friday . .

Just nu är jag otroligt trött på precis allting och som vanligt5 klagar jag bara när jag skriver här. Känns inte som det finns något alls som gör det värt att ha det såhär. Har hittat en liten liten ljuspunkt nu ialla fall och det var att börja skolan i veckan, det kändes riktigt bra speciellt när det var något jag ville lära mejj också, måste nog försöka komma fram till vad jag vill göra och börja plugga igen eller resa någonstans för att stanna kvar här känns inte som någon höjdare. Får se hur det blir helt enkelt.

Har väll egentligen inte så mycke att skriva idag heller inget blir som jag planerat men det finns ingenting jag kan göra år det utan jag gör mitt bästa för att få något gjort dom få gångerna jag är ledig det är inte världens lättaste att hitta på saker när man jobbar så gott som varje kväll får se om det kanske kan bli ändring på det.

Nee dags att fixa nån mat sen hopppa in i duschen och sticka iväg till jobbet, får se hur det går kommer en ny tjej idag igen får hoppas jag tycker bättre om henne än jag gjorde med den senaste.

RSS 2.0