Have A Little Faith . .

Vissa saker får mejj att fundera på om jag verkligen gjorde rätt som sa upp mejj från tidningen, för det första kommer min inkomst minska en del så det blir verkligen att jobba massor på restaurangen sen men det ska nog funka för allt går verkligen i rutin där. Sen finns det folk som gör att jag kommer sakna det speciellt en tant som kom ut till mejj imorse och gav mejj mina pengar samma sak som hon gjorde förra året helt underbar julklapp och det känns verkligen hur bra som helst att veta att folk uppskattar det man gör, hon bad mejj t o m lämna mitt telefon nummer så hon kan ringa så jag får väll snällt göra det.

Men det finns ju hur många saker som helst som väger upp det som är mindre bra och som också är anledningen till att jag slutar som allt jag har att göra på restaurangen sen att gå upp mitt i natten få världens konstigaste dygnsrytm massa klagande människor som kommer ut och skäller på en och att man måste springa upp och ner i alla dessa trapporna.

Men jag är i vilket fall nöjd med mitt beslut för jag orkar inte hålla på med tidningarna längre och jag vet även att om jag behöver extra pengar någongång är det bara att ringa och säga att jag kan hoppa in som vikarie så det ska nog inte bli några problem.

God Jul . .

Så har det gått och blivit jul iår igen och jag har verkligen ingen julkänsla alls i kroppen allt känns bara helt deprimerande troligen är det pga bristen på snö för det är ingen jul för mejj om det inte finns någon snö och tillråga på allt fyller jag ju år snart också och konstigt nog ser jag inte fram emot det heller men vem ser egentligen fram emot att bli äldre.
Sitter ialla fall här och segar är alldeles för trött för mitt eget bästa sov nog inte mer än max fem timmar inatt bara för att jag fastnade vid datorn och sen skulle upp och tvätta på morgonen så får skylla mejj själv men sånna nödvändiga saker måste göras ibland också.

Är nog dags att börja slå in alla julklapparna nu som jag var iväg och handlade igår snacka om att vara ute i sista minuten sen måste jag hoppa in i duschen för att börja röra mejj ner mot farmor och farfar ska vara där vid fyra och innan det ska jag egentligen hem till pappa och lämna bilen så jag slipper släpa med den överallt. Helst av allt hade jag nog bara stannat hemma och sovit men det går inte riktigt känner inte alls för att fira jul just nu men det får bli som det blir.

God Jul allihop . .

Håller på att rasa ihop . .

Jag är så otroligt trött just nu att det är ett under att jag kan stå på benen, förstår det inte själv för det känns som om hela min kropp sover. Har sovit alldeles för lite nu dom senaste nätterna pga spelningen och andra saker men det ska det bli ändring på.

Kom så långt idag att jag ntligen ringde och sa upp mejj från tidningsjobbet så sista dagen dom kan be mejj köra är den 16:e januari snacka om att jag kommer vara lycklig efter det när dom inte kan ringa in mejj mera. Det enda negativa är att lönen kommer bli mycke mindre så får väll se om jag kommer på nått sätt att klara mejj på men det löser sejj väll alltid brukar ju göra det.

Nee nog av mejj nu dags att gå och kolla maten och sen in och se om det finns några bra lägenheter som man kan söka.

This Afternoon . .

Har hunnit med att göra en hel del idag. Började med att jag gick lite senare än planerat och hade verkligen inte alls någon ork att göra dom sakerna jaag skulle men efter att ha suttit uppe en stund bestämde jag mejj för att göra det. Så började med att baka lussekatter verkligen på tiden har varit påväg att göra det hur länge som helst men inte kommit så långt att jag gjort det så dagen efter lucia hände det äntligen och dom blev lika goda som jag trodde dom skulle bli men det är väll ingen konst att baka sånt likadant som bullar dom blir alltid bra. efter det fortsatte jag med potatissallad som inte blev riktigt lika lyckad denna gången som förra men det spelar ingen roll för den blev god ändå, och nu håller jag på att laga mat. har hunnit med att duscha mellan också och det var ingen rolig upplevelse med tanke på att varmvattnet försvann mitt i allting kan ju inte säga att jag blev speciellt glad när jag märkte det så nu finns det inget varmvatten här och jag behöver verkligen diska får väll lämna det som det är vet att syrran kommer bli riktigt sur men inte mitt fel. 

Måste ialla fall börja sminka mejj snart och gör iordning mejj för att åka ner till gbg och btw så har min hårfön tydligen gått sönder får hoppas håret blir bra ändå men det är inte säkert för mitt hårt är inte speciellt lydigt. nu är maten klar så dags att äta sen blir det att sätta in turbon så jag hinner ska vara nere i stan senast klockan åtta om jag ska hinna fixa mejj lite där innan jag ska iväg på spelningen. Blir nog inte speciellt mycke bättre med uppdateringar denna veckan heller för jag kommer vara borta ända till onsdag men man vet ju aldrig.  

Colours . .

Det kanske är dags att uppdatera lite här var ju ett tag sen sist och rätt så mycke har hunnit hända men kan inte skriva allt nu får göra det någon annan dag. Ska ialla fall försöka bättra mejj med skrivandet nu skärpning skärpning.

Har fått agera frisör ni idag och färga håret på en av dom som jag jobbar med. Får väll se hur resultatet blir förhoppningsvis blir hon nöjd men det blir nog inte riktigt så ljust som hon hoppats på med tanke på att hon har svart hår egentligen och som alla vet är det inte världens lättaste att få så mörkt hår att bli ljust krävs rätt så mpnga färgningar för det men får som sagt se när hon kommer tillbaka.

Annars har det väll inte hänt specielltmycke idag jobbat som vanligt sen bar det av hemåt och det var verkligen inte roligt att köra hem i den dimman som var speciellt inte när jag tog kungälvsvägen istället för 45:an men orka med dom otroligt långa köerna som alltid blir lättare då att köra på mindre vägar även om det är otroligt jobbigt.. Väl hemma hmnade jag i soffan som vanligt inget nytt där men det fanns inte speciellt mycke att se på tvn lite synd att det bara var ett vänneravsnitt och inte två som det brukar vara men men satt ialla fall och väntade på att Ahmet skulle komma dit eftersom han skulle köra ner mejj till gbg efter och fick vänta ett tag men tillslut kom han och vi satt där och gjorde ingenting tills det blev dags att åka. Självklart fick ju jag köra hans bil mouhaha erbjöd mejj faktiskt eftersom jag visste att det skulle gå mycke snabbare då, han kör verkligen som en snigel visst kan jag förstå om man kör långsamt nät man precis fått körkortet men riktigt så långsamt måste man inte köra.
Hamnade på restaurangen som det var tänk och bara lite sent och sen hamnade jag ju som sagt här så nu sitter jag bara och väntar på att hon ska bli klar sen blir det förhoppningsvis att sova är verkligen hur trött som helst just nu och jag borde verkligen försöka sova den tiden jag är ledig men får se hur det blir med den saken kommer förhoppningsvis få några timmars sömn iaf.

Nee nog av mejj just nu blir kanske uppdateringar om vad som hänt imorgon om jag nu orkar skriva har verkligen inte haft ork alls nu den senaste tiden men det märker vi.

RSS 2.0