Schema v.44

Måndag: Träffa Emma i thn för bebisshopping sen hem till Jennie för bebismys
Tisdag: Föräldragrupp MVC 8-10, Jobba 10.30-16
Onsdag: Visning av Östra 12-ca 13 eller 14, Jobba 16-21
Tordag: Tvätta 11-14, Jobba 16-21
Fredag: Shoppa med Emmy fm, Jobba 16-22
Lördag: Jobba 11-16
Söndag: ev körkoncert med Emma 17-?

inte lika mycke att göra denna veckan ialla fall så det finns fortfarande massa dagar man kan boka upp mejj på. Ska försöka komma iväg till Cizzy någon dag också eftersom jag inte kom till babyshowern idag heller, känner mej riktigt elak men eftersom jag inte känner mej helt frisk än och ska upp till Jennie imorgon och träffa bebis så måste jag vara frisk, plus att hon hade flera kompisar som skulle komma dit med sina barn och jag vill verkligen inte smitta ner någon utan försöka bli frisk nu tills imorgon.
(Förlåt gumman ville verkligen kommit dit, hoppas det gick bra och att ni hade kul, lovar att du ska få något riktigt fint av mej när jag kommer =) och glöm inte höra av dej när du får bebis =))

Dålig uppdatering . .

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid nu och har inte kännt mej speciellt bra dom senaste dagarna utan jag har varit helt slut i kroppen så att jag knappt orkat jobba, fick åka hem tidigare i fredags bara för att jag inte orkade med det.

Har faktiskt int hänt speciellt mycke mer än att jag jobbat och varit hemma och sovit.

Var i och för sej på Minna gruppen i fredags och upptäckte att vi bara är fyra stycken i våran grupp men en var sjuk så vi var bara tre som var där nu sist, men det ska nog gå bra är skönt ändp att vi inte är någon jättegrupp och vi får ju hur mycke information som helst där så det känns bra ialla fall. Och onsdag är nästagång vi ska se då ska vi vara på östra och få se hur det ser ut där.

Får bli en lite bättre uppdatering nästa gång, inte nästa nu direkt efter för då tänkte jag skriva ut schemat men ska föröka skriva något ordentligt snart.

Krångel, krångel, krångel . .

Usch och fy det har inte alls varit min dag idag heller, känner att jag har många sånna dåliga dagar just nu men idag  började det faktiskt med tvätten, ena maskinen fick tydligen anfall för alla kläderna som tvättades där i luktar massor av både tvätt och sköljmedel och det är verkligen inte bra så imorgon om jag hinner måste jag ställa mej här hemma och skölja av alla kläderna för att hänga upp dom en gång till. Känns inte som något jag egentligen har tid att göra.

Fortsatte på jobbet sedan, första timman var inga problem alls för då var det inget folk men sen började katastrofen, eftersom jag inte kände mej helt på topp idag så blev saker och ting som dom blev och jag gjorde verkligen en av dom värsta sakerna man kan göra, jag vände på siffrorna i en korbetalnint, åt helt fel håll så jag drog massa mer pengar än jag skulle gjort vilket inte alls kändes bra. Sen när jag skulle ha lösenordet till returen hade han glömt det så jag fick lämna tillbaka i kontanter och han verkade inte bli jättearg över det och jag bad om ursäkt, syntes nog på mej också att jag skämdes över det. Sen fortsatte det, som tur var hade vi inte speciellt mycke att göra men med allt ljud och musiken som var där inne så försvann min hörsel, hörde knappt vad gästerna sa utan jag fick gissa och som tur var blev det rätt. Hoppas verkligen att det som är kvar av förskylningen går över riktigt fort nu för jag har varken tid elelr ork till att vara sjuk.

Nu ska jag ialla fall gå och nana, mycke tidigare än jag brukar göra i vanliga fall men jag måste upp tidigt imorgon för jag ska vara på Minna kl 9 och då måste jag åka härifrån vid åtta eftersom vagnarna inte går riktigt som jag vill men det ska väll lösa sej det också hoppas jag.

Torsdag=tvättdag . .

Torsdag=tvättdag så nu håller jag på och tvättar för fullt och är snart klar väntar bara på att allt ska torka i tvättrummen och torktumlaren men det lär dröja ett tag till och jag har ju tid på mej, det värsta för tillfället är att det har börjat regna ute och då är det ingen höjdare att springa fram och tillbaka till tvättstugan men förhoppningsvis lugnar det ner sej om en liten stund. Tycker inte alls om höstregnet för det är alltid så otroligt kallt, vill hellre ha sol ute eller ja nästan vad som helst istället för regn.

Har inte gjort så mycke mer än tvätten idag alls, ska ställa mejj och diska snart och göra mat för jag måste äta något innan jag ska iväg till jobbet, har ingen lust att äta där varje dag för det är så liten variation på skaer och ting. Ska hoppa in i duschen nu först bara så att det är gjort sen har jag en sak mindre att tänka på.

Onsdag/torsdag . .

Idag efter jobbet bar det av till farmor och farfar för att hälsa på, hade ingen som helst lust att ta vagnen hem från jobbet när det regnade som det gjorde så då var jag tvungen att försöka lura pappa att hämta mej och besöket där var det enda jag kunde komma på. Det blev ett par timmar där och det var ett bra tag sen jag träffade dom sist så det var verkligen dags nu. Sen skulle pappa iväg och handla, jag kände att jag faktiskt inte behövde något viktigt men var tvungen att åka med ändå eftersom han har bilen. Men när vi kommer till affären är det hur mycke folk och bilar som helst, hittade knappt någon parkering och så kommer vi upp till affärena och ser att allt är öppet, tydligen hade dom invigning för det nya cafeet? och det hade vi ingen aning om. Kom in i affären och fick handlat det vi skulle, upptäckte när jag var där inne att jag faktiskt behöver juice till frukosten så det blev lite shopping för mej ändå. kan ju säga såhär att kön var inte världens roligaste att stå i, vet inte hur länge vi stog där men det var nog ialla fall i en kvart om inte längre och precis när vi kommit fram och packat upp våra grejer kommer en tjej/kvinna/dam ja jag vet inte riktigt vad man ska kalla henne fram och frågar om hon får gå före för hon har bara några grejer, men eftersom jag har en tendens att bli väldigt grinig nu för tiden och har lätt att snäsa till folk så sa jag till henne att vi inte heller hade många grejer så hon fick allt vänta. Då muttrar hon om att hon får väll ställa sej sist i kön då. Till saken hör väll också att jag från början trodde hon stog bakom oss och att det var därför hon frågade för hon kände att hon hade lite bråttom, hade sagt nej i vilket fall för jag ville hem men det hade varit mer acceptabelt att hon frågat för att hon stog precis bakom. Visst skulle jag kunna gå med på att låta någon gå före om den har frågat alla i kön innan men med tanke på hur lång den kön var tror jag inte alla skulle säga ja till henne.

Känner mej verkligen otroligt stor ibland och ännu värre är det när jag ska försöka nå saker är egentligen är lite för högt upp för mej för då stramar det åt, ingen trevlig känsla alls men det är ju inte jättemånga veckor kvar nu så jag ska väll klara mej igenom dom sista med och jag ska väll egentligen inte klaga för det är inga stora besvär jag har alls inte om man jämför med andra. Nämde ju mitt humör förut och det är verkligen inte att leka med just nu, minsta lilla sak som stör mej gör mej otroligt irriterad speciellt på jobbet om dom inte gör som jag vill. Gästerna brukar jag inte bli speciellt arg på, kan ialla fall inte ta ut det över dom, blir väll lite irriterad ibland men brukar kunan kontrollera mej. Hade det lite jobbigt igår bar4a när en tjej ringde och sa att hon fått fel kvitto och betalat för två glas vin som dom inte druckit och när jag frågade hur hon betalat sa hon att hon gjort det med kort men hon hade inget kvitto från kortbetalningen så hon kunde inte bevisa det och kvittot hon fått var från en helt annan dag än den hon varit där men när jag frågade vilken dag det var ville hon inte säga det heller. Kändes som det var något mysko där men det kunde jag ju inte säga i telefonen till henne uutan jag skrev upp alla uppgifter och lämnade vidare lappen till chefen så fick han bedömma själv hur han skulle göra med det. Får se om jag blir på bättre humör snart och inte blir lika irriterad på minsta lilla sak som stör mej.

Snart är det dags att sova ialla fall och förhoppningsvis vaknar jag upp lite piggare imorgon än jag gjorde idag.

Nattamat . .

Okay hur många normala människor ställer sej och gör lasagne halv nio på kvällen ?? Tror inte det är så många faktiskt men det avr något som jag fick för mej, inte för att jag egentligen var hungrig eller sugen på det utan jag kände bara för att göra det. Den blev inte riktigt så bra som jag hoppats på men jag har märkt att saker och ting smakar väldigt annorlunda nu när jag är gravid mot vad dom gjorde innan, något som jag tyckte smakade underbart förr kan smaka som något helt vanligt nu. Ska ialla fall dela upp den i lagom portionsbitar nu och frysa in så att jag ahr det någon annan dag med tanke på hur lat jag är med matlagningen nu.

Snart dags att gå och nana med, det har varit en lång dag som började tidigt så det är inte konstigt att jag är trött, får se vad morgondagen har att bjuda på förutom jobbandet.


Besök på MVC . .

Idag har det varit ännu ett besök hos barnmorskan och det var ju faktiskt ett tag sen jag var där sist nu. Hade väll inte så mycke att prata om egentligen utan besöken där brukar gå rätt så fort. Hon kollade blodvärdet och blodsockret som låg normalt, även blodtrycket som tycks hålla sej på samma hela tiden nu. Sen försökte hon känna lite hur bebisen låg, dom gör tydligen inte det såpass här tidigt egentligen men jag frågade så hon kollade men det var nog inte helt fixerad än, fick nästan lurat till mejj ett till ultraljud men doktorn hade apparaten så det gick inte, nästa gång kanske =) hoppas hoppas.

s/f mått: 32 cm (+2 cm sen sist)
Hjärtljud: 145 bpm (så det är en kraftig ökning sen sist)

Vikten kollade hon faktiskt inte denna gången och jag är rätt glad för det klarar mej från att veta det nu för den har säkert ökat massor, usch hemska tanke. Trodde faktiskt att magen växt mycke mer än bara två centimeter för det känns otroligt mycke större nu men det har den väll inte, bara inbillning från min sida.
Mouhaha Emma det kan faktiskt vara en tjej nu ;) om man tänker på vad hjärtslagen låg på sen gick dom upp ännu högre när den rörde på sej så man vet aldrig. Lite jobbigt är det allt att inte veta vad det blir för man blir så otroligt nyfiken men jag tror nog ändå det är bättre att vänta tills efter med att få reda på det, eller mjae efter och efter ialla fall vänta tills den är ute.
Nästa besök blir den 12:e november, så får vi se hur mycke nytt som har hänt då.

Bröd och te . .

Det finns inte mycke som är underbarare än hembakat bröd och kanelte, var påväg att skriva nybakat men det är det inte längre eftersom dte är ett par timmar sen jag bakade det men lika underbart för det. Måste frysa in två bitar bara så att det inte blir dålig, inget jag egentligen ser fram emot för det smakar inte alltid likadant efteråt men vad gör man inte för att ha bröd hemma. Kanel teet är verkligen min favorit nu, smakar underbart gott det också och jag kommer säkerligen hälla i mej massor speciellt när det närmar sej jul. På tal om det exakt två månader kvar tills jag fyler år nu vilket betyder att det är kortare tills det är jul och ännu kortare tills bebis kommer för jag har bestämt att det ska bli en tidig bebis har ingen lust att vänta tills efter julen eller, usch värsta tanken att den kommer under julen det vill jag icke.

Jobbet gick bra idag och sm'llfet känslorna gick över lite ialla fall, känner mej fortfarande som något uppsvällt och värre blir det ju eftersom det är två mnader kvar men det ska väll gå att överleva allt det här också. Funderar faktiskt på att dra ner på jobbandet nu, vet att många blir glada nrä dom läser det här, troligen blir det en dag mindre i veckan så att jag jobbar fem dagar istället för sex men jag har inte bestämt mej än så det blir inget definitivt besked inom dom närmaste dagarna ialla fall.

Nu ska jag fortsätta sörpla te och kolla på csi, kanske njuta lite av kladdkakan från igår också man vet aldrig men kan ju inte unna mej alldeles för mycke nu även om jag egentligen får. Får se vad jag bestämmer mej för.

Idag känner jag mej som en smällfet illamå...

Idag känner jag mej som en smällfet illamående kossa som kommer få en jättebebis sen när det är dags. Men det ska nog gå bra ändå, borde klara mej igenom dagen det har jag ju gjort innan :)


Inget varmvatten . .

Det är extremt jobbigt att inte ha något varmvatten hemma den dagen man får för sej att bak och att laga mat för jag hade verkligen behövt skölja av alla sakerna men icke, kan ju inte hälla av allt med vattenkokaren heller, har försökt men det gick inte så bra.

Jag känner verkligen att den här dagen inte kommer bli super heller, är fortfarande inte helt frisk och jag känner mej hur trött som helst så vi får se hur det komme gå, är ju måndag så det borde inte vara så mycke att göra på jobbet men med tanke på att alla fått sin lön idag kan det kanske bli det ändå. Är nog dags för mej att göra mej iordning nu också så att jag kommer iväg till jobbet annars hade jag lätt kunnat stanna hemma hela dagen.


Schema v.43

Känner mej lite lagom uppbokad i veckan.

Måndag: baka (nu) Jobba 16 - 21
Tisdag: Bm 9 - 10, Jobbat 10,30 - 16
Onsdag. Jobba 10,30 - 16
Torsdag. Tvätta 11 - 14, Jobba 16 - 21
Fredag: Mnna 9 - 11, Jobba 16 - 22
Lördag: Jobba 11 - 16, Nikkis inflyttningsfest 19 -
Söndag: Cizzys babyshower 16 - 19?

Mja som sagt en del att göra, möjligt att jag missat att skriva med något också men komme rinte på fler saker jag ska göra just nu.

På tal om Bm besöket imorgon så har det varit hur mycke aktivitet som helst här inne dom senaste dagarna, har rört sej precis hela tiden, vilket är otroligt mysigt men det kan bli lite för mycke ibland ;) Får se vad hon säger imon, troligen har jag växt otroligt myke, det känns så ialla fall börjar känna mej som en valross ibland och det är inte lika lätt att vända sej i sängen som det var innan och värre lär det väll bli, men inte så att jag har problem med det än.

Helgen . .

Jag var ju inte speciellt bra på att skriva här förra veckan alls så vi får se om jag är bättre denna veckan eller inte.

Fredagen började med jobb, inte riktigt min vanliga sysselsättning men det funkade sen efter jobbet bar det av hemåt för att göra iordning mej innan jag skulle till Emmy för hennes fest. Gick rätt så fort att bli klar när jag väl satte igång och jag blev hämtad av pappa sen, fick sitta i bilen en stund och vänta på att Emma skulle komma men det gjorde ingenting, vi vandrade dit tillsammans och det var redan en del folk där när vi kom. Hade en helt underbar kväll med massa bebisprat och annat eftersom alla blir så otroligt pratiga när dom dricker, visserligen kändes det som en del av dom var rätt pratiga annars också men det blir ju mer med lite alkohol. Var kvar där alldeles för länge kände jag coh kom inte hem förrän efter ett, jag som hade planerat att komma hem tidigt.

Lördagen började med jobb, kom upp hyffsat tidigt för att ha sovit så lite som jag gjort och jobbet gick bra även om jag inte alls kände mej helt frisk inte kul när man åker på förskylningar, efter jobbet bar det av till affären som vanligt för att handla, blev lite mer än jag tänkt mej men det är sånt som händer ibland nu har jag ialla fall en del hemma så det blir kanske inte lika mycke nästa gång,. Det blev en väldigt lugn hemma kväll efter det och jag höll mejj vaken otroligt länge för att vara så trött som jag var.

Söndagen började med att jag vaknade alldeles för tidigt men lyckades somna om och vaknade i hyffsad tid sen. Satt och hängde några timmar i soffan först innan chefen skickade sms och frågade om vi kunde komma tidigare så jag fick ringa syster och säga till henne, då uppkom ett nytt problem, vi hade ingen bil så det blev lite stressigt men tilslut kom pappa och hämtade. middagen var supertrevlig och maten var jättegod, vi blev kvar där ett bra tag efter maten och hann få massa andra saker blev även en del pratande med hans fru.

Idag gick jag upp jättesent men ibalnd behöver man sov ut ordentligt, gick i och för sej och la mej väldigt sent igår så det är inte så konstigt och nu håller jag på att baka bröd, tror det jäst klart så det är nog dags att baka ut nu sen kan jag äta frukost, lunch och middag på samma gång.

Fångad av en stormvind . .

Gud vilket väder det är ute, nu låter det som det lugnat ner sej men det blåste otroligt mycke förut trodde nästan att jag skulle blåsa bort.
Jobbet gick hyffsat idag, vi hade inte så mycke att göra alls förrän klovckan blev sju och det kom massa sällskap på sju personer som skulle ha plats men det gick rätt så bra ändå, maten tog bara lite längre tid än vanligt men så blir det ibland. Men ialla fall när vi skulle gå därifrån och gå bort till bilen höll jag bokstavligen talat på att blåsa bort, hade vinden varit lite kraftigare så hade jag inte kommit framåt utan bakåt istället. Det är tur att jag slapp gå själv ialal fall för det hade jag nog inte klarat av. Blev ialla fall lämnad i ett gathörn tillslut för att det blåste så mycke så skulla han gå sista biten själv men efter att jag stått där och väntat i flera minuter började jag fundera på om något hänt så jag gjorde ett försök att gå framåt vilket inte alls var lätt. Kom en bit ialla fall sen tillslut kom han med bilen och jag skulle hoppa in, lyckades komma in i den men att stänga dörren gick inte alls, satt och drog med ena handen först innan jag fick försöka med båda samtidigt som jag försökte hålla mejj kvar i bilen. Kände mej otroligt svag och så svag är jag ju faktiskt inte men det gick ju tillslut. Blev en rätt så rolig bilresa efter det.

Nu sitter jag här som vanligt och gör inte speciellt mycke, satte på datorn för att jag skulel kolla upp hur mycke det blåste ute men så långt har jag inte kommit än, är strax dags att gå och lägga sej om jag ska orka med morgondagen, ska försöka åka tidigare än vanligt också eftersom jag inte gjort iordning något alls på jobbet emn finns det igna bestick är det inte lätt att fixa . .

Ingen ide att planera för det blir ändå inte så . .

Min plan idag innan jag skulle till jobbet vara att hinna göra en broccoli/potatisgratäng och äta den som middag men som vanligt har jag inte hunit med det, har fårr fram broccolin och den har väll snart tinat, likaså osten men det är ingen ide att börja med den nu utan nu får jag nóg ta och åka direkt till jobbet istället och äta något där, inte riktigt som planerat. Hade helst av allt undvikit att äta där för jag ahr börjat tröttna på maten nu, inte alltid kul att äta nästan samma saker i över två år. Ne nästa gång får jag försöka planera allting bättre så att jag hinner med det jag tänkt göra, men eftersom jag är så kass på planering så är det väll bara önsketänkande.

Nu tappade jag bort mej i allt bara för att det ringde på dörren och jag kände inte alls för att öppna. Nee dags att blåsa håret nu sen måste jag vandra till vagnen om jag ska hinna äta på jobbet innan jag börjar med tanke på att jag troligen kommer få börja jobba tidigare.

Djungel . .

Jag har verkligen inte haft någon ork att starta datorn och sätta mej ner för att blogga alls dom senaste dagarna, därav torkan och jag kan inte lova att jag kommer bättra mej nu heller men jag ska försöka.

Idag är det exakt två månader kvar till BF vilket är en väldigt knepig känsla och jag känner mej inte alls förbered. Har varit iväg och försökt hitta en vagn nu två dagar i rad men det är inte världens lättaste, gud vilken djungel det är där ute. är ju helt säker på att jag inte vill ha någon trehjuling så dom gick bort direkt, sen vill jag egentligen inte ha några små hjul heller men efter att ha tittat på vagnarna med bara stora så ser dom så klumpiga ut och själva vagnen känns jättestor. Sen går vissa utav briovagnarna bort direkt pga designen, klarar verkligen inte av dom tycker att dom är så fula. Men jag hittade kanske en vagn som jag tycker om en "Teutonia combo" tror jag den hette, och jag vet Emma att det var sån vagn du sa =) Den verkade rätt enkel, visserligen hade den två små framhjul men dom var inte pyttesmå utan dom var lite kraftigare och det behövs ju. Får se om jag kan få med min mor och kolla någon dag också för det kan ju vara bra att få hennes åsikt också för nu hade jag bara med mej pappa. Ska fortsätta titta på blocket också för det är ju rätt så mycke billigare där och mej spelar det inte så stor roll om vagnen är ny eller begagnad bara den fungerar som den ska. Måste köpa säng och alla andra saker som ska vara till, har ju ingenting hemma så om någon vill följa med är det bara att säga till jag är tacksam över att hjälp jag kan få med detta.

Håller på och tvättar nu också som vanligt, gör det nästan alltid på torsdagar och det är så tråkigt, hade helst av allt legat och sovit typ hela dagen men det går ju inte, skulle kunna gå och lägga mej nu igen en liten stund men det känns bara onödigt när jag snart ska åka till jobbet och ändå måste gå och hämta min tvätt om en liten stund så det är nog smartare att hoppa in i duschen istället, jag hoppas bara att allt är tort när jag kommer ner för annars blir det inte kul sen med tanke på att mina jobbkläder är där också. Dags att försöka göra något mer vettigt än att bara sitta här, ska försöka komma ihåg att packa in kakorna sen också som jag äntligen bakade färdigt efter att dom legat i kylen i fyra dagar men goda blev dom ialla fall och det är ju det viktigaste.

Grattis Jennie =) <3

Massa miljontals grattis till världens bästa Jennie som blivit mamma till ännu en lite tös =)

Är så glad just nu och exalterad och det märks i hela kroppen för skrutt började knuffa och sparka och vrida sig så fort jag fick reda på det och blev såhär lycklig. Hoppas verkligen allt gick bra för henne med förlossningen och att dom mår bra allihop nu efteråt. Får se när hon ringer mej, hoppas hon kommer ihåg mitt nummer bara annars blir det nog inget samtal, undra om vi borde göra en insamling nu och skaffa en mobil till henne så att man kan ringa. Hade nog varit smart att göra det för det är inte alltid alla finns vid datorn och det kan vara lite svårt att nå henne här ibland.

Just nu längtar jag ännu mera tills min egna skrutt kommer, undra när det blir bara är ju 64 dagar kvar nu då det dröjer nog ett tag till men gud va underbart det kommer bli, säger jag nu innan jag upplevt alla dom jobbiga sakerna själv. Nu kommer jag ialla fall kunna åka upp och öva, om jag vågar är lite rädd för att hålla i bebisar för tillfället känns som jag bara gör fel men och som om dom kommer gå sönder bara man gör minsta lilla sak. Undrar verkligen hur jag ska klara av att hålla min egna sen men det löser sej väll på nått sätt för det är ju något jag måste göra. Får ha Jennie som övervakare sen när hon känner att hon orkar ta emot besök och om hon nu vågar lämna över henne till mej, tror inte riktigt att jag får hålla henne så fort utan det lär nog dröja några veckor, men det räcker med att titta jag kräver inte så mycke mer.

Kan ju inte annat än att bli lite skraj också för nu när Jennie är klar är det min tur snart, fats jag har andra som är före mej men ändå snart ska jag gå igenom samma sak, skrämmande har nog inte riktigt förberett mej för det än men det kommer väll. Btw så kände jag mej som en smällfet kossa idag på jobbet, som om jag växt ialla fall 10 cm över natten, vilket jag tror är rätt omöjligt att göra men jag kände mejj riktigt stor och växt har jag nog gjort. Känner att jag börjar expandera överallt nu också och det är verkligen inte bra det betyder att jag måste börja tänka lite mer på vad jag trycker i mej och inte äta lika mycke onyttigt som jag har en tendens att göra nu.

Men massa grattis till Jennie och Viktor =) Är så glad för eran skull och hoppas att allt gick bra :)

(Det kommer ett riktigt inlägg imorgon tror jag om helgen och annat, har bara inte orkat ha på datorn innan.)


Inte alls min dag . .

Usch jag som trodde att det kanske skulle vända under dagen och bli en bättre dag men icke, jag har mått så otroligt dåligt nu hela eftermiddagen när jag jobbade att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Hela magen har varit spänd och värkt och jag har kännt mej som en ballong som skulle kunna explodera vilken sekund som helt och inte nog med det så har jag varit riktigt illamående och kännt att allt jag ätit idag skulle kunna komma upp när som helst. Det är verkligen ingen trevlig känsla alls och jag hoppas hoppas hoppas att det går över till imon. För jag vet att det inte var speciellt längesen jag mådde såhär sist men jag tror inte det var riktigt såhär illa men då var det ialla fall borta nästa dag så jag håller tummarna.

Och till något helt annat så hade vi ännu ett rockband på besök idag, inga som jag egentligen lyssnar speciellt mycke på men jag visste ändå vilka dom var. Trevligt trevligt när sånt kommer in på besök när man jobbar, livar alltid upp lite.

Nee dags att springa in i duschen sen ska jag slänga mej i sängen och hoppas att det hjälper med den sömnen jag hinner få.

Knepigt . .

Änsålänge har detta varit en knepig dag och då är klockan ändå inte speciellt mycke än. Började med att mamma ringde imorse och sa att hon fått punktering men inte fick någon hjälp, jag kunde ju inte riktigt komma dit heller eftersom jag inte har någon bil här. Så jag somnade om och väntade på att hon skulle ringa igen när hon nästan var här och nästa samtal fick jag nästan en timma efter och då hade hon fortfarande inte fått hjälp så hon bestämde sej för att åka hem med hundarna igen efter dom kommit och hjälpt henne. Jag somnade om igen och vaknade vid kvart i elva att att någon plingar på dörren?? Det händer i princip aldrig här om jag inte väntar besök av någon och med tanke på att jag precis vaknat hade jag ingen lust att öppna så jag har ingen aning om vem det var. Sen lite senare ringer något konstigt nummer till mejj och alla som känner mej vet att jag inte brukar svara när okända nummer ringer så det vet jag inte vad det var om heller.

Skulle egentligen bakat idag men det har inte blivit av än, känner att jag inte har någon ork eller lust till det just nu utan jag funderar på att åka direkt in till stan istället och hänga en stund på jobbet, måste över till skoaffären också och prova skor eftersom jag var där igår men då hann jag inte riktigt med för jag hade gäster på restaurangen samtidigt så nu måste jag dit och kanske köpa dom.

Får hoppas eftermiddagen/kvällen blir bättre men man vet aldrig kanske blir en hemsk dag idag igen men det är ju inget jag vill.


Verkligheten kommer ikapp!

Ibland kommer verkligeheten ikapp!
Det är vid dom tillfällen som jag börjar fundera över mitt liv och dom val som jag gjort, vill jag verjkligen ha det som det är nu. Visserligen fiunns det inte mycke att göra åt nu i efterhand men tänk om jag gjort andra val från början. Undra hur livet hade sett ut då, kanske hade varit mycke lyckligare och allt hade sett helt annorlunda ut. Det finns vissa småsaker som gör att jag saknar så otroligt mycke och önskar att allt var annorlunda, sånna saker som jag egentligen inte alls ska bry mej om. Men eftersom jag har gjort som vanligt och byggt upp en stor skyddsmur rutn mej istället för att ta tag i allting så börjar den luckras upp vid vissa tillfällen då det är svårt att hålla allt tillbaka. Då kommer allt det gamla tillbaka, allting som inte blivit bearbetat än som det egentligen borde blivit och det gör att det brister för mej. Är helt ensam i mina tankar och det är ingen ide att försöka prata med mej då för det gör att jag blir ännu ledsnare och att muren rasseras ännu mera, precis så att det blir ett litet hål och allt börjar sippra ut.

Är jag redo för det livet som väntar mej nu? Det vet jag faktiskt inte, ibland tvivlar jag så otroligt på det och känner att detta är verkligen helt fel, jag är inte alls redo och jag kommer förstöra allting på något sätt, vet inte hur än men något kommer göra att det förstör. Men så kommer tankarna på hur underbart detta kommer bli och hur mycke jag längtar till det, även om jag kanske inte kommer klara av alla saker och inte kommer vara världens bästa på det så kommer jag klara det på mitt sätt. Många av dessa tankar kom upp idag när jag fick sitta och hålla en fyra månaders pojk och allting fyllde mej, gör jag rätt? Är detta verkligen något för mej? Snart är det min tur att ha ett eget mirakel i min famn. Många saker som rörde sej i huvudet då. Känner att jag definitivt måste öva sen för annars komemr jag få panik och inte alls veta hur jag ska göra men det måste ändå vara inbyggt och tillslut ska jag väll klara av det.

Känner mej inte helt på topp just nu pga alla tankar som har snurrat runt i huvudet idag och fortfarande gör det, allt som kunde varit annorlunda, allt jag kunde gjort på ett annat sätt, precis allting som har gjort att mitt liv ser ut som det gör nu. Kommer bli en tuff natt känner jag men förhoppningsvis vaknar jag upp och känner mej bättre imorgon för det är inte alls kul att känna såhär i flera dagar.

Underbart . .

Det luktar underbart gott av nybakat bröd så fort man kommer in i lägenheten, finns inte mycke som kan lukta godare än det. Slogs av doften när jag kom tillbaka från tvättstugan och fick nästan en chock, mums. Men jag har lyckats trycka i mej så mycke bröd nu att jag snart exploderar, så det är dags att stoppa ner det som blev kvar i påsar och stoppa in i skafferiet/frysen eftersom jag troligen inte kommer äta upp allt på samma gång.

Blev lite irriterad när jag var nere i tvättstugan också eftersom någon hade lagt in tvätt i maskinerna en timma innan min tid var slut men som tur var så hade jag inget mer att tvätta så det gjorde egentligen ingenting men ändå man kan inte bara gå och ta maskinerna utan att säga till. Personen hade ialla fall låtit mina saker vara kvar i torkrummen och tur var väll det för anbnars hade jag blivit riktigt förbannad för därifrån ska man inte plocka ut det efetrsom torktiden är en timma extra.

Dags för mej att röra mej mot jobbet strax också, kan inte sitta hemma och dega hela dagen speciellt inte när jag börjar jobba klockan fyra och jag hade tänkt hinna äta innan jag börjar om jag nu lyckas trycka i mej något mer, inte säkert men jag ska försöka.

Blocket . .

jag hamnade inte i sängen speciellt tidigt igår för jag fastnade på blocket istället och det fanns ju hur många vagnar där som helst, hittade en som jag föll för men den var lite väl dyr för mej 6 000 för en begagnad vagn men allt ingick verkligen så den hade nog varit värd pengarna. Måste verkligen åka till någon vagnaffär någon dag nu och kolla på dom så jag vet innan för jag vill inte ringa på någon på blocket och komma och kolla på den för det är i princip samma sak som att köpa den och lite koll vill jag ha innan. Hittade inte annonsen från igår nu heller så dne är nog tyvärr borta, lite synd, vissa saker får man vara framme direkt med men man kan ju inte ringa kl halv två på natten, tror inte det skulle vara så uppskattat.

Ska gå in och kolla där lite senare idag för man kan göra många fynd där, ska nog ta upp tradera också för man vet aldrig vad man kan hitta där. Får se om jag kan hitta alla saker till hyffsade priser så att jag slipper lägga ut en förmögenhet på att få tag i det.


Vecka 31 <3

Tiden går verkligen otroligt fort nu och jag kan inte riktigt fatta att det redan har gått så många veckor, det betyder att det inte alls är lång tid kvar till jag har en liten skrutt här hemma hos mej. Känns så overkligt på något sätt specieltl emd tanke på att jag inte alls var bered på det från början utan det kom ju som en chock. Men nu känns att helt underbart och snart snart är det dags. Fast först måste Jennie ploppa ut sin bebis först så att jag kan hänga där uppe ett tag och träna mej så att jag är riktigt bered sen när det är min tur. men man kan nog aldrig förbereda sej tillräckligt utan det kommer nog komma som en chock sen ändå med allt som hör till som man inte tänkt på innan.

Det är ialla fall dags att börja köpa saker nu snart, har ju gjort iordning mitt rum så att det ska få plats så nu fattas bara sängen och lite annat, dags att gå ut på blocket snart igen och kolla om det finns några bra sängar där till vettiga priser för sålänge den håller och inte är för sliten så spelar det inte så stor roll för mejj om den är ny eller gammal.

men mej är allting bra än så länge, ska väll inte säga för mycke för helt plötsligt kan ju vad som helst hända. Har börjat få lite ont i fötterna nu men det är inte så konstigt med tanke på att jag står upp hela dagarna och inte har världens bekvämaste skor. Annars är allt super, ryggen kan äll göra lite ont ibland men det är oftast pga att jag har gjort något jag inte borde göra och det vet jag med mej. växer så det knakar också känns det som men det gör jag nog inte, får se vad hon säger nästa gång jag kommer dit men det är ett tag kvar tills jag ska dit nästa gång så då kommer jag troligen ha växt några centimeter. Bara 69 dagar kvar nu och galningen sparkar inte lika kraftigt för tillfället men det är fortfarande en hel del volter och väldigt mycke rörelse mycke längre ner så vi får väll se.

Onsdag . .

Kom inte iväg så tidigt till jobbet som jag tänkt mej men jag var fortfarande där långt innan jag skulle börja så jag hann med att äta men bara för att jag ätit så lite idag är jag hungrig nu och det är inte bra att äta för mycke på kvällen. Det var ingen normal kväll på jobbet heller för rushen kom jättetidigt så det kändes som om klockan var åtta när den bara var sex så det var otroligt segt. lyckades ialla fall få ihop huffsat med dricks, jag har ialla fall så att jag klarar mej ett tag speciellt nu när jag lever så snålt som jag gör slösar knappt några pengar alls om det inte är på saker jag behöver. Är glad att jag lärt mej spara pengar nu ialla fall för det var något jag inte kunde innan, visst kan jag hitta saker som jag känner att jag måste ha nu men egentligen skulle kunna klara mej utan men vem gör inte det.

Fick åka bil hem idag också, hade ju faktiskt räknat med att åka vagnen men jag tackar ju inte nej till att få åka bil för det går så otroligt mycke snabbare och jag kommer hela vägen hem. Tydligen har han köpt en ny bil nu också, vet inte riktigt om jag är så förtjust i den men jag har ju inte sett den än heller så kan inte säga något. Det värsta är att han redan har sålt sin bil, den som jag har sagt redan från början att jag ville ha men men finns inget jag kan göra åt det vet bara att jag måste skaffa en ny bil till mej sen ska sälja min i början av nästa år när den blivit besiktigad och jag behöver en ny för jag klarar mej inte utan bil. Får se bara om jag hittar någon annan som jag kan skriva den på för försäkringen är extremt dyr nu när jag bor i stan och är såpass ung som jag är men det ska väll lösa sej på något sätt tror jag.

Inte riktigt som jag tänkt . .

Jag lyckades somna om igen så det har inte blivit mycke gjort alls, blev väckt flera gånger utav sms och samtal vilket inte alls är vanligt men så blir det ibland. Kände ialla fall att det var dags att gå upp när klockan var kvart över ett för även om jag behöver sova och troligen hade många fler timmar som jag behövt sova ikapp så kan man inte ligga och sova hela dagen. Blev ingen koll på mattor, får försöka ta det på fredag istället om inte hundarna är här då men det kommer dom troligen vara så det får nog bli nästa vecka istället. Det värsta är att det är så otroligt dyrt, hoppas verkligen dom har kvar rean då annars kommer jag bli riktigt arg på mej själv för att jag inte åkte när jag kunde.

Det är nog dags att jag börjar göra iordning mej för jobbet nu också så att jag kommer dit tidigare och hinner äta, syster sa att dom hade halva priset i skoaffären på andra sidan gatan eftersom han ska sälja så jag kanske springer in och kikar där. Vet att jag inte hittade något speciellt sist men det finns riktigtsnygga stövlar där, inte världens bästa kvalitet men dom håller ett litet tag ialla fall. Fast jag har så ortroligt många olika stövlar att jag egentligen inte borde köpa några men det kommer nog bli så ändå, ska vandra till Din sko någon dag också och se om dom har något fint där för jag hittade en hel del sist men då ahde jag inga pengar med mej. Det har ajg i och för sej inte nu heller men det löser sej alltid på något sätt.

Nee som sagt dags att bli klar borde gå hemifrån och tjugo minuter för att hinna med det jag ska göra på jobbet, får bara inte glömma laddaren till mobilen annars kommer den vara helt död ikväll och det vill jag inte för då komemr jag ha otroligt tråkigt på vagnen hem efter jobbet.

Typiskt . .

Det är så otroligt typiskt och aqlltid likadant, idag när jag väl hade sovmorgon så vaknar jag lika tidigt som jag brukar göra vilket kommer resultera i att jag är helt död ikväll när jag ska jobba. Suck, ingen ide att försöka gå och lägga sej igen heller för jag kan inte somna om, brukar aldrig annars ha några problem med det men nu har jag.

Blev inte hundvakt tillslut heller idag för syster är tydligen sjuk så mamma kunde lämna dom hemma så nu har jag inget alls att göra, funderar på om jag ska åka ut till backaplan idag istället och se om jag hittar någon matta men känner jag mej själv rätt komemr jag säkert inte komma iväg och göra det heller.

Nee jag ska faktsikt göra ett försök till att somna om men lyckas jag inte med det så blir det duschen istället.

inget intressant . .

Jag har gått runt och varit jättetrött hela dagen vilket inte känts specieltl bra men vissa dagar är sämre och vissa är bättre sen sover jag ju inte tillräckligt längre heller. Jobbet gick bra även om vi lyckades börja tjafsa idag igen men det är ju inget ivanligt, förhoppningsvis är det bara en period nu som kommer gå över sen men man vet ju aldrig, tror att han börjar känna mera press på sej nu när det är så nära men jag har ju ingen aning egentligen.

Var verkligen helt inställd på att åka ut och kolla på mattor idag men så blev det inte. Fick ett sms från Sedina om att hon kunde ses och det säger jag ju inte nej till eftersom det var ett tag sen vi sågs sist. Blev lite sen från jobbet bara som vanligt pga vissa saker som hände men jag lyckades komma iväg tillslut. möttes vid kompassen och gick för att käka kinamat sen kollade vi bebiskläder. Kul att träffa henne och tjöta om allt möjligt hoppas vi ses snart igen nu bara.

Hade inte så mycke att skriva nu känner jag, får bli mer någon annangång.

Spontan trip . .

Dagen började väl inte speciellt bra idag heller för när jag kom till jobbet såg det ut som kaos där, alla borden och stoarna stog på varandra och massa målargrejer stog på golvet viket betydde att jag inte kunde göra något alls. Fick snällt sitta där och bli mer och mer irriterad för att ingen kom och gjorde iordning det åt mej och klockan bara tickade vidare. Tillslut fick jag hjälp så då vandrade jag iväg till Hemköp eftersom våran skurhink var helt vit av färgen, kom tillbaka och var fortfarande förbannad, pratade inte med någon där och försökte göra mina saker så fort som möjligt, men tiden räckte ändå inte till så jag fick säga till dom att skriva tavlorna eftersom jag inte skulle hinna. Annars har det gått bra på jobbet.

Fick ett infall när jag inte hade speciellt mycke att göra, att idag skulle jag åka till Ikea och köpa en tavla till sovrummet. Det är verkligen hur tomt som helst nu sen jag möblerade om så jag behöver ha upp talvor och annat på väggarna. Borde egentligen köpt en matta också men dom kostar ju apa och när jag körde över till backaplan för att  hämta Aycan så såg jag att det fanns en affär där dom hade 75% rea på just mattor så imorgon om inget speciellt händer, ska kanske träffa Sedina om hon hinner. Men blir det inte av har jag planerat att ta en tur ut dit och se om dom har några fina mattor som är hyffsat billiga. Hittar jag någon måste jag dock ringa till pappa eftersom jag inte har min bil men det ska väll förhoppningsvis lösa sej.
För att återgå till Ikea så fick jag med mej Aycan dit, försökte med Nikki och Emmy innan men det gick inte så bra så det blev Aycan, hämtade henne som sagt på backaplan eftersom hon haft körlektion och vi åkte ut dit. Hittade en fin tredelad tavla som jag köpte, hittade faktiskt en till som jag funderar på att åka ut och köpa den också men jag evt inte än, får bli någon annan dag. Sen lyckades jag som vanligt plocka på mej saker som jag egentligen kunnat lämna kvar men jag ska nog hitta någon plats och något att göra med dom också.

Snart är det dags att nana, får se vilken tid jag kommer komma i säng idag och om jag lyckas somna eller inte, har ju inte alltid den turen att jag klarar av att göra det.

Halvproduktiv dag . .

Jag har faktiskt varit ovanligt produktiv idag, först när jag fick undan alla kläder och sedan fixade jag ju iordning sovrummet, dessutom har jag kommit igenom nästan all disk, har fortfarande lite kvar men allt fick inte plats i diskstället så det fick bli som det blev. Så nu är det lite finare här hemma än det var innan. Lyckades få till mat också men eftersom jag inte hade någon lust att laga något fick det bli sallad så nu har jag suttit här och försökt trycka i mej allt. Kan ju erkänna att det inte är världens lättaste så jag har nog mat för imorgon också om jag inte är så dum att jag försöker äta upp det sista med. Stinker vitlök också bara för att jag fick för mejj att lägga i det och den var otroligt stark, får skylla mej själv.

Så nu hänger jag här som vanligt. Det har varit väldigt mycke action här inne idag massa sparkar och knuffar och runt snurrningar, mycke mera än vanligt men det sägs ju att dom är vakna och rör sej mer när man själv är stilla och avslappnad och sover när man är uppe och håller igång så det har kanske med saken att göra. Jag har ju inte gjort lika många knop idag som jag brukar göra om dagarna. Ska försöka komma i säng tidigt också men det lär väll inte hända igår gick jag inte och la mej förrän vid två och det är så mina dagar/kvällar/nätter brukar se ut.

Sovrum . .

Jag måste verkligen försöka hitta en matta till sovrummet och en större säng för nu när jag ändrat om där inne har det helt plötsligt blivit jättestort. Så det ligger högst upp på listan över saker jag måste införskaffa dit (om man räknar bort spjälsängen) sen måste jag köpa talvor också, funderar på om jag ska sätta mejj nu och leta kort som jag vill framkalla och sätta upp dom på väggen sen för det fyller ut lite ialla fall. Måste gå in och göra klart där snart också för nu ligger alla saker bara slängda på sängen, har inte orkat rensa och lägga undan/slänga än och gör jag det inte snart kommer jag bara lägga alla grejerna i en stor hög någonstans och dom komemr bli liggandes där ett bra tag.

Var kanske inte världens smartaste ide att börja flytta på alla sakerna själv nu känner jag men vad ska man göra när det inte finns någon som kan göra det åt en, aldrig någon som erbjuder sej att komma hit och hjälpa mejj möblera om eller lyfta alla saker. Hade nog kunnat få hit pappa om jag ringt men jag kan inte vara så beroende av honom att jag måste ha hit honom för att göra saker. Ne lättare att försöka göra det själv så det blir gjort rätt även om jag tar skryk av det. Nu är det ialla fall inga fler saker som jag måste flytta för jag tänker inte bära ner bokhyllan till källaren själv vet att det är jobbigt när man är två så det kommer ju vara helt hemskt att göra det själv.

Annonsen har fortfarande inte kommit ut, vet förresten inte om jag har tillräckligt med pengar på kontot för att sätta ut den men jag får ta och göra det så snart som möjligt för i slutet av november ska jag ha allting klart och väntandes så jag har en och en halv månad på mej.

Nu ska jag försöka göra något vettigt igen, usch hatar söndagar finns inget att göra alls då hade nog hellre jobbat idag faktiskt men det är lite sent att komma på nu.

Segar . .

Det blev ingen tur upp till edet idag utan det får bli någon annan dag istället, så nu är jag kvar här hemma och har tappat orken igen. Lyckades ialla fall få undan så gott som alla mina kläder eftersom jag tänkte att jag skulle börja göra iordning mitt sovrum, ställa sängen annorlunda och ställa in den andra byrån där barnkläderna ska ligga men riktigt så mycke har jag inte hunnit göra än. Sen måste jag verkligen diska idag. Det är ett helt berg i köket som måsrte bort har knappt några rena bestick alls och det går ju inte riktigt för sej, funderar även på vad jag ska äta men det får jag ta senare. Annonsen måste ut idag också på min stora hylla för nu vill jag få ordning och ha saker och ting som dom egentligen ska vara.

Det är nog egentligen dags att sätta fart om jag ska få något mer vettigt gjort idag eftersom det är min enda lediga dag men känner jag mej själv rätt kommer jag säkerligen inte göra något. Skärpning skärpning nu!

Schema vecka 41

Måndag: Jobba 10:30 - 16:00
Tisdag: Jobba 10:30 - 16.00
Onsdag: Ev hundvakt förmiddagen, Jobba 16 - 21
Torsdag: Tvätta 11 - 14, Jobba 16 - 21
Fredag: ev hundvakt förmiddagen, Jobba 16 - 22
Lördag: Jobba 11 - 16
Söndag: ev träffa Iza och Cizzy =)

Så nu är det bara att börja boka upp mej ;)


Drömmar . .

Okay en sak är säker, inom en snar framtid ska jag åka till Irland så är det bara. Vet att jag bestämde mej redan när jag var liten, typ elva eller nått att jag skulle åka dit men då var det mest för att man kunde rida längs stränderna i vattenbrynet. Nu är det mera för att jag vill uppleva det landet, kulturen, känslan och magiken som tycks finnas där, för hur många gånger har man inte fått höra att det är ett magiskt land men alla Pysslingar? (leprechauns), fyrklöver och allt annat som finns där.
Någon som är med på att resa dit nästa år ??

Jag skulle också vilja uppleva den mystiken som finns, men då fungerar det nog inte att åka till någon störrestad utan man ska nog helst hitta ett ställe som ligger lite utanför men ändå i en stad. äsch det är väll egentligen så man ska göra varje gång man åker till ett nytt land för att kunna uppleva det på rätt sätt. Men att få blicka ut över allt det gröna för tänk om det faktiskt är så underbart som dom säger, visar i filmer och skriver om i böcker.

Blev helt förälskad i filmen, måste se den flera gånger och eftersom jag tror min mor inte sett den än kanske hon vill se den med mej någon gång. Tänk om livet var så som det var i filmen, tänk om man kudne få uppleva dom underbara stunderna någon gång. Well min tid kommer nog någon gång den med måste bara öppna upp mej gför mera och kunna släppa in fler saker i mitt liv lättare än jag gör nu annars kommer det bara bli pannkaka.

Dags att vandra till sängen och förhoppningsvis drömma om alla underbara saker som finns här i världen =)

Irriterande dag . .

Imorse var jag på toppen humör även om ajg inte sovit tillräckligt mycke under veckan men jag kände mej ändå väldigt glad och gick runt i min egna lilla värld utan bekymmer och skötte mina saker till chefen helt plötsligt öppnar munnen och säger: "Det märks att du drack mycke igår." Varpå jag blev helt patt först att han ens kunde säga något sådant så det enda jag fick fram var att jag inte dricker för att jag är gravid och då fortsätter han med "då har du inte sovit mycke inatt." Vilket jag i och för sej inte gjort heller men att komma med sånna påstående helt plötsligt, jag blev ju riktigt irriterad på honom och arg eftersom han faktiskt vet, så resten av tiden gick jag runt och igronerade alla. Bara några minuter efter han sagt allt så sa han att han skulle gå och kolla på sin sons match och komma tillbaka sen vilket jag inte tyckte spelade speciellt stor roll eftersom jag kände att jag hellre jobbade själv än fick hjälp av honom. Ahmet försökte få mej på lite bättre humör och frågade varför jag var så irriterad och det funkade väll lite.

Fick ialla fall tillbaka lite av mitt bra humör när gästerna kom för då får man inte springa runt och var arg. Hade massor att göra hela dagen, visste inte alls hur jag skulle hinna med allt och chefen kom ju inte som vanligt men det var ju inget nytt. Hade lite halvpanik under flera tillfällen och allt blev väll inte riktigt som det borde, hade kunnat ha lite bättre ordning kanske men det finns inget att göra åt det nu. Fick lite hjälp av köket med disken men annars gjorde jag allt självär glad att jag fortfarande klarar det såpass bra som jag ändå gör.

Det värsta var att kadssan inte alls stämde i slutet och vi började tjaffsa som vanligt om onödiga saker, ibland känns det verkligen som om vi var gifta så som vi bråkar och tjatar om allt men det är vi ju inte, är ju inget alls längre, mysko.

Blev hämtad av pappa efter jobbet och vi åkte runt stan och kollade på olika saker så jag glömde skicka sms till Sedina som jag skulle gjort får göra det strax, var inte alls meningen att glömma det men jag är helt slut efter denna veckan, har inte alls sovit bra så jag har haft fullt upp med att hålla mej vaken idag, blir nog att gå och nana snart ska bara se filmen först. Ps. I Love You. Har inte sett den innan så det är nog bäst att bara kolla på filmen nu och sluta blogga för tillfället.

Volbeat . .

Underbart igår, jag älskar verkligen att gå på konserter finns inget bättre än att lyssna på livemusik och den känslan man får när man sitte/står med alla människor och väntar, lyssnar, upplever och sjunger med. Går ju inte att beskriva den känslan men jag tror att dom flesta vet vad jag försöker få fram.

Det var lite osäkert innan om jag faktiskt skulle kunna komma med och se dom eftersom jag inte haft några oengar att köpa biljett för och när jag kollade första gången var det slutsålt, blev så otroligt besviken då och arg på mej själv för att jag inte gått in tidigare eller att jag lånat pengar av Pia sålänge så att hon betalat för den men när jag gick in och kollade igen så fanns det. Inte riktigt en sån biljett som jag velat ha eftersom jag ville haft ståplats men det fanns bara en sittplats kvar så jag skyndade mej att reservera för att kunna fortsätta gå in och kolla senare. Men det slutade ändå med att jag tog den biljetten.

Det blev en hel del stress innan vi kom ihåg eftersom min syster tydligen hade jättebråttom att komma dit och ville vara där redan när insläppet var, vilket jag inte alls kände för eftersom förbanden inte kändes som någon höjdare alls och det alltid är massa väntetid innan själva huvudbandet kommet. Denna gången hade jag faktiskt rätt, tog sin lilla id att bli klara först mest med tanke på att jag är rätt seg, blev ännu svårare när jag inte kunde använda plattång eller hade någon hårspray med mej men det blev ändå helt okay. Vi tog vagnen bort till skandinavium men tog en tur in på netto innan eftersom ingen av oss hade ätit så det fick bli varsin drickyoghurt innan vi ställde oss i kön för att komma in.

Tog inte alls lång tid innan vi var inne för kön var inte speciellt lång sen skulle vi leta upp min sittplats och fastnade där en stund. Ett av förbanden började "Entombed" som verkligen inte alls är min stil av musik massa groul usch och fy inget trevligt alls att lyssna på och jag hade som sagt rätt när jag försökte säga till henne att vi inte borde gå dit så tidigt. Satt och väntade en stund till innan Volbeat äntligen gick på scen och det var verkligen helt underbart märkte hur jag satt och rös ibland och då brukar det vara bra, ialla fall i mina öron.
Blir att lyssna mer på dom snart igen, kan i och för sej rätt så många låtar och kunde mer än jag trodde upptäckte jag men underbar musik.

Den var lagom lång, ungefär som det ska var, lite jobbigt bara när man känner mitt i att man måste gå på toaletten, hade verkligen ingen lust att gå speciellt inte mitt i och absolut inte upp och ner för alla dom miljontals trapporna eftersom min plats fvar högst upp i skandinavium, kanske inte drömplatsen men den var helt okay.

Hade lagt upp bilder om jag bara hade lagt in dom på datorn tidigare men det får bli lite senare istället.

Gårdagens jobb . .

Usch va mycke det var att göra på jobbet igår, hade folk där precis hela tiden så inte en enda lugn stund och till råga på allt så fick jag inte sluta när jag skulle heller eftersom vi inte hade någon som jobbade efter. Så jag stannade snällt kvar där en och en halv timma extra, emn jag kände mej såpass pigg också att jag skulle orka stanna så länge även om fötterna värkte som satan men det är sånna smällar man får ta. Nör klockan blev fem kom chefens fru för att jobba men eftersom det var fredagkväll och det egentligen är min kväll så vet jag på ett ungefär hur mycke det brukar vara att göra så jag stannade kvar en extra stund och när jag skulle räkna kassan sen fick jag nästan en chock för att den var på runt 14 000. Kommer inte ihåg exakta siffran men det är ju inte speciellt viktigt nu är bara en mycke högre summa än det brukar vara på luncherna.

Gick ju ialla fall bra även om dricksen inte var vad jag önskade men för en lunch var det ändå hyffsat.

Blir nog så att jag kommer få fortsätta ha fredagkvällarna nu kändes det som när det var så mycke och jag hoppas dom kan uppskatta att jag faktiskt tar dom.

Mvc . .

Ett nytt möte hos barnmorskan och det hände väll inte speciellt mycke där, hon frågade hur det hade gått på minna och där gick det ju bra så vi pratade lite om det sen skrev vi på pappret som skulle skickas till bvc så att jag har en plats där senare. Efter det kollade hon blodsockret som var bra låg lite längre än det gjorde sist vi hade kollat det men det var fortfarande normalt. Inget vanligt blodbrov eftersom jag haft så bra blodvärden sist, tycker i och för sej att det var ett bra tag sen vi kollade det sist men det är ju ninte jag som bestämmer. Blodtrycket låg även det normalt och nu var det högre än det låga som det legat på innan. Den hade fortfarande inte lagt sej på plats utan svänger runt åt alla håll och kanter och det känner jag ju för sparkar och knuffar kommer på alla möjliga ställem hela tiden.

S/F - mått: 30 cm (+2 cm sen sist, +4 cm sen första mätningen)
Vikt: +3 kg sen seist (+7 sedan inskrivningen)
Hjärtljud: 130 slag/min

Hjärtljuden håller sej ju på ungefär samma dom vanligt fortfarande rätt så låga men man vet ju aldrig finns ju folk som fått flickor som hade låga hjärtljud och samma det sånna som fårr pojkar som hade lite högre så vi får se sen helt enkelt. Så passade jag på att skriva upp mejj på föräldragruppen på mvc också så nu kommer jag gå dubbelt, extra mycke information för mej plus att jag kommer hänga hos Jennie rätt mycke sen också så jag kommer förhoppnigsvis vara fullproppad av info osv när det är dags. (Vikten är ju ingen höjdare att den ligger på så mycke redan så nu får jag skärpa mejj men jag har fortfarande ett par kilo till som jag behöver gå upp och det komemr jag säkert göra ockdså men mer än det får det inte bli.)

Vissa saker säger man bara inte . .

Segt segt segt idag på jobbet i början var det nästan inget att göra alls men när klockan blev runt sju eller åtta så kom det in en hel del folk och efter det gick tiden jättefort. Hann stå en stund innan och skriva ner hur många timmar jag jobbat vissa månader, har fortfarande en del kvar måste få färdigt det nu så jag kan skicka tillbaka papprena annars blir det lite svårt att ansöka om pengar.

Men mitt i allting ringer min chef och säger att han har fått ett klagomail från gäster som varit där förra veckan, att dom hade klagat på massa saker och sagt till att det var dåligt men bara blivit ignorerade. Något som jag inte alls får ihop för även om det var massor att göra den dagen så kommer man ihåg efteråt om någon klagat på någonting och jag fick inte ett enda klagomål då. Vet inet alls vart detta kommer ifrån har även backup från köket för varje gång någon klagar på maten så går jag in och säger till dom så att dom och vet och kompencerar alltid för det. Blir så irriterad när jag hör sånna saker för jag vet att jag inte gör sånna misstag, det är en av dom viktigaste sakerna som finns att hålla koll på. Sen när han berättade några av dom sakerna som det var klagomål lät det precis som ett mail han hade fått för ett halvår sen men han förnekade att det var det mailet så jag hoppas att han tar med sej en kopia imorgon för mej att läsa annars ska han inte komma med sånna anklagelser.

Nu var han inte på mej speciellt mycke om det men jag vet att det kommer bli en hel del tjat om det får hoppas att min backup håller sej som den är nu men man vet ju aldrig jag ger mej ialla fall inte innan jag får se det och bevisa att han har fel för det har inte hänt, dom åt inte ens den maten som han säger att klagomålet är på. Wierd alltihop.

Minna . .

Idag var hag på mitt första möte för minnagruppen, ett förmöte kan man väll kalla det där dom frågade om bakgrunden och hur man fick reda på om att dom finns. Var lite oroad över alla frågor dom skulle ställa och vad jag skulle svara på det men det flöt på väldigt bra och det var inga speciellt svåra frågor heller. Anledningen till dom var att dom skulle få veta bakgrunden och ungefär hur situationen såg ut så att allt blir rätt.

Men själva gruppen börjar inte förrän den 29:e oktober, så jag blev lite halvstressad och visste inte alls hur jag skulle hinna med alla träffar eller om jag skulle hinna med dom eftersom det är så sent men sista träffen är tydligen den 9:e december så vem vet jag kanske missar den men vill ju gå på alla så får hoppas att jag får den dagen som jag har planerat att få nu och inte riktigt så tidigt. Hon sa även att man kunde gå på föräldragrupperna på mvc samtidigt och jag funderar på att göra det för att få extra mycke information men har inte bestämt mej än så vi får se, får prata med min bm imorgon om det.

Ser ialla fall fram emot att det ska börja och att få all den information som jag faktiskt kommer få, dessutom skulle dom ha massa gruppträffar efter också där vi ska få lära oss babymassage och lite annat och man kan gå där ialla fall i två år. Spännande spännande =)

Vecka 30 <3

Ny vecka, inte speciellt nytt annars. Jag känner mejj som vanligt och "skrutt" far runt överallt sparkar och knuffar och jag tror faktiskt det är hicka också nu, för det börjar kännas så som Jennie försökte beskriva det men jag kan ju inte vara helt säker kan vara inbillning också.

orkar inte skriva utdrag om vad som händer denna vecka utan jag hänvisar till Jennie istället eftersom hon skrivet det varje vecka =) Får se vad bm säger på fredag också blir nog en lite bättre uppdatering om allt då om jag hinner med att skriva mellan alla saker jag ska göra under dagen.

Födelsedagsfirande . .

Dagen har mestadels beståt av födelsedagsfirande efter som Aycan fyllde år, väldigt trevligt och riktigt kul att göra andra saker för ovanlighetens skull. Tycker det är lite synd bara att ingen firar min födelsedag på samma sätt men det ska väll fixa sej någon gång.

Det var mer att göra på jobbet idag än det brukar och vi sprang runt som galningar, syster kom tidigare men det hjälpte inte så mycke för hon gjorde inte mycke som hade med att jobba att göra men inte så konstigt man ska ju inte göra alla saker innan man börjar jobba. Fick henne ialla fall att gå till hemköp och införskaffa laktosfri mjölk till mejj och chai te så att jag kunde göra chai latte, har varit otroligt sugen på det nu flera dagar så nu kan jag dricka massor på jobbet, ialal fall så länge mjölken räcker.

Dags att gå och nana snart också för imorgon ska jag upp tidigt, måste försöka åka iväg runt åtta om ajg ska ta vagnen, funderar på att ta bilen men jag är inte helt hundra på vart jag ska så kasnke lättare att åka vagnen första gången. Får helt enkelt se imorgon vad det blir. Ska hoppa in i duschen strax också så det är gjort nu innan så får vi se om jag ser ut som ett troll eller inte när jag vaknar imorgon.

Bebiskläder . .

Fick massa bebiskläder av praktikanten idag, inte så många neutrala eftersom det var från hennes lillasyster men jag vet ju som sgat inte vad det blir så skulle jag få en liten tös så har jag ialla fall några kläder till henne. Men man vet aldrig kan ju vara en pojk och om det är det så kommer jag ju ha massa kläder som jag inte kan använda. Men jag är ialal fall glad att jag fick dom kläderna det underlättar en del. Måste i och för sej åka och köpa mera snart, dags att börja med bebisshoppingen nu när det inte är så många veckor kvar för jag ahr ju faktiskt pengr till det har bara inte fått tummen ur.

Happy happy =)

Nee nu är det som sagt dags att gå och nana klockan har redan sprungit iväg för fort och jag borde egentligen sovit för flera timmar sen så morgondagen får bli som den blir.

Jobb på jobb . .

Sova, sova, sova, börjar bli bäldigt trött nu så jag ska nog vandra till sängen snart tror jag, men det blir säkerligen inte så som vanligt utan jag kommer fortsätta hänga här framför tvn, finns alltid något man kan titta på.

Jobbet idag gick mycke bättre, lättare att jobba lunch för det är mer att göra då och idag var det till och med en väldigt jämn ström så jag hann med precis allting även om det var rätt många gäster. Hade stora planer på att städa hela matsalen också men det var ingen som vandrade iväg och köpte dom sakerna jag behlövde så det blev inget av det. Känner att jag måste ha bättre produkter till golvet så det blir riktigt rent istället för så som det är nu. Inget fel på den golvregöringen vi har men ska man göra det ska man göra det ordentligt. Nu låter det nästan som om vi aldrig städar där men det gör vi varje dag så det har inget med den saken att göra finns bara noggranare sätt att göra dt på.

Blev kvar ett tag efter jobbet också för att försöka få klart menyn så nu har jag skrivit in nästan alla sakerna, måste bara läsa igenom den gamla menyn nu och se vad jag har misat eller om jag skrivit fel någonstans sen är det dags att översätta allting till engelska. Det är ett evighetsjobb det här med att göra om en meny, måste försöka få fram måtten på hur stor den nya ska vara så att texten hamnar rätt och jag måste fråga om vi ska ha kvar samma priser eller om vi ska ändra på dom och vad det ska var för priser på dom nya rätterna. Sen måste designen göras också innan det kan lämnas till tryckeriet, usch massor kvar, känner lite press på mej nu för jag vet att det ska vara klart rätt så snart.

Hade ialla fall jättetrevligt på jobbet och var på toppen humör mycke bättre humör än jag brukar vara på i vanliga fall vet inte alls vad det var med mej men det var skönt att allt kunde kännas så avslappnat för det var längesen det gjorde det sist. Fick hjälp av Ahmet också med vissa saker i menyn eftersom han kan allt liite bättre än jag gör men det är ju inte så konstigt med tanke på att han är kock och ska kunna alla rätter utan och innan och att han har jobbat där några fler år än mej. Är ialla fall glad att jag får igenom mina ideer med menyn för jag och syster är dom som får höra vilken mat gästerna vill ha och vad som saknas på menyn så att inte ta med våra ideer vore väldigt dåligt.

Hemma har det inte blivit mycke gjort, fick ett ryck förut och slängde allt gammalt från kylen så nu har jag ännu mer disk liggandes, ett helt berg har det blivit får se hur många omgångar det blir innan jag blir klar med det när jag väl kommer igång.

Ändrade planer imorgon också, ska nog inte träffa kusin med tjej för dom hade troligen inte tid så jag är fri imorgon eftermiddag också, får se om något annat roligt dyker istället annars blir det jobb med menyn igen.


En helt vanlig måndag . .

Det har inte varit min dag idag först så var jag ju jättelat imorse och gjorde knappt något av det jag skulle göra sen kom jag på när jag skulle gå till vagnen att mitt månadskort hade tagit slut, inget kul alls när jag egentligen inte har några pengar att köpa nytt för heller så det fick helt enkelt bli smsbiljett och imorgon ska jag skaffa fram pengar för att köpa kortet. På vgen till vagnen gick även min väska sönder, helt plötsligt låg den där på marken istället för att hänga över axeln och den gick inte att laga heller. Så nu måste jag gå och bära väskan i handen eller på armen hela tiden. Försökte fixa den med en tång när jag kom hem men jag var inte tillräckligt stark att göra det så nu måste jag försöka hitta en stark man som kan hjälpa mej med det, funderar på att fråga Ahmet imorgon men det är inte säkert att han heller klarar av det.

På jobbet var det verkligen inget alls att göra precis som jag förutspådde, måndagar är verkligen ingen höjdare att jobba på. Tror nog att vi hade 10 bord sammanlagt under hela kvällen och det är ingenting, märktes på kassan också hur dåligt det hade gått. Usch och fy för måndagar. Hann ialla fall med att tjöta med folk på facebook mellan varven och funderade starkt på att sätta igång datorn och jobba med menyn men jag kunde inte riktigt göra det om det kom in gäster. Ser ju inte speciellt bra ut om servitrisen sitter frmför en dator när man kommer in på en restaurang. Så det blev snällt att stå där och försöka sysselsätta sej med andra saker. 

Försökte få skjuts hem av pappa efter jobbet med men det gick inte speciellt bra, han hade tydligen ramlat idag första dagen på det nya jobbet och skadat sej rätt rejält ändå så det blev inget av det. Får hopppas att han blir bättre snart och att han ringer om det är något han behöver för jag har ju inte så fullt upp att jag inte kan åka och handla åt honom om han saknar något hemma. Förhoppningsvis är han bättre redan imorgon.

Nu måste jag ta och sätta mej någon dag och skriva en lista för babyshowern så att den verkligen blir av, måste träffa Emmy någon dag också och disskutera den datum osv sen måste jag fundera ut vilka jag ska bjuda. Mycke att tänka på.

Ett stort grattis till världens bästa Iza och Ljubo som förlovat sej! Önskar dom all lycka =)

Lazy . .

Jag har inte fått en enda vettig sak gjord och tiden har bara sprungit iväg och nu är det egentligen dags för mej att åka till jobbet men jag orkar verkligen inte, käänner inte för att göra något alls skulle bara kunna sitta hemma hela dagen och göra ingenting men jag vet att jag kommer bli väldigt uttråkad i så fall så jag måste iväg snart. Måste verkligen försöka ta tag i mitt hem för det ser otroligt hemskt ut men jag orkar inte, jag har ingen ork att göra något alls här hemma troligen döärför jag försöker sysselsätta mej hela tiden med andra saker och är på andra ställen istället för att vara hemma.
Men med tanke på att jag snart måste vara hemma ändå så är det väll dags att jag börjar ta tag i allt annars kommer jag dö av tristess sen. Inte för att jag tror jag kommer ha en enda lugn stund med en liten bebis här men det kommer ändå vara plågsamt att vara hemma så länge nu när jag jobbat så mycke som jag gjort.

Lyckades ialla fall få i mejj frukost/lunch men lite för sent så jag kommer bli riktigt hungrig sen när jag jobbar men med yanke på att det är måndag så blir det troligen inte speciellt mycke att göra för måndagar är verkligen en av dom dagarna det är allra minst att göra på kvällarna. Får se om det blir annorlunda idag men jag tvivla. Nee det är nog dags att försöka göra sej iordning för jobbet nu så att jag kommer dit hyffsat tidigt ialla fall annars är det bara onödigt för mej att ta med datorn med tanke på att den tar så lång tid att starta upp så jag kommer ju hinna börja jobba innan den är klar.

En av många saker är avklarad . .

Tvätten är avklarad nu sitter bara och väntar på att den ska torka i torkrummet, rätt så skönt ändå att inte behöva springa fram och tillbaka hur många gånger som helst bara för att man har massa tvätt, ska nog försöka fortsätta tvättas såhär ofta.

Någon brödbak har det inte blivit och det lär nog inte bli det nu heller för det tar lite för lpng tid, blir nog att äta antingen omellet eller äggröra idag för ibland är det bra att få i sig sånna nyttiga saker också. Jag är verkligen otroligt dålig på att äta bra mat mestadels för att jag får äta på jobbet varje dag så då behöver jag inte laga något här hemma, vilket känns väldigt skönt ibland men ibland önskar jag att jag hade mer tid och fantasi så jag kunde laga precis det jag känner för här hemma. Men jag har nog mer tid till det senare.

Jag funderar på om jag ska sätta mej med menyn igen, lovade nämligen att ta med mej datorn till jobbet idag och då kan det ju vara bra om jag skrivit ner ialla fall större delen av maten som vi har på menyn sen måste jag fråga vad vi ska göra för ändringar på den också för jag kan dom flesta emn inte alla. Fast först och främst måste jag försöka få lite bättre ordning här hemma, mitt kök som faktiskt varit det rummet som sett bäst ut tidigare är inte alls fint just nu. Usch disk överallt och sop påsar som hänger i mängder, måste städa ur kylskåpet också för det finns nog saker där inne som hunnit bli dåliga sen sist. Vill verkligen inte önskar att man bara kunde knäppa med fingrarna så var att helt perfekt efter det men sån tur har man ju inte. Får se om jag hinner med något idag innan jag åker till jobbet, tänkte försöka åka lite tidigare idag eftersom jag har en hel del att göra där innan jag börjar.

Undra hur det går för mina föräldrar idag, mamma börjar heltidskurs och pappa börjar jobba igen. Lite kul att båda börjar samtidigt men man vet ju aldrig hur det går, förhoppningsvis går det bra för dom.

Det börjar bli sent . .

Jag borde egentligen sova nu men har inte kommit så långt än att jag gått och lagt mej, är nog dags för det snart om jag ska orka med morgondagen. Funderar på om jag ska skjuta på min tvätt tid till nästa vecka istället för jag har nästan ingenting att tvätta alls. Fast det är väll lika bra att få det gjort imorgon så att det blir av, då blir det ju mindre nästa gång också.

Lyckades skriva klart brevet efter massa påtryckningar från folk som jag inte alls orkade med. Allt blev kasnke inte som det skulle blivit och jag hade kunnat formulera vissa saker annorlunda. Hade kanske hjälpt om jag läst igenom det en gång till men eftersom det är andra som ska läsa det innan det skickas så är det nog ingen fara.

Listan till Emmy glömde jag helt bort så jag får försöka göra den imorgon istället, har ju förhoppningsvis tid melan dom få maskinerna jag ska tvätta. måste även försöka komma ihåg att börja baka bröd direkt när jag vaknar annars har jag ingenting att äta och det är ju faktiskt något som man måste göra.

Börjar få ont i ryggen av min soffa också så det är verkligen dags att försöka skaffa någon ny. Har ju varit påväg att göra det länge nu men jag har inte kännt att jag haft råd och jag hittar ingen som vill åka med mej och kolla. Har i o´ch för sej inte råd nu heller egentligen men ibland får man ta sej råd och soffor håller ju i ett par år så det är ju ingen sak man köper ett år för att köpa en ny nästa. 

Det är nog faktiskt dags att vandra till sängen nu innan jag kommer på andra saker att göra istället för att å och lägga mej för det är det som jag gjort nu, suttit och skrivit en stund för att sedan sitta och tjöta med folk på facebook. Är rätt så glad ändå att jag inte har igång msn för då hade det blivit ännu mera tjötande men med tanke på att datorn inte är omformaterad än så blir den superseg så fort jag ahr igång för många saker därför får msn helt enkelt hamna i skymundan. 

Natti . .  

Menyer, soppor och te . .

Jag kan nog inte ens bocka av något på listan än av det jag skulle göra, har börjat med menyn men den är inte klar än, inte lätt att försöka skriva in alla maträtter när man inte har den gamla menyn framför sej, visst har jag dom flesta i huvudet men även jag kan göra fel så imorgon får jag ta med en meny hem och fortsätta. Sen finns ju inte allt med i den gamla heller eftersom vi ska ha tillbaka rätter från redan när jag började jobba där och att jag ens minns dom är verkligen ett under. Blir nog bra tillslut, måste sätta mejj och börja med framsidan någon dag också för den kan inte se ut som den gör nu, ska vara väldigt enkel men ändå elegant. Kommer nog på något tillslut.

Brevet har jag också börjat med men det har inte heller blivit klart, svårt att formulera allting på rätt sätt så att det går att förstå för andra. Blir nog bra tillslut.

Maten står på spisen nu ialla fall kände att det var dags att äta lite riktig mat efetr att ha levt på chips och kakor hela dagen. Känner mejj verkligen inte nyttig alls måste skärpa mej kan inte bara äta onyttigheter även om jag är gravid och inte ska behöva tänka speciellt mycke på vad jag tänker så måste jag göra det ändå för att underlätta arbetet sen plus att jag inte vill gå upp för mycke i vikt nu känns bara onödigt att göra det pga att jag slnger i mej helt fel mat.
Dags att gå ut i köket strax igen och kolla hur det går för min soppa och välja vilket te jag ska dricka idag, har verkligen för mycke te måste räkna någon dag hur många olika sorter jag har. Blir nog att ha tebjudning här hemma snart så att det kan minska lite. Fast det fungerar nog inte för jag kommer bara köpa nytt sen igen.

Som sagt dags att hämta maten och sätta mej framför tvn och mysa, har till och med tänt ljus idag något som jag inte gjort på många månader nu men äntligen är hösten här och man kan mysa hur mycke som helst. Älskar att ha levande ljus hemma och jag får passa på att njuta nu medans jag kan för när bebisen kommer är det nog ingen höjdare att ha massa ljus tända speciellt inte om det finns risk att jag glömmer av dom.

Lördagen . .

Smärtan från i fredags gick över under natten och när jag vaknade på morgonen kände jag ingernting. men jag vaknade upp av andra saker på natten som inte heller var speciellt trevliga. Har som tur är klarat mej från kramp än så länge men man vet ju aldrig hur länge det kommer hålla i sej, kommer väll dyka upp när som helst. men för att återgå till det jag skulle skriva så vaknade jag upp och hade jätteont i benet uppe vid högra höften, gjorde ont så fort jag rörde mej men det var som sagt inte kramp. Har haft ont där rätt ofta men det brukar gå över ed´fter en stund nu satt det fortfarande kvar när jag skulle iväg och jobba även om det inte kändes lika mycke. Gick ialla fall bra att jobba även om det var en del att göra och jag fick stanna lite längre än planerat. Blev hämtad utav pappa igen, väldigt bra att ha privat chafför ;). Nämde för honom också att jag haft ont i benet och han sa att det troligen var en nerv som låg i kläm och det är ju mycke möjligt, har inte alls tänkt på det innan.

Ringde till Cizzy när jag satt och åt med eftersom vi hade bestämt dejt och sa att jag strax skulle åka från restaurangen. Kom inte riktigt ihåg vart det var hon bodde men visste ändå på ett ungefär, var ju faktiskt där flera gånger innan och även om jag har riktigt kasst lokalsinne så är minnet oftast rätt bra och har jag åkt till ett ställe och varit där några gånger brukar jag hitta dit igen. Ringde henne när vi kom fram men visste inte riktigt hur jag skulle förklara vart vi stog så gjorde ett försök men hon förstog inte riktigt så tillslut när hon skulle gå ut fick pappa för sej att vi skulle åka in och prova en annan gata och när vi kom dit kände jag igen mejh för det var där jag hämtathenne när hon flyttade upp till sthlm så jag ringde igen och hon kom dit istället. kändes precis som vanligt att träffa henne igen och hennes mage ser ut som en liten rund boll, snart är det väll min tur att se ut så också eftersom man tydligen expanderar runt vecka 30 och det är inte alls långt kvar nu.
Vi satt ialla fall och tjötade om allt möjligt pratade om graviditeterna , om hennes resor, hennes kille och ja allt mjligt och tiden gick hur fort som helst var där i flera timmar och dom sista timamrna flög verkligen förbi. Vart lite orolig först eftersom hennes kille kommer från england och inte pratar svenska och jag tycker verkligen min engelska är otrolgit dålig vilket den säkert inte är men jag blir alltid så nervös och då blir det fel speciellt om det är andra som kan båda språken runt omkring. Han var ialla fall hur trevlig som helst och verkar vara en helt underbar kille, hon har verkligen hittat en riktig pärla. Sen hade dom en kompis där som itne alls såg helt fel ut, tur att man allltid kan titta :)

Blev hämtad av pappa på kvällen igen för jag hade ingen lust alls att åka bussen från backa mitt i natten kändes inte supersäkert efter alla saker som hänt på hisingen det senaste. Bestämde också att jag skulle ta med min bil hem så pappa fick köra hem sej själv och jag följde med upp för att hälsa på min systrar eftersom båda var på samma ställe sen bar det av hemåt strax innan ett så det blev en lång dag igår. Gick inte och la mej förrän vid två heller så jag var lite lagom trött då. Gick upp vid elva idag och har inte gjort speciellt mycke än dags att sätta fart strax om jag ska hinna med ialla fall hälften av sakerna på min lista.

To do list . .

Idag har jag massor, massor, massor att göra vet inte hur jag ska hinna med allting så vi får se helt enkelt hur mycke som kommer bli gjort.

*Skriva meny till Caprese
*Skriva brev
*Diska
*Städa
*Lägga in den rena tvätten i garderoben
*Laga mat
*Skriva lista till Emmy för babyshowern
*Baka bröd
*Vattna blommorna


Finns säkert miljontals fler saker att göra men dom flesta går inte att göra speciellt fort heller som att försöka skriva alla saker så vi får se hur mycke jag hinner med idag. känner mej inte speciellt pigg heller men lite av det ska jag väll klara av att bocka av från listan.


Schema Vecka 40

Känner mej otroligt upptagen hela tiden nu så det är dags att skriva in mitt schema här så att alla vet när dom kan boka upp mej ;)

Måndag: Tvätta 11-14 ,Jobba 16-21
Tisdag: Jobba 10:30 - 16
Onsdag: Jobba 10:30 - 16, Träffa kusin och Rebecca? 16 -
Torsdag:Möte på Minna 9 -? Jobba 16 - 21
Fredag: Bm 8:30, Jobba 10:30 - 16, Volbeat koncert all night long
Lördag. Jobba 11 - 16
Söndag:

Tror det är ungefär vad jag har i veckan, ialla fall dom sakerna jag kommer på nu sen ska jag helst av allt försöka trycka in handling men det får bli någongång när jag känner att jag har tid.

Hoppas att schemat för veckan efter blir lite lugnare, kommer troligen jobba lika mycke men kanske inte har så mycke annat inplanerat, sen börjar ju mamma gruppen någongång också, har inte fått datum för det än men jag antar att jag kommer få det på torsdag när jag ska dit.

Så nu är det bara att boka upp mej ;)

Dagen idag började hur bra som helst men ...

Dagen idag började hur bra som helst men slutadeinte riktigt lika lyckligt. Har haft hur ont som helst i magen idag och den har varit riktigt ordentligt spänd under hela tiden som jag jobbar har kunnat känna hur allting stramade och drog åt överallt. Inte nog med det så har jag mått så otroligt illa att jag knappt vetat vart jag skulle ta vägen, ett under att jag kunde hålla mej från att spy för ibland kändes det som om det skulle komma rakt på gästerna men det klarade sej. Har inte alls varit roligt att må så och jag känner mej inte bättre nu heller vet inte hur jag ska klara av att sova inatt och det måste jag göra för jag ska upp och jobba imon igen. Funderar på om jag ska börja dra ner på jobbet ändå och bara jobba dom dagarna jag vet att det är lite att göra. Men på sätt och vis vill jag inte göra det heller för jag vill kunna jobba längre och jag behöver dom pengarna jag kan få ihop. Beviset på det är denna månaden som varit för jag har knappt några pengar alls kvar och då är det ändå inte många dagar sen jag fick min lön. Men jag ska väll klara mej på nått sätt. Nu ska jag iallafall försöka sova och hoppas på att det här går över tills imorgon annars blir det nog inget jobb för min del känner jag.


RSS 2.0