Onsdag . .

Det var visst ett tag sen jag skrev här sist men har knappt haft igång datorn alls nu den senaste veckan, har haft fullt upp med annat.

Har ialla fall vart och skrivit kontraktet på den nya lägenheten gjorde det igår och idag var det dags att säga upp den gamla så jag hoppas bara nu att dom hittar någon rätt så fort som vill ha den men jag får helt enkelt vänta och sen.

Har inte så stor lust att skriva här just nu så får väll se om det kanske blir mer senare eller inte.

Seeegt . .

Sitter fortfarnade kvar uppe i trollhättan har inte kommit längre sen besiktningen och bilen gick igenom lite oväntat för det trodde jag faktiskt inte, några små anmrkningar men ingenting som står på pappret så det är ju inget som någon behöver veta ;)
Måste försöka hitta orken att åka hem igen känns som jag skulle kunna somna här i bilen speciellt när det är så bra väder som det är ute helt underbart.
Känns som jag skulle kunna sova flera dygn skulle nog behöva det med för dden senaste tiden har allt blivit lite för mycke och jag har vandrat runt som en zombie på restaurangen hade det inte varit rutin så hade jag aldrig klarat av att jobba och det märks på dricksen med att jag är mycke tröttare än jag borde så ikväll ska jag försöka gå och lägga mejj i tid får väll se hur det går för jag är ju inte världens bästa på det. Ska försöka orka upp och jobba imon med på en tisdag kommer kännas riktigt konstigt. Dessvärre blir det jobb i minst en vecka nu utan uppehåll kanske ännu längre för min syster jobba inte på söndag och Lina skulle troligen sluta nu imon så nästa tisdag måste antingen jag eller pia jobba får se vad hon säger men hon slutar ju ialla fall skolan snart så då blir det mer jobb för hennes del. Nee allt löser sejj nog tillslut det brukar det ju göra på ett eller annat vis.

Vart tog orken vägen . .

Jag har gått och varit hur trött som helst dom senaste dagarna nu och har ingen anin om varför för jag har faktiskt sovit hela nätterna. men troligen känner jag väll av allting nu från förra året att kroppen är helt slutkörd och behöver vila. Vet bara inte när jag ska hinna med att vila för troligen kommer jag jobba ännu mera nu om inte min syster tar en hel del pass men det märker vi. Visst är det underbart att tjäna pengar men det är inte lika kul när man vet att kroppen blir helt slut av det. Jag vet ju själv att jag tog på mejjj alldeles för mycke förra året när jag började på restaurangen samtidigt som jag hade tidningarna på nätterna och det märktre jag verkligen i slutet när jag knappt kom upp på morgonen och då hade jag ändå dragit ner på tidningskörandet. Nu längtar jag verkligen till sommaren och semester även om jag inte vet än när vi ska till Turkiet så vet jag att det blir av. För så länge som han lovat mejj och så många som vet om det då går det bara inte att ställa in.
Får se om det kanske blir Hultsfred i sommar med har inte bestämt mejj än, måste kolla vilka som ska med också för det är ju inga jättestora band som ska komma dit inte av dom som kommit upp än sen vet man ju inte om det kommer fler band senare men dom riktigt stora banden borde ha kommit upp för längesen om dom skulle kommit.

Helt klarblå himmel utanför och jag sitter på en buss riktigt segt hade hellre varit vid havet men det får helt enkelt bli någon annan dag istället.

Bussar, tankar och flyttning . .

Det blev tyvärr inte så mycke solning och städning hemma idag, låg väll ute i solen i en halvtimma kanske innan den försvann från balkongen, så går det när man går upp försent. Men det blev en hel del tvättat tror nog jag blev klar med det mesta nu har jag bara kvar som jag vet att tvätta alla mina väskor för dom har katterna sett till att dom inte är speciellt fräsha lite synd för när man kollar igenom så har jag ändå en hel del väskor. Storstädningen slutade bara i dammsugning mer hann jag inte med för jag satt nere i tvättstugan i nästan en timma och väntade på att torktumlaren skulle bli klar. Trodde verkligen inte den skulle vara så seg men det var den. Får bli mer städning någon annan dag. Bara två veckor kvar nu tills jag sriver kontrakt för min nya lägenhet, underbart då kommer det verkligen kännas som på riktigt för då vet jag att den är min. nu känns det lite som om vad som helst kan hända även om jag vet att det inte gör det, men jag vågar ändå inte ringa och säga upp min innan ingen ide ändå eftersom jag kommer ha lika många månader på mejj om jag gör det idag som om jag gör det om två veckor.

Och idag kom jag fram till att jag inte gillar bussar så otroligt segt att bara sitta här och inte göra nått hade jag inte haft datorn vet jag inte vad jag skulle gjort finns ju inte mycke man kan fördriva tiden med heller.

Men nu är jag ialla fall snart nere i gbg igen underbara stad, bara några månader kvar tills jag alltid kommer befinna mejj där nere :D

Sol, tvätt och städ . .

Ligger ute på balkongen och njuter av det underbara vädret, idag borde man verkligen inte sitta hemma men har tvätt tid nu så kan inte riktigt sprinag hemifrån utan måste försöka passa tvätten ´för det vore ju trevligt att ha nått rent som man kan ha på sejj utan att behöva rota igenom precis allt innan man hittar några kläder. Måste verkligen försöka ta mejj till stan och köpa lite nya kläder känner att jag knappt har något alls nu men det stora problemet är ju pengar vart ska man hitta dom nånstans. Dessutom har kommer jag ha världens räkningar nu denna månaden så när lönen kommer sen kommer det väll inte bli några kläder då heller. Har ju redan slösat bort dom mesta nu på present till honom så får väll se hur det blir med kläder tänker ju inte röra mina sparpengar men blir det kris måste jag.

Usch nu börjar solen försvinna här då blir det väll snart dags att gå in och börja städa, måste verkligen försöka få ordning på det mesta nu speciellt när jag ska ringa och säga upp lägenheten och måste få visning då kan den inte se ut som ett bombnedslag för i så fall kommer ingen vilja ha den och jag tänkte ju försöka bli av med den så fort som möjligt.
Nee dags att gå in nu och göra lite nytta.

Allergi . .

Usch jag klarar snart inte av min allergi längre, det är knappt att jag kan vara hemma kan vara här ett par timmar innan jag börjar nysa som en galning och det slutar inte heller håller på minst en timma ibland ännu längre. Som idag det har hållt på i nästan två timmar och verkar inte vara över än och ändå har jag tagit både allergitablett och nässpray finns verkligen inget sm funkar. Funderar faktiskt på att göra mejj av med katterna till flytten antingen att mamma tar dom igen eller att dom får åka till mormor och morfar för jag vet inte hur jag ska klara det annars. Vill ju egentligen inte göra mejj av med dom för jag trivs ju med att ha dom runt omkring kommer bli riktigt tomt utan. men om jag ska tänka på mejj själv och försöka få mejj att må bra kan dom inte bo kvar. Får ta mejj en stark funderare över det och hoppas att jag kommer fram till nått bra beslut.

nee nu ska jag ringa honom och se om han somnat eller inte sen blir det natti natti för min del om jag nu inte ska vara uppe och nysa hela natten hoppas verkligen inte det.

Måndag . .

Det blev en helhelg nere i gbg nu, hur underbart som helst att slippa åka fram och tillbaka med bussen varje dag som jag gjort det senaste nu. Var i och för sejj rätt så jobbigt i fredags när jag skulle försöka få med mejj alla mina påsar ner till stan, måste nog ta och köpa en väska och jag var ju sen till bussen men det gick ju ialla fall. Enda saken att klaga på denna helgen var att inneboenden kom tillbaka och att han jobbade hela helgen, inte lika kul att vara där då när vi inte umgås speciellt mycke men som tur är så ses vi ju så gott som varje dag genom jobbet.

Det var inte lika kul igår när jag skulle åka hem för först när jag åkte ner till restaurangen var den tydligen stängd pga en trasig fläkt och att elen hade gått, snällt av dom att informera mejj om det också. min syster ringde när jag satt på vagnen påväg ner och berättade om det. Åkte ialla fall dit och då får jag höra att Ahmet ska ut och äta med en kompis och jag får inte följa med kändes lite lagom elakt speciellt eftersom det var över en timma kvar tills min buss skulle gå. Men chefen kom och övertalade honom så då sa han att ja kunde hänga med vilket jag redan visste att jag inte skulle göra och efter ett tag kom inneboenden också och övertalade honom och när dom hade gått sa han att jag kunde hänga på. Var lite sugen faktiskt men eftersom jag visste att han egentligen inte ville ha med mejj åkte jag till centralen och satt där och väntrade på bussen. Riktigt segt att sitta där hade ingen att prata med och inget att göra, så brukar det inte vara när jag sitter där. Kom hem vid halv nio och kände verkligen hur jag saknade att vara hos honom tänk egentrligen hur snabbt man vänjer sejj vid det då är det inte speciellt kul att gå tillbaka till den vanliga livet igen.

Nu har bussen ialla fall kommit till Älvängen, inte speciellt långt kvar då, känns rätt segt att behöva ta bussen nu varje dag men eftersom mammas bil är trasig och volvon inte är igångsatt än så kan hon lika gärna ha den för jag ska inte göra nått speciellt nu utan bara åka till jobbet varje dag. Får se när jag kan få tillbaka den förhoppningsvis ganska snart men det märker vi väll.

Nee nu ska jag sätta mejj och göra nått annat tror jag kan inte sitta här hela bussresan och försöka komma på nya saker att skriva.

Jobbig dag . .

Usch trött, snacka om att det varit en riktigt seg dag idag. Hade sovit alldeles för lite för att ens försöka klara av dagen först och främst gck jag ju och la mejj försent igår somnade inte förrän vid två eller nått och vaknade vid tre igen sen upp tidigt imorse för att hinna med bussen bara för att jag som vanligt är jättesent ute med att köpa pressenter. Fick ialla fall klart halva presenten till honom så nu är det bara resten kvar. Möte Nikki i stan med men hon skulle iväg på en grej först så fick gå runt där ett tag sväjl och jag lovar jag måste sett ut som en riktigt zombie för mina ben lyssnade inte alls på mejj gick i slowmotion kändes nöstan som jag kröp fram undrar vad folk tänkte när dom såg mejj och det syntes nog på mejj hur trött jag var. Men när hon kom dit gick det bättre för då kände jag mera motivation och fick mer fart, sprang runt i massa affärer kändes det som och fick tillslut köpt två t.shirtar till honom riktigt snygga faktiskt så nu är det bara skorna som fattas som jag lovade att köpa. Dumma mejj kommer lägga ut hut´r mycke pengar som helst på honom men som sagt man fyller bara år en gång om året och tur är väll det för annars hade det blivit väldigt dyrt.

Sen bar det av till jobbet, hade ju lovat att börja vid två så enligt min klocka var jag där exakt sprang in och bytte om vilket som vanligt tar rätt så lång tid sen ut och försöka se pigg och glad ut. gick ju inte speciellt bra heller eftersom vi inte hade nått att göra på nästan två timmar. Pappa kom förbi en sväng med och käkade alltid trevligt när man får sällskap. Blev tårätning med eftersom jag lovat att köpa en tårta inte världens godaste kanske men hörde ingen som klagade. I och för sejj kunde dom ju klagat på turkiska för det förstår jag ändå inte helt börjar fatta lite men fortfarande bara vissa ord får väll se om jag kanske kan lära mejj det snart, ska försöka övertala honom annars kommer han verkligen få springa runt som tolk när vi är där nere vilket han ändå kommer få göra även om jag skulle kunna ;)

Blev en rush idag med nångång runt sju tror jagdå folk bara välde in och trött som jag var gick ju inte sakerna så fort som dom borde gjort men hann ialla fall med allt, kändes verkligen att jag var seg för dricksen var hur kass som helst till ett norskt par kom. Riktigt trevliga kändes inte som dom skulle vara det från början men när det började bli tomt pratade dom med mejj om allt möjligt sen när det bara var dom kvar efter elva då dom hade nästan en hel vinflaska kvar tyckte dom att jag skulle sätta mejj med dom och dricka så det blev att räkna kassan byta om och sedan satt jag där med dom ett tag och tjötade om allt möjligt. Helt underbar dricks fick jag med först 188 kr av dom innan jag räknat sen nr dom skulle gå fick jag hundra till. Får se om dom kommer tillbaka nångång hade varit trevligt faktiskt. Så nu sitter jag här i kortedala borde egentligen sova men ska nog gå och lägga mejj snart, får väll se hur morgondagen blir =)

Morgon och buss . .

Usch hade verkligen ingen lust att gå upp alls imorse ville bara ligga kvar i sängen och sova men eftersom jag aldrig är ute i god tid när det gäller saker får jag skylla mej själv. Sitter på bussen påväg ner till stan nu börjar egentligen inte jobba förrän två men måste köpa present till Ahmet som fyller år idag. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska köpa än det är verkligen jättesvårt. Får hoppas att jag hittar nått bara men Nikki skulle komma in till stan och hjälpa mejj så får se hur det går. Fick två förslag av honom som jag kunde köpa, antingen svarta converse eller t-shirtar från NK så får väll se om det blir nått av det eller om jag hittar nått annat. Ska försöka hitta en tårta i stan med men dom kommer väll vara svindyra med tanke på att jag säkerligen behöver gå in på ett konditori för att köpa och där är det ju inte speciellt billigt. Får bara hoppas jag hinner med allt detta på två timmar kommer bli rätt så tight om tid men det ska väll lösa sejj det med.
Blev arg på mamma imorse med bara för att hon lånar min bil nu när hennes inte känner för att fungera så jag var ju tvungen att gå över till edet med massa packning i regnet. Och sen var jag som vanligt men som tur var så va bussen också det så jag hann med den annars hade jag väll fått sitta där på edet i två timmar och vänta på nästa, kändes inte speciellt frestande kan jag ju tala om. Vet bara hur det var den gången jag satt en halvtimma och väntade fanns verkligen inget att göra då och tiden kröp fram.

Nee nu ska jag se om jag kanske kan sova lite här på bussen för det är en liten bit kvar till stan nu och jag känner redan att jag kommer somna när som helst, bådar verkligen inte gott nät ja ska jobba minst åtta timmar ida . .

Money money money . .

Suck jag är så otroligt trött på att ha pengaproblem hela tiden, egentligen har jag ju inte problem med dom för jag har ju pengar. Men att jag aldrig får min lön i tid gör att det blir ett väldigt stort problem, måste till och med be andra betala mina räkningar så dom inte ska komma in alldeles för sent. Som nu normalt sett får man ju lönen den 25:e men nu får jag den tydligen den 6:e alltså imorgon. Räkningarna fick jag skicka över till pappa denna månaden igen börjar bli riktigt frustrerande.

Nee nu blir det att ta pengar ur kassan som jag inte får röra för jag måste verkligen åka och handla idag kan inte vänta längre har inte alls mycke här hemma och katterna behöver både ny mat och sand så något måste göras. Troligen blir det väll att söka ännu ett restaurang jobb så fort jag flyttat ner för det är ju ingen ide att försöka fixa ett till jobb nere i gbg nu när det tar så lång tid att åka och man måste planera så otroligt mycke för minsta lilla sak. nee som sagt över till affären nu och handla lite grejer får väll se hur mycke det kommer gå på sen ska jag försöka komma ihåg att lägga tillbaka pengarna imon när jag får dom för jag måste verkligen försöka spara mina pengar i reskassan annars kan det bli lite svårt att åka iväg nånstans i sommar. Men med tanke på att han inte svarat på hela dan är det ju inte ens säkert att det blir någon resa alls. hoppas verkligen på det bästa.

Lägenhet, lägenhet, lägenhet . .

Yeeeii, dom ringde om lägenheten igår som jag var och tittade på förra fredagen och jag får den :) Helt underbart inflyttning första juli, hoppas bara inte nått annat dyker upp nu för dom skulle göra kreditupplysning och så nu sen kollar dom väll upp massa andra saker också men jag tror ju inte dom får för sejj att inte ge mejj lägenheten då vet jag inte vad jag skulle göra.

Men är ialla fall överlycklig nu så snart blir det att börja packa ihop denna lägenheten kommer inte bli världens roligaste för jag vet hur mycke jag hatar att packa och städa iordning allt men vill jag bo där så måste jag dra mejj ut ur den här lägenheten.

Nee dags att göra nått nytt försöka få tag i jennie igen kanske hon försvann ju bara från msn :P

RSS 2.0