Home Sweet . . hum Loneliness . .

Sitter hemma hos mamma idag igen, inte så konstigt kanske eftersom det här är enda stället jag har internet på, funderar på hur jag ska göra med det i lägenheten eftersom jag beställt telefonen för över en månad sen men fortfarande inte fått inkopplad sen ska jag kanske ha bredband från ett annats ställe istället bara för att fastighetsskötarna började prata om det, usch allt har blivit superkrångligt igen men det löser sejj väll, brukar ju alltid göra det på något konstigt vänster.

Sen börjar det bli lite tråkigt att bo själv var inte alls beredd på det men inte så konstigt kanske när jag är van vid att ha alla springandes runt mejj. Har ialla fall flyttat hem katterna nu så det är inte lika ensamt men dom ligger bara under täcket hela dagen och sover, inte så kul kanske fast dom vänjer sejj nog snart vid lägenheten flyttade dom i måndags så om någon vecka springer dom väll runt och beter sejj som monstrerna dom är. Mina dagar går ut på att, hum titta på tv (mobbat) sen vänta på att fastighetsskötarna ska komma dit för att fixa iordning lägenheten trevligt trevligt, och att spana grannar såklart borde ju se en hel del men konstig nog ser jag nästan aldrig någon det händer bara när jag nästan springer på dom i hörnen osv annars gömmer dom sejj för mejj.

Ska snart iväg och besöka mitt inte lika tomma men ensamma hem igen får väll se vad jag hittar på kanske dansa måste ju inviga mina nya skors om jag äntligen kunde hämta ut, hur fina som helst är dom och om en vecka ska jag ha dom på mejj på krogen kan bli lite svårt att gå i dom eftersom jag inte ska dricka, dumma jobb men kan man inte få ledigt så kan man inte, bara för att dom skulle till thailand nu lite synd ville ju kunna dricka när vi ska fira Jennies födelsedag men får ta det någon annan gång istället.

Bye Bye sweeties får se när ni hör från mejj nästa gång :D

3 veckor, 1 månad . .

Tänk nu har jag redan bott i lägenheten i tre veckor känns lite overkliget med tanke på att det inte alls var längesen jag satt och räknade ner tills ajg kunde flytta in, lite wierd måste fortfarande försöka ta lite kort där snart och lägga upp men fler möbler behövs innan annars kommer det se hur tomt ut som helst på korten men det blir troligen ikea i veckan får bara se vilken dag, tidigast på onsdag men det märker vi.

Woho ungefär bara en månad kvar till jag får mitt bredband usch det är verkligen en hel evighet men jag har nästan väntat så länge nu så jags ka väll klara mejj den sista tiden nu också hoppas jag kommer bli underbart sen när jag kan se alla serier igen är helt tomt utan dom. Och Jennie när kan jag komma över och se OTH ?? vill faktiskt se det avsnittet nu snart.

Har egentligen inte så mycke att säjja, kommer dö på måndag eftersom vi har total med tidningarna men det är ju inget ovanligt. Dags att dra sejj hemåt nu kanske kan ju inte sitta här och uggla hela kvällen dessutom ska jag titta på melodifestivaln, får se om jag tar emd mejj en av katterna hem kasnke inte bestämt mejj än men ska nog vänta med det tills nästa vecka eftersom dom kommer och fixar lägenheten på måndag och då kan det inte springa runt två monster stackars hantverkare i så fall dom skulle ju få spader. Förtfarande inte hört nått från Hultsfred lite segt får hoppas att dom hör av sejj nån da nu snart vill ju faktiskt jobba där och på måndag ska jag hämta mina skor äntligen :D:D längtar hoppas baa dom är lika fina i verkligheten :)

En dag då allt går fel . .

Det blev inte alls så mycke skrivet som jag trodde det skulle bli mycke beror på att jag bara suttit och tittat på tv dom senaste två timmarna, har även lagat mat men det tar ju inte så långt tid att det är värt att nämna. Bilen är fortfarande inte klar, riktigt segt verkligen och det känns som om allting har blivit fel, pappa har fått åka till jobbet för att byta massa saker hela tiden för varje gång har han fått fel, det kommer helt klart bli en dyr historia är inte ens värt att sälja bilen nu för den är dyrare att fixa än vad jag kommer få ut för den, så som mamma sa jag får ha den hela livet för att tjäna det som betalats nu. Har inget vettigt att säga nu skriver nog bara för att skriva som vanligt. Men det är så otroligt tråkigt att bara sitta här och vänta, har nästan inte sovit nått än heller sov en timma hemma imorse innan jag åkte iväg och det är ju inte mycke alls med tanke på att jag jobbat hela natten och nu ska jag jobba dubbelt så länge som jag gjorde inatt eftersom ajg ska köra båda distrikten får väll se när jag blir klar. Förhoppningsvs är han frisk innan torsdag för jag misstänker att det är total då och då har jag verkligen ingen lust att köra två distrikt för då kommer jag inte vara klar förrän mitt på dagen, känns inte speciellt frestande speciellt inte med tanke på att jag har tvätttid då också, blir nog att flytta fram den tror jag men det märker vi.

Usch jag tänkte ju åka och handle sen på vägen hem men det får nog bli imorgon istället, kan ju hoppas att dom varit och fixat min lägenhet skulle bli en glad överaskning iså fall men jag litar inte riktigt på dom så troligen inte. Börjar till och med tröttna på låtarna jag ladda ner förut men det blir väll bättre sen hoppas jag.

Nee dags att fixa mat till pappa nu annars kommer han att avra som ett monster n'r han kommer hem och det är inte något kul alls.

Ny Musik . .

Japp här sitter jag igen och ugglar har inte så mycke annat att göra sitter hemma hos pappa nu och väntar på att bilen ska bli klar, får väll se när det blir eftersom vi köpte stötdämparna men när dom skulle bytas fattades det muttrar irriterande så nu har pappa fått åka tillbaka till biltema för att fixa och förhoppningsvis har dom det men eftersom vi tog dom sista är dte väll inte säkert. undra vad jag ska göra i så fall då har jag ju ingen bil att köra med kommer verkligen gå super inatt när jag ska jobba, hum men det löser sejj väll hoppas jag får ta mammas bil eller nått om det är så.

Har äntligen fått tag i lite ny musik också kan ju inte ladda ner hemma eftersom det inte finns nått internet och hos mamma får jag inte för hon vill inte ha nått nerladdningsprogram på sin dator. Men nu har jag fått tag i hur många låtar som helst eller mjae inte jättemånga kanske men 52 stycken änsålänge kommer ju ha en del att lyssna på sen då blir troligen fler under dagen bara jag kommer på mer att ladda ner brukar alltid glömma massa låtar när jag väl har chansen men äntligen fick jag tag i Simple Plans nya skiva och den är helt underbar verkligen något som rekomenderas till andra, tycker om precis alla låtar, ialla fall änsålänge har bara lyssnat på dom en gång var kommer väll tröttna på några sen och få favoriter men det kommer som sagt senare.

Finns verkligen ingenting att göra här, inga som skriver på msn heller verkar helt dött, lite elakt nu när jag är inne men så är det väll dom flesta jobbar ju på dagarna så jag får sitta här i min ensamhet, får vänta på att syrran ska komma hem eller nått men det lär väll dröja två timmar till, kanske finns något på tvn senare man vet ju aldrig.

Fick ett samta från jobbet förut också så jag hade behövt vara hemma eftersom han som var sjuk i helgen tydligen inte kom dit inatt heller och jag ringde och frågade innan så det är inte mitt fel men dom ville att jag skulle kört ut tidningarna på det distriktet nu på dagen men det funkade ju inte riktigt eftersom jag är nere i gbg utan bil, så imorgon/inatt blir det dubbla distrikt igen känns som om jag kör slut på kroppen nu men jag har troligen inte kvar det jobbet så länge till eftersom han jag är vikarie för kommer tillbaka den 2:a mars men det är ingen som vet hur länge han ska köra så vem vet, blir ju ialla fall vandring till bruket och en tripp till storel under veckan för at söka nya jobb får bara se när Izz och Jennie kan först.

Nee nog tjöt från mejj just nu får se om det blir fler inlägg idag, troligen mycke möjligt när jag bara sitter här och har nada att göra då brukar kreativiteten komma fram men det är aldrig något intressant som skrivs kasnke blir ändring, who knows . .

It's Hard To Stay Awake But I Just Can't Sleep . .

Gud va trött jag är just nu, har inte sovit något än tänkte att jag skulle åka hit direkt och fixa när jag kom hem från jobbet imorse men fastnade i lägenheten så ja satt där i minst två timmar innan jag kom iväg har varit här ett antal timmar nu men det är inte alls mycke som har blivit gjort är alldeles för trött för att städa och röja får väll se måste snart åka hem och sova om jag ska orka jobba inatt igen. Har inte det lika enkelt nu som jag haft det innan utan jag har kört dubbla distrikt både natten som var nu och natten som kommer men det var nog helt klart jobbigast inatt, inte för att man tänker på det så när man kör då går det ändå rätt så fort men totalt tog det över sex timmar för mejj att jobba är ritkigt glad att det är lördag för om det varit en veckodag hade det kommit hur många sura och griniga människor som helst och klagat för att tidningarna va sena men det är ju inte mitt fel att alla blir sjuka eller är sjukskrivna samtidigt och att jag får hoppa in som vikarie för vikarien, helt knas verkligen.

Va inte hemma på hela dan igår heller först vid två gick jag över till edet för att hälsa på Virre och se deras nya lägenhet och den var verkligen riktigt fin, köket var underbart och superstort det var helt klart det bästa med hela lägenheten förövrigt såg den inte så jättespeciell ut vardagsrummet var mindre än köket och sovrummet såg väll ut som ett sovrum. Satt där i några timmar och tjötade om allt möjligt, fick skickat in ansökan om att jobba på Hultsfreds festivalen, hoppas verkligen jag får det HIM kommer ju dit, underbart måste se dom så som jag har tjatat om det i evigheter och jag stör mejj fortfarande på att jag inte visste att dom skulle komma till sverige och missade båda deras koncerter nu den 13 och 14 störande. Men men förhopningsvis kan jag ju få se dom nu, hoppas på det bästa.

Det märks verkligen när man läser på det jag skriver att jag är trött för då tjötar jag om massa onödiga saker som inte har någon mening och stavningen är inte alltid hundra heller vissa bokstäver hamnar nån helt annanstans än dom ska.

Efter besöket hos Virre blev det en sväng upp till Jennie vi hade bestämt att vi skulle titta på film men någon bestämd film innan hade vi inte så först blev det One Tree Hill, fick äntligen se avsnittet känns verkligen hur segt som helst att inte kunna se dom direkt måste till och med undvika bloggar när jag är här hos mamma och kollar bara för att inte läsa något om det men men får ju mitt internet nångång, bara en månad kvar nu, ork får se om jag överlever eller inte. Efter OTH blev det The Notebook eftersom ingen av oss hade sett den än och den var ju bra men inte så superbra som alla tjatar om vet faktiskt inte om jag skulle klara av att se den hur ¨många gånger som helst men det märker vi väll blir kankse sugen på att se den nån mer gång i framtiden. Sötis Mellis var helt underbar som vanligt och hon är verkligen superunderhållande ibland jag skrattade så tårarna rann, världens underbaraste.

Nee nu ska jag nog kolla om mamma har kommit tillbaka till stallet eller inte och dra mejj hemåt måste ju sova lite innan jag ska jobba inatt så jag inte försover mejj vilket jag blivit en expert på den senaste tiden, skärpning men det är kanske inte så konstigt har jobbat 41 dagar i rad nu utan att vara ledig och ledighet lär det nog dröja ialla fall två veckor innan jag får så vi får se hur det går.

Min helg . .

hum ja upptäckte en lite konstig sak nyss när jag kollade på statistiken, att dom dagarna jag skriver är det nästan inga alls som är inne och läser, men dom dagarna jag inte skriver något alls är det många fler, knepigt det där.

vad har jag gjort denna helgen då, inte mycke det. Kom ätligen iväg hem till Jennie i fredags för att titta på OTH gud va undebart det var att se det igen längtar verkligen till nästa vecka, får bara se vilken dag jag kan komma över och kolla på det förhoppningsvis blir det lite tidigare i veckan än vad det blev denna gången men det vet man ju aldrig beror ju på henne om hon ska göra massa andra saker eller inte. Började även prata om inflyttningsfesten och då drog det iväg till alla gamla fester vi haft och varit på och det är verkligen hur många som helst, och massa dumma saker har vi gjort med :P

hum det där var nog höjdpunkten av min helg tror jag för igår satt ja bara hemma och gjorde ingenting, vaknade inte förrän efter fyra heller, skulle egentligen åkt hit och städat men det blev inte så och idag orkar jag inte alls städa har hämtat lite saker där uppifrån men det får helt enkelt bli någon annan dag istället. Måste ta det i veckan ialla fall för syrran har hotat med att slänga alla saker som ligger där inne och jag måste kolla igenom det först.

Nee dags att skriva av recept nu har varit jättesugen på att baka i flera dagar nu men det är inte så lätt att göra det om man inte har hela receptet ska ialla fall baka muffins sen antingen när jag kommer hem eller imorgon har inte bestämt mejj än men någon av dagarna nu blir det. Nog om mitt tråkiga liv nu hörs någon annan dag ;)

Ett infall . .

Hum undra om det börjar bli dags att dra sejj hemåt nu, sitter fortfarande här och ugglar men nu har jag ialla fall ätit lite mat, jag och syrran fixade lite, måste ju faktiskt hinna vara hemma en stund om Jennie ringer sen och säger att jag kan komma över och se på One Tree Hill, blir en välbehövlig prommenad i så fall för det är onödigt att ta bilen över till edet.

Kom på en av sakerna jag skulle skrivit om förut, satt och tittade på QX gaygala igår och jag brukar inte tycka om att titta på galor i vanliga fall men denna tyckte jag om, massa musik var det också och haha gud va fjantig Danny såg ut på scen han sjöng inte speciellt bra heller det trodde man ju att han kunde efter att ha varit med i idol men icke. Måns däremot var hur bra som helst.

Nee nu tog inspirationen slut, dags att åka hörs någon annan dag när ja nu kommer hit igen, troligen blir det väll i helgen eftersom jag måste städa ur men det märks väll :)

The Past . .

Jag har helt tappat suget för att blogga, visst när jag är hemma kommer jag på en hel del att skriva men så fort jag kommer hit är det borta, helt puts väck så då blir det massa korta tråkiga innehållslösa inlägg istället. Funderar allvarligt på att sluta skriva i bloggen när jag är här och börja igen när jag fått internet i lägenheten men får se hur jag gör, det är ändå som ett beroende att skriva dom gångerna jag får chansen även om jag inte har något vettigt alls att säja.

Dom senaste dagarna har jag inte gjort mycke alls, i tisdags var syrran på besök eftersom hon tog fel buss och jag inte hade någon ork att köra hit henne så då fick hon helt enkelt sitta där med mejj och vänta tills mamma kom och hämtade henne, inte speciellt kul kasnke med tanke på att det inte finns något alls att göra där, mitt största nöje på dagarna är nog att diska och det säjjer inte lite speciellt när jag hatar att diska men nått måste jag ju göra kan inet sitta och dega framför tvn hela dagarna och jag kan inte sova hur länge som helst eftersom jag fortfarande väntar på att dom ska komma och fixa alla trasiga saker, segproppar men någon dag när jag minst förväntar mejj det dyker dom förhoppningsvis upp.

Hade besök i onsdags också inet bara av en person denna gången utan av två, först på dagen kom Virre och hälsade på så vi satt där och tjötade pratade om hennes praktik och lite annat, sen visade hon vart tvättstugan låg så på tisdag blir det tvättning för min del, haha hon höll på att dö när hon såg vilken tid jag satte upp, klockan sju på morgonen men jag är ju ändå vaken vid den tiden så då kan jag lika gärna utnyttja det, dessutom är det inte så många som är hemma då heller så det kommer torligen inte vara så mycke trafik i trappuppgångarna. Shit va mycke folk det springer i våran på dagarna, hur många som helst man hör dörrar öppnas hit och dit var femte minut, inte kom jag ihåg att det var så lyhört att bo i lägenhet men vänjer mejj väll snart tillslut kommer jag sluta tänka på det.

Sen på kvällen kom Izz och gälsade på, hon är verkligen seg skulle vara där vid sex men dök inte upp förrän runt sju nångång så jag gck runt där och väntade, tillslut satte jag mejj på köksbordet och tittade ut för att se när hon kom. Men det var hur kul som helst att ha henne där började planera inflyttningsfesten lite smått, vilka som ska bjudas, vad vi ska dricka, musiken osv. får väll se hur det blir har fortfarande inte hört om jag kan få ledigt från jobbet då får ta och fråga nu snart men förhoppningsvis är det inga problem, får bara se om hon som är sjuk hinner komma tillbaka för om hon inte är det får jag som sagt inte ledigt eftersom vi inte har några vikarier till mitt distrikt, jag är den enda men det är ju faktiskt två veckor kvar så mycke kan hända.

Det blev visst en hel del skrivet ändå för att inte komma på nått, men de är ju alltid lätt att prata om det förflutna värre om man ska försöka komma på andra saker att skriva.

Those Days . .

Fick mitt första besök igår i lägenheten, Jennie och Mellis kom och hälsade på. Dom väckte mejj genom att knacka på dörren trodde det var fastighetsskötaren som skulle komma och fixa till dte trasiga men icke, troligen kommer han väll komma dit idag bara för att jag inte är hemma vill ju faktiskt vara där när dom kommer och ska fixa allting för det finns flera fel än vad som står med på besiktningsprotokollet.

Men det var hur kul som helst att dom kom och hälsade på och Mellis sprang runt och sa "wow" när hon gick runt i alla rummen sötnos, även om hon varit där inne innan sa hon det nästan gång också.
Börjar ialla fall få lite lite varmare där nu även om det fortfarande inte är varmt men som pappa sa, det är en stor lägenhet och jag har inte så mycke möbler än, får väll leva i kylan nu ett tag innan jag har råd att köpa massa nya grejer, blir ialla fall inget Ikea denna månaden lite synd hade behövt åka dit men får ta det nästa månad istället då har jag förhoppningsvis lite mer pengar att röra mejj med.

Konstigt jag kommer verkligen inte på något alls att skriva nu när jag kan sitta här, är inte lika beroende av internet som jag trodde jag skulle vara och har ingen abstinens än men det har ju i och för sejj inte gått så lång tid än. Får väll se, förhoppningsvis har jag mera att skriva nästa gång.

Flyttat :D

Har varit väldigt dålig på att skriva här dom senaste dagarna men har haft fullt upp så det har inte funnits någon tid alls, sen dom gångerna jag haft tid har jag inte känt för att skriva men men så är det ju ibland.

Har äntligen flyttat nu, gjorde det igår tog hur lång tid som helst hade kanska gått snabbare om jag varit hemma på morronen istället för uppe i trollhättan men ibland känner man mer för att göra vissa saker än andra så är det bara, kom hem vid tolv ungefär och började packa, gud va mycke dert var att packa, kändes det som ialla fall när jag höll på men egentligen blev det inte så mycke. Efter två timmar kom pappa upp med soffan så vi åkte till lägenheten och lämnade den slängde in en byrå samtidigt också, kändes verkligen jättekonstigt att ställa in mina saker där men den kändes ändå som om det var min lägenhet. Vi åkte tillbaka igen och jag fortsatte packa, är verkligen världens segaste med sånt har inte ens fått med mejj allt än pappa blev irriterad för att jag segade så han och syrran körde tillbaka till lägenheten med ett nytt lass så att jag kunde packa klart i lugn och ro det tog nog närmare två timmar innan dom kom tillbaka och då hade jag varit klar jättelänge, trodde jag kom på ännu fler saker jag skulle ha med mejj när vi körde tredje gången men det var mest smågrejer som glömdes så det var ingen fara. Det blev uppackning sista gången i lägenheten mamma och pappa hjälpt till så vi kunde ta med oss så många lådor som möjligt hem igen och en del saker blev faktiskt riktigt bra köket ser i och för sejj ut som ett bombnedslag eftersom jag måste diska allt innan jag kan ställa in det och utan diskpropp är dte inte så lätt att göra så när jag ska hem igen blir det att åka till ica och handla måste ju ha mat också mitt kylskåp är nästan helt tomt för att ite tala om frysen den är verkligen helt tom.
Usch det var svinkallt att sova där inatt för värmen fungerade inte ordentligt elementet i sovrummet ville ite alls bli vart utan det var som att känna på en isbit men köket och toaletten var varma ialla fall så i fortsättningen får jag väll bara vistas där eller nått.

kommer inte på så mycke att skriva just nu, ska ta kort i lägenheten nån dag som jag kan lägga ut men måste få lite bättre ordning först, får se när jag kan uppdatera här också har inget internet hemma än så måste åka till mamma för att göra saker, otroligt segt men då kan jag ju passa på att hämta saker samtidigt.

RSS 2.0