Breaking Off . .

Suck en av naglarna gick av idag och då menar jag inte att den lostnade helt utan ena kanten bröts av, den hade i och för sejj gjort det redan igår men då satt den ialla fall halvt kvar pså det såg inte jättedumt ut fick fila ner den en liten bit men nu när jag kom hem var ena hörnet verkligen borta så jag var tvungen att fila ner den helt så nu är den superkort, egentligen inte med tanke på att den är lika lång som min nagel under och den hade växt en bra bit, men den känns superkort och nu måste jag ju fila ner dom andra också så dom blir superkorta kan ju inte gå runt med en som är mycke kortare än dom andra, den vita kanten ser inte riktigt klok ut heller eftersom det bara är så lite. Blir nog att måla dom i någon annan färg sen får se bara vilken inte bestämt mejj än, eller rättare sagt jag har inga fina nagellack hemma så får försöka stjäla någons ;) haha få se vems det blir bara.

Men nu blir det ialla fall sömn eftersom jag bara sov knappt en timma innan jobbet, fastnade på msn alla höll på och skrev och vägrade låta mejj gå riktigt frustrerande men jag får skylle mejj själv, hinner nog ialla fal sova två tre timmar nu sen ska jag upp igen och försöka hålla igång hela dagen och natten ;) får väll se hur det går är ialla fall ledig från jobbet imon, nice :)

Edets stora mötesplats . .

Det är ica det, alltid hittar man någon man känner där när man är i affären eller utanför och idag var det ovanligt många. Åkte dit för att mamma och syrra ville att jag skulle handla så jag passade på att bestämma träff med Jennie samtidigt så hon va inne i affären när jag kom dit, seg som vanligt haha men mamma skulle till jobbet först så det var därför, sen vandrade vi runt där inne det fick bli två varv idag eftersom jag är lika smart som vanligt och glömmer av hälften som tur var kom jag på det innan vi kom fram till kassorna. När vi var inne på varv nummer två såg jag en jag kände, konstigt nog brukar vi se honom i affären som Jennie sa han förföljer oss, hum förföljer mejj sa hon i och för sejj men det är samma sak.
Sen stog vi utanför affären i en evighet och tjötade om allt o ingenting och då är det en annan som åker förbi, knas om vi hade stått kvar dä ännu längre hade det nog varit ännu fler för som sagt Ica är edets stora mötesplats där träffar man garanterat någon och detta bevisar ju bara hur liten våran stad är ;)

Äntligen hemma . .

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet ska väll egentligen inte klaga med tanke på att det inte är många timmar jag jobbar om nätterna men när det blir nästan 5 timmar är det mer än vanligt. Har ont i hela kroppen nu mest axlarna och ryggen efter att ha släpat alla tidningarna, funderar faktiskt på att väga dom jag har var bara för att se hur mycke dom verkligen väger för det är nog en hel del kilon. Men det får bli senare, nu är det nog dags att sova tror jag.

His Infernal Majesty . .

Jag vet att jag kan vara lite seg ibland när det gäller att veta vilka band som komme till Sverige för spelningar, eller rättre sagt är jag ofta riktigt seg och inte har någon aning alls förrän det är försent och den oturen hade jag denna gången. Satt och lyssnade på radion igår när det kom en låt jag kände igen och efter 20 sekunder av låten kom jag på att det var en HIM låt lite pinsamt för det borde jag hört från början men ialla fall jag ska komma till skaen snart. Jag och syrran började prata och jag sa "borde dom inte komma till sverige snart?" och då berättade hon att dom redan hade en inbokad spelning här men hon visste inte vilket datum den var. Jag var ju tvungen att springa upp till datorn och titta på ticnet vad det stog och självklart hade hon rätt dom ska spela i sthlm den 14/2-08 och fanns det några biljetter . . nej, helt slutsålt så gick jag in på deras hemsida istället och hittade att dom ahde en extraspelning i sthlm skyndade mejj in på ticnet igen och det ar ju självklart slutsålt till den också kan ju berätta att den spelningen är den 13/2-08. Tänk om jag bara varit lite snabbare oh hållt lite bättre koll så hade jag kanske hunnit fixa biljetter, nu kommer jag få sitta på blocket hela dagarna och hoppas att någon vill sälja sina biljetter, har i och för sejj ingen att gå med än men syrran kan man alltid tvinga med om det är så HIM är verkligen ett av mina favoritband också det skulle vara så otroligt kul att få se dom specielt nu när jag ska upp och se Nightwish med men jag får väll klara mejj utan, skulle kunna betala hur mycke som helst för en ynka liten biljett.
Ingen här som har biljetter och vill sälja dom ?? ;)

Talking about it . .

Pratade med Izz i tele för en stund sen för att kolla om vi kunde åka ner till stan någon dag nu i veckan och kanske fredag, måste byta min väst på hm sen kolla efter lite nya kläder och förhoppningsvis klippa mejj, ska bara se till att jag får tillbaka pengarna som alal är skyldiga mejj först så att jag har råd att göra dom här grejerna och att spara undan lite pengar, kom på att jag måste börja göra det nu om jag ska ha råd med allt till lägenheten och att göra alla saker jag vill göra. Dom hade Mikaela hemma hos sejj nu också så denna gången måste det bli ett besök där för det är över ett år sen jag såg henne sist och hon måste ju vara hur stor som helst nu. Vi har pratat om det hur många gånger som helst att jag skulle komma ner när hon va där men Izz har alltid glömt av att säjja till eller så har dte dykt upp något annat så det blivit av.

Trött och sjuk . .

Sov jättelänge idag, vaknade halv fyra :O så länge brukar ja aldrig sova i vanliga fall men jag är lite halvsjuk nu så det är väll därför. Har jätteont i halsen och har haft det ett par dagar nu brukar inte känna av det på dagarna speciellt mycke annars utan det är mest på nätterna men idag känns det, har haft jätteont i huvudet dom senaste dagarna och förskylningen är hemsk vill bara att allt ska gå över. Men det är väll min tur att vara sjuk nu, kan ju inte ta ledigt från jobbet heller bara för att jag är sjuk, måste ah dom pengarna så jag kommer snällt få kämpa på blir att käka massa alvedon på nätterna, det har funkat dom senaste två nu så får hoppas att det fortsätter så.

Mardrömmen är här . .

Usch fick veta idag att det ska va totaldistribution imorgon med tidningarna vilket betyder att jag måste stressa halvt ihjäl mejj hela natten och halva morgonen för att försöka dela ut att dom 1 000 tidningarna så fort som möjligt, undra hur många som kommer klaga på att jag är sen denna gången, och förhoppningsvis är tidningarna inte sena som dom var sist, om dom är tidiga har jag ialla fall en liten chans att bli klar rätt så tidigt, inte lika tidigt som vanligt men jag vill vara klar innan åtta ialla fall får väll se hur det går med den saken. Men förhoppningsvis blir det ju en hel del pemgar nästa månad då ialla fall eftersom vi kommer ha haft både total och två extra grejer nu så får väll hoppas på det bästa.

Time to sleep :)

Hur svensk är du ??

HUR SVENSK ÄR DU?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter på McDonalds
[ ] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent:
jag är 48% svensk.

Planer ändras hit och dit . .

Förra veckan bestämdes det att jag skulle vara ledig nu på fredag bara för att kunna dra ut, jag ville i och för sejj vara ledig också eftersom jag inte har varit det sen den 3:e och ibland behlver man faktiskt lite tid till att göra annat. Men ialla fall planen var som sagt att gå ut och när jag pratade men den som ska med så verkar det som om det inte blir av helt plötsligt bara för att den tydligen har andra planer nu. Känns ju mindre kul nu när jag verkligen ansträngt mejj för att få ledigt kunde egentligen inte få det eftersom det är ett annat bud som är borta men hon skulle troligen komma tillbaka till den 1:a och det är ju då jag ska vara ledig, fick till och med försöka ljuga ihop en liten historia inatt när hon sa att jag troligen kunde vara ledig fast historian är ju halvsanning ialla fall, sa att mamma ska ha bilen så att jag inte kan köra och hon har pratat om att åka ner till göteborg nu på fredag så nu får hon allt ta och göra det när jag sagt till att jag inte har någon bil.
Men jag får väll försöka hitta någon annan att dra ut med istället, fast det kanske är bäst att vänta en dag till och höra hur allt låter då inte kul om ajg skulle göra upp nya planer med en ny för att sedan behöva ändra dom igen nee nu får folk faktiskt veta långt innan vad dom ska göra och inte ändra på allt hela tiden för jag kan inte bara ringa till jobbet helt plötsloigt och säga att jag inte kan det funkar inte så. Dom måste ha tid på sejj att fråga om någon annan kan köra mitt dom dagarna jag vill vara borta.
Förhoppningsvis vet jag väll ialla fall innan fredag hur allt kommer bli för ut det ska jag denna helgen när jag äntligen är ledig det är en sak som är säker vem som hänger med bryr jag mejj inte om bara det är någon för att gå ut själv är inte specielt frestande men alltid finns det nån som är frivillig.

Statistik . .

Jag har fått som en vana att alltid gå in och kolla min statistik det första jag gör efter jag har logagt in, varför har jag ingen aning om med tanke på att jag inte har speciellt många läsare alls men vissa dagr är det faktiskt en hel del, i alla fall i min värld men om jag skulle berätta det här skulle ni tycka det var fjuttlite. Men igår va den uppe i otroligt höga siffror speciellt sidvisningarna, så nu har jag fått ett nytt rekord ;) men som sagt ingen får veta hur lite det egentligen är.  Tappade tråden här känner jag. Men det jag skulle skriva är att det är lite konstigt hur det kan vandra så mycke upp och ner från dag till dag man tycker ju att det borde vara ungefär samma personer som läser bloggen varje dag men så verkar det inte alls vara, jag vet att jag har 3 eller 4 som alltid läser den och jag vet det är superlite men har man ingen intressant blogg kan man inte hjälpa det och jag kan inte göra den bättre heller för dte händer inte speciellt mycke i mitt iv som är intressant. ´Nee nog med babblande om detta nu :)

Lussebullar . .

Blev så otroligt sugen på lussebullar imorse när jag vaknade så direkt när jag kom ner i köket kollade jag om vi hade ingredienserna elle rinte och allt fanns till och med saffran det är inte ofta vi har det hemma. Men det är så jobbigt att dte tar så otroligt lång tid när man bakar man vill ju att allt ska var klart direkt istället för att vänta. Men dom blev så otroligt goda när dom var klara att det var värt väntan, försöker hålla mejj borta från dom annars är det risk att jag äter upp allihop och det vore inte speciellt bra, måste försöka spara dom ett litet tag till :)

Det blir lite för mycke ibland . .

Visst är det mysigt med djur men det kan bli för mycke ibland, speciellt med våra kärvänliga katter alltid ska dom gosa och kela. Blev lite iriterad på Tigger nu på morgonen för dte första han gjorde var att komma upp i mitt rum och börja trampa på mejj, vists om jag haft massa kläder på mejj hade det väll varit lite mer okey men vem sitter med en hel drös kläder på sejj när man ska sova ?? Och att få alla klorna rätt in i benen är inte alls mysigt, envis är han också har puttat bort honom hur många gånger som helst och han kommer tillbaka hela tiden, nu har han ialla fall lagt sejj brevid mejj, mycke bättre än allt detta trampandet.  

Dags att sova och sen blir det heroes när jag vaknar igen .) Min telefon har tydligen fått nått flipp också, skärmen funkade inte när det ringde så jag såginte vart det var från men förhoppningsvis var det väll inget viktigt kankse dagiset men det vore konstigt för jag har sagt till dom att jag inte kan jobba på tisdagar (kan i och för sejj det nu när jag inte går i skolan men har ju ingen bil längre så det blir lite svårt endå) startade om den och då funkade den ialla fall tur det annars vet jag inte ad jag hade gjort kul att behöva lämna in en helt ny mobil som bara är en månad på lagning nee usch!

Blank Faced Little Girl . .

Usch fick en sån här jobbig deppvåg över mejj nu, har ingen aning om varför alls men allt känns bara jobbigt och trist har ingen aningom vad jag ska göra åt det heller, får försöka sova och hoppas att det försvinner då, brukar göra det men vi får väll se. Blir inte ens glad av att tänka på konserten med Nightwish som vi ska på, illa, men som sagt det går ju förhoppningsvis över snart får försöka komma på massa roliga saker att tänka på inatt när jag jobbar annars kommer dte bli riktigt segt har dessutom extra grejer med inatt som ska delas ut får se om jag kommer ihåg det sist höll jag på att glömma av dom hela tiden så jag fick springa tillbaka till bilen igen.

Nu ska jag försöka hitta någon bra musik att sova till, funderar på om jag ska lyssna på lite reaggeton, blir alltid så danssugen då kanske inte det bästa när man ska sova men förhoppningsvis höjer det mitt humör en liten bit.

Serienörd . .

Serier du har sett mer än 1 avsnitt av.
Har du sett mer än 50 serier är du en serienörd:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] The O.C
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[x] Heroes
[x] House
[ ] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[ ] South Park
[ ] Stargate Atlantis 
[x] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x] Sabrina - Tonårshäxan
[x] Malcolm, ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[x] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[x] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home
[x] Buffy the vampire slayer

TOTALT: 69 (okey jag är officiellt en serienörd har sett minst ett avsnitt av dom flesta serierna som finns.)

Let's Dance, Get On The Floor No Need To Hold Back . .

Ohh tycker verkligen om den låten med Craig David - Hot Stuff.
Hum tappade helt bort mejj i vad jag skulle skriva nu bara för att jag fick för att kolla vilka som var inne på msn, inte speciellt smart.
Vet att det var något med dans jag skulle skriva men don't remember vad, fick ialla fall inbjudan på facebook om den årliga sambafesten, det skulle vara superkul att gå på lörda är den men jag har redan lovat min kusin att gå på hans spelning då och det blir lite tight om jag ska försöka hinna med båda två speciellr med tanke på att den ena är i gamlestan och den andra i frölunda.
På tal om frölunda, vill fortfarande sticka iväg på nån hockeymatch, har fått me mejj syrran nu också och hon pratade med pappa så får se om han kanske kan fixa biljetter, det borde han ju kuna göra eftesom han har så många kontakter nu men vi får väll se hur det går med den saken, blir att boka biljett ganska snart annars med tanke på att rätt mycke är slutsålt redan.
Nee nu får det snart bli att sova är supertrött och endå har jag sovit rätt så mycke nu dom senaste två dagarna men tydligen inte tillräckligt.

Måste verkligen komma igång med nyårsklännings letandet, någon som vet någon bra sida där man hittar mycke fint ??

Icke fungerande knappar . .

Jag va påväg att beställa en personlig almanacka förut, hade fixat klart den och allt så ska jag trycka på lägg den i varukorgen för att beställa och det funkar inte. Blev så irriterad att jag var tvungen att gå ifrån datorn och nu skulle jag försöka igen men det funkar verkligen inte, tydligen ska väll jag inte ha någon sån almanacka verkar det som får väll helt enkelt försöka imorgon istället. konstigt egentligen att det inte fungear har tryckt på den knappen x antal gånger nu men icke.

Håller på att fixa mat nu också och det blir verkligen inget glamoröst, pasta och broccoligratäng, får väll se om vi ska göra nått mer jag och syrran så att det blir lite roligare mat, hon kanske vill ha nått kött till eller så och jag funderar på falafel men har som sagt inte bestämt nått än.

Segproppen moi har fortfarande inte duschat usch hemsk ja känner mejj men vem vill gå in i duschen när dte bara är 18 grader i huset då fryser man ihjäl när man kommer ut, mindre trevligt, vill ju inte gå in i en varm dusch och komma ut i ett svinkallt hus så nu har vi eldat och det är nästa 21 grader blir nog lite eldning till sen äntligen duschen :)

What Goes Around . .

Finally har ja kollat på senaste avsnittet av Gossip girl så nu blir det bara att vänta på nästa segt men vad gör man inte.

Pratade med Virre idag också om lägenheten och jag kommer inte kunna flytta in förrän första februari, segt att jag verkligen måste vänta sålänge men det finns inte ,mycke att göra åt när dom segar med sin, tydligen hade dom varit på Ikea igår och köpt köket men skulle inte få det förrän i början av januari förhoppningsvis flyttar dom ut innan sista ialla fall så jag hinner tapetsera, vill ju flytta in så fort som möjligt sen när jag väl har den. Måste leta tapeter snart också har redan börjatmen hittar verkligen inga fina, visst det finns flera som jag skule kunna tänka mejj men jag vet inte riktigt kan inte bestämma mejj. Jag funderade på att börja packa ner mina saker nu också men det känns så oödigt att börja packa när dte är två månader kvar tills jag får flytta så få ta det senare, ska ialla fall packa ner dom grejerna jag köpte på Ikea för dom är ingen ide att ha framme eftersom det endå inte ska användas förrän jag är i lägenheten, så det kommer bli flyttlådejakt om en liten stund.

Måste in och duscha snart också, mitt hår känns lite som svinto frn lockarna eftersom jag var tvungen att ha mousse för att dom skulle hålla, segt segt men men så är det ibland, funderar på att köpa någon hårprodukt som gör att lockarna håller sejj och blir mjuka istället men får väll se ska ha råd med det också. Måste beställa klipptid snart också, sitter och funderar på vart jag ska klippa mejj, vill ju göra det på sense men jag måste försöka spara pengar nu och då är dte inte speciellt bra att lägga ut 350 på håret, kommer i och för sejj gå på mer eftersom jag behöver köpa produkter till och dom pengarna har jag inte riktigt så det får nog bli den billiga frisören istället, håret blir halvbra då ialla fall inte precis så som jag vill ha det men det brukar alltid bli bättre när det fått växa en liten bit och inte ser så kantigt ut.

Måste börja leta kläder till nyår också nu är det inte alls långt kvar och nått nytt till min födelsedag, får väll se vad det blir ska försöka satsa på kläning detta året har inte haft det något nyår alls så nu är det verkligen dags, var påväg att öp en förra året men den var lite för dyrt så det fick bli annat, konstigt nog kommer jag inte alls ihåg vad jag hade på mejj :S troligen för att det inte var något av våra gamla nyår där vi har bildbevis på vad vi har på oss. Saknar det, kom att tänka på det imorse när jag läste Jennies blogg.

I Like . .

Ohh va underbart fick veta att det fanns ett till avsnitt av Gossip girl, misstänkte det när jag laddade ner men det fanns bara i massa rar-filer och det orkar inte jag ha när man måste packa upp osv. så nu blir det att leta upp avsnittet och titta på dte sen när jag vaknar =)

"Du kom på vad du hade glömt"

Träffade polisen inatt igen och jag var ju riktigt smidigt, inte, eftersom det inte är världens lättaste att åka runt med bälte på sejj när man ska försöka slänga i tidningarna i brevlådorna så åkte jag utan och såg att det var en bil en bit bort där jag skulle in, tänkte att det säkert bara var securitas så då var det ingen fara. Men så kommerjag bort och där står polisen, fick ju slänga på mejj bältet och hoppas på att dom inte såg men sån tur hade jag inte med tanke på att dom stog med ljusen rätt mot min bil så dom såg ju in när jag fipplade med bältet, fortsatte in som vanligt och när jag kom fram till brevlådan körde dom fram till mejj och kom ut, tur att poliser är snälla ibland ialla fall för hon kom fram till mejj och sa det, "va bra att du kom på vad du glömt, denna gången skriver vi inget men tänk på det nästa gång" så i fortsättningen ska jag nog försöka ha på mejj bältet hela tiden kommer bli riktigt jobbigt men det får väll gå.  

When Darkness Turns To Light . .

Det har varit musikbyte här igen, blev lite Plain White T's förut efterjag skrivit och nu är det The All-American Rejects istället vara bar tvungen att lyssna på It Ends Tonight och Kiss Yourself Goodbye.

Va nere och kollade på Navy nyss och tänk om man kunde skriva en bok, inte som i det avsnittet som var där alla blev mördade hit och dit efter hur det var i boken men bara tanke på att kunna skriva något bra som andra vil läsa. Jag har ju i och för sejj varit med och skrivit en bok, lite svårt att tro när man läser min blogg kankse eftersom allt är så slarvig , hit och dit och superointressant. Men som projektarbete i gymnasiet skrev vi en bok om våra liv som varit under tiden från högstadiet fram tills då, har fortfarande kvar boken här hemma men jag har inte kommit så långt än att jag läst den, läste ju i och för sejj så gott som allt innan vi skulle lämna in den eftersom alla var tvugna att godkänna varandras delar, men den kommer aldrig bli publicerad här i alla faal med tanke på att den är, nu kommer jag inte riktigt ihåg hur lång men minst 107 sidor så det skulel väll ta upp halva bloggen ;) och det är nog inte många som skulle orka läsa den. Det hade i och för sejj varit roligt att lägga ut delarna var för sejj ett kapitel i taget och en tolkning i taget för att se vad andra säjjer om den. Det blir något att fundera på, måste ju prata med Emma, Jennie och Izz först.

Tankarna sprang iväg väldigt mycke bara från det jag såg på tv märkte jag, men nu är det nog dags att sova igen så att jag orkar med natten.

Count Your Last Blessing . .

Så då sitter man här nu igen. Lyssnar fortfarande på Sum 41 låtarna men funderar på att byta antingen till Cartel, Justin eller Plain White T's snart får väll se hur jag gör. Sovit har jag gjort igen, underbart behöver sova så mycke som möjligt nu annas komme rjag vara helt död inatt igen när jag ska jobba, mindre trevligt.
Måste fråga om jag kunde få ledigt dom dagarna jag vill också, känner att jag behöver lite ledighet och att ha lite kul, man kan ju som sagt inte jobba precis hela tiden och snart har det varit en hel månad utan ledighet.
Jag har verkligen idetorka idag när det gäller bloggen så det blir nog inte speciellt mycke mer ska ner och kolla på navy CIS snart ialla fall :)

Just Look Up To The Stars And Believe Who You Are . .

Sov ganskalänge idag, inte så länge som jag trodde jag skulle sova men det bev ialla fall nio timmar. Känner mejj fortfarande halvdöd nu så det blir förhoppningsvis att jag somnar tidigt ikväll, det känns verkligen som om klockan är jättemycke nu men det är den ju inte alls, konstigt.

Kollade på senaste avsnittet av Gossip girl idag, underbart (tror det var senaste iaf 1x07?) verkligen hur bra som helst med berlesquen (ursäkta stavningen om det är fel) och Sum 41 låten i slutet älskar den låten, hade nästan glömt av att jag hade dennu eftersom jag lyssna så mycke på den tidigare. 

Sitter och funderar på om jag ska gå in på HM och shoppa lite men har inte bestämt mejj än, vet oite riktigt om ajg kommer ha råd med det heller men hitatde riktigt nice kläder där igår faktiskt (i affären) även om jag inte tittade speciellt mycke.  

kommer verkligen inte på något speciellt att skriva nu alls får väll se om det kanske blir något senare istället.

27 Timmar . .

usch har varit vaken och uppe i 27 timmar nu det är en hel del speciellt med tanke på att jag har jobbat också och inom dom timmarna har jag hunnit med att jobba två gånger. Det är inte alltid bra att ha helt uppbokade dagar när man jobbar natt så det inte finns någon tid att sova alls men jag har ju klarat av att vara vaken mycke längre innan så varför skulle jag inte ha klarat det nu. Fast nu kommer det nog äntligen bli sömn får väll se hur länge jag sover bara, det värsta är ju att alla här kommer springa och väcka mejj och snacka om att jag kommer vara på dåligtr humör sen om det händer, behöver ju faktiskt ta igen den sömnen som jag har missat. Men nog tjatat om det och göra slag i saken, sova, fast jag funderar på om det kanske blir ett avsnitt till av Gossip Girl innan, kommer väll somna mitt i det men whatever. Har bildbevis på hur död jag är nu men kan inte lägga upp bilden än för jag orkar inte sätta in kameran i datorn, jobbigt då måste man hålla på och fixa med mappar hit och dit så det får bli imon istället =)


Lilla sexskolan hos Nikki

Stter hemma hos Nikki nu riktigt nice att träffa henne igen de var ett bra tag sen sist. Självklart började vi prata om hennes intresse, sex haha ovanligt, not hade en lite kurs här om hur man ska göra vad för at det ska bli rätt osv men den tog slut ganska snabbt blev bara massa garvande tillslut. Och nu är det snart dags att åka hem, mste iväg och jobba inatt segt segt har ingen aning om hur ja ska orka heller med tanke på att jag har varit vaken sen två igår natt får väll se hur det går.

Hade massor som jag sklle skriva egentligen men det är så otroligt jobbigt at skriva på den här datorn, bokstäerna hamnar inte där jag vill ha dom och försvinner ibland vilet kasnke märks. Men men dags att åka hem nu och förbereda mej för jobbet och hon ska iväg på sin lilla "dejt" ;)

Långrunda på Ikea . .

Det blev tillslut ikea idag även om både Jennie och jag segade, får skylla på Mellis för hon vaknade sent ;) kom iväg från edet mellan halv och kvart i tolv så vi va inte på ikea förrän vid kvart över, sprang runt där länge länge tror att det blev ca 3 timmar sammanlagt och det blev massa saker köpta jag fick mejj hur mycke kökgrejer som helst kändes det som ialla fall men när jag kom hem var det inte lika mycke som jag trodde, fast det brukar ju alltid vara så, köpte även en spegel vad jag nus ka ha den till med tanke på att jag har 12 speglar till två/tre spegelväggar beroende på hur stora dom ska vara men man kan inte få nog av speglar :) Sen blev det en snabbis till backplan och klantig som jag är körde jag fel som vanligt var runt och velade rätt så mycke i stan innan vi väl kom dit bara för att jag inte tog dom filerna jag egentligen visste att det var utan trodde jag hade fel hela tiden, tillslut hamnade vi på ställen jag kan så vi kom över rätt ialla fall, gick in på skopunkten hittade några riktigt nice skor men det blev inga köpta för när jag väl hitatr skor hittar jag alltid mer än tre par och då är det så otroligt svårt att välja. Sen blev det HM köpte jackan där dyr var den också men whatever nu har jag ialla fall en fungerande vinterjacka även om den kanske inte är supervarm är det mycke varmare att gå runt med den än det jag haft innan. Måste dock sy upp den en bit för den är alldeles för lång men det ska väll inte vara så svårt att fixa.

nee nu måste jag åka ner till Nikki hon har väntat länge nu, trött är jag också har fortfarandeinte sovit nått så får väll se hur det här ska gå men jag har ju lyckats förut så varför inte idag :)


A Stupid Misstake . .

Jag kan vara så otroligt dum ibland. Här brukar jag gå och skälla på mamma för hon ahr en tendens att sätta på tvättmaskinen samtidigt som jag duschar och vad gör jag själv, joo idag sätter jag på tvättmaskinen precis innan jag ska in i duschen, smart verkligen. Grejern är att vårat vatten pendlar när man har på den samtidigt så ena stunden är det jättevarmt för att i nästa bli svinkallt, att det är varmt har jag inte problem med för idag när det är så kallt inne är det bara skönt men när dte blir kallt usch står ju nästan och huttrar i duschen (va påväg att skriva kylen, not so clever)

Dålig på att göra dom sakerna jag säjjer att jag ska göra är jag också, det var ju ett bra tag sen jag skrev här nu att jag skulle duscha men fastnade som vanligt i massa bloggar och sen var jag ju bara tvungen att gå in på alla andra sidor jag är medlem och kolla om det hänt något dä, vilket det oftast inte har. Nu hinner jag nästan inte med nått Gossip girl eftersom klockan är så mycke men ja SKA titta på ett avsnitt nu får väll förssöka va snabb sen, haha den var rolig, jag snabb , dte händer bara en gång på miljonen att jag är supersnabb.

Dags att börja göra sakerna nu annars kommer jennie säkert stå och hoppa sen för att jag är sen, som vanligt ;)

En hemsk natt . .

Usch det har verkligen inte varit någon bra natt inatt alls, det började med att tidningarna var försenade, inte speciellt mycke men dom skickade inte smset förrän dom nästan var i edet, hade osm tur var gått upp lite tidigare så var redan påväg att göra iordning mejj när jag fick det så det var bara att vandra ner till bilen skrapa rutorna (usch) och åka. Jag var inte speciellt snabb heller började inte officiellt förrän tjugo över tre när jag i vanliga fall brukar börja tio i så det var lite skillnad, segt gick det också och bra mådde jag inte heller. Brukar må dåligt i början men det går alltid över och slutar med att jag är super hungrig men inte inatt nu mådde jag dsåligt igenom hela distriktet va påväg att ringa och säjja till att jag åkte hem mitt i för det var så jobbigt men jag bestämde mejj tillslut för att jag skulle kalra mejj igenom det. Känns lite jobbigt att behöva åka iväg till ikea om jag mår såhär sen också men jag får väll hoppas att det går över för jag har massa planer för dagen så det vill jag helst inte skippa, vet bara inte hur jag ska hinna med allt, ska åka ner till Nikki på kvällen också och jag vill inte åka dit försent eftersom ajg ska börja jobba runt etttiden och måste ta senast tolvbussen hem så får väll se hur det går.

Men nu ska jag duscha, börja tvätta och kolla på Gossip girl, nått måste jag ju göra för att hålla mejj vaken, funderar på om vi ska åka tidigare än tio men har inte pratat med Jennie än så det får väll bli vid den tiden =)

Gossip Girl . .

Okey jag har verkligen fastnat för den serien nu har sett fyra avsnitt på raken men var fast redan efter dom förtst tio minuterna i första avsnittet så det var verkligen bra av mejj att ladda ner det och tack för tipsen :) Jag är inte världens bästa på att beskriva varför och hur och vad det är jag tycker om med serier så inte ens någon ide att försöka, det kommer bara sluta med att jag sitter här i tio minuter och tänker för att sedan bli irriterad när jag inte kommer på något. Nee nu är det dags för avsnitt 5, funderar på om jag ska ta en liten paus sen och spara tills imorgon så jag har något att göra medans jag väntar på ikea trippen ska åak hemifrån senast klockan tio, ska bara försöka hålla mejj vaken så länge för om jag kommer hem klockan sex är det många timmar att döda. kommer väll sitta här ett tag på morronen som vanligt, har hittat en hel del bloggar nu som jag läser och imorse hittade jag en som ajg satt och sträckläste hela bloggen, det gjorde riktigt ont i ögonen när jag va klar men det gick verkligen inte att sluta läsa.

Nee nog om detta, det blir nog ett till inlägg idag har inte bestämt mejj än, har nämligen en sak som jag började fundera på inatt som jag ska skriva om skulle skrivit det imorse men bestämde mejj för att vänta tills senare på dagen och nu har dte blivit väldigt sent så antingen kommer det sen eller någon dag nu snart får se när det blir av :)

Days Go By . .

Det blev inte träning idag heller och Jennie var på ica nu igen när jag ringde, tror hon försöker undvika mejj ;) springer bort varje gång jag försöker ringa :P. Men hon ringde för en stund sen ialla fall och det blir ikea + stan imon endå för hon hade bytt med sin bror :) weeii får se om jag hittar något fint bara men jag har en känsla av att jag kommer hitta alldeles för mycket så att det blir jättedyrt. Ska förska att bara ta ut en viss summa pengar och inte använda mer än dom, får se hur det går är inte speciellt bra på sånt.

Dags att hämta ved och börja elda nu skriver mer senare =)


Nightwish 4/12-07

Weeeii det är bokat nu, blir Nightwish i stockholm den fjärde. Kommer bli hur kul som helst ska bara se till att få ledigt också för det är inte fixat än, dom är lite kinkiga där men det är ett bud som är borta nu och jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka till december annars vet jag inte vad jag gör får väll försöka hitta någon annan som kan köra när jag behöver vara ledig eller nått för på nått sätt ska det ialla fall lösas. Tony bokade biljetterna så vi får åka gratis blir bilresa upp också istället för buss/tåg mycke bättre, tyvärr verkar det som om det blir jag som ska köra både dit och tillbaka, inte för att jag egentligen har något emot det för jag älskar att köra långa sträckor konstigt nog men jag tror inte dom kommer tycka om hur jag kör dit ;) Izz vet ju hur det gick när vi körde sist :) och denna bilen har turbo haha behlver nog inte säjja mer. Men vi får se hur det blir, kommer ialal fall bli hur kul som helst att äntligen få se dom. Längtar :D

Lista . .

1. När du duschar, sätter du på vattnet och går in eller går du in och sätter på vattnet sen?
 - Jag sätter på vattnet först och går in
2. Läser du etiketterna på din schampoflaska?
- Ja.
3. Har du duschat tillsammans med någon av motsatt kön?
- Inte vad jag kan minnas ialla fall. 
4. Har du borstat tänderna i duschen någon gång?
Nej, har inte tänkt prova heller.
5. Hur gammal ser du ut? 
- Dom flesta säjjer 22 eller 23 
6. Vilken var den senaste låten du lyssnade på?
- Fall Out Boy - Our Lawyer Made Us Change The Name Of This song So We Woldn't Get Sued
7. Har du blivit medlem i något på senaste tiden?
- Njae det var ett tag sen sist nu.
8. Vad har du för planer för helgen?
-  Kanske träffa Nikki på fredag, Ikea och stan med Jennie på lördag och träning söndag.
9. Har du någonsin smugglat något till Amerika?
- Jag har aldrig varit där.
10. Blir en kille/tjej sexigare om han/hon spelar gitarr?
- Det beror på.
11. Bor du i en stad med en idrottsförening?
- Tror inte ens Tunge kan räknas som stad ;)
12. Hur många tror du att det kommer på din begravning?
- Ingen aning.
14. Har du fler fiender än vänner?
- Nej.
15. Har du någonsin skickat ett anonymt brev?
- Ja.
16. Kan du fixa din bil?
- Det beror på vad som är fel, men jag brukar överlåta det till andra. 
17. Har du tackat nej till en dejt någon gång?
- Ja, många gånger.
18. Är du smartare än dina vänner?
- Nej.
19. Har du stulit från någon av dina vänner någon gång?
- Nej, tror jag inte. (Fast det beror på hur man definierar att stjäla)
20. Har du suttit i fängelse?
- Nej.
21. Borde du ha gjort det?
- Nej.
22. Tycker du om lukten av öl?
- Mjo, fast det beror på.
23. Har du någonsin dött eller dödat någon i dina drömmar?
- Flera gånger.
24. Har du skänkt pengar till välgörenhet?
- Ja.
25. Skulle du döda en hund för 1000 dollar?
- Nej, i så fall skulle jag vara riktigt desperat. 
26. Har du några framtidsplaner?
- Ja.

Here I Am . .

Japp här sitter jag nu igen och har troligen inget vettigt att skriva denna gången heller men det får vi se kan ju dyka upp något mitt i så som mina tankar flyger runt ibland.

Har börjat ladda ner Gossip Girl nu efter att Maria också sa att den var bra så jag hoppas verkligen det nu :) Förhoppningsvis är det klart om någon timma (vi har supersegt bredband) så att jag kan titta på det antingen ikväll eller på morgonen får se hur jag gör, känns som om dte kommer bli imrogon för jag har varit pväg att somna här flera gånger, konstigt nog när jag sov så länge idag men jag har märkt det att jag blir tröttare om jag sover längre så får förska börja sova lite kortare tid igen, men måste sova en hel del nu för dte kommerinte bli mycke sömn i helgen funderar nämligen på att åka ner till Nikki imon efter träningen, sitta där och tjöta ett tag och sedan ta tolv bussen hem, då hinns det inte med någon sömn innan jobbet sen hinner jag aknske sova två timmar på morgonen på lördag innan vi ska iväg till ikea ska åka super tidigt har jag bestämt får väll se vad Jennie säjjer om den saken få försöka planera in att vi åker iväg senast klockan tio (kommer bli vid elva nångång så seg som jag är) för att hinna med allt som vi ska börja kommer bli ikea, backaplan, nordstan och sen får vi se kommer nog bli en hel del mer och pengarna kommer försvinna hur fort som helst, ska försöka hålla i dom denna gången men jag måste faktiskt köpa jacka och nya skor plus alla köksgrejer till lägenheten dyrt dyrt.  klippning och hårprodukter glömde jag, usch om man räknar snabbt är jag redan uppe i 4 000 och det betyder att halva lönen är borta, sen ska jag betala till mamma också och egentligen till pappa, julklappar behöver ju köpas med, kommer aldrig ha råd med det här.

Vill egentligen fixa naglarna denna månaden också, även om dom gamla fortfarande sitter kvar, har hållt sejj riktigt länge nu helt otroligt sitter bara och väntar på att dom ska brytas av när som helst. Filade ner dom en bra bit idag för jag funderar på att måla dom i bara en färg istället för vit topp och det är inte supersnyggt när man har superlånga naglar i en färg speciellt inte ifall jag får för mejj att dom ska vara svarta, men vi får se hur jag gör.

Det blev ganska mycke skrivet nu ändå får se om jag har orken att skriva någon mer gång sen eller om jag bara somnar, det ahde avrt hur härligt som helst men det mräker vi =)

No step . .

Det verkar inte som om det blir någon träning idag, ingen som svarar hemma hos Jennie och inget svar på msn och jag tänker inte chansa med att springa ut till bussen om hon inte är med den, förhoppningsvis är hon inte det för det skulle kännas lite dumt om hon är dte niu idag bara för det och jag stannar kvar hemma men jag var inne och kolalde nyss och det var inget pass bokat så får väll hoppas på det bästa, fast det bästa hade ju varit om et var träning men men. Usch nu babblar jag bara igen om massa saker som ingen kommer förstå alla orden blir skrivna tio gånger i samma mening bara för att jag är stressad.

Nee nu ör det snart försent för mejj att försöka springa ut till bussen speciellt med tanke på att jag inte har tagit på mejj träningskläderna än får väll bli hemmakväll idag då ska leta upp lite serier att ladda ner istället fast jag får nog ta och bränna ut någon film först, har ju ialla fall tre filmer till som jag kan bränna till dvd och sedan ta bort på datorn komemr bli lite mer plats då ialla fall ca 16 gb och det betyder ca 2 säsonger av någon serie så får väll se vilken jag bestämmer mejj för. Funderar på Gossip Girls Emma tipsade mejj om den för ganska längesen nu men jag ahr aldrig kommit så långt att jag laddat ner, som vanligt ;) Nee nått får det bli kan inte sitta här och uggla hela dan i värsta fall får jag städa usch inte kul men det behövs som vanligt, får se hur det blir med den saken.

Senorita . .

Idag sov jag riktigt länge för ovanlighetens skulle vaknade inte förrän klockan tre så det blev många timmars sömn men jag är nästan tröttare nu än ad jag brukar göra, ska försöka gå och lägga mejj tidigt ikväll men det kommer väll inte hända blir aldrig så när jag väl bestämt det.

Upptäckte en lite creepy grej förut när jag var inne och läste Jennies blogg, hon hade skrivit om prcis det som jag låg och funderade på imorse om jag skulle skriva då eller nu senare, att det bara är två veckor kvar tills Melanie fyller år. Måste hitta nån present till henne också men jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Så vad köper man och ger till en ettåring ?? Nått förslag ??

Nee nu ska jag springa ner och kolla maten inte kulo om potatisen blir överkokt, hade nästan glömt av den nu nämligen sen blir det att ringa Jennei och kolla så det verkligen blir träning om hon nu inte ringer mejj före hon rukar ha en tendens att göra det dom gångerna jag skriver såhär i bloggen och utan att hon läst det med :)

Watching The World Spin 'round . .

Jag borde egentligen sova nu eftersom jag inte sov speciellt länge innan jobet men måste sitta uppe och vänta ifall syrran ringer. Hon var sen hemifrån imorse så det är inte säkert att hon hinner med bussen och iså fall får jag springa ner till bilen och köra henne, men förhoppningsvis har hon hunnit med den nu eftersom jag inte hört nått än och den borde ha gått härifrån.

Usch det var en stressig natt inatt, borde egentligen inte varit det men eftersom jag lovat surtanten att försöka vara där med tidningen senaste kl 6 varje morgon nu så får jag försöka vara extra snabb dom dagarna jag är lite sen så inget slappande här inte som det avr i början. Men det märks att jag har börjat köra in mejj i distriktet nu för allt går mycke snabbare, från början tog det ungefär 4 timmar och nu tar det bara 3 timmar och en kvart så veckan innan jag ska sluta köra kommer det förmodligen gå hur fort som helst lite surt men det är ju ett bra tag kvar 3 månader ialla fall.

Nee nu blir det ialla fall sömn för eftersom hon inte ringt än så räknar jag med att hon hann med den, härligt att få somna såhär tidigt för ovanlighetens skull då blir det troligen en extra timmes sömn om jag blir väckt vid vanlig tid, får se om det kanske kan bli bilen till träningen sen också men jag vet inte om jag orkar stå och vänta på mamma när hon tjötar med alla i kafeterian på ridskolan så vi får se vad jag känner för sen antingen bil eller buss.

Bodypump, lång väntan och bebisar . .

Weeii pump idag, tycker verkligen om det hur mycke som helst även om det var grymt jobbigt vid vissa tillfällen när vi haft så långt uppehåll men lika kul som vanligt. Lite jobbigt att behöva stå så långt fram eftersom vi kom lite sent 3 minuter innan det började, hann precis in, ta fram vikterna och ställa oss redo när det startade. Mina triceps höll på att dö dom måste verkligen tränas mer klarar knappt av att hålla uppe stången med bara 5 kg när vi gör dom övningarna och armarna bara skakar men gjorde ialla fall allt utan att hoppa över vissa saker. Efter träningen blev det solning för min del fanns bara ett solarie och Jennie va inte supersugen på att sola så förhoppningsvis blev jag lite brun ialla fall syns inte riktigt lika mycke som det brukar göra men det kan ju bero på att jag har en hel del färg nu och inte är lika blek längre.

Sen skulle jag åka och hämta mamma på ridskolan hon skulle avra klar strax efter åtta så jag var där mellan tio och kvart över, men var hon klar då, nej fick stå där och vänta på henne till tio i då hade hon äntligen tjötat färdigt riktigt segt var det orkar inte stå där och vänta superlänge när jag inte är intresserad av sånt längre.

När vi väl åkt därifrån skulle vi till en av mammas kompisar och lämna hö och pellets till hennes kaniner det blev en sväng in till fyra veckorsvalparna och där fastnade jag hade en som låg och sov i mina händer och på armen helt otroligt söt dum som jag är glömde jag kameran ute i bilen tänkte inte på det annars hade jag haft massa kort på dom men ska kanske dit på lördag (hur jag nu ska lyckas med allt då) så då ska jag ialla fall ha med mejj kameran och ta kort på sötnosarna. Blev en tripp iväg till hennes kaningungar också och jag ahde glömt av att dom är så otroligt söta, det var ju evigheter sen jag hade kaninungar här hemma flera år sen. men jag fastnade verkligen för valpisen va nästan så att jag stoppade ner henne i fickan och tog med henne hem men tror inte mamma hade blivit så glad då :P får väll se kanske kan tigga till mejj att få ha henne på foder när jag har flyttat ska fundera på det ialla fall och föreslå det senare dom kommer ju finnas kvar i ialla fall 4 veckor till.

Men nu är det nog dags att sova ska käka nått först bara är riktigt hungrig nu har inte ätit mycke alls idag så jag får se vad jag hittar :)

Stressigt, träning ??

Hum undra om det blir någon träning idag verkar juinte riktigt å nu, ringde hem til Jennie och Viktor för en kvart sen och då sa han att jennie precis gått ner till ica, måste ju ha tag i henne jag kan ju inte bara åka hemfrån och hopaps att hon kommer ner vill ju verkligen träna ahr längtat efter bodypumpen men men får väll se ja hoppas att hon ringer nu snart annars får ja åka till edet och springa upp till dom och dra med henne ner till bilen :P måste nog åka hemifrån i vilket fall ska tvinga ut henne :P. Ohh nu rigde hon så nu blir det att springa hörs senare :)

Losing My Way . .

ohh hittade en Justin låt som jag tycker om hur mycke som helst, Losing My Way den är helt underbar och jag fick äntligen ner skivan så det tog inga 36 dagar den bara ljög ;). Har inte gjort speciellt mycke idag än, kört mamma till jobbet, kollat på Heroes imorse och Supernatural :D tycler inte om vintern nu blir det bara massa pauser i alla serier så får man vänta till våren igen innan dom startar, segt. Vet egentligen inte varför jag skriver här nu har ändå inget vettigt att säjja (som vanligt) träning snart :) fast jag är hur trött os helst nu och segis Jennie svarar inte på msn :( förhoppningsvis läser hon väll här innan nu. Åker hemifrån vid 5 så kommer och hämtar dejj kvart över och jag ska försöka vara i tid idag ;).

I Can't Wait To . .

Blev väckt nyss av mamma, tänk va underbart sen när jag slipper bli det och kan sova hur länge som helst, inte långt kvar nu bara ca två månader tills jag flyttar, men det känns som om det är en hel evighet kvar och det kommer kännas så overkligt sen. Tänk att jag ska bo själv i en lägenhet och tänk att jag fick det unbelivable, får väll se hur det går, lovade ju i och för sejj mamma när jag var liten att jag aldrig skulle flytta hemifrån men jag tror nog att hon också vill ha ut mejj härifrån, dom har ju redan massa planer för vad som ska hända med mitt rum, syrran har redan börjat planera hur hon ska ställa sina saker. Undra hur jag ska ha råd med allt jag behöver kommer väll på nått sätt att köpa det på har ju tur att det är jul nu snart så jag kan önska mejj det mesta och slippr betala allt själv, om jag hade behövt göra det skulle jag ha hur lite möbler som helst hur länge som helst. så får se hur det går nu.

Blir bilen till träningen idag :) och det är ätligen bodypump har längtat så troligen är det nog det passet jag tycker bäst om, trodde det var bodyjamen innan men det är väll för att dom har den där kontiga delen i slutet (som jag inte alls tycker om) som gör att det har blivit såhär.

I Wanna Runaway

Ännu en natt avklarad, har jobbat många nätter i rad nu och fler blir det. Träffade surtanten idag också på distriktet hon som skällde på mejj för att jag var sen sist det var total, fast när det är total tycker jag att man har tillåtelse att vara sen med tanke på att jag har runt 1 000 tidningar att dela ut då och det är en hel del. men jag mötte henne ialla fall idag när hon var påväg till jobbet och denna gången var hon inte lika arg stog och tittade på bilen och väntade på att jag skulle komma dit, nu tyckte hon att det var duktigt av mejj att komma så tidigt med tidningen så hon hann få den innan hon skulle iväg och ville att jag skulel komma i ungefär samma tid varje dag, förklarade för henne att vilken tid jag kommer beror på vilken tidvi får tidningarna och hon verkade förstå det ialla fall så vi får väll se hur det går om jag kommer få mer klagomål från henne eller inte förhoppningsvis inte för det är inte kul.

Men nu blir det Heroes ialla fall sen sova :) om dom nu inte ringer frå dagiset och vill att jag ska jobba det vet man ju aldrig fast dom har inte gjort det på ett tag nu men helt plötsligt kommer det väll.

Justin Timberlake . .

Satt och kollade på halva hans show på tv400 för en stund sen och jag måste verkligen säjja att han är hur grym som helst. Har aldrig tyckt om honom innan men efter att ha sett honom så och hört låtarna från den senaste skivan får jag nog ändra åsikt. Sitter och ska ladda ner hans skiva nu för jag hittade en låt i showen som jag verkligen älskade en riktigt lugn låt men jag har ingen aning om vad den heter eller nått så hoppas att den var med på senaste albumet annars får jag väll sätta mejj här och ladda ner det han släppte innan. Suck nerladdningen går i värsta slowmo står att det ska ta 36 dagar sure får gå in och leta efter en ny snart.

Träning . .

Äntligen har vi börjat med träningen efter ett uppehåll på 1 ½ vecka. Känns inte alls bra att ha tränat så lite och det blev inte så mycke gjort idag provade dom nya konstiga maskinerna som jag fattade nada av i början fick den inte att röra sejj men man skulle typ gå eller nått på den lite svårt att förklara när jag inte fattade. Sen blev det lite träning med dom andra masikerna som jag inte fatade så mycke mer av, tycker bättre om passen och imorgon blir det äntligen bodypump, me like :)

So Little Time . .

Usch är superstressad nu, eller jag borde ialla fall vara det, duschade för en stund sen vet att jag skulle gjort det tidigare men det var bombning på hög nivå med massa sms och sen msn så det blev aldrig av och om en kvart ska jag iväg till träning super verkligen måste hinna käka nått innan också får springa ner och göra nudlar det går ialla fall fort får se om jag hinner blåsa håret med har ingen lust att springa ut när det är kallt med blött hår speciellt inte när jag är halvsjuk kommer vara supersjuk sen iså fall. Nee nu är det verkligen dags att göra maten annars kommer jag få springa ut till bussen ;)

Det blir aldrig som man tänkt sejj . .

Att saker aldrig ska bli som man planerar, skulle jubara sova en timma imorse men så blev det inte utan ja sov minst två sen kom mamma upp halv tio och då va det nästan försent skulle kommit iväg jättesent om vi åkte runt överallt, speciellt med tanke på att mamma inte kom hem förrän nu då hon åkte själv. Bestämde mejj som sagt för att stanna hemma och sova vidare så sov fram tills för en stund sen då jag fick sms, jag borde nog hyra in någon som antingen ringer mejj eller skickar sms när jag ska upp för dom vaknar jag alltid av men inte v väckarklockan. Det blir väll att kolla runt inne i stan på lördag istället har bestämt att vi ska ha en heldag i stan så jag hoppas det funkar för Jennie =)
Men nu ska jag gå ner och kola vad mamma gör, ska nog duscha också så jag vaknar till liv känner mejj som en zombie nu :P

Att sova eller inte sova det är frågan . .

Sitter och funderar på om jag ska sova en timma nu eller inte ska ju åka med mamma upp till trollhättan sen och vi ska åka vid nio, innan det ska jag hinna duscha och fixa mejj så får se hur jag gör är ritigt trött sov bara två timamr igår innan jobbet så jag borde egentligen sova nu speciellt om vi ska träna sen måste ju orka med det kommer nog i och för sejj hinna sova några timmar emellan efter vi varit där uppe men hur kul är det att sova bort halva dagen. Nee det blir nog att sova en timma nu och ställa väckarklockan får hålla den i handen eller nått så jag verkligen vakna sen annars blir det inte kul för mamma kommer vara superirriterad om vi inte åker tidigt eftersom hon har så mycke att göra här hemma efteråt.

Telefonsex, dygnet runt jour . .

Är vad jag läste inatt när jag jobbade, hittade en lapp som satt fastklistrad i en hiss och började läsa på den. Egentigen stog det ju inte alls så som jag läste men det var så min hjärna registrerade det kan ju säjja att jag var extremt trött när jag läste, tror att det stog något om hiss hjälp som hade dygnet runt jour. Vet ialla fall att det var något om att fixa hissarna. Men i min värld stog det uppenbarligen Telefonsex, dygnet runt jour!

Famous Last Word . .

jag vill träna nu !! sitter och lyssnar på My Chemical Romance - Famous Last Word som är med i bodypumpen tror att det är hum bröst vi tränar till den låten men är inte hundra kan vara triceps också vet ialla fall att vi ligger på golvet och kämpar :P Funderar på om det kanske ska bli pump imorgon men iså fall kommer iv ha det två dar i rad men vad gör det vill ha det nu känner verkligen för det. Borde egentligen träna kondition imorgon men får se måste prata med Jennie om det först. Funderar på om dte ska bli en långdag på gymmet kanske för då skulle vi hinna med pumpen (vet i och för sejj inte vilken tid den är) sen solning och kondition allt på en gång men som sagt får ju se hur det blir träningen måste ialla fall börja nu igen börjar bli lite frustrerad över att det inte blir något för jag sitter bara hemma hela dagarna och gör ingenting.

Men nu är det verkligen dags att sova så jag ska försöka slita mejj härifrån See Ya Tomorrow =)

Hårförlängning . .

Jag sitter och funderar över det här med hårförlängning nu satt inne på facebook igen och kollade runt på bilder av mina gamla klasskompisar från mellan och högstadiet och nästan alla dom har långt hår nu, lite avis vill ju också ha det men mitt hår växer bara till en speciell längd sen tar det stopp så det funkar inte. Så nu funderar jag på att göra hårförlängning på sense kommer i och för sejj kosta minst 4 000 och vart jag ska hitta dom pengarna vet jag inte men det skulle vara så roligt att få ha långt hår istället för mitt korta eller hum halvkort är det ialla fall. Men jag kan verkligen inte bestämma mejj dels med tanke på att jag inte har råd och om jag skulle ta mejj råd till det är det så mycke annat som jag missar, vill ju tatuera mejj också och det måste man ha pengar till.

Nee jag får sitta här ett tag till och fundera på om jag ska göra hårförlängning eller inte förhoppningsvis blir det till nyår iså fall fast man vet ju aldrig det kanske får bli ännu senare med tanke på att jag har allt med lägenheten nu och måste köpa miljoner saker till den. Nu blir det ialla fall att vandra in på ams och leta extrajobb! 

Jack jakt . .

imorgon kommer det bli en lång dag, funderar på att gå och lägga mejj redan nu så jag orkar med. Ska nämligen med mamma upp till trollhättan på morronen hon sak till Willys och handla och då passade jag självklart på att slänga in att jag behöver åka till överby och leta jacka kan inte gå runt hela vintern utan jacka det börjar bli för kallt för det nu. Kan i och för sejj inte köpa den om jag hittar ngon imorgon eftersom pengarna inte har kommit än men det blir mycke lättare sen iså fall bara att springa till affären så fort jag fått pengarna och köpa jackan utan massa krångel att leta osv om jag nu hittar någon får ju hoppas på det ialla fall. Måste tigga till mejj bilen också så jag får låna den på lördag när jag och Jennie ska till ikea ska kolla om jag kan få ledigt på natten där så jag är lite piggare i affären för det är ju trots allt jag som ska handla kan inte gå runt som en zombie då.

Det blir örhoppningsvis träning imorgon också fast blir väll bara i hallen men bättre än inget med tanke på att vi inte tränat sen förra fredan! alldeles för långt break skärpning nu!


Mysstund med hundarna . .

Låg och vilade i sängen när båda hundarna kom springades och la sejj brevid mejj, Fabian kurade ihop sejj precis intil och låg på armen och Matilda brevid. Det är sånna stunder man älskar att ha djur när dom kommer bara för att dom vill ha närhet och ligger brevid. Tyvärr smällde syrran med något där nere så båda två flög upp och sprang ner skällandes men nu har dom kommit tillbaka upp hit igen och lagt sejj runt mejj när jag sitter och skriver kelgrisar är vad dom är.

Hum Hallelujah . .

Japp här va det FOB för hela slanten, fast egentligen inte sitter och lyssnar på annat också men kom inte på nån rubrik så det fick bli låtnamnet. Vet egentligen inte varför jag skriver här nu har inget intressant att säga men det finns inte så mycke annat att görahar suttit på facebook och hittat massor av mina gamla klasskompisar. Förstår verkligen ingenting av den sidan men det kanske bara är jag som är dum ?! Ingen aning lär mejj väll nångång om jag verkligen försöker men just nu fins det ingen ork till det. Samma som det här med att fixa till bloggen vill verkligen ha en fin blogg och om ja försöker kan jag få det också men måste hitta orken först och den verkar vara å semester just nu får väll se när den känner för att komma tillbaka.
Hade gärna åkt på semester hela jag men det går ju inte nu man ska ha pengar till det och tid så får väll se när det händer. nu blir det snart att börja söka jobb igen även om jag redan har ett funderar på att börja jobba dubbelt, kommer vara helt död om dagarna iså fall men det blir en hel del pengar som jag kan börja spara msåte ju iväg och resa och leva livet nångång.

Nee nu blir det att återgå till mitt segande kommer troligen bara sitta här framför datorn hela dagen och göra ingenting, kul.  Måste hitta bra musik också sitter ju här och håller påa tt somna :P

Skrotbil . .

Pratade med mamma förut om bilen och Tony hade tydligen hittat vad som var fel på den inatt men jag minns inte alls vad den skaen hette :s något konstigt namn precis som med allt annat som ahr med bilar att göra, den satt någonstans vid fördelarlocket iaf och tydligen svindyr att köpa ny. Låter ju verkligen super speciellt när jag redan ligger så mycke back som jag gör. Så nu blir det antagligen att plocka isär hela bilen och sälja den i delar, förhoppningsvis går det att skrapa ihop en hel del pengar på det sättet men inte alls såpass som jag ahde fått om jag sålt den när jag skulle gjort det, dumt av mejj.

så om någon vet någon annan billig bil som är till salu så säg till mejj för jag måste köpa ny nu.

Att det aldrig ska funka . .

Nu har jag väntat i tre veckor på att bilen skulle lagas och när den äntligen är lagade ska det självklart dyka upp nått nytt fel med den. Skulle iväg till jobbet inatt och för ovanlighetens skull var jag riktigt tidig men då ska det självklart komma något och förstöra, gick ner till min bil var överlycklig att jag äntligen skulle få köra den och skulle starta men startar den, nej ! satt och försökte ett bra tag och tillslut gick jag upp och sa till mamma hon skickade ner Tony så han kollade men han hittade inte alls vad det var för fel på den. Blir riktigt irriterad för den höll på så innan också men då startade den ialla fall efter ett tag det gjorde den inte alls nu höll på i 40 minuter och försökte, trodde ju att allt skulle vara bra nu när generatorn var bytt och länkarmen var fixad men icke. Får väll se om jag har en fungerande bil snart för det är ritkigt jobbigt att ha mammas hela tiden på nätterna och inte ha något alls på dagarna.
Det blir ialla fall att leta ny bil nu en liten en som inte drar mycke bensin och som funkar! Får försöka råna någon av släktingarna på pengar om jag hittar någon bil inte kul att behöva ta lån överallt men vad gör man inte jag måste ju ha en bil klarar mejj inte utan det speciellt inte när jobbet är beroende av det.

Lista . .

Jag var bara tvungen att stjäla den från Jennie =)

Tio saker om mig:
1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ja, ska ju inte klaga  
3. Är du uttråkad? Ibland.
4. Är du ledsen? Ibland
5. Är du italienare? Nej.
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej.
8. Är du en cooling? Nej
9. Är du från Irland? Nej.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ingen aning
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja nångång 

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Båda.
2. Hår eller ögon? Ögon.
3. Katter eller hundar? Katter.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet.
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-Cola.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll 
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? MSN.

"Har du nånsin..."
1. Blivit påkommen när du försökt smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja.
6. Gjort bort dig offentligt? Ja
7. Gråtit när ett husdjur dog? Ja.
8. Velat försvinna? Ja.

Senaste...
1. Telefonsamtalet du ringde? Mamma
2. Telefonsamtalet du fick? Nicole
3. Personen du va med? Syrran
4. Roligaste grejen som hänt? Det finns så mycket.
5. Personen du sms:ade? David
6. Du va i en bil med? Tony, Sara och Fabian(hunden)
7. Gick på bio med? Kommer inte ihåg det var så längesen nu
8. Va och shoppade med? Jennie
9. Du skrev till på myspace? har ingen
10. Du kramade? Hum jag vet faktiskt inte :S

Music Please . .

Sitter och ska försöka bränna en skiva som jag kan ha i bilen när jag jobbar nu när min äntligen är fixad. men har lika stora problem som vanligt med musiken för dte blir alltid fel speciellt när dte är mp3 skivor som man kan ha hur många låtar som helst på. Blir alltid att jag inte kommer på vad jag ska ha tillslut och tar med låtar jag tröttnr på eller redan har tröttnat på vill ha annan musik denna gången sån som jag inte kommer tröttna på direkt. Vet att jag egentligen har massa låtar på min dator som jag älskar men har glömt av kan bero på att det är lite svårt att lyssna igenom nästan 9 000 låtar!

Så finns det någon som har något förslag på musik som ska finnas med på skivan ?

I'm Totally Addicted . .

SUPERNATURAL

image29

I Just Love It!

We Found Him :D

Weeii hittade lilla nisse :) efter över en timmas letande. Han hade sprungit hem till sin förra ägare rätt över 45an så han ahde ju tur som klarade sejj och valde rätt dag att rymma om man kan säjja så, för på söndagar är det inte lika mycke trafik här som det är på en vanlig veckodag. Jag var precis påväg över dit bort när mamma och sara kom med hästen så mamma släppte av syrran så hon gick dit. Ringde henne på vägen och hon hade hittat honom där sen kom tony med bilen så vi körde över och hämtade dom.
inte alls roligt nrä djur springer bort men tur att vi hitatde honom ialla fall annars hade dte inte blivit roligt vill inte ens fantisera om det just nu.

image28

Fabian är borta . .

Lill nisse har försvunnit !!
Syrran va ute med honom nere vid stallet när hon höll på och fixade hästen sen när hon var klar var han borta, i vanliga fall brukar han springa upp till huset så hon ringde mejj, gick ut och kolalde men där fanns det ingen liten hund. Så vi har varit ute och letat nu hon på hästen, jag gåendes och Tony och Matilda också gåendes men ingen Fabian har synts till. han är ju inte speciellt stor heller så man ser honom inte på långt håll och så är han svart med verkligen inte bra färg att ha speciellt inte nu när det börjar bli mörkt.
Det värsta är att an kan ha sprungit ut till vägen och över 45:an eftersom han bodde där innan och dom har gått den här vägen flera gånger tidigare men man ska väll inte tro det värsta direkt.
Jag ska ialla fall gå ut och leta snart igen även om det egentligen måste vara någon hemma ifall han kommer hem, Tony är ju nere och fixar bilen men jag tror inte han skulle märka om Fabian kom tillbaka får väll se så nu blir det att ta på promenadkäderna och gå ut på vandring.

Missing . .

Nu ska jag tjata om mitt jobb igen som vanligt, bäst att varna först för det kommer inte bli något intressant.

Är så irriterad på söndagsdistriktet, inte för att det är något fel på det för dte går hur fort som helst, kanske märks med tanke på att jag redan är hemma men tidningarna räcker aldrig. Delar det med en annan så egentligen ska det ju ta längre tid men dom gångerna han är där och hämtar tidningarna före mejj tar han alltid för många så helt plötsligt står jag där utan tidningar och har en hel del brevlådor kvar, finns ju inget att göra åt det men det känns så dumt när jag vet att dom egentligen ska räcka om jag bara varit snabbare dit. Måste fråga vilken tid dom kommer på söndagar efersom dom tydligen är supertidiga va där sist idag och åkte ändå inte speciellt sent hemifrån, jobbigt jobbigt nästa gång får jag vara där klockan ett så är jag förhoppningsvis garanterat där när dom kommer. Det jobbigaste kommer vara att gå upp så tidigt men vill man så kan man =)

Trött . .

Usch min syster kom in och väckte mejj direkt när väckarklockan pep nu, annars brukar jag alltid sova ialla fall tio minuter extra ibland 20 beroende på hur mycke klockan är och när jag känner för att åka så nu är jag rejält trött. Hann ialla fall sova ca 1 ½ timma lite mer än jag sovit dom senaste dagarna innan jag gått upp och idag komme rjag komme rhem tidiare än vanligt också eftersom jag kör ett annat disktrikt. Får väll ta och paltra mejj iväg till jobbet nu tidningarna brukar alltid vara supertidiga på söndagar så jag är alltid helt ensam i hallen men idag kanske jag hinner träffa nått folk vem vet :)

Min syster = emo ?? njae . .

syrran kom upp för en stund sen och frågade om jag kunde göra en "emo-sminkning" på henne, ingen aning om varför hon ville se ut så ville väll prova på eller nått får hoppas att hon inte kommer vilja ha det varje dag för dte kommer jag aldrig orka göra på morgonen innan hon ska till skolan. Ska kolla sen om jag få ta något kort på henne som jag kan lägga upp så ni får se resultatet.
Hade ingen aning om hur jag skulle göra från början eftersom jag är lite efter och inte har någon riktigt koll på hur emos ser ut så fick fråga men det var lätt fick beskrivningen att det skulle vara svart runt hela ögonen typ så det fick det bli. Har ju som tur är färgerna för det, vore väll konstigt om jag inte hade det med den samlingen av ögonskuggor som jag har här ;)

Carry On My Wayword Son . .

Nu är jag klar med andra säsongen av Supernatural, älskar verkligen den serien snart får Izz ta och komma hit så vi kan ha maraton med alla mina serier kommer bli en hel del med tanke på att jag har rätt så många på datorn. Blev lite irriterad på mejj själv för att jag inte började ladda ner tredje säsongen innan jag kollade klart på andra för nu kommer jag få sitta här och vänta i flera hundra timmar får komma på något annat att göra sålänge.

Fastnade verkligen för en av låtarna i sista avsnittet Kansas - Carry On My Wayword Son sen älskar jag förövrigt den musiken dom har i serien för dom har ingen ny musik utan sån härlig rock från 80- och 90-talet underbart. Och hans bil ohh my god en 1967 Chevrolet Impala, egentligen inte riktigt min typ av bil men shit den är riktigt nice.

Nee nu kommer det bli hur mycke supernatural som helst i detta inlägget om ajg fortsätter skriva, får nog sluta nu annars kommer alla tröttna på mejj och det vill jag ju inte =)

Addicted . .

Jag hr blivit bloggberoende, har verkligen skrivit hur mycke som helst dom senaste dagarna och blivit irriterad på mejj själv när jag inte kommit på nått att skriva igår sa jag t o m till syrran att jag skrivit alldeles för få inlägg och ändå skrev jag sex stycken. Får nog försöka trappa ner det här med skrivandet kan ju inte sitta här varje ledig stund som jag har, måste göra annat också. men får väll se hur det blir med det =)

It's Final . .

Glömde skriva att jag fick tillbaka kontraktet till lägenheten idag med alla påskrifter så nu är den verkligen min sen :D

I Just Wanna . .

Åhh det finns så mycke som jag vill just nu, mest av allt vill jag dra ut idag skulle varit riktigt kul verkligen. Sen har massa personer hört av sejj idag som verkligen inte brukar göra det lite konstigt men hur roligt som helst alltid kul att höra från dom man inte brukar höra nått.
Vill vara ledig snart också, funderar på att fråga om jag får vara det antingen nästa lördag (läs fredag) eller veckan efter får se vad jag känner för och om det dyker upp något.
Vill flytta in i min lägenhet nu också verkligen jättelångt kvar tills jag får det men får väll vänta så länge usch två månader men förhoppningsvis går dom fort =)

Borde sova nu speciellt med tanke på att jag nästan försov mejj igår fast funderar på att hålla mejj vaken och hoppas tidningarna är tidiga, sen vill jag ju upp till trollhättan också hum jobigt jobbigt får se hur det blir.
Det är nog dags att gå in och duscha man vet aldrig vad som händer sen :P och så blir det supernatural as usual =)

Små lösningar till halvstora problem . .

Lyckades äntligen få tag i min mor hade tydligen hänt en hel del på ridskolan oxå, hon hade ramlat av osv mindre trevligt men det är ju sånt som händer. Så nu blir nog syrran troligen hämtat av Tony beror ju på om han känner för att åka och hämta henne annars får hon väll ringa pappa och kolla om han kan.

Får bli en liten svång med hundarna strax är ju ett tag sen nu som dom var ute så det är väll bäst annars vet an aldrig vad som händer, usch hatar verkligen att gå ut med dom när det är mörkt men måste man så måste man.

Poliser, krångel och massa bilproblem . .

Den här dagen är inte alls som den borde, sitter fortfarande och väntar på att syrran ska komma hem men det lär dröja eftersom det inte går några bussar alls från stan, hon åkte ialla fall med en kompis hem så att hon slapp sitta där men tydligen kan hon inte stanna speciellt länge hos sin kompis för dom skulle ha massa folk där och mamma får jag inte tag på heller så kan inte fråga om jag kan komma och hämta bilen för att hämta henne. Krångel krångel det är ju inte speciellt jobbigt för mejj som bara sitter hemma egentligen eftersom ajg inte gör speciellt mycke här mer än tar hand om hundarna och eldar får börja fundera på hur jag ska göra med mat också men det löser sejj kommer väll på nått hoppas jag, får leta igenom kylen och frysen idag igen.

Nee dags att börja bomba mamma på telen igen nångång måste hon ju faktiskt svara får hoppas att hon kan smita från jobbet och komma hem och lämna bilen så jag kan hämta syrran sen måste ju hästen tillbaka från ridskolan, verkligen ingen bra dag att vara massa problem på. Tänk va mycke lättare allt hade varit om min bil bara var lagad får hoppas att den kanske kan bli det denna helgen börjar bli riktigt segt att vara utan den nu har varit det i en månad hum tror jag ialla fall känns som en evighet blir snart att försöka ta lån eller nått och köpa ny om den inte fixas snart klarar mejj inte utan och vi kan inte bara ha en bil här hemma det funkar inte.

Action i Göteborg . .

Stackars syrran sitter fast nere i stan med bussen bara för att polisen spärrat av stora delar av centralstationen får väll se när hon kommer hem och jag som tänkte att jag kunde smita ifrån allt som har med hästar att göra idag men icke får snällt gå ner och släppa ut hästen i hagen.

Ni kan läsa mer om vad som hänt HÄR.

Förlängt . .

Woho dom ringde nyss från jobbet och sa att han jag kör för kommer vara sjuktskriven till mars och troligen ännu längre så jag har garanterat jobb fram tills dess så det skulle bli lite konstigt om jag sökte och fick jobb på antingen bruket eller storel för då skulle jag jobba hur mycke som helst, skulle ju i och för sejj få hur mycke pengar som helst men skulle aldrig vara ledig, ialla fall inte om jag fick på storel för då skulle skiftet troligen börja antingen direkt när jag slutat jobba på morronen eller när jag vaknar efter jag sovit på dan lite segt men jag kommer ju behöva pengarna ingen aning om denna lönen som jag har nu verkligen kommer räcka sen när jag flyttat kommer inte ha mycke pengar alls över iså fall så funderar på att söka något extrajobb bara sånt som inte är så många dagar i veckan men ändå rätt skaplig lön men får se hur det blir, oftast bruar det ju bara vara massa prat som kommer från mejj.

Nee förhoppningsvis får jag jobb på bruket nu när jag söker för det skulle gå att lösa med tidningsjobbet vet redan en annan som skulle kunna hoppa in och jobba måste bara lära upp honom och prata med Annika om det iså fall, vet att hon jättegärna vill ha kvar mejj och det kommer hon få om det här funkar. Får sätta mejj och fortsätta fundera på det =)

Men jobb till mars, hyran är räddad ;)

As Simple As It Sounds . .

Jag kan ju egentligen inte bryta trenden nu genom aytt inte skriva något på morgonen riktigt svårt att ändra rutiner. Försov mejj nästan till jobbet inatt men hann i tid, sen blev jag bombad med massa sms bara för att jag inte ändrat namnet på msn minst 3 likadana sms riktigt jobbigt hatar sånt, det var nära att jag skickade och skällde ut personen som gjorde det.

Nee time for the usual, Supernatural sen sova.
God Natt :)

Kokosbollar utan fett . .

Hittade ett recept igår när jag leta igenom alla kokböcker efter något sött men halvnyttigt att äta och kom fram till att jag var tvungen att prova detta.

1 ägg
1 dl socker
1 dl kokos
2 dl havregryn
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao

Vispa ägg och socker luftigt och poröst
Tillsätt övriga ingredienser
Och resten vet ni förhoppningsvis ;)

Trodde att det skulle smaka jättekonstigt när det var ägg i men det gjorde det inte så det är något att prova.
Fast det är ju inte så nyttigt om man tänker efter med allt socker som är i men vad gör det om man bara äter det en gång :)

Normal ?! . .

Normalt betende för en hund ??

image28

Observera att han ligger på rygg i lutning.
Man kan inte annat än säjja att Fabian är knas ;)

Wonderful . .

image27

En bild säjjer mer än tusen ord, detta är ett av själen tilla att jag älskar att bo här.

143/142

Sitter och har extremt tråkigt nu så fick för mejj att jag skulle ränka ut ungefär hur många inlägg jag skrivit i snitt om dagen under den tiden jag haft bloggen

Startade den för 143 dagar sedan den 25:e Juni och har skrivit 142 inlägg med detta så det bli ungefär ett inlägg om dagen, men om man kollar bak i min historik så skrev jag ingenting under juli och väldigt lite i augusti, det har varit nu den senaste tiden som jag har bombat med massa ointressanta inlägg som ingen läser och fler lär det bli ;)

Noche De Sexo . .

Haha missuppfatta inte namnet nu för det är bara låten som jag tänker på, (även om det hade varit trevligt :P)

Älskar den verkligen blir på så bra humör av att höra den, vill bara dansa vill ut och vara fri glömma alla bekymmer och bara släppa loss. nee nu får det allt bli Respect någon dag snart för där är enda stället jag vet att man kan höra denna låten, längtar :D

Hittade inte någon bra video till låten så den här får duga =)

Wisin Y Yandel Feat Romeo - Noche De Sexo


Promenad . .

Jag förstår inte riktigt det soma lal säjjer att man blirmycke piggare när man är ute och går eller något annat, blev inte så mycke piggare av min promenad men d kan ju bero på att jag var tvungen att koncentrera mejj på hundarna som sprang i kors och tvärs hela tiden, inte lätt när man har med sejj två. Mina fingrar kändes som ispinnar när jag var ute frös hur mycke som helst kunde nästan inte känna dom, det hjälper verkligen inte med vantar. Men nu ska jag försöka fortsätta med detta varje dag, ska försöka komma så långt att jag går ett tungevarv varje dag, ungefär 4-5 km för idag blev det bara ut till gröna busskuren och tillbaka hem eftersom jag mötte mamma och hästen på vägen.

Skulle egentligen tagit kort också men när jag väl kom ut fanns det inte så mycke att ta krt på och det var inget bra ljus så det får bli någon annan dag istället.

Dags att ta något att äta nu får se vad det blir bara =)

Rubrik hit och rubrik dit . .

Det funkade inte så bra att gå upp tidigt idag, vaknade redan vid tilv men dum som jag är så låg jag kvar i sängen och somnade om, får gå upp tidigt imorgon istället (om jag orkar ;) )

Ska ialla fall ut på en promenad nu snart tror inte att den blir så lång men det kommer ju vara nått, hundarna har redan varit inne i mitt rum hela förmiddan så vet att dom behöver gå ut ovanligt nog har båda sovit här annars brukar det bara vara matilda men inte idag.

Nee dags att börja göra saker nu. Undra om det blir någon träning idag ?!

I Found Them . .

Hah ja hittade mina vantar idag, letade frenetiskt efter dom innan jag skulle iväg till jobbet fick ta med mejj fluffvantarna istället och när jag kom ner till bilen låg dom där, snacka om tur fast glömde av att använda dom, det var inte lika kallt som jag trodde. Men nu har mina händer gått sönder igen svinder och har sejj så nu blir det att gå runt med handkräm överallt får lägga den i byxfixkorna eller nått när jag är här hemma annars kommer jag glömma av den.

Kunde inte somna igår heller, som vanligt så idag måste jag gå upp tidigt så jag kan somna tidigt måste sova senats klockan tio fast det kommer aldrig att hända. Det var inget kul att jobba inatt heller mådde hur kasst som helst igenom halva distriket sen började det gå över och då blev jag jättehungrig istället verkligen inte min natt men så är det ibland.

Och nu blir det ännu ett avsnitt av Supernatural sen sova, så idag kommer jag ha gjort båda dom sakerna som ajg skrev igår att jag skulle sluta med men får sluta med det någon annan dag istället ;)

Sleep, please just sleep . .

Försöker intala min kropp att bli trött och sova, fungerar uppenbarligen inte speciellt bra har sovit jättedåligt dom senaste kvällarna nu inte somnat förrän efter tolv och så ska jag upp vid halv två igen sen har det oftast bara blivit fem timmars sömn på morgonen måste bättra mejj med detta. SKa försöka gå och lägga mejj direkt när jag kommer hem imorgon och inte fastna här eller vid supernatural det värsta är när jag fastnar vid båda först sitter och skriver här för att sedan titta på serien då går det ganska mycke tid som jag kunde sovit. Ne imorgon ska jag försöka gå upp vid tolv och gå ut på min lilla vandring ska även ringa Jennie och fråga om träningen, kanske förhoppningsvis åka dit och hälsa på om det går bra för henne, men det får vi ta imon.

Nee nu ska jag lägga mejj ner i sängen trycka ihop ögonen och tvinga mejj själv att sova i minst två timmar får väll se hur det går med den saken.

Would You Catch Me If I Fall . .

Ja undra om det finns någon där ute som skulle fånga mejj . .

Börjar bli lite less på livet nu , dags att göra nått åt det så imorgon börjar mitt nya liv, haha så har det låtit länge nu men imorgon är det verkligen dags att ta atg i allt skriva upp riktigt träningschema som ska följas till punkt och pricka, skriva matschema inte exakt vad jag kommer äta men på ett ungefär och försöka börja trivas med mejj själv. Ska även försöka gå ut och gå/springa så fort jag vaknat kanske blir mycke piggare på agen då får släpa med mejj hundarna eller nått för katterna följer inte med ut på vägen dom följer bara med uppe i skogen och där hade jag inte tänkt att vara.

Men tomorrow is a new day and that's when my new life begins . .

Sötsuget bara växer . .

Är så otroligt sugen på att äta chips, godis, kakor, bullar ja vad som helst som är sött har varit det i flera dagar nu och det är verkligen otroligt jobbigt speciellt när jag vet att jag inte får äta sånna saker, har ätit alldeles för mycke sånt i mina dagar.
Det hjälper inte med frukt heller för det finns fortfarande kvar , det är nog ganska tur att vi inte har något sådant hemma har redan gått och letat igenom skåpen hur många gånger som helst men man skulle ju kunna göra mördeg eller chokladbollssmet eller vad som helst mums.
Nee ska klara att hålla mejj från det nu får väll gå ner och proppa i mejj massa klementiner istället och hoppas att det funkar, troligen inte men va kan man göra.
Det måste gå över nu snart annars vet jag nte vad jag gör då kommer det bli jättesvårt, tur att jag inte har bilen heller annars hade jag väll redan varit på ica och handlat, måste göra nått åt detta nu.

Någon som har nått förslag ??

I'm Not Gonna Miss This . .

Vet en sak som jag verkligen inte kommer sakna när jag har flyttat och det är allt det här med ved och eldning. Visst är det mysigt när man eldar om man har en kamin i vardagsrummet som man kan sitta och mysa vid men det är inte lika glamoröst med en vedspis i köket som är hur ful som helst och som man måste fylla på hela tiden bara för att veden brinner upp.
Sen allt det här på både våren sommarn och hösten med att klyva ved , bära in den och försöka stapla det är inte heller min favoritsyssla brukar försöka undvika det så mycke som möjligt och det kommer jag ju slipa snart måste nog i och för sejj åka hem hit på somrarna och hjälpa till för det finns så otroligt mycke osm man måste göra när man bor i hus men troligen är det lite roligare då när man varit borta från det ett tag.

Nee får se hur det blir kan ju inte spå in i framtiden nu ;)

Dålig vecka, nada träning . .

usch det har varit en riktigt dålig vecka änsålänge har inte tränat sen i fredags nu 5 dagar med bara slappande, då blir det inte lätt att gå ner i vikt har ju en hel del kilon kvar som måste bort innan allt blir perfekt.
Kommer bli hårdträning resten av veckan hoppas jag ialla fall annars måste vi ta igen det nästa vecka med extra mycke träning.

Nee idag blir det nog att försöak göra armhävningar hemma (vilket jag absolut inte kan) och sit ups sen får vi seom jag kommer på något mer som man kan göra hemma inomhus för ut och springa i snön är inget alternativ med halkrisk kallt och blött.

Funderade att åka till Jennie en sväng också men det blev inget bestämt eftersom Melanie skulle ta telefonen hela tiden när vi pratade så får väll åka dit någon annan dag istället. Måste ju se lillskruttan när hon går har inte gjort det än så det får bli snart =)

Glömsk . .

Suck blir så irriterad på mejj själv glömde ta med mejj två av dom allra viktigaste sakerna inat när jag jobbade, min kamera och vantarna.

Kameran är väll inte så viktigt egentligen men vill alltid ha med den i väskan ifall jag skulle hitta något att ta kort på och nu hade jag värsta chansen att ta kort på snön det var hur fint som helst utanför rasta när man såg alla snöflingor genom ljuset från strålkastaren, får väll hopas att det snöar imorgon igen för nu ska jag komma ihåg att ta med mejj den.

Och vantarna var det inte specielt trevligt utan frös en hel del om mina händer så nu är dom såhär supertorra igen som dom brukar bli varje vinter måste verkligen lära mejj att använda vantar mer och köpa massa handkräm annars kommer jag inte överleva för när dom blir för torra kliar det och om man kliar då blir det sår och just detta ska jag försöka undvika denna vintern.

Blev även bjuden påjulbord med jobbet den 6/12 har inte tackat ja än men ska göra dt imorgon för ven om det nästan inte finns något där för mejj att äta så kan det bli kul kommer nog känna mejj rätt så utanför med tanke på att jag är den enda unga där men vad gör det, det är ju inte alltid man får chansen att gå på sånt =)

Rätt tänkt, fel skrivet . .

Måste rätta mejj själv från vad jag skrev i ett av mina andra inlägg var inte tillräckligt tydlig där så det missuppfattades och Izz skällde på mejj i kommentaren ;)

Menade inte att jag inte skulle äta något alls efter träningen som jag skrev, det skulle jag aldrig klara av så hungrig som jag alltid är utan poängen var att jag ska sluta äta middag efter träningen och göra det innan istället för att sedan äta något lättare efter . .
Rätt ska vara rätt och nu hoppas jag att det blev det ialla fall =)

Nu Är Det Bestämt . .

Japp nu har jag bestämt mejj, jag ska gå på hockeymatch har pratat om det i flera år nu men dte har inte blivit av och denna säsongen SKA jag gå, får se när dte blir bara för det ahr ja ingen aning om och om ingen följer med får jag väll släpa mejj dit helt själv.

Så någon som anmäler sejj frivilligt att följa med mejj på hockey ??

Massor skrivet , inget gjort . .

Idag har det blivit ovanligt många inlägg från mejj, men det är otfast så jag tillbringar dagarna när jag har otroligt tråkigt.
Har förövrigt verkligen inte gjort något alls idag bara suttit här, kollat på Supernatural och äntligen sett Heroes avsnittet tyckte i och för sig inte att det va speciellt bra får hoppas att det är bättre nästa vecka istället :)
Borde gjort massor av saker idag när jag haft tiden kom ialla fall så långt att jag duschade tillslut och nu ska jag bädda rent i sängen, underbart . .

Nee dags att försöka sova nu så jag orkar med jobbet, sov inte speciellt bra igår eftersom jag var så uppspelt över lägenheten så är rätt så trött nu förhoppningsvis sover jag bättre inatt. men God Natt allihopa =)

Säsong 3

Weeeii upptäckte nyss att dom har börjat med säsong 3 av Supernatural i Usa, vists jag vet att jag är lite seg med vissa saker men har ju faktiskt inte kollat på den serien på länge nu började med andra säsongen förra veckan så snart blir det att ladda ner dom avsnitten också, stackar min dator full av serier kommer få köpa en ny hårddisk snart annars klarar den nog inte av det, ska även köpa en bärbar dator någongång med först måste jag hitta dom pengarna.

Nee som ajg skrev innan för några minuter sen dags att fortsätta med säsong 2 =)

Ingen dusch , inget liv . .

Nehe så blev det ingen dusch nu heller för syrran kom precis upp och sa att hon skulle duscha får väll vänta en timma till innan jag kan göra det eftersom varmvattnet har en tendesns att ta slut när någon duscha tyvärr hinner det inte värma upp dejj riktigt under den timman som det är paus men det får väll duga för sucha måste man faktiskt göra.

Får hitta på något annat att göra sålänge, fick förslaget att plocka i diskmaskinen inte världens roligaste så får se hur det blir med den saken, hungrig börjar jag bli också men har redan ätit mat idag får nog bli en frukt senare eller hum ganska snart blir det nog, funderar på att börja med det som jag läste på Ns inte äta något efter klockan åtta får se hru det går med tanke på att jag altid brukar äta mat efter träningen får lära mejj att laga mat innan istället. Har 20 minuter på mejj nu med frukten så det borde jag hinna, är riktoigt sugen på fruktsallad men det får bli någon annan dag. Har även funderat på Jennies banandiet som hon pratade om och eftersom jag inte äter banan kan det bli lite svårt men har faktiskt kommit på minst 3 ätt som jag kan äta banan på antingen med yoghurt eller fil, i fruktsallad och på pizza. Det sista alternativet är ju inte speciellt nyttigt men där går det faktiskt att äta banan.

Nu får det väll bli ett avsnitt till av Supernaural då medans jag väntar på varmvattnet, segt men sant . .

It Feels Like . .

Jag känner mejj så otroligt seg just nu. Har verkligen inte gjort nårot alls idag bara suttit hemma , kollat på Supernatural i vanlig ordning sen är det inte mycke mer.
Känns otroligt dåligt att inte tränat på 4 dagar nu, skulle gått ut och sprungit idag men det funkar inte riktigt med all denna snön har ingen lust att halka och kanske skada mejj så jag inte kan jobba och det inte blir någon träning alls bättre att försöka komma på nått annat då. Imorgon måste det ialla fall bli träning annars vet jag inte vad jag gör kan inte bara sitta hemma och lata mejj hela dagarna inte nyttigt alls.

Nee dags att hoppa in i duschen sen blir det en liten tripp till ikeas hemsida och spana möbler måste ju veta vad jag ska ha, vet på ett ungefär hur jag vill att det sak se ut iala fall färgmässigt men hurdana möbler osv jag ska ha aht jag ingen aning om än, får fråga inredningproffset Jennie ;) hon kan ju Ikea utan och innan också så det borde inte bli några problem =)

Things I Need . .

Kom på att jag måste göra en inköpslista nu på saker jag behöver till lägenheten har ju inte så mycke möbler osv här hemma som man behöver ha i en lägenhet.
Så här kommer den:

? Soffa
? Soffbord
? Mattor
? Tv
? Hylla / tv bänk
? Matbord + stolar
? Bestick , Glas och resten av alla köksprylar som behövs
? Micro
? Hallbord
? Gardiner

Sen finns det miljontals mer saker som jag behöver får väll se när jag har råd att köpa alltm kan ju vara trevligt att ha tavlor också så det inte ser jättetomt ut och själbklart nya tapeter men det har jag ju redan skrivit. Får gå och spana på det nu snart vet bara inte vart jag ska leta men det borde inte vara speciellt svårt att lista ut.

Längtar så otroligt mycke just nu vill flytta in redan idag, det är så långt kvar till första februari 2 ½ månad hur ska jag orka vänta så länge när jag vill bo där nu nu nu !!

Måste fixa det där med mera jobb nu också vet att jag kommer få mera med tidningarna men skulle vara kul med nått annat jobb som ger mer pengar så förhoppningsvis tar Jennie med sejj bruketlappen imon till gymmet så att den blir ifylld och skickad förhoppningsvis kan jag få jobb där och då löser det sejj men man vet ju aldrig måste ringa upp till kontoret imorgon på dn också och fråga vem jag ska ange som referens har skjutit upp det med att ringa dit ända sen i fredags men nu får jag ta och göra det.

Dags att gå tillbaka till min dagliga sysselsättning, kolla på Supernatural och vänta på att dom översatt Heroes och Prison Break :P


Mer Snö . .

Måste bara tillägga att det kommer väldigt mycke snö väldigt fort parkerade bilen för ungefär 40 minuter sen och spåren är redan borta så dte kommer nog finnas en hel del sen när jag vaknar.

älskar verkligen vintern och iår ska det bli en snölycka här utanför om jag nu har tålamodet att göra den, inte säkert brukar bli så irriterad när den rasar att jag ger upp så får se hur det blir om det är kramsnö sen ska jag försöka fixa den idag annars får det bli senare i vinter men målet är ialla fall att göra minst en.

Blir alltid sådär barnsligt glad när jag ser snön förhopponingsvis är det snö på min födelsedag också (juldagen) brukar aldrig vara det men hoppas verkligen på det detta året.

;Min bil ser ut som en riktig snöil nu haha den är ju vit redan innan men nu är den verkligen super vit vet att det var flera decimeter snö på den förra året tror inte jag har någon kort på det tyvärr och vem vet det kanske bli lika mycke nu då ska jag verkligen ta kort för det ser inte riktigt klokt ut.

Årets första snö yei , eller ialla fall vinterns om man nu ska vara petig ;)

Det Snöar . .

Ohh va underbart det snöar ute, märkte det när jag jobbade undrade om det var snö eller inte för dte avr så lite från början bara några få små flingor men märkte ju senaree att jag hade gissat rätt.
Förhoppningsvis fortsätter dte så det är helt vitt ute när jag vaknar senare =) Lite försenad är snön nu för mamma sa redan förra veckan att det skulle snöa och sen att det skulle komm nu ihelgen men den ville tydligen vänta tills idag.

Finns ju vissa nackdelar med snön också speciellt när vi bor som vi gör mitt ute i skogen, har värsta backen upp som har varit rätt så jobbig nu under hösten när den avr för blöt då halkade man upp på alla löven och dom senaste dagarna har det varit lite is men det har funkat ändå men idag var det hemskt isfläckar under snön innan backen så där tappade jag fart med bilen men hade bestämt mejj för att jag skulle upp på första försöket fick tänka om senare när jag bara kom upp för halva backen åkte upp på tvären också mindre trevligt så fick snällt försöka backa ner igen och det lyckades jag förvänansvärt bra med hamnade väldigt snett vid ett tillfällen men det funkande ändå sen blev det att backa bak till kyrkan och ta så mycke sats som jag bara klarade, försöka stänga av hjärnan och bara köra upp. Hatar vekligen när bilen går på tvären och bara glider men det är ju tur att man vet hur man ska göra för att möta upp den, lyckades komma upp för bcken även om det nästan blev stopp mitt i igen efterom det inte fanns något fäste alls. Sen gick det inte att parkera heller för att det var halkt fick köra bort och vända bilen hos grannen för att sedan backa upp från fel hål lite knöligt men det får väll funka, bättre att göra så än bara lämna bilen där då skulle inte mamma bli glad på mejj.

Nya avsnitt av Prison Break och heroes ida ska bara vänta till texten kommer har blivit lite bortskämd med det nu när det finns även om jag aldrig läser tecten känns det bättre att ha den så får se vilken tid jag kan ladda ner dom får nöja mejj med att titta på Supernatural sålänge och tänka på den virvlande snön utanför fönstret =)

Lägenhet :D

Jag är så glad just nu fick kontraktet för lägenheten idag =) Så som jag gick och väntade på att höra något från dom hela förran veckian blev riktigt besviken när jag inte hörde något alls och skulle genetligen ringt idag och kollat men bestämde mejj för att vänta. Hade nästan gett upp hoppet om att få den och så kommer syrran in med posten och säjjer att det var ett brev till mejj från bygg någonting, sprnag ut till köket direkt eftersom det är Bygg Gekå AB som har lägenheten öppnade brvet och där i låg det. Kontraktet till lägenheten kan inte beskriva den lyckan jag kände när jag såg det, så nu blir det att fylla i och skicka in papprerna så fort som möjligt.
Kommer ju troligen inte flytta in förränh första februari beroende på när Manne flyttar ut men ändå underbart.
Fick sånt lyckorus så det var nära att jag ringde runt till alla på min telefonlista det är nog ganska tur att jag inte gjorde det ringde till Nicole och hon blev lika glad som mejj fick massa grattis, ringde även till mamma och hon tyckte oxå det var jättebra så nu blir det att ringa runt till resten av släkten och berätta kommer bli massa lägenhetsprylar till jul och min födelsedag känner jag. Det var nästan så jag hoppade runt och skrek av lycka förut nu har det lugnat ner sejj lite och det är nog ganska tur att jag inte skrev här direkt efter för då vet man aldrig vad det hade stått.

Nu blir det en tripp till IKEA denna månaden det är ju en sak som är säker och Jennie har redan anmält sejj som frivillig att följa med, blir att försöka spara pengar också sen får jag kolla upp elbolag, bredband och så vidare men har ju lite tid på mejj att göra dom sakerna nu. Pratade med Virre igår också och förhoppningsvis flyttar hon och Manne till den andra lägenheten någongång innan jul så får se när jag kan flytta in. kommer bli lite knöligt om det blir precis innan jul för då är allt så stressigt så får väll se om dom skyndar sejj så blir det kankse redan i början av december. Måste börja leta snygga tapeter också för dom måste bytas, måste ha lite eget annars kommer det bara kännas som hans lägenhet när jag bor där och det är juinte meningen vet att Jennie hjälper mejj med tapetseringen också så det blir inga problem =)

Kommer längta ihjäl mejj nu tills jag äntligen får flytta in ska bli så underbart :D

7 Sanningar . .

Jag blev utmanad av: http://jencie.blogg.se

Här är reglerna:
1. Länka till den personen som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.

1.Jag har fått kontrakt till lägenheten 
2. Jag har aldrig lyckats behålla ett jobb speciellt länge
3. Jag har troligen fler prylar i mitt rum än det finns i resten av huset.
4. Jag har aldrig dejtat någon i mer än max 4 veckor
5. I snitt var jag ute på krogen minst en dag i veckan under förra året.
6. Mitt BMI ligger precis på gränsen mellan normalvikt och övervikt
7. När jag var liten lovade jag mamma att aldrig flytta hemifrån.  

Jag utmanar:
Dom 7 som känner sejj manade att göra detta :D


Heroes , Supernatural , Prison Break , House , One Tree Hill , The OC , Hidden Palms , Angel , Veronica Mars . .

Jag har fått serie nojja nu kan inte sluta titta. Har suttit hela helgen när jag haft tid och tittat på massa serier och dom är så underbara.
Satt uppe hela kvällen innan jobbet igår för att jag fastnade vid Heroes kollade på 5 avsnitt eller nått kunde verkligen inte sluta speciellt inte när jag redan hade dom på datorn och så fort ett nytt hade laddats ner tittade jag på det oxå. Hade tur eftersom jag inte hade några fler avsnitt av det tillslut utan det fanns två kvar som laddades ner och precis då var jag tvungen att åka till jobbet för att inte komma försent men självklart fortsatte jag kolla imorse närjag kom hem.
Var verkligen helt död när jag jobbade pga att jag varit vaken hela kvällen och jag höll på att somna när jag titttade imorse men hade verkligen bestämt mejj för att jag skulle kolla klart på det och så blev det tillslut nu väntar jag bara på att dom ska visa nästa avsnitt vet inte riktigt vilken dag dom gör det men det går ju att kolla upp.

Nu har jag suttit och kollat på Supernatural sen jag vaknade sprang i och för sejj runt ganska länge och försökte lista ut vad jag skulle äta innan hittade verkligen ingen mat hemma så tillslut blev det några skivor av mammas hembakade bröd. Sen upp till datorn och kolla igen. Skulle kunna sitta och titta i flera timmar till nu men får nog försöka ta en paus och göra dom sakerna som behövs här hemma. Kommer troligen fastna ikväll igen men nu ska jag försöka sova innan jag ska iväg till jobbet ialla fall annars blir det så jobbigt att köraoch det tar så lång tid.

Får se vilken serie som kommer som nästa funderar på att kolla på One Tree Hill igen för det var ett bra atg sen nu som jag såg avsnitten med tanke på att det senats gick i våras, fast får nog vänta ett litet tag till med att börja med det ska försöka pricka in så att jag kollat klart på fjärde säsongen innan 2 januari då femte börjar.
Nee nu får jag som sagt gå och göra annat annars fastnar jag här.

Ingen träning idag heller tydligen för Jennie kunde inte och jag känner mejj inte speciellt frestad att åka iväg med bussen själv och sitta och vänta i en hel evighet innan det börjar och slutar så det blir att vara hemma idag, funderade ett tag på att gå ut och springa men nu är det verkligen kolsvart ute och här finns det ju infa lampor överhuvudtaget känns lite dumt att springa ut med en pannlampa så får ta det imorgon istället och det inte finns någon annan träning amn akn göra imon kasnke ska följa med mamma ut och rida hum får fundera på den saken för träna måste jag nu har inte gjort det sen i fredags.
Det blir ialla fall att släpa ner 25 kg dunkarna med vatten till stallet sen eftersom slangen har frusit får väll se hur det går borde klara det bättre nu när jag tränat lite men man vet ju aldrig haha.

Tappade tråden nu igen känner jag och det blev mycke mer än jag tänkt mejj och nu ska jag verkligen gå . . Bye . .

All I Know Is . .

Har egentligen ingen motivation alls att skriva så vet inte varför jag gör det.
Idag har det inte hänt mycket resten av dagen igår tillbringades hos farmor och farfar på kalas kändes som om dom höll på att göda upp oss allihop så mycke tårta och kakor och annat som fanns men det var trevligt att träffa släkten igen var ett tag sen sist nu.

Idag har jag mest suttit och kollat på alla mina serier kommit en bra bit på Heroes nu bara 6 avsnitt kvar sen är jag ikapp blir nog ett till nu innan jag somnar sen har jag äntligen kollat på Prison Break avsnitten nu bättre sent än aldrig hann t o m lite Supernatural.

Brände även film till mamma Deja Vu så nu kan jag äntligen radera den, tycker verkligen inte om den filmen alls och har haft den jättelänge får ta och bränna resten snart nu så att jag får mera plats för alla mina serier på datorn som jag i och för sig snart också måste bränna ut på nått sätt eller köpa en ny hårddisk får väll se hur jag gör.

Ska göra Jennies utmaning imorgon så ni får vänta på det har ingen riktigt ork för det just nu sitta och tänka och så vidare.

Nee nu blir det nog Heroes innan jag somnar inför jobbet har suttit hela kvällen och väntat på att det skulle bli klart och när det äntligen är det akn jag ju inte hoppa över att kolla.

My Day So Far . .

Om man tänker efter har det gått ganska lång tid av dagen nu , men jag har ändå inte hunnit med att göra speciellt mycke än. Jobbat inatt som vanligt sen när jag kom hem ville jag egentligen kollat på Heroes men hade glömt av att ladda ner innan jag åkte så det blev inget. Fick bli 2:a säsongen av Supernatural istället , hade helt glömt av att jag ahde den på datorn så blev riktigt glad när jag såg det har bara tittat på första säsongen innan och det är så underbart =) inte helt fel att Jensen Ackles är med heller för han är hot :D
Det blev bara första avsnittet orkade inte mer va hur trött som helst, sen har syrran sprungit in och ut i mitt rum hela morronen och tjatat på mejj att jag skulle gå upp eftersom vi ska åka iväg och fira farmor som fyller år idag. Ska inte vara där förrän klockan sex så förstår inte riktigt varför hon va inne hos mejj första gången vid tio elva nångång men men hon fick upp mejj tillslut men vägrade gå upp innan klockan blev två.

Så nu har jag duschat och ska börja göra iordning mejj sen blir det väll att fundera ut någon mat att äta får se vad det blir är inte så fantasirik ida men nått ska jag väll komma på.

Min bil blir äntligen fixad idag så får väll se när jag kan köra med den igen måste byta till vinterdäcken också men det är en del andra saker som ska göras innan så får se när det blir måste ha pengar bristvara verkligen men sånt löser sejj altid.

Nee dags att fortsätta försöka bli klar är inte alltid världens snabbaste och vi måste åka runt fem nångång . .

The Fast And The Furious . .

Kollade på en av mina absoluta favoritfilmer nyss kan varenda del i filmen helt underbar. Har väntat hela veckan nu ändå sen jag upptäckte att den skulle komma på tv och äntligen fick ja se dne igen. Kan ju iofs se den när jag vill eftersom den finns på datorn men inte samma sak när man vet att den ska komma på tv så kan man verkligen längta. Hatar ju i och för sig alla reklamer men det kan man ha överseende med ibland =)

Underbar sitter och dreglar till alla bilarna och drömmer mejj bort önskar verkligen att jag hade råd med en riktig bil men det får bli nångång i framtiden får försöka spara pengar nu eller nått :)
Får nöja mejj med att bara dregla när jag ser dom sålänge . .

image26

It's A Close One . .

Usch nu höll jag nästan på att försova mejj till jobbet igen är alltid så trött när dom är försenade borde lära mej att gå upp i vanlig tid då men va ska ja sitta uppe i över en timma att göra egentligen nee får helt enkelt bli sen i så fall förlorar ju inte speciellt mycke eftersom jag uppenbarligen kan springa ikapp tiden . .

Nee dags att åka så att jag är i hallen samtidigt som tidningarna :D . .

3 Timmar 23 Minuter . .

Så fort gick det för mejj när jag jobbade inatt, var verkligen hur stressad som helst eftersom jag nästan försov mejj vaknade vid normal tid men då hade tidningarna inte åkt än så sov lite till se vaknade jag igen och då var det en halvtimma kvar tills dom skulle vara framme och dum som jag är somnade jag igen och vaknade 15 minuter innan jag senast ska hämta ut dom. Fick slänga på mejj kläderna och springa ner till bilen, självklart var det ju frost så fick stå där och skrapa rutorna samtidigt som jag gör det får jag ett sms och att jag inte gjort mejj tillgänglig. Skyndar mejj iväg till hallen vet att jag har ungefär 20 minuter från smset tills dom ringer men samtidigt som jag står och lastar in i bilen ringer mobilen, hade verkligen ingen lust att svara så jag kastade in den i bilen och gick och hämtade resten då ringer min vanliga mobil svarade inte där heller men skickade smset direkt när jag satte mejj i bilen och körde iväg.

03:02 stog klockan på när jag åkte från hallen, körde ungefär halva distriktet och visste redan innan att det nästan inte fanns någon bensin i bilen efter hälften började bilen hacka så jag satt och bad om att bara få komma till bensinstationen så jag kunde tanka, lyckades köra dit och tanka bilen en blev det ännu mer stressande eftersom jag förlorat flera minuter på tankningen sprang upp och ner i alla trappuppgångar här var det inget lugn alls och när jag var klar var klockan 06:25 helt otroligt i vanliga fall brukar det ta nästan fyra timmar för mejj och då tycker jag att jag är snabb men det här är rekord.

Får se hur snabbt det går inatt bara betydligt långsammare har jag en känsla av men det märker vi imorgon =)

Dags att sova nu har redan slösat bort alldeles för mycke tid på att göra massa andra onödiga saker . .

Say Hey . .

Bodystep idag och det känns som om det bara blir jobbigare och jobbigare för varje vecka som går när det egentligen borde bli enklare, det kan ju bero på att vi hade en paus från det i två eller tre veckor sen anstränger man sejj mera när man lär sejj och orkar göra fler saker så på det sättet blir det också jobbigare.
Kan inte säjja att jag tycker det är superroligt har aldrig förstått det där med att springa upp och ner på en lite bräda men bra träning är det sannerligen, höll på att dö efter kände mejj som en dränkt katt i svett.
Jennie sa nått bra när vi stog och väntade på bussen " Det känns som om fettet rinner av när vi stepar, fast egentligen så är det ju bara svett."
Om man ser det på det sättet kan det nog bli roligare för man förbränner ju supermycke på stepen tror att det var 450 kcal på ett pass och det är en del , får ta det me Jennie med alla siffrorna hon har mycke bättre kol på sånt än mejj med tanke på att jag inte håller någon koll alls.

Dom två underbaraste låtarna på stepen är helt klart Gia Farrell - Hit Me Up och Christina Aguilera - Candyman , så mycke som jag verkligen kämpar till candyman har jag nog aldrig kämpat förut i början la jag av bara efter en liten stund av låten men nu dom senaste gångerna har jag verkligen bestämt mejj för att jag ska klara av att hålla på hela låten ut och jag lyckas, får tillägga att jag knappt kan stå på benen efteråt men jag är riktigt stolt över mejj själv har nog fått upp en del kondition nu ändå får prova att springa på löpbandet någon dag och kolla hur mycke jag klarar. Kommer väl dö efter bara fem minuter men får se, ingen aning om när det blir av heller brukar ju säjja mycke som aldrig sker så det märker vi väll.

Det Här E Vi . .

Det här e vi IV som rappar vi skiter i alla o sliter av skallen
Det här e vi med rader som knäcker och hatet i släkten du blir slagen på käften
Det här e vi IV som rappar vi skiter i alla o sliter av skallen
Det här e vi med rader som knäcker och hatet i släkten du blir slagen på käften

Haha omg va längesen det var hittade en gammal skiva från 18/8-04 inatt när jag jobbade ohh shit va många gamla låtar det var på den, tänk va man lyssnade på för musik för flera år sen.
Det var speciellt en som jag tänkte på mest IVB - Det Här E Vi , Mitoo , Status , Rod-G , Vikke. kommer fortfarande ihåg när dom spelade in den låten och hur stolta dom var över den , hela sommaren höll dom på nere hos Viktor och spelade in.

Jag kunde verkligen hela texten till låten också och den satt tydligen kvar för det var inte svårt att sjunga med inatt när den va i bilen. Satt och skrattade mejj igenom halva låten eftersom ag blev så chockad och masa gamla saker kom upp i huvudet.

Nee det blir lätt att lyssna igenom alla mina gamla skivor nu på nätterna när jag jobbaroch kolla vad jag lyssnade på för musik för tre år sen.

It's That Time . .

Upptäckte en sak igår , det är ingen ide att jag skriver något här alls på onsdagar för det är då jag har allra minst läsare. lite knepigt kollade statistiken och det har verkligen varit så varje onsda, hur det nu kan komma sejj. skulle skrivit om dte här redan inatt men kom aldrig på nån bra rubrik till.
Inte för att det jag skrev nu egentligen är speciellt bra och hör till men det är något ialla fall.

Får se hur det blir men mitt forsatta skrivande på onsdagar kommer nog inte hoppa över det bara för att jag har mindre läsare då, skriver ju inte för att fånga massor utan för mejj själv även om det inte alltid verkar så som med detta inlägget.

Hum nee nu börjar det bli alldeles för svamligt här dags att göra annat :D

Jag Fatiserar Om Dej . .

Hittade ännu en av våra gamla partylåtar, hade ingen aning om att det fanns en video till denna låten heller så det blev en glad överaskning =)

Här Kommer den ialla fall så enjoy =)

Izabelle - Jag Fantiserar Om Dej


Dirrty . .

Blev på sånt partyhumör förut när jag släppt av Jennie efter träningen, hittade Dirrty på min skiva i bilen och finns det någon bättre partylåt ?!?!
Har så många minnen till den låten oxå alla Viktors fester när ja o Izz shakade (hum hur man nu stavar) loss till den låten, fick verkligen upp alla på dansgolvet tillslut , va längesen det är när man tänker efter 3 år sen eller nått komme rinte riktigt ihåg verkligen en hel evighet sen.

Jag och jennie satt och pratade gamla minnen i bilen från träningen om låtarna som vi spelade in som tyvärr försvann, eller tyvärr borde jag nog inte säjja vi ska nog vara glada att dom försvann för jag har en känsla av att det inte var speciellt vackert vi sjöng fulla som vi var och bara stog o skrek ut texten.

Tänk va mycke som har hänt sen den tiden , hur mycke man har växt upp och massor som har förändrats nu är det inte alls samma känsla dom få gångerna det är fest, men det får det allt bli ändring på.
Som Jennie sa nu sist nästa gång ska vi verkligen ha egen musik så att det blir någon bra musik alltid hade vi våra skivor och dom skulle spelas mest snacka om att vi blev sura så fort någon hade bytt då blev det att springa till steroen och ändra, tillslut skällde Viktor på oss för att det var ju tvunget att vara lite blandad musik annars blev inte dom andra nöjda.

Får ta och leta fram dom där skivorna vet att jag har dom här hemma någonstans, ska försöka hitta dom till inatt så jag kan lyssna på dom när jag jobbar, nostalgi får se hur många gamla minnen som väcks till liv då, ibland vill jag ha tillbaka den tiden men man kan ju inte vara "liten" föralltid utan man måste ju växa upp någon gång.

Här kommer ialla fall denna underbara Dirrty video som det finns så många party minnen till. Om det inte blir fest snart får jag be dom spela den på klubben nästa gång ja går ut, vilket inte händer ofta längre för sist jag fick den spelade där fylldes hela dansgolvet så det finns många fler som älskar låten ;)


It Takes A Fool To Remain Sane

Fick lite Ark feber imorse när ja jobbade , satt och lyssnade på helt annan musik och helt plötsligt ploppade den låten upp i mitt huvud och har funnits där resten av dan. Helt underbar är den verkligen och texten är hur bra som helst.
Kom att tänka på båda dom gångerna jag varit och sett Ark live, kan ju säjja såhär att jag hatade dom från början klarade inte av att lyssna på nån av låtarna utan var tvungen att byta så fort jag hörde dom på radion eller nått annat ställe men det har som sagt ändrats.

Första gången jag såg dom var förra sommaren på liseberg var där med Malin , Linda , Madde hum tror Nikki va där oxå men är inte säker hon kanske va hemma den dagen min syrra och hennes kompisar var ialla fall där. Men det var helt underbart att se dom sådan känsla speciellt när hela publiken sjöng med i låtarna.

Andra gången kan jag egentligen inte säga att jag såg dom hörde mest, det var när jag jobbade på Way Out West i somras, inte riktigt samma känsla där eftersom jag inte stog vid scenen men ändå hur grymt som helst kunde se dom på skärmen från min scen och höra dom otroligt bra ialla fall dom gångerna vci inte hade några artister på våran scen, det hade ju varit bättre om ja fått jobba vid den scenen men dum som jag var när jag sökte kolladejag inte upp vilka som skulle uppträda på vilken scen annars hade jag valt annorlunda. Too Late Now får se om jag kommer oiväg och jobbar på fler festivaler nu i sommar förhoppningsvis kanske dom kan komma dit det vet man aldrig.

Nee nu är det dags att ta en sväng med voffsingarna sedan åka och hämta Jennie så vi kommer iväg till träningen =)

Over The Hills And Far Away . .

Idag har jag inte gjort nått alls utan det har varit en allmän seg dag hemma. Blev  väckt 13.39 av mamma för att jag hade telefon, skolan (komvux) som ringde och frågade om jag skulle gå kvar eller inte med tanke på att jag inte varit där på rätt så många veckor nu så äntligen kunde jag säjja att jag hoppar av kurserna. Läste ju bara 3 stycken plus att jag inte fyllt 20 än så jag fick ändå inga pengar från csn och då är det bara onödigt att försöka kämpa sejj igenom skoldagarna när man inte har någon ork och jobbar samtidigt. Får helt enkelt ta tag i mina betyg vid ett senare tillfälle när jag känner mejj redo för det och orkar.

Har varit "barnvakt" åt hundarna idag igen eftersom mamma va ute och red innan hon skulle iväg till jobbet sen åkte hon direkt lite jobbigt när Fabian håller på och skäller hela tiden men han har bättrat sejj lite, stog ialla fall inte och ylade på köksbordet som han gjorde igår.

image24 image25

Nee nu är det snart dags att gå in och duscha har skjutit upp det hela dagen skulle egentligen gjort det imorse men det blev aldrig av sen står det tvättning på schemat också om jag nu kan lista ut hur mammas nya tvättmaskin fungerar men det borde inte vara så svårt hoppas jag.

Måste bara säjja att Over The Hills And Far Away är underbar både med Nightwish och Sonata Arctica =)

The All-American Rejects . .

jag vet att jag har skrivt om dom innan men älskar verkligen deras låtar har iofs inte så många än eftersom dom vägrar laddas ner men det ska det bli ändring på snart :D

It Ends Tonight



Move Along



Dirty Little secret



Tyvärr hittar jag ingen video till en annan av mina favoritlåtar Kiss Yourself Goodbye , men det får väll duga med dom här tre hoppas jag =)

Even When Your Hope Is Gone, Move Along . .

Det har varit lite dött här från min sida denna helgen men har verkligen inte hittat orken eller tiden att skriva överhuvudtaget. Men får väll ta och berätta om helgen i korta drag nu.

I fredags hade Daniela fest , det var jätteosäkert innan om det skulle bli något eller inte och jag fick inte reda på det förrän efter två samma dag och då blev allt superstressigt eftersom jag skulle lämna mamma på jobbet sen åka och handla, köra upp syrran och äten till ridskolan , åka till edet igen och möta Jennie för att gå till systemet, kändes jttekonstigt att vara där inne när jag egentligen inte får men stog där och låtsades som ingenting höll Mellis också så höll mejj en bit i bakgrunden vet inte va ja hade gjort om dom frågat mejj om leg också rusat ut me Melanie på armen haha tror inte Jennie hade blivit så glad då . . sen stressade jag tillbaka till ridskolan igen för att hämta syrran och hästen igen och körde hem dom , blev en hel del på och avkopplande av transporten den dagen och backa med den usch vad jag hatar det men jag lär mejj nog allt tillslut kan ju köra med den nu ialla fall. Hann va hemma i nästan en halvtimma eftersom allt tog mycke längre id att packa ner hinner verkligen inte göra allt superfort, dte slutade med att jag tog med mejj halva garderoben hem till Jennie så jag satt och valde kläder där.
Hämtade mamma å jobbet igen och hon/jag körde mejj till edet va hos Jennie mellan halv åtta och kvart i kommer inte riktigt ihåg va klockan varoch hon städade för fullt satt och väntade på att hon skulle bli klar kändes lite elakt för jag hade säkert kunnat göra nått för att hjälpa till men jag tänker aldrig så långt dum som jag är.
Sen skulel vi fixa oss , det gick ovanligt fort på bara en timma ungefär och då blev det att börja dricka och vänta på att viktor skulle komma hem från jobbet. tog massa kort oxå några av dom ligger på http://krizzy87.bilddagboken.se  sen kom vi iväg till festen tillslut kan ju inte säjja att d va superkul men man har inte roligare än man gör det.  Sen ska vi inte prata mer om det haha . .

I lördags fick vi en ny familjemedlem Fabian en dvärgpincher han finns också med på bilddagboken snart ett år gammal så det var inte vi som döpte honom så han springer oxå runt här nu på dagarna, världens fegis e d rädd för sin egen skugga men d får vi vänja av honom med.

Och igår va det träning Bodybaance som vanligt helt sälv var jag där också eftersom Jennie inte kunde men det gick bra ändå höll bara på att få värsta anfallet innan jag åkte eftersom jag skulle hämta syrran vid stallet först,  mamma hade bilnycklar och exrtanycklarna var ute på vift letade hur länge som hels hittade dom tillslut och då var klockan massor trodde inte jag skule hinna men kom dit i tid som tur var =) kändes väldigt ensamt men det gick rätt så bra förutom vissa övningar usch hatar stretch men måste bli smidigare så får väll försöka kämpa mejj igenom det.

Idag blir det Bodyjam hoppas jag har inte pratat med Jennie än ahr ju inte någon bil så vi måste ta bussen dit, får ringa henne om en liten stund så vi hinner avboka om det inte skulle bli nått, inte kul att behöva betala det.

Nee nu är det dags att gå ner och käka nått inte kommit så långt än idag, måste hålla lillkillen sällskap också hörde bara ett ylande och då stog han på köksbordet , skriverknske mer senare det blev inte så kort inlägg som jag trodde det skulle bli heller.

Insider . .

Visst är det fel när privata bilder hamnar på nätet utan att man lagt upp dom själv det kan jag hålla med om.
Men om man tar sådana bilder och lägger in dom på datorn kan vad som helst hända, man kan inte alltid skylla på andra för ibland har man gjort misstagen själv utan att tänka på det.
Man kan t ex ha skickat bilden till någon kompis som kan ha skickat den vidare eller skickat den till någon annan som man litat på som har vidarebefodrat. Självklart tror jag på att det finns folk som hackar sejj in i andras datorer och stjäl bilder men troligen är det människor som man känner för hur stor är chansen att någon utomstående hackar sejj in på just den datorn där det finns porrbilder ?? Det känns inte som att den chansen är å stor utan på något sätt har någon i vänskapskretsen oftast fått reda på det och det har spridit sejj till andra.
 
Jag kan ju säga att jag skulle aldrig ta helt avklädda bilder på mejj själv inte ens om jag trivdes med min kropp fast mans ka ju aldrig säga aldrig men just nu vet jag att jag inte komer göra det vad som hände ri framtiden kan jag ju inte säga nu. men för att återgå till ämnet osm jag nästan tapapde bort som vanligt. Så har jag mer lättklädda bilder som underklädes bilder som finns lite varstans , jag har verkligen ingena ning om vilka som kan ha dom men just dom bilderna bryr jag mejj inte om för det avr en rolig grej och det är inget som skadar mejj som jag tänker på just nu. Men jag skulle ändå inte sitta och skicka runt dom bilderna till alla det är mycke övertalning som krävs först och det är bara ett fåtal människor som fått bilderna av mejj om dom skickat vidare sen vet jag inte alls och bryr mejj inte.

Det känns lite som om jag sitter och säjjer emot mejj själv i inlägget precis som vanligt eftersom jag skulle kunna ställa mejj på båda sidorna i denna frågan.
men jag vet vad jag känner och tycker just nu och det är att om man tar sånna bilder och vill ha dom själv så ingen ser dom så ta hand om dom låt ingen annan få reda på det och det går att dölja det mesta på datorn så ingen annan hittar . .

Vet att jag skulle kunna sitta här och skriva hur mycke som helst om detta men just nu står det halvvägs stilla i mitt huvud för att jag är så trött inte sovit tillräckligt ida på dan så får ta igen den snart med tanke på att jag snart ska upp och joba igen sista natten innan jag får en dags (natts) ledighet, underbart :D


Modell ?!

Jag har fått ur många erbjudanden som helst den senaste tiden att bli fotad.
Tydligen är väldigt många av dom som jag har på min msn lista fotgrafer eller ialla fall amatörfotografer som atr modellkort.

Det känns väldigt frestande att tacka ja till någon av dom snart bara för att se hur korten skulle bli, vet att dom blev bra sist jag fotades på modellstudio i göteborg även om vissa kort inte blev 100 % så var dom bra över lag. Men dessa fotografer bor inte ens i göteborg utan dom ska självklart bo hur långt bort som helst därför blir jag ännu mer osäker på om jag verkligen ska göra det, och är jag ens så vacker ?!
Enligt min mening är jag verkligen inte det inte än ialla fall jag kanske kan bli när träningen är klar och jag gått ner alla kilo jag vill ha bort , men nu ? Nej !

Jag kan verkligen inte bestämma mejj allt går upp och ner och fram o tillbaka pendlar hela tiden mellan besluten. Kommer jag våga åka ivän nånstans och bli fotad av en främling ? Kommer dom korten bli bra överhuvudtaget eller kommer allt bara bli katastrof ? Tänk om dom ändrar sejj när dom ser mejj och inte tycker att jag är lika vacker i verkligheten som jag är på korten jag har på msn ? Det finns så många frågor som jag måste ha svar på innan jag kan fundera klart på det så kommer troligen inte tacka ja till erbjudandet som jag fick idag men kasnke senare det vet man ju aldrig.

Måste öva upp min självkänsla och mitt självförtroende först, försöka få bort den här blygheten som finns och står i vägen för många roliga saker jag kunde gjort. Sen måste jag lära mejj att posa , kan verkligen inte dte alls längre vissa kort blir kanske bra men över lag när jag tar egna kort här hemma så är över hälften jättedåliga eller likadana som dom andra.

Usch har verkligen beslutsångest nu vill åka iväg det skulle vara superkul att göra för att ha dom bilderna till senare och att spara som jag gjorde med dom gamla men jag skulle troligen aldrig våga, får se om jag aknske kan få med mejj någon kompis iså fall men får nog ta och börja prata lite mer dom där fotograferna snart fast dom kontaktar ju mejj stup i ett så det blir nog inga problem =)

Ska lägga upp lite kort på mejj här iala fall så får ni bedömma vad ni tycker skulle va kul med kommentarer oxå för det är dte väldigt glest med.
Bilderna kommer komma lite huller om buller i tiden för jag vet inte exakt vilken som togs vid vilket tillfälle . .

           

RSS 2.0