Idag har vi spenderat dagen inomhus, skull...

img_6807 (MMS)

Idag har vi spenderat dagen inomhus, skulle egentligen gått och tvättat men eftersom det va så mycke snö tog det ett tag för min far att skotta fram sin bil så jag missade tvätt tiden. Får försöka hitta någon bra tid i början på nästa vecka istället. Inte många knop gjorda annars, han har sovit otroligt bra hela eftermiddagen så inatt blir det troligen en vaken period om jag inte lyckas hålla honom vaken i ialla fall en timma nu för då somnar han förhoppningsvis om direkt efter han ätit. Ska sitta här och mysa i soffan ett tag till :)  Bjuder på en sovbild, snacka om att han har skön stil när han sover :P


110105

Snön har bara vräkt ner här idag och det gjorde att mina planer på att vandra till affären med vagnen fick stanna kvar vid att vara planer. Jag hade ingen lust alls att gå ut och försöka brottas med snön, inte när dom är såpass dåliga på att skotta här som dom är så vi spenderade hela förmiddagen inne, jag försökte sova så mycke jag bara kunde vilket han inte riktigt tyckte jag skulle göra så jag fick snällt sitta med honom istället. Sen kom pappa hit för att hämta oss, lyckades mata honom innan jag skulle packa på honom allt så det skulle bli lugnare i affären och vi kom iväg rätt fort, har blivit mycke bättre på att packa ihop honom nu även om det fortfarande tar lite tid. Blöjor var ett måste att köpa, det går verkligen hur många som helst på bara några dagar och håller dom på att ta slut får jag panik för det verkar som han bestämmer sej för att det ska gå åt fler då.

Har fortfarande inget namn åt honom men jag har ett som det lutar mot men man vet ju aldrig om det blir det eller om jag hittar något helt annat som passar honom bättre. Jag har ju fortfarande lite tid på mej även om jag börjar känna lite press nu när fler och fler frågar vad han heter, namnet kommer när det kommer =)






Elliot, Elias eller Liam ???? Vad sjutton ...

img_6807 (MMS)

Elliot, Elias eller Liam ???? Vad sjutton ska min lille pojk heta ? Det är så otroligt svårt att komma på ett namn. Vet inte ens om jag vill ha något av dom namnen så lite hjälp med både namnförslag och tyckande om mina namn är väldigt välkommet :)


110102

Jag vet att jag varit extremt dålig på att uppdatera här i veckan men med tanke på att datorn har varit avstängd sen jag åkte in till förlossningen så är det inte speciellt konstigt. Har inte haft någon direkt ork att starta den heller utan det har varit fullt upp med annat.
Det blir inget långt inlägg idag heller för jag sitter här med min ängel i famnen så att skriva är inte världens lättaste, ska försöka bättra mej i veckan med att uppdatera här. Tänkte att jag slänger upp lite bilder istället =)











Det blev inte så många, men det är bara för att jag hade dom från mammas telefon nu och det visade sej att skärpan inte var den bästa där, får bli fler senare =)

RSS 2.0