So This Is Christmas . .

Usch jag känner absolut ingen julstämmning alls i kroppen och då är det ändå julafton idag. Man kan ju tycka att jag om någon borde tycka om denna högtiden och det gör jag väll egentligen men detta året känns allt bara uäk! Har ingen lust att fira jul överhuvudtaget, nästan så att jag önskar att vi hade öppet på jobbet idag så jag var tvungen att jobba men det har vi ju inte det heller. jag är så otroligt mycke antijul idag att det inte är sant. Får se om det kanske blir bättre sen när jag kommer upp till mamma men först och nfrämst ska jag ju försöka göra iordning mejj och sedan få fram bilen för att åka hela vägen dit upp och just nu hade jag hellre suttit hemma och hoppat över allting. Detta året har verkligen inte varit mitt år, eller ialla fall inte det senaste halvåret allt har bara kännts skit och det kommer väll inte bli bättre nu heller.

Är nog dags nu ialla fall att försöka hitta kläder som man kan ha på sejj har ingenting här hemma känns det som speciellt inget juligt, förutom mina nya underkläder men jag kan inte riktigt gå runt bara i underkläder för det första skulle det bli alldeles för kallt och sen skulle det bara se dumt ut.
ingen julstämning i lägenheten heller för den delen nee som sagt dåligt år.

Ska försöka dra mejj upp ur det här deppighets träsket och försöka få en bra dags sen får vi väll se om morgondagen känns lite bättre för det är ju min dag så det borde vara en bra dag men just nu känns allt bara blää.

Back in The Old Days . .

Det hände många konstiga saker igår på jobbet som påminnde mejj om den gamla tiden, vissa saker var inte jättelängesen men andra var för evigheter sen.

För att ta det bästa först som jag vet att både Emma och Jennie troligen kommer komentera och garva åt. Men vi hade tre killar som satt och åt och när dom var klara satt dom kvar ett tag för dom väntade på en fjärde och efter en stund kommer han in en kille i tomteluva som jag tycker att jag känner igen men kollar inte ordentligt. Fast efter en stund med tanke på att jag går fram och tillbaka där hela tiden så kollar jag lite nogrannare och då är jag rätt så säker på att jag vet vem det är. Nämligen ingen mindre än Filip från idol och det fick mejj att tänka på hur vi var när vi var yngre och usch! Fel fel fel av mejj! Hum visste massor jag skulle skriva igår för då var det mycke roligare men nu är jag för trött för att försöka komma på vad det var. Så det här blev rätt så misslyckat fast allt kan inte alltid bli bra.
Träffade även en annan tjej som jag kände igen på namnet som gått på samma skola som mejj i låg, mellan och högstadiet fast hon är tre år äldre, lite kul.

Dags att sluta skriva nu innan texten blir ännu sämre än den redan är.

Busy busy busy . .

Jag borde egentligen känna mejj hyperstressad just nu med tanke på att klockan snart åär tolv, det är två dagar kvar till julafton och jag är inte ens klar med hälften av alla julklappar. Men konstigt nog är jag otroligt lugn. Ska börja göra iordning mejj strax för att åka in till stan och låna bil så jag kan komma iväg till Ikea och se om jag hittar något där, sen hade jag behövt åka till Partille och kolla där och även kolla runt inne i stan och helst av allt ska jag hinna med alla dom sakerna på tre timmar, undra hur det ska gå. Fast om man tar en timma på varje ställe kan det kanske fungera.

Fick min lön idag också, i tid för en gång skull inte ofta det händer så nu har jag skrivit in alla mina räkningar för att vara på den säkra sidan så dom blir betalade i tid. Har inte så mycke pengar kvar på kontot alls nu speciellt inte med tanke på att jag egentligen ska ta ut en del av dom och lägga här hemma men det vet jag inte när det kommer ske. Som sagt dags att börja göra sejj iordning nu så jag ialla fall har en chans att hinna med hälften av det jag ska göra.

Jul på liseberg . .

Idag har varit en underbar dag. mjae kanske inte hela men större delen av den, började inatt med att jag fick åka in till stan vid tre och hämta honom eftersom han var ute. Att göra det är inga som helst problem för mejj men att stå ute och frysa bara för han är seg är lite värre fats det gick ändå, fick en riktigt bamsekram när han kom ut och såg mej. Sen åkte vi hem och han ville se på film men eftersom jag var jättetrött så sa jag till honom redan innan att jag troligen skulle somna mitt i filmen men vi kröp ihop i soffan ändå och ungefär en halvtimma in i filmen väcker jag honom och säger till honom att gå och lägga sejj i sängen istället sagt och gjort så böev det sängen istället för soffan. Och jag som var helt hundra på att jag skulle somnat innan fick gå runt och stänga av allting. Vaknade sedan lite väl sent gick nog inte upp förrän närmaree ett tror jag så det var bara för mejj att åka hem, duscha och byta kläder eftersom vi skulle hämta upp mosterna innan vi kunde åka till liserberg.
Kom iväg rätt sent åkte nog strax innan två och fick ta oss til backaplan för att hämta upp dom, sedan bar det av till max för att alla var hungriga och frörvänande nog hade dom mat som jag också kunde äta där, inte ofta dom har det på sånna ställen. Så klockan var nog närmare halv fyra innan vi väl kom till liseberg efter disskutioner om vi verkligen skulle dit eller inte och vi var två mot två men jag var i det vinnande laget =)

Liseberg är verkligen underbart på vinter, vet att vi var där för dlera år sen med mamma, tror det var strax efter dom börjat med det men minns inte så mycket. men det är så magiskt att vara där som att vistas i en helt annan värld  där alls är problemfritt. Men usch så kallt det var trodde fingrarna skulle förfrysas, fick värma mejj i hans varma ficka större delen av tiden, men det gick ju inte att ha händerna där hela tidden. Tvillingarna blev otåliga tillslut eftersom dom inte hittade nått roligt att göra när vi mest ville gå runt och titta eller rättare sagt var det nog jag som ville gå runt och titta och dom andra ville göra något annat. Och dom fick som dom ville efter en stund när vi gick in i spelhuset och stannade där ett bra tag, jag tycker egentligen inte det är så många roliga saker där inne fast jag har ingen ork att kolla igenom allting heller. Det som jag avr mest intressera av var dansmaskinerna älskar dom fast inte så roligt när man vet att andra står och kollar på vad man gör och nu hade jag inte heller min syster med mejj annars hade det blivit massa action där. blev glöggdrickande efteråt, tydligen första gången för monsterna och dom var inte superförtjusta i det men dom lär sej väll med tiden. Lite spelande på twisthjulet där jag faktiskt vann, gör nästa aldrig det annars men det blev ingen stjärnvinst utan bara en liten påse fast den är bättre än ingenting. Blev lite tittande i bodarna, hade gärna kollat mera men dom hade inget tålamod och han var stressad eftersom det var match på kvällen, men jag fick ändå köpt lite saker. Ska se om jag och syster kasnke kan gå dit någon dag nu så att jag hinner titta lite mera.
Sen åkte vi och lämnade av tvillingarna hemma och istället för att köra hem mejj körde han mejj till restaurangen och släppte av mejj där, så jag hamnade på jobbet den enda dagen som jag är ledig, men inget mejj emot för jag trivs på det stället. Det enda som gjorde mejj irriterad nu var att Aycan gick och öppnade min twist utan att fråga direkt efter det var stängt, blev ritkigt arg på henne eftersom hon bara tog den utan att ens fråga så jag skällde ut henne eftersom jag även lovat honom att jag inte skulle öppna den innan vi har filmkväll nästa gång.

Så nu har jag suttit hemma så gott som hela kvällen och knappt haft nått att göra alls, finns inget på tv som jag känner för att titta på, visserligen går Coyote Ugly och den filmen är verkligen bra men har inte riktigt tålamod att kolla ordentligt på den nu utan jag funderar nästan på att gå och lägga mejj istället är så otroligt trött. Blev ju ingen ordentlig sömn inatt eftersom jag var tvungen att ut och åka inatt. För övringt så är adventsljustaken här hemma tänd idag igen, fast jag ska nog släcka den snart innan den brunnit ner helt är alltid mysigt att ha den tänd på julafton, som kanske blir lite annorlunda iår. Får se vad som händer och hur många vi blir hos mamma detta året.

Blev ett ovanligt långt inlägg idag känns det som men jag har ingen koll längre alls på hur mycke jag skriver eller hur ofta. Imon blir det förhoppningsvis besök på Ikea om jag har någon bil vill säga den är hos pappa nu så får se om han kan fixa klart den så jag kan köra annars får jag nog åka in till stan istället och trängas med alla miljontals människor som också ska köpa julklappar.

nu blir det nog förflyttning till sängen istället, kan ju vara bra att gå och lägga sejj i tid ialla fall en dag i veckan.

God morgon världen . .

Nu är jag vaken igen efter att ha sovit sådär under natten. Sen hade jag hur många väckarklockor på som helst imorse och mycke tidigare än jag behövde gå upp för jag känner mejj själv går aldrig upp i tid annars. mår lite bättre idag så har väll en halvbra dag ialla fall än så länge. Och nu lyser solen in genom mina fönster, mysigt. Ska strax gå iväg och blåsa håret eftersom jag verkligen inte tänker gå ut med blött hår när det är såhär kallt har inte en vågat gå och titta på termometern än.

Får se vad som händer senare idag, nu snart blir det jobb väntar bara på att han ska höra av sejj om när han kommer och hämtar, men det gör han nog snart och efter jobbet har jag ingen aning om vad som händer. Får se om det kankse blir filmkväll eller utgång, är med på filmkvällen i så fall för det är verkligen inte kul att gå ut längre. Men får helt enkelt se vad som händer. Ska nog ialla fall ta och ta tag i håret nu så jag är klar när han kommer.

Bad . .

För att klaga lite mera så har jag verkligen inte haft något bra dag idag. Varit deppig hela dagen och allt har rent ut sagt kännts skit, trodde alla sånna knslor var försvunna och att jag var påväg uppåt igen men tydligen inte. Det kommer verkligen i omgångar, vissa dagar kan vara hur bra som helst medans andra är, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva dom.
Men när jag kom till jobbet kunde han ialla fall se att något var fel men eftersom jag själv inte är helt hundra på orsaken var det lite svårt att berätta exakt vad det var. Men det blev lite bättre när jag fick jobbet att tänka på istället för att tänka på massa andra saker.
Fast sen kom ju nästa grej som gjorde att humöret åkte ner i botten igen, chefen kom och klagade på mina naglar som vanligt och denna gången var dom faktiskt lite för långa, brukar alltid fila ner dom på måndagar så dom hade ju hunnit växa sen sist. Men som vanligt säger han inte speciellt mycke till mejj bara lite sen får Ahmet höra resten så det är ju inte bara en som säger till utan två. Och när Ahmet sa till mejj blev jag riktigt arg och sa det att om Chefen inte vill ha kvar mejj så ör det bara att säga till så går jag därifrån direkt för jag har tröttnat på allt som är nu. Så skulle han bara nämna det så går jag och han slipper se mejj mera, sålänge jag får ut alla pengar jag ska ha i hyffsad tid.

Nog klagat för tillfället har ingen ork att skriva mer mår fortfarande inte bra och borde nog bara gå och lägga mejj, ångrar lite nu att jag är hemma själv men hade inte med mejj grejer så jag kunde sova där utan det får helt enkelt bli någon annnan dag.

091218

Jag sitter här och funderar på om jag ska röra mejj in mot stan och jobbet redan nu eller om jag ska vänta till senare, kan ju i och för sig ta fram New moon och läsa lite innan jag åker men ha som sagt inte bestämt mejj än. Har ingen som helst lust att bara sitta hemma, behöver egentligen försöka röra mejj på stan och leta julklappar men jag har ingen lust att försöka trängas med alla människor som troligen kommer vara där. Dessutom vet jag inte riktigt om jag känner för att fira jul, är så otroligt nere just och har ingen lust att göra något alls. Fast att bara låsa in sej och tänka på allting gör inte heller saken bättre utan då är det ju helt klart bättre att försöka komma ut härifrån. Får se hur länge det håller i sej allt har gått upp och ner nu vissa dagar mår jag hur kasst som helst och andra är det lite  bättre men det känns inte som det kommer gå över. Funderingarna går fram och tillbak hela tiden, undra hur det skulle vara att bo någon annanstans att börja om, få ett helt nytt liv men nya människor och bara försöka glömma det gamla. Men jag tror inte jag skulle klara av att ta mejj härifrån, är fast här så det skulle nog behöva ske något drastiskt innan jag skulle kunna ta mejj bort.

Blir nog boken en stund och sedan iväg till jobbet tror jag, ska försöka hinna äta innan jag bärjar också sfår se hur det blir med den saken. För jag ahr en tendens att komma precis i tid om jag inte åker långt innan jag börjar.

En vecka kvar tills jag fyller år nu också men jag ser inte alls fram emot det, nästan så att jag glömmer av min egna födelsedag. lite konstigt men som sagt jag är inte mitt vanliga jag just nu.

Veckan . .

Sorry!
Har varit väldigt dålig på att skriva det senaste. Kommer inte ens ihåg vad jag skrev sist men det har nog hänt en del sen då ialla fall så börjar med det jag kommer på.

För en vecka sen var jag i Ullared med min mor, efter en liten trip in till kungsbacka först för att leta reda på apoteket eftersom jag som vanligt lyckades bli superallergisk mot den ena hunden. Vi var ialla fall där nere vid halv elva ungefär, kanske lite senare så det blev att springa in på restaurangen först och hälsa på dom jag känner sen in i själva varuhuset och handla. Och jag som egentligen inte hade några pengar alls lyckades shoppa loss för en del men jag vet inte alls om jag är nöjd med mina köpt eller inte, fast allt är ju så billigt där nere så det blev ju en del men kläderna är jag ganska nöjd med ialla fall. Klockan bara sprang iväg som vanligt så vi hann knappt titta på sakerna och julavdelningen fick jag springa igenom hade egentligen behövt kolla ordentligt där eftersom jag inte har något julpunt alls men det får bli nästa år istället. Lyckades iallafall få mat där nere och hinna i tid till jobbet, helt otroligt.

I fredags var det Backyard Babies på Sticky, hur kul som helst och Izz hade fått med en del folk, är rätt så glad att jag gick på halloween festen tidigare för annars hade jag inte vetat vilka dom var som var med. Men vi hade superkul och massa kort blev det även om jag inte hade någon kamera men det behövs inte riktigt när Iza och Hanna är med för dom tar tillräckligt många kort =). Så det ligger massa bilder ute på facebook nu på oss därifrån. Och backyard var helt otroliga även om vi fick vänta hur länge som helst innan dom äntligen började men det var det värt.

I lördags blev det besök hos min morbror med Ahmets bil så att han kunde kolla på den och se vad felet är men det lyckades han inte så det blev bara ett kort besök. Senare blev det besök hos gamlingarna också , trevligt att vara där igen även om man inte kan stanna där hur länge som helst för dom tjötar hur mycke som helst när man är där. Och efter det blev det jobb som vanligt.

I söndags blev det fotografering med Jennie, riktigt kul att träffa henne igen, vi har varit duktiga på det nu den senaste tiden. Bilderna blev sådär men det är väll som vanligt allt kan inte vara perfekt hela tiden.

Nu denna veckan har det inte hunnit vara så mycke mera än jobbande får se om jag kommer hända något intressant nu men troligen inte, vi får se helt enkelt.

9/12 - 09

Usch trodde jag skulle dö förut hade sån huvudvärk att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen men troligen berode det på mat och vätskebrist för när jag ätit och druckit lite gick det mesta över men lite är fortfarande kvar.
Min dag har inte varit speciellt intressant började med att jag segade osm vanligt sen tog jag tag i köket har massa monsterflugor där som måste bort klarar inte av dom längre så nu ser det lite bättre ut där, men är inte helt klar än så om jag hittar orken för det ska jag fortsätta imorgon, måste förska ta tag i hela lägenheten så det blir fint här igen. Men det är massor som måste göras innan det blir perfekt.

Nu är det strax dags att gå och nana så jag orkar upp till jobbet imorgon ska jobba lunch och jag hatar verkligen att gå upp tidigt, så vi får se hur det går.


Someday . .

I lördags var det kanonstress på jobbet, eller rättare sagt så borde det varit det men jag kände inte av speciellt mycke av det stressen för allt flöt på mycke bättre än vanligt, vi är tydligen ett bra team när vi jobbar. Sen bar det av hemåt och väl hemma hände det inte speciellt mycke alls satt bara och hängde framför tvn tills han ringde och frågade om vi skulle gå ut och jag sa ja sen hade jag mindre än en halvtimma på mejj att bli klar. så det blev att byta om sminka sejj och sen hoppas att man såg helt okay ut. vi gick till det vanliga stället men dom hade spelningar och det var fullt med massa fjortisar så jag hade inte alls kul men pojkarna drack som bara den, men efter en timma hade alla fått nog och vi åkte hem helt underbart att kunna ta bilen hem och slippa vagnen, för på vägen hem stannade vi i videobutiken och hyrde filmer, sånt är lite svårt att göra från vagnen. Kom ialla fall hem och tittade på en av filmerna som faktiskt var hyffsad kunde säkert hittat någon bättre men eftersom han aldrig vill se dom filmerna jag väljer så får han välja hela tiden sålänge jag får välja ialla fall en av filmerna. Mitt i filmen började min telefon få massa liv helt plötsligt får jag sms från folk jag inte pratat med på evigheter och den andra börjar ringa. Lite knepigt men sånt händer väll ibland. Vi gick ialla fall och la oss efter filmen och söndagen blev inte riktigt som planerat.

Vaknade i hyffsad tid men eftersom jag var så seg så orkade jag inte gå upp sen när jag väl var uppe så kände jag inte alls för att gå hem så tillslut lyckades jag få honom att köra hem mejj eftesom han ändå skulle köpa snus, väl hemma blev det att göra iordning sejj sen åka och möta upp Izz på vägen för att komma till nödinge och köpa present till Melanie som fyllde tre och hade kalas. Eftersom alla som känne mejj och Izz vet om att vi har en tendens att alltid bli sena så blir nog dom flesta inte chockade över att höra att vi redan var sena innan men vi var ändå där uppe dstrax efter tre.
Det var jättemysigt att vara på sånt kalas och kul att träffas allihop igen vi har nog en duktig period nu för det var inte alls längesen sist.

Åkte till mamma en sväng efter för att låna New Moon av syster och vi blev kvar där en stund sen körde jag henne till Adde och åkte sedan själv och hyrde film. När jag kom hem och hade satt på film fick jag väldigt stor lust att städa och köpa nya möbler och för att för en gångs skull få ordning här hemma men man kan ju inte riktigt städa mitt i natten så det fick bli lite igår och lite idag på dagen innan jobbet sen får jag försöka fortsätta imorgon för det är ett evighetsjobb att försöka få iordning här hemma.

Idag på jobbet var det verkligen hur segt som helst hade ingenting att göra, var längesen det var så dött hos oss men förhoppningsvis blir det bättre längre fram i veckan. Ska försöka dra med mejj honom till jul på liseberg någon dag nu vet bara inte vilken dag jag skulle kunna tvinga dit honom på, ska nog försöka med söndag om det nu inte är någon dum fotbollsmatch som han bara måste titta på, får helt enkelt se hur det blir.

Dags att försöka göra något vettigt, kanske gå och lägga sejj så jag kommer upp tidigare imorgon än jag gjorde idag.

Löner . .

Är fortfarande inte glad på chefen eftersom lönen inte kommit in, vilket jag verkligen hoppas att deng ör på måndag för det är inte alls kul att vara utan pengar hela tiden som tur är får jag ju dricks när jag jobbar men man kan inte alltid lita på att det är mycke man får för vissa dagar är det bara några kronor. Nu har en annan av tjejerna fått sin lön så det gör ju inte mejj lyckligare eftersom mina pengar inte kommit in än det kommer inte bli roligt för honom om han inte betalar för det är rätt så många saker som jag skulle kunna göra som inte är bra för honom. Nee jag hoppas verkligen han skärper sejj snart och betalar in i tid.

Det var ialla fall en bra kväll idag även om jag konstigt nog var hur trött som helst men det är jag ibland så det är inget nytt och början var lite seg men ändå stressig på samma gång sen runt halv sju kom rushen och under en halvtimma var det verkligen hur mycke som helst att göra och jag tror faktiskt att jag lyckades trycka in alla som kom dit så att dom fick sittplats sen sprang jag runt som en galning men det är ju bara som uppvärming jämfört med hur det kan bli imorgon när det är hur mycke som helst kompromerat på fyra timmar. Btw lyckades få massa dricks från ett bord så har nytt rekord nu i den summan i alla fall 456 kr helt otroligt.

Nee nu är det snart dags att gå och lägga sejj, undra vad han gör nu eftersom han inte skulle hem idag hoppas bara att han det han sa att hann skulle göra och inte något annat nu för då vet han att jag kommer bli arg. Så otroligt svårt att släppa sånna saker men jag får ta och göra det snart.


Besviken . .

Är rätt så besviken just nu, kollade precis på Twilight eftersom jag lyckades läsa ut boken igår tog mejj tid till att bli klar med den eftersom jag aldrig annars har tid att sitta och läsa. Men för att återgå till det jag skulle skriva så blev jag riktigt besviken på filmen för dom hade ju som vanligt tagit bort och ändrat massa saker så hela filmen kändes hur seg som helst. Så nu funderar jag på om jag bara ska läsa andra boken och inte se filmen men troligen blir det inte så utn jag kommer nog se filmen ändå men får se när det blir. Förstår inte riktigt hysterin över det, visst om det kanske va hysteri över böckerna men nu är det inte bara det utan det är filmerna också. usch trött på sånt.
Nee nu ska jag inte börja klaga på saker för då kommer klagomålen aldrig ta slut och sånt är inte alls roligt. Är bara så besviken på filmen just nu men efter att alla pratat så som dom gjort om både film och bok är det kanske inte så konstigt.

Nu är det verkligen dags för mejj att gå och lägga mejj har varit uppe alldels för länge speciellt nu när jag har gått och lagt mejj tidigt dom senaste dagarna. Så dags att hoppa i säng nu.

Hungrig . .

Usch jag är så otroligt hungrig just nu känns som jag har kram i magen av all hunger måste försöka komma på något som går snabbt att göra och är gott att äta men just nu har jag inga ideer alls. Så får se om jag lyckas eller inte men jag ska ialla fall försöka för imorgon kommer det inte bli mycke mat om jag inte åker jättetidigt till jobbet och blir klar med allting långt innan vi öppnar då har jag kanske en chans att hinna äta men troligen inte.

Måste försöka gå och lägga mejj i tid också så jag orkar upp imon för det blev ju inte speciellt mycke sömn igår natt så får se hur det blir denna natten.

Nee nu måste jag verkligen äta kan knappt koncentrera mejj på något alls så dags att slita sejjfrån datorn och springa till köket.

1:a December . .

Vaknade alldeles för tidigt idag av ett samtal som jag verkligen fick panik över när jag fick reda på vart det var från. Men jag hade inte behövt oroa mejj som jag gjorde för det handlade inte om mejj, fick snällt ringa tillbaka för att försöka få mer information sen var allt löst. Så för att sånna saker inte ska hända igen har det kommit upp namnlappar så förhoppningsvis får jag inga fler sånna samtal.

Börjar bli riktigt trött nu eftersom jag inte gick och la mejj i tid igår heller somnade inte förrän vid tre och sen blir väckt nio av att telefonen ringer och inte kan somna om efter det. Funderar på att försöka sova en timma nu men det känns rätt meningslöst för jag måste iväg tidigare till jobbet och äta och innan det ska jag hinna duscha också och med min fart kommer jag få stressa som en galning senare.

Är riktigt förbannad på min chef nu också eftersom jag inte fått lönen än och utan den är det faktiskt rätt svårt att klara sejj, lyckades ialla fall betala hyran i tid eftersom jag hade nästan såpass mycke pengar här hemma fick låna det sista som fattades, men resten av mina räkningar behöver ju också betalas och det är inte världens lättaste när man är utan pengar. Får skälla på honom idag igen för när jag sa till igår sa han att ajg skulle få dom idag men när jag var inne och kollade fanns det som vanligt ingenting där och det stog inte att dom skulle komma heller som det alltid annars gör. Nee skärpning för lönen är något av det viktigaste som finns.

Dags att börja försöka göra nytta här hemma kan inte ligga i soffan hela morgonen då kommer jag nog somna som jag skulle behövt men troligen skulle jag inte lyckas vakna igen till jobbet. Får ringa pappa snart också och fråga när han tar bilen eftersom däcken redan skulle varit bytta och det inte blivit av än.

1:a december idag också ju, tänk vad tiden går fort, snart jul, födelsedag och dags för ett nytt år.
Upp o hoppa.

RSS 2.0