. . . . . . . . . . . . . .

Jag har fortfarande inte packat så snacka om att vara ute i sista minuten måste verkligen ta och börja med det snart för det är inte många timmar kvar tills jag ska åka och tydligen måste jag klara mejj väldigt mycke helt själv planerna som var innan verkar ha ändrats så får väll se hur det blir känner inte lika mycke för det nu för nu är jag bara irriterad men det beror nog mest på tröttheten har inte alls sovit mycke dom senaste dygnen.
Får väll se hur det går imorgon(senare) om jag kommer vara på riktigt dåligt humör eller inte hoppas verkligen inte för det kommer inte alls båda gott och så ska jag försöka hitta i Alicante helt själv med och tydligen måste jag sitta där själv i sex timmar den natten jag ska hem också känns ju mindre trevligt att jag ska behöva vara där helt själv en hel natt när jag inte kan mycke spanska alls visst kommer lite komma tillbaka nu när jag åker dit men jag kommer fortfarande känna mejj som värsta nybörjaren. Men vissa personer måste ju alltid ha bättre service än andra och det får man leva med ska väll inte klaga hade redan på känn att det skulle bli så för ingenting verkar vilja stämma när jag har semester hämtade ialla fall ut biljetten till hultsfred och hämtade tältet och allt så det är fixat ligger i bilen tills jag ska åka ner helt själv men så är det vissa saker blir inte som man tänkt sejj.

Funderar nog på att sova lite nu bara nägra timmar och börja packa sen istället men då slutar det med att jag bara kommer slänga ner allting i väskan men då är det mycke möjligt att jag får med allt jag behöver istället för att jag gör det nu och glömmer hälften fast det kan ju hända sen också. Ajja får helt enkelt se hur det blir vad jag orkar och vad jag tillslut kommer få med mejj ner.

Nervös . .

Usch jag börjar bli riktigt nervös inför resan nu, vet inte riktigt vad jag ska göra borde egentligen börja packa har inte gjort det alls vet inte ens vad jag ska ha med mejj för kläderna är inte torra än så måste vänta på dom först sen måste jag ju ha mer grejer med mejj än bara kläder har ialla fall passet och det är ju viktigast och pengarna finns på kortet måste åka in och växla lite för jag kan inte komma ner dit utan några pengar alls då klarar jag mejj verkligen inte sen är jag nervös för bussresan mellan Alicante och Valencia för Dina hade tydligen åkt fel när hon åkte och fått gå en timma det hoppas jag inte händer mejj.
Måste hämta ut min hultsfredsbiljett med blir nog tyvärr till att åka ensam verkar inte bättre än så för alla andra ska göra annat eller inte åka ner får försöka få tag i min kusin idag så han fixar så att jag kan ha tältet vid deras men tält osv är ialla fall fixat så det behöver jag inte oroa mejj för det värsta är att dom inte släpper spelschemat förrän nästa vecka så jag vet inte hur tidigt jag måste vara där det beror på när dom spelar dom som jag vill se sen ska jag lyckas hitta ner och hitta parkering får väll se hru det går och mat kan ju vara bra att ha med sejj usch panik panik panik vill inte ens tänka på alla dom sakerna just nu vill att allt ska fixa sejj av sejj självt men sån tur har jag inte.

Får inte tag i Nikki heller och henne måste jag prata med får hoppas på att hon svarar ikväll istället men måste veta redan nu om jag ska köpa med mejj något till henne för i så fall måste jag åka till affären snart och handla för imorgon hinner jag inte ska vara på flygplatsen senast nio och affären öppnar inte förrän åtta sen tar det ju sin lilla tid att åka ner dit med. Kan inte tänka ordentligt längre har fortfarande inte sovit heller skulle egentligen gjort det när jag hade tvättat klart men så blev det inte så det blir att sitta vaken till ikväll och förhoppningsvis kan jag somna inatt annars blir det inte alls bra då kommer jag garanterat bli sjuk och det får jag inte bli för sjukkortet hann aldrig komma så inga sjukdommar här inte då blir det jättedyrt.

Musik måste jag ha med borde fixa det nu annars kommer jag glömma av det men orkar verkligen inte vill bara bort från lägenheten nu kan inte siotta kvar här känns som om jag måste göra så många grejer nu då men jag kan inte åka ner till stan såhär tidigt känns riktigt onödigt och jag har ingen annanstans att ta vägen för inga verkar vara hemma eller ha lust att göra något. Tömma kameran är också ett måste och ha batterier med mejj till den så den inte dör hjälp hjälp hjälp. Funderar allvarligt på att ta bilen ut till havet och bara ligga där men kul liksom att åka själv finns ingen jag kan tvinga med heller :(

Nee nu får jag sluta sitta här och beklaga mejj och försöka komma på nått att göra istället får se om det finns nått folk på msn kanske som man kan bomba och tvinga dom att träffas men troligen inte för sån tur har jag aldrig.

Tankar . .

Jag sitter här och funderar på om jag ska orka göra iordning mejj fort och dra över till edet så jag kanske kan hinna hämta ut min hultsfredsbiljett innan jag ska med bussen, om jag nu kommer så långt att jag tar den bussen borde egentligen redan tagit en buss så jag nästan var framme men eftersom jag inte kom hem förrän vid åtta imorse kände jag att jag behövde sova lite istället om jag ska orka vara trevlig hela dagen och sedan vara vaken fram tills elva imon på morgonen det kommer bli många långa timmar och jag kommer garanterat vara helt död inatt när jag ska jobba. Tur att pernilla ska åka med hon har lärt sejj lite grann nu förhoppningsvis har hon lärt sejj så mycke att hon kan köra själv på lördagen så jag får ledigt men det märker vi väll vi får ta och bestämma det inatt för jag skulle behöva ha ledigt natten innan jag flyger så jag ialla fall kan försöka sova ut lite för det kommer inte bli någon sömn när jag kommer fram till Valencia det är ju en sak som är säker för Nikki har planerat massor ska ha middag och allt vad hon nu tänkt. Det jobbigaste när jag kommer fram är att jag kommer behöva prata engelska, kommer väll troligen bli någon blandning av engelskan och spanskan beroende på hur mycke jag kommer ihåg av det sistnämda språket.

Nu är det ialla fall strax dags att ringa till izz och kolla hur länge hon ska vara kvar i stan innan hon ska gå till frisören om jag ska åka till älvängen och ta lilan eller om jag ska ta 600 därifrån för jag kommer inte orka ta bussen härifrån känns inte så men vem vet jag kanske överaskar mejj själv och springer över till edet för att ta den. Blir att ringa till farmor och farfar också för jag måste fixa så att jag får tältet måste ha alla dom sakerna till hultsfred klara innan jag åker eftersom det kommer vara superstressigt på torsdagen när jag kommer hem och ska ner dit. Får väll se om jag får något sällskap ner verkar inte så just nu för jennie har inte hört av sejj inte världens lättaste att få tag i henne nu har jag märkt och Virre har ajg inte heller hört nått från men jag kommer väll märka det i värsta fall får jag ringa till dom från spanien men vill ju helst veta nu innan så det inte behöver bli så stressigt.

Dags att göra någon nytta nu annars kommer tiden bara springa iväg.

Snart bär det av . .

Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker till spanien och jag har inte börjat packa eller nått än i och för sejj ska jag inte vara borta speciellt länge bara tolv dagar men det kan ju vara bra att ha packat lite nu innan så jag slipper stressa med det sista dagen, vilket jag troligtvis ändå kommer göra precis som vanligt.
Är lite nervös inför flygresan med tanke på att jag var elva sist jag flög så det rä ett tag sen plus att jag ska flyga själv nu och inte nog med det så ska jag även ta mejj från Alicante till Valencia helt själv får väll se hur det går min spanska är ju inte super men förhoppningsvis ska jag väll klara mejj.
Ska bli så kul att träffa Nikki igen saknar henne en hel del och tydligen så har hon berättat för alla som är där om mejj, undrar verkligen vad hon har sagt vet inte ens om jag vill veta det eller inte :P

2 dagar kvar sen flyger jag :D

Hot - Cold . .

Jag är lite smått irriterad just nu eftersom ja ska iväg till jobbet snart är egentligen för trött men jag måste ju jobba. Bussen går om tjugo minuter så den kommer jag ju inte hinna med. Anledningen till min irritation är att varmvattnet här i lägenheterna verkar vara slut ialla fall det som ska komma upp hit för i duschen finns det bara kallvatten och då har jag verkligen ingen lust att duscha. Får hoppas aatt det kommer tillbaka snart för jag börjar känn mejj lite stressad vill ju inte ta bilen hela vägen ner till stan men för tillfället verkar det inte bättre än så.

får väll se vad som händer nu ska jag ialla fall försöka hitta på något annat medans jag väntar på att vattnet ska komma tillbaka, skynda skynda . .

Panik . .

jag kom på en sak inatt som jag inte alls tänkt på och som jag kanske borde fixat lite tidigare. Har ju inget pass än och det måste jag ju ha om jag ska kunna flyga till Valencia har verkligen inte alls tänkt på det och imorgon är det bara två veckor kvar tills jag åker så det är rätt så knappt om tid nu. men jag har för mejj att det går rätt så fort att fixa passet bara på några dagar så jag hoppas verkligen att det är så nu får försöka ringa till Nikki senare idag och fråga för hon vet ungefär hur lång tid det tar.
Hade verkligen glömt av det helt tänk om jag bara hade åkt till flygplatsen när jag ska iväg utan pass då hade jag ju inte kommit någonstans om jag nu inte köpt ett tillfälligt men orka slösa massa pengar på det när man kan fixa ett riktigt. Blir helt enkelt att vandra iväg till polisen i början av nästa vecka vet bara inte när jag ska hinna med det men måste försöka hitta tid nånstans blir inte världens lättaste för mitt schema är ganska pressat men måste man något så hittar man tid till det någonstans.

Funderar på att börja städa här hemma nu men det skulle kännas lite konstigt att göra det på morgonen dessutom behöver jag sömnen sov inte speciellt mycke inatt eftersom dumma lilla jag fick för mejj att jag skulle sitta på msn och tjöta med folk så när jag väl somnade försov jag mejj som vanligt men jag vaknade ialla fall innan dom ringde denna gången riktigt duktigt av mejj.

Dags att äta llite mango nu och sedan hoppa i säng måste vakna i tid sen eftersom jag måste hinna till systemet innan jag ska till jobbet, hiner jag inte dit har vi inget att dricka på lördag och dricka måste man ju :P Hoppas verkligen att det kommer nått folk och denna gången får dom faktiskt ta med sejj sprit själva dom kan inte tro att jag ska stå för det eller gå och snylta som sist. Men det blir nog bra tillslut i värsta fall får väll jag och Izz sitta här helt själva finns alltid nått man kan göra.

People People People . .

Hum undra hur det blir på lördag känns inte som om det kommer komma nått folk alls, som vanligt segt segt men vi får väll se under kan ju ske, inte för att det händer speciellt ofta men man vet ju aldrig. Det behövs ialla fall folk annars blir det ingen fest och fest vill vi ju faktiskt ha!

Helt såld . .

Jag har förälskat mejj i en lägenhet i Majorna som verkligen är hur underbar som helst, kändes som en riktig lyxlägenhet men han som har den tjänar ju en hel del pengar och jag vet att han har lagt ut massor på den så det är väll inte så konstigt. Köket var verkligen hur fint som helst var aldrig riktigt inne i det utan såg det bara från hallen och skåpsluckorna var helt underbara och sängen var verkligen superstor och hur bekväm som helst men det jag fastnade för mest var duschen gud va fin den var riktig lyxdusch verkligen en sån som man bara drömmer om att få ha fast jag provade den aldrig även om jag fick, men förhoppningsvis kommer jag dit fler gånger.

Anledningen till att jag hamnade i majorna var att jag var ute i lördags, som vanligt börjar komma tillbaka till dom gamla vanorna nu hade kunnat åka hem eftersom jag inte hade nån att gå ut med men kände verkligen inte för att bara sitta hemma en lördagskväll när jag ändå var ledig så det blev krogen, helt ensam kändes lite mobbat men vad gör man inte när det inte finns folk som följer med. Satt där inne ett tag själv sen kom en kille fram och pratade med mejj så vi satt och tjötade i en timma eller nått innan jag fick mess från en annan som också skulle ut så han och hans tjejkompis kom och mötte mejj följde med in en stund innan vi drog vidare till rockbaren. Där mötte vi även upp en annan men han drog hem tidigt bara för att han va lite för full och på tal om full så var jag inte lika full som jag va förra lördagen men det var inte långt ifrån, har verkligen tappat bort gränsen där man ska sluta dricka och det är inte bra men jag tror jag börjar hitta tillbaka till den lite smått nu ialla fall för i lördags kunde jag kontrollerna det jag drack och hällde inte bara i mejj sen slutade jag dricka efter ett tag så det går ju bättre och bättre :P.
Hade det hur trevligt som helst där med dom två och vi pratade om allt möjligt, tänk att man kan komma så bra överens med vissa personer som man aldrig träffat förr, honom har jag i och för sejj pratat med på msn i evigheter så vi visste ju en hel del om varandra redan innan. klockaan bara sprang iväg och helt plötsligt skulle dom stänga där och min sista buss hade ju självklart gått hade verkligen ingen koll alls på tiden men ofta man håller koll på dne när man dricker och har kul. Så jag frågade om jag fick sova hos honom även om jag redan visste svaret för han har sagt hur många gånger som helst att om jag är nere i gbg och behöver nånstans att sova kan jag alltid göra det där så dte var ju inga problem, först åkte vi hem till henne på efterfest och va där jag vet inte hur länge, tror inte det var så länge faktiskt men som sagt jag och tid. Fick ialla fall veta massa saker om henne och hennes liv och sen åkte vi hem till honom. Så det var en händelserik kväll och jag hoppas verkligen att det kommer göras om först nu ska jag bara försöka tjata på dom så att dom kommer på min fest på lördag får väll se hur det går skulle få svar senast på fredag sa han så vi märker väll då.

men som sagt helt underbar lägenhet nästa gång (om det blir någon mer) ska jag försöka smygfota den och lägga upp bilder här för jag har en känsla av att fler än jag kommer älska den.

Städning, bullbak och önskningar . .

Har halvt om halvt fått lite städmani känner verkligen att jag behöver st'da här hemma speciellt eftersom en viss person klagade och den personen vill jag ju inte ska klaga alls inte bra, så har börjat lite har röjt i köket konsdtigt nog är det alltid där jag börjar när jag ska städa det måste alltid vara fint där kan inte se så hemskt ut som det gör vissa gånger sen brukar det sluta med att jag inte orkar städa mera så vi får väll sen hur det går idag ska försöka hålla mejj från att åka till affären också men är otroligt sugen på att åka dit och köpa massa onyttigt, inte bra inte.

Bullbak blev det tillslut har varit påväg i flera veckor att göra det men har aldrig haft tid så jag passade på idag när jag ändå var ledig från restaurangen, dom tvingade mejj att ta en ledig dag för dom tycker jag jobbar för mycke det tycker i och för sejj inte jag för när jag inte jobbar har jag verkligen inget att göra sitter bara hemma och segar får planera mina lediga dagar lite bättre i fortsättningen.

Får se om det kanske bär av till mamma senare ikväll också ringde henne nyss och försökte tigga till mejj att dom skulle grilla idag så vi får se om jag lyckades eller inte hon skulle ialla fall ringa senare och berätta hur det blir, på tal om mat måste jag snart äta nått har inte ätit något alls idag mer än bulldeg och en färdig bulle blir väll nudlar eller nått men om jag inte ska åka till mamma vill jag äta något riktigt så då kan jag inte ta nudlar innan usch krångligt får väll se hur allting löser sejj och hoppas att hon ringer snart :)

It's For Real . .

Weeii jag ska verkligen åka nu. Bokade min flygbiljett till spanien igår så nu är det garanterat åker från säve den 31 klockan tio på morgonen och är framme i Alicante halv två sen blir det bussresa därifrån till Valencia förhoppningsvis kommer Nikki och möter mejj på flygplatsen, ska tvinga henne att göra det för annars kommer jag stå där helt vilse och med min spanska som inte är speciellt bra så vet man aldrig vart jag kommer hamna förhoppningsvis kan jag klara mejj själv med att fråga vart bussarna och så går men man vet ju aldrig jag kanske inte fattar nått alls när dom pratar. Men det är fortfarande rätt så många dagar kvar att oroa sejj över det, lite mindre än fyra veckor så jag kommer hinna leta fram mina gamla spanska böcker och försöka läsa igenom dom.

Bokade även min Hultsfredsbiljett imorse så det kommer också bli av nu hoppas jag bara att Jennie fortfarande ska följa med så hon inte har ändrat sejj hoppas hoppas annars mste jag bo med min kusin och hans kompisar och det känns inte speciellt frestande för dom kommer vara fulla hela tiden så det kommer ju inte bli speciellt mycke pratande eller nått men det borde finnas biljetter kvar när hon får pengar så det ska nog inte vara några problem om hon då inte har ändrat sejj men hon lovade faktiskt :P

Så jag kommer hem från spanien den 12.e juni klockan halv tio på morgonen så det blir att skynda sejj hem från flygplatsen, packa om för att sedan dra ner till hultan och hoppas att man hinner ner i tid till alla banden men blir att ta bilen ner så det borde vi hinna, Och förhoppningsvis spelar dom inte så tidigt men jag har en känsla av att det kommer bli lite krångligt att se alla för både jimmy Eat World, Paramore och Simple Plan spelar på torsdan så jag hoppas inte några av dom spelar samtidigt för jag vill ju se alla.

har suttit ute på balkongen en sväng nu med och solat, underbart inte ofta jag är vaken när solen fortfarande är kvar på min balkong så jag får ju passa på när jag har chansen får se om det blir lite solning imorgon också ska ha tvättstugan då så det är nog inte omöjligt.

Ibland tror man för mycke om sejj själv . .

Jo tjena det där med att hålla sejj vaken fungerade ju inte speciellt bra alls, råkade somna å¨soffan som tur är ställde jag alarmet innan men nä det pep låg jag kvar bestämde mejj för att jag ska ta bilen ner till stan och skulle ställa om det men råkade tydligen somna samtidigt som jag ändrade så det vart tur att jag vaknade nu annars hade man aldrig vetat när jag kommit till jobbet. Nu måste jag bara försöka få tag i pappa med så att jga har någonstans att ställa bilen får hoppas att han svarar.

Känner mejj rätt så stressad nu, dags att byta kläder har ialla fall hunnit käka ialla fall lite så bara klädbyte och sminkning kvar sen kan jag åka.


06:52

Usch jag är så otroligt trött just nu, sitter och funderar på hur jag ska orka jobba sen samtidigt som jag nästan somnar här, skulle jag bara lägga mejj ner i sängen så somnar jag direkt så det är inte speciellt smart. Va jobbigt att den nya tjejen inte tog lunchen men jag förstår henne jag vill inte heller ha den och när man är y vill man verkligen inte jobba lunchen för allt är så otroligt stressigt och hur mycke som helst blir fel. Får se hur det går för mejj idag nu, kommer jag bara på nått som gör mejj pigg nu först så jag orkar ska det nog gå bra beroende på hur mycke folk det är och om dom kommer samtidigt eller inte är ju nästan två veckor sen jag hade lunchen sist, tiden bara springer iväg.

Blir nog att sätta på kaffe nu sen får jag se till att hitta på något annat måste ju försöka hålla mejj sysselsatt så jag är vaken.

Ännu en valborg är över . .

Så va ännu ett valborgsfirande över, känns verkligen som om det är samma sak varje år man går ut festar åker hem samma procedur hela tiden. Hade även namnsdag igår så grattis grattis till mejj :P var knappt någon alls som kom ihåg det men men that's life namnsdagar är bara viktiga när man är liten då man får presenter ;)

Var ialla fall ute igår igen blev ändrade planer först eftersom det börjat en ny tjej på jobbet igår och min dumma chef bestämde att jag skulle ta lunchen idag så hon kan få försöka lära sejj på kvällen, jag hoppas bara inte hon ska ha mina kvällar hela tiden nu för jag vill verkligen ha tillbaka dom tycker om att jobba på kvällarna dels för att jag slipper stressen då och för jag är piggast då. Men ialla fall så sitter jag här nu, mår faktiskt ovanligt bra för att ha druckit så mycke som jag gjorde igår men  slutade dricka när jag började må halvdåligt så det var väll därför, sovit mycke har jag inte gjort heller bara fyra timmar eller nått om ens det så får väll se hur det går att jobba idag men vi ska tydligen inte ha vanlig lunch utan det ska vara som på kvällen så det ska nog gå bra då blir det som jag är van vid.

Dags att börja göra annat nu kan ju inte sitta här hela morgonen då missar jag bussen och det funkar inte för nästa buss går inte förrän kvart i tolv vilket är lite väl sent när man börjar jobba klockan elva.

RSS 2.0