Ny dag och tid!

Från och med denna veckan har vi bytt tid och dag för simmet så nu är det på söndagar kl 17:30. Får hoppas det funkar lika bra på det här nya stället som det gjorde på det gamla :)


<3


Trött på detta . .

Va trött jag är på att vara sjuk nu, har varit förkyld med halsont i två veckor snart och det går ju inte över för nu blir det bara värre i halsen igen :(.

Jag vill vara frisk!!!!


Klant

Otroligt klantigt att glömma alla badkläderna hemma idag. Men det blev simning ändå :)


Ingen riktig ordning . .

Jag har suttit och funderat fram och tillbaka nu och jag tror det kommer bli en liten paus i bloggandet här för jag får inte riktigt fram det jag vill skriva och tänker alldeles för mycke.

Jag har hängt upp mej på att försöka skriva saker jag tror andra vill läsa istället för att skriva som jag egentligen vill och det känns inte riktigt rätt. Så vi får se hur det blir här i fortsättningen.


8:e mars

Nu har tottisen fått vara helt själv på dagis i två timmar och det gick kanonbra, han äter tydligen som en häst också när han är där.

Men jösses va jobbigt det var att gå dit idag, jag brukar klaga på det i vanliga fall för det är sånna backar. Men att gå den vägen i ett par centimeter snö var verkligen ingen höjdare, jag halkade i nedförsbacken och körde sedan fast ett antal gången på gångbanan. Lite lagom härligt att försöka putta en vagn framåt när hjulen inte snurrar.

För övrigt har det inte hänt mycke alls, bara hängt här hemma och inte gjort nått. Hade underbara Emmy här i tisdags, tack för sällskapet och vi måste se till att ses oftare :) kul med sleepover och vinkväll. Känns riktigt underbart att få göra nått annat på dagarna än att bara hänga med tottisen hela tiden och kunna tänka på sig själv och alla vänner :).

Det blev bullbak nu ikväll, inget jag hade planerat direkt men det fick gå ändå så nu har jag massa bullar här hemma även om hälften av dom redan åkt vidare så finns det en hel del kvar :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/278295/images/2012/pic_193060573.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/278295/images/2012/pic_193060573.jpg" class="image">


5:e mars

Det går verkligen kanonbra på dagis och han sköter sig exemplariskt (stavning??). Både dagmammorna och jag blir förvånade över hur bra det faktiskt går och jag hoppas det håller i sig så. Får se hur det går imorgon när vi ska prova att säga hej då men det kommer säkert gå kanon det med annars har vi ju fler dagar att träna på. Han börjar komma in lite mer i gruppen nu och tar för sig en del och det är inget man märker direkt att han är helt ny.

Nu ligger han inne i sängen och tjötar men han somnar nog snart.

Morgondagen bjuder på inskolning, får se hur länge vi blir kvar sen blir det sim, kommer kännas konstigt att komma tillbaka efter två veckor för dom har hunnit med en hel del men det ska nog gå bra det med sen blir det dejt med Em :) undra vad vi hittar på, fika, promenix eller hänga hos henne eller oss. Hoppas det blir en bra dag imon :) <3

Btw fick tillbaka resultatet på den senaste hemtentan i psykologin idag också och det gick bättre än förväntat :)


Babbel babbel . .

Någon ligger inne i sängen och tjötat, hum undra vad det är han pratar om egentligen. Får hoppas att han somnar snart iallafall annars blir det jobbigt att komma upp ur sängen imon för att släpa oss till dagis. För vaknar inte han i tid har jag svårt att komma upp i tid. Men det ska nog gå bra ändå :)


Mässan

Nu är vi hemkomna från mässan och Elliot som höll sig vaken hela tiden ligger och sover i sin säng nu, han kämpade verkligen in i det sista och skulle inte alls sova, men än tycker jag inte att han är tillräckligt gammal för att sluta sova middag.

Jag tycker ju inte direkt att den va lika bra detta året som den va förra, det va flera utställare som inte fanns med och man fick många fler saker förra året. Men det är ändå härligt att vandra runt och titta på allt som finns och lite fick jag med mig men jag köpte ingenting. Usch vilka priser det är på allt och då ska det ändå vara billigare där än i vanliga fall så att handla där är ju bara att drömma om.

Hade underbart sällskap och det är ju det viktigaste. Har en bild på Elliot med statiskt hår, han satt och lekte med en ballong så håret flög åt alla håll och kanten. Dock ingen bra bild men det är något iallafall :)


Pizzabagare

Idag hjälpte min lille bagare mamma att göra pizza. Det han tyckte va roligast var att leka med degen, peta hål i den och att äta upp ingredienserna men vem sjutton tycker inte att det är det roligaste :). Det verkade som om han uppskattade sin mat sen också för han smaskade på som bara den.

Härligt att få hjälp med maten även om det kan bli lite mycke ibland.

Annars har vi inte gjort mycke alls idag bara suttit hemma, färgade syrrans hår idag och det gick väll sådär hon väckte mig när hon kom så jag va inte världens piggaste.

Imorgon blir det baby och barnmässan, ska bara försöka hitta någon att gå med för jag känner inte riktigt för att gå själv. Men i värsta fall får det bli så. Ska försöka komma iväg tidigt på förmiddagen så det inte blir någon stress där inne :).

Önskar att jag varit smart nog att ta ett kort på den lille bagaren men det glömde jag helt av, hade fullt upp med att hålla koll på vad han gjorde ;).


Dag 2

Andra dagen gick kanon bra och det blir nog ingen speciellt lång inskolning alls om han sköter sig som han gör nu. Nästa vecka ska jag testa att gå därifrån men det kommer troligen gå lika bra som allt annat. Och om det funkar får han vara där själv på tisdag och onsdag en stund och lite längre på torsdagen. Dom som jobbar där verkar vara hur bra som helst och är egentligen dagmammor (minns inte om jag skrev det igår).
Så jag är nöjd med platsen han fick (änsålänge iallafall) och hoppas det håller i sig :).


1:a mars

Inskolningen idag gick hur bra som helst och han sprang iväg och lekte med barnen på direkten utan att bry sig om mig alls.

Tror inte det kommer vara några som helst problem det här :)


RSS 2.0