Hammerfall . .

Fick nästan chock igår när jag jobbade för utanför restaurangen ser jag massa rockkillar som jag konstigtr nog känner igen. och som vanligt vill jag inte ha in massa folk som jag känner igen men inte kan placera men självklart kom dom in och satte sejj vid ett av borden. Jag kunde fortfarande inte koppla vilka det var visste bara att jag kände igen dom från nått och tillslut kom jag på från vad. Då var det ju inga mindre än hammerfall som hade vandrat in hos oss för att äta för tydligen hade dom haft nån grej på rockhouse som ligger mittemot så det är väll inte så konstigt att dom valde våran restaurang. Jag blve ialla fall hur nervös som helst och min syster som inte alls hade kopplat vilka det var skickar iväg mejj att ta beställningen, inte så konstigt kanske med tanke på att hon är helt ny och jag kan allting där men man ska inte skicka iväg mejj på sånt, visst allting gick som det skulle men jag fick världens skattanfall senare i köket pga en grej en av dom gjorde inte speciellt bra :P

Men dom var bara där en timme ungefär och ingen annan reagerade på det inte som jag märkte iallafall men jag var ju rätt så mycke i min egna lilla värld.
Coolt ändå att dom var där nu har man nått att prata om ifall nån frågar. Skulle egentligen skrivit det igår efter det hände men jobbade hela tiden så det gick inte och idag blev det inget bra skrivet alls.

Nee nu får jag springa och kolla vad emmy ville måste ringa henne strax för här händer inte speciellt mycke annat när han sitter och kollar på nån konstig film som jag inte fattar nått av.

Bad girl . .

Det blev inget åka hem igår kväll, dumma mejj. Hade verkligen behövt göra det men eftersom han var så otroligt seg på att komma hem igen efter att ha låst på restaurangen tog en timma för honom när det egentligen borde tagit max en halvtimma. Men så är det väll så jag satt här hemma och funderade på om jag skulle åka hem ändå eller om jag skulle stanna kvar och åka nu på morgonen. Självklart blev det det sista alternativet, vad annars.

Hade jag fått bestämma själv så hade jag varit på centralen nu och förhoppningsvis gått på bussen hem men icke jag ligger fortfarande kvar i sängen för någon hade otroligt svårt att vakna och jag tänkte verkligen inte gå härifrån innan efter det löftet jag fick igår. Så nu får han snällt köra mejj till pappa där min bil står så jag tar den fram och tillbaka idag känns lite segt att ta den när jag vet att jag kunde sparat massa pengar på bussen fast det är ju too late now.

Får se om det blir mer skrivande sen för nu ska jag in på boplats och kolla lägenheter.

Dinner . .

Det blev middag tillslut kändes riktigt bra att vi för en gång skull fick gå ut och äta det verkar som min övertalning fungerade var smart nog att fråga chefen imorse om han kunde få ledigt och det fick han tillslut, yei :) så vi gick till Spice och åt thai mat.  Kändes otroligt konstigt att gå på restaurang när man jobbar på en eftersom jag är så otroligt van vid att göra allting så riktigt kröp det i kroppen. Hade kunnat springa upp och fixa allting men det hade bara sett konstigt ut om jag gjorde det. Måste ta och vänja mejj vid att gå på restauranger utan att behöva göra något för förhoppningsvis fortsätter vi gå ut och äta. Skulle egentligen blivit bio efter men det fanns ingen ork kvar så vi åkte hem istället, nu väntar jag bara på att han ska komma tillbaka efter att ha låst på restaurangen. han får skynda sejj för jag ska snart hem vagnen går 17 över och den får jag inte missa för då missar jag bussen vilket jag verkligen inte får för jag måste verkligen hem ikväll måste till mina små monster nu när syrran inte är kvar. Nee nu blir det tv och snart får jag nog ringa och se vart han är tänkte hinna med lite saker innan jag åker hem.

seegt . .

Suck nu dör snart mitt batteri och jag orkar verkligen inte gå och sätta mejj någon annastans för att kunna ha i laddaren inte säkert att jag får det heller för den delen eftersom alla springer fram och tillbaka här hela tiden men vi får se hru det blir.

Håller verkligen på att somna här hade det bara funnits en säng så hade jag sovit för längesen men nu gör det ju inte det segt verkligen. har ingen aning heller om vart vi skulle kunna få plats med en sång på restaurangen men nånstans går det säkert att trycka in den. Vill verkligen sova men kan inte åka hem heller ifall vi ska gå och äta, ser ut så ljust ut just nu men saker och ting kan ju faktiskt ändras allt beror på chefen om han kommer hit och jobbar eller inte men som det varit dom senaste dagarna så är inte den chansen speciellt stor. Känns som jag bara upprepar mejj hela tiden nu men det är resultatet av att jobba alldeles för mycke och vara alldeles för trött för att skriva i bloggen.

Sjukt trött . .

Jag är verkligen hur trött som helst just nu håller på att somna när jag sitter här så får väll se hur det går, planen för ikväll är att vi ska gå ut och äta får väll se hur det blir för det brukar aldrig bli något av våra planer alltid nått som dyker upp så att någon av oss måste jobba, kommer väll bli likadant idag verkar det som.

Kommer inte på nått bra alls att skriva har ingen motivation till det så får väll se om jag kanske skriver mer senare.

Sleepy . .

Ensam ikväll igen, han sa att han skulle komma upp om han orkade men har inte hört nått nu på flera timmar och jag tror inte riktigt han åker upp såhär sent när det är jobb imorgon. Får se hur jag känner mejj när jag vaknar också förhoppningsvis mycke bättre för jag måste börja jobba igen har visserligen varit skönt med ledighet men det hade varit ännu bättre om det vore under andra omständigheter.

Dags att ringa honom nu och sedan sova så jag orkar upp. God natt!

Sjuk . .

Usch jag hatar verkligeen att vara sjuk. Kände redan innan jag åkte iväg till jobbet igår att jag mådde dåligt men trodde det skulle gå över efter en liten stund som det brukar göra, men inte denna gången. Var tvungen att säga till dom så fort jag kom dit att jag inte kunde jobba utan att jag var tvungen att åka hem igen för jag tror inte någon hade blivit speciellt glad om jag var tvungen att springa in på toaletten och spy var femte minut, det hade ju inte blivit bättre av all matlukten där heller. Så det bar av hemåt istället, ringde till mamma på vägen för jag tänkte åka till henne men det fick jag inte när jag var sjuk så det blev snällt att åka hem och lägga sejj i sängen. Vågade inte äta nått över huvudtaget igår och det var nog ganska smart drack bara massa vatten så idag känns allt mycke bättre hoppas verkligen att det gått över helt nu för jag vill inte vara sjuk längre. Får se vad som händer idag mer än att bara sitta hemma kanske kan få Ahmet att komma hit ikväll men den chansen är nog väldigt liten, får helt enkelt se hur det blir,

Late Night With Me . .

Jag borde gå och lägga mejj nu om jag ska orka upp till bussen imorgon. Har varit helt slut nu efter denna helgen inte alls bra att jobba så mycke och sova då lite skärpning. Men denna helgen blir det förhoppningsvis lugnare för då blir det nog bara halvdagar och troligen ledigt på söndag. Får se om jag kanske ska jobba då ändå beror på om Emmy orkar eller inte om hon är för trött ska hon verkligen inte jobba för då blir det bara kaos och jag vet ju hur mycke chefen klagade på mejj när jag hade tidningsjobbet också så får se hur det blr. På lördag blir det förhoppningsvis nått speciellt verkar som vi ska ut och äta men då måste man boka bord på någon restaurang och jag som är så otroligt van vid att gå på restaurangen, inte, måste troligen hitta nån får se hur det går. Sen vet jag inte om vi ska ut efter ska nog ialla fall på min kusin spelning, blir nått nytt för oss eftersom vi aldrig gått på nån av dom tillsammans utan det är bara jag som gått innan. Ingen aning om ifall vi ska ut också jag känner inte riktigt för det men jag vet att han har kommit in i en sån period att han vill ut hela tiden så får väll kompromissa på nått sätt för jag ska verkligen försöka anstränga mejj så det inte blir något bråk nu i helgen har ingen lust med det alls vill ha en lugn helg men vi lär ju märka hur det blir.

Nu ska jag ialla fall gå och nana får sätta klockan på rätt så tidigt så jag hinner med allt jag ska göra innan bussen går kvart i nio, usch alldeles för tidigt enligt mejj. Önskar verkligen att jag bodde i gbg nu men det går ju inte speciellt bra att hitta lägenhet, tyvärr.

Morning , ,

vaknade upp hur trött som helst, troligen för att jag sovit mhycke mera inatt än jag gjort alla andra nätter men har fortfarande inte kommit ikapp mejj med sömnen får helt enkelt se när jag gör det, om jag gör det. Ska dra mejj till jobbet snart måste vara där senast tre så Emmy hinner iväg till coop i tid. Känner verkligen inte alls för att åka ner och jobba, behöver semester men det lär dröja innan jag kan få det med tanke på att vi är så få som jobbar och jag kanske ska vara på andra stället också får se vad dom säger, Verkar som dom vill att jag ska jobba där ialla fall för dom frågar nästan varje dag så det blir troligen att börja jobba heldagar igen men det har jag inget emot för det blir mera pengar för mejj.

Nee nu får jag börja packa ihop mejj måste ringa också och fråga om jag ska parkera bilen i stan eller ställa den i kortedala, kan vara bra att veta det innan jag kommer ner till stan och bara kör runt som en annan fåne. Nee nu får jag gå annars blir jag troligen sen så seg som jag är.

Lite bättre men ännu inte perfekt . .

Idag känns allting bättre än det gjorde igår, även om vi inte kommit så långt att vi pratat än så är det inte lika mycke kaos som det var förut för nu pratar vi om vissa saker måste ta tag i det mera och prata om allting för annars kommer det aldrig fungera. Är riktigt skönt att kunna berätta för andra hur jag känner och dom förstår det jag behöver aldrig känna mejj ensam eller att jag inte kan berätta saker det som händer för alla är med om det någon gång och dom flesta känner igen sejj i det.


Och nu till något helt annat. Har räknat ut att jag jobbar 30 timmar på tre dagar. Det är alldeles för mycke tänk då att en normal arbetsvecka imon ett vanligt jobb är på 40 timmar så om tio timmar är jag där. Blir ialla fall en hel del i lön nu får se till att jobba så mycke det bara går nu när jag bara ahr detta. Men ska troligen få börja på cafeet också så då blir det automatiskt flera timmar, måste bara se till att hinna sova och försöka lösa våra problem samtidigt som jag jobbar får se hur det går. Nee nu ska jag bära med mejj min lilla bebis till sängen och kolla på supernatural och sedan om jag orkar, kolla klart på filmen från igår. Får se hur lngt jag kommer.


Puss!


Angry And Confused . .

Hur fan kan man säga att man går runt och funderar på om man ska sluta gå ut eller inte. Det är ingen sak man brukar gå och fundera på utan det är något man bestämmer sejj för antingen går man inte ut mera eller drar ner på det eller så fortsätter man som man gjort innan och går ut hela tiden. Och idag fick jag äntligen ur honom att det är ju inte två som bestämmer allt utan bara en och gissa vem det är, inte speciellt svårt att lista ut men så lätt är det inte för ingen kan bestämma över mejj det går att försöka hur mycke som helst men han kommer ändå inte lyckas. Visst jag ger med mejj rätt så ofta vilket får honom att tro att han har vunnit men icke fortsätter han såhör så kommer han få nått ännu värre tillbaka det är en sak som är säker.

Löften är inget man ska lyssna på heller för han "glömmer" att han lovar saker eller för att ta det med han enga ord " det har jag aldrig sagt/lovat" funderar allvarligt på att ha med mejj en bandspelare varje gång jag träffar honom och spela in allting som han säger så jag har bevis för som jag skrev innan, han har ju alltid rätt.

Nee ja är jävligt förbannad nu precis samma som jag varit alla helgerna den senaste månaden då det alltid blir bråk vi klarar verkligen inte av att vara med varandra på helgerna. På vardagarna går det hur bra som helst och då kan man göra nästan vad som helst men helgerna nej då det går inte alls. Och det typiska med det är att det är ju alltid på helgerna jag är här, riktigt roligt att åka hit för att umgås med honom och han bara ska ut hela tiden, när han på vardagarna då han är hur fri som helst och kan träffa vilka kompisar han vill, då sitter han bara hemma. Något pratande blev det inte heller idag eftersom någon smet, han tänkte vänta tills jag somnan innan han gick. Riktigt lågt att inte ens kunna gå bara för att jag fortfarande var vaken. Liksom hur kul är det om man ligger och sover och den andra personen smiter ut. Jag har ingen aning om vad han gör och just nu bryr jag mejj faktiskt inte, ingen ide att bry sejj för det kommer inte bli någon skillnad. Måste försöka hitta den där knappen där man stänger av känslorna helt för det är tydligen den han letar efter på mejj och det är inte alls långt kvar tills den är funnen. Och då får han ju som han vill, ingen kontakt med mejj alls förutom ett väldigt kallt bemötande när vi jobbar. Ungefär som idag då jag knappt pratade med honom och han låtsades att han inte förstog varför.

Nee nog om den här skiten nu har fått skriva av mejj en del ialla fall borde nog egentligen ge honom adressen till bloggen så han får läsa allting jag skrivit, då förstår han kanske hur jag tycker och tänker. Men å andra sidan hur kul skulle det vara om han höll på att snoka här inget jag skulle gilla det hade slutat med att jag skulle bli tvungen att starta en ny blogg och det har jag ingen lust med alls för jag trivs riktigt bra med denna.

Nu ska jag ialla fall sova kan inte sitta uppe längre då kommer jag garanterat inte orka jobba imorgon, förhoppningsvis slipper jag se honom på jobbet eftersom han kommer komma hem så sent och det han kommer avra så trött och det kommer vara så synd om honom, stackars liten så han kommer inte komma till jobbet, som vanligt. Hoppas verkligen det blir så annars har jagnämligen en känsla av att det kommer bli bråk på restaurangen och det får det verkligen inte bli för den som ryker i så fall är jag och det har jag inte råd med.

Han skulle vara hemma om en timma sa han när han gick och han åkte väll för minst en kvart sen så nångång strax efter halv tre, joo tjena som om han kommer vara hemma då. Jag satsar på tidigast halv fyra skulle bli riktigt förvånad om han är hemma tidigare för igår skulle han vara hemma senast klockan två men då va han inte här förrän fyra så att lita på honom är verkligen ingenting man ska göra.

Allt och inget . .

Från att ha skrivit hur mycke som helst nu dom senaste dagarna till att skriva nada idag känns lite konstigt men har haft fullt upp och massor att tänka på. Hur många saker som helst som har hänt och jag har ingen lust att dra upp allting utan kan ju säga såhär att det är fel med komunikationen, igen. Så vi får väll se hur det blir.

Har jobbat massor nu också 12,5 timmar igår och 11,5 timmar idag så jag är verkligen helt slut men jag kan inte sova heller för det första tycker jag inte om att sova ensam och för det andra kommer han väll sticka så fort jag somnat och det ser jag verkligen inte fram emot. Måste försöka lösa allt på nått sätt vet bara inte hur.

Nee nu ska jag nog kolla på film och sen sova. Måste tacka Emmy me för att hon jobbade en sväng och för att jag fick låna hennes internet, utan det hade jag väll bara suttit här och varit arg eller gjort nada nu kan jag ju ialla fall sysselsätta mejj. Får försöka gå in och beställa eget imorgon och hoppas att det inte tar för lång tid att få det, fast pappa hade kanske ett hemma så får se om jag kan "låna" det av honom.

Bussresa . .

Usch snacka om att jag trodde jag skulle missa bussen. Helt otroligt att jag hann med den, för det tar ca en kvart att gå hemifrån mejj till bussen och jag gick hemifrån efter halv så jag trodde nästan det bara var önsketänkande att jag skulle hinna med den. Vet inte hur många gånger jag halkade på vägen tappade räkningen efter ett tag men jag ramlade ialla fall inte någongång. Tur det för annars hade jag verkligen fått vända hem igen och byta kläder och då hade det blivit nästa buss ändå den som jag egentligen ville tagit men det hade blivit hur mycke stress som helst på jobbet om jag tog den massa snabbstädning och ingen tid att bara ta det lugnt. Undra hur många som kommer klaga på mina väskor idag för nu har jag ännu en med mejj men så blir det när jag inte ska vara hemma på hela helgen.


Funderar på att ha igång datorn hela dagen nu för att ladda ner något, smidig som jag är glömde jag ju min externa hårddisk så jag har verkligen ingenting på denna, ingen musik, inga filmer och inga serier. Känns riktigt tomt men det kommer det snart bli ändring på tar nog inte alls lång tid innan jag hunnit fylla upp den hr hårddisken. Men får försöka vara försiktigare med denna datorn och lägga det mesta på den externa istället så den inte bli lika seg som min andra där hemma är.


Lyckades skada mejj innan jag gick hemifrån, duktigt Krizz slog i handen i balkongdörren så nu har jag ett stort jack på fingret inte vidare vackert får sätta ett plåster eller nått där när jag kommer fram till jobbet. Undra vad jag ska göra där i en halvtimma innan jag egentligen börjar, skulle ju kunna börja med städningen direkt så kan jag bara sitta och slappa efter men nja det känns inte så frestande att börja städa direkt hatar verkligen städning men där är det ett måste inget man kan fuska med heller för då får man skäll från alla inte bara chefen utan gästerna också och jag vill inte vara den som skrämmer iväg alla som kommer till oss.

Blir nog att försöka sova på bussen nu och inte glömma att uppdatera detta när jag kommer fram , fint att nutid blir dåtid eller hur man nu ska säga hade jag bara haft internet hade jag kunnat fixa det direkt men icke och det är inte världens lättaste heller att försöka leta efter nätverk som fungerar på bussen eftersom man åker förbi dom innan man hunnit ansluta sejj. Ska ringa och skälla på Ahmet med för han sa att han skulle ringa och väcka mejj imorse men det måste han ha glömt, fast han borde vara i skolan nu blir att skicka mess istället. Tur ialla fall att jag har min pappa som ringer och tjatar på mejj så jag verkligen kommer upp och han ger sejj inte heller innan jag gått upp ur sängen så jag inte somnar om igen vilket jag oftast gör ändå.


Still Sleeping . .

Jag förstår inte alls varifrån energin kommer som gör att jag orkade släpa nejj upp ur sängen och vara vaken nu är verkligen helt död, undra hur ja ska klara av den här dagen. och inte nog med det utan när jag tittar ut genom fönstret ser jag 17 meter snö, okey jag överdriver kanske lite men massa snö plus att det fortfarande snöar och ingen har plogat. Jippie kommer bli hur kul som helst att vandra över till edet med massa packning, not. Har verkligen ingen lust alls att gå till jobbet men jag måste ju skulle egentligen kunna ta nästa buss också så jag slipper stressa men likabra att komma iväg i tid nu när jag ändå är uppe det hade ju varit en annan sak om jag fortfarande sov.

Nee nu ska jag packa ner bebisen, packa ihop mejj själv och börja den plågsamma vandringen över till edet. Förhoppningsvis hinner jag med bussen annars vet jag inte vad jag gör för jag tänker inte springa fram och tillbaka här flera gänger.

I Walk The Line . .

Usch nu vet jag varför jag slutate gå fram och tillbaka till bussen var nästan helt slut när jag kom hem kändes som om jag gått i en evighet innan jag äntligen kom hem. Måste verkligen börja gå mera ska nog ta med mejj stegräknaren imorgon och kolla hur långt det är till bussen trir egentligen inte det är så långt, hoppas bara jag kommer ihåg den när jag stressar hemifrån. Får inte glömma datorn heller, jag kommer lätt ta med den vart jag än går ska bara beställa bredband till den så jag slipper leta efter nått nätverk jag kan snylta på. Fanns inget här hemma så jag fick snällt koppla om allting och sätta i nätverkskabeln i denna. Riktigt segt med tanke på att det inte alltid vill fungera.

Borde verkligen gå och lägga mejj nu ska orka jobba hela dagen imorgon och jag hinner inte ens sova åtta timmar inatt utan det blir nog sex timmar kanske sju om jag har tur men då mpste jag springa hemifrån, tur att det inte tar speciellt lång tid för mejj att bli klar på morgonen. Nee nu ska jag ta med mejj min lilla bebis till söngen tror jag, eller njae lämnar den nog här så den får vila över natten för det kommer bli en lång dag imorgon, stackars datorn ;)

Yei =)=)=) . .

Wiiiee jag har köpt ny dator =) Den blev lite dyrare än jag tänkt mejj, si sådär 1500 kr dyrare men det kvittar för det rär det förhoppningsvis värt. Känns verkligen helt underbart att kunna sitta här på jobbet och ha något att göra, tänk alla dom luncherna och kvällarna som det är helt tomt då kan jag lätt plocka fram datorn och göra precis vad jag vill. Men jag tror inte chefen kommer bli speciellt glad om han ser mejj sitta med datorn hela tiden men så kommer det troligen inte bli. Är helt förundrad över att batteriet hållt så länge också det ska visserligen hålla i minst två timmar men man tror ju inte att det är så mycke batteri direkt när man köper det. Fast jag måste nog ta och sötta i laddaren snart speciellt om den ska stå här idag för jag har en känsla av att rätt så många kommer vara och pilla på den.


Nu får det räcka för tillfället skriver kanske mera senare om jag får tid =)


Wonderful . .

Stog i duschen alldeles för länge idag men gud så underbart det var. har äntligen köpt hårprodukterna som jag behöver kände att jag var tvungen att lägga pengar på dom igår efter att ha gått i ca två månader utan och andvänt annan skit som verkligen inte alls funkar på mitt hur. Så nu känns det hur bra som helst. Men är som sagt lite sen skulle egentligen varit nere i stan vid elva vilket jag kom fram till att jag inte orkade, han kan inte förvänta sejj att jag ska komma ner så tidigt när jag är ledig på förmiddan så ska försöka dra mejj härifrån strax för jag sa att jag skulle vara hos honom vid ett istället.
Och tur att bilen står kvar var tvungen att kolla genom fönstret, vet verkligen inte vad jag hade gjort om den var borta. Får även hoppas att ingen har rört den för det kan jag ju inte se härifrån.

nee dags att lägga på ett kol och försöka bli klar, har en känsla av att jag kommer komma sen till stan, som vanligt ;)

Trött, tröttare, tröttast . .

Är så otroligt trött just nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen skulle kunna somna här i stolen om den inte vore så otroligt obekväm att sitta i för länge.
Fastnade på jobbet idag igen som vanligt har alltid en tendens att stanna kvar hur länge som helst när jag jobbat lunch och ingen kommer för att hämta mejj, gick en sväng till den nya restaurangen också för dom pratade om att det fanns massa kläder där som man fick gratis men det fanns verkligen inga fina alls, kändes som om dom var minst tio år gamla. Så inget nytt alls satt kvar där ett tag och tjötade med dom, eller mjae mest lyssnade och fattade nada eftersom det mesta var på turkiska. Inte lätt när man bara förstår vissa ord, gick inte speciellt bra det där med att lära mejj heller får försöka mejj på det snart igen. Måste lära mejj innan sommaren annars vet jag inte hur jag ska klara mejj i turkiet men det löser sejj förhoppningsvis på nått sätt, är ju ett bra tag kvar så. Fick hjälpa Emmy lite idag också, jag som tyckte jag var snurrig men icke fast jag ahde troligen sprungit runt likadant och glömt hälften av sakerna om det var jag som jobbade speciellt med tanke på att jag höll på att somna klockan tre på dan.

Fick ialla fall ta den underbara bilen hem, han frågade om jag kunde köra hem den eftersom han skulle ut ikväll och träffa en kompis, mitt enda problem var att jag hade min bil i stan också så först tänkte jag hämta upp pappa, köra till hjällbo för att hämta min bil. Sen till kortedala och lämna hans bil för att sedan köra hem pappa innan jag kunde åka hem. Allt slutade med att jag hämtade upp pappa körde till hjällbo för att hämta min bil men bestämde mejj för att ta hans bil hem så pappa tog med sejj min bil till honom. förhoppningsvis kan han kolla lite på den också eftersom den har fått för sejj att inte starta när jag ska iväg nånstans. Får bara hoppas ahmets bil inte blir repad här ute eller att nått annat dumt händer för man vet aldrig vad folk får för sejj att göra här dom har ju försökt slanga min bil innan till ingen nytta eftersom det inte går att slanga den . Men får som sagt hoppas på det bästa, den enda nackdelen med att ta hans bil är att jag måste tanka den imorgon innan jag ska tillbaka till stan för det finns knappt någon bensin alls i den, lite segt men den är ändå värt det med tanke på hur mycke underbarare den är att köra än min. Man märker verkligen stor skillnad på nya och gamla bilar.

Ska äntligen köpa mejj en ny dator imorgon, egentligen har jag inte alls råd har knappt några pengar alls som det är nu men jag får se till att försöka dra in massa dricks på restaurangen sen så att sparpengarna kan växa igen eftersom jag kommer ta alla dom. Sen måste jag försöka leva lite mer sparsamt och jag är verkligen världens sämsta på att försöka spara pengar får försöka göra upp en budget eller nått så funkar det kanske.

Men det märker vi till sommarn ska jag ialla fall ha sparat ihop till alla resorna på ett eller annat vis.

RSS 2.0