17:00

Det var verkligen plågsamt igår inte nog med att jag vaknade alldeles för tidigt till tidningarna eftersom dom var försenade men hann ändå sova ungefär två timmar på morgonen när jag kommit hem sen bar det av ner till gbg och restaurangen, blev bilen som vanligt men det var väll inget oväntat. Sen var det dags att börja jobba och chockerande nog var jag inte så trött som jag trodde jag skulle vara klarade mejj rätt så bra och det flöt på riktigt bra tills klockan blev tre och tröttheten verkligen slog till det värsta var att det blev värsta rushen då också så hela restaurangen var full men lyckades ta mejj igenom det också så resten av kvällen ägnade jag mejj åt att försöka komma på nya knep att hålla mejj vaken och försöka vara så trevlig som de bara gick. Det värsta var nog att dom sista inte gick förrän vid halv tolv att jag inte dog hade kunnat somna ståendes frågade till och med om jag fick köra ut dom sista men det fick jag inte, lite synd men så är det så det blev inte att åka hem igår. Hade aldrig klarat av att hålla mejj vaken om jag kört hem utan jag hamnade på det vanliga stället igen och höll på att somna i soffan men lyckades hålla mejj vaken och såg första timman av Barbershop sen bev det sängen och som vanligt blev jag jättepigg hatar det kan verkligen inte gå och lägga mejj längre för då får jag hur mycke energi som helst sen började telefonen ringa massor som vanligt när jag inte är hemma förstår inte varför alla alltid ska höra av sejj då och aldrig gör det när jag väl är hemma. Lite segt.

Dags att börja göra iordning sejj nu har inte gjort nått än och har egentligen massor som jag måste göra får se hur mycke jag orkar med ska ialla fall platta håret sen får jag väll hoppa över det andra, känner egentligen bara för att gå och lägga mejj och sova men får försöka sova ut imorgon istället.

Dagen blir bara värre och värre ju längre den går . .

Allt började inatt när jag var tvungen att jobba och det var total var helt slut efter jag hade slängt in alla buntarna i bilen märks verkligen att jag inte är van vid att köra tidningar längre, var ialla fall i hallen i tid för en gångs skull och det gick rätt så bra att köra men blev ju sen som vanligt fast inte lika sen som jag brukar bli. Sen vid ett ställe kom en tant ut och skrämde mejj och shit va rädd jag blev satt där i lugn och ro i bilen och packa ner tidningar i min väska som jag skulle ha med mejj då jag ser någon stå och vifta utanför bilen så jag skyndar mejj att öppna och slänga ut en tidning till henne sen gick hon och sa sitt namn som jag inte hörde så fick gissa när jag var i den uppgången. Men annars gick allt super förutom att jag hade ont i hela kroppen när jag var klar musklerna var verkligen hur ansträngda som helst kunde knappt gå upp för dom sista trapporna och var hur varm som helst måste verkligen börja träna igen för det här fungerar inte, så dålig kondition och styrka kan jag inte ha.

Gick och la mejj vid nio imorse och gick upp igen nu vid ett eftersom planen var att åka hem till Emma innan julbordet men så blev det inte heller. Satt här om bäst och försökte få ihop min pengar så jag kan betala räkningarna vilket inte är väldens lättaste när man inte fått all sin lön än men har fått in dom flesta nu ialla fall är bara tre kvar och en av dom som är kvar är den allra viktigaste, min hyra den går verkligen inte att slarva med men mitt i allting ringde dom från tidningarna och sa att Pernilla var sjuk, vilket jag redan visste efetrsom jag pratat med henne igår. Så då kom frågan om jag kunde köra inatt vilket jag inte kan med tanke på att jag ska jobba hela dagen på restaurangen imorgon och att jobba närmare 12 timmar efter man kört på natten är ingen höjdare alls då får man verkligen försöka hitta energi någon annanstans för det finns inget kvar alls i kroppen så sa att jag inte kunde då ringde hon till nästa och han var också sjuk. Kan ju lugnt säga att jag inte blev speciellt glad när jag hörde detta och även fick veta att jag är tvungen att köra nu inatt så då tackade jag nej till julbordet dom kan inte förvänta sejj att jag ska åka upp och sitta där och försöka vara trevlig när hela min dag/natt + imorgon är förstört, icke!
Fick ringa till Emma också och säga till att jag inte kunde komma vilket kändes lite segt eftersom jag ville upp till henne men det får bli någon annan dag istället och om inte annat så ses vi ju faktiskt på lördag då hela gänget ska samlas igen för första gången på evigheter vi måste verkligen bli bättre på det! Men det är väll allas fel att det blir som det blir vet att en stor del är mitt fel eftersom jag jobbar som jag gör och aldrig har tid sen dyker det även upp andra saker för dom andra med.

Men nu blir det ialla fall till att sitta hemma idag, ska nog gå och lägga mejj igen så jag får sovit lite mera sen kan jag vara uppe en liten studn innan det blir dags att sova igen måste försöka komma på alla knep jag kan för att sova så mycke som möjligt nu så jag kanske har en chans att orka med imorgon kan inte gärna ringa till restaurangen heller och säga att jag inte kan jobba imon för det första finns ingen som kan hoppa in och för det andra behöver jag verkligen båda dom passen med tanke på hur få timmar jag jobbat denna månaden. Får hoppas bara att det löser sejj med tidningarna på natten till lördag för jag kan verkligen inte köra då också i så fall kommer jag somna någonstans visst att vara vaken i över ett dygn är inget problem om man inte har mycke att göra men att vara vaken så länge och jobba hela tiden, nej tack det klara kroppen aldrig av så det får dom lösa själva för jag vägrar.
Men som sagt dags att vandra tillbaka till sängen nu och sova några timmar ska försöka att inte sova för länge bara så jag inte somnar sen ikväll för då måste jag verkligen somna om jag ska kunna lösa det här.

Seg dag med trött slut . .

Jag hade rätt igår när jag skrev att jag inte skulle kunna somna för det kunde jag inte heller låg nog och nös i närmare två timmar innan jag äntligen somnade måste försöka ta och kolla upp varför och det enda som verkar hjälpa är frisk luft så jag måste ha fönstret i sovrummet öppet vilket resulterar i att det är svinkallt här i lägenheten nu. Annars får jag försöka ta och städa imorgon igen och se om det kanske blir bättre då men som om jag kommer orka städa imon skulle inte tro det kommer vara helt död när jag kommer hem från jobbet även om det bara är lunchen men med tanke på att lönen kommer så blir det troligen en hel del mer att göra än det var idag och idag var verkligen en urusel dag. Mådde inte så dåligt som jag trodde jag skulle göra vilket var tur annars vet jag inte om jag hade klarat av det men hade knappt nått att göra alls på hela dagen stog i princip bara framför kassan och försökte se trevlig ut, vilkert jag tydligen inte lyckades med, men dricksen var ialla fall halv bra så ska väll inte klaga alldeles för mycke.

Börjar bli riktigt trött nu är nog dags att göra iordning maten från restaurangen nu och sedan sova så jag orkar med lunchen imon måste även in och kolla mitt konto så att alla pengarna kommer annars får chefen en utskällning för det är ju inte världens lättaste att betala räkningarna om man inte har några pengar. Önska mejj lycka till med att försöka somna inatt.

081123

Försöker förbereda mejj så gott det går för att bli motiverad att gå till jobbet imorgon men känner verkligen inte för det över huvudtaget och till råga på allt så ska jag jobba hela dagen så minst 10,5 timmar jippie troligen blir det väll inget att göra heller med tanke på att det är dagen innan lönen kommer så jag kommer väll bara stå där och se löjlig ut hela dagen, ingen höjdare direkt hoppas att dom jag jobbar med är på bra humör för annars kommer mitt dras ner ännu mera och det har jag ingen lust med för då blir det verkligen ingen bra dricks och den behöver jag nu för pengarna är väldigt nära till slut har knappt nått på kontot alls har ju iofs pengar här hemma men dom är till annat så dom kan jag inte röra. Sen väntar jag ju på att få tillbaka skulderna men det verkar ju inte gå speciellt bra heller nångång får jag förhoppningsvis pengarna undra bara när den dagen kommer.

Annars har jag knappt gjort något alls idag bara suttit hemma mått dåligt halva dagen med så ingen höjdare hoppas det går över till imon men det kommer det säkerligen inte göra så jag får en ännu sämre dag. Suck känner verkligen inte för nått alls just nu vill bara försvinna bort från allt långt långt bort till nått ställe där man slipper allting slipper tänka, slipper göra nått och bara vara. Sen är det vädret också svinkallt ute att jag inte frös ihjäl förut när jag gick till bilen för att åka och handla sen blev det inte varmare heller av att sitta stilla i bilen eftersom min fläkt är helt knäpp och inte vill ge någon varmluft sånna bilar borde skrotas eller fixa sejj själva så dom alltid fungerar.

nee nu ska jag nog försöka gå och lägga mejj inte för att jag tror jag kommer somna känner av min dumma allergi hela tiden och ändå är det riktigt städat här knepigt borde inte känna av den alls då känns nästan mindre när jag har det stökigt. Får väll städa någon dag snart igen nu och kolla om den blir bättre. 
Bra musik har jag nu ialla fall fixade hem lite så nu blir det bara Nickelback och Angels & Airwaves dom närmsta timmarna till resten av musiken är klar.

Heldag i Thn . .

Det blev en heldag uppe i trollhättan igår började med att jag tillslut bestämde mejj för att åka upp till systemet kändes ganska onödigt men nu har jag ialla fall saker här hemma och det blev inte så farligt dyrt heller utan fick rätt så mycke för bara 126 kr.
Sen åkte jag hem till Emma var hos henne ungefär vid kvart över två och åkte inte hem förrän närmare halv tolv så det blev verkligen en heldag. Vi började allt med att dricka latte som verkligen var hur god som helst lätt den godaste latten jag druckit någonsin, inte för att jag druckit hur många som helst men det har inget med saken att göra. Sen kollade vi på senaste avsnittet av True Blood som jag tiggde till mejj att få se eftersom jag inte orkat ladda ner det här hemma än och nu längtar jag till tisdag då jag kan ladda ner nästa eftersom jag inte hinner imon. Efter det blev det en hel del prat och sedan OTH och kan ju inte säga att jag tyckte det avsnittet var någon höjdare får hoppas att det går tillbaka till det vanliga nästa vecka men det borde det ju göra ska bara komma så långt att jag hämtar hem det också är ju inte världens bästa på att komma ihåg dom grejerna. Samtidigt som OTH var det mat också och emma gjorde riktigt god mat spaghetti med wokgrönsaker mums får åka dit och äta oftare fast då får jag nog börja betala för maten också :P
Sen blev det massa tjötande igen och tiden sprang verkligen bara iväg var längesen jag kände att tiden bara försvann kanske med tanke på att det är så lite på restaurangen nu så att klockan går hur långsamt som helst då blir man van vid det och tror att allting alltid är lika segt vilket det verkligen inte är.

Idag har det inte blivit mycke alls gjort bara suttit och hängt framför tvn sen jag vaknade finns verkligen ingenting att göra ska ta mejj en liten tripp till ica också för att köpa kattsand men hade jag inte varit tvungen att göra det skulle jag nog bara suttit hemma hela tiden och gjort ingenting. Får försöka ta och börja ladda ner musiken jag vill ha också det är hur många skivor som helst men har aldrig kommit så långt att jag verkligen laddar ner dom får försöka passa på nu när jag har tid.

Beslutsångest . .

Sitter och funderar på ifall jag ska åka upp till systembolaget i trollhättan eller inte finns egentligen ingen anledning för mejj att åka upp nu men är så otroligt sugen på vin vet inte varför alls känner bara för att dricka det men får se hur jag gör ska jag åka upp får jag göra det snart eftersom dom stänger klockan två, kan i och för sejj passa på att hälsa på Emma också om jag åker upp om hon nu är hemma det vet man ju aldrig.
Nee det blir nog att åka upp dit får ringa henne på vägen och kolla så dags att göra iordning sejj nu så jag hinner och förhoppningsvis finns det parkeringar där så att jag slipper gå flera hundra mil efter jag parkerat.


Thank You . .

Ett stort tack till Emma som fixade min blogg och den blev ritkigt fin inte för att jag tvivlade innan men blev ändå glatt överaskad :)
Hon har ju bara klagat på mejj nu angående bloggen den senaste tiden först för att det tog så otroligt lång tid mellan mina inlägg och sen nu när jag äntligen börjat skriva igen även om det fortfarande hinner gå några dagar mellan inläggen eftersom jag glömmer av bloggen och knappt har någon tid att sitta här så klagade hon på utseendet får hoppas hon är nöjd nu när båda sakerna är fixade och hon får gärna göra om det sen igen om hon tröttnar på den som hon gjorde nu men förhoppningsvis dröjer det ett tag och jag ska som sagt försöka bättra mejj med skrivningen här även om det inte är världens intressantaste saker som jag skriver om så kan det dyka upp nått ibland speciellt om jag hade fått helt fria händer att skriva om precis vad jag ville men det går ju inte alltid för ibland sätter vissa personer stopp för det. ;)


Hade en rätt så normal dag på jobbet idag förutom att det halvt om halvt blev krig men sånt händer ibland. Först var det helt tomt mellan fyra och sex verkligen inget folk alls sen kom några och tillslut så kom det hur många som helst värsta rushen nästan som på lunchen så jag sprang bara runt där hela tiden och vissa var tvugna att byta bord för att dom antingen var för många eller för få och mitt i allting när jag håller på och skriva in en beställning och ska iväg för att ta nästa så börjar kocken skälla på mejj för att jag tydligen inte gör sakena så som han vill att jag ska göra dom och till saken hör ju att vi har hurm ja en historia så jag klarar verkligen inte av att han börjar klaga på mejj då blir jag likadan mot honom så ingen bra kombination alls. Men allt lugnade ner sejj tillslut och vid åtta var det nästan inget folk kvar alls så då blev det att bara stå där och göra ingenting hoppas på att dom kanske skulle beställa nått så jag fick nått att göra men det händer ju inte speciellt ofta när man knappt har några gäster.
Är ialla fall ledig hela helgen nu men som vanligt när jag är ledig finns det inget att göra får hoppas att något kanske dyker upp men det gjorde det ju inte (typ inte) förra helgen så har inga större förväntningar på denna helgen alls ska nog ialla fall träffa Nikki imon hoppas jag får ringa henne och kolla har inte sett henne på flera veckor nu och måste ju faktiskt få se hur hon ser ut nu när hon gått ner massor i vikt.

Nee nu är det dags att gå till tvn o se om det finns något bra där tvivlar på det eftersom det aldrig brukar vara nått när jag väl är hemma men man vet ju aldrig annars får jag ta och ladda ner serierna istället har fortfarande inet sett avsnitten från denna veckan så det får jag ta och göra snart.

081120

Igår var det riktigt lugnt på jobbet fram till fem minuter innan vi skulle stänga då det kom ett helt gäng med 25 pers som skulle ha bord så en från köket fick komma ut och sätta ihop ett långbord åt mejj medans jag fixade med dukningen av bordet men när dom satt sejj visade det sejj att dom bara var 16 och att nägra hade gått vilket var tur både för mejj och köket för annars hade det blivit hur mycke som helst att göra och att försöka komma ihåg till saken här ju också att ingen av dom pratade svenska och vi bara har tio menyer på engelska så det blev massa delande av menyer på det bordet men tillslut lyckades jag få beställningen men det tog nog närmare tio minuter innan det var klart för dom var inte världens bästa på engelska så efter det var det bara att vänta på att köket skulle göra klart maten och sedan försöka komma ihåg vem som beställde vad. Men allt gick bra och dom fick sin mat tillslut så jag stog där och väntade på att dom skulle bli klara så vi kunde stänga men dom segade otroligt mycke och gick inte därifrån förrän vid elva egentligen hade dom nog viljat sitta kvar ännu längre men som tur var frågade dom tillslut när vi stängde och när jag berättade att vi redan gjort det så gick dom.
Verkligen tur att sista bussen går såpass sent som den gör annars hade det inte varit kul alls att behöva stanna kvar där så länge fast då hade jag troligen sprungit tidigare även om det blivit mycke mera för köket att göra då.

Fick iallafall stå och titta ut på den första snön ett bra tag, riktigt mysigt att stå där och titta när snöflingorna föll ner mot marken, hoppas att det blir mer snö nu snart men den får inte komma innan jag varit iväg och köpt vantar eftersom jag tydligen lyckats tappa min ena vante mindre trevligt nu när det är svinkallt ute.

Får passa på att säga grattis i efterskott till Virre också som fyllde 23 igår.

Fullt upp . .

Jag har haft massor att göra dom senaste dagarna har det kännts som men egentligen har jag inte gjort så mycke det enda jag gjort är att jobba och varit på Ikea, igen. Men denna gången var jag tvungen att kontrollera mejj lite mer kunde inte alls köpa lika mycke grejer som jag gjorde sist eftersom jag inte har speciellt mycke pengar kvar och nu har jag verkligen inte d så det blir att leva fattigt resten av tiden fram till lönen som tur är så är det ju inte speciellt långt kvar nu.

Kom hem igår igen efter att ha varit nere i stan i tre dagar och det kändes verkligen helt underbart att få komma in i min lägenhet igen, visst jag trivs där nere men det känns ju att det inte är jag som bor där dessutom finns det verkligen ingen mat alls, saken är att jag har nästan ingen mat här hemma men när jag blir hungrig finns det alltid något som man kan laga men där fanns det verkligen inget alls så fick sitta hungrig. Blir troligen att jag bor likadant nästa vecka också men det är inte bestämt än så får väll se hur det blir. Nu ska jag ialla fall göra iordning mejj för att åka iväg till jobbet och hoppas på att det blir mycke dricks ikväll ;)

Home Alone . .

Kan ju inte säga att det blev så mycke mera gjort idag än vad jag gjorde igår har mest suttit framför tvn eller datorn förutom dom stunderna jag har lagat mat och det har verkligen kännt hur bra som helst att laga mat det har jag inte gjort på länge brukar alltid få stressa iväg till restaurangen så det blir att jag äter där och när jag kommer hem är jag alltid för trött så maten brukar stå i kylskåpet och bli gammal mindre kul att spendera pengar på det när jag ändå måste slänga det mesta.

Har suttit och gråtit nu den senaste en och enhalvtimmen är jag tittat på OTH har blivit alldeles för känslosam för mitt eget bästa är nog tur ändå att jag suttit helt själv annars vet man aldrig vad andra hade tänkt :P -har fortfarande inte kommit ikapp men är ju rätt så mycke närmare nu än jag var när jag började så snart så. Dessutom blir det nog fortsättning imorgon för jag ska ändå jobba lunchen på restaurangen så jag kommer ha hela kvällen på mejj om jag nu åker hem känns som jag kommer stanna nere i gbg var längesen jag sov där nu och konstigt nog saknar jag det.

Dags att gå tillbaka till soffan och se om det är något bra på tvn, vilket jag tvivlar på att det är annars får jag helt enkelt gå och lägga mejj måste ju vara pigg imorgon om jag ska orka jobba får bara hoppas att knät klarar av det annars får jag helt enkelt säga till dom att någon annan måste hoppa in för jag kan inte springa runt där om det gör ont då blir det verkligen inget bra jobb gjort.

Marathon . .

Knät gör fortfarande ont men det har blivit lite bättre nu ialla fall och jag har inte kommit iväg till läkaren än som vanligt måste verkligen skärpa mejj med sånt och gå när jag ska göra det var till och med vaken imorse så jag hade kunnat gå iväg men somnade igen så det blev inget. Måste i vilket fall iväg till jobbet imorgon för jag kan inte vara hemma hela tiden finns verkligen inget att göra här hemma alls så igår spenderade jag kvällen med ett One Tree hill marathon kände att det var dags att jag började försöka komma ikapp låg väldigt långt bakom alla andra så nu är jag lite närmare satt och kollade på sex avsnitt sen hade jag inte laddat ner fler så det blir att ladda ner resten idag och troligen kommer jag väll spendera kvällen på samma sätt, lite synd bara att det inte går att koppla ihop datorn till tvn men men får leva med att sitta i den här obekväma stolen och kolla på det. Annars får jag prova att få igår det bärbara datorn igen men det är inte säkert att den vill med tanke på att den har prtesterat nu i två veckor.

Nee dags att börja ladda ner nu och försöka få nått vettigt gjort här hemma vet inte riktigt vad men något ska jag väll komma på.

Ajj Ajj Ajj . .

Usch jag hatar mitt jobb klagat på det innan men nu gör jag verkligen det, skulle egentligen jobbat nu också men fick ringa runt efter någon annan som kunde köra åt mejj eftersom jag lyckades halka i en trappa så jag ramlade och slog i knät och benet kunde knappt gå direkt efter det och det är inte mycke bättre nu heller. Klnappt att jag kunde köra bilen heller för att det gjorde så ont och ändå var jag tvungen att göra klart körningen så att det skulle bli mindre kvar åt nästa. Är rätt så säkert på att det inte kommer bli något jobbande på restaurangen idag heller och där hade jag behövt jobba för jag behöver driksen speciellt nu när jag inte har speciellt mycke pengar men får helt enkelt försöka ta och hålla i dom pengarna jag har även om det kommer bli riktigt svårt och det är nästan två hela veckor kvar tills lönen kommer, lycka till säger jag bara. men som sagt bättre att vara hemma när man skadat sejj än att påfresta det ännu mera vem vet hur det slutar då och jag kanske har sån tur att det gått över sen när jag vaknat får hoppas på det bästa men tror ju inte ritkigt det.

Blev lite chockad nu när jag kollade på statistiken att det fortfarande finns folk som kollar min blogg speciellt nu när jag inte har uppdaterat på evigheter fick klagomål från emms i förra veckan så hoppas hon blir glad nu ;) får försöka bättra mejj men kan inte garantera nått för jag har knappt någon tid över alls att sitta vid datorn.

Dags att halta vidare in till sägen nu och hoppas att katterna inte hoppas på benet inatt för då vet jag inte vad jag kommer göra får väll stänga ute dom ur rummet eller nått men det kommer bli sånt fruktansvärt liv då så får se vad jag gör.

Ett tips, gå inte i ståltrappor man skadar sejj bara!

RSS 2.0