Trist

Idag har det inte hänt något alls. Elliot har varit gnällig större delen av dagen och ingenting har passat, det har antagligen blivit lite mycke med så många och långa dagar på dagis nu men nästa vecka blir det mer normalt.

Jag känner mig otroligt lat och slö som inte gör något vettigt alls utan bara sitter här och kvällarna är nog dom som är tråkigast. Egentid i all ära men vad sjutton ska man hitta på? Plugga? Nä det känner jag inte alls för. Glo på tv? Njae inte så kul heller men ändå det som lotten faller på. Får väll se om jag kan hitta på nått kul att göra eller om det blir att gå o lägga sig tidigt idag så att det kan bli imorgon för morgondagen kommer bli superkul hoppas jag :).


Utekvällen

Gud vilken underbar kväll jag hade i fredags! Afterbäbis med världens underbaraste minnagäng. Vi började på linneterrassen inte alls så många som vi skulle varit från början men det lilla gänget vi blev vart helt perfekt. Det va inte så att någon hamnade utanför och alla pratade med alla om precis allting. Maten va väll inte den bästa, inget fel alls på det jag fick men det hade varit trevligt om det fanns lite fler valmöjligheter. Vi blev kvar där ett tag och hann med några glas vin innan det va dags att dra vidare, vi hade inget direkt mål och efter lite planlös vandring hamnade vi på en tvärgata till andra lång. Där blev det ännu mer tjötande och "jag har aldrig" med små avslöjanden, får försöka skriva ner bättre påstående nästa gång eller förbereda innan och komma på frågor :P.
Tråkigt nog började det droppa av tjejer när klockan blev senare och tillslut va vi bara två men inte va kvällen slut för det utan vi drog vidare inte bara till ett ställe utan till två innan det blev dags för hemgång.

Hade en riktigt underbar kväll, Tack härliga tjejer för den bästa kvällen på länge <3 Får försöka planera in en ny utekväll snart igen. Höjdpunkten är ju inte att dricka utan att umgås och ha kul, vinet är bara ett plus ;). Bästaste tjejorna som finns och jag är så glad att jag hittade er <3 Happy Happy Happy :)

Hum va fjantigt det här inlägget känns som det blev men jag fick fram det jag ville och håller vissa saker för mig själv ;).

Tack brudar för bästa kvällen på länge!


En sjukling . .

Min lille prinsekorv är sjuk och har varit det sen i torsdagskväll :(. Stackars skruttisen snorar hela tiden, har jobbig hosta och feber, sen är ögonen inte dom bästa heller utan han är röd runt dom. Tycker så synd om honom men han är hyffsat pigg ändå och jag tror han börjar bli bättre nu för idag på dagen hade han nästan ingen feber alls. Hoppas hoppas han är frisk imon :).

Helgen har varit bra och har bjudit på både fest och kalas för syster yster och det va hur trevligt som helst.

Vad som händer imon vet jag inte än blir att vara hemma iallafall och kanske vandra iväg till biblioteket för jag skulle behöva ett par böcker så jag kan skriva klart saker och ting :).


Trött mamma, pigg unge . .

Det va längesen han vaknade såhär tidigt och tvingade upp mig ur sängen, han började hålla på o tjöta redan vid femtiden men jag fick honom att ligga kvar i en timma till och nu sitter vi här vakna. Full fart på trollet som hoppar i soffan och säger hej då när han klättrar ner för kanten. Jag vet inte riktigt hur jag ska orka vara vaken hela dagen men det får gå helt enkelt. Har en fullplanerad dag idag så vi slipper sitta hemma.

Först bär det av till öh på minna kl 13 och sen hem till Zorica för mys och lek. Ska bli kul att träffa alla igen för det var ett tag sen nu :) så vi är väll hemma lagom till läggdags igen misstänker jag :)


Gårdagen och idag . .

Igår bar det av till finaste Carro och Miley för lek och hämta min kontroll som hade smitit hemifrån. Vädret var ju inte alls bra och att behöva gå tillspårvagnen va inget jag egentligen såg fram emot men jag hade tur för just då regnade det inte så mycke ialla fall. Var riktigt skönt att komma iväg hemifrån också efter att ha varit hemma så många dagar och att faktiskt få gå ut. Mys att få träffa dom igen och det är verkligen underbart när man bara kan sitta och tjöta om allt möjligt samtidigt som barnen leker sjäva, visst tappar dom små öronen ibland och trotsar otroligt mycke men det är sånt man får ta. Massa bus blev det också och hoppande i sängen. Känns lite konstigt att inte träffa dom idag när vi setts så många dagar i rad men man kan ju inte ses hela tiden :P

Idag händer det verkligen ingenting alls, Elliot har varit ett litet monster hela förmiddagen och ingenting har passat herrn så nu har han blivit slängd i sängen och har legat och sovit i lite mer än en timma, tror att han kommer sova en stund till, eller jag hoppas det ialla fall för han är nog väldigt trött efterr denna intensiva helg sen har han inte sovit ordentligt på dagarna heller utan har hoppat över att sova middag vissa dar.

Jag kommer nog sitta här större delen av dagen och göra ingenting känns det som, undra om jag kanske också ska försöka sova en liten stund, inte säkert att jag hinner. Måste städa och röja iordning lite här lite senare också men det ska nog gå fort att fixa :)

Tråk väder!

Usch för detta vädret, kan det inte sluta regna snart! Dagen går hur segt som helst och jag vet inte alls hur jag ska sysselsätta mig, sitter och väntar på att den lille mannen ska vakna nu så vi kan packa ihop oss och åka iväg till Tuve. Borde kanske börja göra iordning mig nu först så går det snabbare att komma iväg, fast att göra iordning sig för att gå ut i det här skitvädret är inte någon hitt direkt.

Nu tycker jag klockan ska gå snabbare så vi kommer iväg :) orkar inte sitta här hela tiden :P Måste hämta hem min fjärrkontroll också som tydligen ville flytta hemifrån börjar bli lite jobbigt att springa fram och tillbaka för att byta kanal.


Härlig dag!

Det här har verkligen varit en kanonbra helg och underbar är nog ett av dom orden som beskriver den bäst.

Idag var det dags för mig att ha hand om dejten med alla mammor och barn, det kom inte alls så många som jag trodde det skulle göra, lite trist men vi tre hade det hur mysigt som helst. Tjöt om allt och ingenting som det ska vara, maten blev hyffsat lyckad iallafall, inte riktigt som jag tänkt mig men det blir nog bättre nästa gång :P. Och barnen busade och lekte, blev lite små tjafs ibland mellan dom och en del trots men det är ju så det ska vara, hade blivit väldigt chockad och förvånad om det varit helt tyst här när tre ungar lekte. Det blev lite småplanering inför utekvällen, sommaren och lite annat och jag hoppas det blir en ny träff rätt snart :).

Underbar och mysig dag helt enkelt med världens bästa tjejer och deras små monster ;).

Vad som händer resten av veckan har jag ingen aning om eftersom jag har lov och han är hemma från dagis så har vi ledigt hela dagarna. Helgen däremot är redan uppbokad och blir förhoppningsvis riktigt bra.

Dom lyckades leka bort min fjärrkontroll också och en trumpinne, får se om jag kan hitta dom någonstans eller om dom är putsväck :P jag har inte hittat dom än iallafall och då har jag städat alla leksaker och röjt i rummen. Mysko att saker bara kan försvinna sådär.


Underbart!

Idag har det varit ännu en sånhär underbart härligt dag. Tack min underbara vän :).

Imorse var mina enda planer för dagen att städa och röja iordning här hemma inför imorgon då hela ligan kommer hit. Men så kom det ett litet sms med en frågan om vi ville leka idag och självklart ville vi det. Bestämde att dom skulle komma hit och jag och Elliot hjälptes åt med städandet, jag plockade undan och han dammsög så nu ser det hyffsat ut här iallafall. Fick även ett samtal som gjorde mig lite lagom chockad men det hanns tyvärr inte med utan det får bli någon annan dag istället.

Efter städandet var det dags att sova middag och jag somnade nästan själv när jag låg i sängen och väntade på att Elliot skulle somna men jag fick släpat mig ur sängen tillslut.
Vid ett dök dom bästa upp och Elliot o Miley röjde som galningar idag igen, det är verkligen härligt att se att dom två kan leka så bra tillsammans och när båda två står i sängen gapskrattar och hoppar upp och ner blir man varm i hela kroppen, underbara barn. Det blev en heldag med tjöt och mat, kan ju inte låta våra gäster svälta och inte oss heller för den delen.

Det känns alltid så tomt och tyst när vi blir själva igen. Men imorgon blir det fullt ös med massa busiga barn här och deras underbara mammor <3 får bara hoppas att jag hinner bli färdig med allt innan dom kommer men chansen är väll inte så stor med tanke på att jag är en riktig tidsoptimist och tror att saker och ting ska gå snabbare än dom egentligen gör :).


Segt

Jag börjar bli så otroligt rastlös nu och det här med att bara sitta hemma som annars inte var några problem fungerar inte alls nu. Idag har jag inte varit hemma många timmar va iväg mitt på dagen och va hemma Max två timmar efter det innan jag åkte iväg till farmor och farfar för att komma iväg och göra någonting. Kvällen nu har varit så otroligt trist med ingenting alls att göra, ska ställa mig och diska strax sen blir det nog sängen för att få slut på denna sega dagen. Hur jag ska sysselsätta mig hela dagen imorgon har jag ingen aning om, måste städa iordning här hemma iallafall sen får jag se om jag kanske kan hitta någon som vill umgås med oss i ett par timmar bara för att slippa sitta här och göra ingenting.


Underbar dag!

Idag har det varit en riktigt underbar dag. Började med att jag fick sovmorgon då Elliot inte vaknade förrän nio, lyx kallar jag det då vi annars går upp runt sju. Sen ringde syrran och ville komma över för att fixa sitt hår och eftersom jag lovat var det bara att ta tag i det. Kan ju säga att det blev mycke bättre denna gången än vad det blev sist, vi kom även fram till att det faktiskt inte bara va mitt fel att det gick så dåligt sist utan det var även hennes.

När jag satt och väntade på att hon skulle komma fick jag sms av finaste Carro och Miley som ville komma hit och hänga med oss. Underbart härligt att bara kunna sitta och tjöta om allt mellan himmel och jord plus att barnen leker hur bra som helst tillsammans och inte på varsitt håll. Riktigt kul att se när dom sprang runt och busade här och skrattade hur mycke som helst. Timmarna bara flög fram och det känns som om dagen va alldeles för kort så det va verkligen ingen låångfredag här inte utan en väldig snabb en. Nu längtar jag ännu mer till på måndag då hela gänget kommer hit och myser hoppas helgen går fort nu :).

Jag måste försöka ta tag i mitt andra lilla gäng snart också och fråga när vi ska ses för jag saknar både dom och deras små prinsessor nu.

Kvällen är riktigt seg, nästan så att jag funderar på att gå och lägga mig men det blir nog inte så än. Får se om jag kan hitta på något att göra istället för att bara sitta här och skräpa.


Jag hann!

Jösses vad jag känner att det där inte alls gick bra, fick mej en smärre chock när jag såg att det var över 100 sidor som skulle läsas till det uppdraget plus att jag bara hade så kort tid på mej måste verkligen börja i tid med nästa. Borde nog egentligen sätta mig med det redan nu i veckan även om det är över en månad kvar tills det ska in men jag vet inte om jag hinner har så mycke annat som jag måste göra nu i veckan, prov nästa måndag och jag kan ingenting plus flera arbeten som ska in, måste till biblioteket! Jag känner att det blir lite väl mycke på en och samma gång just nu, varför ska dom alltid lägga allting i slutet och samtidigt! Inte speciellt smart dom borde göra en bättre fördelning över när dom lägger ut sakerna. Matten kommer ju inte alls bli rolig då vi har tre prov på en månad typ först nu den 16:e sen ett till den 7:e maj och nationella den 14:e maj det här kommer ju gå skit, måste boka in mina examinationer i distans kurserna också men när jag ska hinna med dom vet jag inte och då måste jag läsa igenom allt det här igen, suck som sagt det börjar bli lite för mycke nu.

Är iallafall glad att detta kom in i tid annars hade det nog varit bye bye pengar och det är inget alternativ, måste även kolla upp vad jag ska söka för något till hösten och hoppas att jag kommer in någonstans, blir nog både att söka högskola och komvux då jag faktiskt har fler strökurser som kunde vara bra att läsa upp, hum massa språk lär det bli i så fall, snacka om att jag kommer bli förvirrad men får se hru det blir, ska sätta mig någon dag och kolla igenom allting och förhoppningsvis får jag hjälp på måndag.

På tal om måndag så kommer det bli en riktig mysdag då tjejerna kommer hit med deras prinsar och prinsessan, har lite små ångest och halvpanik över hur det ser ut här hemma men det bör jag hinna fixa iordning jag har ju ett par dagar på mej. Får se om det kanske blir en tripp till stan någon dag nu i påsk också, jag är sugen på att fika. Hum låter ju bra när jag gett mig själv förbud så att jag inte får äta sånt, men bara sitta och tjöta om allt och ingenting med någon, får väll se om jag kan hitta någon som vill fika med mej. om jag nu orkar åka in till stan, det är ju faktiskt många gånger jag säger att jag ska göra saker men i slutändan blir dom aldrig av. Helgen får helt enkelt bli som den blir =)

Blev massa tjöt nu om allt och ingenting men det är som det brukar vara när jag sagt att jag ska ta en paus här, just då kommer jag igång ordentligt med skrivandet men jag kan inte garantera att det fortsätter det beror helt på vad jag känenr för att skriva om ifall det hamnar här eller någon annanstans :)

Plugg plugg och åter plugg . .

Jag har suttit och tragglat företagsekonomi större delen av dagen och det värsta är att jag faktiskt tycker att det är intressant så jag förstår inte varför jag alltid väntar till sista dagen med att göra det. Efter mycket om och men fick jag ialla fall skickat in uppdraget och i tid denna gången också så nu ska jag sätta mig med rättskunskapen istället, något som jag inte alls tror komemr gå bra, jag har ca två timmar på mig att bli klar och jag har inet ens börjat. Wish me luck!

Ångest, depression och kriser . .

Det här känns inte som någon bra dag, jag känner mig inte alls på topp utan känner mig väldigt nere, varför vet jag egentligen inte, kan bero på vädret att det är så otroligt kallt och grått idag eller på det vi gick igenom på psykologin igår.
Hela lektionen handlade om ångest, depression och kriser och i våran lilla klass (4 pers) fick vi dela med oss av personliga erfarenheter och vad vi visste om det. Tycker otroligt synd om sånna som hamnar eller diagnostiseras med något av det och det är otroligt stark av dom som tar sig ur det igen.

Men när man får sitta där och höra om alla olika symptom kan man inte annat än att dra paralleller till sig själv, börja analysera och tänka, tänk om jag skulle hamna där. Och det där stämmer ju in på mig är jag på väg neråt nu då. Skulle man själv hinna upptäcka det i tid om man verkligen var påväg neråt, skulle andra se det och lyckas fånga upp en. Många många tankar som snurrar runt efter det och mycket tänk om.

Nu är jag inte påväg ner i någonting och även om jag varit med om en del är det inte tillräckligt för att dra ner mig till botten. Och jag tror inte det komemr ske heller men en annan skrämnade siffra som vi fick höra är att varje år hamnar 10% av befolkningen i en djup depression och då börjar man ju fundera igen och ännu mera tänk om, för tänk om jag är en del av dom 10% detta året, eller kanske nästa år, eller året efter. Det är inga roliga siffror man får höra och min egna lilla symptom jakt kommer fortsätta, dock vet jag att jag har en tendens att inbilla mig saker så om jag läser om något symptom kan jag få för mig att jag har det vilket inte alls stämmer.

Otroligt intressant ämne som får en att tänka efter en hel del och kanske bli lite deppig, men deppighet och depression är inte samma sak. Det är bara att kämpa vidare.

Så att jag känner mig lite nere och deppig just nu har med många andra saker att göra och det kommer och går, ibland får man lov att vara lite sad bara man ser till att fånga upp sig själv igen efter ett tag =).

Så många ord men ingen ro.

Jag vill kunna skriva allting här men det tar emot. Jag vet inte vad jag kan skriva längre för jag vet inte vem som läser. Pausen fortsätter nog, kan komma något enstaka inlägg då och då men när och om vad har jag ingen aning just nu.


RSS 2.0