synd att man inte får pengar för att jobba på hultsfred :P det hade ju hjälpt lite ialla fall fast jag vet ju fortfarande inte om jag ska jobba där eller inte, måste ialla fall skicka in till Way Out West så jag får jobb där igen hoppas bara att det kommer bra band dit också har varit lite dålig på att kolla deras hemsida men tror inte dom fått upp så mycke där än, kommer väll senare för det är ju ett bra tag kvar tills det är.

Dream A Little Dream Of Me . .

Hade en riktigt knepig dröm inatt, tror att jag drömt ungefär liknande innan eller så skulle det bara kännas så i drömmen, förstår inte alls vad jag fick allting från och det hängde inte ihop överhuvudtaget inte personerna som var i den eller händelserna eller nått. Den inkluderade ialla fall en kyrka/lagerlokal, ja ni hör ju redan nu att det är lite konstigt, mejj och en som har en annan blogg jag läser, att gömma sejj för andra som kom in i lokalen olika körer. höra andra som pratar om allt möjligt maskinbygge och att nästan bli upptäckt men hinna springa iväg innan stanna och tjuvlyssna och sedan komma tillbaka igen och göra något ingen annan förväntat sejj.
Lite oordning i min dröm just nu men det är inte lätt att komma ihåg allting efter man har vaknat och det är inte heller lätt att skriva om den när man inte vill skriva ner precis allting men den var ialla fall gött knepig får väll se om jag drömmer om det någon mer gång eller inte. jag undrar verkligen varför det var en kyrka och sedan en lagerlokal eller rättare sagt så var båda dom ihopkopplade till en och samma sak, stort var det ialla fall.
Måste sluta sitta och fundera över mina drömmar dom är alltid sådär knepiga så att man inte alls får något grepp om vad som egentligen hände och vad dom betyder. nu är det snart gilmore girl's ialla fall sen ska jag bada tror jag är egentligen inte speciellt förtjust i det men känner verkligen för det idag eftersom jag fryser så måste gör inpackning i håret också för det börjar se ut som hej kom och hjälp mejj borde klippa mejj emn har verkligen inte råd nu har alldeles för lite pengar på mitt konto är till och med så illa att jag undrar hur jag ska klara mejj resten av månaden såhär borde det inte vara har ju i och för sejj mina sparpengar men dom ska jag inte röra utan dom måste sparas till sommaren annars kommer det sluta med att jag inte har några pengar då istället och det känns inte som någon höjdare. Vet fortfarande inte hur jag ska göra med hultsfred heller måste prata med jennie och fråga om hon hört nått från bruket än eller inte för om hon inte vill åka ner dit i sommar kan jag lika gärna jobba där annars tror jag att det blir till att köpa biljetter och bara åka ner för att det är kul. Men får som sagt se vad som händer vet ingenting än och allt kan ju hända.

Another Day . .

Jag börjar fundera på om jag ska gå upp klockn elva på morgonen istället för varje dag vaknar jag då, troligen är det väll för att posten brukar ramla in vid den tiden och den är inte speciellt tyst smäller  riktigt ordentligt här i lägenheten och det är lite svårt att inte vakna till. Men lyckades somna om idag igen och vaknade innan ett av att katten börjad trampa på mejj denna gången orkade jag faktiskt inte bry mejj utan hon fick stå där och trampa sen tillslut la hon sejj ner så jag kunde sova en timma till. Och nu sitter jag är igen, helt död och har ingen aning om vad jag ska göra. Det är ju inget bra väder ute alls så ut hat jag verkligen ingen lust att gå, men att stanna inne känns inte speciellt lockande heller får väll se blir nog att åka till mamma ändå om jag orkar men måste faktiskt städa bilen annars får tidningarna inte plats inatt.

Katt natt . .

Hemma igen efter ännu en natt, känns gött konstigt att komma hem från jobbet när alla andra ska åka märkte aldrig av det på samma sätt hos mamma för då va det bara vi och alla höll sejj till sitt egna men här märks det verkligen fär när jag kommer hem möter jag massor som ska iväg och det finns oftast hur många platser som helst på parkeringen eftersom många redan åkt. Knepigt men så är det att jobba natt.

Blev väckt inatt av att Sammie trampade på mejj, dumma katt men dom har ju lärt sejj nu vilken tid jag brukar gå upp så det var väll därför och klockan var faktiskt dags att åka så det var tur ändå även om jag blev riktigt irriterad på henne som vanligt, tycker inte alls om när dom kommer och väcker mejj så, gå och lägga sejj brevid är ingen fara inte ens om dom lägger sejj på mejj men att komma och trampa usch inget trevligt alls speciellt inte när man får klorna rätt in i huden, får börja använda tjocka heltäckningskläder så jag inte känner av det ;)

Dags att mata monstrerna sen försöka sova några timmar får väll se vad som händer idag måste nog försöka åka över till mamma och städa bilen eftersom vi tydligen ska ha total imorgon igen bara för att det ska vara edet mässa här eller vad Annika nu sa, har ingen kolla alls men det märker jag väll.

Våfflor, våfflor, våfflor . .

Det känns som om det kommer hoppa våfflor ur mina öron när som helst har ätit det tre dagar i rad nu, först i söndags för att pappa skulle komma hit och jag hade lovat honom det eftersom jag fick låna hans våffeljärn och smart som jag är gjorde jag ett helt paket, varför vet jag inte tänkte väll att det egentligen inte var så mycke som det såg ut som och att man hade massa smet till våfflorna men icke, gjorde inte alls många våfflor då så det fanns hur mycke smet som helst kvar och det har jag fått äta upp nu åt lite igår och det sista nyss och det känns som om jag ska explodera vet inte hur många våfflor jag åt, tror egentligen inte att det var speciellt många men det känns som om det var hur många som helst. nu måste det ialla fall bli en paus i våffelätandet ska inte vara så dum att jag blandar det sista paketet också inte innan det är många och hälsar på så att det mesta kan ta slut.

Paramore - We Are Broken

I am outside
And I've been waiting for the sun
With my wide eyes
I've seen worlds that don't belong
My mouth is dry with words I cannot verbalize
Tell me why we live like this

Keep me safe inside
Your arms like towers
Tower over me

Yeah
Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence
And oh, the promise we adored
Give us life again cause we just wanna be whole


Lock the doors
Cause I like to capture this voice
it came to me tonight
So everyone will have a choice
And under red lights
I'll show myself it wasn't forged
We're at war
We live like this

Keep me safe inside
Your arms like towers
Tower over me

Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence
And oh, the promise we adored
Give us life again cause we just wanna be whole

Tower over me
Tower over me

And I'll take the truth at any cost

Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence
And oh, the promise we adored
Give us life again cause we just wanna be whole


Frood food . .

Nu har mitt humör gått från att vara på topp när jag vaknade till mjae en bit ner ialla fall är inte alls på lika bra humör längre så det är tur att jag fick dammsugit innan ialla fall och det känns redan mycke bättre lättare att andas och det kliar inte överallt så det behövdes. Nästan fått bort all disken med bara lite kvar men det kan jag inte ta nu tycker inte om när diskstället är överfullt bättre att diska i omgångar i så fall.
Nu sitter jag bara och funderar på vad jag ska äta har ingen aning alls, funderar på att göra pastasallad men vet inte riktigt om jag känner för det skulle ju kunna göra nudlar men hur kul är det att bara äta nudlar nee får ta ioch skärpa mejj nu och börja tänka ut vad jag egentligen vill äta och vad som är lätt att göra, skulle ju kunna äta halloumi men det åt jag igår med och känner inte riktigt för att äta det varje dag även om den måste ätas upp. Tänk att en sån liten ost kan ta så lång tid att äta, knepigt.

I Feel Fine . .

Nu har jag dammsugit hela lägenheten, tur att det inte tar speciellt lång tid att göra och för att demonstrera hur mycke mina katter egentligen fäller kan jag ebrätta att dammsugarmunstycket har fått päls sitter hur mycke katthår där som helst ser ut som en midre matta det borde klargöra bilden en del ialla fall. så nu är det bara tvättagolven, damma och göra klart i köket kvar får väll se hur mycke av det jag kommer göra troligen nästan inget men man vet aldrig förundras över mejj själv ibland när jag gör saker jag absolut inte alls trodde jag skulle göra, måste nog försöka öppna fönsterna också och lufta lite nackdelen med det är att det blir så otroligt kallt här men ibland får man utstå kylan lite om det ska bli bra.

Clean . .

Jag tappade städlusten efter jag tittat på Gilmore Girl's är inte alls lika sugen på att göra iordning här längre men jag måste ju om jag inte vill sitta här och nysa stup i kvarten och vara hur tät som helst, värre än förskylning för den försvinner ialla fall efter ett par dagar men vi får väll se får försöka tvinga mejj att göra sakerna, har ialla fall börjat med disken för diskbänken måste röjas upp den kan inte se ut som ett bombnedslag sen blir det att tvätta rent spisen och lite annat måste slänga skräpet också men funderar på att ta det inatt när jag går till jobbet förutsatt att jag vaknar i tid, men då måste jag somna i tid först och det är jag inte speciellt bra på.

Dags att slänga fram dammsugaren, står den bara framme måste jag ju dammsuga för jag kan inte ha den mitt i vägen här det fungerar inte.


Rise And Shine . .

Gud vilket underbart väder vi har ute idag nästan så att man tror att sommaren äntligen har kommit om man tittar ut genom fönstret, solen skiner himlen är nästan helt blå om man bortser från några moln och det ser verkligen ut att vara varmt, tyvärr har jag ingen aning alls om hur varmt det är i solen eftersom jag bara har sol på min balkong på morgonen så missade den nästan precis men jag funderar å att gå ut och prommenera fast har ingen aning alls om vart jag ska gå i så fall kan ju gå in till edet men vad skulle jag göra där känns lite meningslöst att gå runt där helt själv så får helt enkelt se hur det blir och här på ström har jag ingen aning alls om vart man kan gå men upptäcksfärder är det ju inget fel på känns dock inte som om det kommer bli av.

Fick ett konstigt sms imorse vid kvart över sju från Virre där hon frågade om jag var på gymmet då, som om jag skulle orka gå direkt till gymmet när jag kom hem från jobbet njar skulle inte tro det, riktigt så pigg är jag inte efter jag jobbat, va hon hade fått det från har jag ingen aning för det svarssmset jag fick sen var ännu konstigare, att Pernilla hade sagt det, henne har jag inte pratat med sen igår så hu sjuttpn skulle hon kunna veta om jag var på gymmet eller inte, knepigt knepigt. somnade sent imorse också eftersom jag tittade på Supernatural känns jättekonstigt att börja kolla på alla serier igen speciellt nu när jag ligger efter men måste ju försöka komma ikapp så då blir det att titta när jag har tid.

Blev väckt klockan elva sen av posten, har fortfarande inte vant mejj vid att den ramlar in på morgonen sånt hör man ju inte när man bor i hus och har brevlåda, men det var ändå ingen rolig post ida bara ett brev från jobbet och en annan sak, somnade om igen och vaknade av att Nikki ringde klockan två, hon är ute på äventyr nu vet inte hur mycke jag får skriva om det för jag har ingen aning om vilka hon har berättat det för eller vilka som läser min blogg heller för den delen så får väll vänta till hon skriver det i sin egna blogg, fast hon är ju inte speciellt duktig på att updatera den så det kanske aldrig kommer upp. Ovanligt pigg är jag också om man nu kan säga att jag någonsin är pigg men städning ska det bli här hemma idag ialla fall måste få bort alla katthåren annars kommer jag snart inte kunna andas här känner av allergin mycke mer än vanligt och det är verkligen inte bra för då mår jag mycke sämre så fram med dammsugaren och skurhinken för här ska det bli riktigt rent och fint, blir nog i och för sejj inte gjort förrän efter Gilmore Girl's men städat ska det bli!  

Problemlösnings ploblem . .

Äntligen kan man logga in på bloggen igen har väntat i evigheter och det fungerade inte imorse när det borde ha gjort det, knepigt knepigt.

Jag har fått ett problem men ett lösning som ändå är ett problem, eftersom jag bestämt mejj för att åka ner till hultsfred kosta vad det kosta vill så var jag helt inställd på det fram till igår. Då fick jag nämligen papper därifrån om att jobba där nere trodde verkligen inte jag skulle få det hade gett upp hoppet om det för sist jag läste stog d att dom skulle höra av sejj på mailen innan första april och eftersom jag inte hört något där och det nästan är två månader sen jag sökte så var jg inställd på att få köpa biljett ner. Men nu är ju mina pengar räddade så jag kan spara nästan två tusen kronor om jag ska ner dit men då kommer nästa problem, jag får åka ner helt sjä'lv eftersom jag inte känner någon som ska jobba där, från början skulle Virre göra det men hon backade ur och ska åka ner dit som vanlig besökare istället i två dagar.
Så jag vet verkligen inte hur jag ska göra är inte sådär supersugen på att åka ner helt själv och bo i tält själv osv. är ju inte riktigt världens mest sociala person så det skulle vara lite skrämmande men sen så kommer jag ju i och för sejj ha min kusin ute på campingen fast det känns inte heller speciellt betryggande och planen var ju att åka ner med kompisar och bara ha kul men då skulle jag i och för sejj missat Jimmy Eat World eftersom dom spelar på torsdagen och dom vill jag ju verkligen se, men chansen att jag missar andra bra band när jag jobbar är ju också rätt så stor eftersom man vet ju aldrig vart dom vill att hjag ska stå eller springa runt och jga åker ju ner dit för musiken.

har verkligen ingen aning alls just nu om hur jag ska göra och lappen måste troligen skickas in rätt så snart om jag ska jobba. Får fundera nu i veckan och hoppas att jag kommer fram till något bra både vill och inte vill hur det nu kan gå ihop.

RSS 2.0