07:54

Här sitter jag vaken, som vanligt kom hem från jobbet för en halvtimma sen, mycke senare än vanligt men det är mitt eget fel faktiskt.
åkte upp till trollhättan innan jobbet men kom inte hemifrån förrän två och skulle börja jobba tjugo i tre och allra senast klockan tre, men jag fastnade där uppe hade väldigt svårt att slita mejj och ville verkligen inte åka därifrån, kom på värsta smarta iden för att slippa så jag ringde och sa att bilen var trasig igen men dum som jag var glömde jag av att huvudkontoret ligger uppe i trollhättan och min chef var såpass smart att hon kom ihåg det så hon bad mejj ringa dom och fråga om någon där kunde hjälpa mejj emd bilen så jag fick snällt vandra ner till min bil och köra därifrån, kunde ju inte ringa dit och fråga om hjälp när det inte var något fel på bilen alls det skulle ju varit lite lagom pinsamt. Sen ringde hon igen när jag kommit en bit, misstänker att hon skulle säjja att någon annan skulle köra men som vanligt skyndar jag mejj att säjja att jag lyckades få bilen att funka så hann inte ens fråga vad hon ville, pucko om jag bara väntat några sekunder hade hon troligen sagt att jag kunde slippa men men lika bra att fortsätta ner när jag ändå hade börjat ville ju inte att hon skulle fråga om jag ringt till kontoret när jag inte gjort det.
Men det gick fort inatt var klar på tre timmar och fem minuter d e nog ett nytt rekord tror jag, håller inte riktigt koll på sånt längre, skulle egentligen åkt upp till trollhättan igen efter jobbet men mongot hade somnat så det fick bli att köra hem igen, sparar ju i och för sell bensin på det nu men men hade ju varit trevligare att åka dit än att bara sitta hemma speciellt när jag inte kan sova för att både hunden och troligen någon av katterna fått för sejj att kissa i sängen tidigare under dagen inte speciellt trevligt så jag fick slänga ner allt till tvätten.

är inte speciellt trött nu heller men det är kankse inte heller så konstigt när jag vaknade halv sex på eftermiddan igår, sov nästan tolv timmar inte ofta det händer längre men hade ganska mycke som jag behövde sova igen har nog inte sovit ut tillräckligt på minst en vecka, det blir nog inte mycke sömn idag heller eftersom jag måste upp tidigt och fixa iordning mejj, vet i och för sejj inte vad jag ska göra alls planen från början var att åka till edet men det förstördes ju sist har ingen lust att åka dit och se massa sura miner och bli ignorerad så det får bli något annat ska nog antingen upp till trollhättan eller ner till göteborg istället men får se blir nog trollhättan inte träffat dom på evigheter, fast nikki vill att jag ska komma till gbg eftersom det är sista dan hon riktigt festar, usch beslutsångest måste prata med alla imorgon och se hur det blir. Eller hum idag blir det rättare sagt.
Ska börja fira tidigt med, känns som om jag kommer tröstdricka bara för att jag inte vet vad jag ska göra, var på systemet och handlade för första gången i lördags, konstig känsla men ändå inte, kändes som om jag gick runt på ica bara det att jag var tvungen att visa leg fick höra ett grattis också, mycke trevligt =)

nee nu ska jag lyssna på Logiskt lite till älskar verkligen den låten sen ska jag nog försöka sova måste bara hitta täcke och sånt först men det ska jag väll hitta någonstans här i huset hoppas jag.

Logiskt . .

Jag har verkligen fastnat för en låt (nu igen) har suttit och lyssnat på den i flera dagar Petter Feat Säkert! - Logiskt den är verkligen helt underbar, har tyckt om Säkert! sen jag jobbade på Way Out West och dom/hon spelade där fastnade direkt laddade ner alla låtarna som ajg kunde hitta så fort jag kom hem och lyssnade på dom i flera dagarna, mina syrror undrade vad det var för något jag lyssnade på eftersom det inte va sånt jag brukar lyssna på men det gick inte att sluta. Sen blev det en liten svacka lyssnade inte lika mycke på Säkert! utan lyssnade på den andra musiken och nu efter min födelsedag då Izz drog med sejj killar på efterfest så var det en som satte på denna låten och jag är helt såld har lyssnat på den i tre dagar och då endast den låten så jag har han på efterfesten att tacka för låten.

men jag kan ju inte bara skriva om den utan här kommer den :D



Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

Movie freak . .

Jag har blivit sådär filmgalen nu igen, måste titta på film under varje ledig stund som jag har så det har blivit en hel del den senaste tiden fast jag har aldrig kollat klart helt på filmerna eftersom jag har somnat.
Men det har ialla fall blivit Save The Last Dance 2, The Neverending Story, 10 Things I Hate About You och All You've Got. Massa underbara filmer och fler lär det väll bli nu dom närmaste dagarna, får ta och kolla på slutet någon dag också känns ju lite fel att titta på film när man inte ser slutet tur att jag redan sett filmerna.
Nu måste jag bara komma på fler att ladda ner får väll se hur det går för massa film ska det bli =)

Julklappar varje dag ?

Va nere en sväng hos pappa idag bara för att min syrra tjatade om att hon ville ha sina julklappaar och för att den sidan verkligen vägrar lämna ut dom om man inte åker dit, sitter där i minst tre timmar och gör verkligen nada då kan man kanske få dom. Men saken är att jag ville ta hela deen halvasläkten samtidigt men icke utan nu kunde inte farmor och farfar och nästa gång jag ska ner till gbg blir ju i och för sejj kasnke imorgon med Jennie men annars blir det på lörda så då hoppas jag att dom är hemma för då har jag ändå bilen om det är stora saker jag får imorgon orkar jag inte åka till dom igen. Annars får jag väll vänta tills nångång efter nyår med att få sakerna för det är inte världens lättaste för mejj att komma ner till göteborg bussarna går ju så dte är inte det utan jag måste sova efter jobbet sen är det så mycke bekvämare att ta bilen fast så otroligt mycke dyrare. Men som sagt på lördag så.

Paketöppningen skulle jag egentligen skriva om innan jag flöt iväg till allt annat, min julklapp/present hade jag redan öppnat innan fick en micro superbra eftersom jag inte hade någon innan och man kan faktiskt inte bo utan micro, lite snålt av honom att bara ge mejj den men visste att jag bara skulle få en sak för dom håller så otroligt hårt i sina pengar där och säjjer att dom inte har några, min släkt är som sagt lite knepig. syrran fick en kamera med tillbehör (väska och minneskort) och andra syrran fick lite kläder och så. nu sitter jag bara och funderar på vad jag kan få av dom andra nått som behövs till lägenheten antar jag att det är får nog sätta mejj och göra en lista sen när allt e klart och kolla vad jag har för att se vilka grejer jag verkligen måste köpa till sånt man inte kan vara utan. Ska hämta köksbordet på lördag också tror jag, nice nice vet bara inte vart jag ska ställa det än lite jobbigt när jag har massa grejer och ingenstans där dom kan stå.

Nee gud dags att sova nu har sovit alldeles för lite under julen och jag ska orka med jobbet inatt, har jätteont i ryggen med på ena sidan men kan inte alls komma på vad jag har gjort får väll hoppas att det går över snart gör hur ont som helst när jag jobbar och jag tänker inte ta ledigt bara för det lilla får kämpa på.

Min födelsedag borde skrotas . .

Nu har det hunnit gå två dagar sen jag fylde år och det blev katastrof år igen därför har jag bestämt mejj att min födelsedag ska skrotas den ska inte firas några fler år, två år i rad med katastrofer räcker förhoppningsvis ska jag bara komma ihåg detta till nästa å¨r får väll gå in och läsa här så kommer jag garanterat inte glömma det.

Katastrofen förra året var när Virre ringde och sa att hon höll på och strulade med en kille jag träffade och att hon var kär i honom osv dessutom sov hon hos honom när hon visste vad jag tyckte gick runt och var hur förbannad som helst då och drack hur mycke som helst så var ju inte speciellt nykter va inne på klubben i max en halvtimma den natten och stog utanför och var arg resten av tiden, sen var nikki hur full som helst och vi åkte iväg åt varsitt håll, mitt i natten ringer hon mejj o säjjer att hon åker hem för att hon mådde dåligt och när jag kom hem till lägenheten ligger stackarn i sängen och har spytt hela morgonen, tyckte så otroligt synd om henne då.

Detta året blev det inte speciellt mycke bättre, själva festandet var det inget fel på men resten var katastrof, hade förfest hemma hoss min pappa och jag ska aldrig mer ha någon fest så är det bara så när jag har flyttat blir det inga fester i lägenheten det är en sak som är säker för jagg kan inte hålla koll på allting blir superstressad när inget stämmer och när jag är stressad är jag så otroligt lättirriterad så jag kan skälla ut precis alla som säjjer något som inte passar mejj för tillfället. Lyckades hålla mejj rätt så bra från att skälla ut alla på dagen och kvällen men på natten brast det då slutade jag helt enkelt bry mejj. Men för att ta allt från början.

vi skulle vara hemma hos pappa i hans hus och han skulle vara borta så hade ju hela huset jennie, Viktor och Cladde skulle komma ner till stan med bil och Izz kom med bussen synd att dom inte kunde matchat lite bättre men men lite sent nu. Åkte in till centralen för att hämta Izz sen skulle det dröja en halvtimma innan dom andra kom hade igen lust att stå där och vänta för så mycke finns det inte att göra på centralstatiopnen när jag hade hur mycke som helst kvar att göra hos pappa, försökte få dom att komma till hjällbo men dom vägrade tillslut ffick Iza prata med dom för mitt tålamod var nästan helt slut hon fick dom att åka till Agnesberg så vi åkte ner dit och hämtade dom försökte lugna ner emjj under tiden som vi väntade där även om jag var superstressad var jag inte lika iriirterad kom tillbaka till huset och jag började göra iordning mejj, det var ju ingen partystämning alls heller i början alla bara satt och hade hur tråkigt som helst det visade när discovery kom på på tvn och dom satt där, ingen höjdare direkt. Efter ett tag kom nicole och Dina för att liva upp festen och det gjorde dom, tack tjejer =) utan er hade det kanske varit samma seghet som det var innan, spelade ölspel sen twister och lite dans tillslut hann klockan bli halvtolv och våranh taxi kom, glömde beställa stortaxi *pucko* så jag och Iza fick stå kvar och vänta på en taxi till. Vi kom in till stan ungefär samtidigt som dom ändå stog inte och väntade länge alls och nikki och Dina var där samtidigt med vi gick in på klubben *Stras n bars* och upp på dansgolvet direkt underbar musik verkligen salsa reggeaton, fast det var ju därför jag valde den klubben innan. Jennie och Iza dansade inte speciellt mycke utan sprang mest iväg så jag, Nicole, Dina, Badria, Viktor och Cladde stog mest på dansgolvet själva och dansade hur mycke somhelst jag höll på att dö mitt i allt kändes det som när det kom en samba låt, underbart, dansade gärnet och eftersom jag inte dansat samba på så länge nu tog det på krafterna måste verkligen börja i det igen och bygga upp konditionen.

Tiden bara sprang iväg på klubben som vanligt, spelade och vann över 100 kr som jag gjorde slut på lika snabbt sen igen haha spelmaskiner var min grej då men inte black jacken där förlorade jag och ändå gick jag runt innan och letade efetr någon med tur och en kille sa att han hade tur så han stog med mejj där men han had eingen tur alls förlorade nästan mer när han var med. Men det var skitsamma för jag ville ha kul och det hade jag just då. sen blev klockan mycke kvart i tre tror jag och jennie mådde dåligt så dom skulle åka hem tidigare än oss tibaka till pappa dom fick min nyckeln hem till pappa, men deras taxichafför var tydligen helt konstig och hade kört dom någon helt annanstans tydligen till Gråbo eller nåttoch dom hittade inte tillbaka visste inte ens vilken gata dom var på och kunde inte gå och leta efter någon skylt när jag pratade med sen dog Claddes mobil så det gick inte att få tag i dom mera. Efter vi lagt på ringde jag alla taxibolag jag kunde numret till tror nog att jag satt och tjatade på en av killarna där i en kvart eller nått så att han skulle kolla upp allt jag kom på alla namnen det kunde vara bokat på alla gator som hett något liknande men han hittade ingenting alls, jag frågde våran taxichafför om han kunde åka dit och leta efter dom och det kunde han men eftersom vi inte hade någon gata eller nått skulle vi aldrig hittat och det skulle varit hur dyrt som helst övervägde till och med att ringa och väcka mormor och morfar så att dom skulle åka ut och leta men eftersom dom inte vet hur någon av dom ser ut har jag ingen aning om ifall det hade fungerat. tillslut fick vi åka till min pappa som var hos farmor och farfar för att hämta hans hemnycklar och mera pengar till taxin som gick på en hel del tillslut men jag vågar inte ens fundera på vad deras kan ha kostat det kan ialla fall inte varit billigt. Hemma hos pappa frågade jag till och med jaime om han kunde försöka ringa till Cladde eftersom jag visste att min mobil var lite konstig och vägrade ringa ibland men det var ingen som fick tag i dom. Iza ville ha efterfest så vi hade med oss tre killar också så tillslut blev det lite festande, blev nog lite mer än lite för jag minns knappt något från efterfesten. Tillslut hade om tydligen hittat någon telefon och ringde, jag inte inte min telefon alls utan den låg någonstans så Izz pratade med dom och dom kom hem till pappa tillslut, hörde inte när dom kom ingen som sa något alls om det utan hittade dom bara där uppe när jag letade efter telefonen som ringde då satt dom där uppe och ingen pratade med mejj dom såg hur sura ut som helst men Iza satt med dom så jag tänkte att det var bättre och gick ner igen sen när dom skulle hem skulle dom ta taxi in till stan hittade inte den chaffören heller så det var massa krångel innan dom kom med den och när jag skulle visa vart dom skulle gå (eftersom jag inte visste att dom var arga på mejj tänkte jag göra det) vägrade dom prata med mejj och bara sprang iväg frågade Izz efter varför och hon visste inte ritkigt sa bara det lilla hon trodde.

Så det blev verkligen en katastrof nu har dom vägrat prata med mejj har pratat lite emd jennie och förklarat att jag faktiskt inte bara sket i dom även om jag kanske sa det utan att jag verkligen försökte hitta dom men hon verkar inte tro mejj vill hon inte det så slipper hon väll och dom får vara arga på mejj då men jag gjorde allt jag kom på innan jag gav upp.

Efter dom åkt hem var Iza helt hyperaktiv och kunde inte sova, sa hon, men när jag tillslut fick alla att gå och lägga sejj runt halv nio på morgonen somnade faktiskt hon också utan några problem vaknade i och för sejj efter bara några timmar runt elva nångång så det blev inte mycke sömn men det fick väll duga.

Där har ni anledningen till att min födelsedag ska skrotas, inte att jag kommer fylla för mycke eller nått nästa år utan bara för att det alltod blir någon sorts katasrof och jag orkar inte ha det så fler år. räcker som sagt med två år.

nu blev det här superlångt men jag hade mycke att skriva ville få ut allt detta och skriva min sida av saken, nu är det ialla fall dags att duscha för att åka iväg till pappa och hämta fler julklappar.

ps. om någon råkar se ett ensamt shampoo är det troligen mitt för det har tydligen vandrat iväg nånstans efter festen hittade det inte överhuvudtaget eller så har det förvandlats till en toalett rulle eftersom det var det som stog där istället när jag kollade men men sånt händer väll.

Den kommer smygandes . .

Nu börjar julkänslan komma smygandes och det är väll tur det eftersom det har hunnit bli julafton.

Blev så otroligt glad inatt när jag jobbade för när jag gick runt på ett ställe var det en tant som ropade på mejj och frågade om jag kunde komma upp dit en gång till och självklart gick jag upp man kan ju inte säjja ne, hon berättade för mejj hur duktig hon tyckte jag var som gick upp dit med tidningen varje dag och kramade mejj sen gav hon mejj 200 att jag inte dog det kändes så fel att ta emot som eftersom jag inte tycker jag borde få något men man kan ju inte bara tacka nej heller när hon verkligen hade gått ut för att ge mejj dom riktigt gulligt verkligen blev så otroligt rörd också så det var inte långt till tårarna, kan ju bero på att jag är/va så trött med men så otroligt snällt gick runt och log resten av natten. Sen när jag kom till en annan gata hade jag fått en julklapp där också ett presentkort på 100 kr i mataffären och ett på lika mycke i en blomsteraffär det är verkligen så otroligt fint att dom uppskattar oss jag har aldrig tänkt på hur tidningsbud behöver kämpa på nätterna innan jag blev ett själv för det är inte alltid ett lätt jobb speciellt inte när man har abonnenter som klagar för att tidningarna är försenade eller när man sitter uppe och väntar halva nätterna för att dom som sagt är sena.
Att gå upp mitt i natten har verkligen blivit en vana för mejj det skulle bli konstigt om jag skulle få nått annat jobb sen som är på dagen allt skulle kännas så skevt då eftersom jag är så van vid detta men vi får väll se kommer ju ialla fall ha kvar det här i två månader till och kanske ännu längre.

Saknar fortfarande snön ute men jag klarar mejj väll denna julen också utan snö man kan ju inte alltid få allt, det luuktade hur gott som helst här hemma när jag kom hem, massa dofter kvar från bakningen igår underbart får mejj bara att längta ännu mera till senare och nu är det väll dags att sova så jag vaknar i tid kommer nog inte bli speciellt många timmars sömn för jag tror att jag får hjälpa mamma med maten också sen finns det ju fortfarande massor kvar att göra här hemma så vi får väll se vad som händer dom kommer väll in och väcker mejj sen när dom tycker att jag måste gå upp för att vi ska hinna klart med allt om inte annat vaknar jag väll av dammsugaren för jag är helt hundra på att någon kommer använda den utan att tänka på att jag sover, denna någon är troligen surpuppan (Tony) eftersom han tycker att vi alltid har det superstökigt här orka med det han behöver ju inte komma hit om han bara ska klaga hela tiden det är ju inte superkul när man har någon som går runt och muttrar hela tiden tur att jag har mitt rum så jag slipper se honom, kommer bli underbart när jag flyttar för då behöver jag inte se honom över huvudtaget och sllipper höra hans tjat om att vi inte gör något här hemma osv. Nee nu får det vara slut på klagandet.

God natt! :D


God Jul . .

Usch jag är fortfarande inte klar med städningen och nu är det officiellt julafton. Förhoppningsvis blir jag klar med min städning snart men har börjat sega med den så otroligt nu eftersom det är så sent, blir ju ingen sömn innan jobbet ialla fall det är en sak som är säker har massor att göra och så står alla där nere och kokar knäck, gör potatissallad osv, Izz kommer bli glad när hon kommer hit för hon älskar mammas potatissallad :) får bara hoppas att det finns något kvar.

Det känns verkligen inte som julafton nu, visst har vi lite mer julstämmning är än vi hahft dom senaste veckorna men dte känns ändå konstigt, när jag var yngre kunde jag knappt sova på julaftonsnatten eftersom jag längtade så till mina julklappar men nu är det verkligen inte så känns inte som om jag kommer få några julklappar alls haha längtar ialla fall inte till dom vet att jag satt hela dagarna och bara väntade på att vi skulle få öpnna alla paketen och självklart var det ju räkning, vem som fått mest men det var aldrig jag som hade mest utan alltid någon av syrrorna. Ingen snö är det ute heller lite trist vill ju ha en vit jul inte en grön men det finns väll inget att göra åt det kan ju inte fixa fram fejksnö precis.

God jul allihopa :D

Hata städning . .

äsch jag är så otroligt trött på att städa just nu har inte ens gjort lart mitt rum än och det är ganksa många timmar sen jag började men som jag skrev innan så gör jag allt för att undvika att städa, blir så jobbigt om jag ska försöka göra klart det imorgon också då blir det bara massa stressande vore ju bättre om jag blev helt klar idag nu ska jag bara försöka komma in till byrån har massa saker ivägen där kommer jag bara in till dne får jag bort alla kläde roch då är nästan hälften redan klart men det blir en hel del kämpande innan jag kommer så långt har hur mycke papper som helst som ligger ivägen måste ju hitta någon annan plats åt dom om jag nu inte slänger dom får se hru jag gör och får se när jag blir klar känns som om jag kommer hålla på med det här ända fram tills jag ska börja jobba men det märker vi väll.

Tänk om man kunde hyra in en städerska istället fast då skulle jag väll inte hitta nått när det var klart :P

ps. har värsta myspyset här nu också städat fram dom ställerna där jag har mina ljus ståendes så jag har tänd dom, hur underbart som helst kan ju inte släcka i taket eftersom jag måste se när jag städar, lite synd men det är mysigt i vilket fall =)

Nytt utseende . .

har suttit och pillat lite med designen till min blogg, är inte klar på långa vägar, hade ingen aning från början vad jag skulle göra alls men blev så sugen på att ha snöflingorna som jag hittade när jag läste på en annan blogg och hon hade länkat till henne som lagt upp kodmallen till dom http://declaar.blogg.se så nu har jag små mysiga snöflingor dom syns ju kanske inte sådär superbra men som sagt jag är inte klar än. Det värsta är att jag måste ta bort dom om några dagar eftersom det inte är jul längre då men men lite julkänsla måste jag väll också få ha på min blogg även om den kommer lite sent.

Upptäckte förut när jag kollade igenom lite vad jag hade skrivit att jag absolut inte ska skriva något när jag är trött för då hamnar precis alla bokstäver huller om buller och det slinker in lite andra bokstäver som inte alls ska vara med, får försöka vakna till liv innan jag skriver i fortsättningen. nu ska jag nog börja städa tror jag behöver ju göras med tanke på att vi ska ha hela släkten här imorgon men får fortsätta fixa med bloggen lite senare istället.

Dirty Dancing: Havana Nights . .

Satte mejj och kollade på denna underbara film imorse igen innan jag skule sova, tänkte att jag kanske kunde somna när jag tittade på den men så blev det ju inte för den är lika unde4rbar varje gång och jag blir lika danssugen varje gång jag ser den, vill också kunna dansa så! Det var nästan så jag hoppade upp här hemma och började dansa men jag tror inte dom andra hade uppskaftat det efter som klockan var sex på morgonen. *nu har jag bestämt att det garanterat kommer bli Stars n bars på min födelsedag ialla fall för jag ska dansa salsa visserligen kommer det inte se speciellt bra ut för jag kommer vara full men det kommer ju alla andra också vara så föhoppningsvis är det ingen som bryr sejj, dessutom har dom bättre musik där än respekt eftersom det som sagt bara är salsa, reggeaton ujnderbart =)

Nee dags att städa rummet nu och sen ska jag dansa, om jag inte har kvar denna danskänslan då får jag helt enkelt sätta på filmen igen för då lovar jag att den kommer tillbaka.

I'm Dreaming Of A White Christmas . .

Nu vill jag ha snö!! Det känns så otroligt segt om vi får en jul utan snl som vanligt men jag tror att det började droppa ner några få små snöflingor nu inatt när jag jobbade men får väll s eom det kan snöa riktigt sen, mycke mysigare om man har snö på julen, mycke jobbigare för mejj att jobba men men det ska ju som sagt vara snö.

Va iväg och handlade julklappar igår ändå fisk inte sova la mejj och halvsov i sängen efter syrran hade vaknat men hon kom in och skrek på mejj hela tiden så det blev att gå upp igen utan att hinna sova nått, kände mejj helt död när vi åkte iväg occh det visade sejj hur trött jag var när vi vandrade runt i affärerna va hur flummig som heslt och skrattade åt precis allting det värsta var när vi skulle åak hem usch jobbigt då va jag så otroligt övertrött att jag knappt kunde sluta skratta och minsta lilla sak var hur rolig som helst, och tänk då jag skulle köra hem det är väll ett under att vi kom hem och att dom vågade åka med mejj vet inte om jag själv hade vågat åka med mejj egentligen. Men man skärper sejj ju när man kör så det gick bra och vi kom hem välbehållna. Känns som jag hoppas fram och tillbaka lite i tiden här men är fortfarande supertrött så det kommer nog bli lite konstigt att läsa, för på vägen dit hade det troligen hänt nått på stallbackabron eller nått för dte var hur lång kö som helst ända bortifrån rondellen, jag tänkte ta andra vägen genom stan från början men syrran tyckte jag skulle ta bron för det var så mycke bilar i stan, tror hon hade lite fel där stog i en halvtimma och köade innan vi äntligen kom fram till överby.

Skulle egentligen skrivit om det igår när jag kom hem för då hade det blivit lite mer och hängt ihop lite bättre (kanske) men orkade verkligen inte gick runt som en zoombie här hemma ett tag innan jag äntligen gick och la mejj och somnade innan åtta hann sova några timmar innan jag skulle upp igen vid ett och jobba. Känns så bra att köra på söndagar eftersom det bara är körning tar inte ens tre timmar heller så det känns som om tiden går hur fort som helst synd att jag inte kan ha det så varje dag när jag jobbar istället.

nu är det nog ialla fall dags att sova igen måste börja städa här direkt när jag vaknar om jag ska hinna klart med det speciellt med tanke på att jag segarr så otroligt mycke när jag städar nått som bara skulle ta några timmar för andra tar hela dagen för mejj för det finns ju så mycke annat man kan gör så den skjuts upp ;).

Seg, seg, seg . .

Usch va jag verkligen inte har någon lust alls att åka iväg till trollhättan om bara några timmar för att handla julklappar är alldeles för trött för det. Smart som jag är sov jag inte innan jag skulle jobba och jag hade kunnat ssova hur många timmar som helst eftersom tidningarna var försenade och inte kom förrän kvart i fyra ungefär men vad gör jag istället, joo sitter vid msn som vanligt det är farligt att sitta vid datorn speciellt när alla får för sejj att dom ska prata med mejj på kvällen/natten man tycker ju att folk borde sova då men icke. Kan inte bara hoppa över att åka sen heller eftersom jag ska ha med mejj båda syrrorna, tror jag ialla fall vet att den ena ska med så det blir allt att försöka hitta ork någonstans och framför allt försöka bli pigg hur det nu ska gå ska ialla fall gå in och ta en dusch strax det kanske hjälper lite, får vgäll försöka mejj på att dricka kaffe eller nått om jag bara kommer på hur man gör det, jag vet jag är kass men orkar aldrig lära mejj att göra saker när jag inte tycker om det. Har fortfarande inte lyckats komma på vad jag ska köpa för sprit heller måste ju tänka ut det ganska snart i och för sejj har systemet öppet länge idag för ovanlighetens skull men ändå kan ju vara bra om jag kommer på det tidigare så pappa slipper stressa dit för att köpa (är fortfarande i chocktillstånd för att han ska köpa till mejj han har vägrat innan sagt att han inte gör det förrän jag är 20, nu kommer jag i och för sejj inte få sakerna förrän jag fyllt 20 så det är väll därför). undra om han kommer få en chock när han ser hur mycke jag ska ha för det kommer bli en hel del blev påmind igår kväll om att man ska ha sprit på nyår också så jag får väll hoppas att det blir över, måste förresten bli över kommer inte ha råd att köpa så mycke mer.

Dags att hoppa in i duschen nu annars kommer jag somna här på sängen och det vore inte bra i så fall kommer min syrra komma in här och skrika på mejj men i så fall har jag fått sova en timma ialla fall hum kanske är en ganska bra ide ändå, men det blir ju superstressigt efter så får väll se hur jag gör.

fick fler julklappar idag, massa chocklad tror jag det är ialla fall det ena är det eftersom den inte var inslagen kunde jag se det ;) så nu har jag fyra stycken ialla fall nice nice.

Luffarshack

Köpte värsta coola spelet idag på Netto och det ska verkligen användas på min födelsedag ett shotluffarshack riktigt gulligt är det glasen är hur söta som helst så nu har jag problem med vad jag ska köpa och dricka. Har ju inte pratat med någon om att ta med sejj sprit eller om jag kommer ha förhoppningsvis räknar dom med att dom ska ta med sejj själva men för säkerhetsskull är det ju bäst att jag (läs: pappa) köper hem lite så att det finns om inte kommer jag ju ha kvar efteråt hoppas jag =)

Måste ringa nikki snart och fråga vad hon tycker vi ska ha och shota med hon kommer väll säjja tequila rose usch tycker inte om det för mycke jordgubbssmak, funderar på Dooleys sen kanske något mer, sen har jag ingen aning om vad jag ska köpa mer blir troligen en vodka flaska. Någon som har något annat bra förslag ?? behöver lite hjälp här känner jag måste ju komma på det tills imorgon också eftersom det är enda dagen dom har öppet får väll se om jag lyckas med det eller inte.

Netto . .

Kom äntligen iväg till Netto idag har väntat i flera dagar på det nu eftersom jag hittade saker där som jag ville ha. Vissa av dom var tyvärr slut som dom fina glasen jag hade spanat in men hittade andra istället sen köpte jag en ny mus och tangentbord, trådlöst denna gången, kan ju säjja att musen behövdes verkligen med tanke på att min andra verkligen hade damp vägrade göra som den borde och vägrade röra sejj vet inte hur jag har stått ut med den. Tangentbordet är verkligen mini mini känns jättekonstigt hade beslutsångest i affären också eftersom dom hade ttvå olika men upptäckte tillslut att det ena inte var trådlöst så det fick bli detta.

Köpte även den första julklappen idag snacka om att vara sent ute, till syyrran men lite synd att hon var med så hon vet vad hon får men men det är ju något hon vill ha ialla fall. Nu ska jag ringa pappa och fråga om han kan springa till systemet åt mejj bara fyra dagar kvar nu :P

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hum undra vad som händer idag om vi ska iväg och handla eller inte, märker väll det sen när mamma kommer hem antar jag. Jag kom på ett annat problem förut också måste ta reda på hur systemet är öppet nu runt jul måste ju skicka dit någon att handla eftersom dom är riktigt elaka och inte har öppet på min födelsedag får väll se hur det blir, har ju i och för sejj grejer här hemma men det skulle ju vara kul med lite annat.

Dags att ringa nikki nu och sen käka nått om jag nu hittar någon mat.


En sockerbagare . .

 . . han bor i staden han bakar kakor mest hela dagen . . . .

Gick runt och hade den låten på hjärnan halva natten ytoligen beror det väll på att jag såg massa vitklädda gubbar sitta inne på icacafeet för det var efter då som det började.

Kände mejj så otroligt klantig inatt också höll på att ramla flera gånger för att jag var/år så trött måste verkligen försöka sova ordentligt nu det håller inte om jag bara ska sova så lite som jag gjort det senaste då kommer jag aldrig orka med att jobba och jag kan ju inte gärna hoppa över det, blir lite kris då både pengamessigt och att försöka hitta någon annan så jag får snällt kämpa vidare. Skulle fått köra ett annat distrikt i januari egentligen men det blev tydligen ändring för han som skulle kört mitt ville köra det istället för det är mindre trappor, segt jag hade verkligen sett fram emot att få byta men men får väll fortsätta kämpa.

Nu är det ialla fall dags att nana.

Storshopping . .

Åkte med mamma till affären förut för att handla och det kan man ju lugnt säga att vi gjorde slutade med att allt kostade nästan 2 000 hela vagnen full också och sju kassar på vägen hem.

Hum skulle skrivit mer men det står helt stilla i min hjärna ska kanske åka iväg och handla imorgon igen Netto denna gången men får väll se har ju som sagt hittat lite grejer där som jag vill ha.

Dags för mejj att sova nu så jag orkar med jobbet inatt känner mej halvdöd nu värre än vanligt bara för att jag sovit så dåligt dom senaste dagarna får försöka ta igen det i helgen eller nått, hörs imorgon ;)


Sometimes Life Surprise You . .

Kollade precis mitt konto om jag skulle få pengarna inna jul elle rinte och det får jag fick även en glad överaskning när jag såg hur mycke jag får, ialla fall 1 500 mer än jag fick förra månaden, underbart så nu har jag lite mer pengar än vanligt att leva på nästa månad, får se till att spara undan också så jag harlite extra sen är jag flyttar kan ju inte bo där med nästan inga pengar alls det skulle inte funka ;) Får väll se när flytten blir också måste ringa gekå ngon dag och prata med dom om besiktning och tapeter osv. sen måste jag beställa bredband och elen och allt det där usch jobbigt jobbigt men jag ska väll hitta något som är billigt och bra hoppas jag.

Hade lite ångest för några dagar sen över det här med att flytta att jag ska behöva bo helt själv inte hanågon att prata med och försöka komma ihåg att göra alla saker varje dag, får väll se hur det går. Sen kommer jag sakna mitt rum med alla konstiga vinklar för det är riktigt mysigt här även om det är helt super stökigt men dte ska ju snart bli städat ialla fall. Jaja får väll s ehur det går sen om en månad när jag flyttar om jag klarar det eller inte, måste ju i och för sejj klara det man kan ju inte vara beroende av andra hela tiden ;)

Wakie Wakie . .

Usch syrran ringde och väckte mejj för en halvtimma sen och frågade om jag hade matat hästarna, vilket jag inte hade gjort eftersom jag sov ganska logiskt egentligen. Tydligen hade mina ndra syster sagt till mejj innan hon åkte att jag skulle ut och mata dom, smart verkligen att prata med mejj när jag sover har inget som helst minne av det alls för jag gör som vanligt vaknar till pyttelite och pratar med dom jättebra sen när dom kommer och frågar om saker jag sagt på morgonen och frågar om jag gjorde det eller inte så det är ju inte första gången det händer. Men nu har hästarna fått mat ialla fall och hundarna har varit ute en sväng så nu funderar jag på om jag kanske ska försöka sova lite till, altid mycke lättare att göra det när man är ensam hemma även om jag borde utnyttja den tiden till annat men hur ska man kunna gör det när man kommer hem från jobbet klockan nio på morgonen och är supertrött för att man inte sovit ordentligt.

Nee det blir nog lite mer sömn, får se när jag vaknar nästa gång =)

Not A Good Combo . .

Kom iväg till jobbet idag, lite sen som vanligt men det spelar ju ingen roll när man har det jobbet som jag har ialla fall och vad får jag se när jag kommer dit, joo en stor bauta hög med tidningar, först funderar jag på om dom andra kasnke inte hade tagit alla sina eftersom det var så många kvar men dom hade ju nästan packat klart sina bilar och när jag läser på min "lilla" bunt hur många jag ska ha står det att jag ska ha 14 standardbuntar med 60 tidningar i varje, att jag inte höll på att dö, nu var det helt plötsligt total och jag hade ingen aning om det alls skickade meddelande till min räddare i nöden som faktiskt kom och hjälpte mejj med första delen sen var han för trött så jag körde hem honom istället, lite synd för det är andra delen som är jobbigast och eftersom jag inte var beredd på det hade jag ingen väska eller nått med mejj som jag kunde bära dom i allt ligger i mammas bil nu sen sist får flytta över dom någon dag.

Det hela slutade med att jag har jätteont i vänsterarmen från att ha burit alla tidningar usch det är verkligen inte lite tidningar att bära heller och dom väger en hel del kändes som om musklerna skulle ge upp ett flertal gånger, känner av lite i benen eftersom dom också fick bära mycke extravikt och min rygg är fortfarande helt knas så den har jag också ont i nu. Det värsta av allt är nog att en av naglarna gick av med känns riktigt konstigt att ha en kort när dom andra är långa men det var väll bara att vänta för den var halvtrasig redan innan, klarar tydligen inte av för många totaler. Nu blir jag nästan tvungen att göra om dom innan nyår för att det ska se bra ut eller så får jag fila ner dom andra en bit, vilket jag i och för sejj ska göra för dom har blivit lite för långa nu speciellt på ena handen så det får jag fixa idag kanske kan få det att se halvbra ut tillslut ändå utan att göra om dom.

Har blivit lite ändringar angående min födelsedag nu också blir troligen inte Repekt utan det blir nog Stars n bars istället men dom ligger på nästan samma plats så det är ingen speciellt stor skillnad bara det att salsa, latino, reggeatonen troligen ska vara där istället och dom bara ska ha hip hop rnb på respekt men får väll se vad som händer vi får väll ha omröstning eller nått sen och se vilka som vill gå vart, fast alla ska till samma ställe det är ett krav!

Nee nu är det verkligen dags för mejj att försöka sova har ju sovit superlite dom senaste dagarna sov inget inatt heller kanske bara en halvtimma så får väll se hur länge det blir nu. Sweet Dreams =)

Tillslut blir det som man planerade från början . .

Konstigt nog slutar dom flesta saker som man planerade innan, hade ju funderingar förut på om jag skulle pka till ica, eller funderingar och funderingar var rätt så inställd på att åka det var bara att jag inte orkade men fick lite motivation tillslut. Kan väll egentligen inte kalla det motvation eftersom det var massa tjat eller massa och massa var det väll inte, nu sitter jag här och krånglar till det för mejj själv hade lovat att köpa en sak åt en annan så var tvungen att åka, bra det för jag behövde komma hemifrån träffar man dessutom folk då är det bara ett plus speciellt när man har så segt liv som jag har och bara sitter hemma hela dagarna utan att prata med någon pratar knappt med folket på msn längre illa illa.

Borde egentligen sova nu men har som vanligt inte kommit så långt får väll ta och göra det snart och hoppas att jag somna så det inte blir som igår, jobbigt men får kanske hjälp inatt så dte väger upp en hel del, nice nice slipper göra allt själv i så fall men får väll se hur det blir med den saken inget är bestämt än.

What Should You Do When You Don't Even Have A Clue . .

Jag sitter fortfarande här och funderar på om jag ska åka in till edet eller inte kan verkligen inte bestämma mejj men om ja åker dit kommer ja bara gå till ica och på ica kommer det köpas massa onyttigheter så jag vet verkligen nte hur jag ska göra. Orkar inte sitta hemma längre finns ingenting att göra här alls, skulle ju i och för sejj kunna sova kanske men jag tror inte att jag skulle somna nu så där gick den iden upp i rök. På tal om rök måste jag nog ner ock elda snart igen hade glömt av det så nu brinner det nog inte längre, blir at försöka tända igen då får väll se hur det går brukar inte ha några problem med det alls. Nu brinner det igen ialla fall hjälpte att bara öppna alla spjälen och allt det där för att det skulle börja igen.
Vet fortfarande inte hur jag ska göra om jag ska åka eller inte för om jag åker kommer jag ångra mejj sen och om jag inte åker blir det tvärtom då kommer jag sitta här och undra varför jag aldrig åkte, problem.
Får väll sitta här och fundera i en halvtimma till för då hinner jag fortfarande åka om jag bestämmer mejj för det och om jag inte åker är det dags att sova vid den tiden så det går rätt så jämnt ut.

For Sale ??

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VAR TILL SALU?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[x] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr (linser egentligen men använder dom ju inte så)
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[x] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 36-38 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[ ] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr

[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[x] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd:
39 850 kronor

listan lånad av Maria


Matlagning . .

Maten står på där nere och jag har inte speciellt mycke att göra. vattnet sregade otroligt mycke med att koka upp så därför blev maten lite sen, köttf'ärssåsen är redan klar lika så qournfärssåsen bara spaghettin som håller på och segar nu men jag har en känsla av att den också kommer vara klar om några minuter så snart blir det käk.

Har inte hört något från Jennie än så det blir väll inte att åka dit idag, tänk att klockan redan är över sju tiden ahr sprungit iväg idag och jag har inte gjort speciellt mycke, har redan varit vaken i sju timmar det är ovanligt länge för att vara mejj.

Nu är det nog dags att springa ner och kolla det igen för syrrorna vägrar ju röra maten och elda gör dom inte heller med veden har jag redan slängt in i vedspisen så nu dröjer det ialla fall ett tag tills det behövs igen.

Another Angel Down . .

Varför ska jag alltid fastna för låtar som det inte finns någon video till så jag kan dela med mejj av underbar musik. Denna gången är det Avantasia- Another Angel Down som jag fastnade för helt underbar låt verkligen finns inte många bättre, säjjer jag denna veckan och nästa vecka kommer det vara nån ny ;)
Har redan två utan deras gamla album men nu ahr dom släppt två hum va ska man kalla dom miniskivor, nee men två skivor där det inte är med speciellt många låtar och det är inte singlar, snart släpper dom det riktiga albumet och då ska det laddas ner :)

kan bjuda på en annan låt från albumet iallfa men det är säkert ingen som tycker om den, brukar aldrig vara någon som tycker om min musik . . lite synd.

Lost in Space


Ändringar och uppdateringar . .

Det blev inget Netto förut som jag skrev får väll försöka åka dit imorgon eller nått istället vill ju faktiskt köpa dom sakerna egentligen behöver jag det väll inte men nu ahr jag bestämt mejj och jag vet inte hur länge dom ahr kvar det heller inte kul att åka dit och det är slut men det finns ju i och för sejj både i Älvängen och Nödinge så på nått av dom ställena borde dom ju ha det.
Hämtade ialla fall bilen förut så nu är jag fri igen och kan göra vad jag vill, känns underbart att inte behöva vara fast här hemma hela tiden hela dagarna, kommer nog i och för sejj inte vara speciellt mycke som jag gör eftersom jag inte kommer på nått alls får väll se om det kanske blir att hälsa på Jennie och Melanie sen beror på om hon kunde eller inte, funderar på att åka till edet i vilket fall men det beror ju på känns så onödigt att åka dit för ingenting typ så får väll se hur det blir kanske ska sova lite eftersom jag sovit så lite nu men det blir väll inte av heller.
Måste skriva klart min grej också segar verkligen med den och nu funderar jag på att börja om helt, det är det dumma när jag börjar med nått om jag inte fortsätter direkt gör jag om allt sen så får väll se hur det blir.

Blir så arg på bilddagboken också för den vägrar ladda upp mina bilder och dom jag ska ha upp är hur gamla som helst tänkte att det var dags nu, från den 30:e November så det är ju ett tag sen får väll se hur det går om jag får upp bilderna eller inte behöver ju faktiskt uppdatera där ibland.

Överansträngda ögon . .

Usch har riktigt ont i ögonen just nu för ibland får jag sånna ryck att jag ska läsa fler bloggar inte alltid tillräckligt med dom jag läser eftersom det inte är alltid som dom uppdateras så idag blev det två nya som jag läste och jag kan inte nöja mejj med att bara läsa dom två första inläggen eller nått utan jag ska helst av allt läsa hela bloggen och om jag inte gör det läser jag ialla fall hela föstasidan. Kan ju säga att mina ögon inte mår speciellt ba just nu eftersom jag fortfarande är trött, mamma kom upp och väckte mejj för at valparna var och hälsade på, sen har jag som vanligt inte i linserna när jag sitter här så det blir ju ännu mer ansträngande att försöka läsa då. Funderar faktiskt på att börja använda mina linser snart igen ahr inte haft dom på snart ett halvår inte speciellt bra så det är nog dags nu.

Nu blir det strax en tripp ner till Netto med mamma har hittat lite saker där i reklambladet som ajg vill ha får hoppas att dom finns kvar bara annars blir det inte kul onödigt att åka med i så fall när jag hade kunnat vara hemma och sova, ska hämta hennes bil snart också äntligen var den klar så jag får ha min i fred nu när den fungerar, underbart. Dags att gå nu annars skriker hon på mejj.

klagomål och funderingar . .

Jag måste bara beklaga mejj lite över mitt jobb igen, som vanligt. Fick ett brev hem i förrgår att vi ska dela ut en till tidning "Hemmets Journal" och att ha en till tidning är ju inga problem, betyder dessutom lite mer pengar och det är välbehövligt annars kommer jag leva på ingenting i lägenheten, kommer få äta nudlar varje dag, haha nee så illa är det inte. Men ialla fall med denna nya tidningen är det inte som dom andra för den kommer adresserad så inatt dick vi listan över vilka som ska ha tidningen och skulle skriva upp våran körordning kolalde igenom min lista och hittade gator som jag inte hade någon aning om vart dom fanns, Det konstigaste av allt cae att Älvans gatukök i älvängen skulle ha tidning och den var adresserad i Lilla Edet jag får det inte riktigt att hänga ihop det ligger ju faktiskt i Älvängen och inte här :S konstigt måste kolla upp det imorgon.

Borde ta och sova nu sov inget innan jobbet eftersom jag pratade med Nikki och mitt problem med kläder till min födelsedag är räddat :) tack sweetie. Sen kunde jag inte somna för att klockan var över tolv så jag låg där och väntade på smset att jag skulle börja jobba, och vad händer inte när jag får det, jo jag somnar som vanligt inte speciellt bra tur att det finns väckarklockor hade på min så den pep ju ialla fall var tionde minut så jag vaknade till då och tillslut kom jag upp igen. Undra vilka som ska med när jag fyller år? Jennie vet jag och kanske Viktor och Nikki och Dina kanske Cizzy och kanske Cladde, Izz ska kanske inte med längre för hon hade inga pengar :( känns inte som om det blir speciellt många alls hade ju varit kul om vi blev en hel del men det är inte speciellt lätt att försöka samla ihop folk när man nästan inte känner några så får väll se hur det blir sa ialla fall till Nikki att hon fick bjuda med sejj fler om hon ville detsamma gäller för resten som ska med även om jag inte sagt det än men eftersom dom flesta som ska med läser min blogg så vet dom nu ialla fall och om det är någon mer som vill hoppa på är det bara att säga till. Nee nu får jag sluta sitta och fundera på det här då slutar det bara med att det bli katastrof som vanligt, inte kul.

Mwn nu är det garanterat natti natti dags för mejj annars kommerjag sova hela dagen istället för halva och idag tycker jag vi ska försöka oss på att komma iväg och träna vägde mejj förut och snart så men det behövs lite mera träning innan.

Dejt med duschen . .

Nu äntligen har jag duscha tänker inte ens berätta när jag gjorde det sist usch och fy. så nu måste jag försöka ta och fixa håret kan inte bara låta det torka så som det ser ut nu hemskt då skulle alla skratta åt mejj sen som såg mejj.

Pratade med pappa nyss också och förfesten innan vi ska ut på min födelsedag är räddad fick ha den hemma hos honom och därifrån är det mycke lättare att ta sejj in till stan än det är härifrån och om vi skulle vara här någonstans skulle det sluta med att vi aldrig åker ner. Måste bara kolla vilka som ska med kan ju vara bra att veta tror inte att det kommer bli många alls men några är ju ialla fall bättre än inga.

Dags att börja skrivandet nu har funderat en stund på vad jag ska skriva och hur jag ska börja har inte riktigt kommit fram till något bra än så det får bli som det blir, länkar sen när det är uppe och klart inte alls säkert att det blir idag men snart blir det ialla fall.

Rubrik . .

Det funkade inte speciellt bra att sova lite idag trodde verkligen inte att jag skulle sova speciellt länge men jag vaknade inte förrän halv tre nu och jag somnade klockan sex imorse så det blir nog inte speciellt lätt att somna ikväll. Nu måste jag snart gå in och duscha sen kanske städa rummet om jag orkar måste ha det helt städat innan jul ialla fall för såhär kan det inte se ut, funderar på att försöka börja packa ner lite saker för det verkar som om jag kan få flytta in tidigare än planerat får väll se hur det blir med den saken funderar på att vänta till februari ändå så att jag hinner köpa lite mer grejer och sånt innan, inte kul att flytta in när man nästan inte har något alls måste se vad jag får i jul nu också så jag vet vad jag behöver köpa för nått sen.

Dags att börja göra lite saker kan inte sitta här hela dagen.


Julklapp . .

Fick min första julklapp idag, från en av tidningsabonnenterna, riktigt gulligt att dom tänker på oss också som springer runt där mitt natten så att dom får sina tidningar. Får skriva ett tack kort eller nått och lägga där imorgon.

Hoppas på en bättre dag idag, lovade faktiskt bilen inatt att den skule få bli tvättat så det måste vara bra väder, fast det beror ju i och för sejj på om mamma får tillbaka sin idag eller inte, det är ju inte speciellt lätt att tvätta min bil om den inte står hemma och idag MÅSTE jag faktiskt ta och skriva den där grejen, nu är det snart en vecka sen jag fick veta vad jag skulle skriva om, om det inte redan är en vecka sen håller inte riktigt koll på tiden men men skrivas ska den faktiskt göra.

Dags att sova nu somnade innan nio igår kväll så jag hann sova en hel del innan jobbet så förhoppningsvis vaknar jag rätt så tidigt idag och på bra humör så jag hinner med mycke.

ps. Bara en vecka kvar tills jag fyller år, tiden har verkligen gått supersnabbt.

För lite sömn och för mycke trasigt . .

Shit va trött jag är just nu, va vaken riktigt länge imorse pga dom dumma bilarna, fick köra ut syrran till bussen också sen fick jag med mejj mamma upp till edet halvåtta imorse bara för att vi var tvugna att flytta min bil som stog parkerad lite dumt hon ville inte att det skulle bli böter på den, det ville ju inte jag heller för den delen men jag hade hellre sovit, så vi körde iväg bilen till bil-laget och lämnade in den ca en timma senare var den klar och jag får inte använda handbromsen nu eftersom det är risk att den går sönder igen i så fall, får väll se hur jag lyckas med det måste ju ha den när jag jobbar eftersom jag ställer bilen kan ju inte riskera att den rullar iväg men jag får väll hoppas att den kan stå kvar ed bara växeln i istället, här blir det inget stannande i backar ialla fall. Så när vi fått tillbaka min lämnade vi in mammas istället och dom skulle ringa när den var klar, får väll se när det blir har inte hört nått än så snart har vi förhoppningsvis två hela bilar istället för ingen ;).

Funderar på att försöka sova lite till har inte ens sovit tre timmar nu och i vanliga fall brukar jag sova ialla fall sex timmar på morgonen men får väll se hur det blir kommer ju somna tidigt ikväll ialla fall det är en sak som är säker.

Katastrof!

Usch bilar tycker verkligen inte om mejj. Igår blev min bil halvtfixad ialla fall så att den startade när man skulle åka så då kunde jag ju ha den inatt eftersom avgassystemet är pajj på mammas. Den startade hemma och jag åkte iväg hann komma iala fall en liten bit på distriktet innan allt började, min handbroms är kass redan innan på bilen och nu råkade jag dra den för långt så när jag skulle släppa den igen fastnade den, gick inte att rubba alls man kunde trycka in knappen och allt men man kunde inte få ner den så jag ringde och väckte mamma hon skickade tony dså jag stog där ett tag och frös innan han kom och försökte fixa bilen. Ringde Annika också eftersom jag inte skulle hinna med alla tidningarna om bilen inte blev klar snabbt så hon sa att hon skulle hjälpa mejj. Bilen blev inte klar! dumt men Annika hade ringt ett annat bud som nästan var klart så hon kom och hjälpte mejj istället så vi flängde runt igenom hela mitt distrikt på ungefär 2 timmar lite drygt 1 timma och en kvart snabbare än vad det brukar ta för mejj men det är väll inte så konstigt egentligen för om man är två tidningsbud som vet alla markeringar ock sånt så kan man dela upp husen om orginalet vet hur många tidningar det är överallt och det var väll tur att jag visste det fick ölite hjärnsläpp på vissa ställen så det blev lite fel men i stora delar blev nästan allt rätt alla som skulle ha sina tidningar fick dom och det är ju huvudsaken.

Så nu sitter jag här hemma, hon körde hem mejj också helt underbart annars hade jag antingen fått ta bussen eller sitta i edet och vänta på att dom skulle hämta mejj. Men det känns hemskt att ite ha någon bil alls nu så vi ska lämna in båda två sen på förmiddan så jag funderar på att hålla mejj vaken får försöka sysselsätta mejj med något, måste nog ta och skriva idag tror jag har varit så låg och lat dom senaste dagarna så det har inte blivit av.
Måste nog försöka köra syrran till bussen nu också med mammas trasiga bil för det verkar som om Tony har åkt hem, konstigt men det löser vi väll på nått sätt hoppas jag.

Syskonkärlek . .

Jag har faktiskt ägnat hela dagen från det att jag skrev sist fram tills nu med att läsa, började läsa ut den boken jag hållt på med hur länge som helst men aldrig riktigt fastnat i så det har blivit att jag slutat läsa efter ett tag sen började jag läsa Syskonkärlek av Katarina Von Bredow och jag fastnade verkligen kunde inte lägga undan boken alls fick jätteont i ryggen mitt i men det struntade jag i för det gick inte att sluta läsa. Fick nästan slita ifrån mejj boken när jag skulle ner och äta för en timma sen och efter dte blev det att gå upp och fortsätta läsa. Men hon skriver verkligen otroligt bra det är riktigt svårt att släppa ifrån sejj böckerna som hon skrivit det var likadant när jag läste "Hur kär får man bli?" den gick inte heller att sluta läsa. Det blir nog att införskaffa flera av hennes böcker tror jag fast det får bli senare. Nu måste jag nog gå iväg och göra annat annars komme rjag somna här i sängen blir nog tv nu tror ja, kanske skriver sen igen men förvänta er inget.

Race car . .

Mamaqms bil gick sönder inatt när jag jobbade, avgassystemet ville inte vara med längre så det lät som om jag körde med värsta racerbilen. Älskar bilar som låter men det är ju lite pinsamt när den låter så otroligt mycke mitti natten och jag kör utanför hur många hus som helst det var ju inte så att man kunde smyga förbi heller så förhoppningsvis vaknade ingen, Så nu måste hon se till att få den också fixad annars blir det lite jobbigt för oss, men man kan ju fortfarande köra med hennes bil så det är ju egentligen inga prolbem det är ju värre med min bil som är helt knäpp nu var min morbror här idag och kollade på den och nu startade den, dumma bil men när jag ska ha den vägrar den starta inte speciellt kul. Får väll se om den startar nu inatt när jag ska jobba, det kommer den säkert inte göra bara för det, dumma bil måste verkligen leta efter en ny så jag hoppas att Jennie lämnade in lappen på bruket inatt och att jag får jobb skulle vara hur skönt som helst med dom pengarna då kan jag kanske få tag i en bra bil.

Party In The Middle Of The Night . .

kom på en sak förut som jag skulle skrivit redan imorse när jag kom hem men Jennie störde mejj genom att åka med andra från bruket när jag tänkte vara snäll och hämta henne ;)

Men ialla flal inatt när jag jobbade varjag vid rasta som vanligt och jag hörde massa musik och gapande var ju tvungen att försöka lista ut varifrån det kom så ajag tittade upp mot det och såf ett öppet fönster inte så svårt att förstå att det var därifrån sen hör jag va dom har för musik ELOISE med Arvingarna och inte nog ed det dom står och sjunger tilld et så det var allsång till arvingarna på rasta inatt lite roligt. Får väll se om det rä nåttnytt inatt när jag jobbar det evt man ju aldrig.

Har varit extremt dålig på att skriva idag men har inte alls kännt mejj bra, konstigt nog har jag haft rätt så många besökare och sidvisningar att man alltid ska ha det dom dagarna man skriver som minst och verkligen inte skriver något intressant alls.

Nu blir det nog fil igen har redan kollat på John Tucker Must Die blev så sugen på det eftersom den filmen kom upp igår när jag var hos Jennie underbar verkligen, får väll se vad det blir för någon nu måste ju hålla mejj vaken medans jag väntar på att mamma ska ringa och vill bli hämtad från 40 årsfesten i västerlanda.

Ännu en kass rubrik . .

Känner mejj helt död just nu ock ändå har jag sovit riktigt länge vaknade inte förrän för en halvtimma sen och somnade vid åtta imorse så det är ganska många timmar. Borde egentligen sätta mejj ner och i alla fall börja skriva på min grej egentligen borde jag inte bara börja utan jag borde skriva klart den också men jag känner att jag inte alls har någon inspiration och jag villinte skriva något superdåligt bara för det så tyvärr får det väll vänta om det inte blir bättre senare ikväll. Det här är straffet bara för att jag inte skrev det direkt. Nee nu ska jag gå ner och kolla om morsan har kommit in än hon var tydligen ute sist jag var där nere får väll se om hon ska läna kläder av mejj till festen hon ska på ikväll, skevt det känns hon ska iväg på fest, jag ska köra, hon ska låna kläder av mejj, borde hon inte ha nått eget ? :P I vanliga fall här brukar det vara barnen som ska iväg på fest och föräldrarna kör iså fall men inte här inte för här är det jag som jobbar och hon som festar ;)

Pepparkaksbak . .

Kom iväg till Jennie tillslut idag även om jag inte var där förrän vid tre fick låna bilen bara jag lovade att vara tillbaka på ridskolan klockan sex, hade i och för sejj kommit hem till henne ungefär samma tid om jag tog bussen men det är inte så viktigt. När jag kom dit höll dom på att städa för att äta frukost så jag stog där och väntade en stund sen blev det food, för dom då inte mejj men jag kunde fått om ja hade viljat. En tripp ner till Ica blev det också, glömde ge Jennie pengarna det måste jag komma ihåg till nästa gång för hon kan ju inte betala allt det är lite fel då, köpte pepparkaksdeg i massor tre paket och vi bakade slut på allt också så det blev ju en hel del pepparkakor när vi var klara tyvärr blev en hel del brända men man kan inte hålla koll på allt samtidigt när man bakar och pratar sen dessutom kolla in i ugnen ibland, men jag var rätt så bra på att säga tlll när dom såg färdiga ut.
Sötis Mellis var riktigt charmig idag också precis som vanligt busig med sprang runt och lekte va med och fixade pepparkakorna och massa annat måste verkligen åka dit oftare har blivit väldigt dåligt med det på den senaste tiden emn förhoppningsvis blir det ju bättre när jag har flyttat sen mycke närmare då om inte annat. snart bara en månad kvar shit tiden bara springer iväg nu.

Hum nu har jag glömt av resten som jag skulle skriva men jag får helt enkelt skriva det senare eller nått.

Hello . .

Nu har jag äntligen vaknat igen, lite senare än planerat eller hum jag vaknade för ialla fall en jalvtimma sen har hunnit med att duscha och, hörde inte väckarklockan (läs: ignorerade) förut och då blir det som det blir. Missade ju bussen jag skulle tagit med tanke på att den gick för en timma sen så nu får jag skynda mejj så jag hinner med nästa om jag inte kan be min mor att köra, inte speciellt troligt att hon gör d så jag kommer få kämpa mejj ut till bussen i kylan, får väll se vad jag hinner med här hemma innan har drygt en halvtimma på mejj att bli klar, måste ringa Jennie också och berätta när jag kommer fast hon har väll redan listat ut d tror jag.
Dags att sluta sega och börja leta kläder, kan ju inte riktigt åka i handduk hur skulle inte d se ut ;) desutom skulle jag vara supersjuk imorgon, räcker med det jag redan är.

Invited, Invite Me, I Invited Me . .

Mouhaha jag har bjudit in mejj själv till Jennie idag, eller hum jag frågade henne innan om jag får komma dit idag men eftersom det var min ide så har jag bjudit in mejj (ialla fall enligt mejj just nu) ska bli massa bakande hoppas jag på för det har vi pratat om innan att baka julgodis så nu ska det frossas. Får väll se om det blir av bara och om vi lyckas, nee det ska banne mejj bakas och inget annat får dyka upp så vi inte gör det. Borde ju egentligen sova nu om jag ska orka upp och ta bussen sen, planerar att ta den som går kvart över ett men dte kommer väll bli som vanligt när jag planerar att vara iväg tidigt klockan springer iväg så helt plötsligt är planen att missa första bussen och vänta till nästa som går halv tre.
Har massor att göra sen när jag vaknar, hänga upp tvätten som jag segat med, tvätta nytt, duscha, sminka mejj, fixa håret och kanske käka men det tor jag att jag väntar med tills jag är hos henne måste ju ha plats för massa onyttigheter ;).

ne nu är det verkligen dags att sova s¨å jag hinner sova ialla fall 3-4 timmar, hoppas inte jag ska försöka läsa recepten sen för då kommer det bli helt knas med tanke på att jag bara kommer sova så lite så det överlämnar jag till Jennie om nu inte Mellis vill göra det ;) fast det skulle nog inte riktigt bli helt rätt då heller har jag en känsla av =)

Segpropp . .

Jag hade uppenbarligen rätt imorse när jag inte trodde det skulle bli speciellt mycke skrivande idag. Har inte haft någon ork att göra något alls ida överhuvudtaget utan jag har mest sovit hela dagen, så förbered ett på ett super tråkigt inlägg.
Vaknade vid tio första gången av att Izz skicka sms läste d bara men orkade inte svara sen vaknade jag vid tre igen av hundarna som stog där nere och gapade, måttligt irriterande gick ner och pratade med mamma en stund sen upp hit igen satt här en stund innan både jag och hudarna somnade i sängen, mysigt att ha båda sovandes brevid det var längesen sist. Vaknade vid åtta igen och då var det verkligen dags att gå upp, gick ner började elda, gick ut med hundarna och fixade mat, så fram tills nu har jag bara suttit nere och kollat på tv. Intressant dag eller hur :P hum.
Får försöka göra nått annat imon istället jag kan ju inte bara sitta hemma och sega hela veckan det funkar inte, funderar på att fråga Jennie om jag kan komma dit en liten sväng kanske behöver umgås med andra och vi kanske kan baka julgrejerna som vi pratade om innan, kanske anske får väll s emåste ju som sagt prata med henne först men förhoppningsvis loggar hon in på msn efter hon kommit hem från jobbet.

Usch vad jag hatar att man måste komma på rubriker till varje inlägg, riktigt svårt speciellt när jag har noll fantasi så dte blir väll nån konstig dåligt rubrik idag igen (som vanligt).

Roligaste natten på länge . .

Har haft den roligaste natten på länge inatt, kan ju bero på att ja fick sällskap när jag jobbade. Cladde hängde med mejj inatt på distriktet och han sa att han var snabb, håller inte riktigt med om dte för han segade runt efter mejj mellan husen ;) Tänk va längesen jag frågade honom om han skulle med nångång när jag jobbade och då lovade han att han skulle det, tror till och med att det var när jag körde det gamla distiktet och det är evigheter sen slutade med det i mitten av augusti så ni ser det tog lång tid.
Riktigt trevligt att ha någon att prata med istället för att bara köra/springa runt där i min ensamhet ch så mycke som jag skrattade inatt var det nog längesen jag gjorde sist, stackarn visste inte riktigt hur han skulle göra för att få i tidningarna på alla ställen och speciellt på ett ställe shit va jag garvade, lovade ju egentligen att inte skriva om dte men kan inte hjälpa det var bara tvungen, stog nästan dubbelvikt och skrattade för att han inte lyckades, tur att han inte är en sån person som blir sur bara för sånt för då hade jag väll åkt på stryk. Helt död var han efter alla trappuppgångar det är inte lätt när man inte är van, kommer fortfarande ihåg hur slut jag var efter första gången jag sprang där själv. Så någon kommer nog sova gott nu ;P

Det är nog dags för mejj att sova nu också tror jag, kom på massor i bilen på väg hem som jag skulle skrivit om det här men det försvann så fort jag satte mejj här.

Lucia idag, det betyder att jag fyller år om 12 dagar, konstig känsla syster yster är i skolan nu också och är med i luciatåget stackarn var tvungen att gå upp jättetidigt men hon får ju skylla sejj själv för det var ju faktiskt frivilligt.
Men god natt allihopa skriver kanske senare beroende på om jag kommer på nått eller inte, kanske skrev slut på allt jag hade igår det vet man ju aldrig ;) fast det känns inte så kan nog allt komma på mera =)

Senil . .

Nu kom jag på vad det var, jag skulle bara informera om att jag faktiskt plattade håret förut idag, trodde inte det skulle bli av men så duktig var jag, ingen rolig information jag vet men var bara tvungen att skriva det ;)

I'm Good . .

Känns som om jag haft den rubriken innan men whatever nu struntar jag i det för nu är jag på riktigt bra humör till skillnad från dom senaste dagarna när jag suttit och varit superirriterad på allt och alla. Måste varna nu innan också att detta inlägget troligen kommer bli lite snurrigt, jobbigt att hålla koll på vad man skriver när tankarna bara flyger omkring.

Jag har blivit publicerad, haha låter som om jag har skrivit en bok eller nått som ska släppas, det har jag inte gjort kommer troligen aldrig göra det heller eftersom jag tycker att jag skriver som en kratta, får ingenting rätt och hänger ihop gör det tydligen inte heller och ändå ar jag läsare här, konstigt. Men för att inte dra ut på det blev jag ombedd (hum undra hur det ordet stavas:S) att skriva en artikel och jag som läst journalistik borde ju veta hur man gör det men är man inte riktigt med på lektionerna och lyssnar så blir dte inte alltid rätt när man ska göra saker så jag chansade och skrev på om ämnet jag fått, nätdejting, mouhaha jag skulle göra reklam, lyckades nog inte riktigt så bra på det som jag borde gjort. Men det blev 1 ½ A4 tillslut efter några timmars skrivande, egentligen skrev jag nog inte ens i en timma, vet att jag inte gjorde det för så seg är jag inte men har man chansen att skjuta upp det lite lite och sitta och göra annat samtidigt så gör man det. Skickade iväg det för en stund sen och det blev väll halvbra enligt mejj tycker ju somsagt att jag skriver som en kratta men den finns ialla fall att läsa HÄR. Så nu har jag fått något nytt att skriva om något riktigt intressant men jag tänker inte berätta vad det är det skulle ju bara förstöra allt, skulle lätt kunna sätta mejj och skriva klart det nu på bara en liten stund men jag kan ju inte bara spotta ur mejj saker hela tiden. Har i och för sejj gjort det hela dan idag har konstigt nog har inspiration till otroligt mycke så imorgon kommer jag väll inte ha någon kvar alls bara för det, borde nog sätta mejj och skriva snart. Får se hur det blir med den saken. 

jag vet att jag egentligen skulle skrivit om nått mer men det försvann i allt detta, kommer troligen sitta och vara supernervös sen för jag måste ju se om det blir några kommentarer och vad det står där i så fall, om jag nu vågar. 

Nee nu blir det att svara på mail istället för att sitta här och skriva massor =) 


Webbsidan kan inte visas . .

Hur irriterande är inte det när det kommer upp hela tiden som man vill kolla upp något. Här har jag suttit hur länge som helst för ajg ville kolla min statistik, jag vet jag är beroende av det, men har dte funkat, NEJ, för mitt dumma internet fick för sejj att jag absolut inte skulle kolla statistiken, sen skulle jag skriva ett nytt inlägg istället fungerade det? Nope, men nu äntligen har jag lyckats kolla upp det inte för att det stog något superroligt i statistiken den ligger i och för sejj lite högre än den gjort dom senatse dagarna, förutom igår, men det är ju inga superroliga siffror, riktigt pinsamma siffror men får väll se det såhär, dte finns ju faktiskt vissa som aknske bara har en läsare om dagen, jag har ialla fall fler. kan bero på att jag bombar bloggen ibland, (som idag) men jag kan inte hjälpa at jag råkade komma på massor att skriva just idag, sitter och skriver på en annan sak nu också men ahr inte kommit speciellt långt än bara, hum nu måste jag räkna, 14 rader, riktigt smart är jag när man skriver i word står det ju längst ner hur många rader man skrivit men där kollade jag ju inte utan jag räknade dom verkligen.

plattat håret har jag inte gjort än heller och inte hängt upp tvätten, skitbra att plattången varit på i snart två timmar får ta och släpa mejj upp och göra det strax annars kommer jag glömma av det helt, börjar faktiskt kännas lite meningslöst nu men jag SKA göra det.

Dags att fortsätta försöka skriva på dte där andra nu, det får ju inte bli dåligt då är det någon som inte blir glad och jag kan ju inte skriva om det miljontals gånger (har i och för sejj inte gjort det ens en gång än men det är ju bara jag som läst det) Back to Work =)

Måste bara tillägga att blogg.se har fått flipp loggar ut mejj varje gång jag ska göra nått så får väll se hur lång tid det tar tills jag kan publicera det här inlägget.


Ny design tack . .

Det känns som om jag spottar ur mejj massa inlägg nu som handlar om ingeting men jag gick in på min egna blogg inte för att läsa det skulle ju vara riktigt mobbat, men för att titta hur den såg ut, vet ju i och för sejj det men man kan ju ta sejj en extra titt ibland och jag behöver verkligen en ny design den är hur tråkig som helst finns inget liv i/på den överhuvudtaget. Så det finns möjligtvis ingen vänlig själ där ute som har lust att göra iordning min blogg åt mejj men någon fin design ?? (A)

Update . .

Jag har verkligen inte kommit någonstans alls med mina planer att ta hand om mejj själv och mitt rum, dels för att jag suttit i nästan två timmar och försökt komma på en rubrik till detta inlägget men eftersom min tankeförmåga inte alltid är på topp fungerade det inte speciellt bra. Så det blir nog ingen städning idag och tvättningen får nog vänta tills imorgon, ska ialla fall hänga upp det jag tvättade igår, sego, ska sätta på plattången nu. Haha det där sista blev lite roligt men ska starta den för att platta håret. Är verkligen supertrött nu sitter och skrattar åt det jag själv skriver, illa, fantiserar gör jag också haha, borde nog sluta skriva nu annars har jag ingen aning om hur detta kommer sluta, jag kommer troligen rulla runt på golvet och garva medans mina läsare dumförklarar mejj ;) See ya later nu ska jag platta håret =)

Hur bevisar man något genom att göra motsatsen??

Jag vet att jag skrev för, två eller tre veckor sen någon helg att jag hade ett superbra ämne som jag suttit och funderat på men inte kunde skriva det just då bara för att jag inte hade speciellt mycke läsare på helgerna, Egentligen har jag inte mycke läsare alls på dagarna heller utan vissa dagar sjunker det extremt mycke och nu har jag svävat iväg helt som vanligt, det avr inte alls detta jag skulle skriva om att jag började prata om besökarna var för att just den helgen jag hade tänkt skrva det hade jag fler än vanligt, så nu harjag ätligen skrivit klart om det och kan fortsätta med det jag tänkte skriva om.

För tre år sen i februari var det fest i edet en fest som dagen efter snabbt fick namnet "hångelfesten"  och det var det verkligen jag och Iza va på allt och alla, kanske inte precis alla det skulle blivit över 100 st i så fall men ialla fall nästan 10 var så det var en liten överdrift med alla men överdriva måste man ju få göra ibland. skulle egentligen inte skriva om oss heller, känner mejj otroligt okoncentrerad just nu men jag ska skriva klart det här, får bara se hur lång tid det kommer ta.
Ialla fall på den festen började allt detta med att killarna skulle hångla med varandra för att bevisa att dom inte var gay och för att alla tjejerna hade så lätt at göra det. så två killar började, den ena vet jag är bisexuell men inte den andra haha självklart skulle jag ju springa och hångla med en av dom precis efter men vad gör man inte när man hittat en superhet kille då struntar man i att han hånglar med massa andra speciellt när det bara var en annan kille ;) sen hånglade den här andra killen med en annan. invecklat det blir när man inte skriver några namn men det känns inte speciellt bra att skriva ut dom så det får bli såhär.
Sen blev det ännu värre på en annan fest på sommaren precis efter Iza blivit tillsammans med sitt ex, på den festen var et verkligen extremt där var dom tvugna att bevisa att dom var hetro genom att hångla med någon av dom andra killarna så det slutade med att alla killar ställde sejj i en ring och började pussa varandra, missade tyvärr allt det eftersom jag hade sprungit iväg och gjort nått annat som vanligt, vad minns jag inte nu men Emma berättade för mejj sen vad som hade hänt, kanske stog i köket då, hum ingen ide att försöka fundera ut vad jag gjorde då skulle det bara ta ännu längre tid att skriva och bli riktigt ointressant så hoppar över det.

Så vad jag funderat på är väll ganska klart nu, har haft många veckor på mejj att fundera men jag har inte kommit på nått bra svar på varför dom gör så och hur bevisar man att man är hetro genom att hångla med andra killar det borde ju egentligen bevisa motsatsen, eller? Fast i så fall borde det ju vara samma sak med tjejer att om vi hånglar med någon annan tjej, men så tänker man jua ldrig för dte är så otroligt vanligt, egentligen är nog alla bisexuella innerst inne bara att vissa förnekar det mer än andra. för visst kan man sitta och titta på någon annans kropp och vilja ha den, jag tycker ialla fall att det finns otroligt många vackra tjejer och jag vet att det är många fler än jag som tycker det sen fins det ju killar som har otroligt fina kroppar med så det går ju jämt ut, det måste ju egentligen betyda att jag och många till är bisexuella, jag kan ju inte uttala mejj om hur killarna tänker och tycker eftersom jag inte är någon kille men dom måste ju tycka och tänka ungefär likadant ialla fall på nått plan. Det mesta man gör, gör man ju utan att vara medveten om det.

So Much For My Happy Ending . .

Det funkade inte speciellt bra med min makeover dag igår, kom inte speciellt långt gick ialla fall in i duschen det är en stor bedrift när man är så seg som jag var och tvättade gjorde jag också men det hade nog inte blivit av om kattj'veln inte hade kissat på dom rena kläderna (som va nytvättade!) Lite städning blev det faktiskt chockerande nog inte ofta det händer (också pga katten)

Vaknade av ett sms idag fem i två jobbigt det an vara ibland så bestämde mejj för att gå upp då och här sitter jag nu efter att ha ätit frukost?!  Har bestämt mejj för att fortsätta tvätta och städa får väll se om jag lyckas bara sen måste håret fixas det känns som en rishög just nu ;) Back to work ska börja med eldningen nu bara 19;5 grader inne burr kallt kallt.

2 veckor . .

Satt där nere förut och kolalde på tv med mamma och syrran när dom börjar prata om julen at det bara är två helger kvar innan det är jul. Då var jag ju tvungen att fråga om det verkligen stämde för det känns inte om om det bara är så kort tid kvar känns som om det är flera veckor men det är ju faktiskt tredje advent på söndag, redan tiden har gått otroligt fort.

Nu helt plötsligt är det bara två veckor kvar tills jag fyller år, 2 veckor exakt idag, har lite svårt att fatta det för det känns inte som om det var specielt längesen jag fyllde år förra gången men endå känns det som om det var en evighet sen. Måste försöka planera vad vi ska göra på min födelsedag också, pratade med Izz igår och hon ska kanske komma hit på julafton för att sova över här till den 25:e kul kul :) då kanske vi kan få en rolig jul istället för att sitta och ha lika tråkigt på två olika håll. Vet ialla fall fyra stycken som ska med när jag fyller år Iza, Jennie, Nicole och Cizzy sen blir det väll kanske flera men man ska hitta någon bra klubb också som alla trivs på och som har något bra tema får väll se hur det blir jag är inte så superbra på att leta, förfest ställe måste vi ju ha också, haha pappas hus kanske :P nee vi får väll se nått kommer jag väll på.
Måste börja fila på en önskelista också, jag vet jag är otroligt seg, men bättre sent än aldrig ;) kommer troligen bli massa lägenhets saker som jag får eftersom det snart är flytt, bara 1 ½ månad kvar tiden springer iväg :)

Katt j*vel . .

Riktigt irriterad just nu, morsans katt kom in i mitt rum för en liten stund sen trodde att han bara skulle gå runt här inne och sedan gå ut igen som vanligt men inte denna gången utan nu gick han till mina rena kläder och ställe sejj och kissade rätt på dom, väldans trevligt, inte, fick honom att sluta iaf sprang dit och drog honom i svansensen smög han runt i rummet skrek på honom en liten stund och jagade ut honom. Det var inte alls speciellt bra för mitt humör som förövrigt har varit riktigt kasst dom senaste två dagarna har suttit och varit irriterad på precis allting men det går väll över snart hoppas jag.


Stupid Rules . .

Har suttit och funderat på det här med alla dessa oskrivna regler som finns, man får inte göra si och inte så. Egentligen är det ju inga riktiga regler men endå så ska man följa dom hela tiden av någon konstig anledning. kommer inte på speciellt många just nu men bara den saken att man inte kan gå på krogen/fest i samma kläder som man har haft en gång innan utan man måste alltid ha något nytt, undra vad vi egentligen är rädda för? för det är ju inte speciellt många gånger man går dit och exakt samma personer är där och ser att man har dom kläderna, eller som en kompis sa till mejj "jag tror dom vet att du har tvättmaskin hemma" ;Men det har ju egentligen inte med saken att göra för det är känslan av att ha något nytt på sejj, se hur andra reagerar och bara känna sejj helt underbar.

Sen en annan är ju att man inte får röra kompisens pojkvän/span och det är verkligen viktigt att man inte gör, har varit med om båda sakerna att jag varit på en kompis span, inget jag rekomenderar för det blir verkligen inte roligt efteråt att försöka förklara sejj och att inte prata överhuvudtaget det tär verkligen på en, speciellt när dte ärnågon man i vanliga fall pratar med dagligen. Sen har en annan kompis gjort likadant mot mejj med en som jag verkligen var kär i och det var hur jobbigt som helst går inte ens att beskriva känslan när jag fick veta om, och att få veta hur hon smygit med det i flera veckor ljugit ihop historier om att hon gjort annat osv, Det tog otroligt lång tid innan jag började prata med henne igen och honom har jag inte pratat med överhuvudtaget, men saken är att man blir inte alls lika arg på killen utan det är alltid kompisen som råkar ut för allt, fast egentligen är det väll inte så konstigt när det är någon man litar på och inte tror ska göra sånna saker.

Sen finns det ju den att man inte ska höra av sejj till någon på ett par dagar som man träffat och haft sex med, den här sista är egentligen anledningen till att jag började skriva för det är den jag suttit och funderat på mest, undra egentligen varför man inte ska höra av sejj, visst man ska inte verka för angelägen, men tänk om det är någon man brukar prata ofta med, då blir det ju lite konstigt att inte höra av sejj eller höra nått. För att ha haft väldigt många funderingar har jag väldigt lite att skriva om det märker jag. Det konstiga är att den regeln verkligen alltid följs också jag har aldrig varit med om att jag hört från personen dagen efter eller på några dagar och jag har inte hört av mejj heller.

Vet att det finns miljontals fler sånna här oskrivna regler som man egentligen ska följa, utav någon konstig anledning som jag inte vet men dom följs ju som sagt och orka försöka vara rebell och strunta i dom, regler är ju endå regler även om dessa inte står uppskriva någonstans så finns dom. invecklat det blev nu i slutet en det har en tendens att bli det när jag tnker för mycke och inte riktigt tänker igenom allt innan jag skriver ner det.

Makeover . .

Det känns som om jag behöver en hel makeover, inte nöjd med något just nu, ska ialla fall försöka fixa iordning mejj har varit alldeles för lat nu dom senaste dagarna och inte haft någon ork till något alls. så idag blir det att hoppa in i duschen, fixa håret kanske, tvätta och förhoppningsvis ha någon ork att göra iordning lite i rummet för det kan inte se ut såhär hela tiden. Får väll se vad jag hinner med kommer troligen ta ialla fall en timma till innan jag verkligen gör sakerna som vanligt men jag måste skärpa mejj med sånt nu kan inte gå runt och se ut som ett vrak hela tiden och ha det likadant runtomkring mejj.

Let The Rain Fall Down
And Wake My Dreams
Let It Wash Away
My Sanity
'Cause I Wanna Feel The Thunder
I Wanna Scream
Let The Rain Fall Down
I'm Coming Clean, I'm Coming Clean

Ny mus, tack!

Jag håller på att få anfall nu varje gång jag sitter vid datorn eftersom musen aldrig gör som jag vill. Man kan röra de hur mycke som helst men den är fortfarande stilla på samma plats och när man blir riktigt arg och bara kör omkring med den fungerar det lite men då helt plötsligt hoppar den över där man ska stanna och vägrar komma tillbaka, hackar sejj fram gör den också, riktigt frustrerande så något som bara ska ta en halv sekund slutar med att det tar fler sekunder och att jag sitter här irriterad.
Så nu blir det ut och shoppa ny mus på elgiganten, siba eller vart dom nu har det någonstans så att allt kan fungera normalt igen.

Nobeldagen/middagen . .

Stog och funderade lite när jag borstade tänderna (nått måste man ju göra under tiden :P) på det här med nobelmiddagen och den superlånga sändningen som tv4 har 18 timmar, vem orkar egentligen sitta på en middag så länge :S har aldrig kollat på det så jag har ju ingen aning om vad dom gör mer än delar ut nobelpriset osv (det antar jag ialla fall) men att sända det på tvn också blockera en kanal i 18 timmar, inte för att jag brukar kolla på tv4 på måndagar, inte på någon kanal för den delen, men tänk på dom som gör det i vanliga fall, hur kul är det då att titta på detta.

Hann inte speciellt långt med mina funderingar som ni kanske märker men man kan ju inte stå och borsta tänderna i en evighet bara för att man funderar på något.  Men jag förstår verkligen hur någon skull vilja eller orka för den delen att sitta uppe i 18 timmar och titta på nobelmiddagen, jag skulle ju somna efter bara en halvtimma ;)

Knepiga djur . .

Okey jag såg något riktigt sjukt förut när jag var ute med hundarna, till saken tillhör att våran tik löper så hanen sitter instängd i vardagsrummet och ylar dagarna till ända blir lite jobbigt i längden. Men jag bestämdemejj ialla fall för att ta med mejj båda två när jag skulle ut har man bara honom i koppel och håller lite extra koll händer ingenting. Gick en sväng ner på vägen men vände efter en stund sen en bit innan vi var hemma skulle Fabian bajsa, men samtidigt ställer han sejj och juckar, inte nog med det heller utan han kommer också! Allt detta samtidigt som han bajsar, djur är inte altid normala verkar det som, och jag vet att jag inte borde stått och kollat men jag är helt hundra på att dom flesta skulle gjort det om dom fick se den konstiga synen.

Lördag - Söndag - Måndag

Det var ett tag sen ja skrev här nu, känns som en evighet sen fast jag vet att det var i lördags.

Jag var hur trött som helst i lördags sov nog bara fyra timmar sammanlagt under dagen pratade med Nikki också och bestämde att jag skulle åka ner till henne på kvällen så hon ringde och "väckte" mejj vid fyra och frågade när jag skulle ta bussen, bestämde att ja skulle ta den vid sex så hon bestämde att hon skulle åka upp till Izz en stund och sedan hämta mejj i älvängen. Tillslut blev det ingen buss för mejj för mamma segade så jag tog bilen ner till Älvängen och ställde den där, kom iväg hemifrån lite sent för det var lite krångel med en mobil så jag var där nere klockan sju och vi åkte ner till stan, handlade på willys påvägen tänker inte berätta vad vi köpte med det var en hel del onyttigt.
hemma hos henne blev det film, Hairspray och jag ångrar att ja inte sett den innan för den var ju verkligen helt underbar blir till att ladda ner den här hemma nu och kolla på den fler gånger, musiken måste jag ha också blev så otroligt danssugen när jag såg filmen så det var lite svårt att sitta still tillslut :)
Efter filmen satt vi inne i hennes rum och tjötade en stund tills det blev dags för mejj att åka hem, hon körde upp mejj till Älvängen och där var det svinkalltt fick ställa mejj och skrapa rutorna på bilen men när jag skulle åak iväg kändes bilen jättekonstig supersvårt att svänga så jag fick backa tillbaka och ställa mejj på en annan parkering, gick ut och kollade och självklart var det punktering på den. Inget reservdäck låg det i bilen heller eftersom det fortfarande ligger kvar i min bil som inte används just nu, ringde och bombade mamma men hon svarade inte så tillslut fick jag ringa pappa och be honom komma upp, vid halvtvå va han där så han fick byta däcket åt mejj, hade försökt lossa muttrarna innan men jag är så otroligt klen så det funkade inte alls. Mellan kvart i två och två kom jag iväg därifrån, skulle egentliugen hämtat tidningarna vid ett men dom fick vänta. åkte hem bytte kläder sne åkte ajg iväg till hallen och när jag höll på att hämta tidningarna ringde Jennie och frågade om ajg ville komma hem till dom en liten stund eftersom dom hade fest.
Åkte dit och var där ca en halvtimma hehe och Jennie va full ;) men dte var riktigt kul mindre trevligt när jag var tvungen att vara med på kort bara för att hon ville ha bevis att jag verkligen var där, dom korten blev inte alls bra och jag där med mina supersnygga jobbkläder ;P
Jobbet gick verkligen hur segt som helst var supertrött också eftersom ajg sovit så lite men jag tror att jag lyckade lämna alla tidningar jag skulle inte säker eftersom det inte var mitt distrikt, det had eju gått automatiskt iså fall utan att behöva tänka eftersom ajg kan det hur bra som helst nu men detta andra går nästan likadant nu har ju kört det ett bra tag också.


Söndagen var inte speciellt intressant tror inte jag gjorde något alls känns inte så, sov nog det mesta utav dagen men det är väll inte speciellt konstigt med tanke på hur lite jag sov i fredags och lördags, skule egentligen åkt med och kollat på valparna men orkade inte det tillslut dessutom verkar det som hon har ändrat sejj så jag kommer inte få bli fodervärd åt någon av dom, lite synd får försöka hitta någon annan hund istället som jag antingen kan köpa eller vara fodervärd åt. Får väll se när det blir bara för det är ju inte gratis, kommer ju ialla fall ha katterna i lägenheten om det nu funkar eftersom dom varit ute så mycke är dte inte säkert att dom klarar av att vara inne hela tiden i så fall får dom komma tillbaka hit igen men jag ska försöka ialla fall :)

Måndag, idag då vad har hänt och var händer, hum mormor har varit här och hälsat på, hade med sejj en jacka som hon tyckte jag ska ha när jag jobbar, håller inte riktigt med om det, sen hade hon med sejj fyra svarta koppar som hon köpt till mejj, fint :) så det blir att packa ner dom nu snart också tillsammans med mina andra köksgrejer.
Träffade Jennie imorse också, hon ringde och frågade om jag kunde köra henne till jobbet och självklart hade jag tid med det så hämtade upp henne mitt i distriktet,. trodde nästan hon gått ner på fel sida först men hon kom ner efter en liten stund, hon berättade om resten av festen att den hade spårat ut, hehe lite roligt :) den hade slutat ungefär när jag slutade jobba också så jag hade ju kunnat komma dit efter jobbet också men det visste ag ju inte då. Lovade henne i lördags/söndags att vi skulle träna idag också så vi får väll se om dte blir av eller inte i så fall blir det ialla fall kvart över fem bussen, men jag får väll ringa och kolla sen om hon nu inte hinner ringa till mejj först. Sen fick jag vara taxi till syrran imorse också segproppen segade här hemma så hon var fortfarande kvar när jag kom hem, i normala fall brukar hon gå då, fick köra henne till Lödöse eftersom vi inte kom iväg härifrån förrän fem i sju.Sen fick jag äntligen åka hem och sova en liten stund =)

Känner mejj rätt så sjuk just nu ont i halsen fortfarande men det försöker jag ignorera orkar inte med det sen förskyld, värre än vanligt nu också eftersom jag fick för mejj att jag skulle kela med katten förut inte speciellt bra alls för min allergi men det ger sejj väll snart hoppas jag. Jättemätt är jag också eftersom jag har ätit massor nu, lite ovanligt brukar inte äta vid denna tiden brukar alltid vänta ett tag efter jag har vaknat men inte idag så nu blir det nog sen middag känns det som, är så otroligt sugen på godis just nu också men dte finns det inget hemma så jag får klara mejj iutan, måste ju faktiskt klara mejj utan om det här med att gå ner i vikt ska fungera.

Nu blir det att gå iväg och göra annat måste ut med hundarna strax också, mindre kul när jag inte har några bra skoroch det är pisseblött hemma men man måste ju får se hur blöt jag är när jag kommer in sen.

Mission Completed . .

Jepp min plan lyckades hur bra som helst fick som jag ville denna gången utan att nått annat kom i vägen som t ex sömn, jobb, hum ja det finns så otroligt mycke mer som har förstört innan. Trodde faktiskt inte det skulle bli av överhuvudtaget för klockan bara sprang iväg och inte ett enda samtal men jag fick det äntligen 03:16 så då blev det bara att vända mitt i jobbandet och hämta upp lite folk. Tror inte dom kan ha haft speciellt kul när jag körde runt där för hur kul är det att åka med i en bil som kör och stannar om ett i tre timmar, råttan somnade ialla fall och sov hela tiden medan den andra satt där vaken och sov bara vissa stunder, men det gick otroligt fort inatt hela distriktet tog bara 3 timmar :O förstår inte riktigt det och jag skyndade mejj inte speciellt myce bara lite grann så dom inte skulle behöva sitta där i evigheter. När jag äntligen var klar körde jag bort till hallen för att slänga skräpet, då försökte vi även väcka sömntutan eftersom jag behövde vägbeskrivning, inte lätt när man inte alls vet vart man ska köra bara vet till vilken stad. Det funkade inte så bra att väcka honom så den vakne fick guida mejj dit han skulle av sen fick jag tvinga sömntutan att vakna, fick honom att vakna till liv lite ialla fall och sätta sejj där framme så det blev lättare att visa, lovar att han hade somnat igen om han suttit kvar där bak, eller hum suttit och suttit han låg snarare där, sa världens roligaste kommentar också innan vi skulle åka från hallen där mitt i halsovandet haha men det skulle bli så konstigt att skriva ner den här eftersom det blir så snurrigt när jag inte nämner några namn men kan ju försöka, kommer inte alls låta lika roligt här man måste ha varit med för att förså det. Han sa "ey varför ligger du lutad??" grejen var att han själv låg ner mot denna andra personen som satt utt lite lutad mot dörren i bilen, låter inte alls speciellt kul, jag vet men vi satt ialla fall och asgarva när han sa det.

Ojj va mycke text det blev utan mellanrum, hoppas det går att läsa endå.
Väl hemma hos honom blev det väldigt mycke data första timmen visade hotzone och sexzone haha snacka om att det var uppskattat ;P sen blev det film och jag har bara ett ord att beskriva den med och det är konstig förstog den inte alls helt knas försökte faktiskt titta på den ett bra tag sen tänkte jag sova men det är inte världens lättaste när man har någon snarkandes i örat så det blev snällt att fortsätta försöka kolla på filmen och väcka honom och det var inte speciellt svårt alls mouhahaha ;)  sen blev det sömn ialla fall sov två timmar woho rekord va tvungen att åka vid tolv också eftersom jag inte hade längre tid på parkeringen, men då var det inte lika lätt att väcka honom gav upp tillslsut och gick därifrån funderade på att skriva en lapp haha men det fick bli sms istället.

Tänkte sova förut när jag kom hem men det blev inte riktigt så för då började massa andra tjöta på msn fick tillslut sova i ca 2 timmar till så har inte sovit speciellt mycke och nu ska jag snart ner till Nikki för filmkväll och tjöt, snacka om att jag kommer vara helt död inatt när jag ska jobba men men nån gpng i livet ska man väll få ha lite kul också får ta och sova igen allt jag missar nu i veckan istället :)

Det blev en massa info om väldigt mycke känner jag men nångång ska det väll bli så också =)

Rätt vinnare . .

För en gångs skull vann rätt person Idol :) blev jätteglad när Marie vann orkade i och för sejj inte titta på hela programmet utan bara på det sista när dom visade vinnare såg från då Kelly Clarkson sjöng Because Of You så jag missade ju verkligen hela första delen.

Tänk att den personen jag ville skulle vinna verkligen vann alla andra år har dte varit dom jag inte vill ska vinna som t ex Daniel, usch tycker inte om honom, Agnes blev jag i och för sejj glad när hon vann och förra året vann väll Markus ?? tror jag ialla fall kollade inte speciellt mycke då men han var också bra hum fint att jag skriver innan att jag inte yckt om dom andra vinnarna och så har jag uppenbarligen gjort det ialla fall dom flesta  Vet inte vad jag hade gjort om Amanda vann tyckte verkligen inte om henne alls i slutet gjorde det i början men det försvann sen. Men marie har jag tyckt om hela tiden faktiskt enda sen hon var med i BB, usch va töntigt det här inlägget låter får nog sluta skriva nu annars blir dte kanske bara värre.

Rätt person vann ialla fall Marie Picasso är en värdig vinnare av idol =)

I'm Not Giving Up . .

Min plan ska fungera, en viss herre ska förföras inatt :P så är det bara nu har jag väntat tillräckligt länge och varje gång det har varit planerat innan har planerna alltid ändras men inte denna gången det tillåts inte, men även om det skulle hända kommer jag fortsätta kämpa för jag ska få som jag vill ;) Finns massa knep kvar att ta till.

Nee nog om detta nu, haha undra hur många som kommer bli nyfikna sen har en känsla av att jag kommer få lite frågor från iaf två stycken senare ;P

Sega tidningar . .

Suck tidningarna va sena inatt, verkar som om dom har bestämt sjj för att vara det minst en gång i månaden för det är ju inte första gången det händer. Vaknade vid vanlig tid och segade upp som vanloigt fast inte riktigt lika mycke som jag brukar för idag hade jag bestämt mejj för att vara klar rätt så tidigt men icke, tänkte först att dom bara missat att skicka för det händer ju ibland så jag åkte hemifrån fem i halv tre och när jag kom till hallen stog bilarna där och inga tidningar hade kommit, gick upp och satte mejj med dom tre andra för att vänta in dom. Satt där och pratade om allt och inget ting hann bli massa tänkande också inte för att jag kommer¨ihåg vad jag tänkte så det var nog inget viktigt, sen äntligen fick vi medelande om att tidningarna åkt 02:42 så det blev ännu mer väntade och vid halv fyra kom dom äntligen så då var dte bara att börja lasta bilen, klanten som körde lastbilen råkade köra på en av dom andra bilarna som stog där också inte speciellt smart som tur var var dte inte någon tidningsbil han körde på. Så jag började änligen jobba ca 03:45 pch blev klar 06:55 nästan en timma efter tiden ja brukar vara klar. Ganska bra egentligen med väntetid för det betyder mer pengar har för mejj att det är rätt så mcke extra vi får då får väll hoppas på, ska kolla sen när jag får lönelappen i januari, usch en hel evighet kvar men dom pengarna kommer ju gå till första hyra, shit va konstigt det känns att skriva så, jag ska börja betala hyra för min egna lägenhet om två månader.

har väll inte så mycke mer att säjja nu, skulle i och för sejj kunna tjöta på om allt möjligt nu känner jag för jag är inte trött haha drack cappucino innan jag skulle börja jobba när vi satt och väntade så det är väll från det får väll försöka bli trött så jag kan sova snart blir förmodligen en lång dag imorgon om jag får som jag vill =)

Julbord . .

Så har man varit på julbord med jobbet nu också, kan ju inte säga att det var världens roligaste att gå på men man måste ju faktiskt anstränga sejj lite för jobbet. Fick åka bil upp med några andra också, han som kör mitt distrikt när jag är ledig och en till, men jag upptäckte det när vi var där uppe att jag är troligen den yngsta som jobbar med tidningarna såg inte många alls som såg ut att vara i min ålder utan alla var äldre. Massa mat fanns det där också inte speciellt mycke om jag åt men dom kom in med en tallrik fylld med massa grönsaker till mejj så ajg fick äta det ialla fall sen när dte var varmrätt, alltså köttbullar osv för dom andra fick ja nått annat konstigt mindre gott petade bara lite i det och smakade men det var verkligen ingenting jag skulle göra här hemma och äta.
satt där uppe i nästan två timmar innan vi åkte hem, kändeslite annorlunda att se alla i normala kläder och fixade istället för jobbkläderna, lyckades få ett kort också men har inte orkat lägga in det på datorn än kommer väll hamna på bilddagboken sen misstänker jag, någon dag när jag orkar.

Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp till jobbet och förhoppningsvis kommer i tid har segat dom senaste dagarna nu så jag har missat när alla andra varit där förhoppningsvis kommer jag dit nu när dom är där mycke trevigare än att stå där helt själv.

Snurrig . .

Har varit snurrig hela natten, troligen gjort massa fel på distriktet också, eyy vet jag ialla fall om att jag gjorde sen fick jag ovanligt många tidningar över, inte speciellt bra.
Har verkligen kännt mejj helt matt, snurrig och svimfärdig och jag har ingen aning om vart det kommer från, får väll tillägga hungrig också men så brukar det ju vara, så det är helt otroligt att jag lyckades komma runt alltihop men jag kan ju hela distriktet nästan utantill så det är väll därför.
Lämnade tidning till Jennie också eftersom hon bad om det, hon fick visserligen en gp också eftersom jag som sagt surrat till det och hade den över. Men det var ju ttelan som var viktigast eftersom dom hade satt in födelsedagannons till Melanie som fyller ett år idag, tänk att tiden gått så otroligt fort åren bara springer fram nu känns det som. Så massa grattis till sötnosen =)

Nee nu ska jag återgå till mitt Nightwish lyssnade och sova förhoppningsvis känner jag mejj väll inte lika dan när jag vaknar för sen ikväll blir det julbord med jobbet :)

All Day Long . .

Tänk att man kan vara så trött ibland, har sovit nästan hela dagen idag, njae det var väll lite att överdriva somnade imorse efter vi kommit hem sen vaknade jag vid elva för Fabian va hemma han hade tydligen sprungit hit över vägen igen! Dum hund. Så han satt i syrran rum och pep, somnade ialla fall efter en stund igen och sov till halv fyra när mamma ville ha sina blnycklar. Sen har jag varit uppe resten och gjort ingenting, halvsov i och för sejj mellan åtta och halv tio men det räknas inte, nu ska jag nog iala fall sova en stund innan jobbet.

hittade lite onödig info på Nighwish hemsida Tuomas, han som spelar keybord fyller år på samma dag som mejj lite kul faktiskt.

This Feeling Will Last Forever . .

Är fortfarande helt upprymd från konserten igår, den var helt underbar, äntligen fick jag se Nightwish live har väntat på det enda sen dom var i sverige förra gången ville gått då också men det blev inte av, har verkligen aldrig hittat någon innan som lyssnar på dom och vill följa med men nu hängde ju hela familjen med.

Det började med att vi åkte hemifrån kvart över tolv, så det blev inte så långt efter planerat men resan upp tog otroligt lång tid, mer än 6 timmar för jag tror inte vi var där uppe förrän närmare sju, förstår egentligen inte hur det kunde ta så lång tid med tanke på att dte bara tog knappt fyra den gången ja körde upp och vi stannade endå en hel del på vägen då också. När vi krånglade med vart vi skulle parkera bilen och körde förbi var det en jättelång kö in men när vi väl kommit dit gåendes var det nästan inga alls framför oss, visiterade blev vi också haha konstigt det kändes, man kan ju inte klaga på att dte var en jättelokal, var inte speciellt stort där inne men tydligen tillräckligt för det fanns fortfarande en hel del plats kvar när alla var där inne. Som förband hade dom Indica, vet inte riktigt vilka det är men nått finskt band var det ialla fall och dom var rätt så bra faktiskt men inget slår ju Nightwish måste jag säga. Fick stå i över en timma och vänta på att dom skulle komma ut, det avr riktigt jobbigt men man rör sejj verkligen inte ur fläcken när man har rätt så bra platser, stog inte mitt framför scen utan lite vid sidan och nästan precis bakom det andra kravallstaketet så vi såg riktigt bra förutom då när studsbollarna framför oss höll på och hoppade.

Tog hur många kort som helst tror det blev närmare 100 tillslut och batterierna på kameran tog inte slut bara en gång så det var tur att jag tog med mejj extra. Filmade också och det blev riktigt bra förutom den lilla grejen att jag har ljuset avstängt på kameran för det stör mejj att det låten när man trycker på knapparna och därför tog den inte med nått ljus så låtar utan ljud är ju inte speciellt bra men hittade videos på youtube från köpenhamn tänkte lägga in dom här istället :)

Nemo



Skulle nog skrivit den istället för jag kan inte lägga in alla får ta den låten som dom flesta troligen/förhoppningsvis känner igen. Måste ju ha plats för lite bilder också utan att inlägget bli kilometerlångt :)
Nu blir jag irriterad på datorn den vill verkligen inte lägga in dom får lägga upp dom på bilddagboken strax istället då för det måste ialla fall funka.

Va helt överlycklig efter allt och det var så jag funderade på om jag skulle åka upp till Umeå idag bara för att få se dom igen men så blir det inte skulle nog inte kunna få ledigt från jobbet nu en dag till. Bilresan hem gick lika segt som den upp, tog den långa vägen hem och det tog också ca 6 timmar förstår verkligen inte varför det gick så segt men så är det. mamma körde en bra bit och jag satt och halvsov där bak men tillslut orkade hon inte köra mer så jag fick hoppa fram och fortsätta, Tony skulle egentligen gjort det men han var också supertrött för han var helt vimsig när han körde innan och eftersom jag är så van vid att köra på nätterna var det lika bra att jag gjrde det. Va hemma ca kvart i sex imorseså dte blev till att dyka ner i sängen och sova, var påväg att skriva i bloggen då men kom på att jag skulle nog inte alls veta vad jag skrev i så fall så jag nöjde mejj med att lägga in bilderna från kameran till datorn :)

Nee nu får det nog räcka med information tror jag, det känns som om detta blev väldigt långt men så blir det när man gjort något riktigt kul =)

Frostskador . .

Usch jag håller på att frysa ihjäl här, är nog inte mer än runt 17-18 grader inomhus nu, burr, dessutom är jag fortfarande hur trött som helst har bara sovit fyra timmar, vilket visserligen är en halvtimma mer än planen eftersom jag drömde nått psycho att jag fortfarande jobbade när telefonen pep och bara stängde av den, vissa nätter drömmer man verkligen konstiga saker. Kom ut ur duschen för en stund sen också och jag höll på att frysa ihjäl där med, vi har inte världens starkaste dusch så det kommer inte speciellt mycke vatten och när jag inte hade allt undervattnet så frös jag så det blev att skynda sejj och slänga runt duschen så jag hade vatten på nästanhela kroppen samtidigt, det är annat mot när jag bodde i Tuve då vattnet va svajnvarmt och vi fick springa in och ut i duschen. Men vad jag skulle komma fram till är ialla fall att det är KALLT här och jag FRYSER och det är inte alls trevligt, man fryser ju ännu mera när man är trött också, tror nog inte jag ska köra vägen upp får nog ta vägen hem istället får försöka sova på uppvägen hr d nu ska gå, har inte funderat ut det än, headsetet till min telefon har jag slarvat bort med och inga batteri till mp3n mrn det hinner jag nog köpa hoppas jag måste bara fixa musiken där i först.

Nee nu måste jag snart börja göra iordning mejj det blir ju NIGHTWISH idag :D och som jag har längtat får hoppas att dom är bra live bara, synd att Tarja inte är med så alla dom gamla låtarna sjungs har ju ingen aning om ifall Anette kan sjunga dom. Har en timma och en kvart på mejj att bli helt klart, hum lycka till känner jag kommer aldrig hinna så seg som jag är men måste annars kommer dom börja gapa på mejj.

Jul . .

Egentligen borde jag ha värsta julstämningen nu fixat iordning mitt rum och allt som hör till, tycker verkligen att det är jättevackert med alla ljusen som finns överallt och vill verkligen känna den där julstämningen men den finns inte alls hos mejj det är som om det inte ska bli någon jul alls för min del.
en har jag hittat en underbar låt, har i och för sejj hört den innan för jag vet att jag gick runt och sjöng på refrängen för några år sen utan att veta vilken låt det var eller vart jag hört den.
Snowstorm - Jul

Skulle kunna lägga in hela texten men tycker det räcker me refrängen :)

Men det är nå-å-gon i Brunnsparken som gråter.
Som ser ju-u-len i annat perspektiv.
Som är e-e-nsam när skuggor kommer åter.
Och förmö-rkar tanke, själ och liv.


Verkligen en helt underbar låt och jag har verkligen fastnat för refrängen.

men nu är det verkligen dags för mejj att sova hinner sova ialla fall en timma sen måse jag upp igen ska tjöta lite till med emms på msn :) d va riktigt längesen nu och hon sa förut att hon skulle vara inne runt ett så jag har ialla fall en timma på mejj då innan jag ska iväg och jobba och jag har en timma på mejj nu att sova så det blir perfekt sen msåte jag skynda mejj inatt när jag jobbar så jag hinner hem och sova innan vi ska upp till sthlm annars komme rjag få sova i bilen eller nått för dte kommer troligen sluta med at jag får köra hem med tanke på att jag brukar vara uppe på nätterna och brukar köra då och det gör inte dom andra. Blev lite väl många "och" där känner jag men nu får det vara så.

Miss Me ?? . .

Har verkligen inte alls varit på humör att skriva nått i bloggen idag, skulle skrivit imorse när jag kom hem från jobbet men jag var så otroligt trött och fastnade vid msn som vanligt haha, satt nämligen vaken hela kvällen innan och tjötade med massa folk så det blev ingen sömn alls innan jobbet, ingen rolig natt alls va väldigt trött och hum ja mer säger ja inte så jag hade jättesvårt att fokusera hela natten och höll på att missa hur många tidningar som helst, tror det slutade med att jag bara hade missat en, hoppas på det ialla fall. Förhoppningsvis komme rjag sova ikväll innan jag ska iväg eftersom ajg ska upp tidigt imon för vi äntligen ska till sthlm :D weeii Nightwish here we come ;P.

Jag har tappat bort mejj nu igen känner jag bara babblar på om nått helt annat som vanligt, skulle skrivit att det har varit ovanligt många sidvisningar här idag även om jag inte skrivit något så nägra läsare har jag nog om det inte är Jennie som vart här inne 20 ggr idag ;)

Nee nu har jag helt tappat koncentrationen på bloggen får skriva mer senare :)

Snurriga dagar . .

Jag känner att jag har varit jättedålig på att uppdaterna bloggen dom senaste dagarna men jag har varken haft tid eller nått intressant att skriva, vet egentligen inte om jag har dte idag heller.

Första advent idag och jag känner ingen julstämning alls, konstigt men med tanke på att jag sov till efter tre idag så jag missade ju allt det här med tända ljus osv. inbillade mejj att det var 1:a december förut också men det stämmer ju inte alls. Får försöka komma ikapp världen imorgon för den verkar ligga lite före mejj.

kommer verkligen inte på nått alls att skriva så det får räcka såhär hörs troligen imorgon :)

It's Only Getting Wierder And Wierder . .

Det känns osm om mitt liv bara blir knasigare för varje dag som går, fler och fler folk som jag inte pratat med på evigheter börjar höra av sejj igen utan förvarning och utan att berätta för mejj varför, nu den senaste tiden har det varit hur många som helst och allra senast var inatt när någon ringde och jag inte alls kunde koppla vem det var fick ringa Nikki och fråga.
Jag undrar vad det är som gör att alla börjar höra av sejj nu, det känns helt wierd men endå bra på ett sätt hum får se om jag får några svar snart och får veta vad dom vill.

Får fortsätta fundera när jag sover, för det borde jag ta och göra nu med tanke på att klockan är ganska mycke och det var ett tag sen jag kom hem från jobbet nu så vi får väll se om jag har några svar imorgon eller inte.

The Government, Malus Castor, Crimson Lips, NitroDive, Bataar . .

Måste bara ge credit till alla dessa osignade och oupptäckta band för dom är så otroligt bra, livemusik när den är som bäst.

Kussen hade spelning igår i frölunda på ungdomenshus och jag lovade att komma dit och kolla, fick med mejj syrran också för jag hatar att åka iväg på spelningar helt själv känner mejj så vilsen och uttittad då. men det började klockan åtta så då skule vi vara där men segproppar som vi är kom vi inte iväg hemifrån förrän klockan nästan va sju och vi var tvugna att köpa mat på vägen så vi var inte framme där förrän tjugo över åtta och självklart skulle ju Government spela först så vi missade dom tror inte Kristian blev speciellt glad över det men vi kom ju ialla fall dit och det var inte mening att det skulle bli så sent, dessutom tror jag att dom antingen gick upp för tidigt eller slutade för tidigt men jag har ju ingen aning.

Nästa band på scen va Malus Castor, aldrig hört talas om dom innan men dom var faktiskt riktigt bra och sångaren/gitarristen va riktigt fin, all musik som spelades under kvällen var "alternativ" som det stog på affishen, syrran beskrev det som emo men dte var helt enkelt sån musik som jag tycker om men inte speciellt många andra som jag känner gör, en av låtarna dom spelade var Sheena Is A Punkrocker det säjjer väl det mesta men dom hade en låt på svenska också helt underbar och han sjöng otroligt mycke bättre på svenska än engelska.

Nästa var Crimson Lips, dom blev inte riktigt några stora favoriter hos mejj hade väldigt hum kan inte riktigt beskriva vad det var för musik eftersom alla termer och ord för det helt har försvunnit ut ur mitt huvud men en av låtarna var som sängarn beskrev den "Boogie Woogie".

Sen var det NitroDive och dom hade jag hört innan på emergenza så jag visste att dom var bra dessutom satt jag på myspace i fredags och kollade upp dom igen, dom var det "största" bandet som kom dit med tanke på att dom fick störst text på affishen och hade mest grejer där under kvällen, dessutom hade dom tydligen varit i trollhättan på spelning i fredags, jag får försöka hålla ögonen öppna för sånt här i fortsättningen för det är mycke bra musik man hör under sånna spelningar. Måste bara säjja att jag har fastnat för trummisen han ser riktigt bra ut, men det har ju egentligen inte med saken att göra. Gör det enkelt för mejj istället för att försöka beskriva musiken http://www.myspace.com/nitrodive

Sist ut var Bataar hade även hört dom innan på emergenza så jag visste vad jag tyckte och I don't like, dom är ett screamcore band eller screamo kanske det heter just sånt håller jag inte reda på för det är lite utanför min smak men jag måste säjja att dom förvånade mejj en hel del igår för det gick faktiskt att lyssna på dom, sist ville jag bara springa därifrån redan efter halva första låten men denna gången stannade vi kvar i nästan fyra låtar, det konstigaste med dom är att jag känner igen sångaren så väl och jag har ingen aning om varför sen hade dom en gitarist som också påminde om någon och basisten var riktigt fin, det börjar nästan låta som om jag bara spanade killar hela kvällen men det är lite svårt att undvika att se sånna saker när dom står uppe på scenen.

Men för att sammanfatta var det en riktigt bra kväll med underbar musik, troligen en av dom bästa kvällarna på länge för på ett sätt slår det utekvällar eftersom man upplever så mycke mer genom musiken. Vet inte om dom andra banden också finns på myspace dom borde ju egentligen göra det tror att Bataar finns där men dom övriga hittade jag inte när jag kollade men letar an riktigt noga hittar man säkert.

Girls Night Out . .

Va ledig från jobbet igår för en gångs skulle så det blev utgång hade planerat det ett bra tag innan frågade redan förra veckan om jag kunde få ledigt och det fixades. Fast planen som var då som gjorde att jag tog ledigt ändrades så jag åkte ner till gbg till Nicole för att dra ut med henne och Dina, men jag ska nog börja med dagen från början.

Åkte hem till Jennie igår eftersom Izz och Mikaela också skulle dit och dom var riktigt blyga för varandra i början både Mikaela och Mellis tog lång tid innan dom gick fram till varandra och började tjöta. Kändes lite konstigt när vi var där alla tre men underbart det var verkligen jättelängesen vi gjorde nått tillsammans har saknat det. va där i lite mer än två timmar innan jag skulle åka ner till stan och då åkte Izz och Mikaela med, men vi släppte av Mikaela i Älvängen och fortsatte ner, syrran hoppade även på bussen och gjorde oss sällskap hade lovat att fixa henne innan hon skulle iväg till The Wave. Väl i stan skulle jag byta västen och vi sprang runt på hm och letade men den fanns ingenstans gav upp tillslut och åkte hem till Nikki och Izz åkte till sejj, riktigt längesen vi hade sån vandrng i stan =)

Nikki kom och hämtade mejj och Pia i backaplan och hos henne fixade vi iordning syrran eller rättare sagt hon fixade henne jag skulle egentligen sminkat men dom klagade hela tiden så jag gav upp tillslut sen körde hon henne till korsvägen dit hon skulle. Sen började vi göra iordning oss och började dricka Nik drack inget eftersom hon började bli sjuk och vågade inte chansa då, det slutade ialla fall med att vi åkte hem till en annan av hennes kompisar Madeliene ch satt där och drack, smakade på min Minttu Black och den var faktiskt god kan inte riktigt beskriva smaken men Izz det finns kvar till dejj, inte riktigt så mycke som jag ville sparat för Dina tvinga mejj att dricka massor, vi skulle ju vara fulla igår :P men lite finns det allt.
Det blev Respekt på kvällen som vi bestämt innan men inte riktigt så mycke dans som jag hade tänkt innan vet inte riktigt varför för jag bara gick runt där som jag brukar i min egna lilla värld.

Sen hände det nog inte så mycke mer, hade kul ialla fall och det är ju huvudsaken =)

Fast nu måste jag börja fixa iordning mejj ska åka ner till kussens spelning som börjar klockan åtta och vi ska hinna käka på vägen får väll se om vi lyckas eller inte :)

RSS 2.0