kvällen . .

Den här kvällen blev inte riktigtsom jag ahde viljat men vad gör man finns inget att göra åt det. Skulle egentlligen blivit hämtad förut men som vanligt hade han glömt det och var inne på msn helt plötsligt. Så jag har bara suttit här i soffan hela kvällen med ett litet undantag då jag gick ut i köket och lagade mat. Funderar på att gå och lägga mejj redan nu eftersom jag sov så dåligt inatt men måste ringa Izz först hon skulle ringt mejj när hon slutade jobba men har väll glömt av det som vanligt ;)

Under my umbrella . .

Usch och fy det har inte varit någon bra dag vädermässigt idag för det har regnat hela dagen men annars har det varit rätt bra. Kom iväg till jobbet i tid imorse eftersom jag blev hämtat och var där lite tidigare än jag brukar så det blev till att börja städa och göra iordning sen springa till Caprese och växla pengar där så att dom fick lite växel. Sen blev det massor att göra, vi hade fullt redan innan vi öppnade typ och det kom bara fler och fler känns underbart att jag lärt mejj nästan allting nu så att det går mycke snabbare för mejj behöver inte stå där som ett fån i flera minuter som jag gjorde i början och jag kan all mat. Känns lite tråkigt nu bara att jag inte komemr jobba där på flera dagar för man hinner glömma av vissa delar av det man kan om man inte är där på ett tag. I helgen har jag ingen aning om hur det blir med jobbet imorgon tror jag vi jobabr som vanligt hoppas det ialla fall för det är så jag planerat det sen på fredag obbar jag hela dagen och lördag vet jag inte heller. Måste fråga om måndag med eftersom det också är en röd dag och vi egentligen inte borde ha öppet som vanligt.

Efter jobbet idag blev det en tripp på stan med Ahmet och Serkan varav rubriken för jag som aldrig använder paraply annars hade faktiskt ett med mejj som jag använde men jag kände mejj lite lagom dum för man tar så otroligt stor plats när man har ett paraply och måste tänka på vart man går. Men vi gick in på NK först för att Ahmet ville dit men vi kom fram till att det var lite för dyrt, jag hittade flera väskor som jag ville ha men dom kostade apa så det blev att gå därifrån. Gick till en annan väskaffär istället eftersom min väska verkligen är hur trasig som helst så det var på tiden att jag köpte en ny, vet inte riktigt vad jag tycker om den än för jag har inte kollat på den någon mer gång efter jag kommit hem men ska plocka upp den snart.

Nee nu har jag tappat koncentrationen här, fastnade i tvn så får se om det blir något mer senare.

Inget kul . .

Uschan det var ingen bra natt inatt, först låg jag i sängen och kunde inte somna på närmare en timma sen när jag väl somnat så ska jag tydligen vakna upp varje timma och ha svårt att somna om igen och till råga på allt vara jättetrött så fort jag ska gå upp ur sängen så nu hade jag kunnat sova ordentligt. Inget bra väder ute idag heller så det blev inget ut på slingan får se om det kanske blir imon istället.

Nee nu är det dags att blåsa håret, han kommer och hämtar mejj om tio minuter och då måste jag vara klar,

Wonderful . .

Faan frölunda förlorade och åkte, inget roligt alls men dom kom ändå lite längre denna säsongen än vad många andra trodde. Fast lite skadehglad är jag allt för Färjestad åkte också ut mouhahaha har en känsla av att det är många som är forkrossade där ute, lär väll se en hel del på facebook om en liten stund.

Annars har dagen varit bra vaknade upp till underbart väder även om jag kanske glömde nämna det imorse så det blev vårkläder eller iallafall vårjacka dvs skinnjackan så jag var på riktigt bra humör när jag skulle till jobbet och det blev väll inte riktigt sämre när jag kom dit heller. Sen var det nästan helt tomt första halvtimman och alla kom på samma gång vid tolv så jag hade en jätterush med folk hela tiden och med bara två i köket då en var chefen gjorde inte saken bättre utan maten kom ut i oordning och ingen diskade så efter en stund var allt slut. Men vi fick ordning på det tillslut ialla fall och allt lugnade ner sej strax innan ett. Efter det flöt allt på som vanligt förutom att Aycan verkade vara på riktigt dåligt humör och sa typ ingenting så det drog ner stämningen en del, fick mejj att längta till Anatolia men dit ska jag ju imorgon igen *lycka*.

Nikki ringde under tiden jagg jobbade med så vi bestömde halvt om halvt att vi skulle ses, jag skulle höra av mejj när jag slutat vilket jag gjorde och vi sa att jag skulle åka dit. Sagt och gjort satte mejj på spårvagnen och var där efter en halvtimma så nu har jag fina naglar igen, känns helt underbart så bara håret som egentligen måste fixas men det får jag vänta med till nästa månad.
Blev en tripp till Ikea efteråt för att dom skulel dit och jag är jättesugen på att fixa iordning allt här hemma men fick håla fingrarna i styr och köpte ingenting eftersom jag ska dit på torsdag igen med Jennie, då har vi dessutom mer tid på oss så jag hinner kolla lite noggrannare, sprang i princip runt i affären idag.

Hemma igen efter en lång dag och jag funderar på om jag ska gå och lägga mejj strax för om det är fint väder imorgon när jag vaknar ska jag försöka ta mejj ner till slingan och gå en liten runda, måste verkligen försöka komma igång med lite träning nu, speciellt eftersom sommaren snart är här.


Tisdag . .

Ojj ojj vad det har varit segt det senaste men har inte haft igång datorn på en vecka så det är därför det inte blivit några uppdateringar, får se om det blir bättre eller om jag kommer fortsätta vara lika dålig på det.

Så gott som hela förra vecka sov jag hemma hos Ahmet, stackarn var hur sjuk som helst hade knappt någon röst och massa ont i halsen, kunde ju lätt konstatera att det var jag som smittat eftersom jag var sån veckan innan så fick snällt vara där och ta hand om honom. Kändes precis som hemma när jag var där som innan när jag i princip bodde hemma hos honom, saknar det men den tiden är väll förbi antar jag.

I lördags blev det äntligen utgång efter massa krångel, hade ingen aning om vart jag skulle eller med vem jag skulle ut eller nått men tillslut hörde Unni av sejj när jag satt på vagnen in till stan och vi drog till Sticky där Kristian jobbade under kvällen. Va inte så superkul där som jag tänkt innan att det skulle vara utan det var riktigt segt så vi stannade inte speciellt länge, var där lite mer än en timma kanske så gick vi vidare till andra långgatan till Kellys. Första gången jag var där men dom brukar tydligen hänga där rätt så mycke och det var ett riktigt soft ställe som man lätt kan gå tillbaka till.

Gud jag känner mejj värdelös på att skriva just nu får inte fram någoot vettigt alls utan det blir bara en liten historia. Nee får se om jag skriver ikväll igen måste försöka röra mejj till jobbet snart ska ringa till Ahmet och fråga vart han håller hus för han skulle nämligen rinag mejj när han åker och han har inte ringt än så säkerligen har han glömt det idag igen.

Vill inte . .

Jag har ingen som helst lust att åka iväg till jobbet om en stund, vill bara gå och lägga mejj igen men det går ju inte. Eller åka hem till honom och lägga mejj där i sängen mycke mer plats men icke. Måste försöka vakna till liv nu snart och bege mejj iväg till jobbet, har ialla fall kommit upp ur sängen och förflyttat mejj till soffan men det gör inte så stor skillnad är lika trött för det. Dessutom måste jag åka och lämna filmen på vägen för dum som jag ör skickade jag inte me den med honom så han kunde lämna in den idag, hade han gjort det hade jag kunnat åka hemifrån senare.

Undra hur det går på jobbet blir säkerligen lugnt kanske några små rusher men troligen står jag väll där och nästan somnar för det är så lite att göra och det blir nog inte mycke dricks heller. Dags att sluta spekulera i sånt nu och ta  på mejj kläder för att gå annars kommer dt sluta med att jag somna om och chefen kommer ringa och fråga varför jag inte är på jobbet.

Kändis och filmmys . .

Jobbade ett lite lagom långt tolvtimmarspass igår och kan ju säga såhär, det är inte jätteroligt att försöka gå runt och vara supertrevlig mot alla under så lång tid, tur att man lärt sejj att spela bra så man verkar trevlig även om man är supertrött och inte alls har någon ork till det man gör. Sen bar det av till andra restaurangen efter jag slutat och satt där med det glada fulla gänget ett tag och fick höra massa fina saker sånt som man vill höra men jag vet att jag inte kan ta alla dom sakerna för mycke på allvar för dagen efter är det inte säkert att det låter likadant. Blev ialla fall hemskickad efter en stund för dom skulle ut så det var bara att åka hem och vänta på nattsamtal.

Hade jättesvårt att gå upp imorse för jag jobbat så mycke och var vaken så sent igår men jag kom ialla fall upp tillslut hoppade in i duschen sen bar det av ut till bilen för att åka och hämta upp honom men jag fick stå där ett tag och vänta eftersom han precis gått upp. Kom till jobbet en halvtimma för tidigt helt underbart att jag hade nycklarna då för jag älskar verkligen att vara där innan alla andra kommer och gå runt i lugn och ro och göra klart allting för att sedan kunna sitta och göra ingenting den sista stunden innan vi öppnar. Sen var det dags för kändis, strax efter vi öppnat när jag står i köket och Gulten står dör ute ser jag någon komma in som jag känner igen och det var ingen mindre än Stefan Holm, försökte informera köket om vem det var men dom stod bara som frågetecken sen berättade jag för chefen och han sa det till sin son som tydligen var tvungen att dubbelkolla med mejj innan han trodde honom. Chefen går och ringer senare och ber mejj fråga och autograf till Rodan, hade ju egentligen ingen lust att göra det för det kändes så fel men när dom skulle betala blev det gjort ändå fast det blev inte riktigt rätt för han shrev "till Roland" istället men men det blev ju en autograf ialla fall. Tror inte riktigt han kommer dyka upp nån mer gång hos oss men det är alltid kul när det kommer in kända människor har ju haft en hel del där nu när jag jobbat.

Igår så lovade han att vi skulle kolla på film odh bara mysa idag på kvällen och jag var tvungen att bekräfta det under dagen och denna gången blev det faktiskt så han var iväg och kollade på matchen först sen ringde han när han nästan var här. Vi hann  bara se en film eftersom jag lyckats smitta honom med mitt halsont, tappa rösten och förskylning stackarn mådde inte alls bra och somnade här i soffan men det var mysigt ialla fall att ha honom här en stund och det är inte ofta vi gör sånt här längre, syns nästan aldrig utanför jobbet så man får försöka ta vara på den tiden man får, nu har vi ialla fall två filmer kvar att se under veckan så får se vilken dag vi har tid att göra det.

Undra om jag kanske ska gå och lägga mejj nu, hade en riktigt bra lördagkväll även om allt inte gick som planerat =)

För att fortsätta på samma ämne som innan . .

Trist väder och det är nog den största orsaken till att jag inte har någon lust att göra något alls idag, har ialla fall duschat så en sak på listan är avklarad sen åt jag lite mat förut så det är två nu borde jag egentligen ta tag i disken annars kommer den bara bli ståendes jag vet inte hur länge eftersom jag kommer jobba hela helgen i princip börjar med kväll idag sen heldag imorgon, lunch på lördag då det förhoppningsis blir dejt med Emma, Jennie och Iza efter sen jobba söndag, heldag måndag och lunch tisdag. Tro inte att det tar slut där för jag jobbar fram till nästa lördag kommer bli massor för stackars lilla mejj men jag måste ha mer pengar att röra mejj med speciellt för att kunna spara till sommaren och då gäller det att jobba på.

Har massor av planer för min sommar vill bara resa resa resa och gå på festivaler och bara vara, har ingen lust att jobba alls men troligen lär jag väll behöva göra det ändå men ska försöka se till att få en riktig semester sålänge jag hittar folk som hänger med.

Nu är det verkligen dags att jag gör mejj iordning för jag kan inte sitta här och deppa hela dagen.

Boring . .

Det var inte alls bra att jag satt uppe så länge som jag gjorde igår för idag är jag jättetrött funderar på att gå och lägga mejj igen men jag borde nog vara vaken hela dagen och försöka gå och lägga mejj direkt ikväll när jag kommer hem istället.
Har ingen lust att göra nått alls idag, inte åka till jobbet, inte sitta hemma bara försvinna bort från världen en liten stund. Har ju fortfarande bilen här ialla fall vad jag vet men jag tror inte han orkade gå hit imorse för att hämta den när han va ute igår.

Nee undra om jag ska hoppa in i duschen nu istället och se om jag kan vakna till liv eller inte.

Göteborg - Lilla Edet - Trollhättan - Göteborg

Idag gjorde jag ett försök att hinna upp till trollhättan från göteborg på lite mindre än en timma. Det började med att jag frågade om jag fick låna bilen och köra upp vilket han var väldigt tveksam till eftersom han var så trött och skulle åka hem direkt efter jobbet sen segade han otroligt mycke innan vi kom därifrån, sen fick jag redan på vid tio i fem att jag faktiskt fick låna bilen men då skulle han till föreningen först så det tog massa tid att komma över till hisingen, vilket slutade ia tt jag hade mindre än en timma på mejj att försöka komma till thn. Envis som jag är så hade jag bestämt mejj för att hinna så det vara bara att leta upp E6:an och börja färden uppåt sen hade jag ingen aning om vilken väg som skulle gå snabbast så det blev rommelandavägen men med en snigel framför gick det inte speciellt fort så jag var i edet kvar i sex och då kom vi fram till att jag troligen inte skulle hinna eftersom jag inte vet vart biografen ligger så det bar av hem till mamma istället. Kändes så onödigt att åka hem igen när jag ändå var där uppe så åkte dit satt där i två timmar, fick kladdkaka och hade halvtrevligt var inte på humör egentligen att vara någonstans eftersom en viss person här hemma gjort mejj lite lagom irriterad genom att gå ut och dricka idag igen bara för jag hade bilen.

Försökte få tag i Jennie när jag visste att filmen borde vara slut men hon svarade inte så satt och väntade på att hon skulle ringa tillbaka när jag ser att Emma är inne på facebook så ringde henne istället och vi bestämde att jag skulle komma dit en sväng och hälsa på. Tog ju ett tag att åka upp eftersom det är segt att gå från mamma men jag var uppe vid nio och det såg väldigt annorlunda ut hos henne och riktigt fint. Mysigt att träffa henne igen, blev american idol och massa tjötande om allt möjlit så tiden bara spang iväg och vips så var den halv tolv och det var dags för mejj att åka hem.

Hemresan däremot tog faktiskt en timma och då körde jag inte speciellt fort heller så hade det bara varit så lite trafik när jag körde upp hade jag definitivt hunnit. Eftersom jag inte orkade betala för att parkera hans bil så ställde jag den på platsen brevid min, tur att snön har smällt så mycke som den gjort annars hade jag aldrig fått dit bilen men nu står den där ialla fall och jag hoppas inte grannen kommer hem imorgon och klagar men han är nästan aldrig här så det blir förhoppningsvis inga problem.

Äntligen!

Äntligen så kan jag säga att jag har kommit över honom, det har bara tagit ca ett år men ändå jag känner inte alls samma saker längre som jag gjorde innan. Visst kan jag bete mejj som jag gjorde innan men jag har inte kvar all känslorna pch han kan göra som han vill utan att jag blir jättearg och känner den där stora klumpen i magen, den finns i och för sejj kvar men mycke mycke mindre nu. Anledningen till att jag vet att det är så nu är flr att jag idag upptäckte ett sugmärke på hans hals som han febrilt försökte dölja fungerade inte alls speciellt bra men jag kopplade det inte att det kunde vara något sådant i början när han hade uppe kragen på skjortan men när jag lyckades se det och han fortfarande försökte gömma det så förstod jag direkt.
Gud va skönt det känns nu för nu vet jag att jag skulle kunna göra precis vad som helst utan att få dåligt samvete över det, inte för att jag planerat något nu men innan har jag kännt mejj riktigt dålig varje gång jag råkat göra något men nu när han också går och gör sånna saker och jag faktiskt inte bryr mejj så mycke om det känns det helt underbart.
Det bevisar bara att våran relation bara har gått över till vänskap, visserligen är det fortfarande lite mer men vi kan acceptera om den andra gör andra saker, hoppas jag ialla fall vet att jag kan acceptera det nu men jag vet inte om han skulle kunna göra det.

Vilket invecklat inlägg det här blev men behövde bara få ur mejj dom här sakerna för jag har gått och ältat detta länge nog.

Besök . .

Idag skulle mamma som sagt komma hit en sväng men vovvarna och som vanligt kom hon rätt sent pratade med henne vid rtt tiden och då sa hon att hon strax skulle åka men riktigt så blev det inte. Sen ringde pappa och sa att han skulle ut och gå så det blev en liten promenad för honom hit upp. Fick lite halvpanik då eftersom jag inte visst hur lång tid det skulle ta för någon av dom att komma hit och jag hade massor att göra här hemma innan någon fick komma in i lägnheten, diskade det mesta sen in i duschen och sdan fortsätta plocka lite. Men dammsuga hann jag inte klart med innan han kom utan dt fick jag göra medans han var här men det blev ialla fall mycke finar här hemma nu och inte massa saker överallt. Ringde mamma efter ett tag för att höra om hon va påväg och då hade hon prcis åkt så det blev att försöka fundera ut vad vi skulle göra sen ringde syrran och sa att hon va påväg. Blev tillslut ris med wokgrönsaker *my style* och det blev otroligt gott provade lit nytt nu också och det kommer jag garanterat fortsätta med. Sen blev det kladdkaka som mamma bakat men det hade varit i ugnen lite väl läng så det var inte mycke kladd kvar där. Mamma tyckt även att jag skulle ha färg i tatueringen men njae trorinte det skulle bli speciellt snyggt bättre i så fall att försöka fylla ut dn md något annat som jag funderat på innan så den inte ser så tom ut. Och nu kliar det över hela kroppen mycke av det kan vara för att molly var här och jag tål verkligen inte den hunden blir superallergisk bara av att vara i närheten av henne. Nu är det nog dags att försöka göra något vettigt här hemma igen annars kommer jag bara sitta i soffan som vanligt.

Planer som ändras . .

Det blev ingen hundpassning idag för mamma orkade inte åka till skolan så hon ringde och väckte mejj imorse men jag lyckades somna om igen och gick upp strax efter elva sen blev det lite städning och nu är det strax dags att ta tag i städningen ordentligt så att jag få ordning här hemma får väll se om jag orkar eller inte. Undra när mamma ringer igen för hon skulle nog komma ner en stund sen ändå väldigt trevligt och ringer hon nu snart blir jag mer motiverad att städa för det måste vara rent här eller ialla fall se bättre ut än det gör nu.

Har alldeles för många bloggar att gå igenom känner jag för jag har suttit i nästan en timma och kollat fast då har jag i och för sej försökt koncentrera mejj på tv samtidigt. Men nu är det nog dags att börja göra iordning här hemma.

Sjukling . .

Idag var det inget kul alls att jobba och det blev inte alls så mycke jobb som det skulle blivit. Klarade av första halvan på Anatolia med knappt någon röst alls, hade jättesvårt att få fram orden ordentligt för rösten bröts hela tiden så gick över till Caprese och beklagade mejj men hade tänkt jobba där ändå även om jag kanske inte skulle kunna klara av att prata hela tiden. Men tillslut sa Carolina att hon kunde jobba hela dagen istället så att jag fick gå hem och vila halsen och rösten, så idag slutade jag vid fyra istället för nio då jag egentligen skulle slutat.
Ringde pappa efter så han kom och hämtade mejj så åkte vi vidare till affären och handlade. Inte jätteviktigt för mejj att komma iväg till affären eftersom jag var där i lördags men hade några saker som jag glömt köpa som jag fick med mejj idag istället. Sen har jag bara suttit här hemma och knappt gjort något alls pratade med mamma en stund eftersom hon kommer hit imorgon och lämnar hundarna, usch på tal om det så måste jag städa hela lägenheten imorgon för både hon och syrran kommer nog förbi senare på eftermiddagen och här ser ut som tredjevärlskriget, inget kul alls.
Ska gå och lägga mejj strax också för jag har varit jättetrött nu i flera timmar så jag har en känsla av att jag behöver sova en del. Hoppas bara jag känner mejj bättre imorgon är ledig då så ska försöka vila upp mejj sen blir det jobb på onsdag igen.

Söndag . .

Usch det kliar på ryggen och jag får inga klia tillbaka, men dt är bra att det gör det för då vet jag att det läker ordentligt, lovely den är så fin blev riktigt nöjd och är otroligt sugn på att göra en till redan nu men får nog vänta ett tag måste ha pengar och så först.

Idag har jag inte alls gjort mycke, blev utgång igår ialla fall även om det inte riktigt blev som planerat. Åkte in för att träffa syrran och Linus för att dra ut med dom så först gick vi till Trägårn men kön va jättelång så vi gick tillbaka mot avenyn och tänkte gå till Parken istället men lika lång kö där så då ringde Ahmet som va vid Excet så vi gick dit istället, ställde oss i kön men Linus fick inte komma in för han hade fel kläder på sejj så dom skulle gå och käka istället medans jag gick in. Var där inne till två ungefär innan vi drog hem, hade riktigt kul och släppte loss halvt ialla fall. Utgången igår har tyvärr resulterat i att min näsa inte vill vara med i spelet heller längre, innan var det bara halsen men nu är det näsan också, får se om jag blir bättre snart ska jobba massor nu i veckan så jag måste försöka hålla mejj frisk. Men för att komma till idag så gick vi hem hit strax efter tolv för att han skulle ha sin bil som stog hemma hos mejj och sen dess har jag i princip bott i soffan knappt rört mjj härifrån, sov en stund förut men behöver nog gå och lägga mejj strax igen om jag ska orka med morgondagen.

Dags att kolla klart på tvn nu och vänta på att han ringer mejj.

Lördagkväll . .

Jag har verkligen inget alls att göra och det låter som grannarna brevid har fest undra om ja ska gå och knacka på, hum fast jag har ingen aning om vad det är för folk som böor där. Nee är lite halvsugen på att dra ut men vill ändå sitta hemma för jag tror inte jag kommer ha speciellt kul ikväll men det beror ju på vilka jag går ut med, just nu lutar det mot syrran och hennes vänner och dom dricker inte så då lär det inte bli mycke drickande för mejj heller. Suck allt bara snurrar runt i huvudet, till råga på allt är Ahmet inne i stan nu och träffar ett av sina ex, hon från stockholm som jag vet betyder väldigt mycke för honom tror till och med att det var för hennes skull han kom tillbaka till sverige efter han åkt hem till turkiet men är inte helt säker. Så är lite lagom nojjig just nu.

Och tatueringen börjar klia nu också mindre trevligt, det värsta är att den kommer fortsätta göra det ett bra tag till nu.

Nee ska försöka få tag i min syster igen och se vad hon gör.

Tatueringen . .

Känner mejj helt stel och öm i hela ryggen just nu och varje gång jag rör mejj frasar det på ryggen av plasten men men man måste plågas lite ibland om man vill bli fin. Tog två och en halv timma att göra den och den är ändå inte så jättestor men aj va ont det gjorde. Trodde jag skulle klara av det men när han nästan var klar med konturerna så släppte allting och jag blev lite lagom svimfärdig så vi fick ta en liten paus så jag kunde samla ihop mejj. Sen vid ifyllningen gick det rätt så bra, första rosen köndes knappt alls och den andra var inte heller så farlig men bladen på den röda gjorde otroligt ont för att inte tala om konturerna på hjärtat, trodde jag skulle dö vid flera tillfällen. Sen att jag kände vibbrationer hela vägen ner i ryggraden och ända ner i fingertopparna gjorde det inte bättre. Men dom var otroligt snälla som jobbade där och strax innan jag blev klar kom Kristian, Rebecka och Jonathan dit så då blev det lite lättare att uthärda även om han höll på med ifyllningen av konturen då.

Sen blev det Kristians tur att bli torterad och han hade lovat mejj att det skulle göra riktigt ont på honom men min kusin har nog otroligt bra pokerface eller väldigt hög smärtgräns för det var inte mnga grimaser man såg från honom mer än när han verkligen fick ont. Satt ialla fall där mellan elva och halv sex så det blev en heldag för mejj men hade riktigt trevligt.
Snart blir det nog att fylla i tatueringen för den blev lite tom sen blir det att göra flera lite senare =)

Och när jag gjorde den tänkte jag, Aldrig mer något på ryggen. Men känner jag mejj själv rätt kommer det bli fler och jag har ju redan bestämt mejj f ör att fylla i den så . .

Bjuder ialla fall på en bild :)


Tidigt morgon . .

Är vaken way to early idag, har redan varit uppe i över en timma. Låg verkligen kvar i sängen och försökte somna om men det gick inte alls utan tillslut fick jag gå upp och nu har jag ingen aning alls om vad jag ska göra, är nästan aldrig uppe såhär tidigt om jag nu inte ska iväg och göra något t ex jobb eller liknande.
Funderar på om jag ska ta och börja städa nu så att det blir fint här, är väldigt sugen på att gå ut och gå men med tanke på att jag har ramlat flera gånger när jag varit ute så har jag ändå ingen lust att göra det får se hur det blir senare om jag kommer gå ut eller inte.

Nu börjar jag bli trött igen, inte bra måste nog försöka se till att hålla igång så jag håller mejj pigg hela dagen annars kommer jag behöva gå och lägga mejj nu igen och sova flera flera timmar.

Things can change so fast . .

Vissa människor förstår jag mejj inte alls på, det är precis som om dom inte är helt säkra på vad dom gör eller vill för ena dagen är det en sak men nästa är det något helt nytt. Det är precis som om jag bara duger till en enda sak nu eller rättare sagt som om jag bara gjort det hela tiden och jag tror att det har speglat rätt så mycke hur jag har blivit och varför jag gör saker som jag gör dom. Inte helt rätt men det krävs nog en hel del för att ta sejj ur ett sånt mönster. Lite synd att man förlorar så mycke på sånt speciellt när det inte handlar om en själv. Får se vad som händer i helgen om jag kommer höra nått då eller inte troligen inte nu när jag fått höra andra saker men dte har inte hindrat dom senaste helgerna även om det varit saker som dykt upp emellan.

Blir bara förvirrande att inte kunna skriva ut precis allting som man tänker men det skulle bli alldeles för mycke information här och även om jag vet att ingen läser just nu så vet man aldrig om någon skulle få för sejj att göra det senare och då vill jag inte att det ska finnas alldeles för mycke information här.

Dagen har väll varit sådär har haft ont i halva kroppen för att jag ramlat på isfläckar två dagar i rad så jag kan inte rra mejj ordentligt utan det gör ont vad jag än gör, sen har jag en väldigt konstig halvkramp i magen som jag inte alls vet var den kommer från men det är otroligt jobbigt. Jobbet gick väll som vanligt idag förutom att jag var väldigt klantig och slog mejj själv hela tiden men annars flöt det på rätt så bra, ingen superbra dricks men det är inte alltid folk vill lämna. Det konstiga är att det är nästan alltid dom man pratar med mest som går därifrån utan att ge någon dricks så jag funderar på om det kanske är bättre att vara lite mer distanserad för att få bättre dricks men får se jag har ju ett tag kvar till på mejj att fundera för jag tror inte jag kommer sluta i restaurangbranchen än på ett tag. Måste komma på något annat jag vill göra innan jag slutar med detta för än så länge trivs jag med det om man bortser från att stämningen på caprese inte är någon höjdare för tillfllet men förhoppningsvis blir det bättre snart, sen kommer jag börja jobba mer på Anatolia och då slipper jag en del av dom från caprese och får prova på något nytt.

RSS 2.0