Significant Other . .

Usch sitter här och är hur trött som helst men det är mitt eget fel för Kristan hade spelning igår som jag stressade iväg från jobebt för att gå från och jag hade vekligen inte behvöt stressa så mycke för när jag kom dit var det ändå nästan 45 min kvar till dom skulel börja spela och kan ju säga såhär att det var inte Solids bästa spelning men det var inte deras sämsta heller ialla fall inte enligt mejj. Men efter spelningen bestämt kristian att vi skulle ut så jag han, johan och jacob begav oss till diamond dogs men det gick inte så bra eftersom min kära kusin inte fyllt år än och vakten frågade efter leg så han fick snällt åka hem efter att vi stått utanför en stund och funderat på om det gick att fixa in honom någon annastans. Efter han åkt hem gick jag in till dom andra två mupparna som såg hur chockade som helst ut när jag kom där men vi satt där ett tag och jag skulle egentligen inte dricka eftersom jag skulle jobba men som vanligt slutade det med att jag inte åkte och jobbade skickade att jag var sjuk så att hon fick sätta in någon annan och drack mina tre drinkar som var underbart goda vet vad jag ska köpa nästa gång jag är på systemet.
Tillslut gick vi hem för att johan blev väldigt full tänker inte ens skriva hur lite han drack för det är skrattretande förstår inte hur man bara kan tåla så lite sprit. Jag sov ialla fall hos jacob för det var dealen skulle jag dricka mera och skita i jobbet skulle jag ha någonstans att sova så han erbjöd sejj tillslut, och det hände ingenting kan jag då tillägga för jag vet att det är två stycken som kommer tro det så fort dom läser. Blev inet speciellt många timmars sömn eftersom jag vaknade hela tiden kunde verkligen inte sova men tydligen hade det varit likadant för honom så det var väll nått, kom ialla fall hem vid halv ett på dan sen var jag hemma till kvart över två då det var dags att dra till jobbet och jag somnade på vägen dit inte så konstigt när jag bara sovit så lite var helt död när jag kom dit så dom frågade om jag verkligen skulle klara av att jobba och det gjorde jag faktiskt även om det inte var mycke att göra.

Men på tal om jobb måste jag byta om och sticka iväg till mitt andra nu s¨jag inet blir jättesen för sen är jag redan.

We Don't Celebrate Sunday's . .

Hardcore Superstar var sjukt grymma live och på hemma plan dessutom helt underbart stog och sjöng med i alla låtarna men som sagt inte speciellt konstigt när jag nästan bara har lyssnat på deras låtar i flera veckor nu. Nackdelen med hela grejen var att alla svek mejj det slutade med att jag fick gå dit helt själv Izz orkade inte åka in till stan, min kusin och petra hade försovit sejj, jacob va hemma och johan var där med sitt ex så fick snällt stå där helt själv mitt i gröten. men det fanns ingen chans i världen att jag skulle missa dom så mycke som jag sett fram emot det så.
Avslutningslåten var en av dom bästa, We Don't Celebrate Sunday's sen hade dom självklart med Need No Company och Sensitive To The Light men bara för att jag hört Johan tjöta om att den nya gitarristen inte var lika bra som den gamla så tycker jag inte heller det helt stört men dom partierna var faktiskt inte lika bra som dom är på skivan fast så är det väll nästan alltid inget kan vara perfekt.

Hela kvällen slutade ialla fall md att jag gick ut och var på riktigt dåligt humör var hur irriterad som helst knappt att man kunde prata med mejj utan att jag sa något tillbaka och det blir bara värre när folk försöker att ingen förstår det fast that's life alla kan ju inte känna mejj såpass bra att dom vet hur dom ska hantera mejj.

Dags att börja dra sejj till jobbet nu har varit ledig i två dagar så har inte jobbat på jättelänge känns det som får väll se hur det går idag förhoppningsvis ska det väll gå bra har ju sovit hela natten nu och halva dan igår så att jobba borde inte vara några problem.

Inbrott . .

Har haft inbrott i min bil någon gång mellan igår och idag troligen var det väll på natten antar jag, mindre roligt när jag kommer och ser bilen stå där helt upplåst och massa saker utanför. Men som tur är har jag inte speciellt mycke värdesaker i min bil och stereon kunde dom inte ta eftersom jag hade halva delen med mejj så det var väldig tur men blev verkligen riktigt paff såg bara något stå utanför och där var bagagehyllan så den fick hoppa in i bilen igen men allt annat skräp som stog där fick vara kvar utanför orkade verkligen inte gå och plocka massa tidningspapper.
Har ialla fall gjort en polisanmälan nu så får väll se hur det går kanske kan få tillbaka något på försäkringen men eftersom det inte var så mycke som blev stulet är det inte speciellt troligt.

Dags för mejj att göra iordning mejj annars kommer jag somna här framför datorn och det skulle verkligen inte vara bra när jag ska åka ner till stan och kolla på Hardcore ikväll och dom vill jag verkligen inte missa har sett fram emot det nu i minst en månad sitter och lyssnar på deras låtar nu inte för att jag aldrig hört dom förut har nästan lyssnat sönder dom kan oftast höra på dom första tonerna vilken låt det ät och jag har väll närmare 60 låtar med dom så ni hör. blivit lite besatt kanske. och nu är det en riktigt bra låt på Sensitive To The Light min stavning är inte super idag heller känner jag men det kan bero på att jag drack igår och fortsätter nu kanske inte så smart men men man är bara ung en gång i livet så får passa på. Ialla fall för att återgå till låten så det som är riktigt bra i den är gitarren älskar det men har blivit lite besatt/beroende vet inte riktigt hur jag ska skriva det men av gitarrer nu och jag vet precis vems fel det är, dumma band sitter verkligen och lyssnar på allt i låtarna nu, inte så att jag inte lyssnade innan men nu hör sitter jag t o m och utskiljer trummorna, gitarrerna, basen, synth och sång men så blir det väll när man har en kusin som spelar i band och hänger med dom nästan hela tiden.

Btw glöm inte att gå in på deras myspace dom har lagt upp den nya demon där nu. www.myspace.com/solidloveswe 

The Last Day . .

Sitter hemma hos Nikki nu, hennes sista dag här i sverige innan hon flyttar till england kommer bli lite sorgligt att inte kunna ringa när som helst och inte ha någon jag kan be ringa och väcka mejj på natten när jag ska upp och jobba, får helt enkelt se till att hitta någon annan som kan ringa och väcka mejj på nätterna men har ingen aning om vem.
Konstigt nog känns allt precis som vanligt nu när jag sitter här känns precis som när hon skulle åka till Valencia eftersom jag satt här dagen innan då också när hon höll på och packade fast då behövde hon mera hjälp med vad hon skulle ha med sejj och nu är allt redan klart, dröjer i och för sejj troligen inte så länge tills jag träffar henne igen ska försöka se om jag hittar nått flyg dit så jag kan hälsa på sen kommer hon tillbaka till sverige i december igen så det är inte så många månader och hon kommer ju faktiskt ha telefon där också så jag kommer ju kunna ringa. Förhoppningsvis är det billigare att ringa till england än att ringa till spanien så mina räkningar inte kommer bli aphöga igen skulle inte klara av så höga räkningar när jag inte jobbar lika mycke längre men det ska väll bli bra tillslut hoppas jag.

Två timmar kvar tills jag ska hem nu med kan lika gärna försöka åka så att jag är hemma tills när tidningarna kommer och åker dit direkt och börjar dela ut för skulle jag åka hem emellan och sitta där kommer jag garanterat somna är riktigt trött nu känns som jag skulle kunna somna när som helst så får försöka att inte lägga mejj ner i hennes säng men det är otroligt frestande.

Btw har hänt en hel del nu i helgen men det får jag ta en annan gång har ingen lust att skriva ner allt det här nu får se om det kanske blir imorgon eller någon annan dag men troligtvis blir det som vanligt att jag aldrig kommer så långt att det skrivs ner.

Dags att gå ut och tjöta lite med Nikki igen =)

Life Just Is . .

Jag är lika dålig som vanligt på det här med att sätta mejj framför datorn och när jag väll sätter mejj här orkar jag aldrig gå in på bloggen och skriva men det borde dom flesta märkt vid det här laget.

så vad har hänt sen sist mjae inte mycke mitt liv är lika trist som vanligt, har hunnit vara edetnatta inte för att det var något sådär speciellt men för en gång skull fick jag och Iza uppleva det på riktigt när vi gick in i öltältet och det var ju inte litet heller kan ju säga såhär att det var inte bara en gång vi tappade bort varandra. men träffade ialla fall flera som jag känner och inte träffat på nästan ett år så det var riktigt nice och lyckades att inte springa på min hum vad man nu ska kalla henne inte vän ialla fall, och det är jag glad för för det hade nog inte slutat så bra om vi hade träffats där inne.
Annars har jag jobbat för fullt sex dagar i veckan plus att en av dagarna har varit heldag så det lär ju ialla fall bli en hel del pengar nästa månad hoppas jag men blir väll inte så mycke kan jag tänka mejj med den kassa lönen som jag får.

Nee dags att göra annat kan inte sitta här hela natten och berätta om mitt trista liv, blir troligen kul i helgen ialla fall får se om jag skriver om det ngon dag istället :D

RSS 2.0